Bills

10tusen fattigare då. Roligt med räkningar. Ändå kommer jag nog undan rätt bra ändå. Har ju ingen bil, lägenheten är inte den största, men det känns när elräkningen kommer:S Kreditkortet belastar en hel del också. Vill betala bort det mesta därifrån nu. Ska ge frugan en summa på hur mkt pengar jag vill ha av henne också. Lånade ju ut pengar till henne när vi for till Thailand:) Lovely Thailand. Ska he upp bilder därifrån snart också. Snart! Men nu ska jag sova. Trött från att tränat riktigt bra ikväll. Längtar redan tills imorn. Gonna hit the gym again:) Sovgott


Måndag

Har just ätit mat, tänkte fara och träna tidigare men inser att jag inte hinner till det. Förstod att jag inte skulle komma från jobbet vid 16, det gör man aldrig. Det är verkligen en irritationsfaktor. Jobba över var och varannan dag. Men det är väl så i det här yrket. Men det är drygt när man har tider att passa. Nu får jag sjå mig till passet som är 18.45 bara för att jag inte hann med middag innan första passet. Nu vill jag verkligen komma igång med träningen igen, har iof bara varit "borta" en vecka. Men det känns som en månad! Har inte riktigt mått 100 heller, har gått och väntat på en förkyldning som inte vill bryta ut. Men nu ger jag upp och friskförklarar mig:)



Mina hjärnspöken vill iaf inte lämna mig. Dom har om inte blivit värre. Jag hatar att väga mig, verkligen hatar. Men ändå dras jag till ställa mig på den där metalldjävulen varje morgon. Eller inte varje, men så fort jag ser den. Har numera tagit den till Tjärn så jag ska slippa ha den i lägenheten. Sifforna sätter etsar in sig i hjärnbalken, memorerar varenda gram. Jag hatar mig för det. Vissa dagar känns bättre än andra, man tycker sig kännas lättare, men vågen kan liks visa samma siffra som dagen innan. Och den dagen var ju världens fatzoday. Hur kan det vara så? I fredags fick jag inte på mig ett av mina jeans. Då var droppen nådd. Tårar nedför kinderna. I-landsproblem jag vet. Ni får tycka vad ni vill, att jag är fjantig, inte borde klaga,  men faktumet att jag mår dåligt av det här. Så av den anledningen kan jag inte ignoera bort det. Vad gäller min längd och vikt nu ligger jag nog rätt normalt. Men när det kommer till att jag inte kan ha mina vanliga jeans och känner mig inte bekväm i mina underkläder heller. Jävla fucking lovehandles. Hade dom fått lite love så kanske jag kunnat acceptera det här bättre. Faktum är att när jag var tillsammans med mitt ex så vägde jag väl en 5 kilo till på det här. 65 dvs. Och då mådde jag som en gud. Men då var man väl uppskattad på ett annat sätt. Man kände sig fin för man fick de komplimangerna och han fick en verkligen att känna sig vacker. Nu har mina hjärnspöken tagit över. Dom är inte fullt lika snälla.

Näni off 2 the gym!!



Dagen efter



Inte fullt lika sliten nu som imorse. Mådde ju inte så bra inatt om man säger så. Hehe. Blir väl så när man varit nykter ett bra tag:P Hela sängen verkligen guppade när jag la mig. Kände att fingrar i halsen är enda utvägen. Men icke. Kroppen vägrade sammarbeta. Går och lägger mig igen. Kan inte sova. Kliver upp. Kan inte spy. Går och lägger mig igen. Sen smäller det till. Fyllan strikes again. Kör Gustavsbergsbussen ett tag. Ingen glad chaufför. Mådde dock betydligt mycket bättre efter jag fått pjuka.

Jag hoppas på att få bilder från gårdagen av Karin och Sophie senare. Kan tänka hur mkt fula danskort det finns på mig och Katarina. Fy fan vad roligt det var! Tror dock inte musiken uppskattades av alla andra:P Vi hade lite teather/musikal show. Jag hoppas ingen filmade:O Jag tänkte inte ens så långt. Märker väl om det kommer upp nåt mindre vackert framträdande på youtube. Nu ska jag förbereda middag och sen fara och handla:) Take care.


Getting ready








Vad busig jag känner mig. Nu hugger jag in på vinet! Lovely, i wanna get shitdrunk tonight ;D

Tell me are you ready?
You're my fantasy
Music is my energy
The rhythm is rockin' and droppin' the heat
The biggest, the bottom, the biggin' , the beat

Cherie<3



Happy Birhday Sophie!! Have a great one. See ya tonight!


I miss this. Great time i Seychells <3


<33



I wish to the best honey!



Lördag

Nu har mamma och jag hållit på i köket i forever känns det som. Vi har gjort 2 kycklingrätter, sallad och förrätt. Pesto och baconinlindadkycklingfile och en kyckling/kasslersmördegsgratäng. Den sist var rätt spännande, nytt recept dessutom. Får se om jag lägger upp nå bilder sen:) Westins, Nordins ska komma till mina föräldrar ikväll för bastu, kortspel och middag. Lär inte vara så mkt barn i bilden, inte som det var förrut. Varje gång det vankades främmen så var vi iaf 15 pers som skulle äta. Nu är det väl minstingarna som kommer vara närvarande, Lisa, Linda, Maria 18 år, så det känns ju inte som att dom är så små längre:)


Turkiet 2007

Min plan för ikväll är iaf att fira Sophie, cherie, som fyller 25! Vi är ett gäng som ska på Olearys och äta:) Jag är nog där 2 ggr i veckan känns det som. Ikväll blir det dock nog nåt lättätet. Är inte hungrig över huvudtaget, mkt för att man småätit när man hållit på med maten :) Rätt som det är kanske jag bara tar en efterrätt också....death by chokolaten var ju himlarns god!! Plus att jag kommer garanterat smaka av rätterna vi gjorde nu i eftermiddag, kan ju inte låta dem gå otestade:P


Sunk

Mjukisbyxer i alla ära. De är skönt. Ska iväg en sväng på stan och jag ids verkligen inte göra mig iordning alls. Jag älskar när jag har dom dagarna, för I dont give a shit om jag går på stan osminkad och har mjukiskläder på mig. Har min Ipoodthisha på mig, den är så ful. Har även en annan som det står Game Over på. Awesome. Nä nu ska jag ta på mig en hoodie också så jag inte fryser ihjäl. Hörs sen.


Sidensjöfredag

Kom just hem från en guldkväll i Sidensjö som slutade med att jag somnade i Mias soffa. Oväntat. Brukar ju ha mina powernaps på minst 3h på fredagar och ikväll hade jag inte sovit nåt alls. Förns jag däckade i hennes soffa. Sen hör jag "Anna, Anna, gumman, vi kanske ska börja rulla hemmåt, du kommer somna" Linda försöker väcka mig till liv. Sen går det 3 sekunder och jag somnar igen. Vi har varsina bilar och jag kände verkligen inte för att köra, inte med tanke på hur trött jag var. Men så fort jag fått på mig hörlurarna och satte på partymusiken var tröttheten som bortblåst. Men jag undrar vad tusan Linda hade för bly under sina suler. Jag hade svårt att komma ikapp henne. Saaben gick som ett skott! Haha.

Ikväll har vi suttit hemma i Drömkåken, snackad och umgåtts i väntan på grabbarna. Därefter packade vi väskorna, gjorde varm choklad och tog skotrarna och drog till ....ja vad nu stugan hette? Jag minns inte. Bra leder vare iaf, grymt bra. Snöprydda granar, klar himmel. Så vackert. Älskar att vara ute i naturen. Väl i stugan så fixade Linda med mackor och Johan grillade dem i mackjärnet. Jag fixade elden..Mia skar upp korv...och Mattebo....ja han lyckades bränna fast en mackan i järnet. Därefter tog Johan över grillandet igen:P Riktigt goda mackor blev det. Vi får planera en tur ditanupp dagtid också så man kan njuta av utsikten:) Mkt bra kväll! Nu ska jag sova. Blir väl att kliva upp vid 10 imorn, har ju nån klocka i mig som gör att jag alltid, mer lr mindre vaknar nån minut i lr över 10.



Juldagen på parken


The day of the broken arm


Låg fakiskt i den där högen jag också...Viktor gled in och gjorde en riktigt tackling blandat med nån kickthrow. Jag flög. Dagen efter när han fick höra att jag hamnat på sjukhuset i Sundvall trodde han rakt att han brytit armen på mig. Men det klarade jag rakt själv. Lr jag fick ju hjälp i fallet om man säger så. Knuffad/påbackad i krogkön till Harrys. Hyffsat ovärt sätt att bryta armen på.



En av de sista bilden på mig innan jag sadlar om till killehellklackar....lr brokenarmheeelsen som jag kaller dem nu. Använd 1 högst 2 ggr sen jag bröt armen.



Maria och jag festade loss rejält på kvällen. Har för mig vi gjorde nån "gangrape" på Viktor i Soffan när han hade sin taktikvila.


I like this one


Bror körde inte mig på akuten, utan hem, han trodde att jag hittade på när jag sa att jag brutit armen "Ta en alvedon så går det över" hade han sagt. Mamma däremot förstod bättre och det vart raka spåret in på akuten. 
Spydde som en gris efter allt dom gav mig, hade total smärta, låg på båren, såg massa ljus swicha förbi, människor som pratade, folk som drog i min arm, spy ännu mer, somna, vakna, operation? nu sen? spy igen. Nålar som sticks, prover som tas. Smärta. Somna igen.


 

Minns att jag vaknade 6 på morgonen, tittar upp i det vita taket...smärta, oerhörd smärta. Ringer på sjuksköterskan...hon kommer in med en morfinspruta. Then back i dreamland again.


Efter en natt på akuten. Inte lika nöjd nu. Hade sagt till läkaren flera gånger "Ja bara så du vet det måste jag jobba på måndag!" Tror inte att fröken Anna hade insett allvarligt i hela situationen. Var borta från jobbet i närmare 3 månader.



Blev förflyttad till Sundsvalls sjukhus då ingreppet var för invecklat för sjukhuset i stan.

Dom hade lite problem att sticka mig. Men till slut så:)


Familjen skickade med Benny så jag skulle slippa vara ensam. Var rätt jobbigt att vara nere på sjukhuset själv. Är rätt sjukhusrädd om man säger så. Operationen tog längre än väntat men gick väldigt bra. När jag låg i sjukhussängen i väntsalen, lr väntkorridoren innan jag skulle in på narkosen, så blev det en hel del tårar kan jag säga. Kände mig rätt utlämnad, ensam och rädd. Läkare, sjuksköterskor gick förbi i korridoren, där jag låg jag och snyftade. När jag väl blir hämtad av narkossköterskorna kände jag mig lugnare. Tills dom lyfte över mig på en annan brits och jag skulle få narkosen. "Tänk om jag inte somnar då" snyftar jag. Hahaha skrattar bara vid tanken, då skulle jag vara den första som inte somnar. Vi räknade ned från 10...vilket jag klarade galant. "Fortfarande vaken bara så ni vet" sen sgäer dom "Du kommer alldeles strax att somn in...du behöver inte...."
ZzzZzz



 Läkarna var riktigt nöjda med resultatet. Jag får åka hem till Övik och bli inlagd på sjukhuset där istället.



Järnskrot. Nu väntar jag bara på en kallelse från sjukhuset då blir det operation igen. Vi ska lätta på lite metaller...kommer sjunka i värde nu;) Ingen aning om när det blir dock.

A king in my own mind.

Oo vad jag längtar till sängen, somnade i tvåmannasoffan ikväll...känns ju nacke och ben nu vill jag lova. Vissa kroppsdelar domnade bort. Var helt slut i huvudet idag. Vissa dagar vill jag verkligen inte ha med folk att göra. Idag var en sån dag. Folk säger A och mena B. Hur fan ska man veta det? Sen blir de irriterade för att man gör som man kommit överns om. När de egentligen ville nåt helt annat? Typiskt fruntimmerssnack. Man blir ju helt utmattad och less. Then it all blows up in your face. Tänker inte gå in på detaljer. Blir så förbannad. Säg vad ni vill istället för att flina och säga att allt är guld och gröna skogar sen skicka in gestapo på en.




A king in my own mind.

Modo

Ibland förvånas man verkligen, hoppet lever kvar Modo.


Gå vidare till gå

Tillbaks till ruta 1. Seychellskilo are back. Suck, less jag blir. Dock lär jag väl byggt en del muskler under tiden på gymmet, förhoppningsvis:P, men jag vill ju ändå känna mig lättare. Vilket jag inte alls gör. Idag skar mina jeans så förbannat mkt i mina höfter att jag bara ville slita av mig dem. Hade röda märken på båda höftknölar när jag kom hem. Pants off och pj:s on. Blir så less och arg. Känner det inte bara på nedrans jeansen, underwear aswell. Enda positiva är att hyllan har ökat i omfång. Vilket nog beror på lite olika saker. Men den får gärna stanna:)   



Jag har ett ständigt sötsug, ständigt. Tycker det rakt blivit värre på senare tid. Har aldrig pendlat så mkt i vikt som jag gjort på senaste tiden. Låg stadigt på 55-56 kg förut. Tycker inte att jag äter något mer nu än då. Snarare tvärtom, mer medveten nu på vad jag stoppar i mig. Men det kanske har mer med mängden av det jag äter än vad jag äter. Får se till att inte äta så god mat hela tiden. Mamma skärpning på att droppa av god lasange, kycklingpastagratäng osv i lägenheten:P Nej föresten, det skulle vara en hädelse att sluta äta den. Skräpmat har jag ätit en gång på hela året, en burgare på Max, Arlanda. Snacks har jag inte tryckt i mig sen Seychellerna. Godis, eeeh, jao det var ju bara idiotiskt att sluta med nåt sånt. Aldrig mer. Fika däremot, jao, hehe, kakmonstret kallar Mattias mig på jobbet. Med all rätt. Nu ska jag dock börja med ett nytt beroende. Apelsiner. Grymt gott! När jag blir sugen på nåt sött, så ska jag ta mig en smakisk blodig apelsin istället:) 

 


Black sexy dress



Var hittade jag denna svarta urläckra klänning mån tro? Gosh I want it so bad!! Så sexigt skuret den var i ryggen, varför sparade jag inte länken istället för bilden? The serach begings, I want it!

Vill...



Vill ha sommar. Vill på festival. Vill lyssna på awesome music. 

Onsdag

Dålig med uppdatering nu, jag inser ju hur dålig jag är på att skriva inlägg då jag är i lägenheten. Det är för att jag mest bara surfar runt på Iphonen. Orkar inte ens starta upp den bärbara. Tycker att det är dåligt med blogg.se att det inte går att uppdatera via mobilen. Annars hade det nog varit betydligt fler inlägg.

Vill tacka Hella, Erik, Linda och Mia för en mycket trevlig kväll på Olearys igår. Jag som hade väldans beslutsångest på vad jag skulle betälla, tog till slut en Trippel B Burger. Blir aldrig fel med den. Grymt god. Och den där hot bean. Yummy. Måste testa Sizzeling Fajitan nästa gång jag är där ( vilket blir på lördag;D) Den ska tydligen vara god. Vilka favoriter har ni på Olearys?


...

Har fortfarande inte publicerat det där viktinlägget som jag skrev förra veckan. Vet inte riktigt om jag vill göra det heller. Massa bilder och text. Vill inte uppröra folk, det är mina hjärnspöken och mitt problem. Tror jag låter det ligga i arkviet så länge, då har jag kvar det iaf.

Ikväll är jag hemma i Tjärn, känns skönt. Hade tänkt fara och träna men kroppen min är fortfarande frusen och jag känner mig inte riktigt hundra fresh. Så jag tror jag sjår mig nån dag till. Har inte varit där på en vecka nu, inte sen jag fick avbryta då det kändes som jag skulle svimma. Huuah.

Annars då, inget att skriva, inget alls. Tråkigt.


Lördag

Kan inte bara den här förlyldningen bryta ut? Istället för att smyga runt och vara allmänt jävlig. Har ont i kroppen, trött hela tiden...sov igår från 3 på eftermiddagen efter begravningen. Känns nästan som precis efter operationen förra året. Då sov jag flera gånger per dag också + alla tabletter på det. Minns inte hur många piller jag tog varje dag då, men många var det. 10-12? Kunde det varit så många...4 ggr om dagen iaf. Har ju en hel del kvar från den tiden. Alvedon går ju att använda till vardags också...men de andra tabletterna...undra vad dom hette hmmm.
Nu sitter jag med huvudvärk och världens hunger. Vi ska iväg och käka ett gäng tjejer:) Linda, Karin, Mia och jag. Det kommer bli nice. Jag förblir nykter ikväll, Linda också...my sober partner in crime:) Får väl se vart kvällen leder. Hälften går ut iaf, Olles och Parken är tydligen förslagen. Ska försöka styra nån bil också, så jag kan köra hem Sophie ikväll:) Och så jag slipper gå i kylan hem om det blir utgång. Onödigt att vara nykter om man inte kan utnyttjas som chaufför liksom;P

Vila i frid Jens

R.I.P älskade kusin.



Bild: Anders Böhlin

gonatt



Kollar igenom lite kort från skivorna jag fick från Fredrik long time ago, lr ja förra året. Det är stora filer på skivorna,  much better kvalla. Mycket bilder tillsammans med Carro och Kennart från i somras:) Tänkte sortera och fixa lite men klockan är så mkt. Lr ja mkt i min värld. Min bedtime är ju nu;) Första av dem iaf. Blir sängen nu. Imorgon väntar en tung dag. Min kusins begravning.

Underbara älskade IF

Ikväll är det jag och Anders. Lovely. Music for my ears.



I am running from something, I don't know
I am searching for something, which way to go?
I am trying to separate what's real
I'm running in a wheel


change

Näni jag måste verkligen ändra layouten, det här lila skulle ju bara vara temporärt. Ska se om jag tar mig tid och fixar nåt nytt ikväll. Egentligen vill jag bara äta och lägga mig och sova några timmar. Vi märk väl.

Not feeling good

Hemma i Tjärn. Känns bra, jättebra. Träffa familjen, katten, få röra sig på mer än 40 m2, sitta vid min gamla dator, ha en tv som har 20 gr så mkt kanaler som jag har, god mat osv osv. Jag mår inte riktigt bra känner jag, har en tendens att vilja dra mig hemmåt när jag känner mig sjuk,  fick igår bryta träningspasset jag var på efter en 45 minuter. Höll seriöst på att svimma. Hade yrsel, frossa, värk, tappade balansen och huvudet höll på att explodera. För att inte tala om min vä arm, kände varende lem och ben, dom brann. Så jag gick av passet och satte mig i omklädningsrummet för att varva ned.



Känner av detta idag med. Inatt sov jag fullt påklädd, tjocksockar, fodrade byxor, hoodie och halsduk. Jag frös. Låg dessutom under två täcken. Imorse kollade jag tempen, låg på strax under 37. Kroppen var fortfarande riktigt tung och utmattad. Huvudvärken sprängande. Still is. Men jag är inte den som stannar hemma för smågrejer.
Så jag gick på jobbet. Det gick väl sådär, förutom frossan och värken gick det väl bra. Nu när jag är hemma i Tjärn kollade jag tempen igen...den visade fan 35,8! Ofta man ligger på 35 nånting! Skönt att helgen är på ingång och att jag kan vila upp mig igen. Brukar ju vara duktig på det. Sova alltså.


sleep tight

Jag ser verkligen levande död ut på förra bilden. Mitt ansiktsuttryck är så tomt, kallt. Inte en muskel rör sig. Blicken visar ingenting, blankt. Gillar den på nåt sätt. Så har alla hjärtans dag passerat också, fick faktiskt en liten hälsning:) En hjärtebakelse som lämnades på vid min desk på jobbet idag:) Det var snällt;) Tack så mkt.

Nu ska jag krypa till sängs. Gonatt allesammans:) Hoppas ni haft en fin alla hjärtans humbugdag;) And that goes to you too Luke;) Miss ya;)

<3-day



Empty spaces fill me up with holes
Distant faces with no place left to go

Sova

Helgen har bestått av sova, sova, sova, skidor, skoter, sova, sova och lite mer sova. Blev tokhänging på lördagkväll och fick nån afterskiifeber och var allmänt hängig. Somnade strax innan 18 och sov fram till halv 9 nästan. Klev upp, tog mig ett glas mjölk, gick och la mig igen. Så var hela lördagkvällen för mig. På fredagen somnade jag vid halv 7 och klev upp strax innan halv 11. Jag upphör då aldrig att förvåna mig. Så kan ju verkligen säga att jag sovit hela helgen. Utvilad för en ny arbetsvecka. Yeaj.

Valentins dag imorgon


Imorgon är det alla hjärtans dag. Har aldrig riktigt varit nåt fan av den dagen, inte ens när jag var i ett förhållande. Tycker inte det ska behöva uppdagas en dag för att man ska rå om varandra och visa att man tycker om någon. Humbug. Det är bara för butiker ska få sälja massa prylar. USA som smittat ned resten av världen.  Jag ger hellre någon kärleksgåva vilken annan dag på året förutom den 14 feb. Sen vill jag inte en gå in på min inställning till relationer, äkenskap och sådant nu. Den är rätt bitter.  I´m not a believer om man säger så. Firar ni alla hjärtans dag?

Iphone

Slut på batteri Iphonen också. Hehe. Tur att man inte är en sån mobilnörd. Laddaren är i lägenheten. Så om jag är ännu sämre på att svara på samtal och sms imorn så vet ni varför. Jag är rakt förvånad att jag inte geekat in mig så mkt i telefonen som jag trodde jag skulle göra. Jag använder spotify och facebook. Det är typ allt. Eniro emellanåt. Annars äre inte så mkt. Nån som kan rekomendera några appar kanske:)?


Sleepyhead

Gjorde just ett långt viktinlägg. Jag håller fan på att tappa greppet totalt. Hinner inte skriva klart det ikväll. Kollar på bilder också från 05 och fram till nu, för att se hur mkt man pendlat upp och ned. Som det är nu är jag inte så nöjd. Men det är mitt problem och mina hjärnspöken. Dagens I-landsproblem med andra ord.

Inväntar en jobbig vecka också...önskar dock att min hylla kunde gå upp sisådär en storlek som den brukar göra. Men inte ens det.  Då kunde jag ju skylla viktökningen på det. Vad äre frågan om, get bigger! Det är ju enda fördelen. Jag sover i Tjärn inatt, skulle låna bilen och sova i stan. Men fastnade vid datorn här och mamma övertalade mig att sova hemma hemma. Annars skulle jag ju få skrapa rutorna imorn. Ja det är ju så jobbigt. Plus att bilen kommer vara kall när jag ska på jobbet. Jaja.Säg som det är....ni vill att jag sover hemma för att ni saknar mitt sällskap;)

Imorn ska jag en sväng på sjukan, träffa en syster för lite snack och tester. Efter jobbet ska jag på pass 16.30. Så det underlättar med bil. Tack mam/dad för att jag får låna den:) Har fortfarande inställningen att "bilar är dyra och kostar bara pengar" sen jobbar man på en verkstad. Bilar kostar pengar, att äga, köra, reparera, reparera ännu mer och ännu mer reparation. Jag har ju fördelen att känna närmare 20 mekaniker så chansen att jag får hjälp om jag får problem med bilen är nog rätt stor;)

Näni nu ska jag sova. Saknar min säng och Benny, får sova där imorn:) Gonatt allesammans!


Fika med Linda

Nyss hemkommen från en helkväll på UH. Gjorde en lite shoppingtripp på HM innan. Planen var att köpa massa basicplagg, linnen, tröjor, kortärmat....men som vanligt hittar man annat kul. Underkläder och klänningar. "You dont need this dress....and not this bra...and not this bra...and definently not this sexy dress" Tur man har sånt diciplin att man inte shoppar i onödan. Host host. La bestämt tillbaka klänningarna och underkläderna. Tittade inte tillbaka en enda gång.  Köpte en svart och en vit basrtröja. Mer än vad man kan säga om dig Linda;) En till klänning? Men den var skitsnygg! Och den var ju mer lr mindre gratis:P



På UH blev det denna så goda glass! Johanna du gjorde ett bra jobb:P Glass som är så himla gott! BLev brownie ( GOSH YUMMY) pecanöt kola och marängswiss, grädde och noisettetopping. Synd att en tog slut så himla fort. Grymt god. Eller vad tycker ni? Är inte bilden tillalande så säg.

Tackar Linda för ikväll, kändes toppen i hela kroppen;) Haha. Girltalk på hög nivå. Dirtytalk, boys, relationships, och massa annat smaskens:P Haha. Känns så bra att vi umgås så mkt som vi gör nu. Vi klickar så himla bra och är så himla lika varandra <3


Då vi var brunetter

Då vi (du) var blondiner


Dyngfyllan i Sidensjö 



Picnic i parken


Haha:D

Written in the stars



Oh written in the stars
A million miles away
A message to the main
Ooooh
Seasons come and go
But I will never change
And I’m on my way

Tisdag

Ligger i paltkoma i sängen och tittar på Family Guy. Den serien är klockren. Jag har inte skrivit nå mkt alls här på sistone. Bara massa tråkiga vardagsuppdateringar. Mina reseinlägg tar ju forever. Alla bilder är i Tjärn. Synd att det tar så himla lång tid att ladda upp. Känns som dagarna bara försvinner, ser mer lr mindre likadana ut. Jobba, äta, träna, sova. Sen blire helg, träffa kompisar och utgång.

Tänkte på det igår när jag åkte hem från Friskis att nästa en hel kväll går åt för att träna. Jag gick ned på till gymmet strax efter 18 och kom åkte därifån kvart i 9. Då var jag på ett pass och sen en nästan en timme på gymmet + en dusch sen. Idag blir det ingen träning då jag har en dejt med SötLinda:D Vi ska ses kring 19. Imorn däremot ska det bli danspass och ett gympapass. Har inte varit på dansen på hur länge som helst. Men jag tycler det har blitt sämre på senare tid. Inte lika roliga låtar.



Fika på UH om en timme med denna fröken:) <3


sov gott



Jag kommer sova som en gud inatt. Som en gud.

söndag

Ligger i soffan och strötittar på tv. Doppar pepparpakor i mjölk. Mmmm. Funderar om man ska bege sig ned till Friskis. Syrran har bilen i stan så man kanske ska promenera ned och ta den. Jag är lat jag vet:) Annars då, vi i familjen var ned till Ullånger idag på gudstjänst, minnesstund för min kusin Jens som gått bort:( Begravningen är den 18 feb. Efter kyrkan åkte vi till mina morbröder. Väcktes många minnen när vi kom till gården. Så mkt man lekt med Jens där. Hoppat i hö, varit i lekparken, sprungit i kohagen. Hittade många fotografier på oss barn och kusiner när vi var små. Det känns i hjärtat. Kan fortfarande inte förstå att du inte finns här längre. RIP.

En semla?

Alltså jag är ett matvrak. Älskar mat, efterrätter, snacks, fika, godis and so on. Men nåt jag inte kan med är semlor. Dom ser goda ut, bulle = gott, grädde = gott, mandelmassa = gott. Men likt förbannat kan jag inte äta dem. Vi fikade familjen alldeles nyss. Jag tittade på semlan, den var ju rätt, väldigt tilltalande. WTF jag tar en. Åt locket och lite grädde. Nej det här var ingen hit. Så fick brorsan äta upp resten. Jag blir halvt illamående och nej, nej inga semlor för mig. Katarina kan med glädje få alla semlor jag kommer över. Vet ju hur mkt du gillar dem:)


Nej tack


Fredagsträning



Så jävla duktig jag är. For på Friskis direkt efter jobbet, bytte till och med om till träningsoutfiten på jobbet bara så jag inte skulle komma med nån bad ursäkt och fara hem. Så fort jag fått på mig dressen brukar motivationen stiga en aning. Jag glömde ju grejerna i Tjärn när jag for på jobbet imorse. Kom på det i utför backen...MEN det var inte riktigt så hög prioritet på att vända och åka upp igen till huset för att hämta väskan. Men som vanligt så brukar sånt där lösa sig för mig.

Skulle inte heller idas träna om jag inte fick skjuts ned lr hade bil. Mamma kom nämligen och hämtade bilen på min lunch. Så jag blev billös men istället tog hon med sig mina träningskläder. Jippie. Så en bil mindre och en träningsväska plus. Inte ids jag träna då efter jobbet om jag ska gå ned till Friskis och heller skulle jag inte hinna i tid till passet. MEN vad händer...jo mamma kommer tillbaka strax innan hon ska jobba och lämnar bilen och går på hennes jobb. Såklart så löste det sig i vanlig ordning utan att jag egentligen styrt upp nåt. Ovanligt. Så en träningsväska och en bil. Kunde inte göra annat än träna:)

Och det var så värt att fara dit. Gick på en timmes pass och därefter körde jag löpbandet tills mina ben höll på att ge vika och svetten bara rann. Jävligt skön känsla. Så nu kan jag med gott samvete göra helg:)


No Make-up

Sover i Tjärn inatt, såg hockeyn och nu ids jag inte åka till stan. Eller rättare sagt, jag har ingen skjuts. Men men men...allt smink är i stan och de mesta av kläderna. Inte för att jag är den som är yberöversminkad och alltid går med makeup på. Inte direkt. Jag trivs bra att vara utan, trivs bra med mig själv utan smink. Tycker det är viktigt att inte vara för beroende av sådant. Vissa tjejer går ju knappt utanför dörren utan smink, kan inte vistas bland folk osminkade. Tycker det är lite overkill. Vardagssmink för mig är bara mascara, kajal och lite puder.


Sminklös


No make-up. Oo den här klänningen har jag inte använt på ett tag. Måste ta och gräva fram den. Kanske nåt att ha på lördag:)

Proppmätt

Fick ett sådant sug efter en kantarellmacka. Brynte lök, trattisar och stänkte i lite vin. Så salta, peppra, i med stärkelse och matlagningsgrädde. Rosta mackor, smöra, ost och stuvning. LOVELY! Så grymt gott. Var tvungen att ta 2 mackor. Det sa bara gluffs så var det slut. Jag är fan sanslös.



Idag på jobbet var inget undantag heller. Mitt godisförbud går inte så bra...grabbarna kan intyga. Gud vad dålig diciplin jag har! Sjukt! Nu har jag ändrat från att inte äta godis alls till att "jag ska inte köpa nåt godis" Blir jag bjuden så...ja då gills det inte;) Nämen haha, Johan, bilförsäljaren, kom med en godispåse till verkstan idag. En muta. Jag hade till och med lämnat en lapp på hans dator där det stod "Goda godisar" sura körsbär, runda gräddkolor, dumle choklad, chokladrutor krispiga osv....och sen nån timme senare kommer han med en påse. Kan nog säga att jag åt nog mest utav den. Gräddkolorna var alldeles färska. Jobbigt värre. Så grymt värt att jag åt så mkt som jag gjorde:D




Moonshine

Lyssnar på Hardcore Superstars nya album, split your lip. Nån som lyssnat på den? Tänkte slänga upp Moonshine, men hittar ingen video på nätet. Det mesta verkar vara blockat. Well well. Tänkte ta och bena igenom de andra låtarna också och se vad som finns. Ni kanske har några favoriter? Vilka isf:)





There's no meaning why you should say bye bye

Som ni vet så har min kusin gått bort. Jättetragiskt det som hänt. Vi vet fortfarande inte allt, då han ska obduceras i Umeå. Han blev bara 23 år. Någon  hade hittat honom längs vägen då han hade varit ut på sin vanliga joggingrunda. Livlös. Jag har så många minnen från barnsben då vi umgicks som mest. Kan inte förstå att vi aldrig kommer ses igen. Kan inte förstå att du lämnat denna värld:'(

Bye Bye Johnny bye bye
It's not your fault that you died
But i can't help it
I got to ask a reason why you
Good o'l Johnny did die no one knows
So many of your friends cry
There's no meaning why you should say bye bye


Torsdag

Har just insett hur sämst jag är på att blogga när jag är i lägenheten. Startar inte ens datorn när jag är där. Sitter bara på iphonen och surfar. Och det går inte att blogga på blogg.se med den. Värdelöst. Nu är jag hemma i Tjärn och ser på hockeyn. Så jag passar väl på att göra ett inlägg också:)


Har varit på pass idag och gymmat lite också. Tack syrran för att du tvinga dit mig. Har fuskat hela veckan. Första passet idag. Annars brukar torsdag innebära pass 3. Men ska försöka pallra mig dit igen imorn efter jobbet samt på söndag. Så jag kommer upp i mina 3 besök. Har ju varit där väldigt ofta på sistone nu. Är rätt stolt över mig faktiskt.

RSS 2.0