Miles away

Inbäddad inaktiverad på begäran. Varför? Det får bli en länk då istället.

 Winger - Miles away 




sovdags!

23.04 nu äre dags att sova tror jag, börjar tidigare imorn på jobbet. Dvs 10, istället för 12:P Men tyckte det var lika bra eftersom jag ska till läkarn imorn och kolla upp den där dumma knölen. Jag kommer drömma massa cancerdrömmar ikväll bara för att. Damn. Men då jobbar jag 10-14 och ska fråga om Svenna kan köra mig till sjukan sen. Men lika bra att hoppa i säng, så man börjar vänja om kroppen till mina "rätta" sovrutiner. Sov gott allesammans. Nu har min blogg föresten gått över till höstfärgen gult:) Vad tycker ni om det? Sov gott!


Fula studiopics

Jag som utlovat att visa lite fula/grimarsbilder från fotograferingarna med Fredrik. Här fastnar den snygga sidan på bild!


Pain! Slog armbågen i golvet! Ser rakt spyfärdig ju

Skela lite mer med ögonen ja gör det!


Synkat ögon, mun och hand här...nej!


Que?


Jaha något som fastnat på tungan? 

Ja den fagraste bilden hittills! Kroppen som fick världens högersväng, jäkla hip! Och mitt fina ansiktsuttryck! Lovely!


goaste svampstuvningen....ever!!

Gosh humöret har varit skit ikväll, jävla internetsidor som vägra cooperate och jag som inte vet vad jag vill. Vad vi vill. Varför ska det finnas så jävla mkt alternativ när man ska köpa nåt? Nej inge internetshopping ikväll. Över till nåt roligare. Syrran och jag har gjort den kanske BÄSTA svampstuvningen...NÅNSIN! Finns inte en chans att jag kan göra om den där. Vi använde ett nytt recept....trattissvampstuvning...med maderiavin! Gaaalet gott! Men vi följde inte receptet utan höfta på det mesta. Såååååå gott! Jag funderar rakt på att lura mamma att hon också borde göra den när hon kommer hem från jobbet. Så kan man ta sig en macka till;) Hehe.


Svampen i köket. Sen har vi i finrummet också.


utelak

Karin. Detta är inte coolt. Jag hatar datorjäveln och alla dessa sidjävlar som bara ska ändra och ge mig massa felmeddelanden. Jag kommer inte klicka hem det här. Vi måste ses ASAP! Annars har vi en dator mindre här i huset och en utelak Anna. Over and out!

Wasted time



Is it all just wasted time
Can you live with yourself
When you think of what
You left behind

Paranoid delusions they haunt you
Where´s my friend I used to know
He´s all alone
He´s buried deep within a carcass
Searching for a soul

Can you feel me inside your heart
As it´s bleeding
Why can´t you belive you
can´t be loved

The sun will rise again
The earth will turn to sand
Creation´s colors seem to fade to grey
And you´ll see the sickly hands of time
Will write your final rhyme
And end a memory


I never thought you´d let it get
this far, boy




knölen

Upptäckte nyss hur det skavde och gör ont vid den vänstra armhålan. Hittade då en lite knöl. Har totalt freakat ut och läst om allt från bröstcancer till en lymfkörtelinflammation. Messat Karin några ggr. Pratat med mamma och säger att jag kommer få cancer och dö. Jag klarar verkligen inte av sånt här, blir helt paranoid och tror det värsta. Jag vill kolla upp det NU! Självklart har jag suttit och googlat detta och hittat det här 

Symtom på bröstcancer

Det vanligaste tecknet på bröstcancer är att det bildas en knöl eller knuta i eller intill bröstet, till exempel i armhålan

Såatte....lycka till att få mig att tänka på nåt annat idag. Jag vill åka in på sjukhuset asap :(:(:(!!!


____________


uppdate: Har just ringt och fått tid imorn så att en doktor ska kolla på det. 14,15.  Hon jag pratade med sa att det lika gärna kunde vara en inflammation i samnband med en förkyldning, men man vill vara på den säkra sidan, därför ska vi kolla upp det så det inte är nåt canceräcklel. När hon nämnde kirurg och cancer, tappade jag fotfästet och var tvungen att sätta mig i sängen. Gosh vad jag är helnojig på sånt här. Sa till pappa nu när han kom hem på lunch "Pappa jag tror jag har cancer" med bräcklig röst. Han vart alldeles till sig. "Nej Anna har inte cancer, det har du inte Anna, sluta upp med det där" säger mamma bestämt. Nu sitter jag bara och hummar högt i huvuet "jag har inte cancer, jag har inte cancer"

Lyssnar på Bye bye Johnny nu, jäkla skit!


Miles away



Nu ska jag lyssna på dessa låtar och sen sova<3 Tänker på dig och jag hoppas på de bästa för dig och din familj<3

Stairway to heaven -Led Zepplin
Miles away - Winger
Waster time - Skid Row
Bye bye Johnny - The Return
I´ll se you in my dreams - Giant
Send me an angel - Scorpions
When I´m gone - MSG



Bye bye Johnny



Bye Bye Johnny bye bye
It's not your fault that you died
But i can't help it
I got to ask a reason why you
Good o'l Johnny did die no one knows

So many of your friends cry
There's no meaning why you should say bye bye
Now today when you are gone
I'm still drunk but i can't find a reason
Why you have to leave so soon
Guess that's how it had to be
Raise in heaven living free
Can't you come back to us please



tack

Kom nyss innanför dörren, har varit hos André ikväll. Tears down my cheek på vägen hem.  Var skönt att lätta på hjärtat och prata ut. Han förstår ändå vad man går igenom och den oro som är. Betydde mkt att du lyssnade. Hade lätt kunnat stannat halva natten, men klockan börja bli mkt och du har ju några långa dagar framför dig på flygplatser och i flygplan. Är inte alls avis på den resa du har framför dig, inte alls! USA vem vill åka dit? Tråkigt för dig:)! Sköt om dig och ta hand om Oskar! Fatta vilken awesome roadtrip ni har framför er! Vi hörs mer på mail! Take care now <3!


 






I <3 svamp

Igår så fick jag den briljanta iden att vi skulle plocka svamp, Maria hade inget val, hon var bara tvungen att följa med:P Ute regnade det "bara te å klä sig Maria" sa jag. Tisha, kofta, hoddie, jacka, halsduk, tights, träningsbyxor och stövlern. Sen var vi på g! Vi tog med oss en stor korg och en liten. Mamma körde oss till skogsbrynet där vi hoppade av och begav oss in i skogen. "Ska jag vänta i bilen lr? Ni kommer inte hitta nåt, det är för tidigt" hör vi henne säga. "Neeej åk hem så ring jag när vi vill ha skjuts" Maria och jag vandrar uppåt berget för att söka trattkantarellerna! Jag älskar att plocka svamp, älskar skogen, glädjen när man hittar det man söker! Underbart!






Efter en jävla  promenad över lägdor, hyggen,  skog och mark kommer vi äntligen fram. Men vart är svampen. SÄg inte att mamma hade rätt, mammor har alltid rätt. Fan. Vi hittar några små svampar och börja plocka dem. Snart har jag fyllt min lilla korg, jag spanar efter mer svamp och tittar inte riktigt vart jag sätter fötterna. Ett tu tre så har faller jag handlöst framstupa. Ligger i mina gener att vara klantig. Korgen snurrar runt och svampen faller ut. I skogen hörs ett skrikande rop "MAAAARIAAAA" sen börjar tårarna komma. Armen ni undrar? Jo det gjorde ont som satan. Maria hör direkt på min röst att det hänt nåt och börja springa genom riset. Tårarna jo för att jag sölat ut svampen. Jag ligger på marken, armen pulserar och nästan så jag känner metallen som vill ut. Jag tittar upp och vad skådar mina ögon!! Kolla bilden nedan! Maria kommer uppför slänten och ropar "Anna, Anna hur gick det?!" Jag däremot hoppar upp och sliter åt mig korgen och ropar "MITT STÄLLE!!!Jag såg det FÖRST!!!!Du får gå nån annanstans!!!! Hehe trevlig syster jag är jag vet, sen att vi plockar svampen ihop gjorde ingen skillnad i mitt huvud. Den svamp jag plockade tömmer jag sen i Marias korg. Men nej det här stället var MITT!!!



Efter ett tag, några minuter, insåg jag att det var för mkt svamp för mig att plocka. Hade ramlat över en riktigt svampåder som sträckte sig rätt långt. Så vi plockade tillsammans på detta ställe. Regnet började nu ordentligt. På några minuter hade vi fyllt min och Marias korg. Så nu vare bara att ringa på förstärkning.

-Mamma kan du komma?
- Jaha är ni klara, jag förstod att det inte skulle ta så lång tid. Ni hittade väl inget"
- Grejen är den att våra korgar är fulla. Du måste komma hit med mer!!"

Mamma blev förvånad men kom till slut. Jag fick lunka nedför berget och möta upp henne vid vägen. Sen att hon valde att parkera längst bort från åkern är ju en annan sak. I en annan jävla by dessutom. Blev så irriterad. Men men. Hon kom med fler korgar och regnkläder. Så jag tog på mig ännu en jacka ovan den jag hade. Upp i skogen igen för att hitta Maria och fortsätta plocka.




Jag var såååå trött när vi kom hem!! Nästsan så jag somnade i korgarna. 3h i skogen hade gjort sitt på mig, sen gårdagens kräftskiva hade tagit på krafterna också.




Grymt nöjda plockar!!

Jag tänker INTE rensa iaf!! Brorsan drog det korta strået när han inte ville följa med till skogs. Nu får han rensa;)



Off 2 work


Fick brev av sjukhuset idag, det var ju bra! Får hoppas på det andra mer speciella brevet kommer imorn. Blir inget besök hos sjukgymnasten idag då dom ringde från avdelningen och sa att hon var sjuk. Synd för jag hade sett framemot det besöket. Nu tuggar jag persilja för att få bort vitlökssmaken som etsat sig fast i min mun. Visste att det var sting i såsen men självklart ska man ta mkt ändå. Ha en bra dag nu måste jag fara!

snabb uppdate


Den jobbiga veckan är på ingång, känns i varenda lem i kroppen, framför allt mina boobs. Jag har aldrig koll på hur många dagar är emellan. Enda som betyder nåt är när man vaknar på morgonen och ställer sig upp och när man börjar gå inser att det gör ont i övre partierna. Har helt plötsligt fått en big Billy ( ikeahyllan hehe) Då vet man att det inte är långt kvar. Större bröst är väl enda positiva med den där crapveckan. Synd bara att dom krymper igen sen. Jag måste kolla att jag har pronaxen kvar, hjälper som tusan för magsmärtorna iaf.

Nu ska jag ta och göra mig klar för jobbet, inväntar postbilen också! Please kom med 2 brev till mig!! Sjukhuset ska skicka ut sjunintyget, annars måste jag väl åka dit igen. Just nu överförde jag massa kort från veckan, har tagit en hel del. Men jag lägger upp utförligare inlägg om det sen. Hoppas jag:P. Några bilder kommer iaf.


Pappa och jag på Kinarestaurang i Umeå i fredags


"Hans" var på besök i Övik i lördags, invigning Botniabanan




Jag och Karin på kräftskiva i lördags


I väntan på de röda sjöfolket:P


Några timmar i skogen i söndags och vi hittade lite svamp. Regningt och blött men ändå ville jag ut i skogen. Jag tänker INTE rensa;)!


sunday

Men dåligt trött jag är nu, har massa saker att göra, men sitter vid datorn och gör...ja ingenting. Lyssnar på Queen och funderar på vad jag ska ta tag i först. Packa lite till läggan, sortera kläder, kolla ikeakatalogen och se vad som ska inhandlas, göra en budget, hitta en soffjävel, gå på promenad, plocka svamp, ta en tupplur, göra backup på bilderna på datan, kolla efter ny telefon. Listan kan göras lång. Det som är mest lockande är iaf att gå ut i skogen. Det regnar ute men, det skiter jag i. Får väl bara klä mig ordentligt. Efter Sonispehere så är jag härdad. Vad gör ni denna söndagefterniddag?


Jag fick en hop bilder från Fredrik igår som han retucherat! Jag visar kanske några sen:)


Vågjävel

Köpte en våg när jag var i umeå med pappa, vi äger ingen hemma. Säkert av en anledning också, vågar är bara deprimerande. Jag funderade länge innan jag köpte en, jag är nämligen inte riktigt sams med min egen kropp. Har väl egentligen inte varit det på några år. Inte så att jag skulle kalla mig sjuk, absolut inte. Men små tendenser emellanåt. Fick väl höra ett och annat i yngre dar som kan ha satt sina spår. Jag är inte den som rädds maten lr håller igen på det, tvärtom. Nu har jag gått upp nästan 5 kilo på senaste året, mkt bara de sista månaderna. Men då har jag inte tränat lr rört på mig på ett bra tag. Ska försöka komma igång med det igen nu i höst. Ska prata med Friskis och Svettis om träningskortet, det är fryst för tillfället pga av armfrakturen. Jag vill inte gå ned i vikt bara väga som jag gjorde förra sommaren. 

 Jag hade en jobbig viktfas 2007 ( har skrivit inlägg om det tidigare) Tränade som en tok och åt knappt nåt, blev beroende av siffrorna på vågen. Det beroendet sitter kvar än idag, siffrorna alltså. Därför har det varit skönt att vara utan våg.  Då har man istället alltid vägt sig när man varit hos kompisar. Karins våg brukar vara elakast av dem alla:P Men nu har jag hittat en ännu elakare. Den jag köpt. Funderar på att lämna tillbaka den, hehe, den visar inte korrekta siffror ska jag säga till butiksbiträdet;P "Har ni någon som visar mindre?"



Konsten att väga sig

  1. Ställ in badrumsvågen så den visar fem kilo för lite. Förträng sedan denna handling ur ditt minne.
  2. Leta upp "rätt ställe" att placera vågen på. Ofta är badrumsgolvet doserat så att det sluttar mot avloppsbrunnen. Denna backe kan vara ett bra ställe...
  3. Prova med att sätta bara ena foten på vågen. Om du inte tycker om vad du ser, hoppa genast av!
  4. Låt aldrig den snurrande skalan få ro. Håll den i ständig rörelse genom att låta kroppstyngden vila på ömsom den ena, ömsom den andra foten.
  5. Hoppa snabbt av vågen när det är de lägre siffrorna på skalan som visar sig.
  6. Håll ett stadigt tag i handfatet under hela vägningen!
  7. Om det område där skalan rör sig är motbjudande, övertyga dig själv att skalan visar minst tre-fyra kilo för mycket. (Eller mer vid behov).
  8. Stå på tå när du väger dig. Låt aldrig hälarna komma ner på plattan.
  9. Dra alltid av minst ett kilo för osedvanligt hög vätskehalt den här dagen.
  10. Om du är alldeles naken, dra av 1 kg för kroppshår och tandfyllningar. (Kan man göra när man har kläder på också)
  11. Ta av glasögon eller kontaktlinser. De får dig att väga mer, och när du tagit av dem kan du dessutom inte läsa av vikten.
  12. Köp aldrig en balansvåg. Köp den billigaste fjädervåg du kan hitta. Försök få tag i en barnvåg som inte visar över 50 kg.

bad mood

Jag ser hemsk ut!! Det är en sån dag då ingen passa, inga kläder är snygga nog, inget passar på kroppen för den är ful och för stor! Kläderna ligger i högar på sängen och på golvet. Måste ha en ny garderob, allt är fult, tråkigt och passar inte!! Håret vill jag bara klippa bort det är bara i vägen och stora rishögar till trassel är det. Sminket är på, men jag skulle skippat eyelinern på ögonlocken. Blev bara svart och fult! Just  nu har jag lust att ta en dusch till och ta på mig nikeidressen och dyka upp blek och osminkad på festen. Partypooper! Nej nu ska humöret bli bättre! Nej nu har jag inte tid att klaga mer...jag ska iväg på kräftskiva.

lördag

Nu har man varit uppe en timme, känns skönt:) Vädret är fint ute vilket betyder att jag inte kommer sitta här. Tänkte dra ut i skogen och leta lite svamp igen. Ska bara väcka Maria och tvinga med henne. Min förkylning är väl sådär....badade igårkväll...15grader varmt kallt. Såatte ja:) Bastade med göbbarna och det var kul, Åke stod ute vid grillen och gjorde kolbullar i förrummet till bastun spelades det dansbandsmusik...om och om och om igen! Hehe det var väl enda som kunde klagas på:P Janne var dj och det var visst bara sån musik på hans mp3n. Nej ni nu ska jag lämna datorn och planera lite vad som ska göras idag. Ska på kräftskiva hos Johan ikväll iaf:D Det kommer bli great!

______________________

Tack Gunnar för igår btw! Hade varit hyffast lost utan dig;) Vi får styra upp nån dag som passar att jag kommer upp till Umeå igen och vi kan ta ned tvn! 


old pic


off 2 work

I see you all over me...in my bed...hehe Maria ändrade lite på Jsaon Derulos text:P Så nu går jag och nynnar på låten iså istället:P Jag brukar varnligtvis inte idas starta datorn innan jag far på jobbet på mornarna. Men nu var jag så sugen på att höra den där förbaskade låten.  In my head. Så jag vara bara tvungen att logga in.

Drygt det var imorse att kliva upp, men nanting! Måste verkligen se till att få bättre rutiner igen på att lägga sig i tid. Var ju grymt duktig på det förut. Då var jag alltid i säng mellan 22-23. Den tiden ska absolut återinföras!
Inatt drömde jag föresten att jag flyttat....till NY!! Det var awesome!!


Kantareller, läggan och Beck!

Ikväll har det hunnits med en del, har kort på kameran, som ligger i min jackficka nere. Vilket betyder att jag inte kommer idats ladda upp dem nu ikväll. Efter middagen drog iaf jag och syster upp i skogen för att plocka lite guld! Vi skulle behöva utöka våra ställen, då vi är där och plockar flera gånger i veckan känns det som:P Så dom hinner inte riktigt växa upp:/ Idag plockade vi en lite korg full iaf:) Jag hittade några riktigt stora:D Micke hörde av sig och tyckte vi kunde åka till stan och kolla in hamnen då det var invigningsförfest för Botniabanan. Jag skulle dock till läggan och fixa så jag skulle höra av mig efter.


(tidigare i august, det var något kallare idag)

Mamma, Maria och jag åkte senare in till lägenheten för att ta lite mått och lämna lite grejer. Mamma hade packat fulla bilen med grejer? Jag hängde inte ens med på vad hon packat, då jag själv inte packat ned nåt alls:S Jag får väl se hur mkt av det jag behåller;) Haha nämen det var mkt flyttahemifrångrejer jag fått genom åren som hon letat fram på vindan. Så vi tog med dem:) Hon packade även ned min lilla "kattlampa" som jag kanske fick när jag var 3? Jag har väl inte sett den sen dess heller;) Vet inte riktigt om den passa in i lägenheten. Men den får stå där så länge. Den har säkert ett annat personligt värde hos min mamma:) Duschdraperier och blommor kom på plats iaf. Gardinerna fick vi inte upp då stängerna var för korta.



När klockan blev över åtta ringde Micke och fråga om jag skulle med på bio. "När då?" frågar jag. Ja om en halvtimme. Jamen det blir väl bra:) Vi drog ned till hamnen också för att kolla in matstånden och invigningen av botniabanan. Men det var inte mkt att hurra för. Riktiga invigningen är på lördag. Till min stora besvikelse hade matstånden stängt så det var inte mkt att titta på då:P

Bio sen med Johan, Björn, Micke, senaste Beckfilmen! Jag tyck den var riktigt bra:) Gunvald är såkart bäst:D Det är han alltid. Har haft en lite cruch på honom sen tidigare filmer. Nu var han skäggig och syntes att han blitt äldre, men fortfarande lika badass och kommer med de rätt kommentarerna. Hehe.



Nu måste jag sova, ska upp tidigt imorn på jobbet! Sov gott!


In my head

Jag lyssnar på rätt mkt musik, mkt olika typer av musik. Skulle väl säga att jag lyssnar mest på hårdrock/rock. Men jag älskar ju att slå klackarna i taket på dansgolvet så det blir mkt fartig party musik, gärna med mkt bas i. En låt som jag nu fallit handlöst för är Jason Derulos In my head. Inte riktigt vad jag brukar lyssna på men det här låten har sånt härligt gung och texten gillar jag också;) Vad tycker ni om den?




In my head, I see you all over me.
In my head, you fulfill my fantasy.
Youll be screaming no.
In my head, its going down.
In my head, its going down.
In my head. Yeah. In my head. Oh yeah.


Beslutsångest

Sov som en gud inatt! Älskar att sova i stugan, så sköna sängar så mysigt! Dessutom vaknar man alltid i god tid också, mellan 9-10. Blir ju rätt ljus där inne. Men jag har aldrig varit nån som gillat att sova bort hela dagarna så mig gör det inget. Sen tycker jag att man blir mkt fortare pigg när det är ljust i rummet.

Nu sitter syrran och jag oc plöjer igenom olika hemkataloger. Jag tittar just nu i Jotex och inser att det kommer verkligen bli jobbigt att välja ut vad jag vill ha. Ca 150 sidor med bara gardiner, sängöverkast och lampor....finns så grymt mkt att välja bland. Vet knappt vilka färger jag ska i de olika rummen. Just nu är jag inte så motiverad till det här. Men det blir väl bättre sen kanske. Dumt att man ska ha så svårt att bestämma sig! Varför kan man inte bara veta vad man vill ha! Gaah!


sov gott

Sov lite väl länge idag, min eftermiddagslur blev några timmar istället för en 40 minuter som jag tänkt mig. I finrummet kunde man se mig sova i den stora soffan, Maria sova i 2 sitsarn och i fåtöljen sov katten. Tyvärr togs ingen bild:P Nu ska jag bara borsta tänderna och bege mig i säng. Jag som trodde att min förkyldning börja släppa men nu känner jag än en gång i svalget att det börja svida och göra ont när jag sväljer. Fan!! Det var riktigt smärtsamt sist när det var som värst. Jag hoppas verkligen att det inte blir värre.

Kan ju hojta till om att jag måste fylla på mobilen ( loser som har refill - I know) men jag vill ha det så. Och nu ids jag inte spring upp och hämta internetdosan och fylla på pengarna.  Så det kommer inte svaras på nå sms nu fram tills jag fyllt på det fanskapet.

Kommer heller inte åt msn som jag loggat in på, konversationerna är på Marias användare och hon har kod. Så dom som undrar varför jag inte svarar, thats why. Nu ska jag bege mig i sängs, knappt jag orkar gå ut till stugan heller. Nej nu äre dag!Sov gott!

Mediamarkt....känns puckat!

Hon som föddes utan tålamod ringde just till Mediamarkt i Umeå för att fråga lite om en produkt. 30 min i telefokö utan resultat. Vet inte ens hur länge beräknade väntetiden var. Fick tala ett ett meddelande och lämna nummer. Bäst för dom att dom ringer upp. Hemsidan är totalt värdelös, gick in för att kolla produktinformation. Men där finns inga produkter alls...utan bilder på lite olika varor i deras lokaler, kartonger m.m. Som att jag vill se hur eran butik ser ut?? Är less och vill egentligen inte köpa nåt av dom nu bara för att dom ska vara så omständiga. Mediamarkt...det känns puckat!!

powervila

Ligger nu i soffan och kollar igenom IKEA-katalogen för femtielfte gången. Trött och ont i huvudet har jag också. Funderar på att he igång tvn och titta på Disney Chanel, men det är så långt att gå till den och trycka på onknappen. Jag tror jag parkerar här i liggläge i soffan och sover ett tag. Har egentligen massa saker som behöver göras inför lägenhetsflytten. Har grymt mkt att inhadla vilket känns både bra och dåligt. Jag blir alldeles yr av alla olika varianter det finns av bord, hyllor, bänkar, tv, dator, mattor och gardiner m.m. Vad vill jag ha? Vilken färg? Storlek är ju viktigt också...får det plats?

Jag har iaf en bra plats här....i soffan. Tror nog att jag ligger kvar ett tag till här:) Min arm smärtar faktiskt efter några dagar på jobbet nu. Så vi behöver en powervila nu!


Onsdag

Har varit mkt Anchorman för mig nu senaste veckorna, brukar ibland låta den gå i bakgrunden när jag sitter vid datorn. Den blir bara roligare och roligare. For till Micke igår och då såg vi den igen:) Ni som inte sett den, se den!
Min förkyldning har för övrigt börja lugna ned sig lite, men istället är min syster sjuk, hon stannade hemma från skolan idag. Mamma är sjuk också. Sen dröjer det väl inte länge förns karlarna blir smittade också. Finns ju inget som är så jobbigt som är en kille är förkyld;) Lr?

Nu väntar jag på polisbilen, hehe postbilen alltså. Fråga mamma nyss "har polisbilen farit förbi på gården?" hon titta på mig nyfiket och säger "Nej det har den inte, varför skulle den göra det?" "Dela ut posten såklart!!"
Jag hoppas iaf att det kommer ett brev från sjukhuset och ett från dig. Men det lär det väl inte göra. Tar sån jäkla tid att få dem.



Nä nu ska jag göra mig klar för jobb! Tjaao!


Egypt

Snacka om att det var länge sen jag sa att jag skulle he upp korten från min tidiga semster som jag gjorde i april. Egyptenresan. Sitter nu och sorterar bland bilderna, är lite förbannad då filerna inte verkar hänga med på noterna. Jag har korten i en mapp och ser dem som miniatyrkort. När jag klickar på en fil som tex föreställer en strand, när den väl öppnas är det en bild på hotellet. Fattar inte hur det kan blitt så? Flera filer verkar vara skadade. Suck, så det är inte så lätt att välja ut bilder för framkallning. Tänk om jag tar ut ett hundratal kort och när jag framkallat dem ser jag att det inte alls är de bilderna jag valt ut. Nej nu ska jag återgå till att sortera i mappen, det kommer ta ett tag:) Jag köpte ju ett väldigt fint album där nere som jag ska använda. Visar er sen när jag gjort den klar:)


Got the keys

Då har man gått och skaffat lägenhet då! Det var väl på tiden;) Skrev under pappren idag och får flytta in omgående. Men hyran betalar jag från 1 sep:) Så nu har jag precis fått mina nycklar:D!!

 Har en hel del att göra nu i dagarna och massa att shoppa! Vet knappt vad jag vill ha, har ju inte direkt så mkt möbler sen tidigare. Sängen får följa med:) Ja det var väl det:P Hehe. Sitter nu med syrran och kollar i Ikeakatalogen som kom idag:) Har haft riktig soffångest i dagarna här, jag vill helst ha en hörnsoffa med schaslong, en svart, kostar väl mellan 12-20 tusen beroende på märke, modell och materal. Grejen är att den kommer inte få plast. Så jag måste köpa en soffa att ha fram tills dess att jag har ett vardagsrum som får plats med en stor soffa. Frågan är då, hur mkt pengar vill jag lägga ut på en "tillfälligsoffa" hittade en för 7000:- igår. Kändes lite saftigt för en enkel 2sitssoffa.

Gosh känns som att jag har det jag gör de kommande veckorna. Blir nog några turer till IKEA också:) Bärhjälp kommer behövas, då handikappade Anna inte får lyfta tunga grejer. Känns iaf väldigt roligt att äntligen ha nåt eget:)!




Fuldans

Nu har jag verkligen kommit in egna-klipp-på-youtube-flowet:) Roligt och enkelt att visa bilderna:) Haha och ja det är en fuldansvideo så det bjuds på massa crazy dansbilder. Såklart fanns det inte så många på mig då det för jämnan är jag som håller i kameran:P! Tänkte just skriva "den här är till dig Viktor" Men jag hade knappt nå bilder på dig. Damn. Vi får styra upp en fuldansfotografering framöver hehe. Mer så att videon är till Patrik, han dominerar ju danskorten;)


wind of change

Dags att ändra blogglooken, känner att sommaren har gjort sitt. Men vilken färg ska man gå över till nudå? Vi går ju mot hösten. Första färgen som kommer till min tanke är orange:S Men jag är inte så pepp för den färgen. Vad tycker ni, har ni nå tips på nån färg, gärna höstig då. Och om nån vill göra en ny header och bakgrund varsogod:P Hehe, måste nog få lite inspiration för att börja med fotoprogrammen. Fortfarande är det ju grönt och somrigt ute så den gröna färgen kan ju klara sig ett tag till. Men vad säg ni...vilken färg?


I love this movie

Don´t act like you´re not impressed



Jag har nött Anchorman förra veckan, flera ggr, så jag tog och hedde ihop några av mina favoritklipp:)
Enjoy part 1:) Afternoon delight!


till stan

Nu drar jag, mamma och syrran till stan för lite shopping:) Får se vad det blir för nåt. Nödvändigheter lr onödigheter? Kanske borde tankat kortet mitt med lite mer pengar, känns som det kommer åka lite idag. Hehe.


Crazy Kräfta



Jag gjorde ett bildspel från lördagens festligheter istället för att bildbomba bloggen. Riktigt roligt att äta kräftor, blev väl inte mätt direkt. Men själva grejen var supermysig, ni ska ha ett stort tack för att ni styrt upp kvällen Niklas och Maria:) Blev fylla i vanlig ordning med detta herrskap, jag gick igång rätt snappt på snappsnarna som serverades. Blev självfallet massa dans också, fuldans, Maria och jag stod på stolar och soffan och chackade loss. Blev tokvarmt och vi slet upp skjotorna och bjöd på nå crazydansmoves på stolarna,  därav naughtykorten på balkongen. Kvällen avslutades på Harrys. Hade riktigt kul, men det har man alltid med er:D

Jättetrot

Blev just påmind om hur jävla drygt det är att kliva upp på mornarna. Som jag ville ligga kvar i sängen imorse, men tro ni. Varmt och skönt i lillstugan, kliva upp och kliva ut rakt i sensommarnkylan. Nu är klädd och klar att fara på jobbet. När jag kommer hem sen, då ska det sovas. Och från och med idag införs bedtime igen!


Trot


Aragorn



Ligger i soffan och ser på Sagan om konungens återkomst. Jävla bra filmer de där. Är ju snart 10 år sedan den första släpptes, känns som det var igår. Nej ni nu ska jag återgå till att dreggla över Aragorn:)

Fridaybowling


Shoes on



Men trorni hon var nå duktig då. Kunde inte ens hålla räkningar på alla strikes och spärrar jag fick. My O my (a).


Huuhka försöke hålla samma vinnarflow som jag hade. Svårt dock;) Minns inte vad slutresultatet blev...inte värt att nämnas här:P


Hamnade i Martins bror lägga efter bowlingen. Där bjöds det på tacopaj och dryck:) Supergod paj!! Därefter blev det massa fulprat och tvtittande. Huuhka och jag lär ju kunna skriva en hel bok med guldkommentarer bugarn :D 
Robin och han skulle ut på krogen egentligen blev vi blev kvar i läggan istället. 


Well said Brian



I don´t feel that good today. Damn.

Kräftan


Tappade min kräftoskuld igår. Första gången jag var på en kräftskiva och smakade på dessa havsvarelser. Det var gott men söligt. Får tacka Niklas och Maria för att styrt upp en grymt rolig kväll och tack för allt ät och drickbart som bjöds på!

_____________

Utförligare inlägg kommer sen.


bye



Nu åker jag till Niklas i stan och ska umgås med grabbarna:) Vinarn packad! Ha en awesome kväll allihop!

out

Ska umgås med den här killen ikväll:D Blir kräftskiva, spännande, då jag aldrig ätit det förut. Vet inte ens hur man rensar:S Ett tips jag fått är iaf att man ska inte vara hungrig då man ska äta kräftor. Så jag ska nog ta mig nåt att äta nu, nå litet. Ha en trevlig lördags allsamman, hoppas den här förkyldningen som ja dragit på mig ska lätta. Får se till att inte vara alltför lättklädd ikväll, brukar ju annras inte vara mkt tyg på kroppen min när jag ska på fest;)


Patrik och jag

Avatar



Nu har jag börjat se om Avatar igen, jag är helt såld på den serien:)  Jag har bara kommit några avsnitt in i första boken. Men jag vill inte se dem i dålig kvalla på datorn. Har kikat runt för att hitta dvdboxarna på nätet. Men utan resultat, de svenska sidorna jag hittat så "har produkten utgått" typiskt. Isf blir det att beställa från staterna. Har aldrig stött på dvderna på den svenska marknaden. Jag vill inte ha svenskt tal heller, har sett den versionen på Nickelodeon i vintras.  Johan vart köpte du dina nånstans?!

Snart kommer den även på bio i höst, ska bli spännande att se den ickeanimerade versionen. Men jag har inte alls nå höga förväntningar, kommer säkert bli besviken. Hmm man kanske ska kolla vad den fått för betyg på imdb. Hehe...4,3 hade filmen. Serien däremot har 9,3 bugarn! Nå fler geeks än jag som följer/sett den här underbara serie?


byebye

Nu ska jag iväg och kika på lägenhet! Sen jobb! tjaao!


dagens

Känns som dagen bara flygit förbi. Sjukhusbesöket gick fort då ingen läkare var närvarande och kunde fixa ett nytt intyg till mig. Typiskt. S jga fick prata med en ortopedsköterska som skulle be nån dr skriva nytt intyg och sen posta det till mig. Så nästa vecka tänkte jag komma upp på en halvtid iaf. Blir nog att jag är nere på Nordemans också:) Ska bli kul då jag inte träffat grabbarna där på ett tag.





Efter sjukhuset så blev det stan en sväng, hängde med Katarina och Iris och kollade på lite kläder. Skulle sen möta upp Micke för en mjukglass och bara hänga lite. Vi hade tänkt dra till Fyrkanten och köpa mjukglass där, bästa i hela stan;) Men så har dom såklart chokladsmak denna vecka...enda mjukglasssmaken som jag verkligen ratar. Så det blev Villakiosken och en jordgubb/vanilj istället. Vi åker ned till hamnen och sitter i solen och njuter av kanske den sista mjukglassen för iår:O Hur länge brukar den säsongen hålla i?



Mickes mamma ringer sen och vill ha lite bärhjälp på systemet så vi åker upp. Inte för att jag var mkt till hjälp då de skulle inhandlas massa kartor. 8 st och 2 flarror vodka. Hehe. Äre fest så är det! Marie fyller nämligen jämnt så det skulle firas. Skulle vara stor fest nu på lördag i en lokal i Domsjö. 60-70 tals tema på festen, jag blev till och med tillfrågad:) Hade varit kul men jag är upptagen då.

Vi äter hemma hos Micke, fajitakycklingtaco. Gott gott gott! Snackar resor och annat:) Han åker med familjen till Italien nu i september så man är ju måttligt avis. Jag visade han massa bilder från Rom som jag lagt upp på bloggen och berättade om massa saker som jag upplevt där. Älskade Roma! Hoppas det blir ett återbesök där inom en snar framtid. Tipsade om att dom måste besöka Giolotti. Lätt bästa glassbaren jag varit i. Nej jag vill inte tänka mer på Italien nu, det bara kliar i fingrarna, nästan så jag vill packa väskan och ta en sista minuten. Finns det nåt bättre än att resa och se världen. Skulle kunna sitta i timtal och prata resor och drömmar. När klockan närmade sig 9 så körde Micke hem mig:) Nu äre dags att sova. Hoppas halsen min är bättre imorn. Sov gott.



Drar på stan nu

Nu ska jag på sjukhuset och göra nå ärenden sen på stan:) Puss


Mooorning

Min hals har gjort upprör igen, kan kanske bero att jag badade med kläderna på igår? Varför inte ta på sig bikini kan man undra, för jag hade 2 uppstättningar i bastun. Ja jag vet inte. Vaknade imorse med halssmärtor och snuva. Dock är det inte samma halsont som jag hade sist. Då kunde jag knappt äta. Nu har jag inte ont i svalget.

Väcktes imorse av ett telefonsamtal, ett nr jag inte kände igen, harklade mig och svarade med the worst morningvoice. Personen som ringer är han jag pratade mer förra veckan ang en lägenhet. Försökte att få ordning på rösten med det gick välsådär. Han måste ju undrat om han ringt en karl istället för en ung 25 åring ( ja 25 är ungt) Hur som helst ska jag kika på lägenheten imorn kl 11. Hoppas pappa och Karin kan följa med. They have to.




Nu sitter jag och degar i fåtöljen och tittar på Disney Channel och skrattar, Cody och Zacks ljuva havsliv går nu, hoppas på Sonnys Chans sen. Ja jag vet, jag är barnsllig. Älskar Disney chanel!! Länge sen jag satt framför den här burken. Har varit så bra väder på sistone så man har inte suttit inne. Men nu är ju en mörk höst på ingång så lär ju spenderas mer tid här i soffan.

Nej nu ska jag duscha och klä mig, tror det blir en tripp till stan. Tänkte göra apoteket och köpa lite smärtlindring för halsen. Åt ju upp allt sist:S Vad ska ni göra idag?

onsdag

Ids inte skriva nåt inlägg ikväll, blir bara en ltien uppdatering.  har varit en lång dag som spenderats med frugan:D Älskar våra dagar! Bad, sol, picnic, stek på surfingbrädan m.m. Massa bilder har jag tagit och jag är inte på humör att ladda upp dem. Tar ju ca 1-1,5 att göra ett inlägg med massa kort och text. Så jag gör det kanske imorn:) Hur som helst så hade Micke och jag snackat om att grilla idag, hade pratat om det redan igår. Så fråga jag frugan om hon var på. Of course. Vi bestämde vi skulle äta kring 5 så Karin och jag fixade med kött, pärer, sallad och sås:) Micke kommer senare och har även med sig Johan.  Perfekt väder, vindstilla och soligt. Riktigt skönt att bara sitta på altanen och njuta. Kändes verkligen som det var sista sommardagen. Får hoppas att jag har fel.


Ooo lovely! Yum yum!

___________________________________________


Tänkte skicka en liten hälsning till "John Doe" också som kommenterar här ( är i princip bara du, frugan och kat som gör det;) Såg att du skrivit ikväll. Kul att du läser och tycker min blogg är bra och värd att följa:P Jag kollade in den där sidan du skickade, affishsidan, kul du tänkte på mig. Hade ju inte varit helt fel att förstora upp några bilder och sen rama in:) Tål att tänkas på. Såg att priserna var helt okej. Tack för låten också:) Och ja, pappa min ska få en kram imorn! Nu sover han:) Hihi. Godnatt!


Bästa frugan


Du är bra bäst du, bara så du vet:) <3 I love you I love you I love you!


Frågor

Nu snor jag en lite lista som Linnea har i sin blogg:) 

QUESTIONS

 

Du heter: Anna first and formost
Smeknamn: Anna-Banana , Banana,  Sjuk- i-huvve - Anna ( brukas dock bara av Huuhka)



Låt som när du är ledsen sörjer till: 
Gosh vart ska man börja. Call me, Breakin inside, 45, Better than me, Lips of an angel, Zzyzx Road, You´re all I need finns många!

Beroende av:
 Haha lätt fråga. Mat. Mat mat!

Vad tror folk om dig? Eeh ja ingen aning, you tell me:)

Stämmer det?
 ...

Vad får du oftast komplimanger för? Jag vet inte...mina styltor kanske?

Hur imponerar man på dig? Kunskap! Kompetenta och smarta människor! knowledge is power!
Brukar du skratta för dig själv? Haha har säkert hänt:)

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Från Micke och det står " Haha det kmmer jag bli:) Snart är de fika då sk jag dricka massor med kaffe:)" spännande va gott folk:P

Var bor du? Örnsköldsvik.

Trivs du där? Trivs gör jag. En stillsam och trygg stad. Släkt och vännerna finns ju här så då trivs man. Men det skulle ju inte vara helt fel att resa iväg och testa nån annan stad ett tag. Gärna utomlands:)

Hur svarar du i mobilen? Ja hur kan jag svara? "aa hallå" Beror helt på vem som ringer. Ringer Viktor säger man nåt i stil med "Tja, vad har du på dig?" haha. Det är ju verkligen hans öppningsfras varenda gång man pratar, klockrent. Men säger ja verkligen "aa hallå"? Måste undersöka saken:)

Vem ringde du senast? Mamma 

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Hur länge ska ni basta?!"
Antal timmar sömn inatt: 7h 

Sov du ensam: Nooo med syrran och Benny:)

Brukar du komma i tid: Alltid i tid till jobbet. Tror inte jag vart sen många ggr. Men annars är jag en riktigt tidsopptemist. Hehe fråga mina kompisar:) Blir jättelätt uppstressad över att passa tider.
Hur känner du dig nu: Trött och nöjd :)

Vanligaste färg på dina kläder: Ja inte äre blått iaf. Svart?

Vad tycker du om fötter: Gillar inte fötter, no no!

Vad saknar du: CHINA, BEIJING OCH EMS!!

Hade du en bra kväll igår: Ja en trevlig kväll med Hella och Linda:)

Favorit dryck på morgonen: Mjölk och o´boy
När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag jobbar så äre alltid(oftast) mellan 22-23. Ja jag har bedtimes:) Nowdays är det väl kring 1.

Är du blyg?
 Jo det skulle jag väl säga att jag är, hehe, jo det är jag:)
Sysslar du med någon idrott: Hahaha...tittar på sport, men är inte direkt nån atlet:P
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kärlek växer fram.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Haha nu måste jag nog vara fräck och kopiera lite av vad Linnea skrev. Men sex är ju definitivt en prio!! Är känslan densamma att komma:P? Vad mer, gå på krogen och ragga, kissa, runka,  vara förkyld? Är det verkligen så illa när en karl blir det? 

Är du nöjd med ditt liv: Most of the time:)

Är du bortskämd: Haha om ja skriver nej på den här frågan kommer Micke smsbomba mig med massa protester. Så ja jag är bortskämd;)!
Vad gör du i morgon: Solar, badar och steker på en strand hoppas jag:)

Vad är det värsta du vet? Det absolut värsta jag vet? Gosh, det var en svår fråga. Ska man svara på en världslig nivå som krig, våldtäckter, mördare, fattigdom osv. Känns ju lite fjantigt nu att säga "jag gillar inte grodor"

Har du bra vänner och äkta vänskap? JA!! Älskar mina vänner <33


Vad är det finaste du fått?
 Snackar vi materiella ting nu mån tro? Jag svarar på det då. Det var också en svår fråga. Men snacka om svår fråga...har funderat i säkert 10 minuter nu. Enda jag kommer på nu är "my little pony" huset jag fick när jag var 6 år på min namnsdag. Snacka om lycka, helt sjukt glad jag var. Visste inte ens att det fanns nåt som ett My Little Pony hus, lr gård vare rättare sagt. Men det var ju inte direkt "det finaste" jag fått. Mer minnesvärt. Så vad svarar jag då på den frågan. Nej jag kommer int på nåt!! Jag svarar "smultronskålen" som jag fått av min farmor. 
 
En speciell dag du minns: Beror helt på vilken nivå man ska lägga detta. Något muntert minne lr deppigt. Vi tar nåt roligt, vår första arbetsdag i China! Mkt intryckt och känslor som gick på högvarv då- 

Du samlar på: Klänningar? haha:)

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Kaaaaarin såklart!
När grät du senast: Igår när jag läste mitt brev.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: RESA!!

Vill du gifta dig: Ja.
Vill du ha barn: Ja, men inte än iaf, man kanske ska ta och växa upp själv först;)

Är du musikalisk? Njeeä det skulle ja inte påstå. Kan spela piano och kunde spela klarniett.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten helt klart!

Bor dina föräldrar tillsammans: Jaa de gör dom:) Jag känner faktiskt inte många "familjer" som har separerat. Nu när jag tänker efter kommer jag inte på nån

Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja det har nog hänt, dock inget jag kommer ihåg nu.
Biter du på naglarna: Icke det:)


Ingen fiskelycka

Har varit på jobbet idag, är skönt att börja igen. Fick dock väldigt suspekta blickar av Diesel imorse. Jag hade nämligen hatt på mig och det gillas inte alls. Sen när jag slängde va mig den och gick in på lagret då vifta han på svansen och var glad igen:) Peder sa att han till och med morrat och gått in i sin lilla "hörna" Men så när han såg att det bara var jag så vart han glad igen:) Är ju inte så farlig av mig även om jag har hatt:)

Efter jobbet och middagen så gav sig Maria och jag ut på maskjakt, planen var att dra ut på sjön och fiska. Hade även pratat med Micke och han skulle ev komma förbi, han har ju varit utomlands den muppen. Han skulle iaf höra av sig efter han ätit om hur han skulle göra. Han var jävligt trött efter att ha bilat hela natten och så ska han jobba natt inatt. Maria och jag promenera iaf upp till stugan. Solen sken och det var vindstilla. Måste ju ta vara på dessa sommardagar som är kvar.




På väg til stugan


Brorsan sa att det fanns 3 spön uppe vid sjön...vad har glömde nämna var att det saknades krok och flöte på 2 av dem. Bra Lars! Maria börja då snickra ihop en krok? Av en spik. Haha. Hon hittar dock snart lina, mete, krok upplindad på en plastbit. Med världens minsta krok. Bättre än inget.


:)

Båten vår ( lr Nordins egentligen:P)


Jag njöt och av solen och naturen


Det blev trassel på linan, kul, jättekul. Tur att Anna sitter på tålamodet. Eller nej just det...föddes utan det. Damn.


Så skulle dom små slibbiga maskarna på



Syster fick ro då jag är handikappad:P Vi sjunger "row row row your boat" för fulla muggar!


"It is anchor*man*, not anchor*lady*. And that is a scientific fact"


Så slänger vid i ankaret, min mobil ringer, det är Micke. "Hej vart är ni, jag är vid eran stuga nu" jaaha! Maria du måste ro tillbaka igen, Micke är vid stugan nu:P Syrran blev jättenöjd:P "men då får han ro sen"


Men så blev det inte, Maria rodde hela vägen, pumpa up them guns:P

Fiskelyckan var inte med oss alls. Enda som fick fisk var Micke. Tror nog det är den minsta fisk jag sett tas upp från Backsjösjön iaf;) Men men du fick ju fisk iaf, mer än oss andra.

När vi kommer tillbaks sätter vi oss på bastualtanen och njuter av solen, spelar ett nytt kortspel som Micke lärde oss. Nån variant på vänd10a. Det var kul:)

SJälvklart kan man inte vara vid våran stuga utan att äta, nåt måste förtäras, så äre bara! Grillning av majskolvar, stekning av kantareller och franska bröd. Massa smöööör! Hehe. Massa måste ju passa på att grilla så mkt som möjligt nu när säsongen är på väg till sitt slut! Bunkra upp inför vintern!

När solen gick ned blev det rätt kyligt, gentlekvinna som man är så fick Micke låna en av mina hoodies. Jag hade en annan kofta. Men det blev för kallt så jag uppgradera till pappas " Lumberjackdunjacka" Stiligt I know:)

Micke drog strax innan 21 då han skulle jobba. Jag var sugen på att basta men den var ockuperad av nakna karlar så jag ides inte gå in. Maria och jag satt istället i "förbasturummet" och spela kort. Varmt och mysigt.





Jag tänkte försöka komma i säng någorlunda tid ikväll, har blitt rätt sent de senaste dagarna. Kring 1-2 Jag sover inte så länge på mornarna heller, inte när man sover i stugan. Då vaknar jag kring 9 av att det är ljust och varmt. Men jag tycker det är skönt att kliva upp den tiden. Som sagt man vill ta vara på dagarna:) Sover jag inne ligger jag lätt till 12. Sovrummet är så pass slutet från ljus så man inser inte att det är morron. Nä nu ska jag ned och marinera fläskbit tänkte jag:) Sofia det är din marinad! Maria har skrivit upp det och den har använts flitigt i sommar:)


fisketur


bild från sommaren 2009


Då drar syster och jag upp till stugan för lite metning! Får hoppas på några fina abbarre! Vi får väl agna och se om dom riktigt stora kommer:P Sen kommer nog Micke förbi en sväng också innan han drar på jobbet.  Ha en trevlig kväll:)


Please understand I have to leave and carry on my own life

Avenged Sevenfolds hitlåt Afterlife är en av mina absoluta favoriter, den släpptes kring 08 om jag inte minns fel. Ni känner säkert igen låten och texten då jag lagt upp den här en hel del förut. Jag gillar sångaren M. Shadows röst. Sången handlar i grund och botten om en man som dör och hamnar i himlen lite för tidigt i sitt liv. Han inser när han ska gå igenom pärleporten att han har massa saker ogjort i sitt jordeliv. Han måste tillbaka och göra saker rätt så han kan undkomma sitt "afterlife" Inte riktigt vad jag tänker på när jag hör låten men allt är ju en tolkningsfråga.  Tycker iaf att den är grym, lyssna på solot som drar igång 2.50 in i låten. Awesome!! Älskar höjningen och skratten som kommer vid 3.30! Andra låtar med Avenged Sevenfold som bör lyssnas på är:

 *Seize the day ( Guldjävlalåt, sjukt bra, har lagt upp den flera ggr här)
*Dear God (Helt underbar ballad<33)
*Almost Easy ( Good stuff)
*Critical Acclaim ( Shhh, be quiet; you might piss somebody off)
*Nightmare (senaste singeln som är nyligen släppt från albumet med samma namn)



Gave me your hand but realize I just wanna say goodbye
Please understand I have to leave and carry on my own life


I don't belong here, I gotta move on dear escape from this afterlife
’Cause this time I'm right to move on and on, far away from here
Got nothing against you and surely I'll miss you


Loved ones back home all crying ’cause they're already missing me
I pray by the grace of God that there's somebody listening
Give me a chance to be that person I wanna be
(I am unbroken; I’m choking on this ecstasy)
Oh Lord I'll try so hard but you gotta let go of me
(Unbreak me, unchain me, I need another chance to live)



Stairway to heaven

Tillägnat dig <3 Sov gott!





Fan shop





Denna tisha vill jag ha! Undra vart jag hittat den då? Hade sparat den på datorn om  jag evt skulle beställa. Bra att jag noterat på vilken hemsida jag fann den på! Skulle vilja utöka mina "groupie-tisher". Nån som vet av nån bra sida att beställa från?




Sophie och Anna drar ut

Partypics från när Sophie och jag gick ut för nån veckan sen:) Bilder , lite text, vanligt Anna-inlägg:)


Håret ska tuperas och våfflas. Avundas min syster som måste hjälpa mig, stackarn!


"Den där Sophie" :D


Redo att åka in till Viktor på lite förfest


Jag drack lite vin:)








Brillsen



De berömda Ozzy/Elton brillorna började vandra runt:P

ä
Viktor och jag <3 hehe:P
 
Söta Sophie



Hehe snygga brudar;)






Några av boysen

En kluven Anna och en fin Sophie

Glada brudar på Olles, sitter med Ogge, Höberg och Ölund


:)

Kom just hem från Hella och Linda:) Har bara tagit det lugnt, snackat lite och tagit en glass. Men det var bara jag som tog en:P Linda blev tvärsöver när dom hade slut på Noisette:P Jag blev också lite putt men var för inställd på mjukglassen för att banga. Vad äre med vädret föresten, soligt och fint ute men kallt nå såå jeeevulskt! Det gillar vi inte:P Jag har dessutom åkt på fläskläpp...varför kan man ju undra? Förtjäna hon det? Haha mjukglassen åt jag med en plastsked och nu har jag skavt överläppen:( Har två bullar på vardera sida. Hehe rutinerat. Bra man kan äta mjukglass Anna.  




Två bleka damer i mörkt hår:) SötLinda har nu blekt håret och har blivit rätt ljus! Tycker du passade väldigt bra i det:) och jag är ju rätt ljusbrun numera också med mina slingor. Synd jag inte hade nån bild från idag på två brundbrända "ljushåriga" pinglor;)



...

Strålnde sol ute, vilket betyder ingen dator! Jag ska ta mig in till stan för en mjukglass sen tänkte jag:) Hoppa SötLinda är pepp för det! Kolla din mobil fröken;) Sen blir det väl ett kvällsdopp i stugan innan jag går och lägger mig. Kanske till och med sover i husvagnen uppe i stugan. Men ska väl kolla med Cabbyägarna först:P Nu ska jag fatta papper och penna, sätta mig i solen på altanen och skriva brev:) Ha en trevlig kväll


Blue me, inte min färg.


BREV!

YEES!! Vad glad jag är nu, yes yes yes! Skulle precis bege mig bort i byn för att kolla om posten kommit, då jag inte sett brevbilen åka förbi. Han brukar komma innan 11 iaf. Men så kommer en liten gul välbekant bil uppför backen, brevbäraren stannar till på gården och pulsar ökar. Han ger mig massa reklamtidningar. Typiskt. Det ante mig! Men så...plötsligt händet det. Underst skymtar ett brev adresserat till mig:D Hjärtat slog trippelvolter:D Äntligen!!! Som jag väntat :D Nu ska jag ta mitt efterlängtade brev och sätta mig i solen och läsa:D! 

I love the way you lie

Har nynnat på den här låten några dagar nu, lika bra att lägga upp den. Har ju varit smyfan av Eminem rätt länge. Måste ju börjat lyssna på han i högstadiet kanske? Tycker den här låten är härlig:) Vad tycker ni? Visst äre Megan Fox som är i videon? Och den där killen som var med i Sagan om Ringen? En av hoberna:P Lr har jag helt fel?





Just gonna stand there and watch me burn
Well that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie



Vilken toppendag!

Denna dag kvalificerar sig lätt till en av de bästa sommardagarna hittills! Har hunnit med så mkt idag, syrran och jag har umgåtts hela långa dagen, har varit så kul!  Har ju massa massa massa bilder från idag och ikväll...kameran sa till slut "minneskort fullt" och då var det en 2gigare:) Får se hur mkt jag orkar lägga upp ikväll! Ska sortera lite och se vad som jag kan bju på:)

Idag har vi (+ några till):


* Åkt/kört båt
* Badat och badat och badat
*Solat
*Vindsurfat/åkt bräda
*Picnicat på en sandstrand, all alone:)
* Grillat/wokat kyckling, nudlar, wokgrönsaker - Yummy!
*Ätit middag på en nybyggd altan med utsikt över vattnet och skogen med strålande sol!
* Vilat middag i solen på bastualtanen
*Spelat kort med familjen uppe i stugan i solen
*Plockat kantareller i crocks och bikini (vi fick he på oss tröjor till slut, jävla granar)
*Stekt kantarellerna i morikan och hett på tunnbröd
 









Tror ni vi mådde gott lr? Inga andra på stranden heller:)


Ser ni Max i bakgrunden, ute och vindsurfa:P










Ja så skulle man försöka sig på lite surfning i det grunda vattnet, hehe, orkade knappt att få upp seglet. Min arm var inte alls med på noterna.






Älskar denna bild <3



Så skulle Max åka hem igen så han tog brädan och lämna oss på stranden. Och ja ang flytvästen...hehe 20-30 kilo! Haha Maria och jag hade roligt åt den, vi tog ju de större flytvästarna när vi tog båten:) Så Max fick ta den som var över:P


Jag skulle göra en sandängel:)



Älskar sola, bada, stränder, värme!! La mig till rätta mitt i sanden och bara njöt!




SUN! Ser ni solen på min vänstra axel:)?

Nu ska jag göra en run-jump-dive:P! Finns även på film, hehe:)



Jag hade nå aquakonster för mig i vattnet, haha, syrran kläckte ur sig "Ska du föda barn lr?!" Och ja dom bilderna behåller jag på datorn, filmen också för den delen! Men kul vare:D



Hehe konstigt nog har jag bikini på mig på de flesta bilder, den var ju inte på så mkt när vi var på stranden. Men då var inte kameran framme istället då bikinin var av:P Vi kastade boll i vattnet och sjöng på en låt som Maria hade på uppvärmningarna med fotbollen. "Hej jag heter Bengt" Nån som kan den? Hehe iaf, ska man ju ha flera rörelser med kroppen samtidigt som man sjunger, klappa händerna på låren, hoppa, svänga på axlarna och skaka på huvudet. Hehe vi stod och sjöng den i vattnet samtidigt som vi gjorde alla movsen..jag höll på avlida av skratt, tappade balansen och drutta ned under ytan. Topless att tillägga.  Hoppas inte nån jävel såg det där, måste ju sett helt sjukt ut.



Syrran satte upp håret i en knut på några sekunder, blev riktigt snyggt:) Ser rakt ut som en frisyr



Jag fick ett samtal att det var dags för grillning vid stugan, bara att ta båten och styra hem:) För visst var jag bra på att köra Maria? Haha satt och sms och helt plötsligt var kursen helt helt helt fel:P Vi sjöng även på Sjörövar Fabbe:D Fun!






Yummy


In i skog och mark för att hitta kantareller, och ja vi fick he på oss tröjer, granbarren var inte snälla!


GULD!







Hur smakat?


Vilopaus




Hackade svampen i småbitar för att sen smörsteka den:) SÅ gott! Mkt smör ska det vara;)




Det vattnas i munnen!




Tror ni den var god lr?! Ojojoj! Så god:D!




Baddags!



Pappa tar sig ett dopp för att sedan lägga sig i bastun för att sova middag



Jag la mig på bastualtanen och myste i solen. Njöt av att bara få vara.


Vi spelade massa kort, umgicks och hade kul. Solen gick ned kring 20.30, då hade syrran och jag varit uppe där sen 12:)
Under försommaren går solen ned bakom den högsta höjden på berget...långt till höger i bild.

Ikväll har vi:

*Grilla pinnbröd
* Stekt kantareller och franska på morikan -GOTT
*Badat
*Bastat


Vi åkte hem och bytte om från bikini till långbyxor och hoodie. Gjorde pinnbröd och åkte upp till stugan igen:) Max hade då eldat på i bastun och hett igång en brasa så vi kunde grilla. Igen. "mkt smör, ska det vara" "skicka mig smörpaket så får jag doppe i den" Haha inte alls jag som sa det där:)


Muppbild



Jag har inte gjort annat än sola, äta och bada idag :P Älskare!:D


Dags att basta:D

Måste ju säga att köpa den där bastun var ett riktigt bra beslut:D Pappa fick den av oss i 60-årspressent:) Men han fick bygga ihop den själv;) Han har verkligen gjort ett bra jobb! Kommer bastas mkt där framöver. Synd att du inte komma förbi ikväll Patrik, vi får ses en annan gång:) En dag du inte är så låk ;) Haha:) Nej nu ska jag bege mig mot stugan och sova. Inlägget tog precis 1,5h att skriva. Det är länge!Sova nu, arbetsdag imorn serni:)



en snabb uppdate

En snabbis hem och hämta lite mer kläder, solen gick precis ned nedanför berget. Nu blire bastning och pinnbrödgrillning:D Grymt bra dag har det varit idag! Får berätta mer sen:) Bikini på och iväg till stugan igen.






morron

Ställde väckren på 9 idag, bara föt att jag inte ville sova bort hela dagen. Självklart har jag nu snoozat i en timme och kunde lätt görat i två timmar till. Jag måste ta och flytta ut till stugan igen då det är svårare att ligga och dra sig där ute. Blir snabbt ljust och varmt där inne på morgonen. Solen skiner som bara den ute, blåser dock lite, hoppas det lugnar ned sig:) Jag så pepp att hitta på nåt, paddla kanot, åka båt, bada i Nävertjäl, Salusand you name it! Klarar inte av att sitta här inne när det är strålande sol ute så bye bye!


Tears Don't Fall

Bjuder på en gammal goding innan jag hoppar till sängs. Bullet for my Valentine, det är inte rätta musikvideon men jag kunde inte bädda in orginalet.



With blood shot eyes I watch you sleeping
The warmth I feel beside me is slowly fading
Would she hear me if I calls her name?
Would she hold me if she knew my shame?

There's always something different going wrong
The path I walk's in the wrong direction
There's always someone fucking hanging on
Can anybody help me make things better?

Your tears don't fall
They crash around me
Her conscience calls the guilty to come home
Your tears don't fall
They crash around me
Her conscience calls the guilty to come home



Har så mkt jag skulle kunna säga om den här låten och texten, men jag kan inte få ut det i meningar. I huvudet låter allt så bra. Texten passar egentligen inte in på mig, utan på en nära vän. Har lyssnat på den i flera år, tror den gick på många fester under 06. Jag gillar den iaf, den talar till mig.


Nala


Grrrr....

Hihi så ska hon pussas på kinden


Grannens hund Nala som jag är rätt rädd för, syns det på bilden? Haha:)


Vi kramades lite

Nä nu ska jag åka upp till stugan igen för bastning och grillning:D Älskar sådanna sommarkvällar! Måste passa på nu innan det blir mörkt, går ju undan nu! Vad gör ni denna lördagkväll?


Skeppsmaln

Öge trött jag är nu. Solen skiner ute och jag har precis kommit hem från Skeppsmalen och våran stuga därefter. Åt sill och nypärern med smöre. Gottans! Ikväll äre bastning som står på schemat. Om jag nu orkar med det, skulle lätt kunna lägga mig i sängen nu och sova några timmar. Var himla mysigt ute på klipporna idag, enda som fattades var glass! En stor mjukglass! Måste ju köpas i en nära framtid känner jag nu. Här är lite bilder från dagen:)


På väg till klipporna



Det var inte så lätt alla gånger att ta sig fram

Stekare




Var tvungen att ha stöd under armen, skavde som sastan när det var arm mot sten.

Lunch och fika på g

JUMP!


Haha Madde du ser nästan likadan ut på båda bilderna:P



Förmodligen den fulaste av dem alla...hahaha!


Haha:) Piggekottshåret Maddes:P Haha:)


Charlies Angels :P

Supermysigt vid vattnet, underbart!

Jag trivs så bra vid vattnet, varmt, soligt! Lovely!

The gaaang! Från vä. Maria, Linn, jag, Lisa och Madde

Naken brud? Eeh?





Mys!


Måsar hade markerat en hel del stenar, uiiih!


Tack för denna gången Skeppsmaln, ses snart igen:) Till veckan när Micke kommit hem från Spanien, då blire stek igen.




Vandring tillbaks till bilen

fint

Jag ska pussa på skeppsstengubben:P


Bye bye!






Skeppsmalen


Nu snart så åker vi ut till Skeppsmalen, Lisa, Linn, Maria och jag. Vet inte om Madde och Sofia ska med också? Det vet kanske Lisa:) Nu ska jag packa väskan med lite ätbart och lekbart så drar vi. Eftersom våran Ford inte är att lita på alls så blir det "storasyster" till den vi tar istället. Nordins Ford Windstar:) Nä nu måste jag förflytta mig från den här dumburken! Kan inte sitta inne med solen som skiner ute!








Fotograf: Fredrik Åström


Español

Märkliga drömma inatt, vaknade imorse och visste inte riktigt vart och vem jag var. Kom inte alls igåg vad jag drömde, lr jo jag körde båt. Kapten Anna? Men jag var inte så duktig på att köra, gick väl på grund några ggr:P  Hade lite spanskaånget också,  jag har ju läst spanska i flera år och nu har man mer lr mindre tappat allt. Fick några sms av Micke som är i Alicante där han skrev på spanska. Visst förstod jag vad han skrev, men fick ändå en klump i magen. Varför har jag lagt en sån värdeful förmåga som ett språk på hyllan. Det är ju ovärdeligt. Tänkte nu skriva nå checkt på spanska som att jag ska börja studera det igen. Men det står helt still i huvudet, jag läste ju till och med pocketböcker på spanska under mina år på Turismakademin. Jag vill verkligen ta tillbaka spanskan i mitt liv igen. Me gusta hablar español!


damn

Damn you Saturday...no mail today!


sur fiska


Jag har haft en riktigt riktigt bra kväll! Surströmming och sällskapsspel! Nu blire sova, imorn ska det stekas!


Blue is the colour of...

Jag är ju bra dum egentligen, håller på att göra mig iordning för att fara över till Nordins nu på lite surströmmingsfest. Så nu äre lite kläder och makeup som gäller. Personligen tycker jag inte att jag passar i blått alls, en färg som inte riktigt går ihop med mina ögon, hår, hela mig egentligen. Så vad gör jag nu? Jo jag sminkar mig i blå ögonskugga...ser ut som jag blitt slagen...vilket jag redan innan jag börja sminka mig visste det skulle se ut som. Köpte en blå skjorta på Zara i Sthlm förra helgen, som jag egentligen inte passar i heller. Varför ens köpan då? Man undra ju hur man tänk ibland. Och fan ta dig Svedberg om du läser detta och skriver "du passar inte i rött heller" :P Haha för det gör jag visst:P Hur som helst nu står i jag i rutig skjorta och blåslagna ögon. Vackert:) Nu måste jag kila:) Ha en trevlig fredag:)


Sandviken


Havet stylade våra frillor rätt bra igårkväll:) Kolla in frugans blogg för ett utförligare inlägg om gårdagen:) www.karinostman.blogg.se

Nu ska jag göra mig klar för att fara på jobbet:)Självklart ska det vara soligt då, typiskt;P


Ulvön en snabbis

Snabb uppdate. Nu är jag hemkommen från en heldag med Karin. Vi har gått på stan, lagat mat, snackat skit och tagit det lugnt. Sen på kvällen åkte vi ut med Björn och Magnus till Ulvön, närmare bestämt Sandviken. Jag får berätta mer om det imorn då jag har mer bilder:) Lr så är jag lat och länkar till Karins blogg, hon skriver säkert ett utförligt inlägg, hoppas;)!! Nu blire sänge, ska jobba imorn!









Off till Karin



Mot Karin NU!

Torsdag

Skriva ett "hur-jag-känner-och-tänker" inlägg lr ett simpelt tråkigt inlägg? Öppna upp mig och känna mig sårbar inför alla lr bara skriva nå vardagssaker? Ledsen men det blir tråkiga vardagssaker. Känslobanken är nu översvämmad pga flera olika saker - armen, jobb, framtid, vänner, nära-kära, drömmar. Skulle säkert kunna göra rubriker på följande och skriva utlånga inlägg som ingen skulle orka läsa. Rensa själen på allt, ventilera. Men det är jag inte redo att göra här. Inte så officiellt som på en blogg.

Länge sen det var nå stekarväder nu, minns knappt när jag var på en strand sist lr i en solstol. Tyck att när det väl är dåligt väder några dagar känns som det vart i veckor. Jag har inte ätit grillat på länge heller:O Galet, abstinensen börjar kicka i. Haha. Posten?! Måste springa "bort-i-byn" till brevlåa och kolla om jag fått nå post! Hoppas hoppas! Tjaaao!


natti

Sitter nu och trycker i mig Ahlgrens bilar och lyssnar på Stone Sour. Zzyxz Road, helt fantastisk låt. Har lagt upp den flertalet ggr här, likaså med Call me. Känns som den videon kommer upp en gång i veckan:P Middagen lovely på Olles som vanligt, men ångrade mig att jag inte tog Quesiadillas som jag var sugen på. Hade verkligen varit inställd på det hela dagen, men så blev det en burgare i vanlig ordning. Vi hängde kvar på Olles efter att vi käkat, var rätt lite folk, vi trodde att det skulle droppa in fler folk ju mer klockan blev. Men icke. Basic Element spelade för kvällen, hehe, jadu, inga kommentarer. Pinsamt bara. Sen drog jag, Johan och Micke ned på Olles. Vi lämnade Martin, Patrik och Marlene på Olles dansgolv. Jag hade mina skyhyhoeshoes ikväll. Hehe var ju nästan längre än de flesta grabbarna:P Micke vart väl centimetern längre. Hehe.Jag älskar verkligen klackeskor, benen blir ju meterlånga;) Dock farligt om man blir knuffad tappar balansen och bryter en arm. Är mindre bra. Balansen var det dock inget fel på ikväll, stod stadigt på marken. Måste ju lägga till att de är COMFORT i skorna:O Helt galet! Vet inte av att jag har ett par klackskor som är sköna:P Haha. Mer lr mindre ont gör dom. Nej nu ska jag sova:) Får tacka alla för ikväll. Johan och Micke, have a safe trip imorn. Inte avis alls;)


Den här klänningen hade jag:) Bild ej tagen från ikväll




Busigt


Gosse vad blond jag är!!!




I'm just a sucker with no self esteem

Offspring är inget band jag lyssnat på egentligen, finns väl några låtar med dem som är bra. why don´t you get a job, you´re gonna go far kid och self esteem. Ja det är väl deras mest spelade låtar, men som sagt har inte lyssnat på deras album så jag vet inte vad jag missat för mindre kända och okända låtar. Denna låt tyck jag är lite smårolig av sig, She's drunk again and, looking to score. Now I know, I should say no, but. It's kind of hard when she's ready to go.

Grejen att det är en tjej som utnyttjar killen och bara är ute efter sex, kommer i fyllan och vill bara ligga. Han har svårt att säga nej och ger efter för henne. Känns så omvänt mot hur det "brukar" vara. Manligt vs kvinnligt. Hade sången handlat om en kille som ligger runt med en tjej och hennes kompisar, utnyttjar henne och är allmänt nonchalant. Så hade man nog tänkt annorlunda, då hade det varit mer tragiskt. Men i det är fallet när jag hör den här sången tycker jag bara det är roligt? Ibland blir man bara fundersam hur tillåtet vissa saker är när man är kille och inte för en tjej och vice verca. Det borde ju vara lika tragiskt båda fallern lr hur. Killen mår ju dåligt av det. Så varför skrattar jag när jag hör låten? Lustigt det där. Vad tänker ni när ni lyssnar på texten?

Now I know I'm being used But that's okay man cause I like the abuse. I know she's playing with me. But that's okay cause I've got no self esteem. Känner att jag skulle kunna spinna vidare på det här ämnet, men är så svårt att få ned det i text och att det ska låta någorlunda vettigt. Karin och jag har åtskilldiga gånger disskutera hur konstigt det är med vad som är tillåtet och inte när det kommer till tjejer och killars beteende. Resonemang och tankar bakom varför man gör som man gör, tänker som man tänker. Kommer inte på nåt bra exempel nu. Har väl virrat bort er totalt i mitt svammel nu. Hehe. Lyssna på Self esteem istället nu;) 


Now I'll relay this little bit
It happens more than I'd like to admit
Late at night, she knocks on my door
She's drunk again and, looking to score
Now I know, I should say no, but
It's kind of hard when she's ready to go
I may be dumb, but I'm not a dweeb
I'm just a sucker with no self esteem


Yeaj

Sitter nu med min frukost, en liten liten yoggi, har suttit i telefon med chefen över några arbetsordrar, ringt försäkringskassan, ringt sjukhuset. Fick inte tag på nån på ortoped, telfontiden var full idag. Typiskt. Bra det är dåligt väder idag också så kanske jag kan få nån ordning på kläderna som behöver vikas och sorteras. Har även ett huge städprojekt på gång. Yeaj.



Önska man var där. Måste ta och införskaffa en sån skjorta som Anders har hehe:)

Worried sick

Snacka om det varit en jobbig kväll, åkte och hälsade på I.L och K idag. Trodde jag skulle bli där nån timme högst. Kom efter sex och for därifrån strax innan halv 12. Vi hade en hel del att prata om med tanke på vad som hänt. Blir lika ledsen och förbannad varje gång. Mest ledsen.  Jag tänker inte gå in på detaljer, folk vet redan vad jag pratar om, det går ju rykten och snackas väl över hela stan som det är. Vilket gör mig förvånad då allt är så konfidentiellt. Så många olika versioner och varianter man hört på allt. Har slutat lyssna på det flesta nu, mår så dåligt psykiskt. Men ändå är det svårt att sålla bort det man hör. Suger åt sig det som en tvättsvamp. Kändes så bra att få ventilera med er ikväll, dela tårar, tankar och känslor.  Jag vet ju knappt hälften, det gör ju inte ni heller tyvärr,  har frågor i hundraltal känns det som. Inga man får svar på. Inte som det ser ut nu iaf. Frustrerande.

 Jag hade redan tårar när jag stod i er trappuppgång, visste att det skulle bli ett känslosamt besök. Men jag vill ändå visa mitt stöd. Ni betyder grymt mkt för mig ska ni veta, ni har alltid varit som en extra mamma och pappa för mig. Vet att ni lider mkt över allt det här och det är ni inte ensam om. Vi hoppas alla på det bästa, men jag har börjat inse att det är dags att sluta i "det-kommer-fixa-sig" världen och komma tillbaks till verkligheten. För som man bäddar får man ligga. Vägrar acceptera det nu och säkert ännu mer sen också. Nu är man fortfarande i nå Död-mans-land, inte riktigt insatt på vad som hänt och vad som komma skall.  Men det är väl som dom säger, hoppet är det sista som överger en. Jag hoppas varje dag. Önska det kunde vara en hemsk mardröm och man bara kunde få vakna upp och att allt är bra. Vet att du också gör det, varje jävla natt.


Tänker på dig och din familj varje dag <3



Seize the day or die regretting the time you lost


Hemma

Micke, du kan gå av din jour nu. Jag och bilen har kommit hem. Utan stopp. Dock massa varningslampor som lyst och ingen ork i lådan. Men du kan gå och lägga dig iaf behöver ingen skjuts hem:) Sry att det blev så sent med film, vi får ta igen det en annan gång.

tappat kvittot

Hittar inte kvittot till Olearys! Dom blåste mig på lite pengar sist jag var där, köpte 2 GT för 212:- och fick betala närmare 450:- blev inte så glad när jag fick tillbaka kortet. Försökte dividera och prata med bartendern men han lyssnade inte alls på mig. Jag ringde in och pratade med en kvinna som bad mig komma in med kvittot och prata med henne om det som hänt. Självklart så följde kvittot med ned till Sthlm, i plåtbörsen. Tänker såklart "bäst att lägga detta på ett bra ställe så jag inte tappar bort det" undra var det bara? Väl hemma finns det kvitton på pizza, tunnelbana, buss, flyg, hamburgare, systembolaget, Zara, Pressbyrån, gamla sjukhusräkningar och apotekkvitton...inget från Olearys. Aja jag orkar inte bråka om 200:- men det hade ju inte suttit helt fel med en Trippel B Bruger och en kall en. Okej jag är ingen ölerska...men nåt annat kallt:P Haha. Kändes så fult att dom drog mer pengar än dom skulle. Inte så jag vill anklaga nån för att medvetet gjort det, kan ju lika gärna blitt nå feltryckt på maskinen lr vad som helst.  Det tråkiga var också att han var inte direkt så tillmötesgående när jag skulle prata med han på plats heller. Var väl stressigt och mkt att göra i baren då också. Men man blir less ändå.

Tisdag

Helt tom på nåt att skriva, empty. Tänker göra mig klar för jobb nu, kolla posten också. Det första jag tänkte på när jag vakna. "Säg att mina brev kommit idag". Annars då? När ska det sluta regna? Känns som sommaren är över snart:/ Damn. Men det är ju fortfarande augusti, kan ju komma några fler gulddagar. Jag har inte varit ut på Skeppsmalen än heller, förutom på fotograferingen. Hade lust att vandra där och steka lite på klipporna. Men nej nu ska jag kolla posten, äta, klä mig och fara på jobbet:) Sen blire det en tripp till Inga-Lill och Kenneth, sen hänga med Micke och se film:) Vad ska ni göra idag?


I love you I love you I love you!


Världens bästaste fruga<33!


Call me

♥ ♥ Jag kan bara inte få nog av denna underbara underbara låt ♥ ♥




I finally put it all together,
But nothing really lasts forever
I had to make a choice that was not mine,
I had to say goodbye for the last time
I kept my whole life in suitcase,
Never really stayed in one place
Maybe that's the way it should be,
You know I live my life like a gypsy

I've said it so many times
I would change my ways
No, nevermind
God knows I've tried

Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way

I'll always keep you inside, you healed my
Heart and my life... And you know I try.


Smile



I love this pic, look so freakin´happy:)





Men dåligt trött

Snacka om att jag trött, nåå sååå jeeeevulskt som Job skulle sagt. Min säng består av ett berg kläder...nu snacka vi i stil med K2. Tänkte hälsa på Inga-Lill och Kenneth ikväll men jag orkar inte ta mig nedför trappen ens. Och min arm har redan checkat ut. Gick nyss in till farmor en sväng, så mysigt att umgås med henne. "Klä på dig jänta och ta av dig dom här hemska skorna" Hehe jaja, jag har en tendens att bara gå runt i linne och trosern hemma, och nu hade jag även på mig mina killer heels, gå/sitta in dem. Farmor tyckte inte alls dom var nå fina:P Haha. Vill bara slänga mig i sängen och sova...men vägrar vara trött ikväll då jag ska sova för natten. Funderar på att hämta Heroin Diaries som är stugan, läsa lite, evt skrvia ett brev:)


workday

Så var en jobbdag till ända, så grymt roligt att äntligen träffa grabbarna igen. På plats idag var Tommy, Daniel, Stefan, Kalle, Micke och Johan + bilavdelningen då. Många på verkstan och reservdelar har semster än. Så det lär väl vara full rullning igen om 2 veckor till. Blev en hel del komplimanger och kramkalas idag:) Och såklart börja Danne, Tommy och jag att dra igång med alla crazyjokes. Hahaha. Feels good to be back! Får väl se vad det står på sjukintyget, hoppas på att jag får det imorn. Har faktiskt träningsvärk i armen, kommer väl vara så ett tag framöver. Känns därför bra att man börjar lite smått och har inte allt för stort ansvar. Nästa vecka kommer Ingo, Peder och Diesel tillbaka också:D Yes!!


Då ska vi kramas:D

Lillskrutten <3


tack

Lycka, lycka lycka! Tack för ditt mess I.L! En stor klump släppte just från mitt hjärta. Tack! Jag kommer förbi efter jobbet<3!


Shopping

Har just ätit lunch och ska göra mig klar för jobbet. Inga brev idag. Läkarintyget lär ju droppa in imorn, hoppas även att på ett visst applicationform ska komma hem. Men har det inte kommit än så lär det väl inte komma alls.
Undra om jag ens kommer ta mig till jobbet, bilen är sönder. Mer än den varit tidigare dvs. Vi ska nog ta och införskaffa 2 st nya, lr begagnade. Jag ska skaffa mig en lite skorv och familjen behöver en till. Forden dör i korsningar, när den är på tomgång, motorvarningen lyser och lådan är på sluttampen. Pappa vill att grabbarna ska kolla på bilen, finns det nåt värre, hatar verkligen att lämna in våran skitbil på jobbet. Nej hörni nu ska jag städa undan lite här och göra mig ready for work. Blir inte att jag kommer jobba fulla dagar nu till början. Dom ringde mig från ortoped i fredags och sa att ett nytt läkarintyg var skickat. Börjar med deltid iaf. Ha en fin måndag allesammans:)

Tänkte bara visa mina senaste inköp:)


High fucking heels ( för Karins skull, hon blev så himla lång i hennes nya klackskor, självklart är man en bra kompis och köper lite högre, så hon inte känner sig som Långben i hennes ;)

Blå skjorta


Enkel pösig kortare tröja, blev en likadan i vitt också då jag inte kunde bestämma mig vilken färg jag ville ha.

Är fakiskt besviken på mig vad gäller shoppingen, kunde gjort betydligt bättre ifrån mig där. Men tiden var knapp och var faktiskt inte på stan mer än några timmar. Blev föresten lite sistaminutenshopping på Arlanda också. Bara för att.


Älskar Lancome! Ville köpa smink också, kajalpenna, mascara m.m. Men smakar det så kostar det. Skulle lätt flyga tusenlappar på bara lite småshopping på lancomeprodukter. Blev att jag handlade Lancome Bi-facil, bästa sminkborttagningsmedlet ever. Perfekt när man ska tvätta ögonen:) Hypnoseparfymboxen köpte jag när jag flög sist från Hurghada. Öppnade kartongen för några veckor sen, doftar så frukstansvärt gott. Är den parfym jag använder mest nuförtiden. Annars brukas även Escada-Magnetism ( from the good old days) och Dolce Gabbana 3 L'Imperatrice. Vad använder ni för parfym:)



Emotions

Hade grymt svårt att somna inatt, hade ett väldig sent telefonsamtal och det blev väldigt blandade känslor när vi la på. Glädjer mig för din skull det gör jag, men på den själviska nivån känns det jobbigt. Vet att jag kan vara rätt sluten i mina tankar och känslor, mkt för just det här som du ska göra. Ett sätt att skydda sig själv och för att det inte ska bli jobbigare än vad det redan är. Många vet nog vad jag pratar om en del inte alls, brukar ju inte direkt vara den som skriver och öppnar upp mitt hjärta här på bloggen heller. Kommer inte börja med det heller, det skriver jag i den lilla dagboken som är hemma istället. Inte som Nikki skulle sagt, "my heart is like an open book, for the whole world to read". Vanligtvis ventilerar jag vad jag känner och hur jag mår genom musik och texter istället. Så får känslorna lämna en för ett ögonblick och skrivas i musik. På så sätt känner jag mig inte lika naken i vad jag känner. I vanlig ordning spelas nu "A sense of purpose" en playlist med massa In Flames låtar, denna låtlista kommer alltid igång när jag känner att mina känslor bubblar över åt nåt håll. Då kan jag inte lyssna på annat<3




Yell at me, I want to be your light that shines
But my ground is shaking and I might fall
I wish that I could say... I wish that I could be your evil... your evil in a closet


Sov gott rockers

Nej hörni det blir att sova, hoppas bara att man kommer upp i bra tid imorn. Min kropp är helt slut på från denna rockweekend. Imorn hoppas jag på två brev, ett läkarintyg och ett annat väldigt speciellt brev. Hoppas hoppas!!
 
Bjuder på några sensuella bilder från Carros och min fotografering;) Kommer nog skicka in några för retucheringen sen:) Fredrik var upptagen med Jennelie så han tyckte Carro kunde fota mig:D Mkt bra jobb fröken Klaar:D! Älskar ljuset, gardinera på dessa bildern och självklart Carros Victorias Secret wounderbra! Worked wounders indeed:P












Sov gott allesammans:)


All in the name of Rock!

Inte bästa ljud och bildkvalitet men vad gör det:) Enjoy!

Iron Maiden - Fear of the dark



Mötley Crüe


Sonisphere Festival

Nu är man hemma igen efter en jävla guldhelg i Sthlm. Insane! Sonispehere Festivalen vart helt grym, sjukt vilka band som var där! Snacka om att man fått befinna sig på en leråker tillsammans med tidernas största rocklegender! Maiden, Mötley, Alice, Iggy mfl. Störst och mäktigast var ändå Maiden, Mötley i all ära, men Bruce och Maiden! Känns härligt att lägga till dem på sin artistlista av band man sett.  Synd bara att man inte är så inbitet Maidenfan så jag kunde inte riktigt sjunga med så mkt i låtarna. Inte som med Mötley, så jävligt härlig låtlista dom hade, bara gamla guldlåtar! Adrenaline visste inga gränser när dom starta med Kickstart my heart. Lycka.



Måste ju tacka Eriksson kusin också som fixat biljetterna, 5 st. Utan han hade man ju suttit hemma på Europe;) Haha no offence;) Lätt att säga så nu i efterhand när man fick tag i en biljett till Sonispehere;) Synd bara att inte hela ganget hänga med ned, ni vet vilka ni är. Vi skulle skaffat biljetter när de släpptes.


Laddar inför en crazy fucking night


Are you ready for some rockn roll?!

hehe 



Jonas irrade bort sig när vi skulle byta tunnelbana, vi hoppade på tåget mot Universitet. Jonas kvar på perrongen. Hehe. Så vi hoppade av vid Gamla Stan för att invänta han. 


Var inte direkt svårt att hitta dit vi skulle....folk överallt.



Då vädret inte riktigt var med oss, lr stundvis vare det. Så inköptes en regnponho! "you look like a blueberry!!"




Linnea var inte nöjd då vi stånden bara sålde mellanöl...dock hittade vi de starkare grejerna längre in!



People i början på dagen


Blueberrys everywhere

:)


Regnet öste ned under Iggy. Men vad gjorde det, fansen stod på plats ändå.




 Som sagt Sonisphere var grymt ( och grymt lerigt) Vadade i lerpölar när kvällen var slut. 47 300 pers på en åker och sen lite regn på det...ja det kunde ju bli annat än en leräng. Undra hur många som föll i det havet då? Såg ju folk som hade lerkrig, och nej det var inga lättklädda damer som hade mudrestling. Tyvärr. Mina nya converse var inte så nöjda men wtf. Gick och höll Huuhka i ett järngrepp så fort vi skulle korsa dessa lersamlingar. Skorna såg ju som satan och byxerna också, leran sprätte upp till knäna. Ibland kändes det som skorna skulle sjunka ned och stanna kvar på botten. Men efter ett tag lärde man sig att gilla det också. Skorna är ett minne blott. Sonisphere awesome!! Skorna har för övritgt nu gått igenom en rejäl tvätt och är i skotorken as we speak:P



Conversen i början på festivalen



Halvvägs in i lervällingen




Mot slutet. Tack och lov att vi stod på golvet under konserterna. Stackarna som stod på åkern. Tog ingen bild när vi korsade lerhaven...lr på dom som brottades. Galet!!!



Åkte helt och hållet ned för att Mötley var där. Lär ju vara sista gången man ser detta band. Mick Marsh kommer väl trilla av pinnen snart, Vince röst sviker han stundvis och han är inte blond och läcker längre, Nikki är och förblir en legend oavsett, Tommy Lee är också en gudagåva till såväl rockers som kvinnor. Tänk om man när dom var som störst under 80-talet! 87 när Girls girls girls albumet släpptes. Det var väl ett av Nikkis värsta heroinår dessutom. Heroin Diaries utspelar sig under 87. Men men då var man ju 3 år och kunde väl knappt prata. Hehe:)Det var så jävla värt att se dem igår igen iaf:D! Såg dom ju 07 i Globen.



Efter Iggy så var vägra jag gå nån annastans, Alice spelade på den andra scenen. Jag jagade reda på en plats vid kravallstängslet vid den scen Mötley skulle ha och vägra flytta på mig. Och som Huuhka sa "Detta är kanske det bästa du gjort...nånsin" Haha. Min rygg och arm var helnöjd att stå vid staketet. Så man kunde vila sig. Vi stod väl där och stampa i x antal minuter. 1,5- 2h vare nog iaf.



I väntan på våra favorites, Mötley Crüe!






Nikki, Tommy, Vince och Mick.Inte unga män längre, lr ungtuppa för den delen. Tänk om man varit around på den tiden, joinat groupiesarna;)  Min bild av Mötley har de fortfarande stort buskigt tuperat hår, unga - fräsha,  svartmakeup , rouge, röda läppar,  glamrockare med tighta skinkläder på deras skinny kroppar och ofta halvnakna. Hehe but those where the days!




Kickstart my heart!!


AWESOME!!









Hyffast nöjd vi var att vi hade plast där framme! Kik folke!!!





Nikki Sixx











Adrenalinet kickade, hjärtat slog tusenslag när Nikki klev ut på scenen igår. Finally! ALL IN THE NAME OF ROCK´N ROLL! ALL IN THE NAME OF ROCK!!



Happy happy happy blueberrys!

Mick, Nikki och Vince .

Som sagt, packat med folk!!

Legendary <33

Men dåligt häftig kille då...(man kanske)



Haha:D Eriksson slet av sig sin poncho i samma stud som Tommy drog igång på trummern i första låten. Därefter hedde han sönder Huuhkas också. Jag däremot sparade min...man vet ju aldrig vet vädret:P Vi hade så flyt, när Mötley går på scenen slutar det regna. Vädergudarna hörde våra böner buagrn!

Tack och lov att vi hade så bra platser, jag hade nog inte klarat av att stå längre fram. Panikkänslan som var på förra Mötleykonserten, man kvävdes ju rakt. Så skönt att ha staketet att luta sig mot. Bra gjort Anna!


Mötley tackar för sig, blev inget extranummer. Synd. Kaxiga och lite nochalanta rockveteraner, men fortfarande legender. Hade ju inte skadat med lite fler låtar, 1h kändes på tok för kort. Man ville ju ha meeeer:D<33 Home Sweet Home, Too young to fall in love, You´re all I need hade inte skadat.

Vidare mot Maiden


Lerigt...jag skulle tagit kort på sjön av gegga som var framför Mötleyscenen. Helt sjukt. Grabbarna bara vada igenom...jag stod kvar i några väldigt långa sekunder. Insåg till slut att det var meningslöst. Ledsen älskade converse. Det blir bada lera.

Tur man var så fräsh och snygg efter en hellskur regn och rockande på Mötley. Hade med mig pilotbrillsen att gömma mig bakom när vi åkte hem sen:)


I väntan på Maiden









Älskar denna bild!!! Så sjukt grym snygg och den sammafatta festivalen så fruktansvärt bra! Maiden och fear om the dark!!!

Iron Maiden var grymma!












Gamle Jack följde med in i pluntan!



Eddie kom in på scenen:D

Haha liten killen:)



Bruce, måste ju tacka för ett magnificent performance!!

När Maiden slutat stod vi kvar med folket runt oss strömmade mot lervällingen och utgången. Vi ställde oss på huk, andades in kvällslufen och bara njöt att vi fått uppleva denna fantastiska kväll. Regnetovädret som verkligen tog musten ur en när man kom, den känslan var sen länge borta. Mötley och Maiden var helt regnfritt. Såklart, inga tårar från himlen när dessa rockband spelar. Vi är alla eniga om att det vart en grym jävla kväll. Vi tittar mot himlen och ser hur den lyser upp av starkt ljussken, hela området sken upp. Åskan mullrar långt bort. Jag håller hårt i min blåa regnponcho som jag hade hängt över väskan under Maiden. Var sekunden ifrån att släppa den, men nåt inom mig sa att jag skulle ha kvar den. Mkt riktigt det dröjde inte länge från det att Bruce och gänget lämnat scenen som himlen öppnade sitt gap igen och släppte ned syndafloden. Har aldrig varit med och en värre regnskur. Grabbarna blir genomsura på nån sekunde. De blänger på mig med elak blick och frågar vart jag fick min poncho ifrån. "jag slängde aldrig min" svarar jag glatt. Så enormt jävla nöjd jag var över denna plastsäck kan jag säga. Hade inte ens sålt den för en tusing! Ut på leråkern igen, känner den varma sörjan tränga igenom tygskorna. Med ett brett leende på läpparna lämnar jag Stora skuggan och beger mig tillsammans med grabbarna mot tunnelbanan. Sån grymt lyckad kväll. Kan inte denna känsla stanna i mig ett bra tag till.


Promenaden tillbaka till tunnelbanan kändes som en evig walk, vi gick och gick och gick, såsom många andra tusentals människor. 47 500 som ska lämna området och ta sig hem. Det tog ju sin lilla tid. Men på vägen dit fick vi se ett mäktigt skådespel av blixtrar och åska. Läste i tidningen att 2500 blixtrar blixtrat över Sthlm under en timme. Mäktigt kan jag säga! Vädret kunde inte förstöra fansens humör, när vi närmade oss tunnelbanan så går folket igång och sjunger "Always look on the bright side of life" Samma låt som hade spelats ur högtalarna efter att Maiden gått av scenen. Kunde inte låta bli att le och sjunga med. Vi går in i en overfloaded tunnelbana, det verkligen strömmade vattenmassor där inne. Regnade in, folk såg ut som blöta hundar, väl på tåget så är det en man som tar av sina stövlar och häller ut ännu en flod vatten. Galet. Min hunger har nu verkligen nåt sin topp. Vi som bara ätit frukost, klockan var närmare midnatt. Färden hem verkade ta en evighet. Men tillslut så står vi utanför Erikssons dörr. Genomsura, grabbarna alltså;) Var bara att klä av sig, i trappuppgången, ville inte ha med nå lerträsk in. Sen in i duchen med alla kläder, skor och oss själva.




En trevlig liten hög


Martin sköljer upp alla skor. Var ju sisådär kul när man skulle resa hem idag. Blev högklackat all the way!




En lycklig, helnöjd Anna, även fast det inte syns på bilden;) Bartömning på gång, hårdrock på playlisten och en Eriksson som däckar på golvet för tredje gången. Ännu en lyckad kväll!

Undra om ni ens orkat läsa igenom detta inlägg? Fatta hur länge jag skrivit på den, började vid 18 tiden, med vissa uppehåll i form av telefonsamtal och kladdkakemuffinsätande. Hoppar ni läst allt iaf:) Nu ska jag kolla igenom bilderna från senaste sessionen med Fredrik som jag fick alladeles innan jag åkte:) Sen blire sova och jobb imorn! Kan kanske bli ett inlägg till här ikväll:) Publicera detta och sen kanske kontrolläsa igenom det:) Vi får se:)


Crazy crazy nights!!

Fredag, Sthlm hos Eriksson! Man har ju inte gått törstig om man säger så. Dagen började med lite shopping för min del, lämnade såklart killarna hemma;) Dom var inte direkt peppade att hänga med heller och jag ville inte ha med dem heller;) Visar sen vad jag köpt. Kommer sitta och blogga halva natten om jag ska hinna he upp alla picsen och skriva om allt som hänt:P Sjukt rolig helg har jag haft iaf, umgåtts med så mkt roliga och fina människor. Önskade bara att jag kunnat stanna längre hos Emelie. Vi han inte umgås så mkt alls:(

Fredagkvällen var iaf vigd åt Erikssons kompis Guy som fyllde 25. Så ett gäng glada galna dalmasar och 4 norrlängningar slog samman för en galen kväll. Vi började hemma hos Eriksson och tog oss några kalla och begav oss sen mot Thaibåten. I hopp om att få bord.



En törstig Huuhka, som vanlig. Tror du drack nåt på varenda bild jag tog på dig:P

Stekarn

Jag och Eriksson! Så roligt att äntligen få träffa dig, blir alltför länge mellan gångerna tyvärr:/

Charmen på i vanlig ordning;)


Vi anländer till Thaibåten som är fullbokad, bara att sätta sig ned och vänta. 2 h väntetid. Huuhka och jag ser ut som fågelhålkar. Eriksson säger såklat "Ja, Ja Ja, vi tar det" så det var bara att hänga i baren tills vi skulle få plats.

Ett glatt sällskap på 10 pers, beställdes in en hel del skumpa. Champangen vi skulle ha var slut, istället skulle vi få det dyraste stället hade och då stod båten för mellanskillnaden. Så kan det gå.

Too much vodka?

Gegga och jag:) Med en öl i handen, ojdå:) Måste ju säga att jag verkligen gillar dalmål. Så underbar dialekt. Eriksson får hälsa till Mattias att det var roligt att träffa honom, synd han inte hade ticket att följa med på Sonisphere på lördan:/


Här drar Chelseafan sångerna igång, jag och PokerViktor vart lite outside när vi var de enda som höll på Liverpool.  

Mkt mkt trevligt.

Taxi in till Östermaln, Stureplan. Vet inte hur många ställen vi gick på och stod i kö till. Något less man var på att vandra runt. Tills slut hamnade vi på ett ställe som heter Ambasadör. Mkt folk, dyrt inträde och dyr dricka. Kändes ju att man var i hufvudstaden. Live på scenen denna kväll var 2 hiphip dudes, ingen aning om vilka. Sen dök Lazee och Sibel upp också. Lazee var faktiskt bra, Sibel...eeh nej. Här beställdes också det in skumpa från höger och vänster. Fattar inte hur man kan spendera så jävuslkt mkt pengar på dricka. Galet. Fick höra en summa som kvällen slutade på för grabbarna. Insane!! Dj:en skulle ju ha spö dessutom, remixa alla låtar han hade...slog ihop dem...the king of pop Michael Jackson fick nån låt som slogs ihop med Britney Spears, lr nån annan popprinssesa. Hårdrock fanns inte ens på tapeten. Techno och massa annat. Huuhka inscensatte hur han sköt sig själv i munnen flera gånger...jag höll på att avlida av skratt. Satan var roligt. Dansa fick man ju göra iaf, vi hängde i nåt Viprum? Stod iaf och shaka the goodies! I´m such a lady but I´m dancing like a hoe! Haha indeed I do. Haha and I like it;)!! Inga bilder från det dock;P


Fler dalmasar:)

Pic 1: Alla vill åt det som är i hinken.

pic 2. Fler som är törstiga

pic 3. Till slut fastnade vi på bild:D Mr Erection and me;)

Som fick lite väl mkt dricka i sig och sa till slut, "Nu far vi hem" lr om han sa åk....han har ju tappat lite av norrlänskan karln skallas. Men på tal om norrländska...dåligt mkt komplimanger man fick för hur man prata då. Hahaha. Och folk som skratta åt en:P



Taxi hem, men nån svarttaxi? Första jag säger "Kör inte ihjäl oss, jag får inte på mig bältet" Eriksson var frisk på att snacka Irak och gud vet vad med killen. Huuhka och jag satt i baksätet och bara flina och skaka på huvudet.

Efterfesten hemma i Kärrtorp slutade såhär. Haha har en del fyllefilmer på karln också...men dom tror jag att jag sparar:P Hur som helst så fick jag sova i dubbelsängen denna kväll också;) Alla dagar faktiskt! Sweet!! Var en annorlunda men rolig kväll:D Kände mig rätt malplacerad vissa gånger, är väl inte direkt den som hänger på Stureplan och direkt finskumpa. Men då har man provat på det också;P


What a motley looking crew






Snart så ses vi igen. Hehe. Can´t wait.


Nya pics!!!

Fick just bilderna från Fredrik!! Sweet! 3 brudar och 3000 kort! Har just hett in dem i massa mappar. Nu kommer sorteringen, gosh, kommer ta sin lilla tid. Ska bli kul iaf att se korten. Jag kommer se vettskrämd ut på bilderna med hästarna. Haha. Temat denna gången var cowgirls, hästar och natursköna bilder:) Men vi började som vanligt i studion för att värma upp. Ska väl ta och lägga upp lite "seriösa" bilder från de senaste sessionera med Fredrik i sommar. Hittills har det bara blivit skojiga skrattbilder.




No jeans

Har levt utan jeans hela sommaren ( mer lr mindre) , ända sen jag bröt min arm. Har levt i shorts, tights, kjolar - älskar att vara barbent.  Insåg nu när jag skulle ta på mig mina Crookerjeans att det inte var lika lätt som senast. Hehe. Damn. Grillning, sommarätande och ingen träning har tagit ut sin rätt. Suck. Har dock en bra lösning på det hela...får bli tights hela hösten och vintern;) Måste komma igång med träningen igen, har inte varit aktiv sen i april. Men mycket pga av armen, allt är armens fel. Mår lite bättre psykiskt att tänka så:P Mitt gymkort är fortfarande fryst. Ska väl gå dit och prata med dem i slutet på den här månaden. Ska besöka sjukgymansten en gång till och prata med henne om vad hon tror. Fram tills dess så blir det mer grillning och sommarmat;D

 På tal om jeans må ju säga att jag hade en riktigt guldshopping för nå veckor sen. Undra om jag skrivit ett inlägg om det? Minne som en guldfisk. Hur som helst var jag på nya Vilabutiken vet knappt vad den heter...nåt med women. Testade iaf nå jeans där som var på rea, fick på mig storlek 27!! Har de överhuvudtaget hänt? Nånsin? Trodde det var nåt skämt så jag var tvungen att verkligen kolla storleken igen. Jo 27 insane. Jag hör expetiten fråga om jag behöver hjälp. Han hade ett par jeans till som han tyckte jag skulle prova...Cheap Monday. Han fråga vad jag har för storlek. "29" svara jag. Han skicka in ett par. På väldigt gott humör så provar jag dessa....kände ju verkligen hur nöjd jag var över de förra jeanse. 27 insane!!! Hur som helst...Cheap Monday jeansen storlek 29 stannar runt höfterna. Sen vare tvästopp. Jag hoppar drar och sliter.  "Hur sitter dem" hör jag han fråga. "Eeeh ( dom sitter inte alls....har inte ens fått på mig dem $£€!!!" njea det var inte riktigt min stil" svara jag lite surt. Minns inte riktigt om jag testade en storlek större också, lr om det var så att han gav mig ett par i 28 också. Hur som helst...från att mått på topp (27!!!) till att fått en 29 som man inte ens fick på. Burn!!




Fråga mig inte nu vad jag gjort åt texten...kom åt nån knapp och nu får jag inte bort den här feta stilen och bokstäverna har ändra storlke också? Bra Anna.  Går heller inte att avmarkera och ändra tillbaks till normalläge. Lika bra att stänga ned här nu.  Logga in och logga ur igen:)


Surströmmingspremiär , love it!

Ett klassiskt "Anna-inlägg" kommer nu, lägger upp en bild och skriver något kort. Tänkte göra en sammanfattning med massa kort och skrivit om dagen och lite tankar. Men känner att min magvärk och trötthet vinner så jag ska bege mig sängs ganska nu på en gång. Kom nyss hem från Nordins, har varit en helkväll där med surströmmingsmiddag, efterrätt och lite spel:) Diana fyllde nämligen år idag så ett grattis till henne. Spelades kort rätt flitigt också, Trissorams ( som jag tog hem;) och sen en omgång fyrmanswhist.


Yummy! Jag är ju en riktig matälskare och norrlänning så självklart äter jag surströmming! Kanske inte i stora mängder men fler några firrar idag:) På tunnbröd med pärern, lök, gräddfil och tomatos! Så gott! Några läsare som också är surströmmingsätare? Madde och jag var iaf riktigt glada över denna måltid;)





Halva gänget



Mer strömming på ingång, hungriga människor vid bordet


Tryckte ju mig några sådanna mackor ( och även min systers och Lisas som inte riktigt gillade strömminga) Gott!







Vi intar viloläge efter maten, trycker i oss lite polkagrisgodis för att dämpa den härliga andedräkten man hade av lök och fisken:P Vi laddade för lite kubb!



Gick bra för mig och Lisa...i början iaf






Haha jag ser ju lite bekymmrad ut...kanske är för att Anna är så himla duktig på att pricksäkerhetsspel...oerhört kass! Så när det kommer till att välja ut lag för sådanna lekar råder jag er att inte välja mig;D



Gofika med glass, grädde, tårta och bär:D

Blev visst inte så kort inlägg som jag trodde:P Tar ju sin lilla tid att he upp bilderna. Vill iaf tacka Nordins för en himla mysig kväll:) Länge sen vi umgicks alla i båda familjerna. Båna börja ju bli så gamla, yngsta Maria och Lisa har just fyllt 18. Galet fort det går. Vi har ju ändå umgåtts intensivt allihop - jag, Micke, Danne, Lars, Maria och Lisa sen vi varit små. Likaså med Westins. Det är ju som ens andra familjer. Näsholms, Westins och Nordins. Har grymt många lyckliga minnen tillsammans med dem. Alla semestrar, sommrar, fjällsresor, helger, weekends, vardagar. Som sagt många fina minnen <3

Nu allesammans ska jag ta ett piller och bege mig i sängs. Hoppas på lika bra väder imorn! Gonatt!



Killed in the name of love











You're All I Need The blade of my knife Faced away from your heart Those last few nights It turned and sliced you apart This love that I tell Now feels lonely as hell From this padded prison cell So many times I said You'd only be mine I gave my blood and my tears And loved you cyanide When you took my lips I took your breath Sometimes love's better off dead You're all I need, make you only mine I loved you so I set you free I had to take your life You're all I need, you're all I need And I loved you but you didn't love me Laid out cold Now we're both alone But killing you helped me keep you home I guess it was bad Cause love can be sad But we finally made the news Tied up smiling I thought you were happy Never opened your eyes I thought you were napping I got so much to learn About love in this world But we finally made the news You're all I need, make you only mine I loved you so, so I put you to sleep.



happy


Sommar och sol! Lovely!


Nikki

Nu ska jag vandra ut i solen, skämmes tamig fan om man sitter inne en dag som den här. Slutdestination, stugan - hängmattan. Enda kruxet är att den ligger inne i stugan och har inget träd att hänga på. Typiskt. Får bli bryggan istället. Ska ta och läsa Heroin Diaries igen med myten, mannen , legenden Nikki Sixx. Awesome! Nån som läst den? Vad tyckte ni?



heroin-diaries.jpg Nikki Sixx: The Heroin Diaries image by Ihateowls


Nonni

Har haft en så mysig morgon idag, katten sov med mig i stugan:) Jag tvingade såklart dit henne ( hon kommer inte självmant) Där sov hon på tvåvåningssängen i vanlig ordning. Det har hon gjort sen hon var liten. Och nu på morron var hon ju världens gosigaste? Vad hände kan man ju undra? Det brukar vara som så att kl 6 står hon på golvet och jamar och jamar tills nån släpper ut na. Men idag satt hon uppe vid ansiktet och skulle kramas, krocka huvudet i mitt och strök sig hela tiden. Spann och spann. Myskatten


Damn you

Mensverk, tack NEJTACK! Hade helt glömt bort hur du kändes. Kommer som en käftsmäll varenda gång. Har ju lite tabletter på lager iaf. Pronaxen here I come!


mot stugan

Drar upp till bastun nu med pappa:) Den är nästan klar nu, premiärbastningen har dom redan haft. Bara solen nu kan hålla i sig, känns som en evighet sen man såg den nu. No more rainy days. Nu ropar han, lika bra att skynda!





Bastubygget för nån vecka sen



Natti

Så börjar jag lyssna på Shinedown och självklart kan man inte gå och lägga sig då. Kommer väl lyssna The sound of madness albumet 2 ggr till innan jag går till stugan. Varför inte ta med bärbara till stugan kan man ju undra, ställde mig just den frågan också. Sega gamla Acerburken, nej den får stå nere i finrummet. Dåligt ljud. Utan batteri. Istället sitter jag vid min trofasta stationära kärlek. Ska nu välja ut några favoritkort på min älskade Carro och sen maila dem till henne. Sån underbar tös det är, så glad att jag lärt känna henne <3






...


jomensåatte...finns bara en som kan bära upp them glasses. Lord Viktor. Hehe gonatt:)


RSS 2.0