Vila i frid Jens

Älskade kusin
Det är inte menat att du skulle ryckas ifrån oss så tidigt
Du är saknad och älskad av många.
Tänker speciellt på din familj och din flickvän.
Kan inte förstå att detta hänt.
Vila i frid Jens. Du kommer alltid finnas i mina tankar <3


pist. utloggad.

Inlägget.....BORTA?! Det är fan inte sant. Jag skrev ju ett utlångt ett här nyss. Självklart hade bloggjäveln loggat ut mig redan när jag börja skriva. Sånt gör mig så irriterad. Suttit och skrivit...i en timme? Laddat upp bilder och verkligen skrivit djupt. Avlid. Jag går och lägger mig. Pist.


Release me

Detta känns äntligen avslutat. Done. Free at last.


Sommtider <3




Muppbild på oss båda. Men det var sommarkänslan och gungorna jag ville åt;P


Syrran goes crazy

Jag hade rätt roligt åt det







Pappa jobbar på bastun

Älskar lugnet vid stugan










Smultron <33


Något sugen jag blev på detta nu då. Länge kvar:(



Jag plockar kantareller...i bara bikini?






En dag vid Drömmebadet





Sena kvällsdopp <3




<33

Bodyscrub



Kan jag få vara snyggt brun ett tag till? Nej tydligen inte. Måste göra en bodyscrub. Detta går inte, idag var jag som leopard. När man drar av sig byxorna ser det ut som att det snöar från en. Så kan det gå. Får väl se till att planera in en kommande solsemster snart igen, för jag har ju inte varit iväg tillräckligt;)


Big Bill? Small Bill?

Lööööning! Härliga tider! Men men vilka räkningar som ramlat in idag och tidigare. Suck. Telia, Tele2, Unionen, hyran, Övik Energi, kreditkortet, och Länsförsäkringar. Lika bra att betala bort det fort som bara den så man slipp se det. Vill lägga in så det dras automatiskt. Så deprimerande att sitta och knappa in på bankdosan och betela allt var för sig. Därför jag betalade av Iphonen på en gång så jag skulle slippa bli betala en summa en gång i månaden i 2 år.

Japp, 10 papp fattigare och allt är inte betalt än. Jag som skulle investera i massa eletronik den här månaden, systemkamera, bluerayspelare, iphonedock m.m. Får se hur prioriteringarna faller på det. Tänker inte falla i kreditgropen. Skaffade ju ett kreditkort i november, för alla resor. Jag fick lite av en chock när jag fick förra räkningen på den...har kreditgräns på 20. Trodde att jag hade 12-13 kvar att utnyttja. Men icke. 8000. Alltså hade jag spenderat 12 på bara några veckor. Ska ta och lägga tillbaka Halens, Ikea och HM katalogen i soffan igen också. Inge större shopping den här månanden.


Yummy

Fatta ni vad snäll jag kommer bli. Jag äter pepparkakor i mängder.  Igår bakade syster och jag pepparkakor hos farmor. Efter massa om och men och julen är över yada yada yada. Så fick jag som jag ville:) Famor vet hur galen jag är i hennes pepparkaksrecept. Så hon lät oss baka hos henne, men själv ides hon inte vara med:P




Så i söndagskväll gjorde Maria och jag pepparkaksdegen. Farmor var med på ett hörn då hon ändrat receptet så mkt att det inte gick att följa det som hon skrivit. Guldrecept.  


Och som ni alla vet så när man bakar pepparkakor är ju halva grejen att äta själva degen också:P Jag har blivit en riktigt fena på att kavla och använda pepparkaksspaden. Lufta degen och snurra den. När man sedan tryckt ut alla kakor i degen då börjare det roliga. Ta bort det som är runt kakorna och smaka degen:) Gottans!



Farmors enda fras under hela kvällen var nog "Har ni koll på gräddningen, Anna kolla kakorna i ugnen, har ni koll på gräddningen?" Inga kakor blev brända, så ja vi hade koll på gräddningen:) Blev en hel del pepparkakor, trots att vi gjorde en mindre sats än julpepperkakorna. Enda skillnaden var att denna gången skulle inte farmor och mina kusiner ha en del av kakan. Haha, rolig jag var där då. Jag fick en hel burk, för mig själv. Gaah, hur länge kommer den räcka då? Inte länge alls. Jag kan fan inte äta pepparkakor med måtta. Ska ta med mig på jobbet imorn och bjuda tror jag:) Hade tänkt bjuda på den franska chokladkakan vi brukar göra också. Men blev inge bak ikväll då vi istället drog och tränade. Får bli en annan dag:)

Nu ska jag återgå till hockeytittandet! Blir kanske ett inlägg senare:)


Vilodag?



Idag skulle jag ha en vilodag. Träning mån, ons och fredag denna vecka är inplanerad. Meeeen så kläcker syrran ur sig att hon ska på pass nu vid 18, hon kör. Vad enkelt allt blev då, får skjuts dit och sen hem. Då var ju största problemet redan löst, latheten att ta sig till och från gymmet. MEN jag som hade tänkt baka och se hockeyn. Har gått och varit småsugen på brownies hela dagen, så alladeles nyss kollar jag in Kalasgotts blogg. Och ja, ni ser ju vad jag ser...Brown butter brownie


"Det här är kanske den godaste brownien jag har bakat. Istället för att röra i vanligt smält smör i kakan så bryner man det först så att det blir vackert gyllenbrunt och doftar himmelskt, som rostade hasselnötter! En brownie med karaktär har vi här"

Vad jobbigt det blev nu. Vad ska jag göra? Sitter dock redan i mina träningskläder. Såatt. Blir ett medelpass på Friskis och sen gymmet. Weee! Browniesarna får vänta några dagar.


Trött som få

Näni jag orkar inte hålla ögonen öppna länge till. Kommer sova om en stock inatt, hade suttit fint med sovmorgon imorn. Men icke:( Får hoppas på sweet dreams;)


Fjällar värre än mörten

Så var det igång, fick behålla brännan i 1,5 halv vecka. Mina ben och armar är värst...hatar att fjälla. Kan inte färgen stanna? Ser ut som en prickekorv:( Well well! Dagens i-landsproblem mer lr mindre.



Ligger hellre på den här stranden på La Digue och steker än sitter här i svinkalla Svergie. Måste ju säga det...haha imorse när jag vakna hade jag mössa, halsduk och tjocksockar på mig. ENDAST! Inget annat. Buttnaked i övrigt!  Var som en stelfruen isglas när jag kom hem från krogen. Hade med mig byxor och fårskinnsstövla...och vart lämnar jag dem? Jo i biljäveln! När vi stod i kön till Olles hade jag tappat känlen från höfterna och nedåt. Nykter var man dessutom så inge alkohol kunde dämpa kylan heller. För att vara den fattigsate helgen på hela året var det grymt mkt folk ute. Vi gick ju ut i fredags också...ingen kö alls. Då hade jag minsann byxor,tjockstövla och hela baletten på mig. Nästa gång tar jag fan på mig täckbyxor! Ja Tom jag tar på mig täckbyxor!!!



I wanna go back! Vill ha korta shorts, kjolar och klänningar!!


Skotertur

Första skoterköret för säsongen blev idag. Sent ute jag vet. Men det blir ju så när man vistas på platser som har kritvita stränder istället för kritvita snölandskap;) Haha:) Kändes helt underbart att vara ute och köra, men, men fan vad irriterad och förbannad jag blev över lederna. Helt totalt sönderkörda. Tack och lov att jag tog på mig bh den här gången. Brukar ju av nån anledning glömma ta på mig den lilla detaljen. Bumpy ride och braless är ingen bra combo. Hoppas dom fixar till lederna snart, folk får lära sig köra. Syrran fick köra ett tag också men efter några hundra meter var vi tvungen att byta av, min arm pallade inte med att vara passagerare i alla jävla gupp. Betydligt lättare att vara den som kör, blir mjukare och lättare då man själv hanterar gasen och kommer i takt med guppen.




Det var jättemkt snö på trätopparna och en väldigt vacker solnedgång bakom molnen. Love it. Måste fråga Micke och Danne om vi ska dra nån grillning där nån kväll i veckan. Stjärnklara nätter och norrsken, helt underbart att vara i Milleniumstugan då <3

sovgott

Vart har min kortframkallning tatt vägen mån tro? Borde fått paketet levererat för länge sen. Hade helt glömt bort det. Måste undersökas imorn. Har den försvunnit i cyberspace? Jag orkar knappt hålla ögonen öppna längre. Tänkte göra om layouten på bloggen. Lila skulle bara vara temporärt. Ska gå över till nåt blått. Men nu sitter jag bara och blundar. Vad jag vill till min säng. Men får nöja mig med min ex säng. Vi separerade för några år sedan;) Haha:) Goooonatt på er!



Reseupdate

Ett önskemål om ett utförlgt Seychellernanlägg! Ja det ska jag ta och knåpa ihop, likaså Thailand. Den har jag faktskt börjat med men då åkte jag ju iväg igen på nästa resa:P Jag kan inte hålla mig på hemmaplan. Jag har bara inte tagit mig tiden att sitta här och göra ett mega resenlägg. Känner jag mig själv så kommer dom bli jättelånga. Precis som Rominläggen ( finns längre ned på den sidan) dom tog utlång tid att göra. Jag vill verkligen göra liknande med Thailand och Seychellerna också.







 Får se till att ta mig tid, göra det på nån helg isf. Som mina vardagar ser ut nu så finns det knappt nån tid över. Jobba, äta, jobba, äta, träna, 1h ( data, tv, mobil) , sova och sen börjar det om. Jag sover hemma i Tjärn ikväll, syrran bangade på att träna i sista sekunden så jag fick ta loyden själv. Så jag var liks tvungen att ta tillbaka den igen. Ja jag vet, borde skaffa egen bil. Men jag lider inte riktigt så mkt än att jag behöver en:P Finns mkt annat som är roligare att lägga pengarna på:P Sen blir man rädd vad bilar kostar då man jobbar på en verkstad:P För mkt problem. Haha.


Love this feeling

Helt slut på! Jag trodde att jag skulle kolavippen på crossen ikväll. Var på ett medelgympa pass och gav verkligen järnet. När det var slut gick jag upp på gymmet och tänkte köra lite powerwalking på bandet. Men istället tog jag crossen och körde den i en halvtimme. Halvtimmen från hell. Var alldeles sjublöt i svett och mina lår skakade när jag skulle kliva av. Men nanting vad slut jag var på. Jag har ju ingen vidare kondition så 30 min var nog mkt för mig. Därefter styrka på gymmet. Kändes så enorm jävla bra efteråt. Denna känsla är så underbar. Helt underbar.
Nu blir det uppehåll  2 dagar så kör vi på söndag igen. Great:)


Kvällen

Nu har jag slängt i mig maten ( mkt bra innan träning, jag vet) nikedressen är på. Nu försöker jag mentalt intala mig att jag vill träna:) Hamnade i Tjärn eftersom syrran skulle hem med bilen och jag är för lat för att gå ned på friskis i den här kylan. För lat i övrigt också:P Så vi ska bege oss in till stan för ett gympapass nu snart. Ska nog höra med Lisa om hon ska med också. Har en massa saker att packa som ska till läggan också. Och jag är ju så dum för när jag bestämt mig för att göra nåt, då ska det göras pronto. Även om det nu har kunnat vänta i flera månader innan, när jag väl vill att det ska göras så ska det hända på en gång. Vill ha hjälp av pappa att sätta upp nå hyllor och annat jox i lägenheten också...helst nu! Ikväll! Igår! Så typiskt mig.





Nä nu måste vi fara. Undra vart mitt träningkort tagit vägen också. Hoppas nån hittat det utanför Friskis. Hur lyckas man tappa bort det på en sträcka av 15-20m? Knappt det. Ligger väl översnöat utanför ingången där. Suck.

Grattis till körkortet Maria

Jag är då int stresstålig alls. Missade träningen jag skulle på. Får bli ett senare pass. Skulle få låna mammas bil så jag skulle hinna ned på passet, kommer upp till sjukhuset. Bilen är helt borta. Fanns inte nånstans. Först får jag en underlig känsla, stulen? Den finns fan inte att hitta. Mamma och jag som har nycklar. Hon jobbar, finns ingen anledning att hon skulle åkt iväg med den. Tittar på klockan och känner ännu mer stress. Kallt. Hungrig dessutom. Vart är bilen? Jag ringer pappa för att kolla om det hänt nåt. Hans svar var enkelt "ring Maria och kolla med henne" Då förstod jag på en gång. Hon har tagit körkortet idag:D Grattis :D







sussa

Nu ska jag sova, blev senare än jag trodde. Vi jobbade över ikväll, kom hem vid halv 9. Tack för skjutsen hem Nisse btw. Jag kanske hör av mig imorn om jag är lat och inte ids gå på jobbet:P Gonatt.

Bååååring

Men jag avlider av tristress. Gud vad tråkigt jag har. Klättrar snart på väggarna. Jag som sällan sitter vid tvn när jag är i Tjärn, nu i läggan gör jag inget annat. Tråkigt. Måste sysselsätta mig med nåt annat. Läsa böcker? Baka? Laga massa matlådor? Städa? Lika bra att borsta tänderna och gå och lägga sig. Det var ju pest och pina imorse att kliva upp. Dock har jag aldrig försovit mig till jobbet nån gång, snoozar max en gång. Sen hoppar jag upp. Har rätt bra diciplin på mig själv:) Väckaren ringer 0550 på maran, sen går jag hemifrån vid 06.40 senast. Funderar om jag ska skicka ett mess till Nisse imorn och höra om man får hitch a ride with him. Det är lite både och det där också...det är skönt att få sig en promenad på morrnen också, då hinner man vakna till och man får röra på sig. Men det är ju jävligt nice att ligga kvar 15-20 minuter till i sängen också om man nu åker bil. Får se vad jag gör:)

Imorn ska vi jobba över igen. Det är sån stor skillnad på vad man får gjort efter att man låst portarna och inga samtal kommer in, för att inte tala om kunderna. Så skönt, man hinner fakturera bort, göra klart massa lösa arbetsordrar, mekarna hinner göra klart bilar vi är efter med utan att känna stress från att dom ska vara klar en viss tid. Största skillnaden är helt klart att telefonerna inte ringer, iaf för oss där framme. Jag hatar telefoner. Helt allvarligt. Det finns en anledning till att jag har välrdens sämsta telefonkultur, speciellt när det kommer till min egen mobil. Det är nog flera som vet om det redan. Sämst på att svara när det ringer, sämst på att ringa upp och ännu sämre på att svara på sms. Inte har det blitt bättre heller sen jag skaffa Iphonen. Har inte alls blivit nån geek på den. Utnyttjar inte dess fullständiga potenial;P


Handboll & pepparkakor

Ligger ni i soffan och tittar på handbollen. Har ätit så mkt pepparkakor, hade hoppats på att min burk skulle vara slut snart. Men jag har en tendens att fylla på den så fort den börja sina. Jag måste styra upp ett pepperkaksbak till igen med farmor. Hon lät rätt på faktiskt:) Men då blir det inga hjärtan, utan runda cirklar. Farmor är väldig bestämd om att pepparkaksrhjärtan har vi bara till jul. Jag ska ta tillfället i akt att skriva ned receptet tillfullo också. Då hennes recept inte stämmer överens med verkligheten ( hon lägger till ingredienser och ändrar på det som står) och det är så fint kursivt skriver att det rakt är oläsligt emellanåt.


Känner att jag skulle behöva gå till affären, men jag är så lat så tänker inte gå och handla. Speciellt inte då jag måste kånka kassarna hem hit. Min arm tycker nog inte det är nån bra ide heller. Lika bra att lyssna på armen;)
Vet inte om jag skrivit nåt om det, men jag ska ju in på operation igen. När vet jag inte, då jag inte riktigt lyssnade då läkaren klämde och kände och tryckte på armen. Röntgade mig ju också. Jag ska cuttas upp igen och vi ska ta bort lite skruvar och trådar.

Till att börja med ska vi ta bort det som är längst ned i bild, de som ser ut som ett basebollträ lr som nån kackerlacka. Det är gör väldigt ont när man gnider den delen bort bord, golv lr dylikt. De andra delarna...ja det är ju som sagt massa skrot och titan i min arm nu. Vi skulle fundera hur vi ska göra med resten. Det är betydligt svårare och jobbigare ingrepp att ta bort det.

Jag börja redan bli nojig över operationen. Jag ville inte alls veta nu när det kommer bli av. Då har jag ju all tid i världen att gå runt och vara orolig. Förra operationen var ju inte direkt så mkt att fundera över, allt kom ju så plötsligt och man visste att man inte hade mkt till val. Sen gjorde de ju förbannat ont att gå runt med en bruden arm också.

Läkaren jag hade nu förundrades över hur tusan jag lyckats bryta min arm så illa som jag gjort. Han hade inte sett liknande fraktur förut. Vilket inte var en bra nyhet. Mitt brott var riktigt fult och riktigt svårt brutet. Yeaj way to go Anna. Jag kommer aldrig bli riktigt återställd heller, invalido, som man säger. Blir rakt ledsen då jag tänkerpå det:(  

 


Tränat

Tackar Lisa för riden till och från Friskis. Vi skulle på ett medelpass vid 18, såsom många många andra. Det var totalt smockat med folk. När vi skulle stämpla in oss så fick vi veta att det var fullt. Så typiskt. Jag behöver gå på pass, då jag är sämst på att träna själv. Behöver nån som tar täten och säger vad man ska göra och hur länge. Så vi gick på gymmet istället:) Igår började jag få skavsår och efter dagens träning var det inte ett dugg bättre. Tvärtom. Kommer bli jobbigt på jobbet imorn, hade väldigt ont då jag tog på mig mina vanliga skor efter träningen.

Känns riktigt bra att fått rutin på träningen igen. Blir ett pass på torsdag och ett på söndag också:) Känner mig gladare och starkare, aa främst gladare då:) Har redan gått ned 2 kilo också:) Så nu är Africakilona snart borta bara julkilona kvar:P


Love it



Tränat i 2h nu, är så jävla nöjd. Om ändå denna känsla kunde besstå!

Hothothot

Jag vet inte om jag ska skriva nåt här, seriöst, nu stänger jag av den här playlisten. Jag håller på att explodera, är så danskåt så jag vet inte vart jag ska he mig. Lyssnar på massa naughtyhotmusic och har hittat massa hot outfits. Så jävla typiskt mig. Önskar att Sophie och jag var tillbaks på Katyolo och kunde dansa hela jävla natten lång i hight heels och kortkort. Jag är seriös. Vet fan inte vart jag ska he mig. Gonna explode. 


 


like a G6



Now I’m feelin so fly like a G6
Like a G6, Like a G6
Now I’m feelin so fly like a G6

Denna låt vägrar lämna mitt huvud. Ta mig tillbaka till Katyolo och låt oss dansa hela jävla natten! Awesome <3

Besöket

Har massa att stå i i läggan, är så förbannat trött så jag skulle kunna somna sittandes här framför datorn. Ska flytta massa lådor med kläder från Tjärn och annat kravs. Byta gardiner och fixa med tavolarna. Köpa fler tavolor och sätta upp hyllor och köpa fler hyllor. Måste på IKEA nån dag. Sen ska jag ta och städa ordentligt också. Motivation = 0!!

 Denna dag har varit lång lång lång. Har sovit som en kratta inatt också för att jag varit nervös inför besöke idag. Det gick faktsikt väldigt bra, kändes inte alls som det gått 7 månader sen vi träffades sist. Dock var det väldigt blandade känslor när man skulle passera alla säkerhetskontroller och invänta poliser som skulle eskortera en överallt. Dessutom åkte jag dit på metalldetektorn hela tin. "Har du bygelbh på dig?" frågar den kvinnliga polisen....jag hör "Har du bh på dig?" Tänkte va fan är det för fråga... Min bh pep, mina örhängen , mina hårspännen, mina jeans...ja gu jag trodde inte jag skulle komma igenom där ett tag:P

Efter att ha passerat genom massa dörrar och rum hamnar vi till slut i besöksrummet, där får vi sitta och vänta tills häktespersonalen hämtat honom. 2 h är besöket. Tiden flög iväg vill jag lova. Var inte alls så jobbigt som jag trodde det skulle vara. Mycket nog för att besöken inte är bevakade längre och att han slapp ha på sig nån fängelsekläder. Han var väldigt väldigt glad att träffa mig iaf, dom sa att han inte varit såhär glad nångång under tiden han suttit där. Kändes smickrande att höra:) Jag satt en timme tillsammans med hansföräldrar och sista timmen fick vi för oss själva för att prata om allt. Som bara flög iväg. Snart hörde jag i högtalrana att min tid var slut och jag blev upphämtat av en polis. Blev igen escorterad genom hela komplexet till utgången där dom andra väntade på mig. Kändes skönt att ha hans föräldrar med mig så jag kunde ha nån att vända mig till och prata om allt. Det var ändå rätt mkt känslor som åkte genom mig.

På vägen hem stannade vi på Höga Kusten restaurangen för att äta. Blev bjuden på goomaten! Men nånting vad gott det var! Vi alla åt:

Fläskfilémedaljonger med en
underbar sås av fransk senap och marinerad dragon. Serveras med vitlökssmör, grillad majskolv,friterade potatisskruvar, crème fraiche och färska frukter.

Till förrätt åt vi vitlöksbröd, som var alldeles alldeles perfekt! Var rakt ledsen när all mat var uppäten. Kom att tänka på det, krävs inte mkt för att göra mig lycklig:P Mat är en grej. Haha:) Mätt och nöjd och belåten sätter vi oss i bilen igen för att åka till Övik. Är det något jag älskar så är det att åka bil när det är riktigt mörkt ute, åka långt, mysa med assheat och lyssna på massa bra musik. Helt underbart! När vi kommit hem ville jag rakt åka mer.

Like a G6



Poppin bottles in the ice, like a blizzard
When we drink we do it right gettin slizzard

I miss this <3

Mot Saltvik

Nu ska jag ned till Saltvik och träffa Olle. Vi har inte setts på 7 månader. Fatta vad nervös jag är. Gaah! Hinner inte skriva nåt mer nu, ska till han föräldrar nu.


Silly

Snacka om att mitt bad mood igår inte ville ge sig, försökte fundera ut vad det var som de egentligen satt i. Inget speciellet hade hänt igår så. En salig blandning av massa, hade världes sämsta kläddag igår, kläder som inte passade, mina nyaste jeans fick jag åla mig i. Hatar att jag ska bli så nojig när jag går upp i vikt. Tar det till betydligt högre grader än vad jag borde. Inte direkt så det skulle skada med dessa extra kilon. Men fortfarande skär det om en kniv i mitt huvud och i min kropp. Och jag vet att jag inte kommer få nån ro första jag fått bort dom. Spelar ingen roll vad folk tänker och tycker, det ska bort. Psykiskt blir jag knäckt. Men det var egentligen inte det som jag hakat upp mig på igår. Var bara en allmänt dålig dag. Tror det har att göra lite med att jag kommit tillbaka till Svergie igen. Brukar komma i de här sinnestillståndet då, älskar att resa. Verkligen älskar det. Och när man kommit tillbaka igen känns det så tråkigt och länge tills man ska iväg igen. Inget att se framemot nu. Plus att jag vart missnöjd med hårfägen, så jävla typiskt mig. Vill inte vara mörk, inte nu iaf. Crap!! Jag ska skaffa bruna linser igen så kanske jag trivs bättre:P



Jag har ju gröna ögon :)

Gather the faithful and propose a toast

Egoism dictates human relations
A world where fashion outshines morality
It's written in blood-red colours
Designed by the thirst for power

Gather the faithful and propose a toast
To the epoch of indifference!
Gather the faithful!
Gather the faithful and propose a toast
To the epoch of indifference!




I love this song <3 Skulle kunna ligga och nöta In Flames hela kvällen. Känns redan bättre. Lyssna 3.20 in i låten, pianospelet tycker jag passar in så bra, sen vänder det och hårdrocken kommer tillbaks. Rysningar. Awesome, just awesome!

An all too ordinary story
With an aftertaste so bitter so bitter
Forced to be someone I don't want to be
I'm losing myself
Sinking deeper down
I'm caught in the world wound web



Not in the mood

Vad jag känner mig less. Vill bara gå och lägga mig. Träningsvärk till tusen, kan knappt gå nedför/uppför trappen. Ont i magen. Känner mig otrevlig och osocial. Vill frossa i chips och godis. Men det kommer inte bli nå av det. Ska hålla mig ifrån sånt till början på mars. Detox is so much fun. Och Freddan om du (mot förmodan) läser det här och fortfarande håller på din African theory. Även om jag nu skulle passa in på alla dina argument, så nej nej nej! "Jag har ju varit i Africa, hur skulle det gått till?" Hehe. Yrrol, fun fun. Jag ska återgå till att vara bitter och sur nu. Hoppas ni andra är på bättre humör och får en trevlig lördag:) Tjao så länge.


Ljust vs mörkt

DAMN! Färgade håret mörkt igen och ångra mig på en gång. Har redan fått 2 st röster emot. Mamma och grannen föredrar det ljusa. Men hade fått en 10 cm utväxt och ides inte hålla på att bleka nå mer. Trivdes faktiskt väldigt bra i mitt ljusbruna hår, bättre än jag trodde jag skulle göra. Syrran färga håret på mig igår det skulle bli mörkbrunt men blev svart. Vilket jag iof visste innan. Men det går till sig efter nå tvättar. Well well får göra det ljust till sommaren igen. Jag trivs väl snart i det mörka också. Jag brukar föredra det mörkt, älskar min mörka naturliga färg. Men inte idag. Kanske ser bättre ut om jag sminkar på mig lite och tar på mig nåt vettigt. Morgonrock och likblek i ansiktet nu. Vad tycker ni? Ljust lr mörkt?

Ljust









Mörkt











Så känner jag just nu!


Back in black




Underbara älskade In Flames



Lyssnar på Soundtrack to your escape, Clayman, Reroute to remain. Lovely. Helt underbart! I feel complete.

Slut på

Min kropp känns inte i form, min hjärna är helt slut på, trött hela tiden. Känns som att hemresan och verkligheten börja komma ikapp en nu. Man är fortfarande iställd på semestermode och har inte riktigt anpassat sig till dessa jobbdagar och tidiga mornar. Har ont i ryggen igen också, det har ju varit borta nu i 2 veckor. Africa works wounders:P Idag på jobbet var jag halvt på väg att gå hem efter halva dagen, mådde inte alls bra. Kände mig rakt svimmfärdig flera gånger. Tappade balans och mådde allmänt dåligt. Gick till sig lite efter lunchen så jag valde att vara kvar. Fick ju höra ett och annat, ni som sett yrrol och tillökningscnent förstår kanske vad jag menar haha.  

Nu har jag precis gjort salamipastasallad och ska mumsa i mig den, så fort pastan kokat klart:) Senare ikväll ska jag iväg ocg träna:) Även om det jag helst av allt vill göra och kanske borde göra är att gå och lägga mig. Micke frågade igår om jag ville komma och kolla på hockeyn hos dem efter jag tränat. Får se hur jag gör, kommer väl vara megatired efter passet och gymmet. Har inte ens hunnit packa upp väskan, så jag tror nog jag åker hem. Känns inte som man gjort annat än jobbat och sovit sen man kom tillbaks.

Africa



Lyssnar på favoritlåten Africa med Toto. Älskar den <33 Snart blir det sova. Kommer vara lovely. Hoppas jag sover bättre än inatt. Vaknade vid 3 och gick upp vid 05.30 för att jag hade så tråkigt. Vi ser väl hur kul jag kommer ha inatt;) Haha. Sov gott!

Africa



Lyssnar på favoritlåten Africa med Toto. Älskar den <33 Snart blir det sova. Kommer vara lovely. Hoppas jag sover bättre än inatt. Vaknade vid 3 och gick upp vid 05.30 för att jag hade så tråkigt. Vi ser väl hur kul jag kommer ha inatt;) Haha. Sov gott!

Vågjävel

Jag som trodde Sindus våg iaf kunde visa lite fel eftersom den inte var digital. Så fan heller. Klev av och på vågen 3 ggr idag och den visade samma siffra varje gång. Hur kunde jag gå upp 5 kilo? Blir så less. Skyller på julmaten och allt fika och allt jag åt ju inte direkt med måtta i Seychellerna heller. Men idag började jag med detoxen. Kom just hem från Friskis, gick på ett gympapass och var sen i gymmet ett tag. Imorn blire dubbla pass, ett gympa och ett dans. Sen torsdag ett till gympapass med Kristina. Nu ska jag bannemig komma i form och få rutin på träningen igen. Känns faktiskt riktigt bra! Skall veckovis göra träningsscheman så ska jag styra upp att jag har skjuts också...syrran är nära körkortet nu. Så får jag väl kolla med Lisa de gånger hon far och tränar så kanske hon kan pick me up in town;) Största problemet för mig är alltid att ta mig till gymmet, löser man det så är det bara go efter det:)



Har även bestämt mig för att var nykter fram till slutet på februari, har ju blitt en rejäl massa alkolhol på sistone. Vin i massor. Drack en en hel del på flyget ned och lite på vägen hem. Sen hade Sindu en tendens att bju på vin till det mesta där nere, rosevin, vitt vin, rött vin. Och vare inte vin så dracks det bacardi i mängder. För att inte tala om champange. Lr vad säger du Sophie dear? More champange? Hehe. Tror nog Sophie avsagt sig det för de närmaste 10 åren iaf:P

Nä så nu blire minsann några nyktra veckor framöver. Huuhka love, I know you are dissapointed in me...but...sacrifices must be made! Och nu rykter alkoholen. Bra att jag köpte 4 liter sprit under resan. Varav en Bacardi Razz redan är uppdrucken. Resten får gå till mitt förrråd. Måste nog göra en inventering där och se vad jag har för nåt och vad jag ska köpa på nästa resa. Cointreau är ett måste iaf, rätt tråkig likör egentligen, inte så man dricker den rätt upp och ned, men den är en väldigt vanlig ingrediens i många drinkar.

Bra att jag står och säger att jag ska sluta dricka ett tag nu och samtidigt lägger till fler spriter på inköpslistan. Haha:)

Har även fått för mig att sluta med skräpmat, chips och godis, samma sak som jag gjorde i september. Jag ska fan bli kvitt dom här extra kilosen. I don't like this!

Layoutchange

Jag såg nu att min blogg fortfarande är röd och julig. Måste göra en ändring på det när jag har de rätta programen och bilderna. Men den får förbli såhär sålänge. Ska kolla i min bloggmapp om jag redan har nå färdiga designer isg kanske en gammal en kommer upp. Vi får se:)

DETOX

Jag får nå fel, 5 fucking jävla kilo har jag gått upp!! 5!!! Iaf enligt Sindus våg, måste väga mig när jag kommer till läggan nästa gång. Men nog syns det och känns. Fan vad less jag blir. All julmat ,all fikande, allt snask, den crelolska maten + all jävla alkohol vi druckit. Hade jag inte veta bättre hade jag fan trott att jag gått och blitt knocked up. Nu ska det bort! BORT BORT! Friskis och Svettis första efter jobbet imorn. Sen blire inge alkohol, skräpmat och götta på ett bra tag framöver. FAN!


Avresa mot Svergie

Sa var dagen kommen, Sophie och jag ar ratt nere och ledsna att vi ska aka hem. Ingen av oss vill lamna detta land. Men men....0300 gar flyget mot Doha och sen vantar vi dar ett tag och sen lyfter vi mot Arlanda. Vi landar i Svergie kring 13. Darefter gar flyget till Ovik vid 17.25. Sa pappa om du laser detta...kan du hamta oss dar da? Jag ringer val dig nar jag landat i Stockholm imorgon. Nu ska vi packa och fixa lite for kvallen. Tjao


Gonna miss this A LOT!

Love it here



Ooh heaven is a place on earth! Jag har det hur bra som helst har, Sophie och jag bor hos Sindu. Han ar hur gullig och snall som helst. Vi har akt pa turer med hans 72 foot Katamaran, fatt lana hans pickup titt som tatt, farit pa utflyckter, atit massa god ( men ack fet mat) I so going on a diet when I get back home. Igar var vi pa den mest underbara tur nagonsin. Till La Digue, gonna tell you all about it when I come home. Vi brande oss ratt rejalt i solen trots att vi smorjde oss hela tiden. Sa nu undviker vi solen.

Som sagt jag forstar verkligen att Sophie kommer tillbaka till detta land hela tiden. Jag hoppas verkligen jag kommer aka tillbaka hit igen. So lovely!

Nu ska vi till Eden Island, as before, google it my friendes. Vi ska till Boardwalk och ta en drink lr tva tills Sindu kommer tillbaks fran hans charter. Sen ikvall blire party! Tog med mig en liter Bacardi Razz, we gonna get wasted. Ska pa fest hos en av Elvinas kompisar vid halv 7, en baraque, kommer tydligen vara mkt folk dar! Sen vid 1-2 inatt lar vi val ga pa krogen...det ar da folket gar ut har;P



Vi vill INTE fara hem! Varan flight gar kl 03.00 10 januay:(:( buhu!



Paradise



I love it here!! LOVE IT!

Seychells baby





Btw kara lasare, jag drog utomlands...igen! For att fira nyar tillsammans med underbara Sophie! Vi befinner oss nu i Seychellerna, Africa! Helt otroligt, underbart! New Year was awesome, best one ever!

Kommer nog inte uppdatera sa mkt alls medans jag ar har nere, bilder och sandant kommer nar vi val kommer hem. Vi ser inte fram mot den dagen. Nej inte det!

Imorn blir det bada och sola, helt sjukt vackra strander de har har....helt insane!!!

RSS 2.0