Sunny day

Vilken sol, vilken värme, vilka ljumma vindar denna dag bjudit på! Ojoj vad skönt. Självklart så bar det av till stugan för lite stilla solning, svalkade bad och njutan av omgivningen. Sån enorm glädje att sommaren är här.

Karin hittade en nybadad naken brud vid stugan idag. Men hon vart lite blyg när kameran kom fram:P
 

Vi ställde oss vi bryggan och solade våra naked butts!! No bikinilines äre ju som gäller;)

Nu är jag så trött...måste ju sova igen allt...inte är man utvilad trots att man varit på "semester" nästan hela maj:P Haha! Sov gott. Det blir att packa upp resväskan imorn:)

Sunshine!

Tröttare än ever vaknade jag runt 10 imorse. Kroppen kändes som bly. Inte kan man kliva upp än. Men jo så blev det. Nu har jag ätit frukost och känner mig någorlunda som en människa. Det är lika varmt idag som igår...om inte varmare. Men det blåser å andra sidan rätt friskt. Skönt det, annars hade man blivit genomstekt. Sitter nu ute på gräset på en filt. Planen är som sådan att dra och fiska med grabbarna. Det blir great. Jag lär ju meta....är väl inte anförtrodd med nåt större dyrare kastspö. Men jag fr ju aldrig nåt på kast ändå.


Morsdag idag också....måste ju slänga ivägen hälsning till min kära mor också. Trädgårdsstolar och bord fick hon i pressent. Tårta blire sen...men jag är faktiskt inte på nå tårthumör. Jag saknar glassen från Italien...lr hur Emelie. Det lätt godaste glass jag ätit i hela mitt liv!!


Jag vet att Alaynabilderna inte kommit upp än, inte heller Rom. Stora datorn har inte ens kommit hem från sitt besök hos Dr. Jag måste ringa dit på måndag, Rom bilderna ska jag väl kunna he upp iaf. Men det känns lite tråkigt att vara vid datan en dag som denna:)







Känner mig så glad och happy alltså:D! Detta kommer bli en riktigt toppen sommar. Det känns:D<3


natti natti

2 riktigt sena nätter i rad nu....känns helt underbart att äntligen vara på väg i sängs!! Ändå har jag tagit mig tid att sätta mig vid en dator. suck! Igår var klockan 5 innan jag låg i sängs och en halvtimme efter somna jag väl. Nä nu hoppar jag i sängs;P! Har haft en toppenkväll idag ;)! Tack tack!


Sthlm

Nu har jag legat i soffan ett tag och softat framför MTV....musik som spelas för en gångs skull. Jag ska packa upp min reseväska också...måste se vad som finns där nere:P Sortera och flyttta om lite. Vädret här i Sthlm är bra idag, bra de med tanke på att det regna igår. Skönt att vara borta hemifrån och Övik, känns som att man fått lite mer perspektiv på saker och ting under och efter Rom också. Distans till vardags-life-love och annat. Känns ungefär som man varit på en hälsoresa, renat kropp och själ. Me happy:D!

Natti natti

Gonatt gott folk:) Nu ska vi sova. Imorn ska jag ut till Forum, Nacka Forum! Ska bli lite mer shopping;) Måste gå på New Yorker alltså!! Hoppas jag hittar nåt där:) Känns bra att vara kvar några dar till i sthlm:) Så man får umgås med Emelie lite mer. Vi ses ju så sällan. Nu blire sova! Gonatt!


Stockholm

Nu är vi hemma i Farsta igen efter en lång dag på stan, har så innihelvete, ursäkta ordvalet, ont i fötterna. Efter att ha sprungit runt i Rom i nästan en vecka så känns det i apostlahästarna vill jag lova. Nu ska Ems och jag laga mat, pasta ala italia:P Eller något sådant. Ska använda lite saker som vi handlat där i matväg. Sen ska vi lägga in alla bilder! Oj vad kul det kommer bli, jag ska se till att bränna ut dem på skiva också så jag får med mig dem till Övik:) Vad har ni gjort idag?

Arrivedecci part 2

Vi lämnar vårt hotell för att ta oss till Termini och vårt tåg som skulle gå 17.50. Som tur är ligger vårt hotell rätt nära centralstationen. Men att kånka runt med handbagage, stora reseväskan och påsar på trafikerade gator och bäddande hetta är inget att rekomendera. På Piazza della Repubblka är det en stor folksamling och bilar utanför ett stort hotell. Folk harvfotbollar och anteckningsblock i sina händer och det sjungs fotbollsramsor. Manchester United bor nämnligen här. Spännande:D Men har vi tid att stanna? Nej!!För er som missat det (vilket jag hoppas att ni inte gjort) så spelades finalen i Champions Leage igår Barca - Man United!!

 På Termini är det massa folk i rörelse och skyndar oss fram till selfservice biljettautomaten. Klockan är nu 17.40 och vår perrong ligger längst längst bort! Vi kommer alrig hinna!! Biljettautomaten inser vi inte är den lättaste maskiken heller...snacka om att min stressbarometer går i taket. Efter massa om och men lyckas vi till slut....vi tar fram våra sedlar...men va fan?! Dom tar bara mynt?! Skojar dom?! 17.46 vi hinner aldrig. Vi byter maskin och väljer att betala med kort. Detta går betydligt bättre och biljetter trycks ut. Finally. Klockan var 18.22 när Emelie och jag hoppade på tåget för att ta oss till vår flygplats Fiumicino. Jag hatar att bära runt på all packning...det var inte heller plant att kliva på tåget utan vi stegar upp för 3 stora trappsteg. Man känner folk som trycker på bakifrån samtidigt som man skall lyfta upp alla grejer ( tur man tränar på Friskis och Svettis så "ofta") Steg 1 avklarat, nu mot flygplatsen.

Vårt flyg till Sthlm lyfter 20.20 och man bör vara på flygplatsen 2h innan för att checka in bagaget. Vi anländer c.a 1 och en halv timma innan. God tid. Tror vi iaf. Såklart så måste vi börja ommublera i vårt bagage...fram med resekläder och bort med all vätska i handbagaget. Biljetter - check. Pass-Check! Ready mot incheckningen! Som alla vet så är det väldigt roande.Not. Kön till vår disk var den längsta. Oväntat. Planet är dessutom sent...men bara 10 minuter. Boarding 20.00. Flygplatser för mig är verkligen både och...jag trivs verkligen bra där...och på ett sätt inte. Idag var en dålig dag. Det är snart våran tur...vi kollar på klockan och hon är nu 19.41. Öka kämpa öka kämpa. En person framför oss...yes...en kvinna och hennes 2 småbarn. De andra köerna är längre. Men det är komplikationer för kvinnan och vi får vänta i dödagar. Tillslut inser vi att vi är de sista att checka in vårt bagage. Klockan är nu 19.54. Personalen tar det bara piano och skyndar inte ens för att hjälpa oss. Om jag kunde svära på italienska så hade jag gjort det nu. Kvinnan i disken pratar med hennes kollega och svarar i telefon och vi står och hoppar på golvet. Boarding om 5 minuter!! PRONTO!!
Jag som ska byta om också...no time for that. Jag byter om mitt i hallen. Sorry ladies you will not sit toghether! SUCK!
Nu äre bara att springa till säkerhetskontrollen. När vi rundar hörnet uppenbarar sig den längsta kö jag nånsin sett på en flygplats....det kan inte vara sant!?!?! Klockan är minuter i åtta..vad gör man?! Vi ställer oss i kön och pratar ihop oss. Inget annat att göra än att fråga alla i kön om vi får gå om. Osvensk eller vad. Paniken och stressen går över oss. Tänk om vi missar planet?! Av kanske 20 olika kontrollpoints så är 3 öppna. 3! Italienarna är inte direkt kända för att hålla tiden...tar det piano. Ja det kan man lungt säga. Hoppas inte gaten hinner stänga!!
"You should go infront of the line at once" hör vi en kille säga till oss. Genom säkerhetsdetektorn...måtte den inte pipa. Vi har inte tid med en kroppsvisitering nu...lr kanske? Italienska killar i uniform är inget man tackar nej till;) Focus...we have a plane o catch!

Terminal A, B, C gatenr allt är som ett blur. Vi springer genom de som känns som oändliga korridorer.
"Vilken gate har vi?!?" ropar Emelie i all hast
"Gate....nåt med 3....30?! frågar jag

30....den gaten finns inte...inte på skyltarna där vi befinner oss nu iaf! Andas in, andas ut...klockan är nu 20.15. Tänk om vi inte hinner?! WTF...jag kan ju lika gärna stanna här i Italien..träffa en snygg italiernare, gifta mig,skaffa barn och bosätta mig vid havet och skaffa mig en vinodling;)?? Gate 13 är det....den andra planen får jag ta senare;P

Gucci, Ferrari, Prada alla stora märken...allt smälter samman i en enda röra. Jag ser alla fancy modebutiker i ögonvrån...jag som vill shoppa...fönstershoppa det vill säga;P Vi som skulle äta, gå på taxfreen och shoppa upp våra sista Euro. Men nu måste vi ta oss till gaten...finns inget annat i våra huvuden. B13!! Där är den! Yes! We made it!!  Men vad gör den där stora folksamlingen där?Borde inte folket vara ombord på planet redan? Ännu mera försening och inte är dom på flygplatsen bra på att informera heller. ( Vi får senare veta att det varit mer kaos än vanligt idag pga fotbollsmatchen ikväll) Vi känner hungern komma över oss och vi kikar ut mot matserveringarna. Men kommer vi hinna äta? Folk verkar inte veta när flyget ska gå. Lika bra att stå kvar. Ååååh vilken väntan...detta tycker jag är det värsta med flygplatser...evig kö och evig väntan. Nu kunde vi glädja oss åt att vi inte behövde vänta i timmar. När vi närmar oss disken ser vi att det är samma "slöa" personal som vid incheckningen, Emelie och jag får inte ens sitta brevid varandra...hon sitter långt bak och jag fram. Nu vill vi bara borda och sätta oss till ro. Boarding complete. Steg 2  avklarat.

Frusen och hungrig, Arlanda Airport 00.30. Sista bussen har just åkt in till city vad vi vet. Arlanda Express sista tåg går 01.00. Ännu mera stress. Om vi inte hinner med den...vad gör vi då? Även om vi tar oss till sthlm så har tunnelbanan redan slutat gå...så inget tåg till Farsta blir det. Den eviga väntan...flygplatser! Vårt bagage, jag kollar på klockan, kollar på bandet efter väskan, kollar på klockan, kollar på bandet efter väskan osv. Emelie kollar med reseplaneraren hur vi ska kunna ta oss hem. Snälla snälla låt oss slippa taxi. Börsen är nästan tom efter Romresan och Visakortet behöver fyllas på. "Anna, dina röda väska...är det inte den?!Och där kommer min" utbrister Ems glatt. 00.47! Jag tar täten och springer fram i korridoren...ingen aning om vart jag ska. "Anna...VÄSTER" hör jag någon ropa bakom mig. Vi springer och springer..där "Arlanda Express" Stress, flygplatsjävel, hungrig, fryser, ännu mera stress...behöver jag gå på toa? Nej inte nu!!! Ännu en biljettautomat...bara den här går bättre än den på Termini. "Här ta mitt kort...köp 2 biljetter" säger jag och ger Emelie mitt kort. "Kort ej giltigt" Det kan inte vara sant? Vad har hänt nu? Inte igen...(råkade ut för en liknande grej på hotellet dagen innan) Emelie tar fram sitt kort och köper biljetterna. Nedför den långa rulltrappan. Ett mullrande ljud hörs. Tåget rullar in och vi stiger på. Hoppas bara turen fortsätter hela vägen till Farsta.

20 minuter, centrum. Tack och lov att Ems vet vart vi ska...bussen går snart. Minuter. Vi springer upp, vi ska in till C-station. Vi möter en vakt "Det är stängt här, ni får gå ut och runt" Gullmarsplan, buss nr ?, runt hörnet, 7-11, biljett. Ems tar täten och vi springer fram på sthlms gator, runt en pub, förbi byggnadsställningar, trappor, 7-11 stängt ( borde dom inte ha öppet jämnt?) "Där är bussen" ropar Emelie. Dörrarna stängs i samma sekund vi kommer fram. Chaffören öppnar igen. "Kör du till Gullmarsplan?" fråga Emelie. Yes rätt buss. Vi hoppar ombort...jag utan biljett. Mobil fram och smsar en ticket. We are on the move again. Chauffören dundrar fram och han tar det inte lugnt iaf. Inte direkt mjölkbilen:P

Undra vad Huuhka gör. Han lämnar ju Sverige idag...bastard!! En annan kommer in över gränsen. Jag skickar iväg ett mess för att se hur det står till. Canada...you bitch säger jag bara! Jag får svar rätt fort "Anna Banana! Va påven nå kung da? Ja drar härifrån 05:30 så de är en stund halvsova kvar. Ha en kul huuhka fri sommar 345 see ya!"
Huuhkafri sommar :(....jag visste ju att han skulle vara borta hela sommaren...men ändå..once again..you bastard!! Hur som helst, hoppas du får det jävligt roligt där borta. Dra upp nå big fishes for me 2. Kommer bli tråkigt att du inte är hemma över sommaren iaf:/.

Vi hoppar av på Gullmarsplan, där vi för en gångs skull inte behöver stressa utan bara sitta och ivänta Farsta Strandbussen. Sista transportmedlet som ska ta oss till Farsta. Äntligen dyker den upp. Sista biten hem går smärtfritt tills vi ska hoppa av bussen då utbrister Emelie i fasa! "Ånej det kan inte vara sant!!" Mitt hjärta hoppar en extra gång, undra vad som hänt! "Jag glömde lägenhetsnyckeln hemma, nu måste jag ringa och väcka David" Inte farligare än så;P Vi stiger av bussen och går mot porten. Väntar in David. Vänta har vi ju gjort större delen av dagen så några minuter till skadar inte.
____________________________________________________________________________
Fler bilder kommer inom kort. Jag har inte fört över bilderna från kameran än. 2 mobilbilder bjuder jag på.


Peterskyrkan


Jag och Emelie softar vid Fontani di Trevi innan vi ska hämta väskorna på hotellet.

Sthlm

Sthlm dag 1 är avklarad. Jag som trodde jag skulle shoppa loss som bara den. Men det har faktiskt gått riktigt bra. Det har blivit bara mat och glassköp:P Jag har tappat min Ben and Jerry oskuld idag också. Haha. MMMM! Det var på tiden må jag säga:P Nu har vi kommit tillbaka till Emelie och Davids lägenhet efter att ha grillat i en park här i närheten:P Imorgon kl 16 lämnar vi Svergie för varmare breddgrader:) Ojoj vad jag längtar! Nu ska vi se på Taken och sen läsa på lite om våran destination. Kan vara bra att packa resväskan också...eller vad säger du Ems;)! Vad händer uppe i övik då:)? Kramar på er!

Arrivederci

Bye bye nu drar jag ned till sthlm:D!! Hoppas ni får det bra här uppe. Jag är så stressad att jag inte vet vart jag ska he mig? Har jag packat allt? Förmodligen inte!! Passet och Visakortet  är med....Live flows better with Visa you know;) Och pappas nr kan jag ju utantill iaf det händer nåt lr om det står 0 på kontot;P! Kameran också...den är med och minneskort, batterier, laddare! Ja då är det viktigaste packat:D Resten kan ju köpas lr hur;P När jag kommer hem får jag väl se:P Har inget datum bestämt än;)



Puss på er allihopa!! Take care <3

Gårdsgöra

Nu ska jag gå ut och fixa lite på gården. Kratta, plocka bort löv och jordhögar, grenar, kvistar och sådant som ligger, Synd bara att det inte är nån sol:/ Eller det kanske är bra iof...annars är ju risken att jag lägger mig på en madrass vid stugan och läser en bok:P Jag måste läsa ut Änglar och Demoner snart lr föresten...kan ju vara bra att ha nått att läsa på vägen ned till sthlm:) Jag åker ju ned imorn! Måste börja packa allt som jag ska ha med mig. Måste flytta över och ta och fixa med pengar också...ska försöka att inte göra av med så mkt i huvudstaden. Inte Svergies huvudstad iaf;) Haha. Nu blir ni nyfikna va:) Nä nu ska jag lämna datorn för ett tag samt Skipper och co! Vad ska ni göra idag?


Without you

  


Still Counting

Well maybe you think your lie is safe
But I read you like a letter, yeah like a letter
Your charm do not evens the pain
it feeds me with rage, and you do it again



Todays Lyrics

You say our love
Is like dynamite
Open your eyes
it's like fire and ice

Too young to fall in love
oh im too young..
too young to fall in love
oh im too young
to young to fall in love
oh im too young

Nikki-Sixx-Kat-Von-Dee.jpg image by MattGreenia

Grillning

Ikväll kom brudarna ( Ana, Katarina, Karin och Sofia) hit och Tom. Vi skulle dra en grillning här...pinnbröd och majskolvar! Med massa smör på. Haha! Och som vanligt togs det massa kort:)


Ana kollar efter tjesar:P



Jag tar tag i pinnbrödbaket:)


 Naiha och hennes "boyfriend":P


Sofia knådar degen









Alla började grilla pinnbröd, utom jag, tyckte inte det var tillräckligt bra glöd





Karin muckar gräl som vanligt och är på väg ned i vattnet:P



Majskolvar, salt och smöre...det är grejern det:D


Karin kan inte få på sig skon själv??








Eriksrobarnen får ibland följa med:P


Tillbaks i huset så spelade vi plump och åt popcorn...smörpopcorn såklart;)


Fröken Karin vann plumpspelet....hon fick minst plumpar och mest poäng det till vill säga:P

Tack för ikväll <3

Pretty Woman har jag precis sett klart ockå....och varför sätter man reklam precis efter att Julia Roberts säger "I love you" till Richard Gere? Dålig tajming må jag säga:P!

__________________

Måste ju lägga till en vaa hääände? Nu när jag ska se på mina pingviner på tuben...då äre massa klipp borta:O? Hur kan det komma sig:(? Jag vill ju se på Skipper och gänget!



The penguins

Vare nån mer än  jag som gillade pinvingerna i Madagaskar? Vilken charmig samling cartoons:) Idag när jag klicka mig runt på tuben hittade jag massa klipp från filmen. Bland annat att pinvingerna har fått en egen serie:O Så ni kan ju gissa vad jag gjort den senaste timmen...lr ska jag säga timmarna? Haha. "Rico, manual"





Marlene"You mean succeed?"

King Julien "No I will not suck seed! Nowone will be sucking seed. We will all be eating popcorn"

Skipper "Shall we leave this to the professional!? I think so...RICO"


Mr Barry White

Alltså vad hände?! Ana vad hände? Barry White hände. Precis nu. Haha. Jag sitter städar bort gamal musik på datorn och out of the blue dök han upp. The Sultan of Smooth Soul, vilken röst! Undar hur många brudar han kunde sncka omkull då;P? Haha.

My first, my last, my everything.
And the answer to all my dreams.
You're my sun, my moon, my guiding star.
My kind of wonderful, that's what you are

Ja ni tjejer, vad skulle ni svarat på det:P En annan hade väl börja gråta;P Vad har ni för favoriter med Barry?

Här är 2 av mina farvoriter iaf:)



Snart drar jag

Några dagar till så...en till semester på G! Snart äre onsdag!







Snart jag drar jag ned till Sthlm Ems sedan vidare mot ...:D:D!



Party at Westerlunds










Guess who´w back, back again:D?








Snygga poser hörrni:P


















Hella sätter minen:P




Jag och Söt Linda:) Kommer sakna dig gumman!

Fladdra lite mer med ögonfransarna Tom:P





The Twins<3


In i dimman!



Happy people:D


Haha , you silly people:P







Hyffsat sleeeten! Westerlund, Huuhka, jag mfl lämnade Nygatan och begav oss mot caven istället. Hälften av gänget drog på Harrys. Jag hade kul på vägen till grottan iaf, haha, "Niiklas var är du, Niklas?!" Haha!

Todays Lyrics

No happily never after,
that just ain't for me, because finally
I know I deserve better after all,
I'll never let another teardrop fall.

As she drove away she starts to smile,
Realized she hadn't for a while.
No destination, she drove for miles
Wondering why she stayed in such denial


Sunshine

Ojoj vilket väder det varit idag! Great! Jag vaknade upp lite halvyr i stan och det tog ett tag för mig att orientera mig vart jag var. Vart var jag igår? Haha:) Ja just, vikingavallen och fest hos Westerlund. Caven hann vi med också...som btw sög. Mkt folk vare där. Känns som det blivit "öppet hus" där numera. Alla åldrar.Folk liggandes sovandes i soffor, halv däckade på toaletten och i var och varannat hörn. Såg knappt nån man kände, hittade inte Denny heller. Westerlund, Daniel och nåntill stannade längre. Huuhka och jag begav oss. Jag var ju lite krogsugen ( som vanligt) men ides inte gå ned på Olearys lr Harrys. Klockan var för mkt och dom skulle liks stänga.

Vikiningavallen, brännboll, grillning och softa var helt underbart! Känns verkligen att det börja bli sommar. Roligt att vi blev ett gäng som kom också även fast det var många som inte kunde komma. Vem som vann brännbollen och med hur mkt det har vi redan glömt;) Mer sådanna här aktiviteter framöver tack:D Här är lite bilder!















  




Niklas provar lyckan


Vilken fart jag har:D



 
Roligt hade vi iaf! Detta får vi göra om. Synd bara att inte Patrik Ödling och gänget dök upp. Ana och hennes gäng passade också. Men vi fick ändå ihop till 2 lag, 13 pers tror jag vi var. Efter brännbollen var alla riktigthungriga ( jag redan innan vi börja spela) Så Jone drog fram 2 engångsgrillar och en jävla massa grillkorv:P Lets eat! Jag däremot hade massa kött med mig. Det är grejern;D







Dagens profil


Sping Karin och LInda! Spring!




Våfflan försöker med en hit! Homerun;)?






Mys i solen




Jone, Luppen och jag skötte grillningen:)


Gänget chillar

Denniskorv!


Höger, vänster, höger, vänster:P och ketchup på handen:P





 Jag hade lyxmiddag mig;) nästan så. fläskfile, potatissallad, grilssås och sallad:)



Sen bare av mot fotbollsplan där det latjades lite med fotbollen.Inget spel dock:P Får bli nästa gång



Ett grattis till Hella och Linda på deras 2-årsdag också! <3

Efter vikingavallen skillde vi oss ett tag. Jag drog hem för att duscha och fixa mig, Westerlund mfl for hem till sig för att grilla mera. Kvällen fortsätter:)

Todays Lyrics

Önska jag kunde hålla med...

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away


Halo



En sån fin och vacker låt. Perfekt att vakna up till:)

...

How could you loose her?

Oh no you don´t

 



Shopping

Nu har jag varit och gjort stan i några dagar i sträck. Jag är en spanare. Tiitar på plagg några ggr om och om...sen köper jag dem:P Ingen riktigt impulsköpare direkt. Förutom ibland. Detta är vad jag kommit över!


nytt linne- Cubus

nytt gult linne:) HM

ny jeansjacka HM

Alanyalåten

Självklart så kunde jag inte bädda in den i inlägget:( Ni får kolla in den på tuben istället;)


Städar

Nu har jag dragit ut en av de 2 stora sängarna på gräsmattan, sitter här i solen och ska städa. Internet funkar:D Jag ska bara invänta att det blir monligt igen...så kan jag fortsätta med dammningen:P


Alayna 09

Jag har fortfarande inte lagt upp nå bilder från Alayna, sorry. Men alla mina bilder är på huvuddatorn, som ni vet är inlämnad. Har inte hört nåt nytt heller:S Grafikkortet är nog väck, Bildskärmen fryser och kan inte ta emot nån information. Jag hoppas att det blir fixat snart. Nu har jag börjat att städa stugan, ska flytta ut dit snart. Hoppas den bärbara datorn har täckning dit;)

Jag kan iof bju på lite Alaynabilder från Jockes mobil:)


Söta söta Emma:)

Ana och Daniel


Jag och Emma på bardisken på Robin Hood;D

Viktor, Dennis och Jocke

Bira bira bira!



Jocke sätter poesen:P

Joppi och jag på Bellman, getting jiggy:P

Ey!

Nä gott folk, nu ska jag återgå till dammsugaren och trasan:P
Hoppas ni får en trevlig fredag!

That´s her

"Find a guy who calls you beautiful instead of hot, who calls you back when you hang up on him, who will lie under the stars and listen to your heartbeat, or will stay awake just to watch you sleep... wait for the boy who kisses your forehead, who wants to show you off to the world when you are in sweats, who holds your hand in front of his friends, who thinks you're just as pretty without makeup on. One who is constantly reminding you of how much he cares and how lucky his is to have you.... The one who turns to his friends and says, 'that's her.'"



Absolut Turkhits

Haha nu spanar jag efter turkhits på youtube:P Alanyamusik:D

 

Moulin Rouge

Vilket sug jag fick av att se Moulin Rouge, nu på en gång!! Vet inte om jag är sugen på att se Ewan sjunga lr bara för att plåga mig själv med en riktigt kärleksfilm. Rensa tårkanalerna. Någon annan som vill joina?



You're going to be bad for business. I can tell-Satine


Seasons may change, winter to spring... I love you 'til the end of time- Satine Moulin Rouge.

The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return - Christian Moulin Rouge


Todays Lyrics

Ursäkta, vem är du? Vart tog du vägen, den person jag lärde känna?
Drömde jag? Sluter mina ögon och jag drömmer än.
Dags att vakna. En illusion, en dröm av en dyster verklighet.
Är det så svårt att begripa? Titta på den vissna och torra savannen och inse att det inte är ett paradis.






A list

Utseénde
1. vilken ögonfärg har du: Jag har gröna
2. hur lång är du: Jag är väl 1,73
3. vilken hårfärg har du: Brun
4. långt eller kort hår: Långt:)
5. piercingar i ansiktet: Inga
6. vilken ögon färg skulle du vilja ha: Bruna helt klart
7. hur lång skulle du vilja vara: Jag är rätt nöjd med min längd mestadels, när man har klackar är jag väl inte alltid det. Blir så lång.
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: Svart
9. vill du ha kort eller långt hår: Långt
10. skulle du vilja ha piercingar: Nopp



Senaste du
11.  åt: Stekt korv,stekt potatis och stekt ägg, det bästa;)
12.  drack: Mjölk
13. du fick sms av: Micke
14. du skrev sms till: Ana lr Micke
15. sa: Ja jag ska
16. kramade: Ana kanske:)?
17. kysste: Denna passar jag på....lr vänta...vare inte du Ana;)?
19. du spydde: Caven för några helger sedan
20. du skrattade riktigt mycket: När Katarina berättade nån historia hon läst på familjeliv om ett barnafödsel. Klassisk musik, fina kläder och sen när hon väl ska föda sliter hon av sig kläderna, ber dom stänga av helvetiskt lugna msiken och skriker sedan till mannen att titta henne mellan benen och utbrister sedan "SE VAD DU NU STÄLLT TILL MED"



kärlek
21. är du singel:
22. ditt förra förhållande va med:
23. ditt längsta förhållande:
24. med vem då:
25. när någon säger din första kärlek vem tänker du på då:
26. är du fortfarande kär i personen ovan:
27. gillar du någon just nu:
28. hur många seriösa förhållanden har du haft
29. vill du vara singel:
30. vill du gifta dig?
31. Vad heter din nuvarande pojk/flickvän:


Jag passar på kärleksfrågorna. Punkt.


vänskap
32. den som vet mest om dig: Karin frugan;)
33. den vän som du har känt längst: Det måste ju vara Westinarna:)
34. flera bra kompisar eller bara en allra bästa vän: Fler få bästa;P
35. någon du saknar att umgås med: Ems
36. några av dina bästa tjejkompisar: Ni vet vilka ni är<3
37. någon kompis som bor långt ifrån dig: Linda, Hella, Huuhka, Ems, Nadine
38. den du har mest minnen med: Ulli
39. bra vänner du inte träffar ofta: Ems, Linda mfl
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu, vem? Ehh no



övrigt
41. musiksmak: Rock främst. Men är allätare:)
42. sport: Gillar att spelavolleyboll, inte för att jag är bra men:P
43. galen eller lugn: Mellan
44. har du någon gång hört att du sjunger bra: Haha nää
45. dricker du alkohol: Jaa
46. har du hört att du borde bli modell: Jao
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: Min silverring
48. vad tänker du på just nu: Att jag borde gå ut och kratta istället för att sitta vid datan:P



On my mind all the time



Den här låten går på repeat hela dagen, konstant, har den på hjärnan, nynnar, sjunger. Kan inte sluta lyssna på den. Love it:D!

Sleep tight

Dags att sova, äntligen:) Hihi jag är så trött på dagarna. Nu när jag borsta tänder fick jag höra av morsan "vad blek du blivit, att färgen lossnar så fort" Ja mamma det är ju det man vill höra när man varit hemma efter Turkiet en vecka . Tack tack. Men det är väl så med utomlandsbrännan, tyvärr.

Btw har förlagt mobilen nånstans (igen) ids inte leta den heller. Den återfinns väl imorn:P

wake up

Nu ligger jag i sängen och snorar,känner mig förkyld. Typiskt. Hinder spelas från mobilen, jag älskar Takeit to the limit albumet. Nu är jag fattig på musik då de ligger på huvuddatorn. Jag hoppas han fixar det denna vecka:) Alanyabilderna är på den datorn också, dumt, jag som tänkte lägga upp dem idag. Men jag tror jag kan ha några kvar på nå minneskort. Får ta och kolla upp det. Nä nu kanske man ska ta och äta något:)

Todays Lyrics

It never used to be like this way back when
I never know where you're at
Another train off the tracks
And I don't want to live like that


Dagen i bilder

Jag bjuder även på en dagen i bilder:) Text och kommentarer får ni stå för;)¨








Matdags på Port 9








Hur tar man på sig den?


Inget köp, nitlotter allt jag prova:P




Karin är lite fundersam hur linnet egentligen ska sitta:P


Denna outfit gillade jag iaf:)





Så här kul vare att kolla på bikinis tyckte Tom




Jag blev sugen på en kepa:)






Dålig uppdatering

Nu är det som så, att alla våra 3 datorer i hushållet inte mår så bra. Eller nu ljög jag...jag har idag hämtat ut den bärbara datorn hos dr dator. Så förhoppningsvis kan jag väl skriva lite granna. Internet funkar iaf:) Synd bara att alla mina bilder är på huvuddatorn. Men lite finns det nog att gotta sig i här också:) Jag ska verkligen lägga upp bilder och skriva om trippen till alayna. Folk undrar säkert vad som hänt;).Men nu är jag så himla trött, har varit borta en vecka på semester så  man tycker ju att man borde vara utvilad. Men icke:P Godnatt people:)


Back in Sweden

Igår när vi landade mottogs vi av värste suprisevälkomstgrejen dessutom:O Vilka vänner man har alltså! Puss på er! 

Som sagt,  tillbaks i Svergie...känns lite...jaa vad ska man säga...konstigt...har massa bilder och en hel del att skriva. Men som vanligt ids jag inte just NU:P Plus att jag sitter och väntar på att Tom ska hämta upp mig. Vad ska ni göra denna lördagkväll?

SooLooong!

Ikväll drar Ana och jag till Alanya!! Hoppas ni får det bra i Svergie;)


RSS 2.0