Bad Hairday - No comment


Happy faces!! Det är ju nyår! Bad hairday, bad makeup, bad dress....peppad jag är då!!


Törnrosa

Jag minns inte när jag sist sov så mkt som jag gjorde inatt! Jag ´slutade 16 igår på jobbet istället för 17, sen fick jag ride hem runt halv 5. Käkade mat gick upp till msn och snacka lite med Karin. "Jag ska bara lägga mig i sängen en sväng jag kommer sen" säger jag och då är klockan 17.40. Jag har inte orkat byta om från arbetskläderna lr ens tagit av mig halsduken. Dessutom har jag tagit på mig morgonrocken ovanpå allt. Lägger mig under 2 täcken och inte behöver jag räkna många får innan jag somnar. Efter att ha sovit "ett tag" så inser jag att datorn fortfarande är på och kliver upp för att stänga den. Då har klockan hunnit bli halv 10 och jag säger till Karin att jag ska lägga mig för kvällen för jag är helt slut på. Halsduk, morgonrock hela kittet är fortfarande på. Back to bed! Lovely! När klockan slog 02.00 hade jag bestämt mig för att det var morgon, lr? Fan! Tillbaks till sängen efter att ha sovit en vanligt natts sömn på 8 h! Varmt, kallt, varmt, kallt...av med halsduken! Av med byxorna, av med helvetiskt Bhn! Somnar om igen. Vaknar på morgonkvisten igen runt 05.00. " Nu måste det fan vara dags att kliva upp" Jag tror jag aldrig blivit så besviken att se att klockan var så lite och att jag faktiskt kan sova 6h till. Jag ville väldigt gärna kliva upp...men vad gör man klockan 5 på morgonen?! Jag somnar om igen, vaknar sedan kl 10.00! Yeeaj....16h sömn! Jag lär iaf ha energi att vara uppe inatt;) Haha!

Party Party Party!

Slutet på december känns det som att det är fest för jämnan. Ikväll blir tredje utgången irad för mig nu:) Glömde tyvärr  kameran på festen igår, ska hämta den sen!
_____________________________________________________________________________________________

Nu ska jag hjälpa till med maten! Det blir lax mmmmm!! Tanken var att du skulle få komma och äta här också, vad bra det blev, jag kom mig inte ens till att fråga. Antar att ingen av oss var på så riktigt bra humör och det blev inte direkt bättre när vi pratade heller. Well well!

In Flames - Our infinite struggle

Bad uppdatering!

Vad dålig jag varit på att uppdatera bloggen! Skärpning. Jag kan iaf hänvisa till Karins blogg för att se vilka vinteraktiviteter vi gjorde i helgen. Besök henne och kommentera:)

Dan före dopparedan, julafton imorgon! Har jag köpt alla klappar? Nej! Har jag slagit in de klappar jag har köpt? Nej!
Känner jag julstress? Nej! Om jag ska vara helt ärlig känner jag mig inte så peppad. Hoppas det blir bättre imorn. Jag vill så gärna hitta det "perfekta" klapparna. Nu känns allt bara så misslyckat:/. Det var som Karin sa idag " Det känns som du vill hitta nå "utopi-klappar" Lite så är det nog. Det är alltid roligt att få ge bort pressenter, överraska folk, se glimten i ögat, leendet på läpparna. Det är det jag vill se, det jag vill ge. Men nu känns allt bara hoppslöst, inte bara för klapparna...det känns rätt hopplöst på andra håll också:(

Hoppas tomten kommer imorgon!


:)


Idag gjorde vi stan, såsom många andra. Fika och lite julklappshandling:) Mysigt!

Husum Hockey!

Ikväll blire Husum för hela slanten! Jag ska nämligen på hokcey ÖSK-Husum spelar. Det blir jag och Stefan, Kalle och Ingo som far upp från jobbet. Matchen börjar halv 8 och innan så har vi bokat bord på Rio! Trevligt! Men Ingo ska nog inte var med och äta. Vi blir nog fulla bilen upp. Jag vet inte riktigt än vilka jag håller på:S Haha! ÖSK lr Husum?!  Hoppas det blir fullsatt;)! Nå fler som ska dit?

Snart är det julafton!

Snart är den 24 här! Julafton! Underbart! Men men men....jag ligger så efter på julklappsinköpen:/ Har köpt en klapp till min bror. Mamma och pappa vet jag vad jag ska ge...lr vad vi syskon ska ge. Jag känner mig helt tom på ideer-behöver lite inspiration! Har just fikat lite pepparkakor och skorpor med familjen. Såklart vart adventsstaken tänd:) Mys! Har ni handlat klart era klappar?

Bruna linser!


Dear Santa! Jag önskar mig ett par bruna linser:D!!! Hihi!

I don´t belong here

Herregud vad det kliar i mina resgener....tror jag fått utslag, eksem kalla de vad ni vill. Jag kan knappt sitta still!!! Har kollat på massa massa resesídor på nätet ikväll. Dessutom så ropade pappa nyss ned och vi såg på Packat och klart.  Vilket jag mer lr mindre känner...packat och klart...jag far...på stört...NU! Okej efter jul och nyår:P!Tänker inte missa nån julskinka och julgran;) Känns som att jag vill så mkt, uppleva och se en massa! Jag vill inte bli gamal och se tillbaka på min ungdom och ha saker som är ogjorda! Jag har varit på tok för länge i Svea Rike nu. Pallar inte att se massa bilder, filmer och dokumentärer på allt som väntar på en ute i världen.

TA MIG TILL


Machu Piccu - en dröm som funnits så länge - en skatt bland bergen

Colloseum -  där stora dåtida evenemang ägde rum

och Petersplatsen - andlighet

Africa - låt mig vandra på savannen och uppleva solnegång bland giraffer och lejon


Exotiska vackra djur

Amazonas och vildvuxen djungel

Hawaii och kritvita stränder, höga gröna palmer och Hola Hola kjolar!

På valsafari  - låt mig se Späckhuggare på riktigt! Ett djur jag alltid fascinerats av!
Ett hav, där jag kan dansa bland delfiner!


The city that never sleeps - New York!!

La Sagrada - låt mig imponeras av häpnadsväckande arkitektur!

Val D'isere - Alperna, skidåkning, berg, snölandskap!

Anchor Wat - låt mig inspireras av en forntid och ett byggnad där Kung Louie faktiskt skulle kunna regerat


Pyramiderna - ett måste, de sista av de 7 legendariska Underverken!

Paris - Kärlek, romantik och såklart Eifeltornet!

China - Emelie du vet att vi ska tillbaka!!

Varför kan jag inte publicera mina inlägg?

Vad är det frågan om? Mina inläg publiceras inte:(? Why?! Me sad:(

2h 34 min 32 sek


<33


Lucka 11


En liten hälsning till Maria Skarin som fyller år idag! Grattis Grattis!

Detta är en bild från när Monika och jag hälsade på Skarran i Norrköping våren 2006! Party Party! Ni minns kanske vart kvällen slutade för min del;)!


Romerska bågar- Addicted

Sitter nu och trör i mig massa romerska bågar...jag kan INTE sluta!!! Har fått 2 askar i födelsedagspressent. Här om dan var jag tvungen att borsta tänderna så jag skulle sluta äta:S Diciplin må jag säga...mina jeans känns väldigt mkt mer tajta:P Får hoppas på att dom krympte i tvätten och att inte beror på nåt annat? Är ni beroende av nåt:)? Vad isåfall?


Funderade på att baka nåt så jag kunde använda bågarna till det! Är det nån som har nå tips?:D

Hej mitt vinterland:D!



Anna-dagen

Idag har jag varit med mina 2 loves:) Kaaarin and TTiD:D! Jag fick ta Svennas och min bil...haha jag blir alltid lika glad när han säger att det är "våran" bil.  Vi har firat min namnsdag med gomiddag på Matcompaniet, Karin åt abborre och jag fläskfile- med massa goda tillbehör såklart. Vi satt väldigt länge på restaurangen. Vi har alltid så mkt att prata om:D Det tar aldrig stopp. Karin som för det mesta (alltid) kör när vi ska nånstans. Jag undrar hur det blivit så? Jag ger henne alltid nyckeln till bilen så fort hon är med. Lovely CEC gick igång på dieselvärmaren vid kvart över 8, så den var varm och mysig när vi satte oss senare. Mot Tjäärn! Så fint och vackert snötäckta träden var på vägen hem. Ikväll var det ordentligt kallt dessutom, stjärnklart. En riktigt decembernatt. Vi tog oss en julfika hos mig innan vi drog in till stan igen. Tyvärr hade ingen av oss en kamera med oss ikväll:( Hur kunde det ske?!!? Vi som alltid är förberedda, minst en kamera brukar ju hänga med.



Ikväll är sista kvällen med Ana i stan....hon ska nämligen resa bort till El Salvador!!! Kommer hem i februari!!! FEBRUARI GOTT FOLK!! Karin och jag hann med nöd och näppe ned till bussen 2 minuter över 22 och den gick 10 över!! Vi kramade om Ana och Addo innan dom hoppade på bussen. Känns inte som hon ska åka:S Tror inte riktigt man fattat det än. Kommer att sakna henne:/!!

Nu ska jag bege mig i säng. Hoppas ni haft en trevlig dag:)


Hej mitt vinterland!

Snart är det dags att dra igång vinteraktiviteterna:D:D! Skoter, skidor, pimpling, skridskor, pulka:D! Who´s with me?! Haha. Och som svar på ett av Karins tidigare inlägg...vi ska göra en "vinterlista" Lite planering skadar inte:) 


 



Vita snötoppar, knaster under skorna, mörka klara stjärnnätter - vintern är min medlodi:)


Lucköppning:)

Jag som tänkte göra en liten julkalender med inlägg och bilder varje dag. Hur bra har det gått? Haha inte så bra:P! Jag kan ju börja nu, inte för sent än:P! Dag 8 nu bara. Så jag kan ju bjuda på 8 random bilder från hela året:)















It´s beginning to look a lot like christmas!!



Undebara jul! Omtanke, kärlek och värme! Snö på träden och ljus i husen:) Just nu håller jag på att pynta lite men nu har jag godis och bloggpaus. Tomtar, ljus, glitter och stjärnor- allt ska på plats. Dumt nog är jag mest bara inriktad på
godis:( Jag gick precis och gav bort det till Farmor så jag inte ská äta upp allt på en gång:S
Hon får förvalta det så länge;P Nä nu ska jag pynta och lyssna på julmusik! MYS! Vad gör ni ikväll:)?

Poker face

I wanna hold em' like they do in Texas Plays
Fold em' let em' hit me raise it baby stay with me

3 Dec B-DAY!

3 Dec....så du kom än en gång. Ett år äldre blir jag på pappret också, hela 23 år:) "Bara 7 år kvar till 30" som Katarina sa:O! Inte så man har nedräkning till det direkt:P Här kommer iaf lite bilder från kvällen. Checka in Karins blogg för lite andra pics:)  

I födelsedagspressenter fick jag;

2 olika par strumpbyxor, en väldigt mysig morgonrock, digitalfotoram, "stadscheck", pengar, en fotoram, godis, ljuskrans, duk, paj-sallads bestick!

Tack tack!!


Mamma hade lagat jättegod mat, som jag önskade:) Lax med räkor, kräftskärtar, potatis och trysundasås!! MMMM! Riktigt god sallad till också. Hon kan hon.
 
   















Jon ser väldigt besvärad ut att jag tar kort:P

Barnbordet:P








" Ruter 3, spader 10, hjärter knäckt, klöver 7" Ja Jon hur bra var dina partytrick;)?




Detta var tydligen väldigt kul:P

Tack för uppvaktningen <3

Att tilllägga; Jag somnade innan alla gäster åkt hem. Bra värd man är då!! Vaknade när klockan var näramre 00.00 fullt påklädd i sängen, inget väckarklocka ställd! Haha! Jag får väl skylla på att man börja bli gamal;)

Utless på bloggen

ÄH! Jag orkar inte hålla på att jävlas med kodmallen och stilmallen nå mer!! Nu har jag strulat tillräckligt mkt för idag!

Fcuk!

Jag blir så less!!! FUCK!! Jag har lyckas slarva bort min nya mascara från Lancome! Och den var inte billig heller...närmare 300 kr gick den på! Måste ha trillat ur bilen när brorsan körde mig till Viktor i helgen. Typiskt! Men men det kunde ju vart värre lr hur? Det är ju bara att jag köper en ny, inte värre än så. Men det känns så onödigt:(
Back to work now!


Lunchbreak

Sitter nu på lunchrasten på mitt kontor och försöker slappna av. Jag har så spända axlar när jag jobbar, är nervös och har prestationsångest för jämnan:/ Är som sagt på verkstaden nu, känns som jag trampar vatten i en oceans full av hajar. Men man vänjer sig väl efter ett tag? Om inte så kanske jag lär mig simma iaf? Och bli vän med hajarna? Haha nä nog tjatat om det där. Jag har funderat på att ändra bloggen ett tag nu, men inte kommit mig för. Jag började att göra den blå...i samband med det så skickade jag en färglänk till Karin ( eftersom hon saknar bildbehandlingsprogamm och länge velat ha färgkoder) sen när jag loggar i på hennes sida. Vad ser jag?! Då¨är hennes sida BLÅ:D:O! Haha...mina ändringar var bara crap så jag sparade dem inte. Nu ska jag istället göra den juligt RÖD! När jag får tid. Ikväll ska jag hem och baka lite födelsedagskakor och bullar. Kanske en tårta? Jag har inte planerat nåt än:S Men men det är gott om tid kvar...sisådär 24 h:P! Vad har ni planerat att göra idag då:)? Min lunch är snart slut, så vi hörs kanske ikväll! KRAM

RSS 2.0