Angel



♥♥

Angel

I never ever felt like this before.


If you belive in a future, when we´re together, I won´t let you down.
If you want to stay close. I´ll never let you down.
Cause we are ready to make it. Oh forever, that´s for sure.



Cause you are my angel. You saved me from danger.
With you I´m no stranger. I won´t suffer any more...


If you´re ready to move on. Let life give you energy.
You keep me safe from darkness and you show me how to be a better man.
Cause we are ready to make it. Oh forever that´s for sure.


Cause you are my angel. You saved me from danger.
With you I´m no stranger. I won´t suffer any more...


sov gott:)

Dags att hoppa i säng, ska ringa frugan också och kolla hur hon haft det på jobbet:) Hon ringde faktiskt nu....telepati;)


Break your heart



Den går på repeat i mitt huvud...I'm only gonna break break ya break break ya heart.I'm only gonna break break ya break break ya heart. Grymt söt tjej i videon! Lär ju önska denna på dansgolvet framöver iaf. Shaka asset;)


Pics

Bjuder på lite bilder från i helgen:)


Tupering av hår


Make up - Visst äre kul Karin;)!?



Lördag - Vildmarksbad och grillning hos Johansson Range


Three preggos;)



Största bullen i ugnen hade Karin...tror nästan hon är på väg att föda nu:P! "Den hänger ju ut"


Sophie hugger in på älgen! Riktigt gott:D!


Längtar så tills grillsäsongen drar igång! Nu fick Fredrik stå ute själv vid grillen och fixa med köttet:) Må ju säga att han gjorde ett jättebra jobb!




Snacks!



Supermuppen i full mundering


Karin är redo att hoppa i badet


Frågan är ju hur många badbilder man vågar visa...kommer garanterat rasa in kommentarer som "TA BORT DEN DÄR" Haha:) Blir de här bara än så länge.


Haha mysigt värre ni verka ha;)








Skönt att sova


Låååång promenad hem! Tog betydligen längre tid än jag trodde. Höll på i 1,5-2h timme tror jag. Men då hade jag en liten break vid åsberget också:P


Helgen

I helgen blev det tvådagars, utgång på Olles både fredag och lördag, jag som skulle ha en vit helg. Skyller på Karin att det int blev så;P Jag söker efter kabeln så jag kan tanka över bilderna. Är så fruktansvärt sliten idag, inte bakis, men bara sliten. Dessutom gick jag hem imorse...från stan! Det kändes kan jag säga!! Uppförsbackarna från Själevad höll på att ta kål på mig.

Ska ta och duscha och fixa till mig innan vi åker iväg och grattar kusinen, ska vara där på middag vid 17. Ska bli kul att träffa Elin och Henrik igen, så sällan man ses. Men nu ska jag vila lite, bilder kommer förhoppningsvis sen;)


Friday

Så var det äntligen fredag! Har just gjort en ny kycklingrätt som jag fick receptet på av Linda. Så om du läser detta, det blev jättegott. Skulle gärna ta receptet på den rätt du bjöd på i Umeå också när jag var där:) Var nån kycklingrätt också om jag inte minns helt fel;) Vitlök var det i också.

Just nu lyssnar jag på Mr Bon Jovi - Always! Grymt fin låt. Känner mig väldigt sugen på att planera in nå konsertbesök, kanske ska ta och kolla in ticknet och se vad som bjuds på. Eller har ni nå förslag på nån bra artist som ska uppträda inom Svergies gränser inom de kommande veckorna?


Kan för övrigt berätta att jag gjorde en liten tabbe idag på jobbet. Vi har fått en ny växel nu och har tagit bort alla staionära telefoner. Allt är trådlöst nu, både för och nackdelar. Igår råkade jag få med telefonen hem, damn, men tänkte "jag lägger den i jackan så jag inte glömmer den imorn" Vad gör jag idag på morgonen...jo jag väljer en ANNAN jacka och åker på jobbet. Smidigt. Inser rätt snabbt när jag varit på jobbet att det varit rätt tyst på telefonen. För nog brukar man hinna med några samtal innan fikat.

Satan, innebär att man missar rätt många samtal på hela dagen då man inte har telefonen på sig. Till min stora
lättnad så kommer jag på att Ingo och jag har ett gemensamt verkstadsnummer ( plus våra direktnummer) så om nån ringer på det gemensamma så ska bådas telefoner ringa.  Jag testar att ringa på det numret från Dannes telefon men går bet...samtalet försvinner på en gång. Jaha då var inte Ingos telefon ansluten. Så då har vi missat alla inkommande verkstadsnummer och mina direkta. Bra Anna. Känns som att det inte kommer vara sista gången man glömmer arbetstelefonen i byxorna eller i koftan.

Vad gör man inte då man får problem med nåt...jo man ringer pappa;) 20 minuter senare var telefonen på plats på jobbet igen! Tack <3 Så till alla som ringt tidiare idag och inte fått något svar av mig, nu vet ni varför;) Telefonen låg hemma i min jacka! Sry:P



Saknar sommarn nu! Blire bara deppad att kolla ut genom fönster.


no update

Inget vidare inlägg ikväll, sry.


Promenix

Jag är på så bra humör idag:) Känns toppen! Funderar på att ge mig ut på en promenad också medans det är ljust, skulle vara skönt:) Nån som vill göra en company:P? Men ni har inte så mkt betänketid för jag ger mig iväg snart;P


Sov gott

Klockan närmar sig 23 så jag ska bege mig i säng:) Har en hel del ärenden att göra imorn också får inte glömma det, vet dock inte hur mkr jag hinner eftersom jag slutar 17. Får väl se när allt stänger, måste på polisstationen nämligen:P Haha:) Me wanted;) Godnatt hoppas ni haft en bra helg, det har jag haft iaf:D


Pics from today


Somewhere in the woods:P


Jag och Sophie




En visit till Millenium som vanligt


Grillning hos Fredrik och Sophie i solen! Nice!


Hittade nå grabbs på åkren våran


Gym

Har just intagit soffläge och känner att jag är på väg att somna. Har varit ute hela dagen, kört skoter, grillat, njutit av vädret och bara haft det bra. Nu snart så ska jag iväg på gymmet, har ju varit mer motiverad om man säger så. Har dessutom förlagt mina hörlurar till mobilen nånstans. Så jag kommer inte ha nån musik att lyssna på:/ Ska evt på pass så då behöver jag iof inte nå hörlurar. Helst ligger jag bara kvar i soffan, men nu ska jag ta mig i kragen och fara och träna. Min passion för mat och godis och nästan allt annat ätbart har fått lite försprång känner jag...med andra ord har jag lagt på mig lite. Men det är ju inte mer än att man skärper till sig och kommer i "balans" igen. Inte så att jag vill gå ned så mkt i vikt, utan jag vill mest ligga på min vanliga vikt och inte 3-4 kg mer som jag gör nu. Men man ska väl inte stirra sig blind på siffrorna på vågen heller...muskler väger ju mer än fett:P Nu ska jag byta om iaf, kommer att dofta skoter och bensin känner jag. Men inte så jag ids duscha innnan gymmet och sen efter!! De andra får helt enkelt stå ut:P

Måste komma ihåg att tanka jeepdunkarna också, var ju hos grannen idag och lånte 20 liter soppa av han:P Lika bra att han får tillbaka det idag, annars glömms det väl bort. Förhoppningsvis kommer bilder sedan när jag kommit hem från gymmet, bara jag ids ladda in dem:P


Skoooooter!


Söndag + Sol = Skoter <3!


nattinatti


Godnatt frugan, hoppas det går bra att jobba imorn. Vid eventuell frånvaro och sjuka...call me;)!


...

Blev stan idag ändå, hade ett ärende att fixa så det passade att göra det idag. Men inge shopping blev det, jag har blivit dålig på det på sistone. Men vad gör det...snart kommer alla sommarklänningar, kjolar, shorts och skor i butikerna, då lär det brännas pengar;) Hur som helst så har jag just kommit ut ur duschen och ska göra mig klar för middagen jag ska på ikväll:) Det kommer bli nice.



(glömde publicera detta inlägg tidigare)


Sieze the day

Jag vet att många ni är less på vintern, men än så länge så ska den inte nånstans. Mer snö kom igårnatt. Nu skiner solen och temperaturen är härlig ute! Jag hade tänkt fara på stan idag eftersom jag inte varit där på x antal veckor. Har inte tid helt enkelt. Men nu känner jag att vädret och humöret inte drar mig på stan. Inte heller ska jag sitta vid den här dumburken! Nej det får bli nån utflyckt av nåt slag:) Skönt man har skoterleden alldeles vid husknuten och skidspåret för den delen ( som inte används så flitigt alls:P) Inte av mig iaf.


 

Förra veckan blev det pimpling och en hel del skoter. Har inte laddat upp de bilderna på datorn än, men jag visar väl dem sen. Nä nu ska jag dra mig ut i det fina vädret. Vad ska ni göra idag?


Fredag

Sitter nu och tittar på Vampie Diaries på sexan, har dock redan sett det här avsnittet. Men vad gör det, the Salvatore brothers är ju rätt så heta. Väldigt heta;) Så det går an att se detta avsnitt igen. Hur som helst är jag rätt fast i denna serie. Gillar den betydligt mkt mer än True Blood, men för att göra den rättvisa så har jag inte riktigt sett så många avsnitt av den serien. Följer ni nån av dessa serier? Vilken är er favorit?:)



Damon ( badvampire) Salvatore och Stephan Salvatore (goodvampire)

Nu ska jag göra mig klar för att fara in till Mona och träffa brudarna! Hoppas ni får en trevlig kväll:) Ciao!


Dagens I-landsproblem

Började redan vid lunchtid, jag hade med mig världens godaste matlåda. Lasange och en så god sallad. Hade laddat för den hela dagen...lr rättare sagt ändå från middag igår. Så dyker Svenne upp och gestikulerar från bilavdelning att han är på väg att äta och att han vill att jag ska med till Safari. Som alltid, alltid har god mat på fredagar ( mån-tors också då;P) Men extra god mat på fredagar om man säger så, jag vet aldrig vilken av de tre rätterna jag ska ta.

När vi anländer till restaurengen så ser jag till min förskräckelse att den maträtt jag tittat ut på matsedeln är slut på:O!!Nooo! Chicken tikka med klyftpotatis och provencalsås som lät så gott! Jag frågade vår "kompis" som står vid kassan vad jag skulle ta för mat, eftersom rätten jag ville ha var slut. Han vart lite förvånad att jag frågade honom. Jag var lite putt och besviken på att det jag ville ha var slut. Men så säger han " Du vill ha kyckling, jag fixa kyckling, varsogod sitt" Oo man tackar:D Vi sätter oss till bords och se på tusan, snart dyker det upp chicken tikka precis som jag ville ha:O YES! 40 minuter senare...alldeles för mätt men belåten. Väldigt gott vare! Självklart så äter jag mer än jag behöver och långt mer än när magen säger att "du är mätt nu" Brukar inte riktigt ha den spärren att sluta äta:P

Konsekvensen efter att ätit på safari är att man blir ofta väldigt mätt och inte så taggad för middag sen när man slutat jobba. Jag visste ju att lasangen väntade på mig, hur ska jag orka?! Men så dyker nästa problem upp när jag kommer hem. På spisen puttrar den så enormt goda trattkantarellsoppan!! NOO:O! Jag som var inställd på lasange, måste jag välja nu? Och hungrig är jag inte heller:( Damnit!! Men innerst inne visste jag var jag skulle ta ( enormt viktiga beslut här hör ni;) Soppan! Gjorde mig en tunnbrödmacka med ost också och strödde på persilja på soppan. Nånting så gott!! Självklart åt jag en portion för mkt också...var mätt redan innan jag började med första! Men vad ska man göra? Man får inte passa på nåt så gott. Matlådan är för övrigt i kylan...det får bli morgondagens lunch:) Längtar redan;)

Känner ni allvaret i detta inlägg, med enbart fokus på mat. Jösses!


The Quiet Place

Spinning further, deeper
I know you're out to try me
I'm not in this to be a slave
Push the dirt
Make me feel
Locate what swallows life
Night bird you build my world

And then I close my eyes
And then I close my eyes!

Judge me now
Used to be afraid to let it show
Bow down
A king in my own mind
Every thing's in place
So much brighter from today


Drown the monster
Make all bad dreams go away
Whatever it takes to keep your hands free
Open scars
The quiet place
All the bridges fall to the ground
And you say you sacrificed
And then I close my eyes
And then I close my eyes!

Judge me now
Used to be afraid to let it show
Bow down
A king in my own mind
Every thing's in place
So much brighter from today

(Judge me now)
A king in my own mind
(Judge me now)
A king in my own mind

(Judge me now)
Used to be afraid to let it show, bow down (bow down)
A king in my own mind
Every thing's in place
So much better from today
A king in my own mind...




pist


förbannad. Kort tålamod och kort stubin. slänger ut den här datornjävlen snart!!


Nordemans

Idag var första dagen på Nordemans, fick mig en rundtur på alla avdelningar direkt på morgonen. Har inte koll på nåt av namnen kan jag säga...gosh! Kan killarna i kundmottagningen och en på reservdelar. Får väl köra på "Ööh..du...ja du.." så länge:P Bokningsystemet som används där nere är Automaster, som jag är van vid från jobbet mitt. Men det verkar vara en annan version på det, så jag känner inte riktigt igen mig. Helt nytt är iaf ELSA som är huvuddataprogrammet för Audi, VW och Skoda. Grabbarna klickar fort och använder mkt kortkommandon på tangentbordet så jag har lite svårt att hänga med:P Dom har även ett helt annan process på verkstadsproceduren än vad jag är van min. Men förhoppningsvis får jag större pejl på det de kommande dagarna:) Grabbarna där nere tar väl hand om mig så det känns bra:) Kunderna var snabba att "uppmärksamma" att det ar en "brud" på verkstan, vilket var kul:) "Äntligen har ni fått ett fruntimmer här, då blire ordning" Haha ja vi får väl se:P


måndag

Dålig uppdatering igen, sry:) Jag brukar inte göra så många inlägg på helgerna men däremot måndagar brukar det ju komma några stycken. Men inte idag. Har haft ett litet projekt för mig, får se hur mkt jag vill avslöja av det. Ingen är bestämt ännu:) Och få nu inte för er att det är nån big deal...för de äre inte:P

Imorn så byter jag arbetslplats för er som inte vet det, tror dock inte att jag nämnt det tidigare. Lr har jag det? Hur som helst så ska jag "börja på" Nordemans. Dock inte permanent, utan mer som en utbytesgrej. Ska utbildas och utvecklas och förhoppningsvis lära mig massa nytt:) Ska vara där tis-tors, sen får jag komma tillbaka till mina grabbar på fredag igen:) Men det blir lite varierat schema nu ett tag, kommer hoppa mellan företagen. Stefan och Roger är också nere på Nordamans, varannan vecka! Så om jag får nåt nervöst sammanbrott där nere får jag väl springa till Stefan och Rogga och ska tröst. Nej men det kommer nog gå bra:) Hoppas inte Audi och WW kunderna tar kål på mig....för att inte tala om Skoda;P

Nu ska jag ringa frugan och säga godnatt till henne och sen sova. Godnatt


Tack bro!

Har världens bästa bror som alltid är snäll med storasyster sin. Tack för att du for och köpte godis och dricka till storasyster<3

Får väl tacka för skjutsen som du ska ge mig snart också;) Mot Viktors place! Peace!


Pics












...

Idag skickade Fredrik lite "nya" bilder som han gjort iordning! Sweet!! Var ett tag sen vi träffades nu, midsommar i fjol var sista sessionen vi gjorde. Men vi får väl planera in nått nytt när han väl är uppe i Övik nästa gång:)
Jag ska ladda upp lite av bilderna och visa strax




Jag gillar the odd angels:)


bite me

Nu ska jag sova:) Har suttit och tittat på Vampire Diaries...har sån lust att se fler avsnitt ikväll men klockan är snart 23;) Bedtime! Lika bra att krypa i säng, lr jag ligger redan där:) Skönt att se serier på bärbara. Fredag imorn gott folk! Sweet! Då blire nog hockey i Kubarinken med grabbarna:) Godnatt


Diesel


Min favoritdoggy<3





Diesel är på semester än, jag saknar ju han:( Men snart äre måndag då är han back:D! Då ska jag se till att ha ett ben med mig så han kan få det! Miss him <33


Dagens I-landsproblem

Snacka om att det är slaskigt ute på vägarna nu! Trottoarerna har smält fram och en del vägar lika så. Men inte byvägarna kan jag meddela. Det börjar med att jag få klättra in i bilen från bakdörrn. Av alla platser på jobbet så ställde jag mig i en svacka...där allt vatten samlats från den smältande snön. Sidodörren bak var den enda som inte hade översvämning. Smart Annie. Vägen hem gick bra, lite trafik ute och inga större stoplskott längs vägen;P Kan ju poängtera att "M" som står för mötesplats är till för bilar att köra in på vid möte av bil så att båda kan rymmas på vägen. Brukar ha stora problem med det längs våran väg. Så det brukar irritera en rätt ordentligt när bilar som är på samma sida som ett M  inte kan köra in där när man möts...istället ska de trängas på den nog smala vägen tillsammans med en. Nog om detta, men jag mötte ett större van idag som faktiskt väntade in mig så vi skulle mötas vid "M:et". Tack;P



När jag väl ska köra upp för våran långa uppfart så möts jag av massa slaks, snö, spårig väg, hamnar halvt i diket. Jag tar sats och gasar, bilen slänger sig från höger till vänster...halvt i diket igen...kommer upp...spinner...känner hur jag tappar fäste...hjärtat slår fortare...fäste igen...på väg i diket...väjar höger....kommer upp till den lilla bit av vägen som har sand. Gosh tack och lov...nu är jag mer lr mindre uppe ...men undra...ska jag köra in bilen i garaget? Äh skit samma, ställer den på gården.  Inte så bra beslut. Hinner inte mer än kört 5 meter till så hade jag spunnit fast. AAAH! Jag lägger i backen....stendött! Rör mig inte en milimeter. Lägger i driven igen och gasar...inser snabbt att jag omfamnas av ett rökmoln och det stinker avgaser. Okej framåt ska vi inte.
Och vad gör man i en "krissituation" som denna? Joo!


 
1. Ta fram mobiltelefonen
2. Ring Pappa ( som man alltid gör när man har problem;)
3. Pappa svarar inte. Svär ett tag. Starta bilen och försök igen. Failure.
4. Ta upp telefonen igen och ring hem.

-"Det är Kristina"
"HEJ! Vart är pappa"säger jag irriterat.
"Han ligger och sover, vad äre da?"
"Jag har kört fast och jag kommer varken fram lr bak!!" svarar jag surt. "Väck pappa och be han komma ut"
"Men herregud, vars är du då? Vad har hänt?" frågar mamma oroligt.
" Ja titta ut genom köksfönstret!!!!!!"

Klick. Ja just, ringer upp mamma igen,

"Föresten...ta med skoterstövlarna...jag kan inte gå med klackarna i slasket" mutrrar jag.

Klick



Efter en hel del skottande så kom vi lös. Bilen står nu i garaget! Jag orkar inte med det här slaskvädret...ingen större vårfantast jag inte. Riktigt vinter ska det vara...lr riktitg vår...inte det här mellanskitvädret!! Huvva!

Undra just hur våra grannar komer göra som...hockey i soffan här. Dom kommer garanterat köra fast!




Ja tack



Vinter i all ära, jag gillar snö, kyla och vintern det gör jag. Men plusgrader, slask och snöregn nej tack!! Vill resa iväg till varmare breddgrader nu NU NU!!!


Mascara

Dagens "hiss" så att säga måste ju bara gå till känslan att använda en ny mascara! Man blir alltid lika suprised hur bra den nya är och hur enormt dålig den gamla varit. Känns som man byter mascara alltför sällan, lr köper en ny kanske jag ska säga. Egentligen borde man väl köpa en ny var tredje månad? Men det säger väl butiksbiträdena för att få sälja mer:P Tänk om man fått prova olika märken och se vilken som passade en bäst, som man provar kläder:P Men det går ju inte riktigt till så med smink. Den mascara jag avänder nu är Lancome- Hypnose, en dyrare en och jag gillar den skarp, 270:- tror jag den kostar. Har även kajalpenna från samma märke. LÄTT den bästa jag haft!




Den nyaste mascaran jag köpte var dock inte Lancome, blev en budgetvariant jag hittade på HM för 49:-
( ord 149:-?)! Define-a-lash by Maybeliline. Är iaf heeelnöjd med den, iaf mot det priset:P Kan ju få vara min back-up mascara:P Ska investera i en lancome sen igen;D Nog med sminksnack nu:P Ska tillbaka till tvn och kolla på Halv 8 hos mig med farmor;) Tjaaaaao!


My heart is breating again

Perspektiv, distans, självinsikt, sanning. Ångrar mig inte.

Guess I let you get the best of me.


lunch

Då har man just kommit förbi dagens andra målstpolpe, lunchen ( första frukost och tredje middag;)) Haha maat:) Klommrit som man är så har jag glömt mobilen hemma så jag har ingen lunchunderhållning i form av musik, telefonsamtal eller kortspel:P Ingen bil har man heller så man kan åka från jobbet. Typiskt. Sen är ju inte Diesel här:(:(:( Så jag har ingen lekkamrat under "rasten" heller. Saknar han jättemkt jue:( Men han har semester, 1 vecka. Men på måndag får jag krama och pussa han ingen.


Todays Lyrics

When will I begin to live again?
One day I'll fly away... leave all this to yesterday.
Why live life from dream to dream, and dread the day when dreaming ends.







Dagens i-landsproblem

Är så klart att Luleå leder i matchen mot Södertälje! Gaah!!


Tisdag

Har just varit hos farmor och sett Halv 8 hos mig och Vem vet mest. Synd att man nästan blir döv efter att titta på tv med henne, hon har så himla hög volym:P När vi såg reklmanen för morgondagens halv 8 hos mig utbrister farmor "Men vad är det där?!" Haha och på tv ser vi en av deltagarna leka med en bläckfisk. "Huuuva" säger farmor och hurves. Haha "en sån har du inte smakat farmor:D" Vi ska titta imorgon och se vad Mario ska göra med den 8:armade fisken:P lr om den hade 6 armar?



Nu kanske man ska kila ned och se hockeyn. 1-0 till Luleå stod det när jag lämnade hockeysoffan. Kom igen SSK ni måste bara ta hem det här! Avgör i 20.59 i sista perioden och ta hem 3 poäng. Please, så man kan skratta Luleå i ansiktet som dom säkert gjorde åt oss igår. Vad bitter och sur jag blev...var nog inte ensam heller. Jag var i säng 2 minuter efter att Skellefteå kvitterat. Lovar att det i slutändan kommer vara den matchen som avgör om vi ens kommer till slutspel.

Nä nu ska jag gå till tvn igen, känns som det är där kvällarna spenderas numera. Sen äre ju DHW ikväll;) Ett måste! Sötsuget är på topp också som alla andra dagar, har redan hunnit med att äta sockerkaka och godis. På tal om godis...så kom jag på träning, det kommer inte bli nån träning alls för mig denna vecka. Har som sagt ont i halsen och är förkyld, men jag hoppas det lägger sig snart så man är tillbaks på gymmet:) Annars kommer jag föräta mig ännu mer på brownies, kladdkakor, blåbärspaj och allt annat som vi bakar. Inte lätt inte;) Jag är grymt sugen på att göra cookies också! Var ett tag sen sist:P Tycker att Karin kan komma på jobbet och bjuda:P Var ett tag sen sist:P

Old pics









...

Helvete vad less jag blir. Det kan ju bara inte vara mål. Jag går och lägger mig. Satan satan satan!!!!!

bakar

Periodpaus - bakar vit kladdkaka


Skoter all weekend long!

Sitter nu och kraxar och beklagar mig över min hals. Snuvig är jag också. Värre än tidigare. Undra hur det kommer kännas imorn? Hoppas jag kommer mig till jobbet iaf. För att förbättra förkyldningen har jag såklart varit hemma och kurerat mig i helgen. Kanske inte. Skoterkörning både idag och igår. Middag matcompaniet igår, hockey hos jone och kat samt utgång sen. Tur man inte blir bakis;) Jobbar som sagt inte så! Så det var inga problem att kliva upp imorse och sen dra ut med grabbarna i skogen. Ringde Danne och frågade va fan han höll på med. "Kom över hit nu , vi ska ut på berge och klättra"


Dannes rem var inte så fresh. Men vi gav oss iväg iaf.





Vi körde ju fast lite...en aningens...mest hela tiden! Snacka om att man var sjublöt i svett och törstig som ett helt fotbollslag efter ett tag. 


Körde man fast vare bara att luta sig tillbaka och vänta på hjälp;) Haha.





Efter massa om och men kom vi tillslut upp på "toppen" lr vad vi ska säga. Med x antal fastkörning och diverse slit. Men det är ju nästan halva grejen att köra fast;) Iaf i denna trip. Nästa problem var Dannes skoter som vägrade starta. Sur hade den blivit. Ser inte ut att vara sådär överdrivet mkt snö på bilden kanske...men killarna står raklånga bakom skotern:P Så ni kan tänka er när man skulle pulsa runt i snön.


Bylin tog sig lätt fram




Morgan skulle lyfta upp skotern...gick ju sådär bra när hela han står med snö till höfterna:P Och han "böttna" inte heller som han så fint sa:P


Startproblemen forstatte...stiften var blöta. Skotern sur. Men grabbarna ( som för övrigt verkar kunna allt inom alla områden) börja skruva och kolla lite. Man hade ju verkligen mkt att tillföra i deras tekniksnack. Min kommentar lät ju något i stil med "Du har väl inte slut på soppa?" Till slut så fick vi igång skotern och vi drog tillbaka till Lillback. Grabbarna for och handla lite grillmat. En annan var tvungen att ladda om batterierna i soffan hemma. Han inte mer än lägga mig så var det dags att åka igen.


Middag på Milleniumstugan:P Grillade korv med bröd. Trevligt värre. Jag föråt mig på brownies dessutom, har som inget stopp på mig. Denna helg så har jag ätit frukost och middag uppe vid stugan:P bara lunchen jag missat:P Haha. Känns så himla bra att veta att man utnyttjat helgen till fullo!! Great! Men nu ska jag bege mig i säng för jag är helt slut på efter dagens aktiviteter:P Hehe. Hoppas ni haft en bra helg!




Jag i lördags vid Milleniumstugan. Låg och glassade mot stugväggen. HELNÖJD! Mer soliga dagar och utflyckter tack!






Over you - Chris Daughtry


Love this song <33!

Modo

Pappa om Modomachten 7-0

"Fan nu äre ju inge kul längre, nu gör ju Modo mål på allt"

Ja pappa det är roligt nästan jämnt;)


Some pics






















 


Dagens I-landsproblem

Vilka av dagens fjantiga problem ska man ta upp idag då? Kan ju börja med att man var tvungen att skifta bil på mamas jobb ikväll. För att syster och hennes crew skulle på bio...lr rättare sagt de ska hämtas där. Och alla ryms såklart inte i den lilla bilen. Eftersom min mor slutar jobbet halv 22 så har hon ingen möjlighet att hämta. Kan ju inte påstå att jag är så pepp att göra det heller. Ligger hellre under den här varma filten. Nu till problemet...orka skifta från en varm varm varm bil till en isbit som stått hela dagen på en parkering!!! Dessutom parkerar man inte tillräcklig nära motorvärmstolpen...så man måste gå ut ur lillforden....hoppa in i bussen därefter backa ut den....skifta till den lilla bilen igen och parkera där bussen stod. Komplicerat? Ja jag vet. Irriterande. Ja. Nej tack till isiga kalla bilar!!


Torsdag

Sitter nu nerbäddad i fåtöljen och ser Modomatchen. Vi ledr med hela 4-0:O Dessvärre så leder även Timrå, Frölunda och Luleå står det lika. Hade ju varit bra om dessa lag kunde förlora. Efter jobbet idag så var jag i vanlig ordning på gympapass, 17.30! Kristina kunde dock inte komma, men vi ses väl på måndagspasset antar jag:) Tycker hon kan joina mig på danspasset som är efteråt. Om ja är frisk då vill säga, känner mig snuvig och ont i halsen. Bröt som ut ikväll, kände redan på träningspasset att allt inte riktigt stod rätt till. Har nu linne, långärmad, stickat och en filt över mig. Fryser ändå:S Inte bra. Det ska ju bli en guldhelg så jag får inte bli sjuk. På lördag ska Huuhka, Hella, Linda, Westerlund, Sandra, Katarina, Karin, Jone och jag ut och äta. Men det var inte det lättaste att få tag i bord kan jag meddela. Har bokat på matcompaniet, lr jao bokat och bokat...han som jobbade där kunde inte garantera det. Så jag måste ringa imorn igen vid lunch och få det bekräftat av chefen? Well well får vi inte nå bord så äre väl inte mer än att vi köper pizza och ser på hockeyn hos Jon och Kat. Så tar jag med mig Canal+kortet.

Ska ju bli guldväder i helgen! Jag vill köra skoter!! Var ju utlänge sedan nu. Grilla korv och mysa vid elden:) Karin vad säger du? Bring hit the skoter:P




I still haven't found what i'm looking for


pain

Jag har varit hos tandläkaren idag...igen...behöver jag säga nåt mer? 10.30 hade jag tid, tror ni att jag glömde den? Såklart inte!! Jag räknade redan ned från förra veckan...ångest. Imorse var inget undantag....hela företaget visste snart att jag skulle iväg till tandläkarn, var väl mer lr mindre det enda jag pratade om. Stackars grabbarna:P När jag väl var i väntsalen kände jag hur pulsen bara ökade i takt med att klockan närmade sig halv. Till slut hör jag mitt namn ropas...jag leds in i det lilla rummet vi ska vara i. Tystnaden är total. Jag sätter mig i stolen och känner hur jag åker bakåt. "Ja Anna hur har de gått med tandborsningen?!" frågar tandhygenisten nyfiket. "Ja...det har gått....bra?" Hon tittar på mitt tandkött och berömmer mig och säger att jag varit duktig. Men att det kommer fortfarande blöda en massa när hon ska ta bort tandstenen. Sagt som gjort. 1 TIMME AV PURE PAIN!! Jag säger då det...så ont som det gjorde när hon använde "piggen" mot tänder och tandköttet. Sen det där skrapljudet...jag sa åt henne efter 10 minuter att jag var tvungen att ha nån form av musik lr få sätta i hörlurarna i örononen för jag klarar inte av denna tystnad och det där ljudet som ekar i mitt huvud. Hon hedde igång radion och höjde volymen så jag hade nåt att lyssna på. När överkäken var klar så var det dags för nedre....till den hade hon sin "maskin" Gick lite bättre när hon använde den....men gjorde fortfarande ont. Jag låg och spände varje lite muskel i min kropp. Trodde aldrig att det skulle ta slut. "Varsogod och skölj" ÄNTLIGEN...FÄRDIG!!!! Jag spottade massa blod. Kände hur det smakade riktigt konstigt i munnen. "Såja då får du lägga dig igen så fortsätter vi" hör jag henne säga. VAA? MER?!

Jag säger då det...jag kommer inte slava nåt mer med tandborstningen!! Ever (good luck...i know) Sen tandtråd...ett måste! Om jag ska undvika tandstenen. Vill verkligen inte genomlida det där en gång till. 1 timme dessutom...ni kan ju tänka er hur mkt hon höll på. Nej huvva! Men nu är det över! Gäller bara att hålla efter och det ska jag!!


...

Att en männish kan få en att må så dåligt.
Sleep tight.
Sure I won´t.


...

Sitter och gråter och ser på Desperate Housewifes. Ids inte blogga nåt nu. Tränat har jag gjort ikväll också, duktiga jag:) Sova sen. Godnatt!

...



Worthless


Det var en tysk, en svensk ( ingen bellman)

Måndagmorgon på jobbet, så likt alla andra måndagar, oftast en crapday. När klockan närmade sig 9 kommer det det en man in på reservdelar. Jag går fram och frågar om han behöver hjälp. "Jagh har problem med mit bilH, das Opel, jagh har krockat med dehn" Jag förklarar för kunden som var tysk och hade en tyskregistrerat fordon att vi avvecklat plåtverksamheten men att Nordemans hade hand om dessa skador. "Jahg vill bara att ni kollhar om jahg kan köra mit dhen" Sagt som gjor vi tar in bilen och hissar upp den på en lyft. Huven satt som berget, en massa om och men senare har John fått upp den. Under tiden står jag och pratar med kunden om bilen har försäkring och hur skadan gått till som. "Jagh måste nach Umeå nu, leverera ett paket" Jag som trodde att bilen bara fått sig en lite törn och kunde åka vidare trodde väldigt mkt fel. "Annnna, det är körförbud på den här bilen, han får inte köra en meter till" Hör jag John säga. Så mkt för att slippa den virriga gubben från Tyskland. "För det första har bilen sommardäck, för det andra har han kört in i nått så fronten fått sig en så kraftigt smäll att frontaxelbalken har tryckt in kylarn så det läcker massa kylarvätska, sen har kylarn i sin tur tryckt in generatorn.
Jaha, tur att tysken var betydligt bättre på svenska än vad italierna var som jag hade att göra med i höstas. "Hur lång thid tar det för er att fixa detta, är ni klarha idag? Jag måste till Umeå" Han måste ju skoja med mig! En halvtimme senare och prat om försäkring och hyrbil så är Europcar på väg upp med en hyrbil som tysken kan ha under dagen. När det väl kom till betalning så vägrade han betala med kort, men till slut så gav han sig. "Kortet medges ej" sa kortautomaten. Inte heller kunde Esbjörn ta nå vettiga uppgifter från kortet eftersom det inte var nå Visa eller Mastercard. "Kan jag få se ditt körkort" säger Esbjörn. Tysken tar fram något som ser ut som ett pass från 50-talet. Handskrivet på skrivstil och nån stämpel. Såg ut som nån leksakspapper. 80 euro senare så åker tysken ut på vägen igen, denna gång med en volvo v70 MED vinterdäck. Hoppas bara han kommer tillbaka. Trots att det är en Volvo..så lär han ju få mkt mer än 80 Euro för den bilen i Tyskland;P

När klockan närmar sig 15 så kommer gubben tillbaka till oss. Volvon också. Movanon står kvar på parkeringen. Han har pratat med sin chef....bilen ska fixas...dom betalar cash. I detta fall är det ju nästan så man vill ha pengarna innan man gör iordning bilen, så man vet att man ens får betalt. Men det är ju i grund och botten en plåtskada så bilen ska till Nordemans. Kanske lika bra det;P Det jag undrar är hur hans försäkringsbolag ställer sig till att han hade sommardäck på bilen i det väder och väglag som råder här i Svergie? Dessutom kommer pappersarbetet ta betydligt längre tid när det kommer till försäkringsbolagen. För ett svenskt kommer kopplas in samt hans tyska. Dom måste vara överns och godkänna kalkylen innan plåtverkstaden ens får börja reparera den. Om dom nu inte ska betala för hela reparationen själva. Och undra vart gubben ska ta vägen under tiden? Han hade ju kört från Tyskland!! Bo på hotell i minst en vecka och vänta på sin bil? ( dessutom verkade det som plåten hade rätt lång väntetid på repen) Jani, glad att jag inte är en bostadslös och billös tysk i Övik iaf. Haha...nu när jag skriver den sista meningen där...våran bil dog i helgen..men det är en annan story;) Bostadslös är jag inte iaf;)

Nu ska jag grina över hockeyn och sen sova. Crap.


Dagens I-landsproblem

Dagens I-landsproblem; Lösviktsgodis....vem har köpt hem en lösviktgodispåse på en måndag?!?! Kom just hem från mina dubbla och träningspass och vad skådar mitt högra öga?! Jo GODIS! How can I resist? Nån måste gömma den ( och straffas för att ha köpt den) , annars blir jag ju som en igel och släpper inte påsen förns den är tom. Har just ätit en macka med lite gosaker på samt druckit ett glas juice....men nu kan jag inte hålla mig....nu proppar jag i mig massa runda goda chokladgräddkola runda karameller. Och det finns inget stopp på mig kan jag berätta. Till min stora glädje så är det mer lr mindre bara dom som går att äta ur påsen. Resten var bara nöa. Den som handlat kan med andra ord inte köpa lösviktsgodis. Rykten säger dock att min farmor varit och handlat också...fyllt på Gevalia burken! För att infomera de ovetandes så är det godisburken. Den har följt med i massa år nu. Farmor kan köpa godis. Bäst att inte make a quick stop där innan man går och lägger sig. Får väl se hur bra det går.


RSS 2.0