Sova, jobba, vara sjuk

Vad har hänt med bloggsidan? Det går ju jättesegt allting. Well well, nån bugg i systemet kanske. Jag har just betalt nå räkningar...sista betalningsdag 090831. Klart man är ute i sista minuten;) 

Vad har ni gjort i helgen då? Min helg har bestått av 3 saker. Jobb, sova och förkyldning. Igår var det nog det enda jag hade för mig, lr jag han ju hjälpa Karin lite med flytten också. Men det var massa suck, ojande och stönande där också. Fick ta tempen när jag kom till Brösta, men den var inte speciellt hög. Dock högre än jag brukar ha. Väl hemma så hamnade jag i säng strax efter 18 och vaknade när väckarn ringde imornse och det var dags för jobb. Trodde först inte att jag skulle orka med att jobba idag med tanke på hur jag mådde igår. Men 12h sömnen verkade gjort susen:) Nu sitter jag bara med en "behaglig" förkyldning som förhoppningsvis lägger sig snart. Jag vill ju börja träna igen och gå på pass!!

Nä hörnininini, nu ska jag sova:)



Blev ju utgång i lördags också...jättebra med tanke på att man var sjuk och jobbade lördag och söndag;P Man lär sig aldrig:P

En hälsning till grabbarna som är ute i Europa och lever livet:D Hoppas ni har det bra där Viktor, Niklas, Erik och Pär....och Jack...honom får vi inte glömma;) Vart är ni nu:)?






Saturday






Arbetsdagen är nu slut och det har flytit på bra på invigningshelgen. Men som vanligt lugnade det ned sig efter halv 2. Har sålt en del olja och bokat in en hel del servicar. Lär ju ringa en hel del till veckan tror jag. Idag var telfonen betydligt lugnare än den brukar...men det klart folk har ju helg:) Har ni inget annat för er imorn får ni gärna kika förbi på Törnerfälts:) Kanske köpa lite olja! Vi bjuder även på våfflor:) Andra erbjudanden också! Welcome welcome. Sen har vi ett stortband på besökt också;) Real Stompers?! Haha:)

Nu är jag supermätt efter en förrätt med rostad macka med kantarellstuvning och sen varmrätt lax, pressad potatis och sherrysås. Sååååå mätt! Har redan börja äta godis också. Will this ever end? Mitt godissug alltså! Non-stop-eater.

Nu är planen att hoppa in i duschen! Men känns så drygt när jag redan är fixad och uppklädd för kvällen. Men mitt hår skriker efter schampo och balsam så jag får väl lyssna till det då:) Mitt humör har lagt sig lite efter mitt mobilutbrott, men så fort jag tittar på mobilen så tänds en låga i mina ögon. Dessutom...jag skulle låna mors telefon och he mitt kort där...nejdå då säger telefonen att det är fel Sim-kort. Jag tror jag blir galen. Jag får väl vänja mig vid att vara mobillös ett tag då. Men hur länge överlever man den värld man lever idag. Jag höll ju på att trilla av pinnen då våra datorer hade sagt godnatt.

Lördag och löningen har just varit, vad har folket för planer ikväll då mån tro? Jag passar iaf på alkoholen. Min kropp avstår sig det denna helg, sen jobbar jag imorn igen ju. Får skylla på det:) Men danssugen är jag iaf!! Får väl se om jag orkar med utgång och dans med brudarna. Har ju sovit över 12h inatt och kroppen håller på att återhämta sig efter en snabb visit av grissjukan. Lr vad det nu var jag råkade ut för.

Vad gör ni ikväll:)?


Jävla mobilservice

Förbannad inni benmärgen. Jag vill inte ha nån ny mobil...jag vill bara ha hjälp!! Suck! Orkar inte gå in på detaljer. Jag ringer Mr F på måndag och får förhoppningsvis hjälp där istället. Min mobil tar inte emot nån laddning. Enda sättet att ha ström i den är när den är kopplad mot laddaren. Aja ni märker väl om ni får tag i mig i helgen. Om inte så vet ni varför. Men det måste väl finnas nån gammmobil här...får leta i arkiven. Suck! <"#¤%&%&&´@£!!!!


Brinn brinn!!!!

projekt

Jag och mina småprojekt alltså. Btw jag öppnade jag just en av mina buenos som jag har kvar. Men rätt länge höll jag mig:) Tillbaks till mina projekt, denna sååå trevliga fredag sitter jag hemma och är lite halvsjuk. Har ingen ork lr lust att hitta på nåt plus att jag jobbar imorn så det är bra om man är fit for fight för det. Så för att fördriva tiden så har man såklart massa ideer och jag har en tendens till att börja med många men inte avsluta dem. Vad jag gör just nu.

* Rensa mitt skoförråd. Kollar vad man kan packa bort och vad som ska packas fram. Självklart måste man testa diverse skor också.
* Gör de ultimata playlistsen på Winampen ( detta har pågått länge)
* Gör mitt sommarfotoalbum för 2008
*Bloggar
*Damsugar
*Retucherar bilder i Picasa ( önska jag hade photoshop)
*Städar bland mina tusen bildmappar ( har pågått länge detta också)
*Skriver "diary"
* Projekt organisera garderboben ( har pågått i en evighet) - lösning: skaffa walk-in-closet!
* Väljer ut bilder för framkallning ( detta har pågått sedan 05 då jag fick min första digitalkameran. Halva 08 är framkallat och klart samt partydelen från 06)

Så jag har det jag gör:) Men nu ska jag faktiskt bege mig mot sängen. Jag mår inte 100 och tänker få lite sömn på det hära. Vad har ni gjort ikväll?

Svamp

Häromkvällen så gjorde jag och min syster kantarellstuvning av svampen vi plockat. Mitt uppe i allt städar jag garderoben och hittar såklart kläder att prova. Så här mitt i köket står jag i utgångskläder och steker svampen:) Receptet följdes inte direkt...vi båda hade ideer om vad skulle vara i stuvningen. Lite roligt att vi lagade på samma stuvning men med egna ideer om vad som skulle vara i. Men det blev gott iaf. Dock inte lika gott som mamas;)












Prislapp kvar på min kjol där:) Inköpt i Sthlm!


Bueno bueno!

Buenos noches! Jag haren kartong med dessa som ligger hemma....Jag  tycker inte man sett så mkt från just Kinder här i Sverige. Förutom Kinderägg och Kinder Maxi. Undra varför dom inte har så stort sortiment här.


Har ni ätit dessa förut? Mmmmmm!

En annan favorit från Kinder familjen är denna...


Ojoj nu blev jag ju bara mer sugen. Även fast jag tryckt i mig en pizza (Alexandra- Mkt god) alldeles nyss. Nä nu ska jag fortsätta titta på min lilla Buenokartong...får ser hur länge jag kan hålla mig!

Bastubad en dag i juli

Här kommer lite bilder från bastukvällen i Ström med grabbarna:) Jag är ju som sagt seg på att lägga upp bilder här. Men rätt duktigt är jag väl ändå:)? Finns ju en hel del bilder här...och en hel del som inte är upplagt:P


Nere vid Strömflotten








Kameran pallade inte trycket i bastun:P


Suddiga jag




På väg till Markus för lite preeparty innan vi drar till stan! Viktor styr upp taxin redan nu!  Det bjöds ju på shot också! Vad fan var det Markus? Den var ju riktigt god! Måste komma ihåg att fråga dig om den sen!

Now it´s 2 late

Only heaven loves you now...


Todays Lyrícs

I am who I am
so I do what I can, when I can
but I can't really do a damn thing

You're on a place where I just can't go
But I hope you do remember
your snow doesn't warm you in december




Bye bye Anaparty!

I lördags hade vi avskedsfest för Lopez som ska flytta till Sthlm. Sanna hade styrt upp en middag hemma hos henne och Magnus. Tacos stod på menyn, bra initiativ Sanna:D Runt 15-tiden åkte jag mot Katarina och Jon för att fixa iordning mig tillsammans med Kat. Dörren öppnas redan innan jag hunnit komma uppför trappen, där står en brud i underkläder och håret uppsatt och en lite del av blonda håret är våfflat. "Jag hörde när du kom in genom dörren nere" sa Katarina. Aha:) Melker och Leo låg på golvet och tittade på oss med deras stora kattögon. Vad stora dom blivit! Sjävklart ska det lekas och bitas och busas. Men till slut är vi klara och Jon är snäll och kör oss ut till Domsjö!


Tupering hår...massa hår


Makeup


















Tack så mkt för god mat!






Magnus är surrounded by girls;P






Babes:D <3


Hahaha! Denna bild alltså...vad har jag satt i halsen!?!? Många bilder som vi grät av skratt till...den här bland annat...herregud. Jennie hade tårar så maskara och ögonskugga rann nedför kinderna;)




Öl-grabb-posen från Jennie där;P


Cigrarettpaketsfyllegamet;) Mjaaao!





Tyvärr blev det inge kort på Emma Eklund och hennes tjejgäng som kom. Emma is daaa shiit;)!!! Hoppas vi hamnar på nån fest tillsammans igen framöver lr en bardisk;D!


Jon kom förbi!


Katarina, Jennie, jag och Jon hamnade på Olearys! Bra gammusik på dansvolet;)


Kiss kiss!




Shake that ass for me!





Sugardady köpte drinks;) Dom visste vars dom tog...lr vad säger ni brudar!






Gänget i soffan


Kiss bye bye!

När vi sitter ute i soffan så ringer Eriksson till Jon lr tvärtom. Dom är på Harrys. Ja då vare inte mer med det...raka spåret till Harrys!! Who´s with me?!!? Eee ingen! Ana Lopez, Sanna mfl från förfesten hade dragit ned till Harrys också, Lr dom for dit direkt.  Stefan and his crew fanns på plats också. Så jag tog mina apostlahästar och vinglade ned mot harrys istället. Klockan sisdär halv 1 kanske? Kort kö var det iaf:)




Ice ice baby;P!


Great evening!


Bara för att ni tjatar då


Ja...vad ska man säga?:P Ser ut som jag svalt en låda eller kartong!?

Party Weekend!

Denna helg har bestått av god mat, gott sällskap, god dricka och roliga upptåg! Riktigt rolig helg. Fredagen börjar med (att jag glömmer kameran hemma -SATAN) jobb som vanligt. Stämningen var god då vi direkt efter jobbet skulle vidare till VD:n Mats stuga för firma fest. Mekarna och några killar på reservdelar slutade klockan 4 och öppnade upp ölburkarna. Sen var det kö till duschen kan jag säga...fick skymten av Stefan och Peder som sprang runt i kallingarna bak på lagret. Haha. Efter jag låst runt om kunde jag inte koncentrera mig på annat än "När är det min tur att duscha" Kvart i fem satt jag med handuken och vänta på att siste mannen skulle ut från duschen. "Dags att komma nu, jag har ju redan duschat!! "Jag kan tvåla in dig Anna" "Vill du jag ska hålla i handduken" "Jag kan schmponera" Haha. Boys will be boys;)

Halv 6 skulle bussen komma och hämta upp oss. Och vilken buss kan jag meddela!!


Bild lånad från allehanda

Detta fordon skulle ta oss ut till jaa...vart vi nu skulle...ut mot Skeppsmalen iaf:P Där Mats och Maria har sin stuga.
Väl framme så vare det uppdukat med fin, öl och diverse tilltugg. Bara att hugga in!! Mats tog platsen vid grillen och gjorde ett exemplariskt jobb kan jag bara säga...köttet var divine! Perfekt mört! Klockrent kocken!

Sen blev det lekar, vilket jag inte behöver gå in närmare på....4-kamp....bara träffsäkerhetsövningar. Yeaj, tur man har ett accuracy som är non-existing! Kan inte pricka över huvudtaget. Men men:P Som sagt score behöver ju inte nämnas här. Det gick mindre bra bara:P Ännu mera alkohol, efterrätt, godis, öl, vin, LP-skivor, bastu, bad, öl, vin osv. Får tacka så himla mkt för en riktigt rolig och trevlig kväll:D Bussresan hem gick väl i körslaget då Emil ( Mats och Marias son) följde med in till stan. Han och Karlsson tog ton och sjöng...vi andra följde med! Haha det var synd att jag inte hade kameran med mig att filma. Det var youtube nästa!! Kvällen avslutades på Olearys;P! Tack och bock gott folk!

MC-tur


På denna tappade jag min motorcykeloskuld;) And now I am addicted;)


Ha-ha! Det blev varmt kan jag meddela...iaf när man stod i solen och packade. Annat vare på hojen...då var jag glad åt alla klädesplagg jag hade på!


Vi åkte till Järnäsklubb, Nordmaling. Cafet stängt:(


Fint var det där:)


Älskar  havet!!


Kvällen avslutades på Salusand! Käkade gott och med bra sällskap:) Pinsamt är dock att detta var mitt första besök här:O Nästa år måste det bli strandutflyckter hit! Kanske till och med hyra stuga här? Who´s with me!?!

Slutsats efter denna trip är iaf detta: Ett av pojkvänskriterna...Motorcykelkört och MC;) LOVING IT!

And thanks for the riiide;) Hellriden:D!

Fisketur


Fisketur med syskonen ikväll:) Riktigt mysigt!

Mer update sen...som vanligt...sen sen sen:)
Nu måste jag sova!


Meet me at the Hotel Room;)


Forget about your boyfriend and meet me at the hotel room,
you can bring your girlfriends and meet me at the hotel room.
We at the hotel, motel, holiday inn.

           
 





Todays Lyrics

You know why we are here
Don´t pretend like you don´t know the answer
I gave you the question
the answer was already written in stone...


nothing really lasts forever.


Miss you


Vi ses alltför sällan Eriksson:/, saknar dig. Var verkligen kul att träffa dig igår!

Träning avklarad

Nu har jag kommit hem från träningen och det känns great! Nu ska jag börja få rutin på detta, det kommer bli jättebra. Fredagar ska det bli dans, måste se till att jag kommer ifrån jobbet tidigare. Kanske ska höra om jag kan börja 7 eller halv 8 så jag hinner. Sen så får Lisa se till att jag verkligen pallar mig iväg till passen och gymmet, lika bra att samåka om man ska på samma plats. Jogging på hemmaplan ska vara med på schemat också. Yes nu är jag taggad:D

 Väl hemma så satt pappi och jag och såg på friidrotts VM. Rätt amusing faktiskt:) Ska pallra mig ned i tvsoffan igen och kika:) Kul att sitta och kommentera och titta på alla fantastiskt vältränade människor som slår rekord. Jag hörde på radion idag diskussionen om löperskan Caster Semenya som misstänks vara en man. VM-guldmedaljören på 800 meter riskerar att tappa sitt guld om testen visar att hon är av motsatt kön. Om så inte är fallet...vad hemskt att bli uthängd och omskriven i all möjlig media att man ser ut att vara en karl.





Caster Semenya of South Africa celebrates after she won the women's 800 metres final during the world athletics championships at the Olympic stadium in Berlin.

Vad tror ni?

En sommarmiddag i stugan med mina syskon




Jag ligger och flyter i vattnet


Bada är toppen! Hade hoppats på fler badtillfällen men det har varit väldigt mkt jobb i sommar:/





Jag la mig på brädan och flöt under bryggan






I väntan på gokötte






Grillat e grejern!






Dags för träning

Finally händer det....efter månaders uppehåll från Friskis och Svettis så ska jag äntligen fara på ett pass. Känns lite smådrygt faktiskt men efteråt kommer det kännas toppen. Jag har haft en träningstorka på över 3 månader...skämmes. Nu äre bara att leta reda på ett par shorts, tisha och dojer så bär det av. Hur har era träningsrutiner varit sommar?

Åbo Cruise 14-15 aug




I FELL INTO A BURNING RING OF FIRE!!

_____

bättre uppdatering kommer;)

Bad update

Nu  har jag varit dålig på att uppdatera och lägga upp bilder. Har ju varit på lite party, utflykter och andra aktiviteter på sistone så det finns kort att visa. Saken är den att det är så drygt att ladda upp bilder på den här blogg-tjänsten. Det tycker vi inte om. Nu sitter jag på lunchen på jobbet och laddar inför morgondagen, då bär det av till Sthlm! Vi bilar ned och ställer den hos mina släktingar. Jag blir ju så nojig när jag lånat bil av någon. "Ta väl hand om bilen nu Anna" sa Martin. I will. Hör ni det nu mina fellow carcompadres, inga fortkörningsböter eller dylikt nu. Då åker jag på bakläxa...eller rättare sagt VI gör det. Jag har en klump i magen för vart vi ska sova lördag-söndag natt bara. Kryssningen vi ska på är fre-lör. Sen kommer vi iland på lördagkväll, utgång Sthlm och sen sova i diket? Hemfärd söndag:P. Aja det ordnar sig väl....annars har jag förste tjing på att sova i bilen iaf:P. Kanske ska packa kudde och täcke också och he i bagaget utifall att;) Haha. Jag tycker det är mysigt med roadtrips:) Hoppas vi stannar och fikar kanske badar:O? på väg ned. Påminner mig om när man var liten och åkte på husvagnsemster....guldtider! Svensk sommar!

På tal om sommar, den här sommaren är ingen som går till historieböckerna iaf. Ingen sommar att minnas. Känns inte som att man gjort något alls, inga större utflyckter, knappt strandbesök, bara 2 båtturer, knappt smultron att plocka, inge vollyboll, inge golf, inge fiske, inge pressa i solen på en solstol ( få minuter på lunchrasten på baksidan på jobbet - med vy över sopkontainern), inge kanot, inge cykelturer, inge klättring i Skule, inge flottride nedför älven,   ...nä det kan sammafattas med ett ord JOBB! Jag har btw fått förlängt en månad till...jobbar nu till slutet på september. Så det blir väl att göra något roligt i okt. Karin dags att börja planera;D!!



Ge mig det djupblå havet, den klarblåa himlen och en frisk varm bris i håret!

Tired

Trött, slut, less...orkar inte skriva så mkt mer här nu. Blö!

Ka-ka-karin:D


Nu ska jag sova snart, väntar bara på att baby ska ringa mig:) Hon jobbar kväll ikväll! Men snart slutar hon:D

GULDDAG!





_________



I´ve got burned! Men det lägger sig nog tills imorgon:) Men jag är varm om kinderna än.

Guldlåt!


Dags för middag

Har just kommit hem från jobbet:) Nu ska syrran och jag fixa med käk så vi kan fara och grilla vid stugan. Jag måste bada NU!! Har ju varit så varmt idag...höll på att avdunsta på jobbet:P Tur att Sören är snäll och köper mjukglass:D Tack tack! Nä nu ska jag ned och marinera lite kött:) Bad, grillning, sol, bräda...kanske en öl också;)!




Todays Lyrics

You take a knife and carve it in
Want to see your faults
As a part of your pretty skin
Everyone has a tragedy
I want you to wear yours in pain



Torsdagen i bilder










Todays Lyrics

Feeling the breeze of disappointment...somehow very familiar.


Remind me again how...
wait I already know the answer of that question...

Natti

Nu äre dags för sängen. Har varit hos Viktor ikväll och sett på film, Änglar och Demoner. Och ja, hur bra var den? Jag älskar ju boken...filmen kan ju diskuteras en del. Men det är som vanligt när det görs en filmatisering av en bra bok. Det är ju mkt som inte tas med. Tyvärr så vart det inte så mkt prat alls då jag var tvungen att åka pronto då filmen slutade...skulle nämligen hämta upp mor på jobbet och sen skulle det handlas mat. Men jag ska väl träffa Viktor till helgen igen innan dom drar iväg söder ut.


Fyllebild från en fest på Nygatan i sommar

Nu har jag fyllt på mobilen också...då man klantig som man är...missat att halebop kontantkortet ökat på minutdebiteringen till 1.99 till alla. Tur att man pratar så lite i telefonen....speciellt med en viss Karin;) Haha. Men nu är det påfyllt igen:) Nä nu äre verkligen dags att sova. En ny dag imorgon. Då fyller min faster år, så då¨bär det av till Strömsön. Hoppas på bra väder så att man kan bada och åka båt:D!


Jag, mina syskon och kusinerna på pappas sida släkten:)

Work


Dags att fara på jobbet! Jag säger bara "Jag är så trot"!!

...

Men jäkla skit...jag skrev just ett rätt långt inlägg..valde att kopiera skiten och sen av någon underlig anledning så kopierar jag en annan text på kanske 5 ord efter? Så hela mitt inlägg är nu borta i cyberspace!! FUCK! Jag orkar inte skriva om det kan jag säga!!

Men min hälsning till Lisa kan få komma med:P Grattis i efterskott bruden. Sry att jag inte kom på födelsedagen:/ Får berätta sen varför. Och du btw...du tar med mig på gymmet nästa gång du ska dit. Jag har en sådan träningstorka nu att det är bedrövligt.


Here comes the night



Lately as it seems
We don't get along too well
With all the circumstances
That surround us

It's like we're caught between
The way we feel today
And all of the nostalgia that binds us

Monday

Ikväll har vi varit och grillat och myst uppe i stugan:) Ätit god mat, badat, åkt bräda, somnat på bryggan, fikat. GREAT!


Bror ville inte vara med på bild:P








RES:D?


Men godgrillat då. Kött, pärern, wookat, sallad, hemmagjord grillsås. ÄLSKARE!

_______________


Nu är man hemma och har sett på Allsång på Liseberg med farmor...och ätit godis:P Det är roligt att umgås med grandma:) Funderar rakt på att kolla om hon vill lösa korsord ikväll. Får se om hon är vaken än. Hon blir så glad när man är där och hälsar på och umgås.






RSS 2.0