Gott nytt år!

Och till er alla andra!! Gott nytt år:D:D Önskar er en underbar kväll!


Greetings to the US and A!

Luke my love happy new year ♥ I´ve missed you;D




Fix

Sitter nu och sminkar över förra helgens bravader, jag har en otroligt fin blåning under mitt högra öga. Tänker inte gå in närmare på den men. Ont gör det. Tur att foundation och make ups cover all mix gör under. Jag söker en nyårsblåsa, tur man är ute i tid:P Men jag har så jäkla många klänningar så att nån gett ju passa:P Haha:)
Planen för ikväll är en middag och fest hos Toffe och Petra, i italienskt tema! Känns spännande:) Vad ska ni göra ikväll:)?


No more ace to play




Somewhere deep inside you must know I miss you
But what can I say....rules must be obeyed.

Carline Klaar

Carline Klaar, snälla rar söta du, jag kan inte läsa din blogg!! Ta mig till staterna nu. Jag vill inte vara kvar i Svea rike en sekund till efter att läst dina senaste inlägg. Varför följde jag inte med? Minns när vi satt på stan och fika utanför Cafe Paris och snackade resor och världen. Jag vill också uppleva allt det där med dig! Saknar diitt spralliga och galna du <3 När kommer du hem?!








....

Söker min höga svarta kjol!! Vart har du tagit vägen? Tror att det är dags att göra en ordentlig städning av kläderna här i läggan. Undra om den är i nån låda i Tjärn? Hmm har ju massa sommarkläder i stugan. Är sjukt sugen på skjorter och kavaj! Måste se till att inköpa nån ny kavaj, vill ha en kortare variant.

Nä ni kanske man ska duscha och sova??


förkylt

Så har man gått och blitt sjuk såhär efter julhelgen, frossa, förkylning och hes. Trött och slut kropp. Sitter nu och räknar ned till att gå och lägga mig. Notera då att jag redan sovit 1,5h på soffan. Vaknade med en sked i munnen och känner att det rinner glass från mungoprna. Tack syster. Du kan ju väcka mig innan du matar mig med efterrätt. Hon hade gjort egen Ben and Jerry Cookiedouhglass och en jättegod marängtårta med grädde och bär. Inser dock in på halva tårtan att den smakar inget...suck...jag har tappat smak och lukt:(

Har sett ut som ett lik på jobbet idag, sletet otvättat hår, blåning under höger öga och allmänt blek. Får ser om det blir jobb imorn. Funderar på att vara hemma men får se hur det känns imorn. Jag vill helst inte vara hemma.




Jul

Dopparedagen, chirstmas eve, julafton...nu är den kommen! Jag älskar december, en av mina favoritmånader. Mörkt, tända ljus, doft av pepparkaksbak, lussebullar, lucia, julstakar i fönstren. Alla förberedelse inför jul. Klappjakten iår var dock en disaster. Började igår?! Nu gjorde vi en liten ändring i julklappsinköpen i vår familj, vi köper bara till en familjemedlem, vi har då lottat om vem man skulle få:) Sen ska vi gissa av vem vi fått klapparna. Efter jul får vi barn en slant av mor och far att köpa vad vi vill för. Undra på vilket konto dom pengarna kommer hamna? Sko och klänningskontot kanske? Brukar ju vara den som är mest belastad:P

Om en timme vankas snart julfikat hos farmor:) Kusinerna är på ingång! Måste klä mig och ta på mig tomteluvan:) Jag längtar så till julmiddagen!! Älskar vad julen har att bjuda på i matväg, för att inte glömma bak och godis!! Underbart!!! Hade invägning imorse, 57,5 kg...lär ju bli några julkilon till över helgerna nu. Men det blir nästa års problem:D Nu blire att skala pärern och fixa med saffranspanacottan <3




Audi

Have now graduated and received the certificate from Audi, authorized service advisor! Sweeeeet!!


Dresses

Blekfet! Fi fan! Köpte nya kläder från Nelly...en skitsnygg guldklänning...men...va fan! Jag ser ju ut som en julkula! En blek rund julkula! FAN! Skit samma jag ska fan ha den imorn ändå. Om man bara kunde fått bli sommarbrun och snyggat till höferna lite. Sen till dagens i-landsproblem...hittar inte guldklackarna!!! Tror fan dom är i stan! Jag vill ha dem nu....och har jag fått för mig nåt så ska det tamejfan ske på en gång! Är rakt på väg att ta bilen och åka in till stan och hämta skorna för att se om dom går ihop med klänningen. Nu får jag ge mig.


Beställde 3 klänningar, varav den svarta som var min favorit när jag kolla på nätet. Men när jag fick hem den...Eeeeh! Ingen hit alls. Den åker tillbaka. Den verkar också vara slutsåld på hemsidan så jag kan tyvärr inte visa den likså den guldiga.

Den tredje blev en enbands leopardklänning. Jag har ju några sådanna mönsterklänningar;) Den var nice men skulle nog tatt en mindre storlek:S Skulle vara realist och ta en medium men den var rakt lite pösig. Vanligtvis brukar storlekarna vara så himla små:S







Sometimes love is better of dead

Sometimes love is better of dead, You´re all I need - Mötley Crüe

Audiutbildning

Opublicerat från ons 13 dec, blogg.se ville inte publicera nåt inlägg.

Sitter nu nere i Kallfors, Järna , på golfklubben där:) Har ett toppenrum! Mkt bättre än i Södertälje, Skogshöjd. Ingen av våran grupp trivdes där, plus att det vart en hel del strul då också. Som kompensation fixade Audi oss hit istället. Stora sängar, många kuddar, jättemysigt rum och framför allt....golvvärme!!Awesome.

Har nu fått låna en dator av mr Fukken och har beställt lite klänningar:P Blev inget lördagnatt. Tänkte ha nåt nytt fräsht på julfesten på lördag och kommande fester i december;) Var ju ett tag sen jag köpte klänningar nu;)
Får visa dem sen när dom kommit:) Gaaah jag hoppas dom passar! Hatar när man har höga förväntningar på en produkt sen blire bara poop av allt.

Näni nu ska jag sova eller nej inte sova...lägga mig och plugga...har hur mkt som helst att läsa på innan torsdag:S Känns sådär.

*Ekonomi
*Verkstadsjuridik
*Team
*Serviceprocessen
* Köpcykeln
*Garantier
*Marknadsföring
*Audihistoria
*Service rådgivarens roll och ansvar
* Den missnöjde kunden

Och listan fortsätter....och jag som inte kan göra nått halvdant heller...G duger inte i min värld. MVG annars fåre va. Jag kommer ha det jag gör nu om man säger så...ankrar mig vid studieböckerna.



....

Alltså jag är sämst, somnar tamejfan överallt. Har varit hos Thelin 2 dagar i rad nu, var ut och käkade igår och idag gjorde vi pölsa. Hinner inte mer än äta klart så har jag somnat i hans soffa. Jävligt trevligt sällskap. Vi ser nån film, jag ser kanske en tredjedel...sover genom resten. Jag är hemsk! Hemskt trött också. Nu har jag blivit lämnad i Tjärn så jag kan återställa min lilla Iphone. Lämnade ju in den på rep förra veckan, homeknappen var ju helkonstig. Kunde låsa sig så att man fastnar i en app utan att komma tillbaka. Nu fick jag en sprojlarns ny. Tack Apple!!! Inga repor och skador, så nu håller jag på återställa min lilla love:) Blir som handikappad om man inte har nå nummer, appar lr bilder. Snart är man på banan iaf:) Sen blire sängsängsäng!!! Sova <3!



Lillgumman och jag ska sova nu och Benny! Han måste se till att flytta till stan med mig:)! Kram kram!

Alice


Alice

Nu är det ett jättehopp igen sen förra uppdateringen. Skyller på lägenheten:P Har varit med brudarna ikväll och ätit tacos:) Gott gott. Är nu i Tjärn, Aliceabstinens. Blir bara till att gå och lägga mig egentligen. Min säng är way way better i stan, men nu Alice väger upp det hela.



RSS 2.0