Manana



Imorn vänder det, imorn är en bra dag! Finally!

Sov gott allesammans, min huvudvärk vill inte ge sig. Men inte konstigt med den dag som varit.


Spyless

Day from hell.

Dagen börjar med att jag kommer sent. Kliver upp vid 7 i vanlig ordning, börjar ju 8. Sitter och läser ett sms som jag fått från Sophie under natten. Går ut till menyn för sms. Ser ett sms från Krister. När skrev han? Kollar tiden och datum, söndag vid 18. Men hur kunde jag missa det? Iof satt Maria och spela Wordfued då, hon måste bara tryckt bort smset. Och vad står där....jo att Krister är hemma med vård av barn, han kan alltså inte jobba idag. Vilket innebär att jag måste börja 7. Klockan är nu 07.10. Bra start på dagen. Fan!


Så fruktansvärt spyless på jobbet idag, vart kvar till en bit efter 18. När bilförsäljaren ville låsa var jag tvungen att bege mig. Sån kaosdag, det ringt och ringt och ringt. Har vela spola ned telefonen i toaletten. Så blir man avrbruten på allt man håller på med. Samtal ringer och frågar om kamrem, offerter, beställning nycklar, kamtider, spridare, felkoder...så lägger man på för att kolla upp det. Då ringer det igen. Felfakturerat, kund har inte fått sin rabatt som han ska ha...visar sig att han har två kundnummer...ett på frun där rabatten ligger. Kreditera, omfakturera, lägga på. Fortsätta med offerten...avbruten igen av telefonen. Sen kommer receptionen med 5 lappar på folk att ringa upp. Sen dröjer det inte länge förs han med kamremsofferten ringer upp igen och är less på att väntat x antal timmar. Då måste man säga att man inte ens börjat med den offerten eftersom man blivit avbruten med annat hela tiden. Akutbilar, inbokningar, frågor, återkommande problembilar....äcklig dag!! Sen ibland är det så tärande att vara social, trevlig. Det tar bara stopp, det står en upp i halsen. Energikrävande. Nu är det noll på trevlighetsbarometern. Tur man ska ladda om batterierna snart.




Mon kontan



Dansar runt i min bikni och mår som en jävla gud!!! Mon kontan:D:D!!!

Utgång

Måste få lite frisk luft i lungorna! Blir en vända runt sjön:) Men Alice får stanna hemma, blir för långt för henne + all trafik. Hoppas ni får en skön söndag:)




Alice



En gosig Alice. Kramas och spinna, sova på magen det gillar hon!

Lördag



Nu har jag varit nykter i en månad, lite kung! Var på systemet idag och köpte vin, matlagningsvin att tillägga. Vart lite förvånad när han ville se mitt leg, "men jag ska ju laga mat med det här?" Haha jag är bra korkat ibland:) Madeiravin, älskar att ha det i mina svampstuvningar.

Sitter och lyssnar på partymusik och försöker att inte tänka tanken att gå ut ikväll. Är ju ute mer lr mindre varje lördag oavsett om jag är full eller nykter. Bästa var väl när en kille som skulle ragga på mig för nån helg sen. Men sen sa jag att jag var nykter och inte ville ha nåt i baren. Då helt plötsligt var jag inte lika aktuell haha:P Är väl lättare att snacka omkull fulla tjejer? Lustigt.

En annan bra raggning var när jag och Linda satt vid ett bord och det dyker upp två killar och frågar om det får sätta sig brevid oss. Varpå dom ser att det är två glas öl vid våra sidor. Dom frågar vems det är. Jag svara att det är våra pojkvänners. Den ena killen försöker fortsätta samtalet. Men den andra böjer sig över bordet mot sin kompis och säger " Det är inte lönt, dom är upptagna, vi går vidare"

Hahaha vilken fail! Skratta gjorde vi iaf åt dem. Äre sån köttmarknad när man går ut på krogen att man bara gör det för att hitta ligg? Vi har väl börja bli gamla:P Dansa, dansa och ännu mera dansa säger jag:D

Where are you?

Luke my love! I´m online now! Where are you??
P.s. Loved your post earlier in the blog! Haha:)



Suck och stön

Nu ska jag göra stan, suck och stön och blä! Jag gillar verkligen inte det, måste ju vara nåt fel på mig. Grabbarna på jobbet säger ofta att jag egentligen inte är en "tjej" haha:P Utseende och kurvig som en tjej men talar och beter mig som en kille:P Jag måste inhandla strumpbyxor och jag vill ha med bra kvalitet och som sitter åt i midjan så jag gett gå på Lindex. Behöver svarta ener. Och inte ids eller vill jag sminka på mig lr klä mig fint heller. Får bli Goosejackan och mjukisbyxor och björnfittan! Den är nu återfunnen!! Som jag letat! Happy feeling!


The bearpussy!

Lördag

Ikväll har en viss nyklippt blonderad Laila Von Sax planerat utgång på Olles, har väl aldrig varit den som varit bangen på att gå ut:) Så ikväll blir det att dansa av! I vanlig ordning blir jag nykter ikväll igen. Har snart varit det en hel månad! 25 dec var sista svängen. Känns faktiskt väldigt skönt:) Men på ett sätt hade det varit rätt kul med en fylla med brudarna ikväll. Men har jag sagt att jag ska hålla mig till den sista den här månanden ska jag göra det också. Sen känns det som att februari kommer bli allt annat än nyktert:P Iaf de 2 första veckorna;) Ooo vad jag längtar! 



fest ikväll


Pay my bills



Hade tänkt betala räkningar. Men någon verkar ha somnat på tagnetbordet!

sleepy



Nu blire godnatt och sov gott iaf! Alice <3

mailen

Gick just igenom min mailbox, var lite över 300 mail där! Massa spam och reklam:P Eftersom jag sällan är inne på msn blire sällan att jag är på mailen heller. Måste tacka Erik för Hälgemailet:) Läste det nu och du skickade det på Annadagen! Det var ju ett tag sen:S Ska försöka vända om till glada postiva tankar:) Alltid lika kul att få dina kommentarer och mail:) Tack för låten också:D


Here I go again



Here I go again on my own
Goin' down the only road I've ever known.
Like a drifter I was born to walk alone.
An' I've made up my mind, I ain't wasting no more time.


Having a good good time!

Feel.good.pictures.

























Pariiiiiis

Tittar igenom bilder från senaste resan i Paris, underbara Paris! Jag har för mig att jag gjort ett reseinlägg med bilder från min Iphone. Nu är det bara att ta tag i kamerabilderna kanske:P Dom finaste bilderna är ju tagna med den. Men dom är på min systers dator än så länge. Får som inte plats på min, men jag får väl ta och he dem på den externa hårddisken.

Nästa besök så bor jag nog närmare Saint Michel, tyckte när jag kollade på kartan att vi bodde centralt, men det vart en hel del tunnelbana och bussar när vi var där. Under Romresan så gick jag och Emelie mer lr mindre till alla sevärdheter. Tittade ju inte riktigt på Pariskartans skala när jag bokade hotellet. Så jag antar jag får skylla mig själv. Men vi hade grymt nära en tunnelbanestation iaf. Dock var det jävulskt många linjer så det var inte bara att ta sig runt, vart en hel del byten vid stationerna. Men om det är nåt jag är duktig på så är det att läsa kartor och har grymt bra lokalsinne. Så jag hittar lätt väldigt bra. Blir sällan stressad och orolig när jag är ute och reser, så länge jag har en plan;) Rubbas den som den nu gjorde i Paris när vi anlände.

Dom byggde ju om tunnelbanehelvetet så helt plötslgt var vi tvungen att kliva av vid en station som var helt jävla fel!! Upp till ytan och leta reda på en buss som inte ens gick där tunnelbanekillen sa den skulle gå från. Då vart det lite panik. 30 gradig värme och stora resväskor på det. Då var det mindre kul:P Dom extrainsatta bussarna gick inte från ordinarie hållplatser heller så Parisborna visste inte riktigt heller vart dom gick...plus att det är grymt mkt turister i Paris under augusti, dom visste inget heller. Men det löste sig till slut ändå:)














Jag önskar det kunde bli en Parisresa igen till våren! Det hade varit lovely <3


Music for my ears

(Varning för geekinlägg;D)

Som ni alla vet är jag ett disneyfan in i benmärgen:) Har en playlist med bara disneymusik från spotiy. Nu kan jag även sjunga med i de flesta sångerna även på engelska. Föredrar dock att se filmerna på svenska:P Än har inte mina filmer kommit, men förhoppningsvis imorn. Då ska syster och jag laga mat och se en film. Kom på 2 filmer till som jag bara måste skaffa. Lilla sjöjungfrun och Peter Pan!

Disney har underbar filmmusik tycker jag! Ikväll är jag inne på Aladdin och eftersom jag kan texten på engelska också så bjuder jag på några av favortierna:) Dock föredrar jag En helt ny värld på svenska, fanns dock ingen på tuben med bra kvalitet.









Take me wounder by wounder
Over, sideways, and under
On a magic carpet ride




En grymt lycklig Anna i Agrabah, gnida på lampan fick jag också:) 3 önskningar också;)

Unbelievable sights
Indescribable feeling
Soaring, tumbling, freewheeling
Through an endless diamond sky



Vågorna gungar mig




Pokerface



People pretending everywhere
It´s just another day


Lörda

Idag blev det en uppfriskande promenad i det otrolgt fina vädret. Vaknade 7.25 imorse, så oerhört besviken jag blev, inte gick det att somna om heller. Jag kommer vara uttrött ikväll:/ Nykterheten fortsätter, har hållit mig nu från minsta lilla droppe alkohol sen 25 december. Nu låter det ju som att jag har ett problem med drickandet men så är det inte:P Tänker bara ha en vit period. Sen jag inte kunde hålla mitt godis och chipslöfte så fick alkholen offras:P

Nä nu äre snart dags för match! Liverpool spelar och Modo. Är rätt säker på att jag inte kommer få se på fotbollen iaf. Laga mat ska det bli också, på menyn står en pasta och kycklinggratäng:) Mumma!



snart helg

En dag kvar sen är denna vecka över, känns bra! Det har varit en rätt strulig vecka så det blir en riktigt efterlängtad helg. Tur jag har den absolut bästa Krister vid min sida. Utan dig...ja utan dig går det inte. Tack!
Nu ska jag iväg med Linda till Jonas och Sophie på fika. Linda och jag hade planerat en promenad ikväll, men planen las på is. Mycket snö ute också, jag hurrar men hör mkt klagomål från kunde och på facebook. Kanske mest för att jag slipper skotta och jävlas med snön:P Lägenhet är inte så dumt ändå;) Haha:)
Till helgen hade jag hoppas på en skidtur till Rutberge, om jag orkar och ids. Undra om skidspåre ens är draget i byn? Såg inget i helgen som va iaf. Får höra med mor och far. Well well, nu ska jag bege mig. Take care!



:)

Friiiday

Fredag äntligen! Freedom! Tänker inte göra nånting ikväll, bara slappa, se på tv. Vill inte ha några måsten, borden, ångetst i huvudet ikväll. Dom kan komma tillbaka på måndag. Nu blir det att rensa tankarna med In Flames. Risken är väl att jag går och blir arg och förbannad. Skön känsla det också. Anders klev på med Cloud Connected nu. Grym! " With every little glimpse, you fade"  Inte tid att känns sig värdelös just nu iaf! 





Jag beställde just massa filmer, disneyfilmer för att vara exakt:)

Lejonkungen
Bambi
Aladdin Musical Masterpiece
Robin Hood
Bernard & Bianca i Australien
Skönheten och odjuret

Ville ha Djungelboken, Snövit, Askungen och Törnrosa också, men dom fanns inte att välja på:( Får leta vidare dem på en annan sajt. Nu ska jag börja samla på Disneyklassiker;)

 



Värdelös

Sitter och nynnar på Björn Rosenströma låt och värdelös.

Men du:
Glöm inte bort, glöm inte bort, (glöm inte bort)
Glöm inte bort att du är värdelös (värdelös)
och illa omtyckt för den du är. (ditt jävla svin)
Glöm inte bort att du är värdelös, (värdelös)
Det är väl inget mer med det?

Check!


Ja nu gåre bra.

:)


Happy:)


Tjarn

Åkte till Tjärn ikväll, känns så skönt att ha Alice i famn, se på hockeyn med pappa, spela kort med syskonen, mamma,  äta pepparkakor, mysa ned i soffan framför julgranen ( den åker väl ut vilken dag som helst nu) och bara känna lugnet och tryggheten. Det behövs efter mina vardagar många gånger. Tänker inte gå in på nå djupare på min jobbsituation. Men många gånger känns det som att man är i ett främmande land och inte kan språket. Efter ett tag känner man sig rätt värdelös och förlorad. Nog därför som jag är så förbannat trött om kvällarna, använder upp all energi på jobbet till att försöka få det att gå ihop. Mår bra att få vara med familjen, mår bra att vara i Tjärn, sitta framför öppna spisen, hälsa på farmor, promenera runt sjön...känner mig säker och trygg. Tror nog jag saknar det i tillvaron. En chans att ladda batteriet. En dag kvar nu, sen helg:)







Vinterland

Vinter och snö, många är nog väldigt less redan nu. Men inte jag:) Och inte alla skoterförare heller;) Säsongen har ju bara börja, samma sak för alla skidåkare. Det är så vackert när snön har lagt sig som ett täcke över träden och hustaken. Man ser hur tunga grenarna är, fulla med snö! Så fint! Alice, syrran och jag gick ut på lite upptäcksfärd idag. Vet inte riktigt vad Alice tycker om snön, hon jamar och springer runt benen hela tiden:P Vi lekte i snöhögen och jag "ramlade" ned på andra sidan, så hör jag henne grina på framsidan högen. Haha gulljänta:)






school

Nanting vad trött jag är idag, sov till halv 12 och kom väl hem kring 03. Katarina och Jon hade party igår och därefter blev det utgång på Olles:) och jag var nykter igen, ska hålla mig månaden ut är planen. Känner bara att större delen av förra året dracks det varje helg. Tror jag var nykter en helg på hela hösten och vintern. Så det kan vara bra att hålla kroppen ren iaf några veckor.

Gårdagen var jag utklädd till lite naughty schoolgirl;) Älskar knästrunpor! Kjolen var ju en aningens, aningens kort. Speciellt när min co.partner in crime Katarina var framme och shaka loss. Hon var sexy gramma/ bad teacher (iaf för mig) ;) Haha och het var hon! En röd kort klänning som hennes mormor haft och en svarta kinky glasses! Sen var hon redigt på gasen, säger då det, Kat raring , du ar så underbar när du härjade loss i erat vardagsrum! Sen vill jag ha lite pictures av dig också ;)



old.pic

7/1

Invägning igen nu efter julhelgen och det var inte så illa som befarat:) 57,7 ligger + 2 hg bara!  Med tanke på hur mkt julmat, snacks och allt jag ätit. 2 genetunnbröd mackor till frukost varje dag sen julafton med gravad lax, hovmästarsås och den andre med julskinka och senap sen samma visa igen på kvällen. Och en till middag också;) + all annan gomat, fika och julmust! Speciellt också med tanke på att jag inte rört på mig på hur länge som helst!! Har tränat en gång i höstas och därinnan vare i maj!!! Jag ska ta tag i det där snart;) Lär dock vara utmkt folk på gymmet såhär efter nyår...får vänta i att nyårslöftena försvinner;)

Idag var jag iväg och solade en kvart gillar egentligen inte solariet men nu fick det bli ett besök, vill får lite grundfärg innan avfärd. Känner verkligen hur mkt man saknar ljuset och solen. Bra iaf att vi går mot ljusare tider nu:)

Nu ska jag kolla lite kläder inför Katarinas fest ikväll:)


the deep end of the ocean



Såg denna film på trean nyss, vet inte vad det är med mig men jag gråter tamejfan till alla filmer numera. Känns som jag har känslor upp till halsen hela tiden. Är som en befrielse att få gråta till sorgliga filmer. Jag blev sugen att läsa boken med samma titel efter jag sett filmen. Tänkte berätta kort vad den handlar om men ni kan ju lika gärna se trailern:) Kanske något som du skulle gilla Karin?


Nytt år


Nytt år och nya möjligheter! Undra vad detta år ska bjuda på:D Vill börja planera, sätta upp mål! Vad vill jag göra, uppnå? Känns som ett helt ny blank sida, oskriven. Jag hoppas jag fyller sidorna med nåt meniningsfullt:)
Här kommer 3 väldigt starka lyckliga minnen från 2011! Förhoppningsvis kommer en årskrönika också!


Disney Land Paris <3333



Sweden Rock Festival



En ny familjemedlem, Alice

Hachiko - en vän för livet



Saknar min lilla tjej! Såg filmen Hitacho - en vän för livet alldeles nyss. Men vad jag lipa. Suck. Jag älskar filmer att gråta till...det är kvalitet tycker jag. Får alltid en klump i halsen, den gör rakt ont. Har ni sett den filmen? Handlar om en hund och hans husse och deras nära relation. Parker och Hachiko blir oskiljaktiga.  Varje dag vid samma tid, när hans husse Parker slutar jobbet, står Hachiko och väntar på honom vid järnvägsstationen. Men en dag får Hachiko vänta förgäves, hans husse kommer inte. Han har avlidit.Kvar på stationen står Hachiko och väntar.  Trots att Parker inte dyker upp väntar Hachiko troget på honom varje dag i under de kommande nio åren.


People pretending everywhere

Kan inte sluta lyssna på denna låt, grymt bra text, beat, video. Lyssna på texten och titta på videon!

They tell us everything's allright
And we just go along
How can we fall asleep at night?
When something's clearly wrong
When we could feed a starving world
With what we throw away
But all we serve are empty words
That always taste the same






Jan. 3 2012

Megamind var kung! Såg den på flyget hem från....ja vad kan det varit...Thailand kanske lr Seychelles. Älskar när Welcome to the jungle går igång och Titan har kidnappat Rosanne. Så dyker Megamind upp som ett gigantiskt huvud i luften! Jag visar istället för att surra...



Awesome:)

Har haft lite kvalitetstid med pappa idag, åkte hem till Tjärn med han då han liks skulle handla lite reservdelar på jobbet. Alla andra är borta, mamma jobbar, bror bortrest och syster hos mina kusiner. Till middag åt vi julbord! Haha jag är inte less på det än;) Kan tänka mig att många är det:P Men det blev sill, lax, kalvsylta och lite annat gott. Rödkålen är grym. Åt inte den tidigare men nuså.




Därefter blev det sova middag, pappa och jag är rätt lika så:P Nu har vi fikat och tittat på babinaer och fladdermöss? Ja det var nån naturdokumentär på Animalplanet, därpå blev det våran favoritkanal Travel Chanel. Så nu är det väl bara att gå och lägga sig som är kvar. Jag tänkte åka hem men nu ids jag inte, blir duscha och sova:)

Tisdag

En nykter nyår blev det för min del, kändes så bra! Var nog flera som inte riktigt hängde med på att jag inte drack. Huuhka jag säger då det, din min, så¨jävla priceless när jag kom för att hämta er. Haha. Stirrar in i framsätet, sen baksätet...."vem fan äre som kör!!?! Du är ju full" Ja jag vet jag ser och beter mig onyktert...för jämnan. Kan skylla min osmidighet på det:P

Ett stort tack till Toffe och Petra som höll en grym nyårsfest med 3 rätters italiensk mat, lekar, underhållning! Och till alla gäster som var med! Tror vi var ca 25 pers där ett tag:) Riktigt kul!!!

Efter att hämtat min man, kört ned grabbarna på stan, hämtat mina föräldrar, så var jag väl hemma kring halv 4--4 på morronen:) Inte så farligt med tanke på att det var nyårsnatten. Sov dock till närmare 14 dan efter. Så himla skönt:)



Nu ska jag sätta mig i vardagsrummet framför julgranen, lukta på mina älskade hyacinter, sätta mig till ro och titta på Megamind! Nån av er som sett den??

RSS 2.0