System

 
 
Slow, I go 
And the wait seems to be over
All that I know
Is that my life has become such a waste for you

Follow your instinct
It usually takes you home...




blöh!

Vilken dag! Vilken vecka, vill bara krypa under täcket och stänga av all kommunikation med omvärlden. På tal om kommnikation idag la alla betalstaioner av på jobbet. Kul. Jättekul. Lätt att ta betalt och lämna ut bilarna. Sen när klockan var 17 skulle jag leverera en bil hem till en kund som jag lovat. 17.45 höll jag på att ringa Ikanokundtjänst....vad irriterad jag var! Så less när man håller på att ställa upp och fixa och det ska jävlas hele tin. Som tur var är kunden "halvgranne" med mina föräldrar ( bor man på landet kan man ju va grannar även om man bor 3-4 km bort) Han hade dock inte tid att vänta på mig så han åke iväg. Jag hoppas som fan att folk är tillbaks på jobbet imorn och att kortautomaterna fungerar. 
 
Till på mitt dåliga humör kan tilläggas att jag skulle lämna in en film som jag hyrt på ICA, tror ni jag kom ihåg det? Eller hade tid att springa över? NO. Eller jag tog mig inte tiden. Så nu måste jag enkomt ta mig till dit för att lämna tillbaka satans dvd.
 
OCH...Klänningarna från Nelly som skulle komma på 1-3 arbetsdagar. Dom har inte kommit än....1 vecka sen! WTF!! Så nu har jag skrivit ett hatiskt brev till dem *host host* Nu vill jag bara trycka i mig godis och ligger under en filt och sura. Men nej jag måste ju ta mig till ICA-satan. Undra hur mutbar min syster är....hmmm. Kidding. Eller...nej jag ska pallra mig dit snart. Ska bara lyssna lite mer på In Flames och få ut lite ilska. 
 
 

Dead in bed

Trött trött trött!!kliver upp om mindre än 6 h. Det är lite för mig. Sover vanligtvis minst 8 helst 9 h. Ikväll ha jag haft sofia på besök. Vi har sett neverland. Bara 3 TIMMAR!! Vi somna båda 2 flera ggr. Viöket jag gör nu snart n


Your body!

Jag går och lägger mig nu,  har väntat på det hela kvällen!! Avslutar med Aguileras nya låt Your Body! Het kvinna, trots att hon är blond;D Haha! Love the CURVES! Kolla in henne i klänning i sista klippet, då hon har platt rosa hår! 
 
 

Bikini

 
Dags för bikinishopping! Vitt skare bra, så brännan syns bättre;) Synd bara att min vita på bilden blivit urtvättad, genomskinlig och hängig!

sov gott

Näni är det dags att krypa till kojs nu:) har sett en riktigt bra rulle....the next three days med Russel Crowe. Hans fru blir fälld för mord och han gör allt i sin makt att frigöra henne från fängelset! Värt att se:)
Imorgon är det tidigvecka, vilket innebär att väckaren ringer 0550. Mindre mysigt och jag sitter fortfarande vid datorn vid den härn tiden?! Jag brukar ju vara i sängs kring 22! Är faktiskt rätt skönt med tidiga kvällar...i stan blir det alltid så. Men nu när jag sover i Tjärn så brukar det bli senare. Syster och jag ser ofta på film eller spelar spel:) Jag som skulle leta reta på vinterkläderna idag också....gick inte så bra. Hur många jackor kan man ha?! Har 5 vinterjackor jag kommer på nu och är sugen på en till....en vit lång från Stadium. Men kanske dumt att slänga pengar på nåt man inte behöver. På tal om det hade jag 50:- kvar på kontot nu. Hehe...men the twins skulle sätta in lite dineros dom har skyldiga så förhoppningsvis överlever jag till fredag:) Nä nu ska jag försöka övertala en viss katt att sova med mig! Puss på er!
 
 

Notre Dame

 
Notre Dame de Paris

flygplats

Gud vad jag har lust att fara till Arlanda och ta en sista minuten nånstans. Storstad, exotiskt paradis, äventyr, naturresa....vad som helst! Jag är inget fan av flygplatser, men nu skulle jag gärna suttit på en och häckat. För det är ju mer eller mindre det enda jag gjort idag. Fick iaf väg en beställning canvastavlor och fotografier ( tog 4 h att sammanställa). Självklar bara resekort, säkert därför jag är i resetankar nu. Funderar på vad man ska hitta på till våren. En annan har ju 23 semesterdagar kvar och ca 15 dagar komptid;) Lucky me:D USA någon?? Paris, Karin love när far vi? 
 
 

Stress

Föddes jag utan stresshanteringsgenen lr? Ingenting är planerat idag ändå känner jag mig stressad. Nu sitter jag vid datorn och tittar ut genom fönstret, borde gå på promenad, måste gå på promenad....och egentligen fara och träna....göra den där kycklingen i ugnen...framkalla korten....syrran vill spela spel....massa mail i inboxen...borde rensa...tvätta. Och så fortsätter det bara...vad slutar det med...att jag lägger mig i soffan och zappar på tvn. Inte för att stressklumpen försvinner.. jag dränker den med dokumentärer, serier och film.  Óch ändå har jag ju lite saker på listan jämnfört med folk som har familj, barn, karriär och hushåll. Jesus.
 
Den sociala kompetensen är slut också...den används upp på jobbet känns det som. Igår fyllde mamma år...jag blev för stressad att sitta ned i finrummet med alla släktningar och vänner till familjen. Orkar inte svara på massa frågor, orkar inte vara trevlig, orkar inte sitta ned och surra. Hemska jag!! Samma sak när det kommer till mobilen, är sämst på att ringa, sms, höra av mig till folk. Kanske för att jag hatar telefonen på jobbet? Är oftast kort och koncist när det kommer till sms och telefon, Så äre. Nä ni nu ska jag fortsätta lyssa på min Snoop Dogg:P
 
 
 
 

smoke weed everyday!

 
 
Efter gårdagens utgång med Sofia på Merry Can så har jag gått och blivit en aningens svart och gansta:P
När den här låten gick igång skakade vi loss som faaan ( som Herngren själv skulle sagt det;) Men jag kan inte hitta den på spotify!! DAMN! Nån som har den eller vet vad man ska söka på?

Friends


Nov. 15, 2012


Friends

Friends on My iPhone!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/708793/images/2012/pic_50a53e22ddf2b31cff002c18.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/708793/images/2012/pic_50a53e239606ee2100cf692c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/708793/images/2012/pic_50a53e2ae087c368db68cf31.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/708793/images/2012/pic_50a53e30e087c368b7d705f0.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/708793/images/2012/pic_50a53e31e087c368c3b6aeb2.jpg" class="image">


Nov. 15, 2012

Saknar min lilla skrutt! Känns som en evighet sen sist. Farsdag träffa jag henne på. Tycker det är på god tid att hon blir preggo snart. Jag vill ha kattungar! Tror säkert mor och far håller med , host host. Syster skulle dock bli glad :) hon skulle få så fina kattungar, långhåriga och snygg färg och päls. Var till Sofia häromdan, 8 katter! Full fart! Men hennes 5 kattungar är tingade och lämnar snart huset. Så söta!


Black


Black

Äntligen! Black was a good choice! Blev riktigt svart den här gången och det känns toppen. Tidigare har det ofta varit en nyans av brunt i. Nu är det bara en nice bränna som fattas så känner mig lite exotisk ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/708793/images/2012/pic_50a400e59606ee20db955c81.jpg" class="image">


<33


Korra

Inser idag hur fjantig och känslig jag kan vara på vissa saker. Såg idag en tecknad serie på Nickelodeon, The legend of Korra, uppföljaren av Avatar (Tackar Morgan i tusenfalt som gav mig alla dvderna, Dom står för övrigt på hyllan ovan min säng;) Korra är nästa avatar efter Aang och utspelar sig flera flera år senare. Samhället har utvecklats mer och gått in i en mer industriell tid. Idag var sista avsnittet på första boken och vad händer, jag sitter och lipar i slutet på avsnittet. Det rinner tårar, verkligen rinner. Ni vet när allt bara ordnar upp sig, kärlek, familj, vänskap. Så fint. 
 

kim and nicole

Efter massa om och men, ska jag färga håret svart igen:) Tycker att det fått en så dassig ljusbrun färg nu. Ingen glans och som sagt för "ljust" Har googlat runt nu på olika frisyrer och färger och fastnar hela tiden för Nicole och Kim. Men vem skulle inte fastna för dem;) Dom är enligt min åsikt 2 av de snyggaste kvinnorna i världen. Ögonen, håret, kroppen! Jag är sugen att skaffa linser igen, bruna såklart;) Enda kruxet är att få på sig dem;) 
 
 
 
 
 
 
 
 

mys

 

Ligger i soffan och ser på toystory3. Så jäkla bra film, detta är väl 5-6 gången jag ser den;) älskar humorn! Har ni sett den, om inte, do it.  tårtan till pappa är bakad, kommer bilder sen:) Blev en hittepåtårta:)


Aoch

Dag 2. Ligger i soffan har världens mensvärk. Har knappt sovit inatt, klev upp efter 14. Jag har slut på pronaxen också. Tycker inte Alvedon hjälper lika mkt. Känns som jag kommer vara soff/sängliggandes hela dan.


Meeeh

Samma visa dag ut och dag in. Hur kan all ork försvinna då jag går ut genom dörren på jobbet. Alla måsten, stora som små känns gigantiska. Ska framkalla ett 10-tal bilder för att byta ut dom som sitter på väggen. Men bara de känns stressande. Tänkte shoppa på Nelly. Men det känns också som en tidstjyv. Istället lyssnar jag på SHM och spelar spel. Tänkte baka, men det känns också uppstressande. Lämnar jag verkligen all energi på jobbet? För där planerar jag att laga mat, stryka, montera IKEA-hyllor, städa och massa sånt. Men nu när den tiden är här..MEEEH. Ut och gå på promenad. Nej.Ligger under en filt och fryser och äter godis. Måste dock duscha, vilket är kul. Inte.
 
Måste sluta skriva sådanna inlägg, samma visa, tråkigt, orkar inget, klagar, ogilla duscha. BORING! Jag behöver sol, ljus och värme!! Och en bil!
 
 
 
 

RSS 2.0