Happy New Year!

Jag vet att jag varit kass på att skriva här på sistone och det blir inte bättre nu...ska iväg på nyårsmiddag! Är inte ens fixad! Gaah....9 minuter tlils vi ska vara DÄR! Gott nytt år allesammans!

Natti

Hopp i säng:) Godnatt! Hade faktiskt laddat upp massa bilder, från december månad, men är inte klar än. Så jag publicerar dem en annan dag. Nu är klockan mkt, ska sova så att man orkar med en dag till på jobbet. Sen helg! SWEET!


Men nånting som jag gillar denna mössa hihi <3

Grattis mum and dad!

Men varför kan jag inte börja föra över bilderna från kameran till datorn? Det är inte en stor grej men ändå ids jag inte. Känns så tråkigt att inte uppdatera bloggen med bilder. Hur som helst, idag så firar mamma och pappa 20 år som gifta:) Porslinsbröllop tror jag det kallas? Har just avnjutit en 3-rätters gomiddag!! Efterrätten är kvar;) Vi pratade lite deras bröllopsdag, vad som serverades, vilka som var där, själva bröllopet osv:) På den stora dagen för exakt 20 år sedan hade jag fått på mig min "bröllopsklänning" och glad i hågen hoppade jag nedför trappen. Där möter jag en av min fars kompisar som ska lämna tillbaka en grej som han lånat. Tydligen var bröllopet inte så kännt bland vänner och bekanta. När jag ser honom ropar jag "HEJ, VET DU VAD... VI SKA GIFTA OSS IDAG!!" Haha jag tror inte riktigt jag förstod tanken bakom sjävla gifta sig grejen:P Jag minns faktiskt den stora dagen...inte att jag sagt det där...men när vi var i kyrkan. Jag sprang fram och tillbaka mellan mamma, pappa och bänkarna. Kunde inte sitta still. Sen minns jag även tårtan;) Haha! Hade varit roligt att visa nån bild nu. Undra om man kanske ska leta rätt på nån? Då måste man iof scanna in den i datorn också. Ska leta nu...får se om jag hittar nån:)

...

Vad dålig man varit på att uppdatera nu under julhelgen. Sämre än vanligt:P Och inte blir det mkt till inlägg idag heller. Jag har legat och läst en bok i 3 h nu på kvällskvisten, kan inte sluta! Dan Browns senaste, få se om jag läser ut den inatt:) Nä nu ska jag dyka in i den igen! Gonatt.

Todays Lyrics

It's in my hands.
The sky, so bright.
It's burning.
It's for me to decide.
If flames will reach heaven tonight.
It's in my hands.

If you could be
The things I need.
I'll crawl through knives
An inch per tear.





God Jul allesammans:)

Jag vill önska alla mina släktingar, vänner, kollegor en God Jul! Äh önskar ALLA en riktigt riktigt God Jul! Så att ingen känner sig glömd.


Nu är det dags att slå in de sista klapparna:)


ids int

Jag ids int blogga...har inga nya bilder heller på den här datorn. Nu äre jultittande med Ms Anka! Haha. Sen blir det åter till klappinslagningen. Bakar gör vi också:) Vad gör ni dagen innan dopparedagen?

Julkort

Jag sitter nu och läser de julkort som trillat ned i postlådan:) Himla mysigt. Tyvärr har jag inte skickat några alls iår:( Har faktiskt glömt bort det helt. Läser just nu från några danska? norska? bekanta...vilka använder og istäler för och? Iaf efternamnet är helt fel på kortet..Lundström ( min mors barndomsnamn) sen är det helt fel postummer och nr på postlådan:P Hur tusan kunde den hitta sig ändå fram till oss? Duktigt av brevbäraren:) Nu är det dags att pynta granen:D YES! Julskiva på, glitter och pynt framme...bara att köra igång:D!


Tack Jon, Kat och lillen för julkortet;)

Hemma:)

Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet, stod ute i kylan bra länge innan min ride dök upp också. Så nu är man alldeles stelfrusen. Nu sitter jag och äter och bloggar samtidigt vid köksbordet. Känns en aninges overkill. Bättre att fokusera på maten;P Idag bjöd vi kunderna på blögg och pepparkakor...och ni kan ju gissa hur det blev. Jag vet inte hur många koppar glögg jag druckit...eller hur många dussin pepparkakor jag ätit:S Hoppas vi har så det räcker tills imorn också;P Verkstaden är för övrigt fylld med bilar...varenda lyft och golvet...körde in bil på bil på bil innan vi stängde. Står några på baksidan också som inte fick plats inne. Tycker synd om Ingo som ska köra ut dem imorn på morgonen:/

Klappinköpen då...hur har det gått med dem? Är ni klara? Jag är nog en såndär..."julklappsoptemist" istället för tid:P Det är jag iof också. Jag måste hitta något att ge min bror och far. Jag har några ideer. Men man ska ha tid att gå på stan också. Lär ju inte bara vara jag som är ute i sista minuten vad gäller klappar:P



Tänkte för övrigt fara och träna idag...men jag hittade en chokladkaka i kylskåpet:) Maraaaboou! Så jag tro jag skippa träningen ikväll;)


Still counting

Counting all the assholes in the room
Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool
Well that´s just like me yoohoo and I know you too

Mr. Perfect don´t exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I´m
definitely not alone, well I´m not alone

__________________

Vaknade på helt fel sida idag kan säga, somnade på helt fel sida också. Sen att det är söndag gör ju inte saken bättre. Inatt somnade jag väl kring ja vad kan klockan varit...5? Kunde inte somna, snackade en del i telefon, var jätteledsen, arg, besviken osv. Dessutom lite onykter så alla känslor gångrades med 10. Sitter och lyssnar på Manson och In Flames nu. Stämningsfylld musik till en dag som denna.


Till skogs



Här har vi na...haha jag var ute i skogen med pappa idag, kollade avverkningarna! Jag körde:D Även fast det var lite bökigt med skoterstövlarna...fick ingen riktigt känsla på kopplingen. Men det gick bättre och bättre! Backade även upp på en skogsväg...de ni:D In i djupsnön. Tur att det inte var nån trafikerad skogsväg:P Vi mötte en häst och vagn:P Så jag körde in vid vägkanten och stängde av motorn så inte hästen skulle bli rädd:) Sen ledde kusken hästen förbi.


Vi kollade virket , mätte och kollade på skogen




Out

Nä nu ska jag klä mig! Klä mig ordentligt!! Ska ut i skogen med pappa, vi ska ta traktorn och kolla in hygget. Haha nu när jag läser den meningen högt hör jag hur otrolitgt bushigt det låter:P But whatever:)!


Grandma got run over by a reindeer

Grandma got run over by a reindeer
Walking home from our house Christmas eve.
You can say there's no such thing as Santa,
But as for me and Grandpa, we believe.


She'd been drinkin' too much egg nog,
And we'd begged her not to go.
But she'd left her medication,
So she stumbled out the door into the snow.


When they found her Christmas mornin',
At the scene of the attack.
There were hoof prints on her forehead,
And incriminatin' Claus marks on her back.


Grandma got run over by a reindeer,
Walkin' home from our house Christmas eve.
You can say there's no such thing as Santa,
But as for me and Grandpa, we believe.


Now were all so proud of Grandpa,
He's been takin' this so well.
See him in there watchin' football,
Drinkin' beer and playin' cards with cousin Belle.


It's not Christmas without Grandma.
All the family's dressed in black.
And we just can't help but wonder:
Should we open up her gifts or send them back?


Grandma got run over by a reindeer,
Walkin' home from our house Christmas eve.
You can say there's no such thing as Santa,
But as for me and Grandpa, we believe.


Now the goose is on the table
And the pudding made of fig.
And a blue and silver candle,
That would just have matched the hair in Grandma's wig.


I've warned all my friends and neighbours.
" Better watch out for yourselves."
They should never give a license,
To a man who drives a sleigh and plays with elves.



Grandma got run over by a reindeer,
Walkin' home from our house, Christmas eve.
You can say there's no such thing as Santa,
But as for me and Grandpa, we believe





Haha denna låt är en som funnits med på min chrsitmasplaylist i flertal år. Tycker den är så rolig. Kankse inte direkt den stämningsfullaste av jullåstar. Men jag tycker texten är så charmig.

You can say there's no such thing as Santa,
But as for me and Grandpa, we believe.

Har ni hört den också:)?


En pefekt start

Idag vaknade jag faktiskt innan 10, men bara några minuter:P Detta är en cirkel som ej går att bryta...och ingen väckarklocka är med i bilden. Vetskapen om att man får ligga kvar och dra sig är så skön. Desto lättare tycker jag det är att kliva upp faktiskt. Man vet att man får ligga kvar om man vill, men jag känner mig ofta rätt nöjd efter flera timmar sömn ändå. När jag drog upp persierna såg jag en klarblåhimel och att solen sträckte sina strålar på trädtopparna:D Garanterat att det blir en promenad idag! Men frukost först....och vad hittar jag i kylskåpet som jag helt glömt bort...skagenröra!!!Min morgon, nä hela dagen är nu gjord! För er som inte vet det så är jag ett stort fan av skagen:P Så nu sitter jag och äter en rostad macka med ost, kokt ägg och skagenröra! En perfekt start på dagen!

 


Jingle Bell Rock



Säga vad ni vill men Ensam Hemma är en mysig julfilm:) Det är många jullåtar i den som ger massa nostalgi. Jag har börjat göra en christmashitsinlägg här, men inte publicerat den. Listan är inte klar än. Jag sitter här med kameran alldeles brevid mig men ingen sladd att koppla upp den med. Annars har jag massa bilder från hela december som jag inte visat.  Nä nu är det avgörande sista spelet i kort här...vinner jag denna har jag gjort en hat trick!!Varje game består av 7 spelomgångar. Så det tar ett tag att spela. Men nu jävlar sitter vi alla på nålar!! Vem komemr vinna?!


18 dec

Segt med bloggande och uppladdande av bilder nu på sistone. Just nu är det kotturnering här, jag vann överlägset första omgången iaf:). Eld i öppna spisen, julmusik och tända ljus. Julmust, julöl och lite annan stämningsfullt julätbara saker:) Fredagsmys helt enkelt! <3

Hahaha jag vann igen!!! "Nä vinner Anna en gång till slutar jag spela" Ha-ha in yor face! Sen är man världens sämsta vinnare...det är ju ännu värre än dålig förlorare!!

Nu är vi inne på rond 3!! "Nu äre en riktigt omgång" säger dom. Well bring it on;D!

Julfilm

Nu är jag sugen på att se någon riktigt julig film! Nån som har något tips:)?




Och inte Grinchen:P Honom klarar jag mig utan!


Todays Lyrics

Change the colors of the sky
And open up to
The ways you made me feel alive
The ways I loved you


Bridget Jones Diary

Haha jag tror jag klarar mig utan DHW denna tisdag ändå, sitter och tittar på Bridget Jones istället. Hahaha och hon är så rolig och klantig och för att inte glömma pinsam! Jag tror till och med att jag ser lite av mig själv i henne. Säkert fler som håller med:P ´


15 dec

Vad glad jag blev imorse när jag möttes av en vit gräsmatta och snö på träden. Finally. Hoppas bara att det fortsätter, mer mer snö:D Nu har jag just ätit middag och försöker ladda inför att träna ikväll. Å andra sidan skulle det vara skönt att bara ligga i soffan och slappa. Läsa min bok:) Lite julklappsplanering skulle behövas också:) Vad gör ni ikväll?


Hot commercial


Vad tror ni om denna parfym:P? Kate Moss verkar ju helnöjd iaf;)

Let there be LIGHTS!

Jag funderar på att pynta upp huset lite...vad tycks;)? Over the top? Missa inte showen vid ca 1,30;)!


What about now

Daughtry är ett band jag lýssnat på ett tag och gillar deras texter.  What about now är en av mina favoriter, den kom på deras album Daughtry 2006. Och nu har Westlife släppt den singeln också. Såklart så spelas den non-stop på radion och dom får världens cred för den låten. Suck. Irriterad jag blir. Kanske ska kolla lite fakta innan jag yttrar mig. Rätt vare är så har Daughtry gjort en cover också:P Wikipedia next;P Hur som helst, love this song <3



"What About Now" is the seventh single from American rock band Daughtry's eponymous debut album. The song is a ballad, that was written by Ben Moody, David Hodges (both former members of Evanescence), and Josh Hartzler, who is married to Amy Lee (the lead singer of Evanescence) It is one of only two songs on the album not at least co-written by Chris Daughtry. The song was announced as the band's next single on their website.[1] It was officially released in the U.S. on July 1, 2008.

________________________________

Now that we're here
Now that we've come this far, just hold on
There is nothing to fear
For I am right beside you
For all my life I am yours

What About Now
What about today
What if you're making me
All that I was meant to be
What if our love never went away
What if it's lost behind
Words we could never find




Jag ser det snöar

Men nånting så omotiverande det var att kliva upp imorse. Jag kunde gjort vad som helst för att fått ligga kvar, aja nästan:P När jag insåg att idag hade vi bestämt att vi skulle jobba över så vi kunde få bort lite fakturor så sjönk genast humöret ännu mer. Klockan är nu 20 och jag har precis gått innanför dörrarna och ätit mig en pepparkaksmiddag. Riktigt gott om ni frågar mig:) Mjölk och pepparkakor;) Åt några mackor på jobbet tidigare:P

När jag gick ut från verkstan möttes jag av ett massa snöflngor som dansade i mörkret. ÄNTLIGEN! Jag satte mig i bilen och tog upp telefonen för att ringa Karin ( som vanligt) Hon trycker på upptaget! Det var ju fräckt:O! Det går några minuter så ringer det från skyddat nr:

"Aa det är Anna"
"Hej! Vad vill du? Jag jobbar" säger Karin lite bittert skämtsamt
"Ee...vad jag vill...klart jag vill nåt viktigt...annars hade jag väl inte ringt!? Speciellt inte när du jobbar. Sååååatte du kan ju ringa mig när du slutat för att höra det oerhört viktiga jag har att säga. För jag brukar ju ha viktiga saker att säga när jag väl ringer dig!"  svarar jag och hör själv hur oseriöst och ironisk min röst låter.
"Haha okej men vi hörs sen då" skrattar Karin



Istället skickar jag ett sms!

"DET SNÖAR!!YES!"

" I know:D"

"Som sagt SUPERVIKTIGT!!"

"Ja men det är det viktigaste som sagts idag:D"

Haha vi har verkligen saknat snön vill jag säga. Snö, vinter och kyla:D Jag vet att det är fler som håller med mig;) Snart drar skotersäsongen igång:D Finally!









Ja som  ni förstår är det fjolårets bilder;) Inte riktigt så mkt i snö i Tjärn än:P





13 dec


Lucia, pepparkaksgubbar, stjärngossar och tomtar, tänk om det kunde komma ett litet luciatåg och plinga på härutanför och höra lite julsång:P Vi stötte iof på Lions Lucia på stan igår, hon och hennes tärnor sjöng i Port 9. Nu när man inte är i skolan längre så var det längesen man såg ett luciatåg. Själv var jag ju med i ett kommer jag på nu, i 9:an:) Tärna var jag då:) Kanske ska ta och leta rätt på luciakronan och hälsa på farmor;) Haha syster får vara tärna och min bror pepperkaksgubbe. Hahaha I can picture it in front of me...haha en lustig syn på jag säga.


 Det gick bra att hitta en julgran idag btw, bror, far och jag var ute i skogen och vandrade. Jag saknade snön, det hör som till när man är på granjakt:( Men det var lite ytfrost på marken. Så jag fick nöja mig med det:) När vi hängde upp den i lagårn så såg jag Heriks ( Hans-Erik min farbror) familjs gran...den var ursnygg!! Som vanligt...han hittar ALLTID den snyggaste granen...slår som aldrig fel heller:O! Men dessvärre hade snöret gått av och granen låg på glovet. Vi hängde upp den igen...hoppas inga grenar hade gått till skada. Jag har tagit lite bilder också...har insett nu att jag är dålig på att lägga upp bilder som är relaterade till ett inlägg. Blir lätt att man blir lat och tar bilder som redan är på datorn. Kameran är inte här så jag får visa bilderna sen ( som vanligt) Nä nu ska jag ta och göra nåt annat:) Har ni firat lucia idag?


Julgransjakten fortsätter

Men vad irriterade jag blir. Nu är jag klädd för en skogvandring, tjocktröja, långkallar, mjukisbyxor, extratröja ( okej jag vet inte hur kallt det är ute:S) Men man måste vara förberedd:) Granjakten forsätter idag. Blev ingen igår...eller jag han inte ens går ut i skogen, klappjakten vart prioriterad före. Men nu ska vi iaf väg och hämta granen...men ingen ska följa med mig?! Pappa bangade i sista sekunden, och det var han som tjatade om att vi skulle fara tidigt! Nu har man sett till att man finns på plats i denna tidiga timma för att leta granen, så ska han sitta och titta på skidskytte?!?! Why?! Jag tar sågen själv och letar en!



Nä nu måste jag styra upp det här! Men jag vill ju ha familjen med...det är ju det som är halva grejen med granjakten! Jag får dra nån säkring så att tv:n ryker:P Haha!

Julgransjakt




Ja just de, julgranen, jag försov mig den dagen jag trodde vi skulle hämta vår julgran. Men tydligen har vi inte hämtat den än. Nu har jag fått det uppdraget, enda problemet är att jag vet inte vilken gran vi valt ut eller vars den står. Det är ju inte lite skog runt om här så det lär bli lite kämpigt. Jag tror jag tar sågen och går på en egen julgransjakt:) Kanske ska byta om från morgonrocken till nåt varmare;) Fram med skoterstövlen och björnmuffen!




11 dec

Vaknade idag 10,01 jag skojar inte! Vad är det frågan om...jag vaknar alltid klockan 10 på lördagar, verkar vara nån ond cirkel:P Inte för att det egentligen spelar någorn roll, jag är rätt nöjd med det om jag ska vara ärlig. Jag hatar att sova bort hela dagen. Hade dock önskat att det kunde vara en vit gräsmatta som mötte min blick när jag drog upp gardinerna, men icke:( Men som jag såg på nyhterna så ska det bli kallare framöver. Yes!



Igår så var jag bjuden till Hella och Linda på en mysig middag, julfika och idol! Dom had gjort en jättegod kycklingtacorätt. Ett grattis till Erik också som tog hem vinsten i Idol, men det kommer säkert gå lika bra för Calle:)
Erik sitter ju på en guldpipa! Men jag fattade inte varför hans tjej skulle envisas med att stå på scenen där så himla länge. Man skämdes ju. Hon kunde ju hoppat ned efter att han sjungt nå kärleksfulla meningar....men inte stå hela uppträndet mitt i hans spotlight. Pinsamt.


Haha en partybild på oss från i sommar...vi båda ser lite halvt onyktra ut;P


Nä nu ska jag äta frukost och julstäda lite. Vänta på att Karin ska höra av sig:) Måste inhandlas julklappar idag. Jag ligger på 0:S


Sleep tight

Nu är det dags att sova, 22 är klockan att jag är på väg i säng! Så skönt att lägga sig i bra tid, men jag har rätt bra diciplin på mig själv när det är arbetsdag dagen efter. Är väldigt väldigt väldigt sällan som klockan blir över 00. Men då är jag ju stort fan av att sova också;) Så man vill ju inte offta alltför många sovtimmar;) Godnatt:)


"Övik"

Haha jag blir alltid lika förvånad när kommentatorn på hockeyn kan säga "Övik" och inte "Öööö-vik" Haha det sistnämnda är så irriterande! Lär er uttala rätt:D


Haha och en annan lustig sak...mamma sitter och tittar på hockeyn i tv-rummet...själv...och jag sitter i finrummet alldeles själv och tttar...vi har dörren öppen emellan...och halvskriver och pratar med varandra:P Varför inte sitta tillsammans?

Nu gjorde Magnus Häggström MÅL:D GREAT!

Bak

Nu ska det bakas i períodpausen, tredje perioden kvarstår för Modo nu, 1-1 står det! Kom igen nu, vi behöver en trepoängare. Hade j varit bra om Timrå förlorade..men dom leder mot Luleå med 3-1. Södertälje ser ut att gå mot förlust, så det är ju bra för Modo i tabellplaceringen. Nä nu ska jag baka lit kladdkakemuffins med Romerskabågar i:D Tror ni det blir nå gott då!?!?




Liar liar pants on fire

Ännu en gång...folk som går längs vägen i detta vintermörker (okej kanske inte vinter direkt) men se till att ha reflexer på er! Helst reflexvästar!! Jag blir galen på att man nästan ska köra på en gångare var och varannan morron/kväll! Ni syns inte över huvudtaget! Sen när man får möte och det småduggar som det gör, så syns ni ännu sämre. Sen till alla er som kör med hellyset på...BLÄNDA AV vid möte!! Suck, det sticker i ögonen och man ser knappt vart man är på vägen ( dessutom håller man ut för att inte köra på gångarna utan reflexer) Och avslutningsvis vill jag bara säga att jag ALLTID bländar av och ALLTID bär reflexer när jag vistas längs vägen. Ehh.


Sonisphere Festival

Tack för sms:et idag John Doe:P Haha! Check it out! Vilken festival:O Ser ni vilka namn som står?! Maiden, Mötley, Cooper mfl:O! 7 aug smäller det och Sonisphere Festival går av stapeln i Sthlm. Detta får man ju bara inte missa:O! Lika bra att ta ledigt nu på en gång ( förusatt att man har jobb:P) och boka sovplats hos Ems;) Är det några fler som har planer på att att åka ned? Biljetterna släpps den 14 dec! Inte mkt att fundera på!! BOKA!

sonisphere_poster_bakgrund


Imorgon har för övrigt In Flames en spelning i sthlm (In Flames/Rockstar International Taste of Chaos), hade ju varit lovely vara där!! Men man har ju sett dem 3 ggr redan, så jag kan ju trösta mig med det! Men det hade varit riktigt kul med en weekend i Sthlm och få träffa Emelie igen. Komma bort från Övik och få känns på storstadspulsen. Men det får bli framöver!


Gonatt

Men nånting vad trött jag är, kan inte fatta varför jag startade bärbara för. Träningsverken är total...men ska väl inte klaga...känns ju iaf att man tränat:P Nä längre inlägg än såhär blir det inte:P Godnatt!


Sov gott!



Nu har jag tränat, duschat och redo för sängen! Borde egentligen lagt mig för 45 minuter sen känner jag...hade varit skönt att komma i säng i tid. Imorgon har jag öppning och stängning på jobbet...och som ni redan vet...Ingemar är fortfarnde sjuk. Fick besked av Micke ikväll att han blir hemma en dag till. Men men, det är bara att bita ihop ,That which does not kill us makes us stronger! Godnatt! En liten hälsning till Karin också som började jobba på sjukhuset idag:) På fyran? Strokeavdelningen iaf! Congrats!


Skivstång

Sitter nu och laddar för skivstången ikväll som är vid halv 8! Tänkte åka dit vid halv 7 så man hinner gymma lite innan, springa på löpbandet och kanske ta sig an crossen. Mardrömscrossen, jag ogillar den verkligen...men det känns att den tar förbannat bra. Känns drygt att packa träningsbagen, det gör det alltid. Kan inte påstå att det är roligt nån gång...ännu värre är ju att packa upp den:O! Undra om det var måndagspasset som var så jobbigt på skivstången?
Aja märker väl imorn, när jag knappt kan gå i trappan:P Nån fler som ska iväg och träna ikväll:)?


I hate you!!

7 dec

Dagen har flytit på rätt bra på jobbet idag, var där kring halv 7, tack och lov så var Tommy där också. Så jag slapp utlösa larmet;P Annars lovar jag att jag gjort nån miss och securitas kommit upp. Jag måste ta och kolla med Micke vad det är för kod man ska uppge när dom ringer:S Måste ju vara förberedd:P Imorgon däremot, morgondagen känns dock inte så motiverande alls. Micke är på kurs i Sthlmstrakten och Ingo lär ju vara sjuk:S Aja vad är det värsta som kan hända? Lär ju inte bränna ned verkstan direkt, bråkiga kunder får bara lov att vänta tills torsdag då Micke är tillbaka igen, italienare som har problem med bilen och inte kan svenska? Den sista är ju redan avklarad;P  Känns bra att måla upp en så hemsk bild som möjligt...då kan det ju inte gå annat än bättre imorgon? Jag skulle få besked senare ikväll hur Ingemar kommer göra imorn, men det lät som han skulle stanna hemma. Aja jag har ju världens bästa killar på meken och reservdelar som backup:D! Så vad kan gå snett egentligen?


On with the show



Well, on with the show
Going on with the show
Come on baby
No, no, no
Oh my, my, my . . .


Broken down, with his broken dreams
With a wink of an eye
Said Suzy, listen to me
You must go
On with the show


Go on with the show
Going on with the show


Get well Ingo

Aaa Ingemar har gått och blivit sjuk, min kollega:O! Han har fått febern, hoppas det inte är nån svininfluensa på gång. Micke ringde mig alldeles nyss och bad mig börja jobba 7 imorn, låsa upp, öppna och hela den faderullan. Känns väl sådär kul. Men Tommy finns väl på plats från tidig morgon också, så det går nog bra. Annars utlöser väl jag larmet eller nåt i den stilen. Det som känns motigast är tis - ons, Micke ska ned till Sollentuna. Vilket innebär att jag blir själv i kundmottagningen om Ingemar blir sjuk längre det vill säga. Gah, jag kommer inte klara av att sitta där själv:O Kommer säkert bli massa problembilar också, bara för att. Och om Micke är borta tis - ons....då  måste jag ju öppna tidigt och vara där till stängning ?  Get well Ingo!


G´d morin

Gomorron, snacka om att jag haft konstiga drömmar inatt, haha, men inte så att jag klagar, tvärtom;) Inga detaljer här inte. Bästa med drömmar är ju att dom är bara mina, ingen annan som vet nåt och inget som är nån sanning heller:P Behöver inte ha dåligt samvete för nånting:P Var iaf väldigt nöjd när jag vaknade;P

Gårdagen bestod av fest och utgång, hade riktigt kul och träffade många kända ansikten ute! En hel del dansade blev det ju också:D Great. Orkar som vanligt inte ladda upp nå kort den här tiden på dynget...få se om det kommer upp några sen. Känns inte som jag använder kameran lika flitigt numera.

Jag kikade ut och möttes av ett helisfrusen gård...säkert plusgrader nu igen...crap. Varför kan det inte bara bli kallt och komma massa snö? Jag vill ha riktig vinter så man kan åka skider, skoter m.m! Bring it on:D!


It's Beginning to Look Like Christmas



Tack Perry:) Han har sjungit med oss idag till pepparkaksbaket! Mkt stämmningsfullt:D!


5 dec

Har legat och dragt mig i sängen nu i en halvtimme, så himla skönt:) Har längtat efter denna sovmorgon länge:D ( en vecka:P) Jag vaknade kring 10 idag som jag alltid gör på lördgar, pigg och utvilad, sånt är bra:) Nu ska jag äta frukost, hjälpa till med pepparkaksbaket och se fara till Gullängets Skoter. Ska byta hjälmen som jag fick i födelsedagspressent till en mindre storlek:) Nu blir de frukost!

Happy B-day


Grattis till mig idag då:) Och jag leve, hurra hurra hurra:)


Sugen?



Tur att man inte är fikasugen alls:O För detta ser ju inte gott ut!!


Comprende?

Idag kom en italienare på jobbet och behövde hjälp med sin Chrysler....låter rätt trevligt, va...men icke. Han var inte lång stilig, mörkhårig lr charmerande, och inte körde han en snygg bil heller. Nej, han var kort, lite arabiskt ursprung, sunkiga kläder och såg inte ut som han hade sett en dusch på ett tag. Hans bil såg inte ut att ha sett solljus på något decenium heller. Luktade inte hallon direkt heller.  Inte pratade han svenska, inte engelska....italienska och franska. Yeaj...vad bra..inte..spanska och tyska är väl nåt man kan förstå litegrann iaf. Det hela slutar med att jag sitter med google translate och försöker göra mig förstådd. Det visar sig att mannen har problem med bilen, det kommer ingen värme från acn. Efter många om och men så får jag hjälp av en mekaniker, Roger. Tack och tack. Vi (Roger) kommer fram att det är för lite kylarvätska och vi behöver fylla på.  Roger kollar även en del anslutningar och diverse annat på bilen. Frågan är väl om det är nåt läckage nånstans....men det var inte så lätt att föra en konversation med kunden över huvudtaget. Han förstod inte mkt av vad vi sa och vi förstod inte han. "Kallt, kallt" sa han flera gånger och pekade på klimatanläggningen. Om man ens får kalla det de i den gammbilen:P

Hur som helst, vad handikappad man blir när det kommer till språk och man inte kan prata eller förstå. Vi var även lite osäkra om han ens hade pengar att betala för sig, men det känns ju inte direkt så "artigt" att fråga "Visst har du pengar?" och hur skulle vi nu göra det som? Jag skrev på papper hur mkt kylarvätskn kostade och han skakar på huvudet. Och säger nåt med att "det behövs inte fyllas på med kylarvätska" men varken på svenska lr engelska. Utan på nåt form av teckenspråk och få ord italienska som jag förstod. Gaaah. Efter 45 minuter var jag helt knäckt på att vara i ett " jag-förstår-inte-vad-du-pratar-" värld. Det värsta var ju om han hade nåt läckage nånstans och det skulle fortsätta läcka under hans bilfärd söder ut. Kan ju bli en hel del konsekvenser på bilen då om kylarvätskan tar slut. Och hur skulle vi förklara det som? Google translate och några charader senare så tror jag han förstod. "si si si"

Sen kom det ju till betalningen "Tourist" sa han flera gånger och ryckte på axlarna. I allt misskommunikation och ordbrist tog han fram "alla" pengar han hade. Vilket var 200:- i 20-lappar. Jaha, det täckte ju inte direkt för kylvätskan och det som gjorts på bilen. Men vad gör man. Kändes konstigt att man "bara" ska ha 200:- och man är i ett främmande land. Hur ska han äta, sova, leva under resten av tiden då? Nu var ett ju ett ypperligt tillfälle för honom att inte  förstå vad jag sa, lr ta diskussionen kring betalandet. Men men det är ju ändå snart jul! Undrar om man måste stanna på nå fler verkstäder på sin resan söder ut? Who knows! Buon Natale iaf!




Ja tänk om det vore såpass;)




2 dec

Tredje dagen för inventering på jobbet, jag har varit där alla dagar hittills, idag kom jag väl hem kring halv 8. Man känner sig rätt nöjd, men så in i julstöket här hemma. Står massa tomtar på mitt golv som jag måste hitta plats åt. Pratade med farmor alldeles nyss också, jag tänkte vi skulle baka en saffransbulle, lr 2 st rättare sagt. Och då är det inte lussekater vi pratar om utan det är 2 stora runda saffransbullar, ser ut som tårtor ungefär:) Men det är inge grädde och dylikt på. Vi brukar alltid ha sådanna på min födelsedag:) Men farmor tyckte det var för sent att börja med dem nu, så hon gör dem imorgon istället:) Farmor har det bästa och godaste julbaket nånsin! Finns inget som klår hennes pepparkakor, skorpor och lussebullar!!  Det är nästan så det blir familjetjaffs om pepparkakorna:P Far min har en väldigt stor förkärlek till dem...han bunkrar upp till sig själv:P Sen ska dom ju delas ut till mina kusiner också och farmor vill ju ha nån låda hon med!





Nu på lördag blir det nog att vi bakar pepparkakor iaf:D Jag förbjöd henne att baka dem på en vardag, för då jobbar ju jag. Men vi måste göra pepparkaksdegen dagen innan för att den ska stå i skrubben över natten och kallna. Brukar bli rätt tungt att göra degen med tanke på all sirap som ska i. Farmor orkar inte röra om. Skorporna är redan gjorda! Älskar att doppa dom i julmusten! Nä nu blir jag fikasugen!! Måste fokusera på tomtestädandet först!


Let it snow



Nu vill jag ha massa snö! Blev så glad att det äntligen är minusgrader och vitt på marken! Enda minuset ( haha) är att skrapa biljävlarutan:P Men får väl se till att ha motorvärmare i när det går samt ha bilen i garaget. Nu får vi hoppas på att kylan håller i och att det kommer snöfall i mängder;) Jag vet att ni håller med mig;D!


Julstädar

Nu håller Frank Sintra på att göra jul här:) Tomtar, glitter, ljusstakar, julstjärnor i massor! Har just satt ihop ett julstjärna som jag ställt i fars kontor, Dammsugaren, moppen och skurhinken är på plats också. Städas i alla hörn och kanter. Synd bara att Frank inte kan hoppa ur hötalarna och hjälpa till;) Har ni pyntat i era hem:)?


RSS 2.0