Sova

Så var min Iphone inne för rep, den där nedrans bakåtknappen fungerar inte. Jag fastnar i menyer och kan inte komma ur dem. Nedrans irriterande, igår kunde jag inte komma åt ringafunktionen. Toppen. Så när jag kommer till Telia så har den jäveln börjat fungera igen. Så vare síst också, men nu tog dom in den. Garantin min går ju som ut snart. Så jag fick en låneIphone att ha under tiden, en 4:a det med. Great:) Kan ju inte missa massa wordfudande bara för att min mobil är på rep;)  




Nu ska jag sova iaf. Längtar till sängen men inte morgondagen. Tandläkaren och jobb. Yeaj, happy day.


Take a picture of me with a Codak

Gud vad dålig jag är på att ta kort numera. Inte som min och Karins guldtid 2008. Då fotade vi varenda steg vi tog. Väldokumenterat år. Och systemkameran min har inte jobbat så hårt heller iår:S Paris gick den på högvarv:) Och Alice har åkt på den en hel del också. Dumma med min "bilddator" är att den är overloaded med kort. Helt sjukt mkt bilder. 35 000 bilder + ligger jag på iaf. That´s a lot:) Tänkte ta fram några glada minnen från iår:)


Solberg tillsammans med Sidesjögänget


Afterskifesten i Drömkåken med Mia och Johan


Kats Möhippa i maj


Utgång med girlsen den kvällen


Reunionsfesten med 85:orna i maj


Katarina och Jon säger ja till varandra i kyrkan <3 i juni


Heta babes på väg till bröllopsfeste
b

Ankomst Sweden Rock Sölvesborg, juni
SRF!!!



Metallica i GBG, juli


"What what what what what" GBG med Nikko och Huuhka







Orup med jobbet 7/7


In Flames Sonisphere juli


My fellow rockers


Strandfest i Gullvik innan Marmeladorkestern på Olles, juli


Ute i mina kusiners stuga och åker vattenring, juli



Tillsammans med Micke:)


Kusinerna



Stugan augusti


Surströmmingsfest hos Nordins, augusti

Kubbyran med Sidesjöfalke, augusti



Jag och SötLinda lite alkoliserade, augusti


In Flames Sthlm November


Dag 2

Hemma, frizoon, inga måsten, ingen klump i magen, kan släppa allt. Snart helg...halvägs igenom veckan nu. Finns så mycket jag känner och tycker nu att jag skulle kunna skriva en novell. Men vem orkar läsa den.  Lyssna på In Flames och kypa ned i soffan är vad som gäller nu. Fundera på träning, men nä inte idag heller. Vet ju att humöret och orken skulle förbättras, men likt förbannat ids jag inte. Har ett helt ankare som håller mig fast. Är fortfarande lika osocial och tråkig. Jag är kort och tvär när jag är hemma med familjen också. Låter kanske dumt och elakt, men jag orkar inte vara trevlig:S Tur min syster står ut med mig. Även fast jag är en pain in the ass många gånger. Hon tog mitt kort och gick och handlade mat på Kvantum medans jag jobbade häromdan,  lagade mat med mig och körde idag ned mig till Telia. No complaints. Dock blev jag mindre glad när hon droppade hela min pepparkaksburk i golvet, upp och ned....smulor på golvet och brustna pepparkakshjärtan. Damn. Blir till att hämta mer hos farmor sen. Well well ska försöka pallra mig upp härifrån och baka lite lussebullar. Take care



Spent some quality time with my borrowed smile
The gleam is replaced, rip me open and erase me


In Flames 24 april

I fredags köpte jag biljett till In Flames konsert i Umeå 24 april. Man hinner inte mer än komma hem från en konsert så ska man iväg på nästa. Underbart! Verkar kunna bli ett gäng som ska dit också. Även fast jag inte styrt ihop nåt med några än:P Hade mest fokus på att bara komma över biljett. Vet inte hur många dom säljer heller.  Jag såg dom i Idun för nåt år sen, skulle väl inte säga att det är stort. Akustiken var sådär, känslan är inte densamma som när man sett dem i en riktigt konserthall. Men det gör detsamma:) Umeå är nära och bra, riktigt kul att dom gör en Svergieturne också. Länge sen sen sist. Dom har blivit så stora de senaste åren så världesturner går väl före lilla Svea:P Vilka fler ska dit:)??


Titanium

Har varit på övervägande bra humör idag, helgens bravader håller sinnet i form än:) Partymusiken dånar fortfarande ur högtalarna, Titanium och Suavemente:) Tycker verkligen om texten i Sias och Guettas låt.

I'm bulletproof nothing to lose
fire away, fire away
ricochet, you take your aim fire away,
fire away
you shoot me down,
but I won't fall

I am titanium
you shoot me down, but I won't fall
I am titanium

Skulle väl inte inte beskriva mig som titanium direkt. Är för bräcklig och känslig för det. Men när jag hör henne sjunga refrängen strålar det en känsla genom hela kroppen och jag känner mig stark. För några sekunder känns det som att jag kan klara vad som helst. En härlig känsla. Mot för den vanliga deprimerade jag som bara driver runt. Orkeslös, oengagerad och allmänt låg. Men det är svårt att vara eller känna nåt annat när man det är den känslan som är starkast just nu. Får se det som att det är en period som är nu, ger ingenting att inte bearbeta det. Får tillåta mig att vara på det här humöret. The best is yet to come. Men tills dess...Titanium!



 

Ekonom?

Har tydligen fått påminnelser för obetalda räkningar? Dom ska dras automatiskt men det har blitt nå tok. Haha ser nu att man kanske ska godkänna betalningar också. Bra Anna! Gjorde en koll på fonderna också...droppat 4000 på mindre än en vecka nu. Enda som går bra är Rysslandsfonden:P Förut var jag ju engagerad och intresserad av aktier och fonder, under min ekonomiperiod:P Den har lagt sig nu. Efter gymnasiet ansökte jag om att börja studera vid Handelshögskolan. Jag kom in men ångrade mig sen . Undra vad man hade gjort idag om man pluggat där?



Lördagkväll.guld.

Sitter och halvsover framför dumburken. Klev upp för en timme sen. Så jävla skönt att sova i sin egen säng. Min gamla säng är way bad. Tittar runt i läggan och inser att det är dags för julpynta. Allt är på vindan i Tjärn så jag ska dit och hämta kartongerna. Byta gardiner, tvätta fönster, dammtorka, dammsuga oj oj vad motiverad jag är. Eller inte, hade gjort världens skillnad om det varit snö ute. Har inga direkta adventskänslor. 

 Ingen huvudvärk eller bakishet idag, det är ju skönt:) Har varit en tvådagars i helgen, sååå bra!! Man känner sig on top of the world fre-lör kväll. Sen söndagar, spelar ingen roll hur helgen vart det är alltid söndagsångest. Men jag hade sån toppenepic helg! Har varit många sådanna på sistone. Förra veckan In Flames, helgen dessför innan Jone och Kats fest...Riktigt kul! Och så många lyckade besök på dansgolvet på Olles. Happy feeling!





Igår blev det mat på Olles med Westerlund, Huuhka och Eriksson. Jävla sköna grabbar, jag känner mig ju mer grabbig än tjejig många gånger. Vilket fok brukar påpeka också:P Har inte direkt ett feminint vokubulär:P Här behöver det inte censureras nåt:P  Därefter fest hos Nikkolishous innan vi drog ned på Rock on the Docks. Förfesten haha, blev ju jävligt rockig. Eller?? DJ Linda in the house;D Nikko och Eriksson var inte långt efter. Det var mer Pitbull, LMFAO, Guetta, Swedish House Mafia, Lonely Island och Skrillex? Vad hände? Eriksson och jag visade upp våra sambaskills för varandra också , snart var det latiofeeling på Niklas vardagsrumsgolv. Suavemente! Guldlåt. Grymt. För att inte tala om allas dans till Sexy and I know it. Linda dina bilder vill jag se.

Rock on the Docks var kul också! Tur man hade dansat av sig hos Nikko innan;) Kul att stan styr upp nåt evenemang såhär. Mycket folk vare där också och många man kände:D Kul! Jag var så overloaded där ett tag att jag inte riktigt visste vart jag skulle he mig, jättejätteglad, dansa och shakade runt, rocka, grogga, studdsa mer:D  


Olearys och fotboll

Har just kastat mig i duschen och ska iväg till Olles och se på fotboll:) Käka och må gott. Blev riktigt impuls, drar dit med Huuhka, Eriksson och Westerlund. Ha en bra lördagkväll.

Natti

Har ätit godis så det står ut genom öronen på mig. Dumt att sluta när det börjar göra lite ont i magan...det blir ju som inte bättre:P Jag ska bege mig i säng nu. Är uttrött. Hoppas jag får drömma lite X-men drömmar:) Sov gott allesammans.


X-men

Blev ingen disneyfilm. VHS-spelaren har gått i pension. Typiskt. Sällan jag köper filmer också...så dvder fanns det knappt nåt att välja på heller. Bara Harry Potter och Avatar the last airbender:P Så fick bli att rota bland Kinadvderna. Men större delen av dem funkar inte:( Ingen av disneyfilmerna iaf. Så det fick bli X-men 2. Dålig kvalla men men.




X-men ligger mig varmt om hjärtat ( så förbered er på värste geek-inlägget;P). Älskar ideen med människor som har övermänskliga förmågor.  Vem har inte velat ha krafter liksom?!? Kunna flyga, teleportera sig, flytta saker med blotta tanken, vara utstark, läsa tankar, bända metall, gå igenom väggar osv

Min favoritkaratär till en början var helt klart Storm, skapa blixtar, stormar, lyfta med vinden. Snäll, varm och omtänksam. En god människa. Men nu har jag lämnat henne och gått över til the dark side.... till Magneto. Hehe jag faller alltid för the bad guys (Samma sak när det kommer till Star Wars, Darth Vader aka Anakin) Magneto är i grunden god, men med tanke på vad han sett hända sina föräldrar har han blivit fylld med bitterhet och mörka tankar om vanliga människor.  Samtidigt som han är en fiende till Xavier är han också en god vän. Båda strider för mutanternas rättigheter...men på lika olika sätt. Därav varför dom gick skilda vägar.  





En annan intressant karaktär i X-men är ju Wolverine. Wolverine är en mutant med varglika sinnen, förbättrad fysisk kapacitet, hörsel, syn, utfällbara klor och en så kallad läkefaktor som hjälper honom att återhämta sig från nästan alla skador, sjukdomar och gift. Samtidigt som han är en god karaktär har han en viss ond sida.  Han är inte den typiska superhjälten, skydda de svaga och bekämpa ondska. Nä, han gör som han vill när han vill. Nånting är det med han iaf, det bara skriker danger om honom. Han var iof en lönnmördare innan han dök upp som den karaktär han har i dagens X-men filmer. Så därav hans elaka onda uppsåt.  Vad jag inte visste var han är typ 100 år!!! Han föddes i slutet på 1800 talet. Men tack vare läkefaktorn ser han inte ut att vara mer än 40. Herregud....jag pratar om det här som det var på riktigt? Men ni kan vara lugna...vet att det är en serietidning;) Han är tydligen träffat Captain America också under andra världs kriget( dåligt film för övrigt) Men hade ju varit kul om Steve Rogers i filmen mött på Logan. Hur mkt mer av det här töntsnacket klarar ni av? Eller ska jag sluta nu kanske;)

Har just skickat iväg syster att hyra X-men och köpa godis;) Jag spelade ut tyck-synd-om-mig-jag-är-sjuk  kortet;)
 




Disneydags

När man var mindre och hemma från skolan för att man var sjuk låg jag alltid i soffan i tvrummet och tittade på film. Så jag tänkte vara lite nostaligsk och dra fram en del VHS-filmer och lägga mig under filten och titta på lite barndomsfilmer:) Visst hade det suttit fint med DVD men det utbudet är inte så stort i filmhyllan. Jag vill se Peter Pan, Askungen, Lilla Sjöjungfrun eller Törnrosa. Men dom filmerna har jag inte!! Nedrans:( Alladin och Djungelboken såg jag inte för alltför länge sen. Jag ska gå till fimhyllan och kolla vad som bjuds på:)



Onsdag

Sov hyffsat inatt iaf, bortsett från några värmeböljor och frysningar. Av med täcket, på med täcket, av med täcket. Druckit mkt vatten har jag gjort också och proppat i mig en och annan alvedon.

Håller nu på att uppdatera Iphonen till den nyare programuppdateringen, har inte tagit mig tid och gjort det tidigare. Sitter ju som aldrig vid datorn numera.

Lite musik på det hära sen en dusch. Tvätta bort sjukan. Låter som en bra plan.



I never seem to understand.
The time, the place, and who I am.
Define a way to stay alive,
It’s like I’m living a lie.



Update

Snacka om att det blir många inlägg när man ligger i sängen med en laptop i famn. Känns som jag väger ett ton. Armarna är tunga. benen, huvudet. När jag ändå är på kroppsdelar...min högerarm är inte återställd än:S Blåningen är borta men kan inte ha armbågen liggades mot bordet tex:S Tänk om jag gått och hett söndert nå mer benigt nu. Klommer är vad man är.

Så fortsatte jag med ett långt inlägg här som självklart inte publicerades....SATAN! Länge sen jag var med om det här nu. Fan vad arg jag bli. Jag fortsatte ett inlägg jag börjat med för en timme sen. Blogg.se har sen loggat ut mig men jag kan fortsätta skriva inlägget. Det är först när jag trycker publicera som allt försvinner. DAMN!!

Nu går jag och lägger mig!

Hoppas tjejerna hade en trevlig glöggkväll hos Mona. Hade gärna varit med.


Girlsen på Kats möhippa i våras.

David Guetta vilket geni!



Säga vad man vill om David Guetta. En riktig hitskapare, topplistelåtar, album, kända artister...han är verkligen en musikskapare ut i fingerspetsarna. Hans album är listetta på flertalet länder på Spotify; Svergie, Frankrike, Spanien, UK, USA, Norge. Belgien, Nederländerna...går att fortsätta ett tag till.





Här kommer ett axplock av låtar jag gillar med honom, utan inbördes ordning

David Guetta

  • When love takes over feat Kelly Rowland
  • Commander feat Kelly Rowland
  • Sweat feat Snoop Dogg
  • Little bad girl feat Taio Cruz and Ludacris
  • Love don´t let me go feat The Egg
  • Sexy bitch feat Akon
  • Who´s that chick feat Rihanna
  • Memories feat Kid Cudi
  • Gettin´over you feat LMFAO and Fergie
  • Without you feat Usher
  • Where them girls at feat Nicki Minaj and Flo Rida

    Jag som älskar att shaka loss på dansgolvet gillar ju verkligen hans beat och låtar. Ovanligt ändå att någon slår igenom så stort inom musikbranchen genom att vara bakom "kulisserna" Hans namn är nu lika stort som många av hans feat. artister. Akon, Pitbulll, Usher m.m.  Timbaland hade ju en period för nått år sen som han levereande låtar på låtar på låtar. Han har varit lite i skymundan nu på sistone tyck jag. Senaste låten jag hörde från han var faktiskt med Guetta och Pitbull. Pass at me, vet inte om jag lagt upp den tidigare. Men här kommer den iaf igen.



Black and white

Vart utless på färg, känner mig rätt färglös nu. Det rakt stack i ögonen att se de pigga glada gula. huvva.  Så svart, grått och vitt fick det bli på layouten:) Vill ändra typsnittet på min Nikeii. Men vettitusan hur man gör. Får göra en google sen och kolla. Profilbilden har jag ändrat x antal ggr också men den vill fan inte ändras på den här dumburken. Det ska iaf vara en svartvit bild. Hos mig är det en sommrig badbild:S Wierd.

Min kropp och huvud är riktigt döslut på. Fryser och svettas och kokar. Feber.  Sover en stund. Dricker vatten. Dom ringde från Human Resurs nyss för att kolla läget. Hon frågade om jag hade nå andra symptom och om det skulle bli sämre skulle jag få träffa en doktor. Känns bra att veta att man är i trygga händer och att dom verkligen bryr sig om ens hälsa:)


Sjukling

Forever - I can't find



Fly into the distant
Disappear for a while
I can't make sense of this

Shoppingsug

Jag har fått nån dille för svarta klänningar...spets och mkt hud också;) Här är några favoriter!



















Home

Är hemma idag, mådde inte alls bra när jag vaknade imorse. Sjublöt i svett, gick upp fick frossa, brännhet panna, frossa igen, snuva. Fever fever leave my heart alone. Tror nog jag fick nåt när vi var i Sthlm, gick runt i fredagsnatten i regnet. Blöt som en hund. Lite alvedon och vila så är man nog på banan snart igen.

Nä göra lite lunch, pancakes:)


Sleepy

Nu blir det sova. Har varit så trött och depp idag, måndag....en hel vecka till helg. Vill egentligen inte gå och lägga mig...då kommer jobb och morgondagen mkt fortare:/


En sovbild från i sommar, brun var man också:)

Sthlmsnatten i bilder
























Sista bilden och här somnar jag vid några tillfällen. Knaus!!!

Underbara älskade In Flames



På väg till Hovet:)


Törstigt sällskap


Diggar Viktors tisha:)





I väntan på In Flames! Bra ståplatser fick vi också:)


Bakåt är det en sjö av folk


Here we go!!







Händerna upp i luften!

Lyckorus <33






Favoritlåtarna ikväll var förutom klassierna Only for the weak och Cloud Connected, Swim, Allias, Delight and Angers, Walking where the dead ships dwell....Come Clarity såklart <3 Så häftigt med "elden" som brann uppför taket. Och självklart en riktigt favorit....Trigger <3  En låt som verkligen överraskade var Liberation. Den går inte riktigt i den vanliga In Flames andan, men jag gillar den lugna melodiska rytm dom har fått, en liten ballad på nåt vis:) Sista låten från albumet Sounds of a playground fading. Grymt skön, lyssna på den här

Live each moment like your last. Close your eyes, walk with me, I set you free. And everything you ask for ♥!!







Tackar för en grymt jävla bra kväll! Adrenalin, lycka, musik musik musik <3 Undra vart man ser dem nästa gång? Jag är sugen på en konsert utomlands jag;D


Sorry for partyROCKING!



Alltså LMFAO....Anna vad hände? Jag har gått och blitt lite småkär i han till vänster. Redfoo? Kolla håret på han:D Underbart! Inte så jag skulle kalla dom nå musikaliska genier. Och sjunga live kan dom inte riktigt heller. Men helvete vilken skön still dom har. Och på dansgolvet! Loving it! Har lite moves att lära mig:P Sen är dom där brillorna. Mmmmh!




Skänker två bilder till min Linda;) Den har iaf gjort min kväll;D

Wiggle, wiggle, wiggle, wiggle, wiggle yeah

I'M SEXY AND I KNOW IT...


Kom mitt vinterland

Har länge kännt att det gröna skulle bort och det gula in. Men lika dålig som jag är på att uppdatera är jag på att ända layouten. Men nu är hösten snart slut....men det får bli blått till vintern. När snön kommer:) Förhoppningsvis väldigt snart. Jag är lika mkt vintermänniska som sommar. Älskar snön på träden, skoter, skider, kylan....tycker det dock är rätt drygt med vinterskor. Inte det roligast att ha på sig...och helst inte när man ska ut;P Hehe. I-landsproblem jag vet:P Rätt skönt att kunna gå hem i klackeskorna än på krogkvällarna:P Men nu efterlyses snön! Where are you?!








Lost

Vaknade imorse och tankarna snurrade runt. "skönt att det är fredag" tog mig bara nån sekund innan jag insåg att det inte alls var fredag inte ens i närheten. Fuck. Har verkligen nu kört ned mig nån form av höstdeprission kombinerad med ett allmänt missnöje över mitt liv. Nån middleage crises? Känns som jag skulle vilja få nån tytändning i mitt liv. Funderar på om jag ska börja dansa, gå en nybörjarkurs i bugg. Eller börja i nån språkkurs...älskar engelska och spanska. Det bästa på jobbet är när jag får en utländsk kund. Helst engelsmän och americans:) En och annan australiensare hade jag ju inte tackat nej till heller:P Men dom har som få ärenden här uppe i lilla Övik:P Eller resa iväg. Till ljuset och värmen.

Nej jag behöver förändring, nånting positivt. Som det sett ut de senaste veckorna har jag bara jobbat. Knappt träffat folk, dålig på att smsa, dålig på att svara i telefonen, dålig på att ringa. Äter, sover och jobbar. Hele tin. Efter jobbet är det soffläge. Traigskt. Kroppen är trött och orkeslös. Måste se till att masa mig iväg till gymmet. Där har en stor anledning till varför humöret är så lågt. Sen min lilla inställning till kärlek är väl också rätt energikrävande. Går fortfarande i mina humbugbanor. Och har väl inte riktigt blivit bevisad motsatsen heller. Gosh vad jag har svårt att lita på folk och att ens börja tycka om nån. Jo jag vet chansar man inte har man inget att vinna. I min värld tror jag att nån ska bedra mig. Egna upplevelse, andras, rykten... Damn. Önskat att man varit en believer.  Inte nu, inte idag iaf. Idag är jag tjuren Ferdinand och sitter vid min korkek. Ensam.



Sometimes love's better of dead Mötley Crüe - You're all I need

ZzzzZzz



feel



I just wanna feel
Real love fill the home that I live in
Cos I got too much life
Running through my veins
Going to waste
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
Before I fall in love
I'm preparing to leave her


Söndagsågren

Vill inte ha måndag, vill inte till jobbet, vill inte vill inte! Så går hela söndagen åt åt att man inte vill ha måndag. Dagen är förstörd bara av att vara dagen innan måndag. Blö. Känns inte som man gjort nåt av värde alls idag. Hoppat mellan soffan, sängen och köket. Blev en tur till kvantum också så man har inhadlat mat för veckan.

Gårdagen var guld, riktigt riktigt kul. Rolig förfest hos Häggqvists och en grym utekväll på Olles. Helt plötsligt tändes lamporna och klockan var 2. Vi var ju bosatt på dansgolvet större delen av kvällen. Hände dock ett litet missöde var av nån rookie tappade mig på dansgolvet. Jag var inte så glad på honom efteråt...vem det nu var.  Föll handlöst baklänges på golvet. Först vart jag utless för att klänningen vart dyngblöt av öl och annat som var sölat på golvet. Men strax därefter började jag känna en pulserande känsla i höger armen.  Smärta. Hade slagit i armbågen rakt i golvet, benet i armen kändes tydligt och det gick inte att böja ut armen helt. Jag vet ju hur det känns att bryta en arm och det kändes inte fullt ut som då. Men tankarna på ännu en bruten arm spann runt i huvudet snabbare än onykterheten. Den redan brutna vänstra klarade sig intakt som tur var, omedvetet skyddade jag nog den när jag var fälld. Fyllan stillade smärtan ganska bra. Men idag finns den inte där för att lindra det onda. Armbågen är svullen  och blå. Men det lägger sig väl snart. Det viktiga är att den inte är bruten. Ser ni sprickan? Vänster sida i mitten på bilden.


Min fina vänstra armbåge

Vill inte gå och lägga mig för då kommer måndagen snabbare. Sitter nu och tittar på Walk the line:) Gonatt på er.


Paris come light up my night























<333


Bloody sunday

Vilken långsam och tör dag. Vill inte att det ska bli vardag men har räknat ned till jag ska sova typ hela dagen. Jag har skiftat mellan 3 soffor och sängen. Alice har hängt med också. Fick sms av pappa för några timmar sen, dom har det bra i Kuala Lumpur. Måste komma ihåg att lämna in forden imorn på service också. Vill verkligen inte jobba imorn. Verkligen verkligen inte. Jag vill åka bort härifrån. Se och göra nåt kul. Komma på bättre tankar. This sucks.

Happy feeling!!!!



Tredje gången gillt som den här videon hamnar på bloggen. Blir alltid på bra humör när jag ser den. Det är jag nog inte ensam om heller. Haha:D Tror nog jag börjar bli lite smygkär i krolltotten där;D He´s got passion in his pants and he aint afraid to show it;)

<3



Loning for some love! Kiss, cuddling, hugs!

Last candle burns

                                   

the pictures only fades,
walls are closing in.

there i was,
cursing the ground,
unable to understand.

i won’t let the world break me,
so i need to change direction.

nothing special and far from perfect!

light the way for me!


Lancomebög

Intressant det här med varumärken, hur man kan fastna för vissa. Jag har fått nån dille för Lancome. Tycker verkligen om deras produkter. Allt från parfym till sminkborttagning. Köpte i sommar 2 nya hypnose parfymer, förra veckan blev det 2 nya mascaror och nu är jag på väg att köpa lite hudvårdsprodukter. Kostar att ligga på topp;) Har ni några favoritmärken:)?

Hypnose EdP

Hypnose EdP

En underbar och förförisk doft för den sensuella kvinnan. Doftnoter: Toppnot: Passionsfruktsblomma. Hjärta: Vanilj Bas: Vetiver.

Lancôme Hypnose Mascara

Hypnose Mascara


Vid varje drag intensifierar borsten dina ögonfransar och gör dem tjockare och perfekt separerade. Formulan är berikad med Pro-Vitamin B5 och är oftalmologiskt testad


Hypnose Precious Cells Mascara

Hypnose Precious Cells Mascara


En volymgivande och vårdande mascara som återuppbygger fransarna.
Den nya helicoidal-borsten fördelar mascaran jämt och effektivt den aktiva och vårdande formulan på fransarna.

Lancôme Crayon Khol Pencil

Crayon Khol Pencil


En krämig, mjuk penna som används för att definiera, måla och skapa konturer för ögonen. Den är enkel att applicera och är perfekt för att skapa mjuka och glödande effekter

Lancôme Galateis Douceur

Galateis Douceur


En lätt och fräsch rengöringsmjölk som skonsamt avlägsnar makeup och smuts från ansikte och ögon. Passar normal till kombinerad hud.



Lancôme Bi Facil

Bi Facil


Avlägsnar effektivt alla typer av ögonmakeup, även vattenfast sådan.

Lancôme Tonique Douceur 400 ml

Tonique Douceur


Ett ansiktsvatten utan alkohol som passar alla hudtyper. Den innerhåller glycerin som återfuktar och ros- och fläderbärsextrakt som mjukgör




Aliceabstinens

Ojoj vad jag saknat denna lilla krabat idag, ville bara hem till byn och mysa med na. Nu har hon sovit i min famn i närmare 45 minuter. Gojäntan. Så nu äre playtime igen, hon blir galen den här tin på kvällen. Springer, hoppar, ramlar...full kareta. Det är så kul att titta på na. Nästan så man skulle vilja filma henne. Häromdan åt jag en satsumas och jag hedde en klyfta framför henne. Hon blev helgalen...börja fäkta med tassarna och massakera frukten. Kattern brukar inte vara så förtjust i frukt...och speciellt inte apelsiner och dlikt. Väldigt stark lukt också. Jag skratta iaf så mkt att jag börja gråta lite. Hur gulligt som helst:)


RSS 2.0