Tisdag

När klockan ringde imorse trodde jag inte det var sant. Jag har ju nyss lagt mig. Jag kände mig som en onykter klubbad fet säl. Kunde inte röra mig. Jag måste ju sovit 9h minst inatt. Gick i sängs vid 21. Innan det sov jag lite hos Thelin också.

Vi lagade mat igår, tacogratäng, vart riktigt gott. Alla var mätta och belåtna....för mätta. Det var inte mkt kvar i den där gratängformen. Nu ska jag försöka äta frukost men är inte ett dugg hungrig. Mina frukostar är så tråkiga nowdays. Spisbrödmacka och ett glas mjölk. Måste köpa flingor. Linda du hade väl nå bra tips på flingor? Vad äter du? Eller är det musli?

Igår köpte jag iaf tunnbröd, gravad lax och hovmästarsås. Tänkte göra en liten fikamacka att ha med på jobbet:) Vardagslyx.


Hoppas Fredrik skickar bilderna ikväll:D Jag är nyfiken.

Mondaymorning

Att det är morgon redan, varför går nätterna så fort? Tack och lov att det är rätt ljus på mornarna nu, gör det betydligt lättare att kliva upp 05.50. Blöh. Sitter nu och äter ett spisbröd med halvt utgången mjölk ( en dag) Tror visst jag måste handla. Mjölken brukar inte hinna gå ur datum, jag älskar mjölk, så det dricks upp rätt fort här.

Igår såg Micke och jag Tangeled, jag är ju ett fan att animrade filmer och jag gillade den.Grym. Hästen var bäst. Blev en hel del skratt. På väg hem från Salmo så hör jag ett konstigt ljud från bilen. "Va fan nu då?" Ett skrapande ljud som kom på läre hastighet. Försökte höra om det kom vid inbromsning, gaspådrag? Svängar? Men det var väldigt svårt att fastställa. Kom ibland när jag bromsa, ibland när jag svänga och ibland i utförsbacke. Sen bev det tyst och sen kom det igen. Så vad gjorde jag? Höjde volymen på radion så jag slapp hörat. Bra lösning Anna. Jättebra. Nämen får höra om nån på jobbet kan åka med och lyssna vad det kan vara.

Nu ska jag klä mig och göra mig klart för jobb. Kortvecka! YES!


update

Igår var det klassåterträff för 85:orna på Brux och därefter blev det utgång. Kan väl säga att jag haft roligare kvällar. Jag hade nog lite högre förväntningar. Och efter en mardrömskö till Olearys var humöret totalt förstört. Ska hädanefter alltid köpa förkop. Stod i den där förbannade kön i en timme. Förköpskön var längre än den vanliga kön. När jag kom räckte kön ända till ingången till kårhuset. Kan inte förstå hur man kunde komma mer lr mindre halvvägs fram i den vanliga kön utan att dom släppte in några. Det var ju bara förköp som gick frammåt. Det var sånt tryck där på slutet. Hatar verkligen att köa. När jag väl kom in hade mina skor gett upp för länge sen. Dansgolvet var proppfullt i vanlig ordning, dom måste fan göra nåt åt det. Går ju inte att röra sig där. Kändes som jag mest satt större delen av kvällen där. Vart less rätt fort också. Kul att träffa Krister ute iaf, har aldrig sett han på krogen förut. Det var väl höjdpunkten.

Nu ska jag sminka mig klart och klä mig. Ska på fotograferng idag. Synd bara att vädret inte är med oss. Hade verkligen sett framemot en uteshoot. Var så kul imorse när Sophie ringde "Anna är du vaken? Ensam? Obakis?
"Ehhh jaa?!" svarar jag hest. Har lite panik då jag inte vet vad jag ska ha på mig. För att inte tala om att jag ligger på + 5. Blöh! Det är en såndär "hate my body-day"  Får ta många oversizetishor med mig helt enkelt.




champions league final

FUCK! Vem fan har planerat reunionfesten för 85:orna?? Det är ju Champions League final ikväll. Kanske man kunde tatt det in i planeringen! Pist jag blir.



25 may 2005. Epic!


Game over


Checkar ut för ikväll. Har lyssnat på fel sorts musik ikväll. Helt fel. Humbug. Humbug. Humbug!!

Un....happy?

Hur kan nåt som får en att må så bra få en att må så dåligt också. Damn.

R.I.P Nonni <333

Jag visste att den här dagen skulle komma. Trots att min mamma inte berättade något att hon åkt in till vetrinären idag. Visste att det var sista gången jag såg min katt imorse när jag klev upp. Och mkt riktigt. Hon är nu på en bättre plats då hon slipper ha ont. Jag vet att det är för hennes eget bästa. Innerst inne vet jag det. Nu slipper hon ha ont. Jag har gråtit så mkt att mina ögon gör ont och är uppsvullna...tårarna vill inte ta slut. Bröt ihop på jobbet också. Inte helt oväntat. Tur att jag har fina grabbar runt om mig. Jag fick låna Thelins bil idag för att ta mig till Tjärn. Vi begravde henne på gården ikväll. Jag kunde knappt andas, det gjprde så ont i kroppen. Lungorna fick knappt nån luft. Pappa grät mer än jag nånsin sett han gråta förut. Maria var tokledsen. Tårarna forsade nedför mina kinder och ned i kistan. Jag kunde inte sluta titta på henne, stryka henne över kroppen. Att det ska göra så fruktansvärt ont. Paniken som fyllde mig när pappa spikade igen kistan "Vad gör han, hon kvävs ju!" var först tanken. Det har inte landat än. Hon är död. Jag saknar dig. Satan vad jag saknar dig:'(


Hålla handen <33


Ett sista farväl imorse:'(

Många tårar


Älskar dig Missan. Nu och för alltid. R.I.P

Arousing



Blå blå känslor





Tog första doppet igår:) Det var kaaaaaaaaallt i! Inte som på bilderna, härligt turkost varmt vatten. Kallt svart backsjövatten. Buuuh!! När blir nästa utlandsresa då? Tyck man varit inom de svenska gränserna lite väl länge nu!!

Löpa?



Hittar inte min träningsbh, vad less jag blir. Jag som var utpeppad på att springa! Men nu har jag ont i huvudet igen och är jättetrött. Så jag tror det blir en powervila till att börja med. Klockan är ju bara barnet ändå och det är så ljust länge nu. Tränar ni nåt idag?


TryggHansa

Fick ett brev från TryggHansa idag, första tanken var "fan inte ska jag väl betala försäkringen redan!!" När jag öppnar det ser jag att det är från min kontaktperson vad gäller min armfraktur. Det är tydligen dags att skicka in bilder för vanprydande ärr eller annan uteendemässig förändring. Har inte riktigt tänkt på det tidigare, men fy tusan vilket långt ärr jag har:O Inte vackert alls:( Om skadan medfört kvarstående besvär, såsom nedsatt funktion m.m så finns det även rätt till ersättning där. Medicinsk invaliditet som det så fint heter. Och det är rätt uppenbart att jag fått betydligt sämre ork i armen. Jag ska ta och ringa till Elisabeth imorn och kolla hur vi lättast lägger upp det här. Ett krav är att det förflutit minst ett år efter avsutat behandling eller ingrepp. Jag hade ju en operation nu i mars. Så risken är väl att jag måste vänta till mars nästa år kanske? Trots att det inte var något större operation som gjordes då.



Är iaf en 16cm ärr. Int vackert.

<333


Utgång med mina underbara indianer! Ni anar inte hur danssugen jag är nu:D

VW


Måste ju ha med min favorit med Vader :D


Jag har blivit frälst på VW reklamer <3 hihi!

:'(

Hemma i Tjärn igen. Har inte varit här på några dagar. Har mest umgåtts med Thelin och Ludde afterwork. Större delen av veckan med andra ord. Nu har jag marinerat köttet som vi ska äta ikväll. Känns bra med en familjemiddag.

Katten min mår inge bra...inte alls:( Det första min bror och far säger när jag kommer hem är

"Anna vi ska nog avliva katten, vad tror du om det?!" säger bror i en nästan glad nochalant ton. Som följs att min far säger "Vi får skaffa en ny katt"

Jag blir alldeles tyst. Tänker inte ens besvara något sånt okänsligt uttalande. Det kokade inom mig. Hur kan dom prata om att skaffa en ny katt nu?!!? Tårar nedför kinden. Fan.




Dress

Jag behöver en klänning till Katarinas och Jons bröllop i början av juni. Jag hittar inget av intresse. Hur svårt brukar jag ha att hitta klänningar då? Just det...det är inte ens ett problem. Har kollat på stan och i Sundsvall. Nada. Nu har jag hoppat runt på lite internetsidor. Men inte ramlat över nån jag gillar.

Sen färgerna!! Pudervit? Puderrosa? Beight? Gammelrosa? Inga smickrande färger för mig:(











Dessa ramlade jag över på HM´s sida. Jag får fortsätta the dresshunt. Nån som ha nå tips på bra hemsidor tar jag gärna emot dem:)


Das haare!

Here we go again. Sommaren på intåg. Jag har sån hårångest. Vet inte vad jag ska hitta på? Ska jag slinga det ljust igen? Låta mig bli mellanbrun? Färga det svart/mörkbrunt? Bli rödhårig? Njea. Kanske inte det sistnämnda. Tror inte riktigt det är min färg. Men jag trivdes ju bra i mitt ljusa i sommar. Älskar mitt mörka. Men vill ha ljust igen. Lr? Vad tycker ni?









Does blonds have more fun?










Vi ska på Hultfredsfestivalen....

jag ska skrika mig hes och vara full och galen!!!

I sommar blir det festivaler så det bara skriker om det...big 4 i GBG, Sonisphere, SRF! Kommer bli epic. Allt är dock innan min semseter så det bli att ta ledigt. Inget utlandet om är planerat...än iaf. Men det rycker som bara den i resegenen. Men nu blir det focus på musiken. HÅRDROCK;D Detta kommer bli en minnesvärd sommar!!


lånad bild. Metallica - Sonisphere




Kollade just line-upen som är på Sonisphere i UK! Helvete vad band dom har! Dock tyck jag dom kunde ha lite fler av dom gamla rockgudarna;D Då hade det varit complete!



Booring

Vad nojig jag är vad gäller katten nu alltså. Hon har varit ute hela morronen funderar om jag ska gå ut och kolla efter na. Tänk om hon lagt sig och dött? Det är värsta tanken. Suck. Jag vill hämta in hon så hon får sova på sängen med mig.

Nu har jag suttit vid den här burken bra länge. Växlar mellan facebook och bloggen. Tänkte göra ett möhippeinlägg men jag har inga bilder här i Tjärn. Typiskt. Jag är grymt less på kameran jag har ( läs min bror) tycker skärpan är poop, kvallan på bilderna dåligt osv osv. Hade tänkt köpa en systemkamera som alla andra, tanken var att pengarna jag skulle få tillbaka på skatten skulle gå dit. Men fick jag tillbaka nåt? NEJ! Blev skyldig! Satan. Jävla arm det är ditt fel!!! Gick ju på sjukpenning i några månader där. Skattetabellerna är väl annorlunda där antar jag.



Nu ska jag återgå till att lyssna på Mustasch och bli rastlös igen såsmåningom och skriva ett blogginlägg till förmodligen. Så kan det gå:)

träning



Min träning har legat lite på is ett tag. Tro jag iaf. Måste kolla hur många besök det varit i maj på friskis. Det var inga roliga siffor. Haha mindre än 5! Damn. Jag förstår inte att jag inte är där oftare? Speciellt med tanke på hur jag glad och oerhört nöjd jag känner mig efter att ha varit där. Det är värt så himla mkt. Jag hoppas att jag släpper på mina soffsovarvanor. För det är dom som kommer emellan.

Igår körde jag:
20 min intervallöpning
15 min crosstraingning
30 gym
30 miin intensiv powerwalk

Underbart! Har dock tappat jävligt mkt på gympapassen sen efter jag opererade mig. Måste pallra mig dit. Skivstång har jag inte varit på sen över ett år, innan jag bröt armen. Spinning ska jag börja med. Jag hoppas jag är frisk nog för att gå på dansen imorn och gymma sen:) Inte långt kvar till Beach 2011 nu. Har ju köpt en ny bikini också! Efter ett oändiligt provande och humörsvängningar har jag hittat en som jag iaf någorlunda gillar.


påminner rätt mkt om den jag hade förra sommaren. Men wtf;) Är olika överdelar :)


Lille Nonni



Missan mår inge bra. Det gör ont i mitt hjärta. Jag vet att hon levt många bra år, längre än vad vi trodde. Hon är nu 16-17 år. Det är mycket för att vara katt. Hon åkte på en elakartad cancertumör för x antal år sedan. Kan det vara närmare 10 år sen. Vetrinären sa att hon inte skulle klara sig, en operation var nödvändig om hon ens skulle ha minsta chans att överleva. Men oddsen för att operationen skulle bli lyckad var låga. Förmodligen skulle cancern hitta sig tillbaka ett år senare. Jag bönade och bad, grinade och grinade, familjen var enig, vi skulle ta bort henne. Dom ville inte se henne lida.Tårarna rann nedför kinderna och jag vägrade, inte skulle vi ta bort min lillbebis. Fanns inte på tal. Egoistiskt tänkt jag vet. Till slut bestämmer vi oss för att ge det en chans. Operationen går bra, Missan repar sig bra och är snart på tassarna igen och kan vara ute och jaga och mår riktigt bra. Åren går och cancern hittar sig inte tillbaka. Har aldrig varit så glad! Hon klarade det!

Nu är det en gammal och nöjd katt som bor hos oss. Hon har levt sitt liv. Cancern har fortfarande inte kommit tillbaka. Men istället har hon slutat äta:( Hon förtvinar bort. Familjen åkte till vetrinären igår med na och mamma ringer mig på min lunch. Jag blir alldeles tyst. "Du tar inte borta na, utan att jag är där, hör du det. Ni tar INTE bort na utan att jag träffa na!!!" Tårfyllda ögon. Fan. Klart jag visste att den här dagen skulle komma. Förr eller senare. Men det gör det ju inte lättare.



Hon har fått en infektion i munnen och därav äter ingenting. Vi har köpt nå pencilin och får se om det hjälper.  Annars kommer hon lämna oss:'(


Jag mår illa

Kunde inte låta bli;) Detta måste vara ett av mina tidigaste favoriter i musikväg. Minns när jag var kanske 4-5 år och sitter och äter middag med familjen i köket. Så kommer den här låten på radio och jag höjer volymen och börjar toksjunga med. Magnus Uggla i all ära:)



Illa, jag mår illa, när Emilio står och kysser sin Pernilla.
När jag ser en sniken Ann Uvhagen, skriker magen,
usch vad jag mår illa, när Björn och Jannike ska bråka om den lilla,
Och när sen Seilitz med lammkött på fest vinglar in,
då går min gräns för vad jag pallar med,
nej då vänder sig min magen ut och in.




sick

Vilken morgon. Jag är hemma från jobbet idag. Mådde tasigt när jag vakna. Magsjuka är en av mina absoluta mardrömmar. Känslan imorse gick inte att ta miste på. Pjjuuuk. Morningsickness vare en som undra. Och nej nej nej. Det är det inte:) Detta skyller jag på en lite väl gammal räkröra som nog gått ur datum. Så jag är nog fit for fight igen imorn. Då blire jobb igen.

Känner mig redan rastlös hemma. Jag har lite frossa också och lätt huvudvärk så jag hoppas det lägger sig snart också. Lär krypa till kojs i min systers säng sen. Love that bed. Jag är som sagt i Tjärn, enda stället att vara på när jag är sjuk. Vad vankas till lunch? Min mamma är en gud i köket. Skämmer bort en totalt. Fläskfilegryta med kantareller och lingon. Man kan ju tro det är helg. Minns en måndag när jag var sjuk. Då åt vi porterstek!! På en måndag! Till lunch!

Nu lär det ju bli lite fler inlägg i bloggen iaf så håll utkik:) Ska försöka uppdatera en massa idag:)


Limegrönt. Rakt man blir illamående av att bara se mig:P Snygg brud.


...

Suck och stön. Hur länge sen var det inte jag skrev här då. Datorn har varit på rep så jag får skylla på det. Sitter ju knappt vid den här burken ändå. Och nu har jag int tid heller. Ska iväg och träna.

Detox

Maj kommer bli en detox måndad. Hade ju en i början av året också men nu äre dags igen. Spriten och ölen står mig upp i halsen. Fullkomligt hatar min kropp. Är less på alkohol. Inte nog med att jag ramla, slår mig och bryter ben...mår bara psykiskt illa efter vissa väl påverkade helger. Visst att det är mkt roligt också, ruset i sig är helt underbart och när humöret blir på topp. Men idag, självklart, efter ett sjöslag som gårdagen. Så yttras ord som "jag ska inte dricka igen på ett tag" Dock att tillägga är att jag inte sagt detta, lr varit nå bakis alls lr fått nå sura uppstötningar, ingen huvudvärk , nada. Mest bara att nu innan sommaren ska vi ha några skötsamma veckor, Linda och Mia var med på detoxen också. Så nu blire skärpning med skräp som alkohol, skräpmat, snacks och sånt. Känns riktigt bra=)


Blir lugnt med brutna ben, galna kvällar och oskarpa bilder nu på några veckor;P

Take me away!

Men kan man sluta skaka? Jag fryser som bara den! Värm mig. Filt, täcke, brasa! Tar fram vinterjacka, mössa och halsduk snart. Sitter nu och tittar på utlandsresor. Om det fortsätter såhär har jag bokat en till varmare breddgrader innan kvällen är slut. Jag vill till värmen!!!





1 maj

Men har jag varit sämst på att uppdatera lr vad? Petra frågade mig igår varför jag så sällan skriver. Nu vare 6 dagar sen sist såg jag. Nanting vad sämst jag är. Iphonens fel. ¨Går inte att blogga med blogg.se från den. Sen ids jag inte starta datorn i lägenheten heller.

Nu är jag hemkommen efter ett sjujävla sjöslag i Butsjöböle. Frussen, skakis och har väl sett bättre dagar. Jag stupdade dock rätt tidigt igår... måste varit efter 2 kanske? Roligt vare iaf! Finns ju vissa guldcitat som gått till historien. Bäst vare väl ändå dagen efter då Erik fick hade lite svårt att stå på bena och mådde väl inte sådär hundra...Mia, Linda och jag låg i soffan och skratta oss till tårar när han vaklades försökte få på sig träskorna och ut för att rena kroppen från alkohol. Innan uppstötningarna kom upp i hallen. Fi fan.

Annars då? Grillade gott, kladdkaka, jpordgubbar, sprit i överflöd, öl i massor, bada badtunna, dansa foxtrot, sjungit i duschen med bästa tjejen DONT STOP BELIVING! Grillat pinnbröd, halsat ryssvodka,  suttit i tältetoch surrat, drama - drama, somna på loftet. Trevlig Valbord med andra ord;)



Partytältet står på plats.


Vi brudar njöt av den lilla sol som tittade fram under dagen


Nu är nästan alla matgäster på plats. Dags för käk!




Ett värmande dopp i den 45gradiga poolen.

Tack så mkt Johan för en rejält valborgsfirande!! Och för lånet av badshorts och kläa!

RSS 2.0