...

Så hade vi hoppats på ett roligt spralligt fredagsinlägg..men icke då. För här är vi allt annat än roliga och spralliga. Kanske ska spräcka min goodiepåse från Systemet redan ikväll? Näää så tragiskt ska det inte bli. Men pappa kanske skulle uppskatta lite öldrickande med dotera sin på en fredagevening? Nä nu ska jag återgå till min meningslösa fredag. Tjao!

________________

I should know this by now. Wake up.

Tjoho

Blir inget inlägg ikväll:) Bara detta. Så hoppas ni haft en bra dag och godnatt (snart):) Blir tidig kväll för mig.

Yes your highness part 2



Luigi rappar loss på scenen;)


En suddis sessa vilar lite:)




"Min öl?! Om jag dricker direkt ur flaskan?? Jag håller i den åt Ragge. Nej nej inte min öl ...jag dricker bara, bara husets champange"


Kapten Jack Sparrow vann pris för sin outfit:)



Viktoria höll fast vid sin öl;)








Man älskar att hata videos på fyllan alltså;)


Yes your highness

I lördags så skulle ju jag och Karin på maskeradfest , i Sidensjö byggdugård, de ni:D Nu har det varit en del fester innåt landet här:) Byvattnet som sistens. Karin och jag hade bestämt oss att vi skulle vara systrarna Bernadotte:) Och för dom som inte är insatta i Svergies monarik så är det alltså Kronprinssesan Victoria och Prinsessan Madeleine. Jag fick vara lillasyster ( och ha den lilla kronan:O;)





På vägen till Sidesjö så pratade Karin och jag om massa olyckor som skett längst vägen där,halka,  bilolyckor som slutat med att folk dött osv. Kanske inte så peppande för min bror som körde. Han höll hastigheten till punkt och pricka:P Undra varför:P

Vi anlände till byggugården prick halv 7 som vi skulle:) När vi stod utanför var vi lite orolig hur "seriöst" folk klätt ut sig och om dom ens gjort det. Vi öppnade dörrarna och steg in.

Vi möttes av ett hav kända och okända människor. Jesus hade kommit tillbaka till jorden ( det var Peder min kollega, som jag absolut inte kände igen till en början) Stefan hade klätt ut sig till Mario och hans bror till Luigi, klockrent:D , Marge Simpson kom utan sin familj, Dolly Parton, Michael Jackson såklart, Pistvakt, Marilyn Monroe, Tandfen,  Anders Bagge, Kapten Jack Sparrow, Wilma från Flintstones, Leia från Star Wars, prince Charles med löskuk, Rambo, Christer från after dark, Babsan, Lara Croft, Teskedsgumman, Olyckan, Sally, Stänkargrannen i Beck, Smurfan, Silvia, Lisbeth Salander, Pink, Ronny och Ragge, Joker, Bluesbrothers, Lady Gaga, Cowboys, Fantomen och massa flera:P Dom utsötta var iaf de få som INTE klätt ut sig. Pinsamt.


famous people


Sessorna har fått lite öl i sig:)


Vi träffade mamma Silvia där:D Bara pappa och Filip som saknades:P Sen våra fästmän också då:P


KP Vickan <3

La familia royal


Jag och Wilma laddar inför middagen


Famous famous people;D


Keep on smiling you bad guy , you aint gotta get away with it!!


Mamma var otrogen med nån tönt i trikåer...vi ska minsann skvallra för pappa Kalle!!


Peder aka Jesus som jag inte kände igen till en början. Han välsignade för övrigt vår mat:) Synd bara att han inte gjorde vatten till vin, för det är väl ett partytrick du har?:P


Här var det massa svaga handleder:P ( Nog bara Tom som hängde med då det skämtet)


Sry Luigi, inte bästa bilden , men ville uppmärksamma sugröret som går ned i din ficka till ölen;)


Simply the best...hihi:)



Kungligheterna väntar på hur-många-rätters? Är det finchampange till?


Jesus i kön till toan


Kungligheter på toatronen:P Uppmärksamma "Var vänlig kräks i toa" skylten bakom mig:)




Ozzy fanns på plats






En anings oskärpa prinsessor




Dags för lotteri, Jesus och Wilma vann:)



Det gjorde Marge också:)


Dags för lekar, lite Dobidoo inspirerade! En låttext rad kommer upp på pappersremsan. Dags för lagen att sjung på refrengen:D Jättekul!!! "Måndag tisdag onsdag" "Om jag kunde visa hela världen hur du ler"


Leia, Luigi och jag ska hugga in på efterrätten:D


Mmmm


En kunglig vinkning från Sidensjö


En flirt från Jesus till Vickan?:P



Nä Jesus hookade ju upp med Wilma, dom var ju nästan från samma tidsålder;)



Inget får gå till spillo;)


Kungligheter hela bunten;)



Drunken people


Sen drog tävlingarna igång! 3 personer drogs upp för varje omgång;P

 
Tävling 1 Vem får in den först??! Drottning Silvia,Ronny och Ragge fick ett rep runt midjan, längst ned fanns en tampong fast. Sedan skulle man springa till andra sidan rummet, trixa tampongen ned i en flaska med vatten, tampisen skulle svälla och sen skulle man kunna lyfta flaskan och springa till mål. Ronny lr Ragge vann denna:P

 

Tävling 2 Vem är sötast?!?! Snunsmumriken, Goran? och Pontare skulle äta upp en sockermunk först utan att slicka sig runt munnen.








Tävling 3 Vem spricker först?!?! La Dolce Vita, Wilma och Babbsan tävlar! 2 ballonger fästes vid fötterna, med sina klackar ska man nu spräcka motparternas ballonger:P Heja Wilma:D Och vann gjorde hon ju också;)


Vem suger bäst?! Dolly Parton, Grynet eller Jesus? Rules simpel. Vem får i sig en öl/cider snabbast med sugrör. Just so you know...Jesus blows;)



Vem visslar bäst/snabbst? Lisbet Sallander x2 ( stavas de så?) och en Marge tävlar. Ät upp ett mariekex. Först en som visslar sedan vinner:) Way 2 go Marge:D

Vinnare av tipsslingan var.....WILMA:D! Efter tävlingarna och lotteriet så var det dags att inta dansgolvet!!
Roligt vare när dom spelade alla möjliga themelåtar som passade de som var utklädda. Bland annat Ockelbo 300 till pistvaktsgänget, Supermario theme, Tina Turner - Simply the best, Ronny och Ragge - Snälla rara söta Anna, Dolly Parton - Working 9-5 osv. Dock hörde vi inga kungliga toner...den vi hade i tankarna var väl Nationalsången...haha närmaste vi kunde komma kungahuset:P









Tina and Vickan!


Fun fun fun:D


Jesus och Luigi shakar loss på scenen;D



Nån som var lite ovan att dansa i så långa längder på klänningen tror jag;)



Nä gott folk jag vet inte hur många timmar jag suttit här och laddat upp bilder och skrivit, men nu blire inge mer för ikväll:O Ska försöka ladda upp nå filmer och lite mer kort imorn:D Godnatt önskar KP Vickan och lilla Madde;)!!





...

Trött. Ont i huvudet. Risig i håret. Gårdagens smink. Hungrig. Less. Mer trött. Söndag. Bitter. Nu ska jag trycka på offknappen och sova, lägga alla tankar åt sidan, sluta sura, inse att det finns bättre, dra mig själv i kragen. Get over it. Måndag imorn. Känn ni. Yes. Inte.

Careless

Nä man ska sluta känslomässigt tänka och engagera sig så mkt. Vet inte hur mycket jag orkar, ids och vill nämna här. Men det känns som att ju mer man försöker och ju mer engagemang man lägger i något, desto mer sårbar blir man. Vare sig det är jobbet, privat, familjen, vänner...man kanske ska hålla saker och ting på en replängds avstånd som Ronja skulle sagt. Inte för nära och inte för långt bort, lr lära sig vilka situationer och vilka som uppskattar ens omtanke. Inget illa ment och ingen behöver ta åt sig. Ville bara lätta på hjärtat:)


Lille Nonni<3

På väg

Kom igen farmor, hurry! Jag vill hinna på stan och systemet också! Men då får nog inte du följa med hihi:)
Nu är man nuduschad och klädd i mjukisslapparkläder och min ursnygga Chinamössa:) Så nu blire Ica nästa, i Själevad. Farmor tycker det är jobbigt med kvantum, är så stora ytor där och hon vet inte ritkigt vart allt finns.
Stina ska med också, våran granne, min farmors brors fru:) Tjaao!

Bad update

Nu var det ett tag sen man skrev nåt här, blir så ibland:) Hinner inte skriva så mkt nu heller, ska köra min farmor på affärern så hon får handla lite mat. Sedan måste jag hinner med sväng på systemet också så man har lite öl till ikväll. Vill helst dricka groggen men jag ids inte ta med nån sprit på maskeradfesten. Lättare att ta en kasse öl:) Maskeradfest som sagt, med kändistema, ni kanske undrar vem jag ska klä ut mig till:) Men ni får se det senare;) Jag har lite småsaker att leta reda på, jag hoppas jag hittar dem:O




Har föresten sett den nya Pixarfilmen Upp! Nån annan som sett den? Riktigt mysigt och rolig film:D SQUIRREL!




Träning, just de





Jag hade ju tänkt träna ikväll...TÄNKT...är det tanken som räknas? Inte i det här fallet tyvärr. Istället sitter jag och "provsmaker" det vill säga mumsar i mig...de nya chokladbarsen från Marabou. Hallon och Wallnut-Har ni smakat dem? Jag tycker det var sådär. Min ursäkt för att inte träna då? Vad var det...jag tror ...ja just...jag kan tänkte inte ta mig till Friskis. Aja det är en giltig anledning:P Gå lr cykla dit blir inte av iaf. Nä så vad ska man göra denna onsdagkväll då? Kanske surfa och kolla om man hittar nån billig Thailandsresa? Jag är grymt sugen på att åka nånstans nu! GRYMT SUGEN!


Rihanna

Ikväll blev det massa Rihanna ur högtalarna, var ett tag sen jag lyssnade på henne:) Hon har mångra bra låtar den tjejen! Här är dom jag tycker bäst om. Vilken är eran favoritlåt?

* Unfaithful

* Hate That I Love You

* Take A Bow

* Disturbia

* Rehab



rihanna-10.jpg RIHANNA image by TRELLYG

Första gången jag lyssnar på denna låt som hon gör tillsammans med Jay-Z! Run This Town, Vad tycker ni?


We all fall off the wagon sometimes

Don't give up, it takes a while
I have seen this look before

And it's alright
You're not alone
If you don't love this anymore
I hear that you've slipped again
I'm here 'cause I know you'll need a friend

And you know that accidents can happen
And it's okay,
We all fall off the wagon sometimes
It's not your whole life
It's only one day
You haven't thrown everything away.


nikki_sixx.jpg Nikki Sixx image by lcmnichols




Take me away

Damn, Michael Bolton....vad vill du mig?! Komma med "When a man loves a women" på playlisten...dags att byta. Flipsyde - Happy Birthday...det var ett tag sen:) Undra om man ska koka lite "Chinatee" och sätta sig i soffan och läsa lite RES. Är så fruktansvärt jävla sugen på att åka iväg nånstans nu. Helt sjukt vad rastlös jag är. Måste komma bort! Ha nåt att se framemot, nåt kul, en resa, en upplevelse:D Who´s with me!?`Bojkotta Svergie i november!!


Lillebrors kolor



Damn, syster säljer massa godsaker med skolan. Bland annat Lillebrors Bästa
 ( som vår klass sålde på gymnasiet också) iaf, nu har jag öppnat en kartong och trycker i kola utan att kunna behärska mig. Jag behöver seriöst hjälp:S Och hjälp skaffade jag mig också:) Bad min just min bror gömma bort hela burken så jag inte skulle hitta den och att han inte fick avslöja vart den är heller. Får se hur länge det dröjer innan jag tvingar att han ska ta fram den igen:S:P 



Svamp i stora lass

Jag har fått sånt tycke för svamp denna höst, mer än vad jag haft tidigare. Det som står på listan är förstås den älskade gula kantarellen men även trattkantareller. Som vi för första gången plockat nu i höst. Svamp är så gott att ha i stuvningar, omeletter, såser eller bara steka upp och ha i en varmrätt med kött! Doften av smörstekta kantareller...mmm! Vi plockade en hel del trattisar förra veckan, har inte visat nå bilder från det. Men här kommer dem.






Jag trivs bra i skogen:)

´
Vackert



Ett fruset hav av koraller i skogen






Massa massa massa svamp:D! Nu räcker det hela vintern ut!






Nån som är sugen på att rensa? Nämen det är redan klart:) Torkat dem har vi gjort också:) Så nu är dom i små burkar.


Höstpics med mobilen


Svampplockning förra söndagen






Gul, grått och kallt. Svensk senhöst. Kolla de nakna träden på andra sidan sjön!




Skogsmupp vid stugan vår. Snygg mössa, jag vet;)

Sugen på film

Jag blev himla sugen på att se en animefilm och har redan valt ut the one också. Frågan är hur jag ska få tag i den. Undra om den finns på hemmakväll? 5 Centimeters Per Second heter den, Byosoku 5 Senchimetoru, men ingen lär ju känna igen den med det namnet. Filmen utspelar sig i Japan under 1990-talet och handlar om ett par unga människors förhållande. Sofia kanske har lust att se den med mig? Du gillar ju sådanna här grejer:P! Vi måste bara få tag i den först:)







Damn who's a sexy bitch


BITCH



CHICK


Eyes

Så har en månad gått sen man köpte de bruna linserna ( 1 och en halv) till och med. Månadslinser som det är så har ju datumet gått ut för användning. Kan ni gissa hur många gånger jag haft dem på? Haha 1 gång!! 1 GÅNG! Som jag fick på båda linserna dåra, det tog 2 veckor att få på sig en lins. Så nu är det back till mina green eyes, som jag liks haft ändå. Men nu finns inga val på morgonen:P


Skärpa fransar


Green green:)


Johanssons Range

Här är lite bilder från gårdagens tillställning hos Johansson Range! Tack Sophie och Fredrik!


Vår värdinna




Timo ville kramas




Idoldags


Spakväll och maskerna ska på!





Hot ladies;)

Hahaha som vi skrattade och grät åt Katarinas miner!!



GrinchenKarin en aninges gul här




Ruttnar bort


Dags att dra sig ned mot bastun och vildmarksbadet och skrämma grabbarna!



Karin tränar på vilket "face" hon ska ha


Why the long faces?!


Dags att duscha och byta om till badkläder


Sophie i het hawaiiibikini och benvitt ansikte!


Mössa på så man inte fryser öronen av sig när man badar!




Haha! Nån av brudarna som skrämmer mig i duschen kanske?


In the tub


The gang! Synd att Fredrik inte kund mms:a iväg en bild till sin polare, han trodde nämligen att det var gayparty och att det inte var nå girls i badet.


Fina Sophie


Lite av sommarbrännan är kvar iaf:)



Jag lånade dina bilder Karin:) Mina är fortfarande kvar på kameran. Får se om jag ids lägga upp några av dem också. Nu måste jag klä mig och fara och hämta min syster som missade bussjäveln, vad jag blir på dåligt humör av sånt här.


Biltur

Idag har jag haft en mysig dag med pappa:) Vi har varit runt på olika bilfirmor i stan och kollat på bilar! Han ville först inte fara alls, han hade så mkt att göra på gården. "Du kan väl fara själv" tyckte han. "Far inte du så far inte jag" Han kände sig väl lite hedrad att jag ville fara iväg med han så till slut så gav han sig:) Pappa och jag har sen jag var liten ofta åkt iväg och tittat på bilar. Vi provkörde dock bara 2 st, en Saab 9-3 TTid ( Miss my darling) och en Fordjävlaficus...109hk. Ni kan ju gissa vilken jag föredrog:) Haha man blir ju lite hemmablind! Sen är det 2 helt olika bilar också. Vi funderar faktiskt på att köpa nytt. Eller nytt och nytt vet jag inte...men på pappa lät det nästan så. Vi har ju kört Ford nu ett tag. Får se vad det blir:)




Punkt.

Stationsgympa. Gosh. Jag som tyckte skivstång var jobbigt:S Conclusion jag är otränad. Nu blir det sova. Sova som fan. Imorn blir det träningsvärk, garanterat. Godnatt. Mkt punker i detta inlägg. Sov gott.


Bild lånad av Friskis och Svettis


Baby where did you go?

Nu har jag fyllt på mobilen med money och är redo att hoppa i sängs:) Har varit en längre arbetsdags idag än vanligt, vi hade kvällsöppet för däckskiften, endast 99:-! Billigt och bra, borde nästa lämnat i fordhelvetet också. Ja det är en crapbil som håller på att falla samman. Trodde knappt jag skulle ta mig hem idag. Dock mest pga av att soppan var näst intill slut och klantig som man är glömde man börsen hemma ( mötte polisen twice och trodde nästan dom skulle ta mig;))Onödigt att åka på böter för man har glömt körkortet. Jag får tanka imorn istället. Sen dels för att hela växellådan håller på att skära. Det är nog fråga om veckor innan den lägger av. Aja får väl köra den in i det sista. Den växlar konstigt och varvar enormt mkt innan den lägger i växlarna, sen går den ryckigt också, när man lägger i backen och gasar händer det knappt nåt, sen idag hörde jag nåt konstigt ljud från motorn också. Men det har ju kämpat sig över 30 000 mil så den har ju gjort sitt!




Miss you baby;(!


J'en Ai Marre


English version?



Or french?

Jag gillar den franska iaf:)


Alizee


natti

Inget inlägg idag:) Bara ett godnatt nu! Blev inte lika tidigt kväll som igår. Då var jag i säng redan vid 21:) Skönt vare iaf när jag klev upp imorse och var totalt utvilad:) Idag har jag varit på mitt andra pass skivstång och kan fortfarande konstatera att jag inte har några muskler i mina armar:P Om man inte kan göra en simpel armhävning så är kanske inte skivstång nåt för en;) Men det ta sig;)! Natti!


Mobilbild från en kväll i Rom, dags att sova:)

Julklappsönskning

Jag har just kommit på vad jag önskar mig i julklapp:D!


En dvd med Penguins of Madagascar! Har ju tidigare sett avsnitten på youtube! Men hade varit kul att ha dvdn;)!
Nån som sett den i handeln:P? Me want!!


...

Vad är det med mig. Vilken deppdag jag haft idag:( Känns inge kul, meningslöst. Orkar, ids, vill inte skriva nå mer här om det. Blir dåligt uppdatering idag. Blue monday:(!

Come Clarity



I want you to lead me
Take me somewhere
Don't want to live
In a dream one more day




less

Tror inte jag riktigt varit så här less och nere dagen efter en fylla som den igår.  Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är heller. Inte så att jag är bakis, men oerhört oerhört less.  Känner mig äcklig och smutsig av all alkohol, fet mat och snacks. Nej nu är det en ny vecka, då ska det bli bättring! Mer träning och nyttigheter. Känns som att dessa tankar alltid bruka komma på söndagar när en ny vecka vankas. Vet ni vad det roliga är? Just i detta ögonblick då jag skriver träning och äta nyttigt så sitter jag trycker i mig godis. Choklad och annat gott. Känns som en tung vecka väntar.


Leende guldbruna ögon

Gyllene guldbruna ögon...jag vill vara din Maragareta....Sofia dansar Go-Go. Vad hände med min playlist? Haha. Jag är sugen på styrdans, ja skratta ni, men så är det. Måste ju ha blivit efter byfesten förra veckan då vi dansade loss till Bo-Christers! Detta är min playlist nu!


  • Arvingarna - Bo Diddley
  • Vikingarna - Leende Guldbruna ögon
  • Arvingarna - Eloise
  • Sten och Stanley - Jag vill vara din Margareta
  • The Beach Boys - Medley
  • Boppers - Runaround Sue
  • Björn Skifs - Michelangeo
  • Barbados - Hold me
  • Rolandz - Lycka till med nästa kille
  • Gaston - Cecilia


2 the twins

Detta inlägg är tillägnat två underbara människor som jag lärde känna när jag var 15. Hela gymnasiet gick vi i samma klass.
 ♥♥ Katarina och Karin Östman ♥♥


















Höstsession med Fredrik


Igår fick jag sms av Fredrik och han frågade om jag hade tid att fotografera idag kl 11. Hade tyvärr något planerat redan men vi ska ta det nästa gång han kommer till stan istället. Han är ju och jobbar på annan ort numera. Här är lite bilder från en höstsession som vi gjort.




















Shoppat!

Kom just hem från stan och vad ont jag har i mina fötter:O Aooch! Har inte riktigt van mig att gå i mina nya highheels stövlar! But I love them anyway! Det var som sagt lite shopping på stan, få se om jag ids ta nå kort och visa sen. MQ, Gina och HM...sen Coop då...haha massa lösviktsgodis. Jag är så godisaddict:( Kan inte hjälpa det:(
Nu har jag tryckt i mig massa godis och snart ska jag äta middag...att man aldrig lär sig. Skulle tro att man är 5 år igen. Jag har även hunnit med hönsjakt:P Haha guu man låter som en riktigt bonjänt. Hönsen var på vift på gården så jag fick jaga dem och fösa dem till buren. Dom var rädda kan jag meddela! Dom är inte lika tama som de vi haft tidigare år:P


White birdie



Massa äpplen i träden:)



Nu ska jag äta:) Tjao på ett tag!

Sångerna får oss att leva, lär oss att älska



Jag har nynnat på denna låt sen Modomatchen i tisdags! Haha!


Hello

Jag sa till Karin igår "Hoppas man vaknar i någorlunda tid imorgon, vid 10 tiden skulle vara skönt". Inte så att jag ville ställa väckarklockan utan jag ville vakna utvilad runt den tiden och känna att man har hela dagen kvar:) Och vad gör jag? Vaknar PRICK klockan 10!

Nu är planen att duscha och dra på stan. Jag försökte övertala pappa att följa med mig och kolla på bilar. Men det gick mindre bra. Hur som helst så drar jag på en bilfirma ändå , tänker inte nämna några namn, vill ju inte svära här;) Ska iaf återlämna något som inte tillhör mig:P

Folk har frågat om jag ska på hockeyn idag men det blir nog inte så. Blir chaffis istället. Kvällen är fortfarande oklar - hade iaf siktat på att vara nykter. Tycker att det varit alkohol med i bilden varje helg nu ett bra tag. Får se vad som händer. Vad ska ni göra?



____________________________________________

Det är samma sköna känsla som att sväva
Det är stunder som gör livet värt att leva




suck

Vilken dag på jobbet, jag är på så dåligt humör. Less. Sur. Trött. Jobbade över också kom dit vid 06.30 och åkte därifrån vid 17.15. Har knappt haft lunch och ingen fikapaus heller. Brinn! Kul fredagshumör!


Sov gott!

Sov gott people:) Hoppas ni haft en bra onsdag!


Hittade en gamal bild i en fotobok hos mina kusiner:) Bror och jag badar:)!


Todays Lyrics

Between love and hate
Which path to follow?

How can I keep balance in this race?
Come faith, I'm dying... Slowly






Skivstång

Omotiverad jag är att fara och träna då:( Men det brukar ju bli bättre när man tagit sig dit. Jag hade skrivit upp mig på ett pass ikväll, skivstång, men jag var reserv. Men nu har dom ringt mig och fråga om jag ville gå! Då kunde jag ju inte säga nej heller. Så nu blire ett pass 19.45. Får se om jag drar dit tidigare och gymman lite innan. Tveksamt att jag kommer orka med skivstångspasset, kan ju inte påstå att jag är duktig på styrka:S Jag får väl köra utan vikter:P Wish me good luck!


Hockey!

Idag så fick jag låna hockeykort en Gojo! Inte många som hängde med på den där:P Så jag och nypjuksen var på hockey ikväll! Bror fick lov att  köra mig:P och min granne fick lov att köra hem mig:)

Det är ju inte sant!!! 2 GÅNGER....2 gånger har mina inlägg nu försvunnit och det är bara 2 rader kvar av allt jag skrev. Internetjävlen hängde sig och när jag tryckte på publicera så försvann allt. Första gången så var jag tydligen inte ens inloggad så då när jag tryckte på publicera...då kom jag till inloggningssidan.

Nä jag ids inte skriva om allt en tredje gång. Så kort och gott. Hockey, Desperate och kalla oboy det har varit min kväll! Sov gott!!


Sleep tight



Nu har jag sett skräckis och kan formodligen inte sova.
Typiskt. Låg i soffan och tittade in i väggen och upprepade flera gånger
"Maria vad händer, och nu...vad händer nu...vare nån som dog...vad händer...Maria...Maria!" Dumt nog var hon upptagen med matteläxan och kunde inte uppdatera mig på filmen.

 Nu är det bara att hoppa in i duschen, suck, känns sådär motiverande. Men mitt hår är som ett riktigt jävla kråkbo, är i stort behov av balsam.

Nån som såg på Svenska Hollywood fruar föresten? Haha man blir ju så full i skratt åt dessa yrkessamma kvinnors kommentarer. Allt från att barnen byter pyjamas efter varje natt...kan ju bli äckligt annars till att man måste he på läppstift 3-4 ggr i timmen under dygnets vakna timmar. Och viktigt är ju också att kunna ha en skateboardramp i bakgården för ungdommen och om inte exet lämnar barnen i tid så kallar man in en advokat. Sen finns det visst inget hotell i hela Svergie som duger åt en lyxfru av Hollywoodstandard och hennes famous husband, knapp Grand Hotell Sthlm. Jag undrar hur alla andra överlever? Livet är inte lätt;) Godnatt!


Byvattnet 091003

Lördag och det är dags för fest, middag och dans i Byvattnet! En riktigt lyckad och rolig helg måjga säga. Ser verkligen framemot nästa tripp dit. Men det blir till vintern, då snön lagt sig och man kan ta fram skotrarna:) För er som inte vet vart Byvattnet ligger, kan tänka mig att inte så många vet det;) Haha så är det innåt landet, mot Sidensjö, Skorped...och lite till:P Inte ofta man har vägarna förbi bara. Festligheterna började redan när vi kom in genom dörrarna, hockeynmatch ( som vi redan glömt vid det här laget) och öl! Här bjuds på bilder.



Nu äre dags för lördagsmys! Diesel ville kramas med Husse lite


Stefan leker med Diesel!


Efter att Mariana bjudit på en god pastasallad och hockeyn tagit slut så gjorde vi oss klara för byfesten!
Så det blev en promenad för samtliga...eller nej nu ljuger jag. Taxi Karlsson körde visst Volvo;P



Hoppas alla lägger märke till dunken Karlsson bär;)


Peder spetsar safta!


Happy faces!




"Kaaaka"





Vad smakas på här då?:P



Peder kjamas med flaskan sin


Nån som drar på smilbandet:D


Dans till Bo-Christers! Fun fun fun!:D:D!


Karlsson, jag och Kalle är inne för påfyllning!








Smokers!




Det börja regna och blåsa på kvällen. Skulle komma snö, men det klarade vi oss utan. Men kyligt vare ute iaf.


Tur att vi var påklädda när vi var ute;P




Stefan, Carola och en Karlsson i bakgrunden!





Ola och Stefan. "Järn-Ola" en av byns kändisar? Jag minns inte riktigt vem han var eller varför han kallas för Järn-Ola. Jag får ta och fråga Karlsson det nån dag.



Snart dags för hemgång! Festen forstätter hemma i Karlsson villa. Här var jag sugen på skräpmat iaf kan jag meddela. Tror nog jag gick och pratade en hel del om Max och kebab på slutet där. Haha. Lite långt att ta sig till ett snabbmatshak bara;P 14 mil tur och retur:P


Musik och dans i vardagsrummet. Skjortor och andra plagg åkte av;P





Armar uppåtsträck!




Haha Karlsson ger järnet!


Shake that ass on the floor!


Ullis dansar loss




Boys boys boys!



Peder försöker komma in i till the group of females;P

Denna bild får avsluta kvällen:) Vi dansade och höll igång till närmare 4 på morgonen. Vi citybor gick ut och la oss i "vårt" lilla hus på Karlsson gård som vi fått låna. Jag önskar jag hade med mig kameran dig. Stefan gick runt med hockeyhjälm och en upphittad gamm-antikvitet-kameran runt halsen. Peder kunde knappt andas så mkt som han skrattade. Funny!

Jag, Peder, Ullis och Diesel delade på ett rum. Jag sov i skinnjackan kan jag säga. Var inte direkt så varmt i vår stuga "Du vet väl att Diesel kommer att lägga sig med dig Anna" sa Peder och skrattade. Så gick det några minuter och snart känner jag två storta tassar taffsandes på min hylla. Jag tittar upp och ser en stor hund som är på väg upp på madrassen. "Peder, Peder, Peder PEDER" ropar jag förtvilat. Husse ropar till sig Diesel och sen går han och lägger sig över dem istället:) Hihi. Vaknade dock upp dagen efter av en blötpuss av Diesel:) Sen bjöd Mariana och Tommy på "hotellfrukost" Weeho:D! Lovely!Får tacka och bocka för en jättekul helg! Byvattnet people, remember that;)!



Lycka till med nästa kille;)



Denna låt har snurrat runt i mitt huvud hela dagen! Såatt:D! Lycka till!


Godnatt!



Jag som hade ett så långt och fint inlägg här om helgen meeen så la internet av och allt försvann. Buhu. Hur som helst, har haft jättebra i weekend Byvattnet. Bo-Christers gjorde en bra föreställning dessutom;) Mer info och bilder om det senare. Nu äre verkligen sängen som gäller <3


I'm good


The forgotten summer

The list

* Sol, bad och stranddag i  Stubbsand som tidigare år? - Not this year - UnCheck
* Men bad vid Nyänget eller Gullvik iaf? - Inte ens satt min fot på stranden - UnCheck
* Kanottrippen som Karin och pratat om hur länge som helst? Inte skett än - UnCheck
* Bergsklättring Skule? Det enda som vi riktigt bokade vi skulle göra i sommar - Inte ens nästan varit på väg  - Uncheck
* Fiskat har vi väl ändå gjort? Ja med min bror och syster, en gång, frös och halvsomnade vid fören under massa handdukar. Men icke fiskat med Karin - UnCheck
* Boda Borg - Det var en dag i Juni...Check!!
*Bott i husvagnen - 3 nätter...alltid äre nåt! Borde varit fler - Check
*Tältning - Kajin vad hände? Inget tält har vi sett skymten av i sommar iaf - Uncheck
*Volleyboll? Hållit en volleyboll ja...spelat nej. - Uncheck
* Golf, badminton, tennis, fotboll, krocket...? Noooo - Uncheck
*Grillat? Måste ju vara den enda sommaraktivitet som jag fått Mycket väl godkänd på!
* Cyckelturen runt Banafjälltrakten - Cykla, jadu det var ju nåt år sen sist ,seriös cykling iaf:P Inte bara iväg med soporna - Uncheck
*Smultronplock - Enormt lite...men ändå lite - Check
* De obligatoriska nätterna i stugan - Jag har ALLTID ALLTID sovit i stugan under sommarn...nu har jag inte ens spenderat EN natt där. Ingen!  UNCHCK!!



Så kan det gå när man jobbat hela sommaren. Bättring till nästa år alltså!!




Bad update

Dålig uppdatering i veckan, jag vet:( Har knappt suttit vid datorn känner jag. Den är jämnt ockuperad av nån som ska spela WOW. Nu är det lördag iaf och äntligen har man haft sovmorgon, ända till....10 :P Men jag tycker det är skönt att kliva upp i någorlunda bra tid och känna att man har hela dagen kvar:) Värre att vakna vid 14-15.

Nu packar jag lite inför kvällens festligheter med kollegorna  innåt landet...Byvattnet. Nån som vet vart det ligger:P? Haha. Mat, dryck och dans! Kameran ska med så jag visar bilder sen:) Jag insåg nu att jag har massa kort på kameran som jag inte laddat över till datorn än! Har en massa att visa!

Vad ska ni göra ikväll?




Todays Lyrics

This is for the mentally damaged
For those who don't wish to live
This is for the mentally damaged
We're all damaged within


To Viktor ;)

Det här är till dig Viktor;)



Har haft den på hjärnan ett tag nu:)


RSS 2.0