Saffranspannacotta



God Jul allesammans:D Hoppas ni haft en underbar dag med släkt och vänner. Det har iaf jag haft. Nu håller vi på att göra efterrätt...saffranspannacotta med pepparkaka på toppen! YUMMY!

no update

Vilka dåliga uppdateringar jag gör. Suck. Har inget att skriva, lr jo jag har massa, men får inte ned nånting alls. Nu ska jag försöka få nån ordning på klappar och dylikt för imorn. Julgranen åkte just ut dessutom:S Den stank för mkt. ingen doftgran direkt!

lost

My oh my. Finner ingen ro i det här. I made up my mind. Nu ska jag sova.

stuck in the abyss of existence
with a content void of excuse


SötLinda


Tack fina du <33

smile


Idag har varit en bra dag. Känner blir riktigt jävla glad. Iiih!


bad bad update

Jag håller på att explodera. Mitt huvud håller på att implodera. Mitt hjärta, ja det vet jag knappt om de är kvar. Jag vill skriva ut allt jag känner, men ...men  jag tror jag låter bli. Jag får liks inte ordning på tankarna och känslorna när dom snurrar runt i mitt eget huvud. Tror inte det blir bättre av att skriva det här heller. Ett nedrans trassel.

....



Kavaj och skjorta ikväll:)Stiligt:)

Can't Fight This Feeling







ZzzZz

Blev inga inlägg igår, jag somnade ifrån allt. Åkte hem till Tjärn efter jobbet, åt tjockpankaka med familjen (bråkade med hallonsyltsburken) och därefter gick jag för att mysa med katten i sängen. Hör snart en avlägsen röst och känner hur nån försöker putta mig från sängen.

"Anna, ANNA, maka på dig!! Jag ska sova nu. Flytta på dig!" hör jag pappa säga irriterat

"Haaah?! Men jag ska bara vila ett tag till."

Nu rullar jag över på mammas sida sängen och somnar om igen.

"Anna flytta på  dig, du kan inte sova där!" säger pappa

"Jomen mamma jobbar inatt"

"Nej det gör hon inte, gå och lägg dig nånannanstans om du ska sova här inatt"

Jag slår ett öga på klockradion...22.30. Damn!! Hade nu sovit i en 4h?! Går och lägger mig i Marias säng. Blir lika snabbt utvisad därifrån. Hamnar till slut i min gamla säng och somnar där. Sov nog närmare 12h den natten.
Värsta är att jag känner mig så trött idag också. Ska jag göra en riktigt fredagsanna och somna i soffan mån tro?
Boring det lät.



Somnade fint i båten när brorsan och jag for ut och fiska i somras.


gonatter



Nu säger mössan och jag gonatt! Vad vi ska sova bra. Önskar bara att man fick sova längre än  05.50. Urk!

Bästa mössan

Min björnmurra är bäst KUNG!!!


framkallning

Ska framkalla kort. Hehe. jag är såååååå less, alla bilder, alla bilder jag har. Jag får nå fel!! Jag vill göra EN stor canvastavla. Framkalla massa kort som jag kan ha till mitt fotokollage jag ska på väggen. Samt framkalla lite andra bilder också. Går ju sådär. Ni vet ju att jag har mkt mkt mkt kort. Tror jag skrev i nåt inlägg för ett tag sen just hur mkt jag har. Nu snurrar allt i huvudet. Jag vet inte vad jag vill framkalla, vad jag ska söka efter. Vill ha en vintersamling iaf, men också framkalla modellbilderna, semesterbilder, festbilder, jag och kompisar....många teman det här. Får väl variera mig lite när jag blir less på bilderna i ramarna. Men just nu vet jag inte om jag ids sita vid den här dumburken längre. Pepperkakor och lussebullar hade suttit fint.








Ho Ho Ho



Jag är sugen på julpyssel, bak och sådant! Kanske man ska göra några julkransar? Skriva julkort? Sätta nejlikor i apelsiner lr koka knäck?! Vad tycker ni:)?


crapdag...skjut mig igen...

Måtte den här skitveckan vara slut snart. Får jag 3 dagar till som dom är 2 senaste då kommer jag begrava mig under nån snöhög. Kaos kaos kaos. Jag började gråta idag till och med. Känns ju sådär kul. Var kvar på jobbet till halv 8 nästan för att göra bort massa arbetsordar som blivit liggandes under dagen.Har sån huvudvärk nu, ont i axlar och rygg som vanligt, måste se till att sitta bättre och inte spänna mig så förbannat. Nu ska jag gå och lägga mig...vill inte alls kliva upp imorgon igen kan jag säga:(


Värdelöst


Värdelöst. Fattar inte att det kunde bli så långt straff. Sjukt länge. Känner mig helt spechless. Hur mår du egentligen? Hur kunde det sluta såhär? Hur kunde du hamna här?  Jag orkar inte tänka längre. Den här dagen har varit värdelös. Önskar man kunde vakna imorn och det bara varit en lång jävla mardröm. Men så är inte fallet. Värdelöst. 6 månaders väntan, nu är det nere till 6 dagar. Jag hoppas vi får ses nu. Bara pappren vill komma nån gång.




...

Årets sämsta dag. Fy fan. Sämsta dagen på jobbet och sämsta dagen i övrigt. Nej nu checkar jag ut.

:D

Just got an interesting offer...hehe please santa, all I want for christmas is this!

Baksidan

Jag har skrivigt lite förut om jag känner för fylla och alkohol. Jag är en partytjej och gillar att gå ut och dansa och ha kul. Klä sig i snygga klänningar, höga high heels och ta sig några rediga groggar och ha riktigt kul! Bakis blir jag inte heller...peppar peppar ta i trä och allt vad det nu heter....oftast blir jag inte bakis. Enda som jag tycker är drygt är den där ångesten som dyker upp dagen efter. Jag tycker inte riktigt om hur jag brukar bli på fyllan, vanligtvis tycker jag väl att jag brukar vara rätt glad o trevlig. Men vissa sidor av mig när druckit, nonchalant, otrevlig, egoistisk, impulsiv. Väldigt impulsiv. Tänker verkligen inte steget längre. Så typiskt! Hatar verkligen den sidan av mig, baksidan.




Paarteey

Ikväll slår vi klackarna i taket än en gång! Linda är på väg hit att hämta mig och vinboxen! Sen får vi se vart kvällen slutar, Olearys blire iaf! Have fun allesammans!



Karlsson

Karlsson, Karlsson, världens bästa Karlsson. Sitter nu och drinker drinkar i min ensamhet. Haha gud vad hemskt det där lät:P Lessen och deprimerad är jag också;) Men så ensam är jag inte, har bjudit pappa och Bosse på en drink också:) Sen när det väl var min tur så var såklart kaffet slut. Less jag blev, men bättre det än att cointreau tog slut. Så nu är det kokat 4 koppar till. Så det blir räcker till några fler Karlssons:) Får se vad jag hittar mer för intressanta drinkrecept. Nån med några tips?




Jag kommer nog blir riktigt kalas ikväll. Ojoj. Vana Tallin åkte just av bordet....och fram kommer whiskeyn. Kärlsmak så det bara stänk ome....fi faaan! Äcklin!  Undra vart denna kväll kommer sluta:D




Hoppsan


Vad äre för fel på internet? "Hoppsan! Internet Explorer hittade inte..." vissa sidor fungerar, vissa inte. Why?

torsdag

Så då var dagens träning avklarad:) Känns toppen:) Dock blir man begränsad med armen, armhävningar svider. En del andra övningar också, men dom försöker jag undvika lr göra dem lite enklare. Nu sitter jag nedsjunken i soffan och tittar på Beck:) När jag var yngre var jag lite småkär i Gunvald:P Badboys, säger då de. Hihi Per Moberg dök just upp i bild, haha, första jag tänker "undra vad det blir för mat"

På tal om det, måste göra en vitkålssallad till matlådan imorn. Skink, kyckling pastagratäng:) Yumyum! 

För övrigt tackar jag för gratualtionerna idag:) Tackotack!

 


Vågjävel

Pratade just med en väldigt trevlig kille på Jula i Umeå. Har köpt en våg där uppe och nu verkar den fått helt sputnik. Vägde mig imorse och låg på 19 kilo. Haha. Vägde mig igen...20,5 sen 21, 8. Nåt står inte rätt till. Hade ju varit bättre om den visade säg bara 2-3 kilo mindre. Och inte 37 kilo mindre. Haha. Så den är rätt busted på att ljuga. Får se till att ta kvitto och våg på nästa besök i Ume:) Nu ska jag iväg på Telia och sen träna:) Äntligen...som jag saknat Friskis...he he.



Måste bara ta och hitta träningskläderna hmmm

ZzzZz

Nu säger min dator att batteriet är dött snart. Typiskt. Och laddaren är hemma i Tjärn. Så nu blire soooooooooova <3


عظيم الأسف



Empty spaces - what are we living for?
Abandoned places - I guess we know the score...
On and on!
Does anybody know what we are looking for?


aj aj armen



Armjäveln har börjat göra ont igen. Den gnekar och lever om. Känns inte bra alls. Fick en liten panikattack på jobbet igår då jag rakt ville springa upp på sjukan och be dom röntga mig. Jag blir sådär ibland. Överreagerar och tänker det värsta. Ska in på läkarbesök i slutet på december nu. Hoppas jag får träffa den läkare jag pratade med i början. Benigt och knotig är jag om armen också, känns väldigt väl när man tar på armvecket. Har iaf undvikit mina black hight heels sen olyckan. Dom är garanterat jinxed. Vill inte riskera att bryta nåt annat:P Däför håller jag mig till alla mina andra högklackade skor;)


konsten att träna



Jag måste iväg och svettas på löpbandet nu snart! Vilken träningsångest jag har. Jag vet att jag egentligen inte borde gnälla över nån vikt, men med tanke på mitt halvberoende av sifforna på vågen är det lite svårt att unvika nojan. Jag vet att jag ligger på plus sen Thailand, dock var det ett tag sen jag stod på vågen nu.   Blir rakt gråtfärdig och förbannad att jag inte varit iväg och tränat sen vi kom tillbaks från Thailand. Att det ska vara så svårt att ta sig ned till Friskis helt plötsligt? Jag vet vad det mest tar i...att gå ned i den här vinterkylan och att kånka på den där jävla väskan. Systeryster se till att ta körkort så du kan hämta mig i stan så far vi och tränar tillsammans:) Då har jag inga bortförklaringar:P


red apple

Känner mig helt tom, vet inte vad jag ska skriva om idag. Är väldigt kluven, i många saker i vardagen. Känns mindre bra. Vet heller inte hur jag ska komma fram till nåt, många frågor och funderingar. Inget som nån annan riktigt kan svara på heller, svaren finns inuti mig antar jag. Väl gömda. Känns som att det är frågor som man haft redan när man gick ut gymaniset. Framtiden. Ett stort svart hål känns det som. Suck. Känns även lite halvmotigt på andra fronter i livet, varför vill man alltid ha det man inte kan få? Det röda äpplet i Edens lustgård. Varför ska det vara så lockande? Var redan lockande innan man visste det var förbjudet. Jävla typiskt.





red

Så råka jag spara bloggfan mitt uppe i när jag redigera. Så nu ids jag inte hålla på att ändra tillbaka till det gröna. Jag trivdes ändå med den layouten. Men nu ska jag hoppa i säng:) Min laptop är inte direkt den bästa och snabbaste heller. Sen har jag inte tillgång till alla bilder jag vill heller. Får fixa bätrre sen när jag har den stationära datorn hemma lr syrrans:) Gonatt




Seize the day


...

Tar sig en djup funderare, har saker som snurrar i huvudet. Vad ska man göra?


väntar


Sitter och inväntar att syrran ska komma hem så vi kan gå och hämta julgranen i skogen:) Daddy ska med också! Det har snöat inatt så det är alldeles vitt och fint ute nu. I love winter <3

Anna 25

Jahapp så har ett år gått och man har nu blivit 25 år. Tiden går fort, det är som Linda sa "känns som det inte var längesen vi gick på Ängetskolan" Över 10 år sen nu. Man fattar inte vart tiden tar vägen. Fort gåre iaf.


Igår kom Micke och surprisehälsade på mig på jobbet strax innan jag slutade, jag skickade iväg han på lite jobb:) Fick köra hem en kunds bil:P Haha. Sen kom han tillbaks och hämta upp mig. Hemma hade dom lagat smördegsinlindad fläskfile med kantarellstuvning, madeirasås och klyftpotatis med rotgrönsaker. Precis som jag önskat:) Sååååå gott!! Självklart åt man på tok för mkt:)


Blåbärsmarsipantårta som jag ville ha:)


Kusinerna har kommit:)

Pressentöppning:) tack alla för presenterna:D<3




AnaBananas

Anabrudn kommer du hem i jul? Länge sen man såg dig nu:/ Hittade massa partykort ikväll på oss:) Kom att tänka på Alayna också...det känns som en evighet sen:O När var vi där? Maj 2008? Kan det varit så länge sen? Nej det måste varit 2009. Vad hände? Haha:) Hoppas du har det bra söder ut iaf. Kolla in dessa kort! Kram på dig!



Utgång Olearys efter förfest hos Sofia

Olearys ännu en gång, i början på juni 09?





Jag ser ut som ett jäkla blockmongo haha





Oj nu hittar jag massa kort på mig och Ana, och jag gillar ju bilder så jag slänger upp en drös:)


Vi ute i Katarina och Karins stuga

Självklart skulle det badas





Herregud vad vi skrattade. Blev nakenbad på kvällen också. Dom bilderna kommer inte upp:)


SWE vs ES





Busig






<3


Let it go

Ja vad ska man säga, måste sluta dagdrömma. Jag håller seriöst på att spåra helt på det här. Kan komma på mig själv flyta iväg i tankarna när jag sitter på jobbet, hemma, när jag ska sova, vid matbordet. Gah. Det verkligen följer mig det här. Måste släppa det då det liks inte är nåt att hänga i julgran. Men på ett sätt vill jag inte släppa det heller, varför? För det gör mig dagligen glad och sprallig, Så typiskt av mig det här, let it go, let it go!


...

Går inge bra med thailandsinläggen för er som undrar:/ Men det kommer väl.

Sovdags



Hihi detta kuddfodral tyck jag var lite kul:) Kanske ska införskaffa nåt sådant sen. Nu ska jag sova, innan 22! Känns som att det behövs. Gonatt och sov gott allesammans:)

No more dresses

Var på stan i söndags med Micke och kollade in julskyltningen:) Då påpekade jag klart och tydligt att det skulle få vara nog de shopping av klänningar och skor på  ett tag! Det var ju majoriteten av shoppingen i Bangkok och brukar även vara majoriteten av shopping hemma. So no more dresses and shoes! Vi vandrar runt på olika butiker och jag klarar mig rätt bra...ända tills vi går förbi en svart skönhet, blank svart, tubtoppsvariant. Självklart måste den provas. Varför? Jag ska ju liks inte köpa den, men likt förbannat måste den provas. Självklart hinner jag plocka på mig flera andra klänningar också. Varför? Jo jag ska ju liks prova en...så varför inte prova flera samtidigt? Kläderna ska ju liks av.


Speciellt att undvika är tubtoppsaktiga klänningar, dom har jag gott om. Och det är ju dom jag plockar på mig. När jag provat den försöker jag dessutom mer lr mindre övertala Micke att övertala mig att köpa den. Hur det gick? Jo jag köpte den. Med motiveringen " Det här blir en perfekt födelsedagspressent till mig...från brosan. Jag gör ju han en tjänst nu genom att köpa den. Så slipper han fundera på vad han ska ge mig"


Ett av de nya skoparen som jag köpte i Bangkok, och de dyraste "Diamanterna" syns dock inte så bra på bilden


<3

Visst var den fin:)?

Honey stars



Ni anar inte vad jag gör, sitter och googla mina Nestle flingor. Påsen är mer lr mindre tom, får väl en frukost till på dem. Nån måste ju sälja dem inom Sveriges gränser. Äre nån som sett dem nånstans? Får gå till Lidl imorn och kolla. Har inte sett dem på Coop lr Ica iaf. Jag är så grymt sugen på dem redan nu, men jag ska hålla mig från att äta upp dem. Ska ta mig pepparkakor och kall mjölk istället <3

Btw Karin kolla in örngotten och kuddfodralen på den här sidan:)


Öge trött

Sussa soffan.

RSS 2.0