Upgrade you

I'm known to walk alone
But I'm alone for a reason
Sending me a drink ain't appeasing
Believe me
Come harder this wont be easy
Don't doubt yourself trust me you need me
This ain't a shoulder with a chip or an ego
But what you think they all mad at me for

 
Har nyss postat videon Upgrade you! Så det får duga med detta ;) Love this video!
 
 

ass

Den som hade ett nice peace of squatsass alltså! Yes please! Om man bara kunde finna en unns energi och försöka äta och träna bra istället för att kolla på massa fitta snygga människor. Men det är ju måndag imorn, har man tur kanske det händer imorn? Äter just nu kinderchoklad som jag fått av Emelie i ett påskägg. Känner hur fokuserad jag är på det nyttiga?
 
 
Gimme!

snabb update

Mitt internet är dyngslut på mobilen!! I-landsproblem om något. Tur att jag har många listor på spotify nedladdade så jag kan lyssna på musik. Är i Tjärn nu på påskmiddag, skönt med wifi :) Men nu är jag vid storburken. Ska egentligen inte skriva så långt inlägg. Vi ska äta påskgötta och ha en kortspelsturning! Glad påsk på er alla:)
 

pain

Laddat med pronaxen för den enormt trevliga veckan. Mår redan dåligt och den har inte ens börjat. Känner blek och hängig, för att inte tala om uppblåst. Borde skaffa mig en värmedyna, de är ju underbara när man har ont i magen. Blir till att göra te och sova tidigt ikväll. Om jag får sova nått, vet ju hur det brukar vara:/ Hade ett litet snack med grabbarna idag det är väl tur att jag inte blir en otrevlig bitch under den här tiden. Mest låg, tyst och småledsen och sjukt kramig. Haha för kramsjuk är jag ju inte i vanliga fall;P
 
not feeling so good

Beyonce

Vad jag så väldigt väldigt gärna velat se Beyonce när hon kommer till Svergie!! 29 maj! Biljetterna är som jag förstår slutsålda sen länge. Tycker hon är grym artist, älskar hennes musik, uppträdanden och för att inte glömma hennes kvinnliga utstrålning ;)
 
Ni missade väl inte hennes pausunderhållning i Super Bowl?!? Grymt! För er som inte sett det, kolla in det här.
Dessa videos och låtar är några av favoriterna :) Och majoriteten av den är Jay Z med på. Halo ska absolut vara med också, men kunde inte få över videon. Den låten ger en gåshud över hela kroppen.  
 
 
 

Sol!

Oooh jag vill åka utomlands. Kollar på sista minuten resor nu, äre nån som vet om det är vanskligt att åka till Egypten lr? Har varit där för något år sen, helt underbar snorkling, kristallklart vatten och soligt och varmt. Har hittat ett all inclusive hotell i Hurghada som verkar riktigt lovande. 7676:- i pris för 2 pers. Avresa 2 maj alt 9 maj. Måste undersöka ledighet och hur läget är där nere. Samt någon att åka med kanske:D? I wanna go!
 
 
 
Haha uppklädd för utgång i Egypten sist;)
 
Egypt 2010
 

Sunday

Har haft skidsöndag, kolla på 5 milen i över 2h och dessförinnan sett en bit på Vasan:P En riktigt skidsöndag med andra ord, tänkte faktiskt själv bege mig ut i spåret nu när tränden så vackert övertäckta av snö. Men när solen gick i moln så gjorde öven mitt humör det :P Ett stort grattis till Svergie och Johan Olsson för en fantastisk insats iaf. Kul att se att den nummerlösa Petter Nortugh inte ens kom med på pallen! Vi fick äntligen ett guld i detta vm ändå. Och grym insats av de andra svenskarna också.
 
Nu ska jag ta snöstyran och bege mig ut och skotta lite. Traktorn fick inte bort allt då bilarna stod på gårn. Min lilla pärla är nu i garaget och tinar fram. Måste ta och tvätta den också....den tidigare våryran lerade ned den så förbannat. Sen blir det nog en promenad runt sjön...om jag kan undvika skotern. Hade varit kul att få köra lite :)
 
last week pic

Le Boss

Har haft finbesök idag av den gulligast hunden! Han är en blandning av en chow chow ( dom har blå tunga) och Eurasier. 11 månader och skulle te och kramas, busa, slicka på en hele tin. Så söt. Det kommer bli en bra sommar :) han kommer vara på besök rätt mkt i stugan. Alice var imponerande duktig också som hälsade på honom och satt i Marias knä och nosa och iakttog honom. Fräste inte en enda gång :) rakt så jag blir sugen på en hund efter ha träffat. Men det är för mkt ansvar för mig och det kräver så mkt tid, det faktum att jag är hundrädd kanske inte är så bra heller :P men pappa och mamma skulle ju kunna skaffa ;) pappa har ju haft hund sen han va liten och stor gård har dom också :)


Carrotlove!

Var och firade finaste cherie, Sophie häromdagen och hon bjöd på gofika. Jag brukar inte vara något större fan av muffins. Speciellt inte dom som är som en cupcake. För mkt socker och slisk. Men denna morotskaka i muffinsform var som en dröm! Så jag tänkte tipsa er om receptet! Nu är frågan om jag ska idas skriva det här eller länka. Jag kopierar in här:)
 
INGREDIENSER
 
Muffinssmet
2 st  ägg
2 dl  socker
2 dl  mjölk
1 dl  olja(ej oliv)
4 dl  vetemjöl
2 tsk  bakpulver
2 tsk  kanel
1 krm  salt
200 gram  rivna morötter
0,5 tsk  riven muskot
Frosting
100 gram  philadelfiaost
60 gram  smör/margarin
5 dl  florsocker
1 tsk  vaniljsocker
3 tsk  citronsaft
 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Vispa ägg och socker pösigt.
  2. 2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
  3. 3. Rör ner de torra ingredienserna i ägg smeten tillsammans med oljan och mjölken.
  4. 4. Rör i morötterna.
  5. 5. Häll smeten i muffinsformar.( vanliga svenska). Fyll inte riktigt ända upp till kanten.Bäst blir dom om man ställer pappersformarna i en muffinsplåt.
  6. 6. Grädda i 200grader ca 15 minuter. Låt muffinsen svalna.
  7. 7. Rör samman alla ingredienserna till frostingen.Bred på muffinsen med en kniv eller spritsa på med en spritspåse. Använder man spritspåse räcker inte frostingen till knappt mer än hälften.
  8. 8. Dekorera gärna fritt ur fantasin.
 

Suit up

Härligt! Kostym! Körde på Barney Stinson style igår och gick ut i kostym. Iaf kostymjacka, med en sexig svart body under :) och pants. Nykter var jag också, nu är det en vecka kvar på det löftet. Är väldigt sugen på ett glas rött kan jag säga :) blir kul med sexparty brudarna då.

Annars kan jag säga till alla jävlar som
inte ser er för när ni backar. Burn in eternal hellfire. Nån jävel har varit in i grillen på min bil. Har ett fult märke från en dragkula. Kom från i fredagskväll. En Audi som stod parkerad framför mig på dalgatan. Kommer slå ditt reg.nr på måndag. Blir så less. Varför ska sånt här hända nu då man aldrig fått en skada på en bil överhuvudtaget under ens nästan 9 år av körkort?!? Men när man skaffar egen bil blir det på en gång.
Det är bara en plåtburk jag vet. Men en dyr sådan.


RSS 2.0