Pappa är hemma!

Måste bara säga att nu är pappa hemma i Sverigen igen:D! I´ve missed him <3:) Kina hade varit toppen vilket jag inte är förvånad över,  I should know;)


Ska färga håret igen...

Har blivit så ljus nu under sommaren, måste färga det mörjare igen. Trivs bättre så. Men jag är väldans nyfiken på hur det skulle vara med lite ljusare nyanser, har länge sagt att jag ska göra det:) Men det blir aldrig av. Jag gjorde det ju för några somrar sen. Aja, först ska jag klippa av alla jävla kluvna hårtoppar samt klippa upp håret och fixa luggen. Det blir på onsdag:) Nu är Karin och Naiha på väg hit, dom tar sig en promenix från stan. Dom borde dyka upp snart:)
 
me
                                                                                                 En mörhårigare Anna

                                                                                        En brunett Anna med ljusa slingor

Gottegris!

Har kommit tillbaka från min lunch med Svenne, Karin och Katarina:D! Vi har varit på Safari och käkat gooomaten. Sen driva vi till Ica Östra och köpte lösviktsgodis...39kr kg nu! Happy faces! Men nu ska jag jobba vidare. Ska försöka hålla mig ifrån gottan. Svårt! Hörs sen:)

I väntan på inventeringen

Undra hur länge man får jobba över idag, hoppas det inte blir alltför länge. Jag blir bjuden på mat iaf. Det är bra:) Tänkte vara nyttig och ta en sallad, jo tack man vet ju bra det går. Jag skrev ned en båtpizza med oxfile, beasås m.m. Haha.  Nu ska jag ringa lite samtal och styra upp personalfesten på fredag:D Fun fun!


Löning!

Löning idag, äntligen:) Kontot har sinat efter inflamesbiljettköpet:) Btw Karin and Sofia you owe me money;) Men det vet ni redan. Nu ska jag göra mig klar inför jobb. Kommer att jobba över idag (igen) men idag är det iaf bestämt. Så man är någrlunda iställd på det. Jag ska nämligen vara med på inventering på reservdelssidan. Kommer få sluta kl 16 på bilsidan. Men om jag behövs så hämtar väl Paavo mig. Vi är ju 2 säljare kort idag (även igår, som btw inte alls var en bra dag:() Göran och Svenne är i sthlm på kurs. 

Pussycat dolls nya låt har för övrigt etsat in sig i mitt huvud. Nynnar på den hela tiden. Aja, bara jag inte försöker på mig nå dancemoves på jobbet ska det väl gå bra;P

Underbara Älskade

Underbara Älskade In Flames!

Den 29 oktober då jävlar! Kirrade biljetter nu ikväll.  Längtar som faaan:D! Sonic Syndicate spelar innan. Kommer bli kung!



 

För att citera ticnet

"In Flames, onsdag 29 oktober 2008, kl 18.30


Annexet (Globen), Stockholm

Extrakonsert den 29 oktober!
Den svenska hemmapubliken kan sova lite lugnare om nätterna i fortsättningen - höstens Europaturné avslutas med en konsert i Annexet (Globen) den 30 oktober och en i Lisebershallen i hemstaden Göteborg den 1 november. De utsålda spelningarna i mars 2007 var faktiskt senaste chansen att få den maximala liveupplevelsen av landets bästa liveband. Metal som blivit ännu angelägnare sedan A Sense of Purpose släpptes i våras och visade att bandet både klarar av att vara sig själva och bryta helt ny mark med den omtalade och Radiohead-inspirerande åttaminuterslåten The Chosen Pessimist . Live lär den b li helt magisk."


Forts.

23 AUG

Stugsista, ljus och mys vid vattnet
Vi drog till Paddal för att chilla och se på film. Ana och jag tog ett dopp under natten också:) Jag hade ingen bikini med mig, men inte stoppar det en;) Det var ju mörkt ute ändå, ingen såg nåt:P Lr? Haha. Katta och Ana sovde tillsammans i en säng och jag Anna - den modiga sovde i allrumet...själv:P Vi alla fönster. Haha. Men det gick ju som bra ändå:)
Nästa dag åt vi en väldans god frukost med diverse tillbehör. Kokta ägg...då var jag riktigt nöjd. Ana hade sin favvo Kalles randiga också. En promenix i solen och ett bad till hann vi med också. Men Katta the badkruka bad inte:/ jag snodde ju för övrigt hennes bikini också. Kan ju vara en orsak:P Haha. Ana och jag hade riktigt roligt i vattnet må jag säga. Katta agera fotograf . Efter Paddal så blev det Tjärn igen, där mor min bjöd på gomat:))




På promenad


Badarna


Bra dyk Ana!!



Haha baywatch brudarna....trying iaf:P

Saturday

23 Aug

Som sagt, fel ordning på bloggen. Men det får ni leva med:) Lööördag var fylld med sol, skoj, god mat och trevligt sällskap:D! Jag var ute och glassa i solen till en början. Systeryster papparazzi Maria var i farten också, Vissa bilder ska inte komma upp här. Det är nog med att Kat, Ana och Karin råka se de fina vinklarna min syster knäppte.



Men det var mys ute i solen iaf, känns som att solande ute är på slutspurten nu. Kallare temepraturer på intåg. Jag vill utomlands alltså....har ju varit iväg varje år nu i några års tid. Men detta år är inte slut än heller.


Senare på eftermiddagen preppa jag, mor och syster för middagen. Karin, Katta och Ana skulle komma förbi. Bjöd på grillat, potatisknyten, sallad och en googooo vitlöksgrillsås.


Sen dök brudarna upp:)





Hungriga babes!Haha twinsen också:)

Åt och åt och åt:) Glömde nämna att Kattas och Jons bil la av på kvantum så jag var tvungen att agera chaufför också;P
Sen efter den goda middagen så bar det av till Ica och vi handla massa onyttigheter såsom Chips, dipp ( morötter och gurka pluspoäng;)) Nu bar det av till Paddal an the Östmans stuga. Karin tappa vi på vägen dit:P

Hmm dumt

Jag vill flytta runt bland inläggen, lr lägga in nya inlägg mellan dom som redan är uppe. Men det går väl kanske inte. Känns dumt att helgens aktiviteter kommer in efter att jag skrivit dagens. Aja, det får bli som det blir! En snabb resume av fre-sön kommer nu iaf med lite bilder, en del måste censureras:P

FREDAG 21 AUG

Surströmming på torget! Karin och jag ska dit och käka. Mums. Katarina kunde tyvärr inte hänka. Hon var väl heller inte så sugen på att äta om jag fatta rätt;P Sofia hänger på. Men hon är heller inget större fan av surströmming. Vad är det med folk! Klart man måste äta surströmming! MMMM. Eller hur Ana;)!


Iaf, surströmming, potatis, lök, tomat, gräddfil och Gene Tunnbröd är grejer de! Karin och jag åt och åt. Vi, pensionärer och getingarna åtnjöt en mumsig lunch på torget! Det var en del underhållning i form av musik och sång också:) Minus var blåsten och getingarna. Karin och Sofia fick cpbryt av dom små rackarna....jag mest bara fäkta bort dom. Vilket inte var så populärt, dom kunde lika gärna bli sur på Karin och Sofia och sticka dem:P 

Mmmmm! Surströmming;)

Vi stängde iaf in en geting under min colaburk:S Hoppas inte den som tog bort den blev stucken. Hehe. Det var iaf en mysig och trevlig lunch. Ska bli surströmmingsfest i min stuga nån helg framöver också. Alternativt annan mat, men då får man ta med;P!
Soofia på ett hörnmeeSåhär såg det ut när barna ätit klart;)

At work

Hallå allesammans! Sitter på jobbet och inväntar nått spännande. Så jag passar på att skriva blogg medans :P Idag jobbar man till 19, känns sisådär rolig...mitt huvud spränger redan:( Måste ta och dricka lite vatten tror jag. På lunchrasten var jag ned på stan och mötte upp Karin, Katarina, Molle och Filippa. Det var nice. Blev lite shopping också:) Stövlar från wedins och ett par vantar. Får väl visa dem sen. Vad händer annars då, jag har en billeverans snart och ska låna ut en äldre mercedes. Den var lite ...intressant...att köra:P Påminner mig om våran oldmercedes. Har helt glömt bort hur man ur och i handbromsen. haha. Fick glögga igång bilen också:P. Man är så van att köra nybilar så när man sätter sig i en 93:as Merca så vet man inte ritkigt hur man ska te sig:P

Får uppdatera bloggen senare:) Helgen och lite annat smått och gott ska in också! Ciao så länge:)

Båttur till Trysunda och Klösan

I slutet på juli for Karin och jag iväg med Hornöpojkarna, Viktor, Markus x2 ( plus en massa fler) ut på båtutflyckt! Vi hade riktigt bra väder, strålande sol och värme. 2 dagars på havet, med gott sällskap, öööl, mat och sol! It was lovely! Vilken vacker skärgård vi har här alltså, ska man ta vara på.  Tack och bock pojkar att vi fick åka med!



Mer bilder kommer senare:) Nu ska jag ned och fixa iordning middag. Karin, Katarina och Ana
är på väg hit! CIAO!

Fick just mail...

Fick just mail av Bosse. Han, pappa och Ernst är i Beijing och tittar på OS. Är man nå avis? NEJ. Jag vill ju så gärna åka tillbaka dit! Här är iaf en bild från fotbollens prisutdelning!




Saknar pappa, men snart är han hemma igen:D! Hoppas verkligen dom får se OS-avslutningscermonin. Det skulle vara mäktigt.

Fredag!

Då har man vaknat och duschat! Inge större problem att kliva upp imorse. Gick ju och la mig vid 22 igår;P och klev upp vid 08. Äntligen är det freeeeeeedag! Har inget alls planerat idag, men vad gör det:). Skönt att bara ta det lugnt också. Nu ska jag klä mig och äta klart frukosten. Then work work work. Käk på stan idag iaf, surströmming med tillbehör. Karin and Kat you better join me;) Men ni behöv inte äta om ni int vill hehe:P

Surströmmingsätande uppe i vår stuga:) 3-4 år sen:)


Korsord

Nu sitter jag inne hos farmor och löser korsord med henne:) Man känner sig lite offside alltså. Man är inte i närheten av hennes kunskaper:P Men iof har hon några års försprång också. Nån som vet vad en Brittett är? Inte vi heller. Det är 4 blommor av 5 på svårighetsgraden också. Inte lätt för en nybörjare som jag. Farmor har bjudit på mat idag också, strömming och potatis till förrätt och sen kött och potatis till varmrätt. Sen som alla far och morföräldrar ska dom gö en med massa efterrätter och påfyllning av allt. Ett "nej tack" måste man upprepa sisådär 10 ggr:P Jag vart proppmätt!! Tacka snällt men besämt nej flera ggr. Men sen såg jag att godisskålen var påfylld och min övertygande mättnad försvann som med vinden:P

Trött är man också. Jobba över till halv 7 idag, drygt när man är inställd på att jobba till 5. Men men. Sålde iaf en bil. Det var ju bra:) Tidigt i säng ikväll, 22 hade jag tänkt.  Längtar redan:)!

Summerpics

Tänkte lägga upp liten mix på sommarbilder genom åren:)






Kantarellplockning

Ikväll så har Mamma, Maria och jag varit ute och plockat svamp i skogen. Men det var inte mkt guld vi hitta. Många olika svampar finns iaf, men vettifan vilka som går att äta alltså:P

Ikväll så har Mamma, Maria och jag varit ute och plockat svamp i skogen. Men det var inte mkt guld vi hitta. Många olika svampar finns iaf, men vettifan vilka som går att äta alltså:P

Så var man en av alla dom...

Så var man en av alla dom där...bloggarna! Ja vad ska man säga, vi ser väl hur det går. Är jag lika aktiv här som på bdb så kommer det minsann dröja mellan uppdateringarna:P Haha. Idag tror jag även att Katta och Sofia skaffa blogg. Haha. Bra timning tjejer:P Karin har redan en, Ana också:) Så nu är man en av alla dom fiskarna i havet också. Bloggisarna.


RSS 2.0