natti


old pic

Nu ska jag sova, blundar och skriver här samtidigt, missar massa bokstäver. Nu ska jag sova, som fan:D Gonatt allesamms.

...

Typiskt, mitt långa inlägg borta. Och det var en av de käsnlosammare sorten. Så himla typiskt, ids verkligen inte skriva om den. Det sista jag gjorde var ju att spara den som utkast. Brorsan stängde ned datorn och förmodligen blev den inte sparad för att det inte fanns nån rubrik på inlägget. Så typiskt,

Sover hemma i Tjärn inatt iaf, åkte hem nu vid 21 för att se på DHW. Men självklart, så visas det inget avsnitt ikväll:O Istället var det en film som hette Win a date with Tad Hamilton. Så jag och syrran såg den istället, var rätt ok. Han var utsnygg och hon jättevacker, såsom i de flesta filmer.

På tal om filmer så jag är så peppad för att se lite klassiska julfilmer! Jag älskar verkligen julen! Underbara högtid! Vilken är din favorit julfilm? Några tips till mig kanske:)?


Ensam hemma, en klassiker:) Måste ju ses till jul:)





Tisdag

Vad stressad jag känner mig, ont i axlar och nacke som vanligt. Tänkte pallra mig till gymmet idag, ett pass kl 18. Men men...alltid bra att börja en mening med men....Men då har pappa erbjudit sig hjälpa till i läggan ikväll. Så då går det före:) Så det kanske blir träning efter det. Får se...tänker iaf inte gå ned dit i den här jävla kylan. Ska det inte bli miladare snart? Imorse vare -18 när jag for till jobbet. Gick från sjukhuset och höll på frysa asset av mig:P
Funderar nu på hur jag ska göra med ledighet runt jul, tidigare år har jag aldrig tagit ledigt. Tror faktsikt att jag endast tagit ledigt från jobbet då jag varit ute och rest. Hur som helst, året faller grymt dåligt med röda dagar. Fan. Julafton är på en fredag, jul och annandagen, de röda dagarna är ju liks på helgen. Dåligt. Samma sak med nyårsafton, infaller på fredag och sen kommer ju liks helgen. Hade varit mkt mer uppskattat om julafton varit på en onsdag! Så man kunde fått långledigt. Nu känns det som att man lika gärna kan jobba. Har ingen/inget att ta ledigt för ändå så. Så det blir nog att jag jobbar.


Hade väldigt gärna legat i denna hängmatta nu på Lom Lai.


You got mail

Hehe I gonna sleep well tonight;) Sweet dreams:D

bakat

Har bakat lussebullar ikväll, mmmh lovely! Men dock inte lika lovely att städa undan efter sig, plockade bort det sista nu och hedde bullarna i frysen. Tror det var väldigt länge sen som jag var uppe till efter 00 innan en jobbkväll. Gu man låter ju som Skalman som har mat och sovklocka typ, men tro mig det är grymt skönt att lägga sig i tid när man ska upp på jobbet dagen efter. Sen att man har fasta arbetstider och dagar gör ju inte saken sämre, det är lättare att få rutiner på mat och sömn då.

Hur som helst, tillbaks till baket, vart en drös bullar, vanliga klassiska lussekatter, en krabba, en fläta, en guitarr och lite annat smått och gott:) Har nu insett att jag inte har förstånd att kunna fika som en vuxen....för det första tar jag minst 2 av varje sort...ikväll åt jag ...ja ikväll fikade jag tills allt var mer lr mindre slut:S Förutom lussebullarna, dom fanns det gott om kvar. Magen bara jäser av dom;) Pepparkakern och julskorpern däremot...dom tog slug. Julmusten lika så. <33 Sen nyss hittade jag färska daimkaksrutor...tog det och kall mjölk. Me happy. Min mage är som Marianergraven. Öändligt djup:P Haha. Nu ska jag sova, älskar att sova! Och imorn blire frukost med favoritflingorna, älskade Nestle Honey Stars!! Ooh I can´t wait!!! Ser inte fram emot när dom tar slut:( Nån som sett dem på nån affär i Sverige??


Madrassrace Sidensjö

I lördags kom två glada pinglor och hämtade upp en lätt stressad Anna som stod i skoterstövlern och ryssmössan och visste inte riktigt vart hon skulle ta vägen och om allt var packat. På schemat stod pulkrace i Sidensjö, lr vi skulle åka skrana, madrass, ja vad nu alla kallar det:) Jag trodde kanske vi skulle bli 4-5 st, brukar ju vara det antalet om man ska arrangera nåt. Men icke, I Nybyn, i närheten av Sidensjö, vare 13 glada snöaktivister som träffats för att åka madrass, skoter och grilla! Grymt kul att så många dök upp:D Vi började vid 14tiden, solen var hade väl precis gått ned, och höll på till nästan 02 på natten. Sista åket var nog kring den tiden faktiskt:) Inte för att vi var ute hela tiden, Mia har hus precis vid backen. Så festen fortsatte inomhus sedan.



På gång



Linda i full fart


Mintuintag




Lite väl risbakel åkstil för min smak




klara...färdiga






Tände en eld och förbereder korvgillning



En samlad skara killar värmer sig vid elden




Varm minttuoboy, Linda och jag sitter och värmer oss vid brasan. Det har just beställts 14 pizzor och dom ska köras ut, till Nybyn, till Sidensjö, hehe. Vi var tveksamma om de ens skulle komma fram. Men till allas förvåning...och glädje...dök dom upp!




Jag och sötLinda på glatt humör! Skönt att vara inne i värmen igen;)


Skål grabbar









Fun fun:)



Mia bryter ihop av skratt:D



Haha jag skakar loss:D





Hehe det dansas hejdlöst


Linda flyr från Minttun:P Why?!

Så himla kul:D

Johan fryser inne mån tro?


Upside down, freak out!









HAHAHA:D












Glädje


Tack alla för en grym kväll och ett stort tack till Mia som var hoasten:D Hoppas huset står kvar och att inte alltför mkt var crashat:S Hoppas det inte dröjer förns vi slår klackarna i taket igen;)





pics on the way

Och Mia, bilderna kommer upp imorn från helgens bravader;) Så håll ut!


Sötaste Linda



Tänkte bara lägga upp ett inlägg dedikerat till min jättefina vän Linda! Du är en av dom bästa, det vet du <3 Är så glad att vi blivit så bra vänner! You make me happy when skies are grey!

Orphan

Varför ska man envisas om att se en skräckis/thriller såhär innan man ska sova? Visste redan då jag satte mig vid tvn att det skulle bli en jobbig kväll om jag skulle se klart den. Och nu så fort jag blundar så ser jag den där ungen. The Orphan...äre nån som sett den? Grymt spännande var den iaf, tror inte jag han blinka många gånger där på slutet. Riktigt bitande, gick inte att slita sig från tv...lr kudden.  Vet inte ens om jag vill he upp en bild på na här. Pskyostörda unge alltså.








Isabelle Fuhrman Los Angeles Premiere of "Orphan".Mann Village Theatre, Westwood, CA.

Var tvungen att he upp en normal bild på henne också, Isabelle Fuhrman heter hon, född -97.

Näni ska man försöka sova kanske, hur bra det nu ska gå, tur att jag har Benny här;) Jag vägrar drömma om den där filmen. Kommer inte hända. Nu måste jag fokusera på nåt annat. Förbannat. Hon är etsad in på näthinnan nu. Jag får ta fram Ipoden och titta på nå avsnitt Ducktales så kanske jag kan sova. Jobb imorn. Drygt. 5 dagar till helg. 5 dagar tills jag fyller 25. Depressive. Both.


Can´t smile without you

You know I Can't Smile Without You,
I Can't Smile Without You,
I can't laugh
and I can't sing,
I'm findin' it hard to do anything.

You see, I feel sad when you're sad,
I feel glad when you're glad,
If You only knew what I'm go ing through,
I just Can't Smile Without You.

Stor saknad <3

Now it all seems light years away.





Mr Mooney

Vi skulle julpynta och fixa i läggan ikväll, men nån, pappa, "ids" inte åkt dit. Vi ska montera spotlights, fixa dimmer och sätta upp tavlor och hyllor. Typiskt. Mina elektrikerkunskaper är rätt begränsande, så jag behöver hans hjälp. Ska ta dig kistan också...den väger multum. Har tömt den på alla grejer tidigare idag. Hittade massa kul. Jag har sparat jättemkt från mina tidiagre skolår, ändå från lekis till tursirmutbildningen. Hittade även grejer jag gjort på sy och träslöjden. Vilken nostalgi. Nån fler än mig som hade Mr Mooney på engelskan på mellanstadiet? Jag hittade flera böcker med han, även nå gamla matteböcker.

Roligast var väl att läsa mina egna böcker som jag skrivit när jag var kring 10. Haha blev många skratt där:) Ska spara dem och visa mina barn dem när den tiden kommer. Läste även några av mina uppsatser från gymnasiet, jag var fan duktig i skolan:S Känns ju fan som man var mer klipsk då än nu. Hittade ett psykologiprov som jag hade alla rätt på:D Jag var väldigt engagerad i skolan och la mkt tid på plugg. Att få ett VG för mig var ett misslyckande. Vilket resulterade i att jag gick ut med ett väldigt bra slutbetyg på studenten, för att jag hade ribban så himla högt:) Stolt tänker jag skryta med att fått MVG i alla ämnen utom ett, där det blev ett VG.  Frågan nu är ju bara vad man ska bli när man blir stor?






Ingen Mona Lisa direkt:P


Näni nu ska jag hem till city.

Första advent

Så var det första advent, pepparkakern är nu bakade och jag klarade mig från magont. Trot lr ej. Åt rätt mkt pepparkaksdeg vill jag lova. Älskar verkligen pepparkakor, ojoj, pappa och jag är nog värst i våran familj. På Törnerfälts fick jag ibland pepparkakor av kunderna:) Förmodligen för att jag skulle bli snällare och ge bättre pris;) Ikväll ska det frossas i nygräddade pepparkakor iaf <3 Tända ljus och ha adventsmys!







Ser minnsan ut som nån varit och kladdat på mitt ass;)



Farmor har rätta handlaget! Jag slet och jobbade hårt med att lätta degen med brödspaden...var inte det lättaste:S

Pepparkaksbak hos farmor










Just där vägen tar vid efter prärien

Hallå du gamle indian! Nu går jag och lägger mig, tackar min bror för att han ville hämta onyktra mig och Linda i Sidensjö ikväll:) Det har varit så bra! Vi har haft pulkrace i backen, lr madrassrace:P Minns dock inte vem som vann:) Jag var inte med i tävlingen då den innefattade mer lr mindre inga regler. Knuffas, puttas, slitas dra i varandra...bara för att komma först över mållinjen. Jag gjorde en rejäl vurpa tidigare, min arm vart inte så glad på mig då. I mitt huvud ekade min farmors röst "Inte ska du ut och åka pulka, Anna du har faktiskt en bruten arm, hör du det, din arm är fortfarande inte läkt" Så jag lät de andra slåss om förstaplatsen:)Sen grillade vi under stjärnorna, åkte skoter och haft det riktigt jävla bra:D Vi blev ett gäng på ca 15 pers:) Efter alla vinteraktiviteter beställde vi pizza, åt, drack och dansade en jävla massa hemma hos Mia:D Grymt kul! En stor eloge till Mia som hade oss alla över!  Nu ska jag bege mig i säng, ladda inför pepparkaksbaket imorn:D Jag kommer äta deg tills jag får ont i magan!




heeyheey!

Spelade kort till efter 1 igår, åt massa onyttigheter och hade det riktigt trevligt. Även om man vart osams med pappa emellanåt. Vi är för lik varandra han och jag. Och i spel kommer vårat humör inte överns med varandra.  Micke kom över också så det var han, jag, pappa och Janne som spelade. Sen var även brorsan med. Jag vann sista omgången, hehe, tur att man inte alls är en dålig förlorare ;) Nej nej inte alls. Och inte en dålig vinnare heller.

Och jag tycker det är så kul att min american friend hittat hit också, så jag ska försöka göra nå inlägg till han emellanåt också, skriva några engelska fraser så han hänger med:)

Haha J laughed a lot to your message last night and no I´m not cheatin on you with a wookie! I was watching RR and then played cards with my friend and family;P And btw your swedish is impressive:P More of that please;P Thank you google translate hehe:)

Nu ska jag hinna med pepparkaksbak, packa kläder, fixa för fest ikväll ...tills halv 1 - 1! Gosh jag har ingen tid att sitta här! Byebye!


woppy

Så har man powernappat ett tag, nu är jag så jävla sugen på godis så det finns inte. Ska köra syrran på fest senare och måste ta en quicki på kvantum och köpa lösviktsgodis. Det är nåt som Svergie måste vara i klass på, har aldrig hittat lösviktsgodis när jag varit utomlands. Inte vad jag kan minnas iaf. Och mitt godissug har alltid varit stort;)

Var in till farmor tidigare idag och fick en kommentar slängd i ansiktet, hon brukar vara bra på det:)
"Men jänta, så du ser ut i håret, varför har du gjort sådär!? Du ska vara mörk inte ljus"

Börjar få ett sånt sug att bli mörk igen. Vad tror ni?














platina kanske? eeh...maybe not

Friday

Klockan har just slagit 18 och det är fredag. Undrar hur många som är ute och festar och har roligt ikväll? Jag tar mig nog an min vanliga fredagssyssla. Sova på soffan. Får väl se vad klockan hinner bli ikväll innan jag checkar ut.

I wouldn't put my money on the other guy

Nu har jag hittat en låt som jag gillar med Sick Puppies. Älskar den upprörda, hatiska känsla som byggs upp inom mig när jag hör den. Ungefär som jag känner när jag lyssnar på System med In Flames.  Känner mig fri. Känner mig stark. Känner mig överlägsen. Hehe.  Nån annan som hört denna låt lr lyssnat på Sick Puppies:)?




It's been a long time coming
And the tables' turned around
'Cause one of us is goin'
One of us is goin' down


+2

Såå nu har jag alla bilder från Thailand:) Great. Nu är ju bara frågan hur jag ska få upp alla bilder som. Det tar utlång tid att ladda upp dem här på bloggen. Så istället ska jag nog vara lite taktiskt och ladda upp alla bilder på facebook först och sen kopiera dem över hit:) Går väldans mkt snabbare vill jag lova.

Sammanlagt tog vi ca 1800 bilder, några filmer på det:) Tittade igenom dem igår med Micke, haha, det går aldrig riktigt att vänja sig vid att höra sin egen röst. Jag ska ta och ladda upp några på tuben och visa.

Men nu ska jag sova igen, har redan somnat i soffan min i nån timma. Men är grymt trött ändå. Sängen here I come! När jag väl hade vågen i närheten så gjorde jag en weightin efter Thailand. Ligger på +2. Damn. Men not to blame the thaifood. Thaimaten är smalmat! I blame the fucking awesome banananutellapancakesen! LOVE! Och min förälseklse till Kinder Bueno <3 Kanske lite donuts också.




Mupp

Dunkin Donuts



Torsdag

Så då var arbetsdagen över, klarade mig från butterkunder idag. Dagarna innan avfärd till Thailand var hemska. Fick en av mina värsta utskällningar ever på jobbet då. Men det var inte riktigt personligt till mig. Men det var inte så kul ändå. Idag däremot tog en kund mig i handen och sa att "du var minsann väldigt trevlig, tack för all hjälp" Sådant gör en glad:) Bokade in många kunder på min födelsedag också, så jag bad dem ta med en tårta till mig då;) Haha, får väl se hur många tårtor jag får.

Jag är jättesugen att baka något gott faktiskt, undra om jag ska besöka min favoritblogg vad gäller mat och bakning! www.kalasgott.blogg.se Rekomenderar er att göra ett besök där, men varnar för att man blir grymt sugen på allt vad den tjejen lagar. Får ser vad jag gör:)

Annars så ska jag försöka göra ett Thailandsinlägg idag medans jag är i Tjärn. Alla korten är på datan här så. Har packat upp allt som shoppades där för att nu packa ned det igen och ta det till läggan. Har massa julgrejer att packa också, ska göra en grovstädning och byta gardiner och pynta fram julen:) Ser framemot det. Sen ska det även sättas upp tavlor, hyllor och sånt. Ser framemot det. Pappsi ska hjälpa till. Ska även fixa med nå element och dra om nå kabalar till tvn.

Hockey ikväll också, derby! Modo- Timrå! Blir fika lagomt till hockeyn:) Forza Modo!


Mina älskade Nestle honeystars <3



Well hello there love! Ems, gissa vad jag köpte i Bangkok!!! Mina älskade flingor!!! Har inte ätit dem på år och dar ju. Önska jag kunde tagit hem fler paket, men det fick inte plats. Men nu har jag iaf guldfrukostar som väntar i dagarna här. Lovely <3!

Konsten att packa part 2

Att inte packa vid nästa resa

* handduk ( jäveln ville aldrig torka, tung att bära runt på och konstant blöt och sandig) Hotellen lånar ut handdukar ändå och man byter dem då de blitt fuktiga.

* Smink ( fattar inte ens att jag packade ned så mkt onödigt, mascaran användes...3 ggr om ens det) Så tills nästa gång blire bara kajal och mascara. Inte en hel makeupväska med diverse produkter.  

*Platttången ( talar nu för Karins del :P) Användes ju flitigt också...eller hur Karin;)?

*Sockar ( men så mkt onödigt) Okej ett par till då man flyger

* Schampo, balsam och tvål går att köpa på plats dit man reser. Men visst kan man ta med sig det på ditresan, men på vägen hem är det de första som ryker.

* Skor ( tog med 3 par) rätt onödigt faktiskt. Jag använde flipflopssandalerna väldigt mkt samt mina vandringssandaler. Converseskorna kunde jag lämnat hemma....men min ursäkt var "inte kan man flyga i sandaler. Lame I know.

Annars tror jag att jag inte packat alltför mkt onödigt. Dock något som var irriterande var att kläderna inte riktigt torkade, fuktigt luft och regnet gjorde att kläderna ofta blev blöta. Och när man sen skulle packa allt i väskan igen ( även fast vi packade dem i påsar) så blev det en unken lukt om kläderna. Även om rena. Tips är att lämna in dem för tvätt.

Och komihåg, många bäckar små...blir en tung resväska!

Karin har du nåt mer att tillägga:)?


saknar


Konsten att packa

Att packa är a och o när man ska ut och resa. Packning inför resan samt packning för hemresan. Där shopping har stor påverkan. När vi åkte till Thailand bestämde vi oss för att resa med backpackerryggsäckar, vilket jag absolut inte ångrar såhär i efterhand. Vår resa var endast 2 veckor kort ( lång) och vi skulle resa runt en del. Att kånka runt på resväskor var inget alternativ. Speciellet då vi skulle åka så mkt varierade transportmedel. Enklast och bekvämast blev då med ryggsäckar. Stora ryggsäcken på ryggen och den lilla utflycktsväskan på magen.



Min plan var redan från början att köpa större resväskor på plats i Bangkok och att ha backpackerryggan tom och checka in båda. Jag vet ju själv hur jag blir när jag åker iväg sådär, shoppas gör det, i massor, och övervikt, ja övervikt får man ofta räkna med också:P Iaf på resor till Asien:P Och backerpackerväskan skulle inte på långa vägar rymma alla skor, kläder och sånt som skulle köpas.



 6 par finskor som vi köpte i Bangkok

Konsten att packa då. Totalvikten på incheckat baggage med finnair är 23 kilo. På utgående resa hade jag 8 kilo incheckat bagage. Awesome tänkte jag....hur mkt som helst tillgodo. Packade väldigt snålt med kläder och dylikt. Allt går ju att köpas på plats.  Jag frågar lite om bagaget på hemresan, bad news. Tydligen får man bara ha "ett peace" incheckat bagage. Jag hade ju tänkt ha 2. Lila backpackerväskan och en ny reseväska:O Damn! Och bpv är för stor att ha som handbagage också:O Detta tåls att funderas på. Måste komma upp med en plan.

 Jag frågar även om alkohol och inköp av det på taxfreen. Bad news igen. För att få handla alkohol på taxfree måste man resa till ett land utanför EU. Vilket jag redan visste. Thailand utanför EU - check!! Vi hade inga planer på att köpa sprit på ditresan, inte orkar vi konka runt på flera liter sprit i ryggan under 2 veckor. Sen kostar drinkarna i snitt 25:- Så skulle vi get totallydrunk vare inte speciellt dyrt.  Istället tänkte vi köpa spriten på Bangkoksflygplats på hemresan.

MEN! MEN....FINNJÄVLAAIR...konfiskierar tydligen all sprit och liquids när man mellanlandar i Helsinki:O Va fan!! Spritsugnajävlafinnjävlar:O Förlåt Huuhka, no offence!!!  Men va fan liksom skallas!

"Liquids from tax-free are not accepted on connecting EU flight" Liquids purchased outside the EU will be confiscated at the security control of the connecting flight and destroyed"

Yeah right! Ofta den förstörs! HA! Finnarna lär ju sitta och sippa på all sprit dom beslagtagit, personalfest på flygplatsen. Hmpf!

Så detta var min första utomlandsresa då jag INTE köpte med mig nån sprit hem. Det är ju så mitt lager fylls på:P Jag har aldrig köpt en spritflaska till mig själv på systemet här hemma. Utan livnär mig på det jag tar hem från resorna;) Men nu blev jag tomhänt denna gång.


Hur som helst, nästa gång det blir en Asienresa, så satsa jag på direktflyg.

1. Det går att köpa sprit
2. Orkar inte med mellanlandningar, byte flygplan, all väntan, flygplatsen, köerna, kontrollerna. Nej tack!
3. Sparar tid men kanske inte pengar

4 Har man övervikt när man ska hem behöver man bara betala EN gång för övervikten. Annars vid nästa incheckning så ska väskjäveln vägas igen och där står man ingen...overweight. Dock räknades ju våra resa från Sthlm - Bangkok som en resa, även om vi mellanlandade i Helsinki. Men vi hade connectionflights från Bangkok till Phuket och sen Arlanda till Övik på vägen hem. Så du skulle allt vägas igen. Next time det blir Thailand hade det varit nice att flyga från Umeå direkt till Phuket lr Bangkok.

Enda trösten i väskväg är att jag nog aldrig kommer vara med om en så hemsk luggagetrip som den hem från Beijing. Det var helt insane vad vi hade mkt i överivikt då. Kostandsmässigt låg vi på 6-7 lax tillsammans. Men det är en annan historia. Men brukar trösta mig med den när jag tänker på bagage och övervikt när jag reser.



Och ja ni undrar kanske hur det gick på hemresan från Bangkok. Jag köpte en stor reseväska och en liten. Tog ut metallskenorna i backpackerväskan som är där för att stötta ryggen. Rullade ihop väskan och packade ned den i handbagaget. Sen shoppade vi som satan och fyllde upp våra nya reseväskor.

Bangkoks flygplats 22 nov 2010 06.10 incheckning.
Godkänt vikt för 2 väskor incheckning 46 kilo
Våra väskor 64 kilo. Woooops!

Vi betalar 80 Euro i en engångsavgift. Mitt kreditkort fick jobba hårt under resan;P Men vi visste att nästa problem väntade på Arlanda då vi skulle checka om bagaget igen. Tips, undvik övervikt och försök att resa med bolag som sammarbetar, då skickar det bagaget hela vägen till slutdestinationen. På arlanda organiserar vi om bagaget och her mkt över till handbagaet. I slutändan hamnar jag på 23,7 på incheckat bagage och Karin på 23. Tillåten vikt med SAS var 23. Och ja vi åkte ju till Sundsvall med SAS för att det blev missades att Höga Kusten hade fler flyg den dagen. Men jag undrar hur mkt vikt vi hade i handbagage egentligen. Tillåten vikt.....5 kg. Hehehe.


Jag och frugan på väg till PhiPhi


Pappersstädning

Ligger nu i sängen under täcket, kroppen gör ont, känns tung. Har en hög med papper framför mig. Räkningar, skatteverket, löner, försäkringsbolag, trygghansa, arbetsförmedlingen, aberstens advokatfirma, unionen, motorcentrum, Swedbank, pensionsspar. Ett helt hav av papper. Sträcker sig flera år tillbaka, nu ska dom sorteras in i pärmen. I tidsordning. Kommer väl ligga här tills ikväll.



Thailandsinlägget är för övrigt inte börjat med än, Karin och jag har inte bytt bilder än.


Bills

Sitter nu och betalar räkningar. Mindre kul. Kontot är nära noll. Jag har ju skaffat ett kreditkort, fick första räkningen på den nu. Och jag betalar snällt summan som står på inbetalningskortet. Dock när jag vänder på pappret ser jag att det står en annan summa där. Va fan! Ringer upp swedbank för att kolla vad jag egentligen ska betala. Finns det nå mer irriterande än knapptrycksval när man ringer. Uppgav personnummer, telfonnummer och gudförbannat...sen skulle dom ha engångskod som jag inte hade.

Tryck 1 om du vill ha den skickat via brev till din hemadress
Tryck 2 om du vill ha den skickat via sms till din mobil
Tryck 3 om du vill  ha den skickat via mail

Jag trycker 2, fortast och enklsat att få den via telefonen.

"Det mobiltelefonnummer du uppgett känns inte igen"
Så börjar allt om igen

Tryck 1 om du vill ha den skickat via brev till din hemadress
Tryck 2 om du vill ha den skickat via sms till din mobil
Tryck 3 om du vill  ha den skickat via mail

Jag väljer 3 och vad händer. Jo dom har ingen mail på mig och kan inte skicka. Så jag får välja via brev istället. Och det tar ju några dagar. När detta val är över vad händer då...jo jag kopplas till kundtjänst. Dit jag ville först. Och den här gången får jag välja via knapptryck att jag inte har nån engångskod och kommer vidare ändå. Ahapp.

Jag får prata med en kille och förklarar att jag tror jag betalat för lite på min räkning. Och jag frågar hur mkt jag egentligen ska betala. "Du ska inte betala nånting, det måste blivit nåt fel här"
Jaha, se där:) Hur ofta händer det? Nu kommer iaf det jag betalt reduceras på min nästa räkning. Awesome!





Pics

Blev ändring igen på layouten. Blev grönt denna gång, tänker låta den vara fram tills december. Då ska det bli en julig och röd blogg:) Det tror jag blir bra.

Städar lite bland mina bildmappar på datorn, brukar ha rätt bra ordning. Alla mappar har datum och namn. Men det finns ju dagar som det bara tas nån enstaka bild och det är ingen speciell händelse. Dom hamnar oftast bara i en randommapp. Har nu kollat lite på dessa.


Frugan och jag delar på en pizza




Solar lite på bryggan


Karin och jag fixade en grillfest i sommar vid våran stuga



Hatar att älska jobbigatjejveckan. Hatar att gå runt och känna att magen håller på att explodera av smärta. Älskar att få större tillbehör;) Haha.


Båttur ut till Ulvön


Bastning och bad

Svart under ögonen


Äter rökt sik på tunnbrödmacka vid stugan


Bastu


Bowling med Huuhka och Robin




Morotsnörd i Ullånger


Min förrätt till "gruppsexet" hos Karin




GRillat <3


Butterkaksbak




Butterkaka med kall mjölk, yum yum



Lille Nonni


Målning av bastun


Micke och Björn fixar med elden inför grillning


Träningsoutfiten på +  foppaskorna. Snyggt.


Grannar kommer för grillning


Trattissoppa:O Så gott! Blev grymt sugen på det nu alltså.


Ännu en receptbok i min smak;)

Kan inte sova

Jag gav upp, har legat vaken konstant sen halv 6. Dessförinnan har jag sovit, hostat, vaknat, frusit, somnat, hosta, svettats, somna, vaknat, ont i magen, hungrig, somnat och sen bara varit vaken. Hostar så hårt om nätterna att det känns som att de ekar i rummet efteråt. Sitter nu med syrran på sitt rum, hon ska snart på skolan. Hon tycker jag kan ta mitt sömnte, får se om jag ids. Känner inte för att sova nu. Tydligen somnade jag rätt tidigt i hennes säng igår, hon fick dra mig upp därifrån när hon väl skulle sova. Nej nu ska jag nog ta mig lite frukost tror jag:)

need inspiration

less jag är på layouten på bloggen, vill ändra header, bakgrund, hela layouten.  Men det kommer ta forever att ändra till en helt ny mall. Och jag är inte på humör att göra det nu heller. Ingen motivation och ingen inspiration till det. Inte nöjd alls med hur min blogg är nu, men jag ville bara slippa den gråa tråkiga som var innan. Nu är den istället blå och tråkig:P Har ni nå tips på färdiga mallar? Är inte så fond över dem som blogg.se har. Lr nån som är sugen på att göra en header till mig;P? Det hade ju varit lovely.


A year without rain



har tidigare publicerat några inlägg med denna tjej, Selena Gomez. Säkert inte så många av er som vet vem hon är. Hon är en ung en amerikansk skådespelerska och sångerska. Hon har mestadels medverkat i många disneyfilmer och serier, därför jag snubblat över henne;) Nu har jag nynnat på denna låt ett tag:) Tycker den är rätt skön:) Inget att dansa till men texten är fin och Selena är ju en naturlig skönhet!

Thailand




Ooh hur ska jag lägga upp den här inlägget mån tro. Känns ungefär som jag ska göra en redovisning för skolan. Jag älskar ju bilder, så mkt bilder ska det bli. Frågan är om jag kommer idas skriva allt jag vill skriva. Alla historier, minnen, skämt, människor vi mött osv. Jag vill få ned så mkt som möjligt känner jag, inte bara för er skull men främst för min egen del. Min förra asienresa, när Ems och jag jobba/praktisera i Beijing, då hade vi en resedagbok där vi la upp allt som hänt. Dagligen skrev vi dagbok på laptopen, så därifrån har jag massa historier och skämt sparade. Resedagboken har inte allt, fanns en hel del historier vi inte ville publicera också;) Vad jag ville komma till är att jag är grymt glad idag att vi la ned så mkt tid och energi vi gjorde på att skriva dagboksinlägg om den fantastiska resan. Så jag vill även att Thailandsinlägget ska ha lika rikt innehåll. Men Karin och jag har väl även här en del stories som inte kommer publiceras:P Längtar tills jag får hennes kort!


ont

Gosh vad min kropp inte gillar mig nu, ont i leder, huvudet, rösten är fukkad och halsen gör ont, snuva på det. Jag kokar samtidigt som jag fryser. Tänkte vara lite anständig och klä mig i mina (egna) kläder ( är hemma i Tjärn) hittar fan inga underkläder!! Hittar de bikinis som jag inte tog med mig till Thailand. Har familjen packat alla mina kläder till läggan medans jag varit borta lr?! Äh vem behöver undies egentligen. Skönare utan:P

åäö

Jag har glömt bort åäö. Använder istället a och o. 2 veckors semester och man har inte direkt suttit vid en datorn så ofta där i Thailand. Likt förbannat har jag anpassat mig lite efter deras tangentbord. Jag har fått gå tillbaka och korrigera flertalet gånger nu, händer nästan i var och varannat ord som har åäö i sig, haha.  Börjar småskratta lite varje gång.

Update soon

Jag ska försöka redogöra Thailandsresan här på bloggen snart tänkte jag. Vill bara få alla bilder från resan först:) Jag och frugan hade självklart med oss båda våra kameror. Sitter nu och småler när jag tänker tillbaka på våran resa. På vissa hotell hade vi dubbelsäng, så när frugan och jag gick och la oss för att sova så emellan oss låg vara kameror. Haha dom var som våra barn:D Identiska är dom också, enda som skiljer är att min är svart/silver och hennes helsilver. Våra Canonbarn:)


på flyget till Bangkok

En av de första dagarna på Karon

Bring it on


Who´s up for a fight? Sure I am!

Hemma

Jag är hemma från jobbet idag, har tappat min röst och har sån hosta, snuva och feber. Nu ska jag försöka få nått att äta.


Köldchock

Kallt, kallt kallt! Kommer från 30 gradig värme, från Bangkoks heta stadsliv till -18 Övik. Home sweet home? Inte som det känns nu. Karin och jag kom till Svergie idag kring 16.30 -tiden. Strulade sig lite på vägen hem, men till slut hamnade vi i Sundsvall där Björn kom och hämta oss. Så typiskt att Höga Kustenflyget var fullbokat och vi fatta som att det var sista flighten för dagen också. Men det gick två senare flyg också, pappa trodde vi hade åkt med nån av dem hem. Dumt att inte tanten (unga kvinnan) vid disken kunde få det ur sig då att det gick ett flyg till Övik 18.40! Vi pratade ju med henne vid 17. Nu är jag trött som bara den efter alla timmar på flygplan och flygplatser. Har åkt på en redig hosta också, skrapar riktigt ordentligt i halsen, snuva, värk och feber. Godnatt Sverige. Önskar jag kunde vakna upp i Thailand igen imorn. Please.

No sun

Nani det blir tydligen ingen sol har i Thailand!! Vad are fragan om?? Vara eurpiska vita kroppar har fatt 30minuter sol ( da solen varit framme helt och himmeln runt varit bla) Detta skedde en morgon, tidigt, i vantan pa var minivan som skulle ta oss pa trip till djungeln. Den dagen var toppvader pa beachen. Men vi gomde oss i the wild djungel! Annars ligger vi val pa 2h med solen som skinet genom tunt lager moln. Varmt och riktigt skont, javisst!! 30 grader och det ar sa underbart skont har i ovrigt. Men solen vagrar komma fram pa en vackert klarbla himmel. Den skiner igenom delvis molnen, men en soldyrkare som mig maste ju ha den helt framme och det ska vara en helt klarbla himmel. COM'ON!! Well just face it, there aint gonna be a real Thailandtan! Men det far val fixas pa nasta resa hit. Har pa kann att det kommer bli en next year;)

Idag har varit en bra dag. Mkt skratt och mkt att se, snorklat, badat, Phi Phi oarna, slinga haret lite till, traffat en utsnygg surfardude fran Canada, atit pa en restarang med bufe ( at som en flodhast!!!) bokat nytt hotell med pool vid beachen pa Koh Lanta. Check it out!


Brun?

Ja det gar ju sisadar for oss att fixa thailandsbrannan. Typiskt att man ska vara en san soldyrkare och alskar att vara brun och fin. Vi kommer komma hem med en 'weekendbranna ala Finalandskryssningen' Men till vart forsvar har vi spenderat storre delen av tiden i djungeln och resan avslutas med shopping i Bangkok. Sen har vadret inte varit det basta heller tyvarr. Regnat har det mest gjort pa natten som tur ar, men molningt har det varit dagtid. Idag sa kom solen fram ordentligt iaf, men da pa eftermiddagen kring 17. Karin syns iaf att hon har fatt farg pa sig idag, jag tycker inte de syns sa mkt pa mig. Men jag hade iof en 'grundbrunfarg' nar jag kom. Sa jag far inte riktigt den dar rodabrandahyn. Foresten sa at vi det dyraste vi gjort under resan idag...600 Bath for 2 pers. Dryck och mat for 2 samt en grymt god italiensk hemmagjord chokladbrownieskaka som vi delade pa!! YUMMY! Svenska kronor gick det pa 140;- sa 70 kronor per skalle.

Nu ska vi ivag och boka upp oss pa en battur for imorn. Snorkling och kritvitastrander....och SOOOOL!!! Here we come!!!


Elefanttrakking

Idag har vi haft en helt underbar dag i Thailand. Steg upp tidigt ( for att vara semester dara;) Halv 8, packade var vaska for en heldag i djungeln. Soligt och riktigt varmt var det ute. Antligen!!!  Hoppas vi far farg idafg!!! Men sa fort vi lamnade beachen och beger oss innat landet sa mulnar det till. DAMN!! Inte menat att vi ska bli bruna!!

 Utflyckterna for dagen har bestatt av ett besok i hot steam poolar i djungeln, dar vi badade i varma kallor. Dock rekomenderade guiden oss att inte vara i langre an 30 minuter. Da vi kunde bli lite "koko" i huvudet. Han sager aven att vi inte behover byte om fran bikinin till klader da vi ska vidare till the emerald lake. /jag trodde det skulle vara alldeles i narheten av dar vi just befann oss. Men efter lite vandring genom skogen, tillbaks till var bil. Inser jag att vi ska aka vidare. Vi brummar vidare mot nya mal. I bikini, i bilen, blot. Tur att vi fatt lana handduk fran hotellet.



Lanad bild

Nasta stopp blir vid en nationalpark, sjalvklar kommer jag inte ihag vad den heter. Vi vandrar genom tat gron vacker djungel. Kandes som en evighet innan vi kom fram till det kristallgrontklara sjon mitt bland all skog. Har var vattnet inte lika varmt som i den forra "poolen" Men fortfarande riktigt varmt. Kan ju saga det generellt om badandet i thailand....riktigt varmt i vattnet alltsa. Dar simmar vi runt och bara tar det lugnt. Lovely.

Nu skriver jag ratt kortfattat om vad vi gjort, far uppdatera ordentligt nar jag ar hemma och har alla bilder fran varan resa att lagga upp.

Iaf sen kommer saklart hojdpunkten pa dagen. ELEFANTTUREN!!! Karin och jag var som sma barn pa lordags strax innan man ska fa sitt godis. Jatteglada och uppspelta. Vi far ledarelefanten och far satta oss pa forst. Ojoj vad adrenalinet rusade! Grymt! Vi vandrade genom helt fantastisk djungel i en timme. Genom vattendrag, sly, palmer. Helt fantastiskt!! Vi var ett gang pa 4 elefanter som marcherade genom djungeln. Sist i ledet foljde aven mamma och babydumbo med pa turen:D! Dock utan turister pa ryggen. Hur sot var inte lilla Dumbo da! Sjalvklart forsokte jag sjunga pa overste Hatis march fran Djungelboken nar vi red. Men det gick int sa bra. Haha.


Lanad bild

Turen med elefanterna var helt klart det basta under dagen. Vi tog massa bilder. Varan elefant hette "Uolie" och var 9 ar gamal, hade fina betar och var en riktigt stilig karl. Kanslan av att klappa en elefant var inte riktigt som jag trott...den var betydligt harigare och hardare pa sitt skinn. Det var riktigt kul nar vi klattrade ned i forsar och upp pa slutningar. Da kande man hur man lattade!

Sjalvklart bjods det pa mat under dagen ocksa, den avnjots i stillsam rofylld miljo vid en smaragdgron sjo vid jattehoga kalkstensklippor. Jag tyckte seafoodsoppan vi fick dar var awesome. Kottratten var inte helt fel heller, inte heller tofuratten. I love foooood;)!!

Sist pa schemat stod ett besok pa Tiger Tempel...lr vad det nu hette. Nu var vi jattetrotta och helt slut pa. Aporna i templet var roliga i forsta ogonblicket...men sen riktigt irriterande. Tjuvaktiga och smaelaka.

Nu ska vi lamna datafiket. Vill halsa till min snalla fina pappa! Grattis pa farsdag!! Alskar dig!!!


Krabi Ao Nang

Nu har vi lamnat var paradiso Koh Yao Noi, vi bodde mitt i djungeln med havet, palmerna, urskogen som grannar. Bongalowsen var riktigt haftiga och hela hotellet likasa. Gar inte att beskriva med ord. Eller foresten...kolla in hotellets hemsida vetja;D http://www.lomlae.com/ Grymt!!!

En minne for livet ar iaf nar vi hyrde motorbike och korde genom on. Helt helt underbart!!! Vi slirade runt pa djungelvagar i lera...jag skratta sa tarana rann. Annu roligare var det nar vi skulle ta oss tillbaka tioll vart djungelhotell och korde i sporegn med paraply. Som till slut gick sonder i vinden. Karin var dyngsur och hennes vita klanning totalt genomskinlig. HAHA! Funny funny. Och den redanb slippery roaden som vi hade till hotellet....den var ovcerfloaded i mud och lera. Annu mera skratt;D


Nuvarande hotellet ar inte mkt att hurra for...snacka om megabudgetbudget!!! Vart forra gick pa 3000 B natten...det vi har nu kostar 300 B. Det villsaga 75;- for oss bada varje natt....ca 35;- per skalle. BILLIGT!!!

Det basta och fulaste denna dagen maste varit nar vi duschade....har ni hort talas som airdrying nan gang? Vara handdukar vagrar torka pga av det fuktiga vadret. Sa efter jag duschat stod jag naken mitt i rummet och forsokte torka fran flakten i taket. Tog ju sin lilla tid om man sager sa;) Samma procedur for Karin;)




Morgondagen bjuder pa elefantridning i djungeln, besok i en nationpark,  bad i varma kallor ( behovs verkligen inte i denna varme....30 grader) sen ett tempelbesok. Kommer bli toppen. Vi betalar 275;- da har vi aven lunch och upphamtning pa hotellet, samt insuranse. Ursakta mitt blandade sprak...stor mig sa pa att vissa bokstaver saknas. Hehe.

Nu ska vi bege oss vidare. Finns ingen anledning att sitta vid en dumburk som denna nar man befinner sig pa andra sidan jorden i Thailand;) Eller hur.

BAnkok flygplats

Jag som sa jag ville ha lite action pa flygplatsen...men inte sa mkt! Det hela borjar med att vi hamtar vart bagage som kommer ut pa bandet. Jag ser min lila ack sa fina backpackervaska komma. Tar den. Karin tar sin. Vi skyndar oss vidare genom passager och vaningar. Tar oss till 4:e som ar inriktes. Kollar boarden...vi ska flyga med Thai till Phuket. CANCELED!!! WTF!

Flyget skulle ga vid 11, klockan var val 9 nar vi ser detta. Vi skyndar oss till Thaiinfodisk och dom sager att vi kan flyga med planet som gar 9.50. Great!! Orineterar oss igenon alla incheckningsbas....maste ju fan chacka in bagaget om flyget gar om 50 minuter!! Skynda!!

Yes hittar ratt avdelning  - C! Fanns flera...anda till R!! Vi toksprang genom hallen. Precis i samma sekund vi ska checka in bagaget sager Karin " Detta ar inte min vaska....DETTA AR INTE MIN ANNA!!!DEN AR INTE MIN!!"

Nu kom paniken for real. Karin har fel vaska och vart plan aker om 50 minuter. Hon ser pa adresslappen att tjejen som rar om denna vaska ar fran Svergie Malmo. Karin ringer nummret som star pa vaskan men inget svar. FAN! Tank om andra tjejen inte markt nat heller....tagit Karins vaska och akt vidare!!!

Efter massa om och men....springade fran vaning 4 till grundvaining....maste ga in igenom vaskutm\hamtning, bli stoppad av vakter, forklara i ren panik att vi MASTE in igen!! WRONG BAG!!! Nu hade jag fatt tillrackligt med spanning. Karin sluta luras....sag att det ar din vaska nu. Vi prata med flera infodeskar....fattar nada. Ar for stressad och svetten bara rinner. Hur ska vi hinna checka in bagaget och hitta gaten pa 30 min!?!?!!?

Fortsattning foljer....Nu ska vi ata grymt god thaimiddag och dricka gott! Puss kram!

Karon Beach

Just nu sitter vi pa ett internetcafe i narheten av stranden, Karon Beach Phuket. Varmt, kan vi saga. Trtos att det har skymt och solen gatt ned sa ar det riktigt varmt an. Vi har tyvarr inte fatt sa mkt solsken pa oss:(. Det har varit molningt hela dagen. Imorse satte vi vackaren pa 8, vi tanker INTE sova bort semestern inte. JA ni kan ju gissa vilken tid vi gick upp...narmare 1!!!!! Vi forsov oss! Na javulskt!!! Vi ar helt slut sen flygresan, tog pa krafterna det....sen varat lilla aventyr pa Bankoks flygplats. 

Vi ar har for att uppleva och se saker. Samt bli gyllenbruna och fina. Men ska vadret fortsatta sahar kommer vi vara bleka som snon som lagt sig hemma. Hoppas solen tittar fram imorn! Det finns gott om svenskar har, svenska tidningar, expressen och aftonbladet i varenda 7eleven kanns det som. SVenska menyer pa restauranger och thailandarna har till och med lart sig prata lite svenska. Vissa fraser iaf. "HEj jag heter Harry" vare en forsaljare som ropade efter oss. Jag stor mig ratt mkt pa det om jag ska vara arlig. Imorn lamnar vi Karon och ska bege oss mot en paradiso. Ser verkligen framemot de. Nu ska vi hitta en restaurang och ata. Trots att vi befinner oss pa en explaterad turistord ar anda priserna ratt laga. Middagarna ater vi for 40-50 :- Alaskar maten har iaf! LOVELY!




Lanad bild / Karon BEach

Leaving on monday morning

Då var dagen kommen, som jag längtat efter att få lämna vårt kalla tråkiga land. Jag lever för att få resa, älskar verkligen det! Och nu drar jag och frugan till iväg. På väg till flygplatsen nu snart. Gideå-Arlanda, därefter åker vi till Helsingfors. Där inväntar vi vårt nästa plan som tar oss vidare till Asia, THAILAND!!


Supersize me



Måste nog skäpra mig med onyttigheterna. Börjar bli lite overweight;) Dubbelhakor klär mig inte:S Haha!

Aaah!

KAMERAN! GONE! Det här händer inte, inte nu! Jag måste ju ha den. NU! Hoppas den blev kvar hos Marlene igår på Halloweenfesten. Annars måste jag köpa en kamera det första jag gör imorn. Kan inte vara utan en nu när detta komma skall! Helvete. Snälla Patrik svara och säg att den blev kvar där. Har aldrig tappat den på fyllan ever, så om detta blir den första ... jag förlåter mig inte. Annars tar jag daddyos!

YES! Tackar Patrik för det positiva svaret. Den blev kvar på festen. Pjoooh! Nu kan jag återgå till vardagen igen. Får åka förbi hos dem efter träningspasset och gymmet:)


Sexy back

I just couldn´t help it;) Had to make a post.  "Dirty babe. You see these shackles? Baby, I'm your slave. I'll let you whip me if I misbehave" Haha:) Thanks J.



And I really do feel like dancing when I hear the beat of this song:D I just wanna get down:D High heels and short dress and then hit the dancefloor!


I just can’t get you out of my head

I just can’t get you out of my head
Boy your lovin’ is all I think about
I just can’t get you out of my head
Boy it’s more than I dare to think about




:)

Nyss hemkommen från Micke, var skönt att med en skrattfylld kväll, en grymt bra film och massa snack. Godis att tillägga också:) Nu ska jag sova, imorn blire stan. Gonatt


friday



ÄNTLIGEN! FREDAG! Har räknat ned ända sen i måndags;P Trött i vanlig ordning, inga planer för kvällen. Än iaf. Lr jo, nu blev det planer. Haha, hänger med Micke. Film blir det. Slutar säker med att båda somnar i soffan, han är jetlaggad från USA-resan och jag från jobbet. Annars då...vart frågad på dejt idag av Fantomen. En kund som bokstavligen frågade om vi kunde gå ut. Ta en kaffe. Nu på en gång. Tackade snällt men bestämt nej. "imorn då? Nästa vecka?" Det lustiga var att han var inte ironisk över huvudtaget. Bloody serious. Jag blev rakt skraj. Haha! Man är så ovan att folk ska vara så rak på sak. Svenskar är inte riktigt lagd så.  Visste ju inte ens vem han var. Har aldrig sett karln förut. Haha.



Jag var pepp på att fara på dansen idag och sen gymma, men dom dummingarna har stängt idag. Lr dom stängde vid ett. Varenda företag i hela stan måste ju haft halvdag idag...utom vi. Ska kolla hur friskis har öppet i helgen, får ta igen det då. Känner nu att det inte är lika jobbigt att ta sig dit. Motivationen finns på plats. Främsta anledningen tror jag är att jag känner att jag mår så fruktansvärt mkt bättre av att vara där. En av dom bättre känslorna i livet just nu faktiskt. Belåtenheten efter att ha tränat. Känns bra på ett sätt och tragiskt på ett annat. Måste ju finnas andra grejer i ens liv som kan göra en så nöjd och glad.
Men just nu känns det inte som så:( Tyvärr.


bad mood

Nu checkar jag ut. Vilken hemsk dag. Gråtfärdig, less, trött, arg, irriterad. Lika bra att säga godnatt.


björnkram



Jag hittade en så söt björn på Coop förra fredagen, nästan så jag måste köpan:) Gonatt allesammans, hoppas ni får en fin dag imorn. Dröm sött. Det kommer iaf jag göra;)


Onsdag



Lovely. Jag var duktig idag också, hade ett pass 17 som jag skulle gå på. Trodde aldrig jag skulle hinna. När klockan slog 16 på jobbet kände jag hur peppad jag var att åka och träna. Vilket är kul. Har känt så flera ggr denna och förra veckan. Dock var jag utan bil på jobbet och utan mat i magen. Det slutar med att jag kommer från jobbet 16.45. Pappa hämtar mig. Snabbt hem, byta om, äta en halv banan, iväg på Friskis. 17.02 var jag gick jag in i stora salen.  Passet hade redan börjat, men vad gjorde det:) Känner mig så nöjd och glad efteråt. Grymt glad. Mår mkt bättre av att vara och träna och röra på mig. Mötte Micke på gymmet efteråt också, min gamla chef. Jag gjorde en kort löpning och sen nå bollövningar. Sen tog hungern över. Snart sova. Awesome.


May the force be with U(S) :)


My oh my:D I just got a comment that made me very very happy:D  This is a greeting to my young Skywalker in Detroit! That mysteriously ended up on my msnlist, funny story. I think I have written a note about this before. Awesome that you found me. Google is our friend;) Unfortunately all of my blogupdates is in swedish. Unless you translate the website through google translation.  But I hope all is well with you and to talk to you soon on msn again. Take care! XOXO Amidala:)



On my way



Phil och jag säger gonatt nu:) Gillar texten till denna låt:) Kärlek och lycka.  Sov gott! I´m on my way!

Tell everybody I'm on my way
And I'm loving every step I take
With the sun beating down yes
I'm on my way
And I can't keep this smile off my face

'Cause there's nothing like seeing
each other again
No matter what the distance between
And the stories that we tell
will make you smile
Oh it really lifts my heart


here we go again





Har hållit på att packa ned massa saker hemma i Tjärn ikväll, garderoben rymmer ju en hel del. Sen har man sorterat bort, provat, provat mer, hittat plagg man inte använt på ett tag. Sprang på några lockrullar som jag haft på år och dar. Självklart skulle jag testa och he upp en...som blev 2 som blev 3, nu är hela håret rullat! Minns att det var riktigt drygt att sova med dem. Kommer väl se ut som en krulltotta imorn, då blire till att ta fram plattången:P

 Annars då, hellweek drog igång idag och jag kunde inte vara mer nöjd. Man känner sin kropp rätt bra och man vet när det är på gång. Bästa tycker jag är att boobsen blir större;) Om det bara kunde bestå;)  Sämre är väl att jag packat mer lr mindre alla OB-kartonger och hett dom i läggan. Haha, hur tänkte jag där?Men eftersom man är världsvan så har man förberett med skydd samt tabletter i fler olika väskor och jackor. Men det kanske är läge att fylla på dom förråden emellanåt;) Hatar att jag ska må så förbannat dåligt och ha sånna smärtor i magen:( Tror det är enda gången jag riktigt gått hem från jobbet, samt stannat hemma från jobbet. Har jag ens varit sjuk och stannat hemma från jobbet? Förutom pga av armbrottet då. Hur som helst ska jag nog springa in på Ica imorn och kolla om dom har pronaxen. Säljer dom det tro? Nä ni nu ska jag sova, är nog jävligt att kliva upp som det är. Spelar ingen roll hur tidigt man lägger sig det är ändå som skönast i sängen på maran.


shopping


Hittade en söt stickad tröja på HM för ett tag sen. Men man är ju expert på att köpa kläder man inte behöver. Men det är ju så förbannat kul;) Men tycker ändå jag vart duktig på att hålla igen på den shoppingnen. Nu har mkt pengar gått till lägenheten och förnödenheter dit. Nu ska jag fixa med nå tavlor och framkallning av kort:D Me like! Synd bara att det ska vara så svårt att bestämma sig för vad man ska framkalla för nåt. Det är ju inte som att jag har lite kort. Bilder från juni 09 fram till nu är 26 279 filer:O! WHAT!!! Trodde inte det skulle vara så galet mkt!! 69 854 filer till finns från 05 och fram till sommaren 09. WTF!!!!?!?! Aja jag ska framkalla en cancastavla, vet inte riktigt motiv än. Jag har ju det jag ska gå igenom;)


Tisdag

Jag vill bara lägga mig i sängen och sova. Ont i axlar, rygg och nacke. Måste lära mig att slappna av och sitta rätt på jobbet. Känner mig fortfarande vilsen i programen, kan nästan alla namnen på mekarna, nääästan! Nu de här 3 återstående arbetsdagarna av veckan så är inte bara Jonas borta, utan också verkmästarn Hasse. Jao, blir intressant de. "Fantastiskt" för att quota Krister. Må ju säga att jag är grymt imponerad av han, hans inställning, sätt att arbeta, hans lugn,  grymt duktig.

Fick ett mkt trevligt besök av Peder och Stefan idag också. Tror ni jag blev glad? Men nanting:D:D!! Slängde mig på Peder och sprang genom verkstan för att krama om Stefan:D Saknar er så<3 

Syrran och jag skulle iväg och träna ikväll, men det verkar som jag missat alla passen. Ett cirkelfyspass kvar på schemat, men det måste bokas. Får höra med Petra hur hon ska göra som. Just nu lockar som sagt sängen. Starkt. Eller soffan + sista dvden av Avatar. Får se vad syrran säger:) Träna lr inte träna?


Oh Written In The Stars

Snubblade över denna låt på reklamen på Spotify alldelles nyss. Föll för den på en gång. Refrängen <3 Härligt beat. Vad tycker ni?



Oh Written In The Stars
A Million Miles Away
A Message To The Main
Ooooh
Seasons Come And Go
But I Will Never Change
And I'm On My Way


grey

BLev tokless på det gula i bloggen så jag slängde ihop en ny look på några minuter, så den här får vara tills jag får inspiration att göra nått annat. Blir galen på alla koder och det man ska justera, så det får jag göra när jag har tid. Men för tillfället fåre vara såhär:) Nu ska jag sova, min kropp värker efter dagens träning. Men det vare värt. Måste ju iaf vara en av toppkänslorna nowdays. Äta, sova, träna:P! Gu vad mitt liv lät roligt! Om dessa är höjdpunkerna;) Haha.



From the top of the pole I watch her go down

You spin my head right round, right round When you go down, when you go down down

well said Flo!

Gosh vad mkt som snurrar runt i mitt huvud nu, känner att jag inte får nån ordning på något. Vet inte hur jag ska få svar på alla frågor heller. Känns som att det krävs att man tar något beslut snart.  Ett beslut och hålla sig till det. Inget velande. Vissa känslor känns mer uppenbara än andra, jag vet hur jag blir när jag hamnar i en sådan här bubbla. Stressad och känslosam. Blir jag stressad stänger jag folk ute, vill inte att dom ska må dåligt över hur jag mår. Bättre jag gör de själv, ensam. Och just nu vill jag vara just det, ensam.



Måste väl ta en funderare, "framtids-Anna" hänger ju på dessa beslut.


Nov. 1, 2010

Happy feeling. Var och tränade med Kristina idag. Jag gillar måndagspasset vri brukar gå på, bra låtar och bra övningar. Gårdagen var massa styrka och idag vart de mer kondition. Både Kristina och jag var helt slut på efter. Skönt!! Sen drog jag upp på gymmet ett tag också...tänkte invänta Petra och gänget men dom skulle dyka upp vid halv 8 och eftersom jag kom halv 6 så kände jag mig nöjd. Får se om jag hänger med dem imorn istället:)



Fick halvdåligt samvete när jag lämna Krister på jobbet vid halv 5 och det var mkt kunder. Kändes så himla fel att gå. Pappa hade väntat en halvtimme redan och sen skulle jag på banken och träningen var direkt efter. Sen skulle man äta innan också. Är lite kaos framme vid kundmottagningen nu när Jonas är borta. Krister får verkligen dra tungt lass + att jag är väldens rookie och har massa frågor. Drygt.


RSS 2.0