När solen går ner

 
Vad hände här? Svensk hiphop...det som är nästan lägst ned på min lista. Igår var jag på Harrys med Marcus, Hella och Berka. Hip hop, Rnb och soul spelade Malin aka Dj Knifey, tror nog hon influerade mig lite;) Sen spelade iof Nybba den på förfesten också:P Skönt gung i den iaf, bra text också.

RIP

Sänder en tanke till dem som tappat nära i den tragiska branden i Sidensjö. RIP.

Vinter 2012

 
 
 
 

out

Men vad konstig jag ser ut på bilden? Intryckt? Avlång? 12 år? Aja det var inte det jag skulle skriva om. Såg det bara nu när jag ladda upp den. Idag är vädret med en, soligt och fint. Men gubben Frost verkat bitit i också :/ Hade ju tänkt bege mig ut på ett skidåkningspass i skogen. Få andas frisk luft och njuta av det vackra vinterlandskapet. Men kylan avskräcker mig lite. Sen vet jag inte riktigt vart skidor och pjäxor är heller. Vinterdressen är kvarglömd i stan så då är det skoterdressen som gäller. Hade tänkt knäppa lite kort ute också...men jag tror jag väntar till temperaturen blir lite mildare.
 
Blir en promenad runt sjön istället:) Med skoterdräkt och skoterstövla.  Förhoppningsvis ett pass på gymmet också....Emelie skicka gärna ett hotfullt sms senare så att jag tar min otränade och omotiverade behind till Friskis.
 
 

Fit*a ener

 
 
Annars är man på visit i Tjärn för lördagsmiddag. En av mina favoriter med torsk, morötter, lök och kräftost. YUM! Ska göra den i vecka så det blir lite matlådor. Har ju ingått i ett litet (oskrivet) kontrakt med en viss Emelie Persson. Hälsa och träningsmånad...eller månader? Vi har inte riktigt kommit i detaljerna. Hittills har vi iaf gått med på inge alkohol och inge godis, chips, popcorn. Jag har lovat mig själv att va nykter en månad 8 jan - 8feb. Sen drar jag till fjälls för skoterkörning och party så då kanse det blir en och annan stänkare på kvällen;) Emelie fyller även år 8 feb så kanske det blir festligt för henne med:) Godisförbudet ska hålla i sig längre är det tänkt. Som jag känner nu så skulle jag dock lätt kunna va nykter en månad till efter detta. Är ju helt underbart att kunna köra och ta sig till man vill och därifrån. Slippa vinterkläderna och gå!!!
 
Fröken "we-are-gonna-get-super-fit-and-sexy" aka Emelie har ju varit seriös och skaffat online PT som hjälper henne med mat och träning!! Jag skulle väl behöva ha nån som hjälper mig att ta mitt arsel till gymmet till att börja med. Gäller väl bara att få in rutinerna. Så fort jag skrivit på papprena för bilen så kommer gå så mkt lättare;) Inbillar jag mig iaf. Konstigt nog tror inte mina kollegor på mig? Dom har väl blivit bevisad motsatsen allt för många gånger när jag kommer i mina "fitnessperioder" Nånting med att jag har dålig karaktär. Förstår inte vad dom talar om!
 
Emelie och jag gjorde iaf rawfood igår, bakade kladdkaka. Utan smör, utan vanligt mjöl och utan socker! Istället hade vi dadlar, mandelmjöl och en klick jordnötskräm? Och massa annat så klart:) Vart riktigt bra. Dock skulle vi nog inte tagit så mkt kakao. Receptet sa 1 deciliter! Så tills nästa gång så drar vi ned på det och lägger kanske till lite nötter:)
 
 
 

vinterkläna

Vad vill jag spy på allt som har med vinterkläder och kyla att göra! Halsduk, tjockissockar, fetaste jackan och man kan inte va utan mössa. När man ska till jobbet så måste man klä på sig hela skoterdressen. Nä nu vill jag ha barbent och vara socklös. Tror nog det blir en resa till innan sommaren. Inte lika omfattande som den sist:P Har till och med övervägt en charterresa till Egypten igen. Jag är vanligtvis så anti charter och typiska sådanna destinationer. Men just vinner det lätt en argumentation mod mina vinterkläder:P
 
 
 
 

sunset

 
Avslutar dagen med en solnedgång från Koh Lanta. Så vackert! Bilden gör ändå inte verkligen rättvisa  Ska lyssna klart på en av mina favoritlåtar just nu också innan jag kryper till sängs, "Girl on fire" med Alicia Keys. Lugn men ändå skön, påminner lite om Halo.

....

Gick just in för att kolla saldot på kreditkontot...och det såg ut att vara som jag trodde.. Var lite nojig att hotellet i Bangkok skulle dra en deposition på 4000 bath per rum, utifall att vi skulle förstöra något. Dom höll på att jävlas med mitt kort flera gånger men det verkade "inte fungera" Men allt var i sin ordning. Verkar ha bränt 7500:- på kreditkortet + kontanterna jag hade med mig 24 000 bath. Gick lite mer än vad jag trodde:P Men då har man levt livet också;) Och vi ha varit iväg på massa saker, turer, båtar, taxi, inträden, mat, dryck för att inte glömma hotellen.
 

go thai thai thai <3

 
 

Elfanter

 
Har blivit så himla förtjust i elefatner efter denna resa. Red på en genom djungeln, på huvudet:) Sen såg vi en riktigt bra show också. Helt fantastiska djur!

home

Flagnar som fnöske! Så jävla typiskt, han inte mer än sätta mig på planet till Paris så började huden spricka på benen. Inte blev det bättre att komma till kylan här hemma heller. Men det är väl inte hela världen antar jag. Plus att jag kommer ändå gå i långärmat och byxor. På tal om byxor...känns ju att man haft semester i nästan en månad. Hehe, Dom satt en aningens tightare nu än tidigare. Men med tanke på akohol, godis, friterat, drinkar och bröd så är jag inte förvånad.
 
Ëmelie och jag sa det att nu blir det hälsomånader framöver, jag ska ha en vit månad i sprit nu fram till fjälls. Känns jävligt bra. Drinkarna i Thailand gick på mellan 25-50:- ute och köpte man öl och winecoolers i minimarts gick dem på mellan 8-15:- på de billigare ställena. För att inte tala om hur mkt M´Ms och Kitkat som jag ätit.
 
 
För övrigt är jag en bitterbutterfitta nu igen. Brukar bli det efter jag kommit hem från en utlandsresa. Går igenom blandade känslor, känns inte ens som jag varit borta, vilket gör mig lessen. Längtar efter något nytt att se framemot. Har en klump i magen igen att komma tillbaka i verkligheten. Skulle kunna varit på resande fot nån månad till.
 
Nä nu ska jag göra mig klar för jobb. Inte alls taggad. Fick sovmorgon med tanke på allt strul med hemresan. Skriver ett inlägg om det sen:)
 

RSS 2.0