Godnatt!

Har suttit lite på msn med Karin nu. Hon bloggar hon också:) Nu ska jag sova. Mys mys! Läntar redan till sängen och mina kuddar. Har lite crazy pics från igår när Karin och jag gjorde stan också:D! Får visa dom imorn. Sov gott allesammans! Puss puss!


I love you, I love you! ~♥~

Fika och STAR WARS!

Idag ( det vill säga igår tisdag, haha) så drog jag till city för att träffa the twins. Dom har ett ypperligt trevligt förslag att ta en fika. Av alla fik i stan så hamna vi på Brownies ( Kat hade kuponger dit) Efter massa om och men och några till men så valde vi ut vad vi skulle fika. 2 st ja vad hette dom nu...chokladkaketåror, blåbärspaj och en motortskaka:) 2 choklad och en cola också. Splittat på 3:) Det var mys. Här kommer ett urval bilder från fikat. Mig i uppsatt hår:O Inte ofta jag har det:P




Trevligt trevligt. Sen så var det dags för Star Wars utställningen som varit planerad sen redan i Maj känns det som. Bra att man är ute i god tid. Ehh. Jag ringde en snabbis till Patrik Ödling och kolla om han skulle med, men han kunde tyvärr inte idag. Hoppas han hinner gå imorn, sista dagen den 30 sep. Jag var jättetaggad på att få träffa Darth Vader!! Iof är jag lite rädd för han:P Minns när jag och Karin mötte han på stan, jag tog Karin mer lr mindre i handen ( armen) Men jag vill så gärna träffa en del av Star Wars casten:D Micke ska med också så vi mötte upp honom utanför museet.



Tänk att ha den planchen i vardagsrummet;)



Jump around:)

Sofia pooose;)

Star wars, finally, nu är vi på väg in. 150 spänn...aoch. Kändes lite väl dyrt. Ingen kö iaf. Det är ju bra:) Men största anstormningen av folk har redan varit.  Men nu är vi iaf här!! You don't know the power of the Dark Side!!

   

Jag ville också vara med ju:( Slåss med lasersvärd på gröna duken. Typiskt. Lr gå den där jediskolan:D
Geeeky I know;)

    




Jag gillar Darth! The Force is strong with this one. Haha. Jag träffa Jonas aka Darth Vader in this verý room. Men han jobbade tyvärr inte idag:( Han var bara ute och fotograferade. Synd, jag som verkligen verkligen hade sett framemot att få träffa mörkrest herre himself. Får nöja mig med denna bild.

    

 

Vårt besök är nu slut. Vi var lite besvikna faktiskt, hade hoppats på lite mer action från star wars skådespelarna. Men vi fann inga på plats:(:(:( Lr jo Leia vad där. Men vi var inte säker om det verkligen var hon lr om det bara var nån med lustig klänning. Hahaha. Men jag är nöjd ändå att vi var där! Nu äre bara att ladda och se filmerna igen:D! Jag brukar ju få nå star wars episoder då jag nöter filmerna:D

Don't underestimate the Force.


Höstpromenad

Idag var jag en riktigt duktig flicka ( till en början iaf) Drog på mig joggingdräkten imorse och gav mig ut på en uppfriskande springtur längs sjön:) Kameran fick följa med också. Följ med på min lilla hösttur:) Här är bilder från dagen!


     





   
                      Äckleormen                     Vind och Vatten             


Vackra färger bland trädtopparna


Vattnet har fått sin del av alla löv

             

  


Jag trivs så bra i skogen:D<3 Älskar natuen!




Beautiful red





När jag kom tillbaka från joggingturen/fotograferingen så belönade jag mig med en stor Marabouchokladkaka:) Haha jag tror inte jag gick +-0. Joggingturen  vs Marabou. Marabou vann lätt:P!

På eftermiddagen for jag till stan och träffade Karin och Kat för en fika. Star Wars utställning och filkväll hos Micke hann vi med också:) Bilder från det kommer imorgon:)

Sov Gott!


Pics från Anas fest i Caven del 2





Systrarna Hamberg och Katarina


Mona var söt ikväll:)

Rickard joinade oss också!

Öööölar du?




Vår bartender drack också:)

Vad hände här då:O?

<33


Haha det ser ut som Olle ska nita Andre:P

Boysen lirar lite!


Andre:D


Jag blev jätteglad när Rickard kom:D Han ser inte lika nöjd ut:P Hahhaa!


Sen mot kvällens slut åkte min kamera iväg på en trip till Max med Karin, Rickard och Sofia. Ana, Katarina, Jennie, Mona mfl drog ned på Olarys. Jag vilsade runt i grottan och hade inte mkt uppfattning om tid och vart folk åkt. Sen kom Patrik Ödling och körde ned mig på framnäs dit resten av folket skulle. Till slut insåg att jag satt där själv:P Haha. Lr inte själv själv, utan bland massa andra fulla lirare. Typiskt. Jag skulle stannat i caven. Ringde Karin och mötte upp henne, Rickard och Sofia utanför Statt. Frusen, full, hungrig och trött som fan. Det är nu man önskar att man styrt upp "ta-sig-hem-delen" lite bättre. Haha ja man lär sig aldrig:P



Kvällens bild;)
Det var heller inte bara lite trångt på toan. Tjejer som är envisas man med att vara minst 2 när man gör toabesök:P


Pics från Anas fest i Caven


Lovely Kat

Ana bjöd på gootårta


Happy B-day Ana <3


Järngänget;)


Mona och Camilla


Jag gillar tårta:D


Kaaarin:D





Blonds


Ana spelar biljard:)

Våra söta bartenders;)


Camilla spela också


Karin med...men jag vet inte vem som vann:S

'
Boys


Giiirls









Kat, Andre och Jennie:)



Fråga mig inte vad som händer på bilden haha:P


Natti

Det har inte blivit nå bilder än, jag jobbar på det. Orkar inte sitta uppe mkt länge till, vill i sängs:) Känner mig en anings förkyld också:/ Var väl inte det bästa att springa runt med shorts ute i kalla höstnatten igår.  Tur man vart rätt berusad och "imun" mot kylan haha. Vad jag önskar att min bror tar körkortet snart! Han är inte så mkt för att supa på helgerna så han kommer väl kunna hämta mig i tid och otid;) Nä det är väl bara att buffra upp med halsduk, vantar, mössa, dunjacka, ordentliga skor kommande utgångskvällar. Jennie som ville vi skulle ta en taxi från torget till hem till hennes lägenhet vid Nola. Det förslaget vart nedröstat:P Skulle ta lika lång tid att få tag i en taxi som att promenera storgatan upp. Jag tyckte att en viss Viktor inte skulle stängt av sin mobil igårkväll och ställt upp och kört oss;P


Btw Viktor, blire nån jävla fest 11 okt lr:D?! 


trött ja, full ja, sova ja,

Äntligen tak över huvudet och värme på benen. Så kallt och jävligt det var ute alltså.Fyyy faaaaan. Nu har jag tryckt i mig en hel kebabrulle också, själv, på kebabcity....mums. Med vitlöksås. Nu vill jag bara stilla fyllan och sova sova sova!
Hörs imorn. Då kommer bilder och allt rfån kvällen.


At Karins

Sitter hos Karin nu tillsammans med Ana och Karin herself:P Vi har haft hårfärgarkväll, haha, Ana var nog värst med hennes 3 förpackningar blekningsmedel och 2 brunfärger. Vi väntar spänt på resultatet nu:) Jag har färgat mörkare, samma med Karin. Vi är alla höga på amonika och allt annat poison som är i hårfärgningen. Huuvva....sticker i ögon och näsa och huvudet dunkar...känns som att vi ska göra kväll snart. Dessutom jobbar jag imorn:(Jäkla skit. Nu vill jag att mitt hår ska torka så man får se resultet:D Bilder kommer imorn. Vi har använd Jons systemkamera:) Nu ska jag back till mina babes:D Tjaaao!

Helg

Nu äre helg, äntligen! Men jag jobbar imorn också:( Jäkla skit. Är less på att mer lr mindre bo på jobbet. Ikväll ska jag till stan och hänga med Karin och Ana. Jag undrar när Katarina kommer hem hmm.  Nu har jag massa disk som väntar nere, känns inte så motiverande. Vår diskmaskin har gått sönder. Bortskämd man är egentligen. Diska är inte kul....håller med dig till fullo Karin:P!  Nu måste jag lägga upp nå trevligare bilder än de som är på den äckliga kattkvinnan. Pallar inte med att se henne!



Giesele Bundchen


Nikki Sixx


Jag och Ana badar i Paddal

Me


Wildenstein

Usch Usch usch! Hur fel kan saker och ting gå?! Kolla in denna kvinna? Lr kvinna hon ser ju ut som Frankensteins maka. Sitter och äter middag men tappade snabbt matlusten. Hur kan man låta operationer gå så långt?!


Jag läste detta på aftonbladet:

"Allt började för tio år sedan när Jocelyn - sjuttiotalets svar på Paris Hilton - ertappade sin man till sängs med en ung rysk modell. I ett desperat försök att rädda äktenskapet ville hon se ut som hans älsklingsdjur - katten.

Det gick, på alla sätt, sådär. Maken, konsthandlaren Alec Wildenstein, tog ut skilsmässa ändå. Och för alla miljoner hon fick vid bodelningen fortsatte "kattkvinnan" att operera sig. Igen, igen och igen."


Kär och galen kanske man ska säga? Ingen vacker syn iaf!

 


Morron morron

Ändrare arbetstider för mig nu, men än så länge sitter man ju i gamla rutiner. Inte för att det rör sig om en sådan stor förändring:P Jag börjar 8,30 nu istället för 09.00. Men när klockan närmar sig 08.20 kommer man plötsligt på "ja just det...jag börjar ju halv numera" Då skulle man redan suttit i bilen och varit på väg till jobbet. Vi har inte fått våran stämpelklocka, än så länge kan jag komma för sent;) Men jag har ärligt talat aldrig varit sen på jobbet. Inte ens den gången jag vakna en kvart i 9. Nu ska jag ta mig en kopp te och läsa på lite om nya Chevrolet Aveo som jag för övrigt lånade hem igår:) Trevlig liten bil. Men man blir bortskämd när man för jämnan kör nya Saabar:D Me like. Hoppas ni får en trevlig fredag!

Tjejkväll på stan

Karin ( happy happy att hon är hemma igen:D <3) and I drog på stan idag efter att jag slutat jobbet! Det vankas tjejkväll och massa specialerbjudanden och shoppinggalna brudar vallfärdar till city:P Karin hittar en jacka på Stadium det första hon gör och det bli köp. Sen släpar vi runt i massa butiker men hittar ingenting alls. Sofia joinar oss efter ett tag. Cubus hittar man verkligen aldrig något roligt på, nä den butiken kan gärna få lämna stan. Gina Tricot däremot skulle varmt välkomnas:)
 

Ingen större shopping för min del denna kväll. Efter stan drog vi på Kvantum, Karin behövde fylla på kylskåpet. Sofia lika så. Dom passade på medans jag hade låna bil från jobbet. Bökigt att bära kassarna till lägenheterna i stan annars. Här på Ica hitta jag iaf 2 st stora Marabou chokladkakor för 20 spänn och hårfärg för 55. Det fick duga som shopping för idag. Måste ju spara peninga till sthlm:D:D!



Nu ska jag sussa! Mina fötter är alldeles slut efter allt springande idag. Huvva. Längtar så efter kudde. Imorn är det fredag! Då kommer Katarina hem:D <3 Lovely! Puss puss natti natti på er!

Bilder från dag 2 Samskurs



Svenne och jag chilla på en bergshäll

  



Flitiga och duktiga kursdeltagare:)



Jag kan ju inte påstå att det inte bjöds på tilltugg. Har redan ätit upp ett wienerbröd och en krämbulle:D när bilden togs
Mumma! Kakan till höger var jättegoo! Massa chokladkladdkakeröra i botten. Ett minus med resan var väl de 1,5 kg jag la på mig:P



Drog en snabbis till San Fransisco och Golden Gate Bron;)

 

Jag och världens bästa VD David ! Helt klockren man alltså!

Sussa

Nu ska jag hoppa i säng tänkte jag:) Sååå mysigt! Jag får fortsätta Kurshistoriern imorgon istället. För nu äre verkligen bara sängen som är i mina tankar!! puss sov gott!


Samskurs på Höga Kusten hotellet 23 sep

Tisdagmorgon vaknar jag pigg och glad! Ska bli kul att åka iväg på en roadtrip med jobbet ned till Höga Kusten. Vi som åker är Göran, Svenne, Marie och jag. Mats var inte på så bra humör denna morgon så han stannade på jobbet, men egentligen var han inte "där" Han ville sitta ostörd på sitt kontor och jobba.

Vi anlände till hotellet vid 10, då bjöds det på storfika i lobbyn. Kakor, bakelser, wienerbröd, chokladbollar m.m. Tur man kan behärska sig på godsakerna 8-) Vi mötte upp resten av Motorcentrumgänget från de övriga städerna och tog plats i stora konferansrummet. Godis, frukt, dryck stod uppradade på ett bord. Hehe, jani vad tror ni jag sikta i mig på för skål. GOOODIS! Svenne var väldigt snäll som lade alla sina godispapper på min sida av bordet....så att mitt lilla förrådberg av godis inte var nog så såg det ut som jag redan ätit upp lika mkt.

          

Runt 12 så var det dags för lunch....nått lättare trodde vi. Inte då. Personalen kom och serverade oss stora tallrikar (mkt fint upplaggt) med kyckling, varmsås, sallad, tre små skålar med såser, bröd och kokt potatis. Självklart måste man äta upp allt, lr hur?! Det är ju en oskriven regel...speciellt när det bjuds på restaurangmat!

Kurs igen efter lunch till klockan 15 ungefär. Då började lekstuden. Bra att jag verkligen klätt mig för uteaktiviteter. INTE. Femkant stod på schemat ( som ingen visat oss från Övik) Jag hade dessa skor, en lång stickad tunika, tights och en kritvik kostym. Nu skulle vi ut i skogen, bland klippor och träd, terräng och tävling! Jippie!! Bara att bita ihop, medans alla andra bytte om till bekväma kläder och gympaskor stod jag där i mina "cityclothes" YES!



Femkampen bestod av pistolskytte, yxkastning, slangbella, blåsrör och pilbåge. Vad har allt dessa gemensamt då? Allt har bara med sikte och träffsäkerhet att göra. Tur att man är skytte, haha, som att det ska hjälpa.

Här är lite bilder från femkampen:)





  
   

Slangbelleskytte med paintballkulor var riktigt kul, MEN, vår lekduide sa det " Det är inte så bra om ni har ljusa platt på er om ni skulle råka klämma sönder paintbollkulan i slangbällan, då blir ni knallgula lr rosa"
Av med vitjackan, stå på bergsluttningen med jävla klackhelvetes skorna och sikta på tavlan, håll balansen, sikta, missa missa missa! Haha jag fick iaf 1 poäng:P

Sen vare bågskytte...så här bra kunde det gått.



Men inte för mig haha, det var nån av pojkarna som satte bullseye!

   

Efter femkampen skulle vi ned i en grotta ( underbara älskade klackskor) Har aldrig velat ha ett par foppatofflor så mkt som jag ville ha dem nu kan jag säga. Haha. Men jag klagade inte! Nog stod man pall för detta. Även om jag fick lite sympatikommentarer från mina fellow boys. Väl framme i grottan så bjöds det på alkoholhalyiga drycker ( finally;)) och lite snacks med dipp! MUMS! Det var ju tur med tanke på att man knappt ätit nåt idag...lr?! ;D

Att tillägga var att vårt lag, OSAMS 3,0 vann tävlingen! Med nästan 100 poäng:O! Jag fatta ingenting. Vi hade 465 nånting och de andra 378 lr nåt sånt:P Svettig och bara allmänt fräsh skulle vi tillbaka till hotellet, det var en bit att gå. Stenig och mysig väg tillbaka, jävla skor! 2 bilar fanns på plats och skulle till hotellet.1 tillhörde Motorcentrum. Tror ni jag åkte tillbaka lr vad!? Faktiskt inte, jag gick. Inte är man en vekling heller, även om jag klagar lite nu och då här:P

Så fort jag kommit in på mitt hotellrum åkte skorna och den stickade tunikan av. Snart hör jag ljuder av grabbarna närmandes mitt rum. What now? Jaha, bastu och relaxen låg rum i rum med mig. Vildmarksbad/jacuzzi utanför mitt fönster. Öl öl öl öl haha nu vare party på G! Inga bilder från den blöta festen har jag tyvärr:P Men roligt värre att umgås med pojkarna.



Klockan 19,30 ägde middagen rum. Folk hade klätt upp sig och fixat iordning sig lite mer:) Öl, cider och andra diverse drycker intogs i sällskapssoffan. Killarna från Umeå berättade roliga historier ( de flesta icke rumsrena att tillägga) Göran höll för öronen på mig några ggr lol, på kul. Men vissa önskade man verkligen att man lagt dövörat till på:P


Förrätten:)


Varmrätten :D

Efterrätten:D

Middagen, ja vad ska jag säga. GOTT! Jag åt för övrigt upp allt;) Ingen är väl förvånad av det;P Såååå enormt gott!!Aperitif, rödvin, öl, cider, baileys, GT...ja kvällen var räddad;) Grymt roligt med hela Motorcentrum gänget bugarn! Kvällen slirade iväg och folket vart med och mer onyktra:D!

   


Göran och jag fick för att oss leka lite i massagestolarna som fanns på plats. Skönt med lite relax mellan ölarna:) Vi kom på den briljanta ideen att vi skulle lägga oss på mage i stolen. Kan ju säga att jag fick saker och ting riktigt ordentligt knådade som inte riktigt skulle KNÅDAS. Stolen trodde väl det var mina axlar...AJ AJ.  Men vi skrattad riktigt friskt och skrämde nog bort en och annan gäst också:P Man kan ju undra vad dom trodde vi gjorde:P Svenne och David var oroliga när vi varit borta så länge;) Haha. Roligt när man nästan är ensam tjej på stället, haha, mina pojkar:D! Det skämtas, kramas och skrattas:D

När klockan närmade sig 02 så var jag mer lr mindre i sängen. David, vår VD kom med det enstående ideen att vi skulle ta sovmorgon en timme på onsdagmorgoen. Ingen som sa emot kan jag säga;D! Somnade gott på kvällen. MÄTT, BELÅTEN OCH TRÖTT!





Trevligt sällskap, rolig kurs, grymt god mat. TACK TACK!

På kurs

Imorgon, tisdag bär det av tillHöga Kusten. Ska dit på kurs i två dagar med jobbet:) SAMS-kurs, säger er säkert ingenting. Haha. Men det är ett program man använder sig av när man säljer, byter in och konfigurerar bilar. Ska bli kul. Vi bor på hotellet och det bjuds på mat och lite annat. Ses och hörs på ons lr tors! Puss!



Söndag med grabbarna

Söndagmorgon, mobilen ringer, det är Viktor. Jag skulle vara på Skyttishallen klockan 11, klockan var nu 10.50. Bra Anna. Rappar på som bara den. Sminket kvar från lördagkvällen, slänger på mig gårdagens outfit, in i bilen - pedalen i mattan. Kommer dit strax efter 11. Men va fan...det var ju inte bara lite dött på plan då. Några få spelare i motståndarlaget och slappar vid läktarn. Sen får jag veta att dom lämnat WO. Dom hade tappat halva laget. Haha typiskt. Missa första matchen som killarna spela vid 9 och nu blev det ingen match alls vid 11. Men dom Banafjäll Flames skulle möte GK igen vid 13. Patrik Ödling har gjort en Judas och förått och lämnat Flames och tagit plats som el capitano i GK (iaf kapten denna match:P) Jag, Andes och Robert satt på läktarn och agerade sportfotografer:) Matchen slutade 4-2 till Flames. Patrks kommentar efter matchen:
" Flames har aldrig varit så motiverade och taggade i nån match förut, dom ville verkligen se mig och GK förlora"
GK spelade för övrigt oavgjort mot Flames i matchen som var 09.00.


Patrik som kapten i sitt nya lag. Han stod för hälften av GKs mål denna match;P


Viktor på jakt efter bollen



En trogen supporten. Haha:P Hejjade lite på båda lagen:P Glömde pom-pomsen och vit tishan;) Sry boys!

    

Efter matchen drog Patrik och jag upp till hans lya på storgatan. Där vi satt och snacka ett tag och Patrik fyllde på kistan med lite mackor. Middagsbjudning hos Öhlund en timme senare. Grabbarna lagar nämligen mat hos varandra på söndagar! Imponerande:D Haha! Viktor hade förra söndagen och Patrik innan det.  Efter snabbfikat hos Patrik drog vi oss ned mot Daniel. Strålande solsken, blå himel och riktig skön höstvärme hade vi att vänta oss utanför dörren:) Skönt med promenad:D

 

Väl hos Öhlund tog Patrik, jag och Daniel tag i matlagandet. Resten av boysen slappade framför tvn:) Kyckling, ris, bea och mumsig sallad stod på menyn. Patrik ska ha en eloge för sitt matlagningskunnade kan jag lägga till:D Iaf av det jag såg idag! Haha!

   





En riktigt trevlig söndag, tack så mkt pojkar:D!
Mer av helgens adventures berättar jag om sen!
Puss

At work

Sitter på jobbet och dricker té nu, min nya hobby:) Haha. Jag har faktiskt blivit en ordentlig tédrickare på jobbet, Blueberry smak blev det idag:) Vi har möblera om lite bland nybilarna idag. Har en del göra på Saabsidan fortfarande men Göran har fått kunder och jag är inte stark nog att putta 9-3:orna själv ( inte 9-5erna heller för den delen)  Så jag tänkte sätta mig ned och plugga lite saabpaket och priser. Självaste Motorcentrumägaren ringde alldeles nyss, jag blev nästan alldels stum när han pressenterade sig i telefonen. Han undrade hur länge vi hade öppet och att det skulle komma några av hans kunder hit. Bra att vi är två som jobbar idag:) Nu ska jag ut i hallen en sväng. PUSS!

Ready set vakna!

Dags att göra sig klar för jobb. Är inte direkt motviverad om man säger så. Lördagar är heligt, men nu framvöver ser det tungt ut med ledighet på lördgar. 1 november, då är jag ledig. Är ju ett tag kvar om man säger så:/

Igår hade jag en lugn hemmakväll, vilket var sååå skönt. Det var ett bra tag sen jag var hemma 24h i sträck . Såg på flim, spela kort, yatzy med familjen. Åt gooooooooodis:) Hamnade på msn också. Har du tagit tag i mitt scarpbook prójekt:) Först ut är Croatia 07 med Emelie:D! Så länge sen jag träffa dig nu:( Saknar dig så fruktansvärt mkt.  Men i slutet på oktober då ses vi igen. Då har vi lite planering att göra:)


Jag och Ems, Bol-Croatia

Gossip Girl here



Har just sett de 3 nyaste avsnitten av Gossip Girl. Här bjuds det på lite eyecandy;) Enjoy girls!

XOXO

Veckan i bilder


 På Max med Ana. Vi kör en drive in och sitter på parkeringen och mumsar i oss burgarna. Då ringer Karin, speaker on:)! Girl talk!


Damn! It´s back! Nu lär man inte få ha datorn ifred;(


Fått bilderna från Fredrik:)


Hösten sprider sina vackra färger i naturen


Mysmys


Working all the time...


Räkskiva:)



Peder
 
Tommy:)


Äntligen Hemma

Stängde av mobilen igårnatt, tänker inte bli väckt av nå sms lr att nån ringer. Nej. Planen var att få en ordentlig sovmorgon. Äntligen. Som jag längtat....jag har en dag ledig på 20. Och nu kommer äntligen en till. Myste länge i sängen innan jag bestämde mig för att kliva upp...klockan måste ju närma sig halv 12 nu. Jag slår på mobilen och vad ser jag...09.10?! Whaat jag skulle sooooooova länge.



Pigg som en mört hoppar jag upp ur sängen och klär mig i joggingkläder och beger mig på en hurtig runda längs sjön. Jag hinner inte komma lite mer än en kilometer så känner jag hur det hugger till i magen och jag blir alldeles yr. Just ja...frukost. Det var ju bra Anna. Dessutom väntas en jobbiga "vecka" framöver också. Suck. Förstod att det inte bara var frukostskrik i magen. Man lär sig känna igen signaler som kroppen skickar ut. Kanske man ska följa Sofias råd och ta en såndär P-spruta. Hennes värkar försvann mer lr mindre helt och hållet. När jag äntligen kom hem igen var jag alldeles slut på, nä detta var ingen bra plan. Alvedon, frukost, soffa och en restidning tack.
 

Bra gjort ANna

Bra gjort Anna....supe dig full på båten, tack och lov att jag är ledig imorn...ett under att jag fick med väskan hem, kamera och mobil. vad hände med min jacka:S Hoppas den är på jobbet. Bilder kommer inte ikväll...nono. Måste lägga till en sak DAVID MIN VD ÄR HELT UNDERBAR! Så lättsam! Helt klockren!!!! Är så enormt glad att ha honom som förste styrman lr vad man ska säga. Lr vad säger ni Karin och Katarina:D?! Visst är David bra!?





Nu dricker jag tonvis med vatten, lr liter med vattenl. Har ju inte fårtt nån skräpmat ikväll så jag måste preppa mig väl för morgondagen. Blir inte bakis, men man ska aldrig säga aldrig, men jag vägra bli liggandes imorn, lr lat lr slö. Imorn ska jag ladda för mitt fotoalbum!!!! Det ska bli av. Hur går det för dig Karin!?!?!

SOV GOTT!! LOVE!

Laddar inför räkbåten

Sitter på jobbet nu, en av de få gånger jag verkligen fått sitta ned idag. Har varit ett massa springade av alla möjliga ärenden. Stressig dag, levera bilar och hjälpt Tommy med grossistträffen som äger rum nu. Nu ropar han för övrigt på mig.
 "- Anna vill du ha en kycklinmacka?"
"- Du har ju frågat mig en gång" svara jag. "Och jag tog en macka då:D"

Han har haft så mkt att göra idag, han har nog inte lugnat sig än. Om sisådär en timme ska jag med han och hans grabbgäng ut på räkbåten. Jag har aldrigt åkt den förut. Hoppas det bjuds på lite alkohol också;) Jag är ju ledig imorn:D:D! Min kamera är på väg till jobbet right now, så jag kan ta lite bilder ikväll. Klara mig inte utan min kamera, fråga mina nära och kära. Haha den är alltid med.

Nu har jag en del kunder att ringa till och en offert att skicka på en ny Saab 9-3a:)
Sa jag att jag sålde en bil igår? HAPPY ME! Visst är jag duktig? HIhi. Men det är en tuff branch alltså, ojoj, bilförsäljare. Ska på kurs nästa vecka tis-ons!

Nu ropar pojkarna på mig! CIIAO!


Sov Gott!

Aaaawh vad jag ska sova nu! Yees! Som jag längtat till att krypa ned i sängen! Godnatt på er!
En hälsning till Karin "Finska attacken har ökat sitt artilleri, jäkla skit:("

Pusspuss!


Godmorgon!

Jag borde egentligen inte sitta här och blgga den här tiden. Måste göra mig klar för jobbet, men det är inte lika motiverande som att sitta vid datorn hehe. Har bråkat en del med min mp3 igår och idag. Kan ju säga att det är ett av de sämsta köp jag gjort (kommer inte på nåt annat just nu) En Hitachi från Eligiganten. 4 MG och det går inte ens att göra playlists på den. Ganska irriterande när man åker bil och spelar genom radion och man ska bläddra genom nära 1000 låtar för att hitta den man vill ha. Även om jag går in i mediebilblioteket och söker reda på artist och låt så väljer mp3 att spela denna låt konstant. Lyssna på alla låtar lr bara en? Sen går den inte heller att ladda upp mot datorn. Lr ska jag säga 90% av ggr går det inte. Enheten känns inte ens av från datorn. Har prova fler datorer. Men så klart när jag åker in på elgiganten funkar den galant aaawh! Vill int ha kvar åbäktet längre. Min gamla var bättre, fy fan att den skulle bli stulen.
Hoppas ni får en dag. Nu måste jag kila på jobbet snart! Puss!


Bilder från fotografering med Fredrik



Bilder från fotografering med Fredrik


Tycker vi är lite söta på denna:)




♥Ana&Anna♥


Bilder från fotografering med Fredrik








Maaat!

Kom hem i någrlunda tid efter jag slutat jobba idag, 18.20 stod jag på gården. Hungrig som faaaan! Middagen bestod av makaroner och bacon, lök och svampsås! MUMMA! Jag är en riktigt matoman, haha, som andra är besatta av godis, skor, wow ( Sofia;P) så jag är en matoholic:D! Haha. Till och med dom på jobbet frågar hur jag kan äta så mkt. Bäst var väl ändå en dag när jag apploderat av lycka när det bjöds på sill och pärern. Fick en del suspekta blickar på mig. Men det var ju nypärern och smör, sill, lök, tunnbröd och en supergod kallsås. Man kan ju inte göra annat än klappa händerna ;)



Natti natti

Tycker vi är lite söta på denna:)
Tycker denna bild blev så söt på mig och Ana:) Med den så säger jag godnatt! Natti natti!
Får visa fler bilder imorgon. Ana var nämligen hos fotografen igår. Jag följde med som moraliskt stöd:D Var även med på en och en annan bild:)

FatZo-Day

Kan det gå en dag utan att man verkligen inte tänker på sin vikt lr sin kropp? Massa borden och måsten som letar sig fram i huvudet. Jag borde äta mindre godis, jag måste verkligen ta och motionera mera, jag borde springa minst 2 ggr i veckan, jag måste skära ned på skräpmaten. Man blir alldeles matt av bara tanken. Varför ska man vara så kroppsfixerad för? Vågen borde skrotas. Hatar att jag är så besatt av siffror. Och den där jävla spegeln på morgonen, mestadels är man ju ovänner. Det är ju dagens I-lansproblem, man ska inte klaga egentligen. Men det är sjukt hur lättpåverkad man är egentligen och vilka tankar som sätts igång. Vissa dagar är det så lätt att lägga allt åt sidan, andra inte. Idag är en sådan dag:( Kände bara att jag behövde skriva av mig lite.

När jag var borta i China, Beijing gick jag upp 10 kilo. Märkte jag det? Nej inte alls:S Helt sjukt. När jag väl kom hem och ställde mig på vågen fick jag stora dånvimpen när jag såg siffrorna. Hur gick det till som? Hur i helvete kunde jag missa 10 kilo som? Jag hade lite kläder med mig när jag åkte dit och de jag hade var det lite resår i om man säger så. Dessutom köpte jag mkt när jag väl var där så jag reflektera inte över att "jag växt ur nåt" Farmors replik när jag kommit hem är som etsad i mitt minne. Hon kom gåendes ned från trappen på väg in till köket, vi möttes i hallen och jag sprang in på toa. "Vad stor Anna blivit, speciellt runt höfter och rumpa:O" Det är inte långt mellan toaletten och köket heller, äldre generationen talar ofta högre också. Så inte vare nå problem för mig att höra det inte.


Ett hav av skor



På tal om att organisera skor...jag skulle inte tacka nej till Mariahs Careys lilla garderob ;)

Work 15/9

Sitter och inväntar lunchen nu, den är alldeles strax på intåg. Har redan börjat lite nu:P Snart kommer Jon upp och vi ska åka och tanka deras Saaaab:) Kompensation för Kats arbete på invigningshelgen. Hon fick inte tillräckligt med benischeckar sista söndagen. Idag är jag så sugen på att möblera om här i hallen, men det är inte det lättaste. Speciellt inte själv. Vi kör inte bilarna i hallen, lika bra det med alla avgaser, man vill ju inte bli förgiftad. Jobbar till 19 idag:/ suuurt. Jag hade tänkt göra en kalkyl på hur många timmar man spenderar på jobbet, hemma och sovandes. Just nu känns det som att större delen av dessa timmar är på jobbet. Vakna "hemmatimmar" är nästan obefintliga.

Planen när jag kommer hem är att påbörja projekt "städa upp garderoben och Hiroshima klädbomben i rummet" Jag vill verkligen ha en walk-in-closet, det hade varit nåt det:D Men känns inte som att man har rum över till det:P Får bli när man blir stjärna och skaffar egen villa:) Och en skogarderob, haha, jag måste ta och räkna antalet skor jag har hemma. De som används. Tur att det är olika säsonger på skor, så man kan he undan vinterskorna respektive sommarskorna då och då.



Nu ska se om Jon kommit:)

Ciaaao

Vill bara sova

Awwwh vad jag längtar till sängen, varför ska man envisas med att sitta framför denna dumburk för? Egentligen hade jag tänkt lägga upp lite bilder och berätta om helgen. Men tror ni jag orkar det? Nej:( Får bli imorgon istället. Sov gott allesammans!

Kiss kiss

Beware girls!

Jag fick ett lite roligt mail av min kompis Lina:) Tänkte dela mig mig!

"Hej!

Hoppas att Du mår bra! Jag måste bara få berätta vad som hände mig förra veckan, och varna dig för alla "idioter" som finns därute nu när det har varit varmt.

Jag var ute och fikade med en vän. Då satte sig två typer vid vårt bord och
ville absolut inte lämna oss ifred! De var så fruktansvärt jobbiga! Du vet ju hur killar kan vara ibland!!

För att bli av med dem sa jag till slut till dem att vi båda två var upptagna och verkligen inte hade något som helst intresse av dem.

De var väldigt envisa och ville inte gå ifrån bordet men till slut så gick de, men först EFTER DET att vi hade blivit tvungna att ta kort på dem och sagt att vi skulle skicka det till tidningen om de inte lämnade oss ifred, snacka om idioter!

Jag skickar med fotot i fall de skulle dyka upp i dina trakter.


Kramar  "










Piggelin!

Godmorgon!

Lördag och folk ligger och snusar med kudden:) Inte jag. Jobb idag också. Vaknade imorse mkt tidigare än väckarklockan. Det sköna var att jag var pigg och riktigt vaken för att kliva upp, det är en sådan lättnad. Okej det var väl inte direkt den tidigaste timmen heller, vaknade lite efter 8. Haha:) Men jag är stolt iaf att jag klev upp utan problem. Jag fösöker komma i säng på kvällarna mellan 22-23 så jag får sova iaf 9-10h. Det behövs, ändå är man som en klubbad säl när man kommer hem efter jobbet - enda man har i tankarna är mat och en varm säng! Idag jobbar jag och Svenne, öppet mellan 10-14. Känns överkomligt ändå, hela lördagen går ju inte åt.


Fotograf- jag

Het brud!

Jag surfa runt lite på nätet igår. då såg jag denna bild. Dåligt het brud alltså:O!

Gisele är enormt vacker. Klänningen är helt underbar.  Bra jobb av han/hon som retucherat bilden. Undra om den finns in storlek 36;)?

Bus i helgen

Patrik och jag var ute skojade i lördagsnatten. Han mötte upp mig på Karins bakgård så tog vi oss en sväng i "min" Saab Turbo X;) Körde hem en viss fröken Katarina Östman också, som vi senare fick möta upp igen för hon glömde sin mobil i bilen. Att tillägga hade hon glömt sin nyckel till lägenheten också. Bra Katarina;) Så utan telefon och nyckel fick hon lunka ned till Karin igen och be henne ringa mig. Patrik och jag gled runt stan lite mer, ragga upp lite folk och visa kärran;) Haha. Sen vart det lite bus utanför Karins place...


Den "snällare" av bilderna...lr hur Patrik;)! Haha! Karin var väl något nyfiken vem som lämnat en lapp och ett unikt samlarobjekt vid Saaben ;)

Vi drar ut på krogen, Olles, där vi möter upp Viktor mfl:) Jag träffa även denna snygga Donna där:) 
 


Me and Viktor:)


Mitt åk;)

Turbo X
Söndagmorgon, på väg till jobbet

    
;P

Twins på väg hem :D!


Ikväll kommer Kat hem från Långsele <3


och Karin kommer hem från Kramfors <3

Glömt mobilen

Så typiskt mig, jag glömde mobilen hemma. Så om folk undrar varför jag inte svara på mobilen vet ni varför:) Nu är min lunch slut. Har varit på lunch med Svenne på Safari. Vilket var väldigt trevligt och dom har så god mat där:D! Nu äre back to work som gäller. Slutar förhoppningsvis 18! See yaa!


Dåligt jävla mkt jag vill åka utomlands nu!!

VARFÖR SKA JAG SÄTTA MIG NED OCH TITTA PÅ RESKORT FÖR?! Vill resa resa resa! Underbara utland, värme, exotiska platser, havet, ny kultur, shopping, mat, spännande upplevelse, vacker natur! Awwwh!! Take me  away! Boring Sverige!!



Tropisk värme, palmer och kristallblått vatten, Tunisien - Sousse 2006



Croatia part one

Jag har lust att lägga upp en kompott bilder! Först ut är Croatia 2007! Enjoy people!
lovely ocean
Blå blå är kärleken

Båthamn
Lite båthamn


Mysig vy


Som Ferdinand:)


Missing Ems
Emelie i trång gång:P

Sunset
Sån vacker solnedgång över den lilla båthamnen, en stärna och månen har valt att kika fram också


En lugn stund på vår båt, Aloha


Emelie slumrade till på däck:)

Den här bjuder jag på;)
Looking for some hot stuff? Haha:P


Loving the time onboard


Underbar resa


Jag ocg Ems <3


Jag och Jore:D



Berry


Men dåligt sugen jag blev på efterrätt nu. Nåt smarrig med bär i. Blåbärspaj kanske? Lr hallon? Björnbär och äkta vaniljglass hade suttit bra också:) Smultron , åååh älskade smultron. Jag som är galet kär i det.  Nu är bärsäsongen slut:/ Lingon som gäller i skogen nu, men det är inte så gott i efterrätter direkt. Jag har en vaniljvisp i kylskåpet, hade ju inte varit hel fel att göra en paj! MUMS!


~♥~

Lunch

Vad länge sen jag skrev i bloggen nu. Har lunchrast nu och sitter hos Inga-Lill. Tänkte passa på när jag väl har en lugn stund och skriva lite. Öppets hus helgen överlevde vi iaf, det var grymt mkt folk! Tårtor och mat tog slut redan på lördag. Några fick fara iväg och leta staden runt efter tårta, bakelser och dylikt. Jag ska lägga upp lite bilder från invigningen så fort jag fått dem på min data. Nu finns bilderna hos Karin som befinner sig i Kramfors. Katarina lär ju ha en del också, men hon är i Långsele. Visst kan vi skicka dem över nätet men det togs väldigt många bilder, dessutom med systemkamera, så filerna är en aninges större. 

Det är mkt nu på jobbet, idag kom en transportgrupp som ska styra upp handeln och schemat för transportbilsförsäljningen. Jag ska vara med på mötet nu kl 13. Hoppas dom inte tänkt dra in mig för mkt på den biten. Jag är inte inresserad av dom bilarna alls:S Dessutom måste man specialisera sig till endast transportbilar om man ska hålla på med den branchen. Jag tycker personbilarna är roligare. Min kunskap kring transport är så begränsad, nästan obefintlig. Vi har nu ingen riktigt säljare på transportbilssidan och jag hoppas inte dom tänkt sätta mig där. Då säger jag vänligt men bestämt "nej tack"

Har dessutom fått en förfrågan att jobba alla lördagar fram till maj. Det känns väl sisådär. Kommer att få ledigt en annan dag i veckan istället. Men en lördag är ju alltid en lördag. Det är ju lite mer värde i dem. Vi får se hur det blir.

Jag hade tänkt ladda upp en bild vilket inte går så bra:S Får göra det sen när jag kommer hem:)

Ciaao så länge


Har aldrig längtat så mkt till en måndag som jag gör nu

Opublicerat inlägg från fredag 5 sep

Jag som tippat på att vi skulle jobba till senast 21. HA! Jag kom hem runt 22.45. Och vi är ändå inte klar med allt för invigningen. Känns inte alls kul:( Har varit så stressad och orolig inför helgen, känns som att en magsjukaepedemi skulle välkomnas. Känner man så äre fan illa. Dessutom har jag "magesjukefobi"  Då kan ni tänka er hur mkt jag ser framemot helgen. Alla kommer vara upptagna med sitt dessutom, jag vill verkligen inte sätta mig ned och skriva kontrakt alldeles själv heller. Speciellt när det gäller inbytesbilar. Tufft att värdera bilar när man inte varit i branchen så länge. Jag hoppas iaf att det ska gå vägen. Känner lite större press nu också i och med ägarbytet, hoppas inte dom förväntar sig att jag ska sälja dussintals bilar:S Ojoj. Var rätt nere och ledsen när jag for från jobbet, känns väldigt tungt. Men jag hoppas verkligen det kommer bli en kul helg. 




Karin och Katarina ska jobba också, det ser jag framemot:) Dom skulle egentligen befinna sig i sina praktikstäder i helgen. Lr kan man kalla Långsele en stad:P? Haha, sry Katta:P. Dom ska iaf vara våra Demobrudar i helgen:D Jag har fixat en så fin liten arbetspärm till dem. Nu ska jag försöka ta mig till sängs och förhoppningsvis få sova några timmar. Kom gärna och hälsa på i helgen!

Kisses
~♥~

Vill ha vill ha vill ha



 
Jaaa men lovely lovely dresses! Men kostar också därefter:(:( Hittar ni nå favoriter??

Working all the time what a way to make a living

"Working 9-5 what a way to make a living" hade ju klingat bättre....men just nu är det "Working all the time what a way to make a living"  Så har de varit på senaste tiden. Fattar inte hur Mats överlever på jobbet...han är där en timme innan en själv börjar och går hem minst en timme efter vi slutat. Är så less jag är efter denna dag alltså. Trodde aldrig den skulle ta slut. Blev invarderad av massa motorcentrum människor från norr och söder. Kaos kaos kaos.

Klockan är nu lite mer än halv 8 och jag har iaf fått i mig middag ocg pulsen har lagt sig lite. I helgen har vi öppet hus, Invigningshelg för motorcentrum och Saab, Chevrolet helg. Så mkt så ska ordnas och fixas att det står mig i uppe i halsen. Känner mig för övrigt inte alls redo inför helgen och alla erbjudanden, kampanjer och allt som dom tänkt sig. Vi saknar också broshyrer, allmän bilfakta och begangat info:( Jag har bergis glömt nåt av de 1000 grejer jag blev ombedd att göra idag dessutom. Imorn kommer vi väl jobba över till 21. Ska skriva ned tiderna nu, får jag ingen erstättning för övertiden går jag i taket.

Lunch!

Sitter på kontoret och trycker i mig en lunch. Ris och fläskfile med god sås:) Fan att man aldrig kan ta det lugnt när man ens har rast. Äter så fort att jag knappt hinner tugga. Stress stress. Och nu fick jag hicka dessutom. Typiskt. Tråkigt med mina lunchraster nu när Karin, Katarina, Sofia har börja plugga, inte lika lätt att få sällskap under lunchtimmen. Aja November är ju inte långt bort? Lr? 2 jävla månader. Damn you guys;)! Sofia är iaf in town. Men nu har även hon blitt duktig och börja jobba och plugga:P Good for you:) Men jag då!? Ensamma luncher på jobbet:P Lr egentligen inte så ensamma. Har ju alla arbetskollegor också:D! Lovely! Nä nu ska jag ta mig en tur till stan! Hörs sen:)! Take care!

3 sep

Så typiskt, frisören min är sjuk idag:( Det verkar vara nån curse varje gång jag bokar tid hos henne. Iaf iår har jag inte lyckats få min "första" klipptid. Hon har en otur att alltid bli sjuk. Får hoppas på att det inte är nå allvarligt.  Nu ska jag klä mig och göra mig klar för work. Känns som en evighet innan jag får nån ledig dag nu. Nästnästa söndag förhoppningsvis. Länge dit:(

Lista

Jag hade skrivit ett utlångt inlägg. Som bara försvann när internet bestämde sig för att lagga. Tur att man kan behärska humöret skallas. Aja. Jag gör en jävla lista nu för jag orkar inte skriva om det jag gjorde. Jaa jag vet att listor är dryga och man suckar när man ser dem. Men låt bli att läsa då:P Kan ju vara lite underhållande iaf;P

Fem SKULLE
Skulle du vilja vara längre ? Nej jag är nöjd som jag är:)
Skulle du vilja väga mer ? Nej tack
Skulle du vilja ha sex med en kändis ? Nej det har jag aldrig känt behov av
Skulle du vilja dricka dej full NU ? Noo, sooova vill jag




Tio KAN
Kan du röra på öronen ? Inte vad jag vet
Kan du slicka dej på näsan ? I samma sekund man läser detta så provar man ju, haha, och nej det gick inte
Kan du kolla kors med ögonen ? Jag antar det
Kan dina föräldrar lita på dej ? Jaaaoo det ska dom väl:P
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Skulle jag svara ja på denna så skulle väl kommentarerna rulla in, så nej:P
Kan du va på en fest utan att dricka ? Yes det kan jag
Kan du suga? Som Sofia hade svarat på denna "HAHAHAHA!"
Kan dina vänner lita på dej ?Ja det kan dom :)
Kan du tänka dej att pierca naveln ? Nej det vill jag inte
Kan du låta bli att spendera dina pengar i en affär om du har pengar ? Ja nog har jag pli på mig




Femton HAR
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar ? Ehhh...undanhållit sanningen kanske:P
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig ? Nej det har dom inte
Har du syskon ? Bror och syster
Har du någonsin haft sex med någon ? Jaaa
Har dina föräldrar ljugit för dej ? Har dom nog:P
Har du varit full den här månaden ?  Nej inte än, bara 2 september än:P  
Har du pussat någon som är 4 år äldre ?  Yes yes
Har du haft sex med nån som är 4 år äldre ? Det blir nej på den:P Jag faller ju för lammkött;) Haha!
Har du haft ett förhållande med nån som är 4 år äldre ? Nooo
Har du funderat på hur det skulle va att testa droger ? Jo funderat har väl alla
Har du blitt påkommen när du har haft sex? Hmmm har jag det? You tell me:P
Har du haft sex med 3 personer lr mer ? Ja

Tjugo VEM
Vem är din bäste vän ? Har fler än en:) <3 Ni vet vilka ni är
Vem älskar du ? Några stycken
Vem hade du senast sex med? ;)
Vem vill du bli full med ? Gunnar, det var så länge sen sist nu

Vem är den bästa artisten ? Showmässigt? Musikmässigt? Textmässigt?
Vem pratade du senast i telefon med ? Karin
Vem har du en liten crush på ? En Saab 9-3a på jobbet;)
Vem skulle du ge en miljon till om du va tvungen att ge bort det ? Farmor kanske:)
Vem är snällast i världen ?  Men orka med sådanna frågor...lägg av.
Vem sov du senast med ? Benny
Vem såg du senast full ? Ett jävla gäng på Olearys. Viktor, Stefan och Karin var väl bland de sista:P
Vem vet allt om dej ? Jag vet rätt mkt;P Annars Olle, Karin, Kat, Gunnar....min familj m.fl:D
Vem kramade du senast ? Katta lr Karin. Karin var det nog, krama henne sist:P
Vem kan berätta allt för dej ? De som vill och känner för det
Vem kan du berätta allt för ? Mina näramaste vänner <3 Ems måste säga att jag saknar dig så!!






 


Jag och David

I fredags tog vi farväl och tackade Paavo för tiden vi haft med han på Törnerfälts. Saknar honom redan. Motorcentrum är de nya ägarna. Här är en bild på mig och VD David Zetterman. Ska bli en spännande tid framöver. Har fått en väldigt positiv bild av David och han känns tryggt att ha han som boss;P

Hick hick

Sitter hemma och bara längtar tills det ska bli kväll och man ska få krypa ned i sängen med täcket till hakan och krama kudden lr Benny:P Han lär väl vara i stugan inatt också som alla andra nätter:) Jag har dragit på mig värste hickan nu också, desto mer jag tänker på det ju svårare är det att sluta. Inte för att jag hickar medvetet men ändå:P Morsan drog alltid nån line när jag var liten och hade hicka. "Hickar du en gång till får du en krona" Så vart man så motiverad att hicka, men då gick det inte:P. Säkert nåt halvt psykologiskt. Hehe.


Tired

Sååå trött jag är alltså. Har tokmkt att göra på jobbet dessutom. Vi blev just ett nytt företag, Motocentrum. Idag har det kommit ett tjugotal bilar också. Lätt att hitta en plats för dem...nej. Men vi möblera om och försöker fixa. Nä nu är det en timme kvar tills jag slutar:)

En hälsning till Kat och Karin också....Hoppas det gått bra att jobba idag!

Olearys!

Men suck....hela mitt jävla inlägg gick upp i rök!! Inte ids jag skriva om det:(:( Kort resume. Olearys, lång lång kö. Ana, Karin och Sofia kom inte in. Kat och jag blir bjudd på massa öl, champange m.m. Nice. Dance. Katta föredrar att gå hem lite före 1, jag stannar.

<3

På krogen träffa jag Viktor, Stefan, Niklas, Oskar, Andreas och Robert också. Det var nice:) Söp, dansa och snacka en massa skit ;P.


lick lick;)



  

Tack för ikväll boys and girls;)

Silence, I kill you!



Dangerous Karin, Silence, she kill you!


Or I kill you! SILENCE!


v

more pics

Heey

Just dance

Yeaj

Daaance, just daaance!

<3

Anna&Ana

Stampa med Leeroy  mera Leeroy 




Das Gang!

and Sofia;P

Paartypics 30 Aug!

 


Me and raring



  Just because she is hot 



chicas <3



Girls just wanna have fun:D








  Öhh du där 





SötLinda och Jag:)

Girlfriend;P




    Soffan

Bodaborg 30 aug!

Idag vakna vi 0700! Dags att kliva upp. Jippe. Kom i sängs lite efter halv 3 inatt. Så det var inte många timmarns sömn direkt. Festligheterna med jobbet var riktigt roligt, tog det någorlunda lugnt med drickandet. Men jag kände mig inte direkt i skick att köra ned till Bodaborg idag. Men Karin tog glatt över förarjobbet:) Tack Karin:) Vi mötte upp Rickard, Sofia, Ana och Katta vid Själevad. I vår bil åkte jag, Karin, Petra och Tomas! SuperCorsan på sina 75 hästar, gick like a shot! Haha vi försökte hålla ikapp med Rickards 9-3 SS Aero. Gick väl sådär. Men lite soppa drog vår bil iaf, 0,38-0,45:) Inte för att Karin körde eco driving direkt. Men men:P. Väl på BodaBorg togs inga bilder:( Men så kan det gå. Var inte så smidigt att ha kameran med sig på alla banor, sen vet jag inte heller om det är tillåtet. Checka in www.bodaborg.se för more info.Vi hade iaf FUNFUNFUN! Ser redan framemot nästa besök. Blev som en 10-åring på nytt när vi kom in innanför portarna. Riktigt bra koncept, lite fångarna på fortet. Klara banor och ta sig till nästa nivå. Är folk intresserade att följa med nästa gång så hör gärna av er:) Man borde väl vara minst 3 på varje lag. Kroppen fick iaf känna på sig att den varit aktiv hela dagen samt all hjärngympa man gjort:)

        
   
                                                                                      

Lag Opel klarade iaf 8 banor mot lag Saab. Var lite diskussion kring teamnamnen...ingen ville heta team opel i vårt lag lol. Taskigt. Jag ska ju representera våra bilmärken ju:P. Sen bööörna vi hem till Övik, ett snabbstopp i Birsta, en annan har ju injte varit på Gina Tricot på hela året. Så jag var lite nyfiken på vad som fanns. Men blev inte mkt shopping på de 5 minuter jag var där, plus ninjaköön som var. Men men:P

Hem och ladda om batterierna....utgång ikväll och supa hos Karin! Yeeaj! Hungrig som faaan kommer man hem. Tänker slänga in nåt snabbt i micron. Och vad ser man. En lapp. Det står "Micron ur funktion" Men JIPPE. Trött, sliten och på toppenhumör när man inte kunde få mat på en nanosekund. (Bortskämda jävel) Men det löste sig, ställde mig och stekte på lite mat och käka brors godis, snäll syster man är. Bilder kommer strax!

RSS 2.0