Big Bill

Öppnade just alla räkningar. Fiii faaan. Vilken månad:O Närmare 15 papp:O Va fan hände! Kommer ju inte vara många slantar kvar för nöjen nu int. Vad less jag blev nu. Kommer inte ens in på swedbanks hemsida, inte tänkt att jag ska betala nåt. Suck. Får leva på sparpeninga resten av månan nu da. Crap.

Sleepy



En trött Banana, ska stänga ned här och bege mig till stugan, känns som större delen idag har jag sovit. Låg till lunch och sen vaken 2 timmar....sov igen till halv 5. Thelin ringer och väcker en och undra om vi ska göra middag. Har jag nån gång varit bangen på mat? Icke! Snabbdusch in till stan, hämta Anders, handla och sen laga gomiddag:) Palkoma och nästan somna i soffan sen:P Jag låg och gosa med Misty tills hon somna brevid mig, gullkatta:) Saknar min så fruktansvärt mkt, går inte en dag utan att jag tänker på henne. Jag kollar efter henne om dagarna, ropar rakt på na, går in i mamma och pappas sovrum för att kolla om hon sover där. Det kommer nog ta ett tag att vänja av sig antar jag. I miss her so much<3:'(


Partybilder från första semesterveckan


Järngänget samlas på Gullvik för förkrök, bad och volleyboll!


Kall Corona i värmen


Stek


Förfest efter förkröken hos Martin

Systrarna Persson



Johan tar sig en bärtzz


Glatt folk innan vi drog vidare på Olearys och Marmeladorkestern



Sitter med grabbarna hos PeÖ och drivker vin och öl


Trevligt värre:)

Efterfest hos Huuhka på fredagen...Eriksson gick bananas och vilt anfalla mig, Westerlund står emellan och försöker hålla han i schack;)

Huuhka ger sig in i leken också...Nikko står pall! Bra jobb:P

Min nyktra lördags knäpptes inga kort tyvärr:P

Blåsigt värre

Sitter här i mina träningskläder, för första gången på väldigt väldigt länge. Mitt träningskort gick ut i maj. Har inte förnyat det än. Men ser ändå på lönespecen att dom dragit för friskvård varje månad. Dumt, då jag inte kan gå och träna. Tänkte ut och springa men min hals är nog inte så pepp på de. Får väl bli en powerwalk istället.

Idag släppts biljetter för In Flames, vill köpa snarast. Men vet inte riktigt vart det ska bära av. Ringde Viktor nyss och han skulle kolla med Stette. GBG hade varit jävulskt kul att se dem på, hemmaplan och allt. Blir säkert mkt häftigare show där nere, inbillar jag mig iaf:P Sthlm känns dock lättare att ta sig till. Vi märk väl. In Flames i november blir det iaf:D

Micke går på sin ledigvecka nu, bra, då ska jag tvångsumgås med han:) han har inget val:) Haha! Bara han inte sover bort halva dagarna:P Blir väl lätt så när man jobbar natt.



Humöret är som på när bättre idag, den bitande känsla av hopplöshet finns kvar. Känns som att jag måste ta tag i lite lösa ändar nu. Söka svar iaf.

Feel I was running an endless mile
Last candle burns
And I'm dying inside
All of this will turn to ash
A change for a piece of mind



Lite partypics från i sommar


















Black sea

Har utmkt att skriva, vill bara få utlopp för alla dessa idiotiska känslor. Kan inte få ned dem i text, dom ligger som i ett svart hav i mitt huvud. Jag låter dem sjunka till botten så får dom ligga där och murkna. Just nu kan jag inte hantera dem ändå.



If today was your last day
Would that change a thing?


Burden of the evidence grows...

Fear is the weakness in all of us.
It's sad to see you go,
It's not meant to be easy,
But you drag us down.
Burden of the evidence grows..

The same road for far too long...
As it meant to be, we are losing identity.
Faith has been denied,
Let's not pretend,
Is this the first time, we just don't belong?

One world, do you perceive?
All turned cold, and no one cares for anyone.
Waiting for the final blow,
Do you have strength at all?

One more day, then we fade away...




Underbara älskade In Flames

Istället för att lyssna massa dåliga kärleksballader så dånar nu In Flames ur högtalarna. Underbara älskade In Flames. Humöret är mer bittert och bättre. Imorn släpper dom biljetterna för vinters konsterter. Awesome. Frågan är ju bara Sthlm lr Gbg?? Båda kanske?


Här kommer några favoriter från nya albumet, Sounds of a playground fading


















Humbug

Idag har inte varit en bra dag alltså, är på dåligt humör, känner mig ledsen och nedstämd. Har ju min syn på förhållanden som kanske inte är den bästa, true love last a lifetime...yeah yeah. Kärlek kanske gör det visst, att man älskar en människa livet ut, vänner, familj, pojkvänner och flickvänner. Trohet, ärlighet och den biten då? Varför ska jag alltid bli bevisad motsatsen. I´m not a believer. Gråzooner och allt som är svart och vitt. Gränser som blir korsade, fylla och dumma ursäkter. Behov och begär av någon/något annan, annat. Idag är värre än vanligt. Rakt så tårarna rinner nedför kinderna. Humubg.

Sommar

Vilken vecka, vilken onykter jäkla vecka, vart utgång ons, fre och lördag samt lite vin och öl på vardagarna.  Men igår pallade jag inte trycket så jag körde. Var rätt skönt att vara nykter. Vinfyllan i fredags tog ut sin rätt så lördagen var rätt instabil till en början. Vaknade klockan 10 och fick för mig att bengå hem till Tjärn, på en gång, utan frukost, rummet snurrade och man mådde inge bra. Bikini på och sen raska steg hemmåt. Närmare Själevad fick mor göra en utryckning, jag var på väg att koola längs vägen. Närmare 30 grader, uttorkad och fortfarande halvfull. Ingen bra combo. Sen att man däckade på brögga butnaked och sov en timme gjorde inte det bättre. Huvudvärken var ett faktum. Den tropiska hettan som var igår, sjukt!

Jag gör som jag brukar när jag är ensam i stugan, no need for cloths. Nakenbadar och åker ut på surfingbrädan. Så undevbart, helt omgiven av den grönaste underbara skogen, klarblå himmel och en gasande sol. Ensamheten och tystnaden <3 Jag klarade mig undan vind och blåst också, hade lä där nere:) Frammåt 15 dök mamma och pappa upp, med vatten. Tack och lov. Enda drickbara som fanns på plats var iskall öl. Fick kväljningar vi första zippen. Senare på kvällen blev det självklart grillat i vanlig ordning, tror inte jag ätit så mkt andra middagar i sommar. Saknar rakt husmans med köttbullar, pärern, korv och makaroner;)






Fredag

Min röst, fuckad förstörd och obefintlig. Damn vad hes jag är. Hoppas det går till sig under dagen, gick rätt bra att sova inatt trots att det gjorde så ont när man svalde. Förra sommaren åkte jag på en dunderhalssmärta, vi var mer lr mindre på väg in på akuten. Jag kunde inte svälja alls. Knappt äta. Men så illa är det inte nu.



Nu ska jag in till stan en sväng, på det där förbannade systembolaget. På pappas begäran, självklart ska han ha öl. Hatar verkligen att köpa öl. Det blir så förbannat mkt och jag orkar inte bära. Bättre med en vinare lr en 7:a.
Sen ska jag umgås med sötaste Linda! Äntligen är hon hemma <3

SOOOOOOOOOOOL




Idag blire beachstek med frugan hele dan! Vad kul vi ska ha <3!!


Första semesterdan

Självklart regnar det, egentligen är det bra med dåligt väder. För nu kan jag ta tag i allt det där man inte vill göra när det är finvädre:) Ska totaltstäda lägenheten, jag längtar rakt. Man måste passa på medans energin finns där:P
Har dock ett sjujävla klädprojekt att ta tag i Tjärn först. Gå igenom massa garderober och plocka med de som ska till stan och vad som ska slängas, ges till syrran osv. Nu ligger det gigiantiska högar inne på brors rum. Tvivlar på att det är nåt där han vill ha;)



Tänkte ta mig en joggingtur också men det var nåt vädret inte tillät:/ Men lika glad för det är jag:P Tids nog börjar jag nog med träningen också.

Lomsjön



Hade en väldigt trevlig reunion igårkväll med gamla klassen, 9A, vi var betydligt fler som dök upp denna gång contra återträffen som var på Brux i maj. Vi pratade gamla minnen, spelade kubb, grillade och hade jättetrevligt. En eloge till Emma som dragit ihop allt:)

Dan före dopparedan!

Så har det gått närmare en vecka sen mitt förra inlägg:P Jag är bra på det här känner jag:P
Imorgon smäller det. SEMESTER! Min första. Kommer bli så skönt, har inget planerat. Tar dag för dag:) Idag var första dagen i solstolen och det kändes helt underbart. Synd bara på den kalla vinden som kom emellanåt. Är nu röd som en kräfta i ansiktet. Men det gör inget. Vädret i veckan skulle ju vara sådär, regn mestadels. Men då får man väl en massa annat gjort istället. Längtar rakt till lägenheten så jag kan få grundligt städa där. Tvätta sängkläder, damma, torka, damsuga, sortera kläder, fixa lyset på toan ( pappa måste byta armatur), plantera blommor utanför...kommer bli toppen:) Därav är det bra att det är dåligt väder:) Anna jobbar inte bra då det är soligt ute:P 

Tänkte just säga godnatt, klockan är ju efter 22, men jag har ju sovmorgon imorn:) Så jag behöv ju inte vara i säng än. Ska lyssna igenom Sounds of a playground fading igen. Sen sova:)




Tack för i helgen



Helt underbar helg. Har haft så roligt i Sthlm, In Flames var grymma som vanligt. Ska köpa biljett till nästa konsert, 18-19 november. Troligtvis blir det Sthlm, men hade varit jävligt värt att se den i GBG. Fatta stämningen där nere. För er som inte vet är In FLames ett gäng goa grabbar från Göteborg:) Synd bara att det var lite pyro nu i lördags, för ljust ute. Men till hösten då jävlar!





Lördagen var grymt varm, inte som förra året då man dränktes i regn. Det var mkt långa vätskepauser:)



En annan pallade inte värmen och körde bar över, bhn stannade på dock:P Grymt varmt.



Mustasch -  den här gången missade vi inte Double Nature iaf;)

Det flesta av mina bilder är på den vanliga kameran. Får lägge upp lite mer från den sen. Slipknot och typ alla efterfetbilder är på den.

Efterfesten på Annextet, had a blast! Grabbarna bidrog med mkt också. Viktor - min nära barndomskompis. Du är så bra, tycker om dig:) Vi umgås inte så ofta numera, men brukar bli en del festande. Alltid roligt när du är med.



Mr Mayham och Dr Kaos. När dom drar igång finns ingen återvändo. Så underhållande. Stette han med att kasta upp mig över axlarna och slänga runt mig på dansgolvet. Hela kvällen var awesome. Tills vi drog in på stan och skulle komma in på nån krog. Vakten gav oss en blick sen sa han åt halva sällskapet att kliva ut ur kön och fara hem. Här skulle vi inte komma in. Klockan var redan mkt så vi nöjde oss med det och drog hem till hotellet. Väl på rummet hittade vi en avsmullen Viktor. Han var smart och tog en taxi hem då alkoholen tagit överhanden.
Tack alla för en grymt rolig helg, bortsett från hemresan, aldrig mer SJ och buss!!! Det är en annan story:P
Tack Viktor, Micke, Ölund, Stette, Erik och Anders för helgen:D Och tack Emelie för en mysig söndag <3

Where did you go?



Viktnojan är tillbaka, vad jag hatar den här känslan, äcklad av mig själv. Jag fattar inte varför jag tar det här till sådana höjder som jag gör. Varje tisdag klockan 20 får jag en påminnelse på mobilen, har en vikt och träningsapp där som man lägger in sin vikt på. Man skriver in hur mkt man vill gå ned och sen räknar den ut procent hur mkt man klarat. Gröna pilar då man gått ned och röda då man gått upp. Jag addade den i efter jag kommit hem från Seychellerna för att ha lite koll samt bli lite motiverad. Det blev jag...så länge pilarna var gröna. Nu har dom varit röda, länge. Har många gånger inte ens skrivit in vikten för det är så deprimerande och jag blir så less.

11 januari började träna igen efter underbara Seychellerna, startvikten var då 60 kg. Därefter gick det bara nedåt, tränade bra och åt bra...22 januari låg jag 57.3 kg. Tappade nästan 3 kilo på inga dagar alls. Men nu är träningen verkligen åtsidosatt....godis, sprit, ännu mer godis...grillat. Äter inte bra. Har väl lånat syrrans kläder lite på sistone...inte kul...inte kul alls. Imorse när jag tog på mig ett par jeans var inte ett psykbryt nära. Jävla p-piller...jag skyller detta på er. Bland annat. Jag känner ingen mättnad alls när jag äter mat, kan ta en till portion även fast jag är mätt.

Får väl se om jag tar tag i detta på semestern, tänker börja springa igen, skulle vara skönt att droppa iaf 3kg. Hatar att ens underkläder inte sitter lika bra som tidigare, rakt så man hellre kör commando än att trosorna ska skära in i kärlekshandtagen. Nu klagar jag, jag vet. Men wtf. Känns som detta är dagens i-landsproblem för många tjejer.


Beachlife 2011=Zero!

Inge bad (förutom några kvällsdopp i stugan)  och inge solning, ingen strand. Jag längtar så till semestern så det blir ändring på det. Är så less på att sitta inne i på jobbet när det är strålande sol ute. Inga brunbrända ben, solblekt hår eller korta kjolar...så less man blir. Men snart så...nedräkning till fredag! Bara hoppas på mer sol framöver nu så man får en fin sommarbränna och slappa på stränderna:)









Man har hunnit med en del ändå

Nu är det mkt som hänt på sistone som jag inte ens skrivit om eller visat bilder från. Har haft en grym sommar hittills iaf! Helt underbar:) Så glad att jag hunnit göra så mkt och min semester har inte ens börjat än:)

Sweden Rock 7-12 juni
Ulvön 25-26 juni
Göteborg och the big 4 30 juni-4 juli
Sthlm Sonisphere Festival 8-11 juli

Självklart har jag massa bilder och massa kul att berätta. Helt underbart! Här bjuder jag på några av dem:)


Rockerdise camping-SRF



Ozzy Osbourne



Martin Eriksson - Ulvön


Ullevi - Metallica



Lets scare the other teams with our maddogsfaces.


Underbara älskade In Flames - Sonisphere!

12 juli

Känns som det enda jag skriver om här är om hur dålig jag är på att uppdatera. Och det är ju sant. Har verkligen tappat inspirationen till att blogga, lr rättare sagt tiden. Kanske kan bli lite ändring på det när semester kommer igång. Tänker bo i Tjärn under den tiden, inte en chans att jag tänker vara i en lägenhet under den här tiden på året. Bor ju ändå nu i sommarstugan:) Inte den vid sjön utan den på gårn.


Sommaren 2010, bruten arm och allt

The Lonely Island





No need to say more!! Säger bara rooooooadtrip! There´s no time to explain;)

Nedräkning

I vanlig ordning har jag blitt ännu sämre på att uppdatera här. Men nu på senaste har jag knappt varit hemma. Har gjort Göteborg i helgen, grym resa! SÅ skönt att ha sånna här saker att se frammot. I helgen blir det Sthlm också. Sonisphere Festival! Underbara älskade In Flames. Jag har längtat så!

RSS 2.0