...

 
Mindre bra dag idag + mensvärk på det. Dom kommande dagarna kommer bli crap också. Längtar till onsdag och Linda och en älskade Trippel B. Sen torsdagmorgon blir det Sthlmstrip med brudarna! Can´t wait. Nu ska jag sova. Ska bara lyssna på Pärlor åt svin igen, för hundrade gången ikväll;)

Sluta upp att kasta pärlor åt svin

 
Den här låten går på repeat på min playlista, texten är så bra!

Mot Skellefteå

Sitter i bilen på väg mot Skellefteå och kurs. Kommer hem igen imorn. Vilket innebär hotellöverndttning och hotellfrukost!!! Happy day. Även lunch, middag och en lunch till imorn. Fancy! Eller jag menar jag ser verkligen framemot kursen och lära mig mer;)

Lena PH, Magnus Uggla och Ulf Lundell håller mig sällskap i bilen. Även Tomas Ledin. Nöter de sista sommarlåtarna samtidigt som ut tittar ut på de numera halvgula björkarna. Hösten är på väg. Känns lite tråkigt. Tycker inte den här sommaren har varit nån höjdare alls. Den har bara bestått av jobb.


Dallas

Dallas avsnitt 2 ikväll. Ni sitter väl bänkade framför TVn;)


Vaken än

Må ju säga att det är svårt att hålla sig från sängen. Har roterat runt den ett tag nu. Försöker låta bli att lägga mig. Är så trött idag med. Nu sitter jag o h försöker shoppa på Nelly. Tycker till och med det känns drygt. Högklackade skor kort korta klänningar! Vänder mig från datorn och kikar på sängen istället. Mmmh. Kanske ska lägga mig och spela ruzzle :)


Sov

Må ju säga att det måste bli nån ändring på mina sömnrutiner snart. Jag gör ju inget annat!! Jobba och sova. Ikväll som jag bort 3,5 h!! Vaknade vid 21.30 av en katt som kom skrikandes. Känns som en sådan waste of time och sommar att ligga i sängen de få ljusa timmar som kvällarna nu erbjuder. Jag kan väl sova bort höst, vinter och vår. Då händer ju ändå inget kul på kvällarna. Jag tror mkt hänger ihop med den dåliga luften vi har på jobbet. Idag var det över 30 grader och vi har jättedålig ventilation. Två kunder har påpekat det idag " hur kan ni jobba under här, det är som att gå in i en vägg" dom kanske har rätt. Man är ju så van numera. Mamma tror det hänger ihop med att jag äter så dåligt. Jag fikar sällan/aldrig på jobbet, ska vara om det bjuds på tårta ;) men annars äter jag bara lunch och dricker en kopp te på morgonfikat. Tycker mackor är överskattat. Dom år ju så helvetiskt goda på Quattrobaren också. Vill undvika att få det behovet. Men kanske ska börja äta spisbröd lr nåt nyttigare. Avokado? Keso? Andra förslag? Hur som helst. Jag måste sluta sova bort eftermiddagar och kvällar!


Blogg från mobil

Btw så har jag skaffat en app så jag kan blogga från mobilen :) så förhoppningsvis kommer det bli desto fler inlägg framöver och en hel del bilder också.


Sol ute

Vädret har hänt och solen skiner och det är varmt ute. Jag har sovit en timme och sitter nu i soffan under filten och funderar på allt som är ogjort på jobbet och surdegar som väntas imorn. Fan vad skönt det varit om man kunde släppa sånt där. Men icke. Känns inte som jag tatt tillvara på nå sommarkvällar inte. Hade varit skönt med en joggingtur ikväll. Men jag ids inte duscha sen. Gjorde det imorse. Bra ursäkt va? Tappat mat lusten har jag gjort också. Igen. Dricker mest bara mjölk till middag. Å en halv potatis och nån bit kött idag och drack 3-4 glas mjölk. Blir inte mkt mer ork av det.


Shoppa?

 
 
 
Man kanske ska ta sig till stan? Jag har inte varit och shoppat sen jag vet inte när! Gjorde just en koll på VISA-kortsutdraget och senaste shoppingen verkar vara .....2012-05-31. Haha! Ja det är väl födelen med att jobba mkt och att ogilla att gå på stan. Överhängande är det mat, räkningar och bolaget som dragit pengar. Känns dock lite drygt att ta sig till stan utan bil, sov ju i stugan i Tjärn inatt. Undra hur länge min syster jobbar, hon har bilen.
Kanske får bli en promenad ändå? Sitta framför datorn kan man ju inte göra.

orken

Men kan man få vakna på bra humör en dag i veckan iaf? Idag hade ju varit en passande dag. Kunde ju gärna fått vara sol också, men icke. Den här sommaren har varit crap!! Minns inte när jag hade en ledig dag som var kombinerad med bra väder. Känns som stranddagarna är räknade.
 
Jag har lust att gå och lägga mig igen. Vill inte göra nånting alls. Borden och måsten får inte finnas. Finns gott om dem på jobbet. En uppfriskande joggingtur/promenad hade behövts för att vakna men jag ids verkligen inte.
Jag intar sängläge igen för ett stund.
 

Snart helg!

1 dag kvar! Sen blire helg:D Happy feeling! Hoppas det blir bra väder, jag har inte varit på en strand sen Gotland! Och det är en månad sen nu. Dessför innan blev det ett strandbesök i Stubbsand, dock utan bad så jag vet inte riktigt om det räknas:S Sommaren det här året må vara den sämsta på ages. Förra var klockren! Fan vad rolig den var. Den här har vart kall, tråkig och jag har jobbat större delen av den, sovit och supit bort andra halvan. Aja jag har kvar 5 veckors semester iaf ( tar ut de två veckor jag haft i sommar i komp.tid) Dom kommer spenderas på bästa sätt iaf. Vilket inte bli i Svergie iaf;D

Invägning!

Invägning! 57,3,! Trodde ändå att sommarkilona skulle siktat sig högre. Har totalt ignonerat vågen under sommaren, träning och äta sunt också för den delen. Nyktra helger har inte funnits tillstymmelse till. Äre sommar så äre, jag har inte direkt rört på mig alls. Och med tanke på hur mkt det är på jobbet så sover ofta när jag kommer hem. Men nu är hösten snart på ingång och man kanske skulle fått sig några rutiner? Jag har varit bitter och irriterad ett tag nu, varför inte ta ut den på en joggngrunda? Jag har en playlist med massa hatlåtar som bara skapar energi när man lyssnar på dem. Utmärkt att bränna kalorier till;P Så nu är jag klädd för en joggingtur. Ska försöka undvika sängen och soffan ut bara. Risken är stor att en taktikvila faller över en:)
 
 
 
 
 
Skugga av sommar!
 
 

bitter och ledsen

Men när ska min bitterhet lägga sig? Allt står mig upp i halsen - jobb, vardag, relationer,  framtiden. Idag har jag varit så spyless. Grät på vägen hem. Man hinner inte med allt. Telefonen går glödhet, hur kan det ringa så kopiöst mkt? Man hinner inte ens lägga på så ringer det igen.  Jag har använt mig privata telefon 2 ggr idag för jag har inte kommit ut på linan för att det ringer in hela tiden. Ofta måste man få tag på kunderna rätt omgående om det är tillkommande arbete på deras beställning eller felsökning. Meken står ju bara och väntar på besked om han ska fortsätta mer repet. Ibland kan det ta upp till en timme innan man ens får tid att ringa upp kunderna. Och då står man och uppehåller meken i en timme då han kunde hunnit ta ett annat jobb. Det gör mkt att vi bara är halv styrka också, kunderna blir ju inte mindre, mer hellre med tanke på semesterfararna. Grabbarna har gjort ett grymt bra jobb de här veckorna iaf, det ska dom ha en eloge för. Dom känner väl att det är högt tryck också. Men man ska hinna med allt pappersjobb däremellan också, samt serva och passa upp alla kunder.
 
Men det förstås halv eller helstyrka jag har väl inte mått så bra ändå på sistone. Måste prata med nån igen om det här. Jag kan inte förstå folk som verkligen mår bra att gå på sitt jobb? Kan man det? Längta till morgondagen arbetspass? Jag räknar ned till jag ska få gå hem igen. Är så less på att känna mig värdelös på allt, dagligen. Värst är vissas kommentarer runt om. Det är så mkt lättare att ta till sig det än de positiva som sägs. Det rinner av minuten efter. Idag ringde en kund, tror han var amerikan, det var höjdpunkten på dagen, sen att han hade ringt fel...ja det var en annan femma. Men det var ju kul att prata engelska.
 
Nu vill jag bara gå och lägga mig och sova, men känns lite drygt, då kommer morgondagen bara mkt fortare.
Lyssar på Khaled och Cést la Vie, inte så passande just nu mot för vad jag känner. Men försöker kväva den känslan. In Flames står på kö, dom lär synka bättre med mig. Well well 4 dagar sen helg! Och 7 dagar kvar till K är tillbaka. Nedräkning.
 

RSS 2.0