<33

Calms me down
 
 
 
 

Sovmorgon

Länge sen nu. Så skönt att få sova ut :)
Ska ligga kvar vaken i vetskapen att jag inte behöver kliva upp.


alkohol

8 mars! Då har jag varit nykter i två månander:) Yeaj me! För att förtydliga igen, ej gravid och inte så jag har problem med alkoholen:) Men det skulle vara en bisyssla (nykterheten) till att jag skulle börja träna. Hosthost. Nykter har jag varit iaf:) För den saken har jag inte undvikit fester och utgångar. Folk har nog en rätt blandad uppfattning om mig när det kommer till drickandet. Vissa säger att jag alltid är nykter och andra att jag är full jämt. WTF! Det är väl mest för att jag ofta är med på fester och krogbesök trots att jag är nykter. Linda min partner in crime förstår;) Har ingen lust att sitta hemma och ha tråkigt i min ensamhet på helgener bara för att jag är nykter:P  Har varit så skönt att sätta sig i bilen och åka hem efter en utekväll. Slippa gå i kalla jävla minusgrader ute och sätta sig en varm bil. Lovely. Längtar nu till våren och sommaren. Sol och asfalt. Varma ljumma kvällar. Vin och goda drinkar ;D Can´t wait!
 
 
Törstig tjej dricker Margaritas
 
 

helg

Har haft en bra helg, träffat massa kompisar, ätit god mat, fika, varit på hockey och varit ut och dansat:) FUN!
Har insett hur dålig jag är på att ta kort numera, har aldrig nå bilder att uppdatera med, inte ens från telefonen. Skärpning! Jag bjöd med Huuhka på hockeyn i lördags, spännande och bra match må jag säga...trots förlust. Mkt folk vare där också lika så ute:) Jag gick ut i baddräkt och shorts. Nykter. Klockrent. Hade mina ursnygga klackar från thai också...svarta pumps med leopardmönster på klackarna ( bytte som vanligt om på krogen...annars halkar man eller fryser ihjäl) . Så kul när jag stod inne på tjejtoan och en brud kommer in...gå på toan och kommer ut lika snabbt igen "helvete vad snygga skor du har:O" :D Alltid kul att få komplimanger av okända tjejer när det kommer till kläder, hår m.m. För de menar det :) och har inga baktankar;) Haha! En tjej kom fram och sa att hon ville ha mitt hår och att jag var skitsnygg. Så nu ska jag leva på det ett tag :D Sen en okänd man kom fram och sa att han spanat in mig på Brynäsmatchen för några veckor sen...och tydligen hade jag haft grymt snygga skor på mig också. Tack tack mina bruna superheta high-fucking-break-some-legs-shoes från Vagabond! Så det gjorde min kväll,vecka och månad;) För övrigt må jag säga att jag älskar musiken på Merry Can! Massa skakarumpa, pitbull, bra hip hop, latin...höfterna kan inte stå still....MMMH!
 
 
 
 
 
 
 

Harry

FIck ryck häromdan och tvingade syster att färga mitt hår. Det var tvunget ett måste just då......kunde inte vänta en dag till. Denna gången vart det svart igen! Förra gången var det en nyans av brunt också. Mest bara för att det fanns en förpckning svart kvar i hyllan. Och denna gången fanns det två;) Personligen tycker jag inte att jag haft så många olika hårfärger, tycker knappt jag färgat håret ens. Men lite pictures to prove it:)
 
Brunett
Blond
 
 
Mörkbrunt
 
Black
 
 

Neverland

Neverland! Peter Pan! Vad jag älskar denna film, denna berättelse och alla varianter av dem. Köpte Disneys film igår. Den har ju inte funnits tillgänglig på dvd på ett bra tag nu och Disney har en tendens att släppa nån film då och då per år.

Idag är det torsdag vilket innebär att det är MAGIC! Once upon a time. Men jag har ju inte den kanalen. Damn. Hänger ni med i den? Kapten Krok dök just upp i föregående avsnitt på tal om neverland. Får be syster spela in den.


Februari

Så dålig Appen för blogg.se är. Får inte upp bilder på inläggen. Går inte att publicera inlägg för att Appen påstår att det saknas rubrik och text. Vilket det inte gör. Detta är väl 15 gången detta inlägg publicerats. Kanske funkar det nu? Kanske inte. Jag ska sova iaf.


Februari.

Ny månad nya tag:) som ni kanske vet har jag ju haft en vit månad efter thai! 8/1-8/2 var planen. Men eftersom det gått så bra och varit så skönt att va nykter fortsätter jag en månad till :) och nej nej till att jag må vara gravid eller dylikt. Eller problem med alkohol. Utan det är bara en vadslagning med mig själv, Emelie och lite omgivning. Mina kollegor saknar lite tro i detta. Eller det är väl inte alkoholen som är problemet. Dom tvivlar starkt på mina andra löften. Sluta med godis och börja träna. Februari är en kort månad ju så detta kommer gå utfort ;) gotta shape up n shape away the fluff!!


RSS 2.0