Stress

Nu börja jag känna stressen inför sex hos mig ikväll. Det fattas ingredienser och det fattas bilar. Vilket betyder att det kommer bli ännu mer stress sen. Dessutom skull jag vara väldigt glad om man fick tvätta håret och duscha innan gästerna kommer. Nån som kan komma och assistera;P? Haha, nej men Maria kommer väl förhoppningsvis hem snart. Har även lite små ångest över efeterrätten, inte bra inte bra. Kanske ska ge mig på en annan?? Nej nu får jag hålla mig till planen annars blir jag ju bara mer stressad. Dukat har jag gjort iaf, Maria ska hjälpa mig vika nå servetter sen när hon kommer hem hade jag tänkt. Då mina enhandsmästerverk bara ser ut som fotbollar.

Vad äre för fel på datan då? När jag skriver kan den helt plötsligt hoppa in i tidigare text! Så helt plötsligt har man två meningar i en mening. Ett tecken på att jag ska återgå till köket igen kanske? Probably:P Hoppas jag hinner klart till sex nu!

Katarina raring, ska vi komma med maten upp till BB kanske;)! Grattis än en gång till lillflickan <3



Grattis Jon och Katarina till lilla Iris :D


Gonatt



Nu ska vi sova, måste vara laddad för imorn:) Städa och fixa allt innan gästerna kommer:) Guu jag hoppas det kommer smaka. Meny och bilder får ni sen;) Sov gott

Sunday pics





Pappa och jag åkte på Magnus Bil idag och kollade in deras nya lokaler. Trodde faktiskt att bilhallen skulle vara lite mer imponerande:S Men dom kanske inte pått allt på plats än. Minus också på att ingen INGEN som jobbade där kom fram och pratade med oss. Haha kan ju inte låta bli att uppmärksamma sånt, speciellt när jag är en fd. bilförsäljerska:)  Petra, vi fikade föresten i ditt stylade cafe där:) Superfint!! Vi åkte därifrån i samma bil vi kom i. Inget köp med andra ord:P


Själevadsfjärden

Såg en himla mysig promenadväg strax innan man åker över bron. Får ta mig en promenad där nån dag. Picnic kanske? Anyone:)?



Härligt med grönska



amputerad arm?

En drös bilder på mig och katta








Mysis med Nonni


Vi somnade:)


Sunday

Morsdag! Ett stort grattis till alla mammor därute! Ett extra stort till mamma min som är den snällaste och omtänksammaste <3! Så enormt engagerad i alla runt om kring henne, fixar och donar, ställer alltid upp.  Hennes skor kommer man ju aldrig klara att fylla. Love you!

Katarina har lillan kommit än btw:O? Today is the day!

Nu har jag fixat lite inför sex hos mig, stora dagen är imorgon:) Förrätten är klar och ska nu stå och dra i helst 24 timmar. Min syster har varit snäll och hjälpt till med lite hackande och skalande. Jag vill inte avslöja för mkt heller om vad som bjuds på. Känner på mig att jag kommer behöva fara på affären igen imorn. Är dock utan automatbilen imorn så det blir lite svårt att ta sig nånstans. Har inte kört nån bil med växelspak sen olyckan. Windstar är ju bara att åka i så den går bra att köra, blinkar dock inte lika ofta;) Så om ni ser en röd ford Windstar på vägarna som tvärt svänger utan blinkers är det nog jag som kör;) haha.




Just nu sitter jag och tittar på Benjamin Buttons för tredje gången:P Systra min har inte sett den så därför ser jag den igen. Grymt bra film. Undra om man ska idas lägga upp nå bilder från dagen. Ska gå och leta på kameran så kanske det kommer upp nå bilder strax:)

Sex at Sophies

"Sex hos ..." som jag nu skrivit om i några inlägg här, några av er kanske undrar vad det är på påhitt;) Katarina, Karin, Sophie och jag har nu setts 3 kvällar och haft det väldigt trevligt. Haha. "Halv 8 hos mig" vet väl alla vad det är för program, går på fyran. Hur som helst har vi gjort våran egen variant av det men den börjar kl 6 istället:) Alla brudar har nu haft sin bjudning och det är bara jag som är kvar nu. Min kväll är på måndag:) Har dock redan börja förbereda, maten är inhandlad och varmrätten har redan börjat förberedas. Tur jag kollade recptet noga för tydligen måste man börja 2 dagar innan?! Ojoj, jag är redan nervös hur det ska gå. Menyn är redan klar, inget jag avslöjar här dock, brudarna läser ju annars. Det enda som är osäkert är min efterrätt, har 2 alternativ. En som har en tendens att bli en flopp, utseendemässigt iaf:P Och man äter ju mat med ögonen också;) Vill inte servera en ful efterrätt:P Vi skriver även ett omdöme om kvällen och ger poäng. Jag kommer dock få lite hjälp av min syster då jag är lite handikappad att göra vissa saker:) "Skala pärern Maria";) haha.



Sophies förrätt..så jävla god! Jag är ju en sucker för advokado och skagenröra! Så denna gick ju hem direkt!


Fina Karin

Sophies spännande varmrätt som var råddjursadel, svampsås och smördegsbakad potatis&ostmos! MMMH!
Ni önska ni var bjudna också va;)







Sophie städar, plocar bort och förbereder efterrätten. Vi andra softade i soffan:)


Jag och armen


YUMMY!!! Så mumsigt, vill ha mer nu. Vad vare det hette? Pavlova var det! Australiens nationalefterrätt?

Kvällen fortsatte i sexets tecken och vi åkte på bio:) Ni kan ju gissa vad vi såg kanske, Sex and the city 2! Vi och massa andra brudar. Salongen fylldes av ett högt kacklande, typiskt tjejer. Dock var det några enstaka, ett tiotal killar där också, pojkvänner förmodligen. Kanske tvingats dit av flickvännerna? Lr att dom kanske ställde upp och offrade en fredagkväll för sin giirl. Haha. Lr så kanske dom var riktiga SATSfans? Fler killar som kanske borde se denna serie, lära sig förså hur vi brudar funkar;) Hur som helst så överraskade faktiskt filmen, jag hade inte så höga förväntningar dock. Den var lite småseg ibland men överlag riktigt rolig och jag fick mig några riktiga skratt ändå nere från magen:D Samantha är ju klockren! Har ni inte sett den do so! Tack för en riktigt klockren kväll brudar! Glöm inte sex hos mig på måndag;)



Söta Linda



Nu ska jag träffa den här söta bruden:D Tjao


Sex hos Sophies

Nu är det tätt mellan gångerna här;) Dubbelt med sex blev det ikväll också, vi brudar gick och såg Sex and the city 2 på bio nämligen. Skrattade riktigt mkt flera gånger, haha:) Ska väl försöka vara duktig och lägga upp picsen från ikväll imorgon. Sen kanske förklara vad sjävla "sexgrejen" är också;) Sov gott!



(old pic)


Sex hos Karin



Världens bästa <3

Kom just hem från sex hos frugan;) Så jag är helt slut på! Imorn ska vi till Sophie:D Natti natti!


Dagens

Länge sedan man gjorde en lista nu, har inget att skriva så det för bli en list:)

Dagens humör:
inte på topp men inte botten heller. Neutralt:)
Dagens borde: Jobba?
Dagens frisyr: Obortstat och i en slarvig knut;P
Dagens klädsel: översize tisha (daddys) och svarta tights.
Dagens planer: Sex hos Karin;)
Dagens materiella vill ha: En systemkamera :)
Dagens längtan: REAL LOVE!
Dagens fundering: När kommer jag kunna röra min arm normalt igen?
Dagens beroende: Mitt gips, fånigt att när man tar av det för att göra mina övningar så vill jag bara ta på mig det igen.
Dagens tråkigaste: Vädret
Dagens personer: Sophie, Karin och Katarina :D
Dagens roliga: Inget roligt än så länge:/
Dagens låt: Naturally


Todays Lyrics

Somewhere after midnight
In my wildest fantasy
Somewhere just beyond my reach
There's someone reaching back for me

I need a hero
I'm holding out for a hero ‘til the end of the night


Sakna












countdown

Oj vad dåligt jag sovit inatt, känns som man vaknat en gång i timmen. Är väl nervös för sjukhusbesöket:/ Har för övrigt funderat på hur jag ska få på mig en bh idag då alla jobbar. Får väl gå över till grannen ;O Skoja:) Farmor lär ju vara hemma. Kanske är lika bra att klä sig och göra maken nu så jag är klar till efter 12;) vad ska ni göra idag?


Call me



Favoriten <3333 Shinedown - Call me


Sjukhuset imorn!

Imorn smäller det, då ska stygnen bort. Äntligen! Tror jag sett fram emot det iaf, är väldigt nyfiken på hur armen ser ut. Om jag nu vågar titta:P typiskt mig att sitta och blunda och skaka på huvudet - redo att börja lipa. Har inte fått nån kallelse till ortoped, konstigt. Bara en lapp samma dag som jag lämna sjukhuset för 2 veckor sen. Det går nog bra. Åker nog dit strax efter 12 redan, lär ju gå vilse på sjukhuset:P Kommer gå in från akutavdelningen och sen vidare mot Vemer:P Wish me luck:)

Miss you

I miss you, me, us, the days!  



Så tråkigt att man inte hörs och kan ses lika ofta nowdays. Saknar dig mkt ska du veta och jag hoppas vi kan ses mer i sommar. You´re one of my best friends! Love you<3!


Vad blir det för mat?

En serie som jag älskar att titta på! Undra varför...fooood ♥!! Nån fler som ser denna matglada serie?  Ett tips är iaf att man bör ha ätit nånting innan, helst en jävligt god middag:) Annars blir man garanterat hungrig när man ser detta program, och då nöjer man sig inte med nån simpel "makaronerochkorv" middag efter. Nej då blir det minst ett besök på en fancyrestaurang som....ja i mitt fall har det väl ( iaf förut) blivit Subway lr Max;) Per sticker ut så mkt från andra tv-kockar också. Tankspridd, svettig och lägger massa olämpliga kommentarer här och där. Great! Allt ser så enkelt ut när han lagar och roligt! Tänkte på det när vi såg 2 avsnitt i söndags att man skulle verkligen vilja ha ett riktigt bra kök när man skaffar hus. Med bra redskap, ugnar, hushållsapparater och ja gärna en Per Moberg också som kan laga mat;) Just nu sitter jag och läser hans smarriga recept! Eller jag antar dom är goda, har ju tyvärr inte smakat på nåt av dem:/ Hade varit riktigt rolig att testa några av hans rätter. ska dra ihop en köksarme som kan hjälpa den enarmade Anna:) Några frivillga? Karin you can do the dishes, I know how much you like that;)

Per Morberg. Foto: Linus Hallsénius/TV4


Tur att man är mätt och belåten nu när jag skummar igenom recepten:) Har ätit pepparrökt lax, rökt röding, pärer och ett jättegod kall sås till. Jag är dock sugen på att baka nåt till efterrätt. Men då kanske man ska klicka vidare till Leila?? Vi får se, åt ju massa rabbarberpaj igår + ett halvt Singoallapaket:S På senaste tiden blir det ju inte direkt att man gör av med så mkt kalorier, jag mest bara trycker i mig;P Träningskortet är ju fruset och det lär väl dröja ett tag innan jag ger mig ut på joggingturer:( Well well!

Nothing

PANIK!! Ändrade och fixade en massa här, klippa och klistra. Deleta koder. sen när ja trycker upp länken i ett nytt fönster så finns bara ett inlägg. Ingen historik, inga gamla inlägg. Nada. Men nu verkar bloggen vara alive igen. Pjo! 


change

Ändring av designen på g, men det går inge bra:( Vill egentligen ändra massa mått, headern och bakgrunden. Men jag har det bra nu för att jag har redan färdiga jpgbilder som är i rätt storlek och format mot den design jag har. Dessa filer använder jag jämnt när jag gör nytt....målar över med vit färg och gör ett nytt motiv.  Ändrar jag måtten blir det ett jädra bök på att få ordning på headern och bakgrunden. Jag är dessutom inte så duktig på dessa koder som används. Buhu:(


tänkt bakgrund, men vi får se


Boring


B.O.R.E.D


Jä*la arm

Personligen tycker jag at jag inte klagat sådär överdrivet mkt på smärtor och värk här i bloggen. Men ikväll är ett undantag, jag håller att bryta ihop  "#¤"@¤%@£@%#" det sticks och kliar som bara den. Känns som titanplattorna gnider mot varandra och att nån sakta drar upp stygnen. AJ!



Har inte visat röntgenbilden förut, but here it is. Använde mobilkameran så kvallan är sådär. Hursomhelst, jag tror att min hand är nedåt och min axel är mot toppen på bilden. Huvva tycker det bara gör mer ont ju mer jag tittar på bilden. Vilken klant jag är som går och bryter armen, ett under iaf att det tagit 25 år tills jag bröt nåt dock, med tanke på min smidighet...är absolut inte klumpig av mig alls:) Det vet ni. Längtar så tills på onsdag då stygnen ska bort, hoppas det blir bättre då. Undra hur deformerad och undernärd armen är?? För dom som sett mina guns förstår att jag inte har så mkt att ta från. Lär ju vara bara ben och lemmar under gipset. Sen lär jag ju ha den läckraste gipsrännan också. Wiie cant wait to se that:( Undra om det gör ont att ta bort stygnen:S? Aja jag får oroa mig över det natten till onsdag. Nu ska ta mina piller och sova:) Natti!




Pick out



Nu ska jag sätta mig med fotona från Fredriks och min senaste session:) Ska välja ut en 10-15 st för lite förfining;)


Todays Lyrics




You are the thunder and I am the lightning,
And I love the way you know who you are,
And to me it's exciting


Ducktales



Soffan nästa, min arm verkar extra depp idag. 2dagar kvar tills jag ska på återbesök på sjukhuset. Ta bort mina stygn och byta gips. Undra hur det ser ut där under :S Äcklä.

Hur som helst, nu ska jag slänga in en VHS och se på lite inspelat Ducktales! Disneydags var ju IT när man var 10 år. Och tydligen också när man är 24?  Jag är ju Disneyfreak så åldern spelar ingen roll;)

aoch

Blir inget långt inlägg alls ikväll. Slog armen för ett tag sen och nu gör det ondare än det gjort på ett tag. "Ramlade" ned i en soffa och min arm gillade inte alls det. Painkillers och sen sova. Min söndag för övrigt? Säng sova säng, soffa discovery chanel, säng sova, äta på målet, hockey, soffa, ännu mer discovery chanel + 2 avsnitt family guy och ett south park, hockeyvmfinalen + slösova soffa och nu sova säng;) Vad har ni gjort då?




New in



Sandaler, trodde inte jag skulle hoppa på det här tåget men jo det blev så



Söt gul klänning - mina bh band, ides inte ta av mig bh'n då det är sånt bök att få på sig den igen.


Föll pladask för denna vita skönhet ( som jag dessutom har i svart också)

köpte även 2 linnen som inte kameran fick nå bilder på. Ett stort tack till mamma som fick vara min assistent och hjälpa mig prova alla plagg. Hon mer lr mindre klädde av och på mig i omklädningsrummen. Ett stort plus till provhyttarna som är "handikappanpassade" annars hade vi båda int fått plats:P


Denna åkte med hem också + en med ett guldigt ankare på:) Har ju gillat marintrenden sen förra året. Så dessa linnen blev som självklara:)






Köpte även klänningen min syster har på sig här:) Diademet och hårbandet är rätt nytt också.

Nu börjar hockeyn så nu ska jan ankra i soffan framför tvn;)


fish

Jag fjällar värre än mörten, seriöst, hela jag ser ut som vitt fnöske! Hatar detta. Och ja jag brukar dagligen ( när jag kommer ihåg) smörja in mig med lotion och aftersun. Nu har jag kört peeling och försökt få bort det mesta. Men då börja man fjälla nån annanstans:/ Man får högst behålla semesterbrännan en vecka efter man kommit hem. Tur att sommaren är på väg och man kan få brunbrända ben igen!




fjällar :(


Kroatien 2007, lovely brown legs :)

bad update

dålig uppdatering idag, i know. har inte suttit vid datan så mkt alls. Kom just hem från Sophie och Fredrik. Very nice, Karin och jag gjorde en liten suprisevisit där:) Fredrik bjöd på varma mackor, väldigt yummy som Karin så snällt skar upp i mindre bitar till mig:P Nä nu ska jag sova, var ju faktiskt uppe kl 6 imorse:P Jag och alla andra hårt arbetande knegare som jobbar 7-16. Jag kanske inte sa det men jag skulle på fotografering på jobbet, ta lite gruppbilder för reklamsyfte:) Sängen kallar, sov gott hörni!


pain

Ikväll har armen verkligen inte varit a god sport. Det kliar och svider utav bara den nu. Tänker ta mina tabletter och bege mig i säng. Kommer ta en evighet att somna känner jag på mig. Har nästan skavsår i ryggen med tanke på hurmkt man ligger ned under dagarna. nej jag ska väl sova nu, ska upp vid 6 imorn. ska åka med pappa på mitt jobb, vi har fotografering på morronen. Hoppas jag kan få på mig arbetsskjortan. Farmor tyckte jag kunde klippa upp den i ärmen och sen tejpa igen det? Jag skratta så jag nästan fick tårar, hon var helt allvarlig dessutom:) Inga bilder blev det idag heller, har inte tagit an mig det projektet än. Men jag har ju all tid imorn istället:) Hoppas ni haft en trevlig dag, hörs imorn.


Dagens I-landsproblem

Tänkte låna daddys kamera och lägga upp lite nya fräsha bilder som jag tagit MEN då säger kameran "lite batteri" och avlider at once. Så nu har jag laddat dem ett tag så man hr lite ström i dem. Men nu när jag kopplar upp kameran till USB jäkla kabeln, vad händer då? Jo då är USBdosan helt dissformerad!!!! Den passar inte i datorn, vad less jag blir. Plan B är då att ta minneskortet och koppla upp den i den portabla kortläsern. Som nu är helt försvunnen?? Det är kanske inte tänkt att ni ska se nå kort? Iaf last chance....minneskortet i stationära datorn. JUst my luck. Av 2 datorer så fungerar inte kortläsern på nån av dem? Why:(? Den känner inte ens av att det är ett kort där.  Allvarligt! Nästa plan blir att hitta syrrans kamera (som också är slut på batteri i) och he pappas minneskort i den därefter koppla upp mot den kamerans USBsladd och sen föra över bilderna till datan. Känner mig så taggad..hehe...det är ng drygt att ladda över bilder när det går som det ska. Blö. Aja vi märker om det kommer nå bilder. Nu ska jag lägga mig i soffan igen, tjao!


Sov gott



Nu är jag trött allltså och längtat efter mina pills har jag gjort också. Kommer säkert ha svårt att somna pga min 2h powernap vid 15-tiden idag. Tycker min arm känns extra tung ikväll, aja snart blire sömn, så undetbart, då slippet man känna nånting:) Ätit gott på Olles ikväll också, en trippel B Burger!! Yummy! Synd bara att man inte kunde dela den själv med bestiken. Gjorde en typiskt Annastunt också och sölade ut en del av mitt vatten över min klänning. Bra där, tur det bara var vatten torkade snabbt i den ljumma sommarvärmen:) Men nu blire sängen:D Gonatt!


dinner

Fortfarande hot hot, nu kan man inte gömma sig inne heller. lika varmt här. Nu ska jag göra mig klar för middag på Olearys:)



Ser väl ut lite sådär:) + en bruten arm och ett gips:(

Dagens i-landsproblem

Jag tror jag håller på att smälta bort i den tropiska hetta som är i Tjärn nu. Dessutom är det lä på balkongen vid stugan. Så innihelvete varmt, mitt gips har redan avdunstat. Hot!!  Nu till dagens ilandaspoblem. Jag kan inte sätta upp mitt långa hår i en knut!! Det fastnar och kletar fast i kroppen. Håller på att gå tokig, nu väntar jag på att farmor ska prata klart i telefonen så hon kan sätta upp det här nedrans ogräset!!



Låt mig doppa mig




Kanske man kunnat haft detta på bakgården att svalka sig i?


Helgen i mobilbilder



Hittade ett inte att för trevligt märke under armen i helgen:(



Maria på Örnexpo


Började spöregna alldeles efter Maria tog bilden. "Fort täck gipset"


Pengarna tog slut inne i mathallen. Well spent säger bara jag:)


Husvagnarna och husbilarna trivdes jag i:) Tur att man kunde sätta sig ned och vila.


Dag 10

Sov som en kratta inatt, fy fan. trodde aldrig det skulle bli morgon. men nu är den här iaf, så nu vankas duschning. Kan ju inte påstå att det är världens enklaste grej. Men vad gör man inte, vill ju inte direkt gå runt som en slusk och lukta illa.

Konsten att duscha:

* Samla gärna ihop ett gäng, ju fler desto roligare ( dagens crew är mamma, farmor och jag)

* en stor plastpåse, soppåse är ett måste! Blir så mkt mer intressant då. Täta öppningen kring påsens öppning med tejp. Se till att den sitter rätt på armen.

*Innan du går till duschen och klär av dig se till att handduk, schampoo, balsam och tvål finns. Bli r jobbigt att hämta det sen. Men det klart ni är ju fler än 1 så nån av de andra 2 kan ju gå.

* Av de tre duschrummen som finns se till att ta den med mest plats.

* En stol ska finnas på plats mitt i duschen ( joggigt som fan att stå ju)

* De andra närvarande bör vara beredda på att bli blöta. Klä er därefter.

* Du får inte vara blyg här, för nu är det dags att bli avklädd. Nog för att det brukar gå rätt bra att själv få av sig kläderna men ändå. Har ju en hel crew här så why not. Överdelarna brukar vara jobbigaste om man är själv.

* Sätt dig tillrätta på stolen, innan sjäva duschningen drar igång, kolla tempen på vattnet. Så man inte hamnar i chock.

* Sen är det bara för alla som är med att varsin del och börja tvåla, shamponera tills man är riktigt ren och fin:)


Inte så svårt va;) Try!


Looking for some hut stuff...

Nu har jag lite att göra:) Tänkte lägga upp lite bilder på några läckra damer, några av de enligt mig snyggaste ladies i världen. Undra om man kanske ska göra en 10 i topp? Utan inbördes ordning då:)Och om nån ska tro att jag är intresserad av ladies, så nej det är jag inte:P Boys only;) Men det är svårt att inte beudra och inte tycka att dessa skapelser är vackra!


Heidi Klum



'
Jessica Biel


Eva Longoria



Cindy Crawford


Adriana Lima


Jessica Alba


Aishwarya Rai


Gisele Bundchen



Miranda Kerr

Alessandra Ambrosio Pics

Alessandra Ambrosio


Dag 9

Då är man utan kamera en vecka, då bror min dragit till fjälls en vecka. 70 mil långt norr ut, skoter, fiske och vildmarksliv. Han passade på att dra så han skulle slippa passa upp syrran sin;) Mina två egna digitalkameror har gått i pension, syrrans är ju ett kapitel för sig - den kameran och jag kommer inte överens, Pappas däremot, guld, men det är ju skottpengar på den som använder den utan lov. Jag önskar att jag kunde vara duktigare på att lägga upp dagsfärska kort men dessvärre är det ju inte så. Processen att koppla upp mobil och kamera mot datot är så fruktansvärt omotiverande och drygt. Men nu har jag ju all tid i världen för sånt:P 

 

la k of le ers

a äre frågan om? de går ine a  skria issa boksäer? ad irrierande. ser ju ur urlöjlig u!


Why Don't You Love Me



snubblade över denna Beyonce, har inte sett den lr hört den förut. Har ni? Lite olikt hennes vanliga stuk på videos tycker jag, men lite charmig ändå. Har insett hur drygt det är att skriva med en hand på tangentbordet, får be min syster skriva ett utförligare inlägg sen:P Annars kan ni nig förvänta er mkt bilder, musik och lyrics här framöver. Kanske inte är så ovanligt från i normala fall. nu hade jag hoppats på att fara upp till stugan och kika på hur bastubygget går. men jag ids inte gå dit upp och jag kan/ får heller inte köra bil, känner mig verkligen som en invalid 80-årig alkolist! Nej jag går väl och lägger mig i sängen igen som förövrigt är "Basstation 1" nr 2 är väl matbordet, 3 soffan och 4 ja det lär ju vara dasset. Roligt värre.


one week

Kan ju lägga till redan nu att det inte kommer bli så långa inlägg framöver då det är rätt jobbigt att skriva på tangentbordet med bara en hand. jag har provat med båda men jag har ingen kraft i fingrarna på vänstern.
Undra när man är riktigt back on track igen, måste in på Friskis och ställa av gymkortet också fr där lär jag ju inte vara på ett tag:( Bara äta, sova, äta, äta, äta, piller, sova...huvva! Kommer bli så rastlös:( Har gått en vecka nu sen olyckan. Ojoj:(



Blackmore's Night - Wish you were here



Vaknade med denna låt på hjärnan:)

Through faith and love

From the day we arrive on the planet
And blinking, step into the sun
There's more to see than can ever be seen
More to do than can ever be done
There's far too much to take in here
More to find than can ever be found
But the sun rolling high
Through the sapphire sky
Keeps great and small on the endless round

 


Hot hot hot

Jag tror jag nå värmeslag, herregu så varmt det är. Syrran lura ut mig på balkongen så vi kunde lösa korsord, Klarade inte 5 minuter ens.  Vill egentligen ta en dusch men det blir ett sånt himla projekt. Får höra med Maria om hon vill hjälpa mig idag lr imornbitti. För tvätta håret är inget jag längre kan göra själv:/Ids inte skriva nå mer nu då jag bara använder 3 fingrar och är liggandes i soffan. Hoppas ni alla får en bra fredag ia:) Vet ju ia vad jag gör...ingenting!

I´m broken



På akuten lördagnatt mot söndagen. "Jag har jättejättejätteätte ont i armen" upprepades väl ett hundratals gånger. Plus att jag grät väl Nilen, Amazonas och Yangtzefloden tillsammans. Att man är skraj för sjukhus gör ju inte saken bättre.



Nog har man sett sina bättre dagar. Satan vad ont det gjorde. Hade mitt uppe i allt mumlat nåt om att jag måste på jobbet måndag. Läkaren hade bara skrattat.



Vaknar söndagmorgon, helt yr, smärta, dropp, morfinspruta, panik. Måste invänta besked från doktorn.



Allt är ditt fel!!!!



Efter en långs tid väntan kom äntligen doktorn, han hade inget glädjande besked. "Anna, du har en väldigt ful fraktur på den vänstra armen och dessutom är den splittrad. Vi kan inget göra på sjukhuset här i Ö-vik, vi måste flytta dig till Umeå eller sundsvall. Det behövs några speciella plattor vid denna typen av skada och vi har inga sådanna här i stan. Det ser inte ut att bli operation i dag. Nu får du vila ett tag och vänta tills nästa läkare kommer med besked om vart du ska."



Närmare 13-tiden fick jag besök innan jag skulle åka iväg, Sundsvall blev det. Mamma och Maria kom och lämnade lite bra-att-ha-på-ett-sjukhus-grejer + godis. Olle och Karin kom också för att se hur dt var med mig och önska mig lycka till där nere.  Karin lämnade en godispåse med mina favoriter:) Hon kan hon:) Alla var med utom de sura körsbären, dom var slut. Jag skulle ju vara fastande innan operationen dessutom. Typiskt, men eftersom den inte skulle bli idag (söndag) så fick jag äta fram till midnatt.

Taxin kom och hämta mig, en ung trevlig kille från Husumhoodsen:) Resan ned gick ju rätt bra förutom att jag mådde som en sjösjuk sköldpadda. Morfinet hade börja sätta mig ur balans och jag kände hur min mage vände sig ut och in. Kändes mindre roligt när man var tvungen att be honom att stanna OMEDELBART vid vägkanten för att jag skulle pjuka. Det var inte bara en gång jag var tvungen att hoppa ur bilen heller, eller snarare ramla ut ur den. Vid ett tillfälle fick jag ta en kvitto/pengapåse för att vi inte hann stanna. Guh vad pinsamt!
 



Väl nere i Sundsvall var det en evig väntan på akuten, kom ned vid 16 och när klockan närmade sig 20 fick jag komma upp på ortopeden. 4h ensam på en säng i korridoren i akutmottagning, där fanns iaf spypåsar.  Med blandade känslor åkte jag i in i den nya salen jag skulle ligga i, enormt jobbigt att vara borta från sin trygghet och alla i Övik och nervositeten inför narkosen och operationen var ju inte direkt liten heller. Tack alla som ringde och messade mig under tiden på sjukhuset <3!


Nydushad, skrubbab och fastad inför operationen





Benny fick inte följa med på operation :(



Efter 12 kom sjuksköterskorna för att tamig till slussen, det var som en stor väntsal för personerna som ska opereras. Eftersom jag är så psykiskt stabil låg jag inte alls och grät i min ensamhet tills jag somnade. Efrer 30-45 minuter kom narkossköterskorna och hämtade mig. Sköterskorna förskte hela tiden lugna ner mig, jag frågade flera gånger om jag verkligen skulle sova under hela operationen. "Du kommer alldeles strax att somn in...du behöver inte...." ZzzzZZzzzzZZZ



Sjukskötersan tyckte vi skulle ta en bild då jag såg liiite glad ut iaf:)



Ajajaj

Hjälplös, gipsad och i smärta, känner jag mig som en handikappad 80-åring som inte kan ta hand om sig själv. För övrigt är det Annas nya assistent/syster Maria som skriver detta. Anna har nu börjat mumla och prata osammanhängande, så jag antar att det betyder slutet på detta inlägg, men jag bör väl ge henne sin medecin och filtallrik först.   bye bye.

 


broken arm

Några dagars frånvaro igen , har tyvärr inte åkt på semester igen. Har varit på sjukan, operation, hela kittet. Känner mig rätt slut på nu, har brytit vänster armenså man är rätt seg på att skriva. sitter faktiskt med gipset och försker skriva med båda händerna nu, haha ingen bra idee. kliar så förbannat gr det också:( Hur tusan ska man fördria tiden framöver som då? Jag kommer klättra på väggarna! Gaah!

Burn baby burn!

Nu är har man krattat så man nästan blöder på händerna, skavsår iaf. Slängde in krattan nu pga av fikasug:P Hade ju tänkt dra iväg på en jobbig joggingrunda också, vilka dumheter man får för sig. Sitter med träningstoppen nu och laddar får väl se om man kommer iväg. Mina armar har blivit alldeles flagniga, crap! Kan man inte få vara brun och fin ett tag till? Får bli en peeling i duschen sen.


 



Våren i all ära

men....vad less jag är på att kratta! Kan ju även meddela att våran gård inte är den minsta heller samt att vi har 3 stora almar på gården. Deras löv tar aldrig slut. Jag har väl det jag gör till kvälla om man säger så. Tänkte klämma in en joggingrunda också med tanke på att jag inte varit på gymmet på forever. Aja nu ska jag springa ut, tjao!

Sex hos Kat

Har lite brott, hinner egentligen inte skriva här! Ska iväg till Katarina för lite trevliga fredagsaktiviteter;)  Min taxi är på väg hit nu så ska skynda mig att klä mig och sminka till mig:) Kameran skulle ju med också...men såklart så står det på displayen nu "byt batteri" så det var ju mindre bra. Hoppas ni får en bra fredagkväll iaf;) Får väl se vart min slutar!


 
Jag och raring!

Sugen jag blev på att skaffa bruna linser igen! Även om det tog mer lr mindre 2 veckor att få i båda :P Bra de med tanke på att det var månadslinser;) Ska väl ta och skaffa det till sommaren kanske:)


If we ever meet again










Några kort från i söndags, Fredrik och jag skulle åka till en övergiven fabrik i Domsjöområdet. Gick ju sådär, när vi kom fram var hela byggnade borta, kvar var bara en stor sandhög. Haha vi vart rätt förvånade! Istället åkte vi en sväng till Själevad och Byggdugården där, synd bara att det blåste rätt bra där. Vi tog lite kort där sen drog vi vidare till Paddal och en liten "strand" ( kan egentligen inte påstå att det var en strand)  Blåste ju inte mindre vid här vi havet om man säger så. Jag bet ihop och vi tog lite kort här också men sen så drog vi till hans studio igen. Blev ju lite more "wild pics" än vad jag tänkt mig i början, men what the deuce! Ids inte lägga upp nå bilder från det nu. Klockan är 23 så jag ska bege mig i säng så man orkar med morgondagen! Ska bara lyssna på OMG innan jag kastar mig i säng;) Godnatt!


I´ll never be the same



Många musikinlägg på sistone, inte så mkt av rockstuket dock. Mest pop, rnb och hiphop för ovanlighetens skull:P
Fast rocklåtarna brukar mest hamna som lyrics i mina inlägg nu när jag tänker efter. Hur som helst, Timberland, musikgud, så grymt duktig!! Denna låt tycker jag är lite småmysig och refrängen fastnar snabbt på hjärnan:) Vad tycker ni om den?


OMG



I fell in love with shawty when i seen her on the dance floor
She was dancing sexy, pop, pop, popping, dropping, dropping low
Never ever has a lady hit me on the first sight
This was something special ; this was just like dynamite
Honey got a booty like pow, pow, pow
Honey got some boobies like wow, oh wow
Girl you know i’m loving your, loving your style
Check, check, check, check, check, checking you out like,
Ooh (oooh) she got it all
Sexy from her head to the toes
& i want it all, it all, it all

oh my gosh
oh my
oh, oh my gosh


All that she wants




Todays Lyrics

Lookin' for some happiness
But there is only loneliness to find
Jump to the left, turn to the right
Lookin' upstairs, lookin' behind, yeah!


Wanna get diiiiirty?!

Ingen lär ju missat denna, vad tycker ni om Christinas nya stil? Lite väl Gagalike. Inte så att hennes låt är så mkt att hurra för, men videon får däremot lite mer uppmärksamhet. Men inte så konstigt heller. Hon har gått back till diiiirty igen!


Tisdag

Nu har jag fått korten av Fredrik!!! Nu är det att sortera och dela upp dem i mappar! Spännande:) Kommer kanske upp nån här sen:) Får se om jag lägger upp Egyptenbilderna först kanske....men det är så många...tar sån tid. Inte för att jag tänker he upp alla:P Annars så har jag gjort en playlist med all musik jag kan hitta på datorn...fan vad mkt skit jag har!! Sånt man aldrig lyssnat på....and a shitload in GERMAN?! Why? Måste ju fått hem nåt Absolut 10 000 tyska hits?! Inte för att det ens kan finnas mer än 100 sådanna hits:P Bjuder på en bild så länge! Har inte ens kollat igenom hälfen än:)


Godnatt



Nu är jag insmord i massa aftersun och ansiktet med nån Lorealkräm! Har hållit på att välja ut vilka bilder som ska läggas upp från resan, samt vända dem så de står åt rätt håll. Har inte ens kommit halvvägs än. Så det kommer inte bli nå pics idag. Väskan är inte ens upppackad:/ Kanske ska åka iväg på en till trip på en gång:P?
Karin jag kidnappar dig så drar vi iväg;)


Ta mig tillbaka!


Did I tell you

Nej hörrni, detta rosa funkar inte. Får nästan migrän av att titta på den, måste ändra designen igen här. Men det får bli en annan dag. Jag har fortfarande en resväska att packa upp. Har ju knappt varit hemma sen jag kom hem. Blev utång och förfest hos Karin i lördags, sen igår träffade jag Fredrik för att fotas och idag har jag jobbat.
Kändes rätt kul att träffa kollegorna igen faktiskt, har ju varit rätt bitter sen jag kom hem. Brukar alltid bli det efter en utlandstrip, vill hinna med så mkt mer, resa längre, upptäcka mer saker! Denna resa var bara relax och viloresa! Men det var enormt skönt ändå! Får se om det kommer  upp nå bilder här senare.

Nu ska jag hoppa in i duschen, ska ta och använda peelingen också. Goodbye solbränna! Flagnar redan i ansiktet och på boobsen! Typiskt!

Har nynnat på denna hela dagen!


Did I tell you that I love you?
Did I tell you that I need you so?
Did I tell you that the sun shine, where ever you go
Did I tell you that the stars shine
From the border 'cross the Rio Grande
Cast in heaven (in heaven) and set just for you!



Musikvideon var inte direkt så smickrande så den fick inte hänga med hit:P


Lovely


Back in Sweden

Såja då är man tillbaks här igen, har varit lite frånvarande ett tag. Sitter nu på Arlanda City och väntar på flighten hem. Eller hem och hem..hamnar i Umeå. Jävla Högakusten flyg som inte har nå flyg idag. Som sagt...tillbaks till Svergie igen....BLÖ!! Vill inte!!!! Är så fruktansvärt omotiverad att åka upp till Övik igen dessutom, har stor lust att åka in till Sthlm/Farsta och bli inneboende hos Ems.


RSS 2.0