The same road for far too long



Fear is the weakness in all of us
It's sad to see you go
It's not meant to be easy
But you drag us down
Burden of the evidence grows


true that


Clean up

Då var lägenheten städad. Så skönt! Har dragit på det här länge nu. Nya fräsha gardiner, renbäddat, diskat,  dammsugat, tvättat kök, diskbänk, spis, dammtorkat. Nu går det att känna sig som hemma igen. Grönt och lila är det som gäller. Vill handla lite mer sommargfräsha gröna grejer att pimpa med. Får bli sen. Jag har egentligen inte plasts med så mkt mer småjox. Krattat och sopat "gårn" har jag gjort också. Finns fortfarande lite annat i städväg kvar, putsa fönster, ta mig an badrummet, städa garderoben. Men det får bli en annan dag:P Handla gett jag göra också...börja sina i kylskåpet!


closeup



Må ju säga att jag måste göra nåt åt min trötthet, så fort jag slutat jobbet, ätit middag då somnar jag. Förmodligen för att man kan slappna av och man lämnat arbetet. Men det börjar kännas som att jag gör ju inget annat än äta, sova, jobba. Hele tin. Vart är ens egna kvalitetstid? Nu längtar jag bara till sängen. Orkar inte vara vaken, vill inte vara det heller. Syrran och jag som skulle se film ikväll. Får bli en annan dag. Nu ska jag bege mig. Tjao.

Sov gott



Ska spela lite rumble nu och sen bege mig till sängs. Vill på ett sätt inte gå och lägga mig, för då kommer arbetsdagen så mkt snabbare, men jag vet ju hur det känns när jag vaknar "varför la jag mig inte tidigare för" . Ska lyssna på en av mina absoluta favoriter innan jag stänger den här datorn I just want you  - Ozzy Osburne. Gonatt!

bitter



Är så less på tillvaron, vardagen, allt. Känner mig inte glad. Mest bitter, negativ och tvärsöver. Tycker inte alls om när jag är såhär:(


Underbara älskade In Flames



Imorn, då blire det Umeå med Morgan, hans bror och Peter, In Flames spelar på  Idun. Vad jag längtar! Synd bara att deras "sämsta" framträdande såg jag i Umeå för några år sedan. Men inte pga av In Flames, mest lokalen fel. Dålig akustik och litet utrymme. Det tar som edgen av konserten. Man är som van att se dem på stora scener. Men vad gör det, längtar tills imorn <3

Tränat

Min kropp!!! AAJ! Mina armar väger ton, det pulserar i mina armar, så kallade muskler. EFter ett träningsuppehåll på....jaa? Vad ska vi tro 6 månader? En evighet. Längre kanske? Lisa lurade med mig på ett flexfluxintensivpass. Var kanske lite väl intensivt för en otränad själ som mig. Sen senadraget på det. Jag fattar inte vad det är med mig. Måste vara mina kilklackar som jag har på jobbet som gör de. Fick under passet flera gånger ställa mig mot en vägg och strecha ut vänster foten. Men svettig och helt slut blev vi iaf. JAg kunde knappt andas på slutet. Tänk om jag hade gjort "hela" passet. För nu hade jag jävligt många pauser:P Trodde ju att jag skulle falla ihop på golvet där ett tag. Och alla nedrans armhävningar. Ehhh. Jag har verkligen inga muskler i mina armar! Sen min i min brutna arm....där har nog den lilla muskelmassa som funnits emigrerat.

Men det känns jävligt bra att börja igen. Nu ska jag äta sundare också. Varje gång jag "syndar" ska jag tänka på det där passet. Klart man ska unna sig saker som är gott:) Men jag har en tendens att kanske unna mig varje dag;) Ska försöka lägga upp nån träningsplan nu framöver. Lisa ska försöka dra med mig på tisdagar dit. På torsdag blir det dans, fuego. Latino! Hoppas det är kul. Skaka lite rumpa:) Sen ska jag börja springa igen. Det är mer min melodi än styrka.



Imorgon välkomnar vi träningsvärk. Har ju inte kännt detta fenomen på väldigt väldigt väldgt länge nu. På nåt sätt ser jag fram emot det. Då känns det iaf att man gjort rätt för sig:) Nu jäklar ska jag börja träna igen:D Sommar, korta shorts, bruna ben, beachen, here we come!

puke pink

Jag fick den briljanta iden att den här tiden börja ändra look på bloggen. Blöh. Why pink? Jag är inte ens en rosa tjej. Men nu ger jag iaf upp för ikväll. Och känner jag mig själv kommer den se ut så här ett tag till ändå, ni får stå ut med det här ett tag;) Vintern kändes pase iaf så därför rök den looken. Men till sommaren kanske jag ids göra om den igen:P Nu ska jag bege mig till sängs, nog sent. Vill inte jobba imorn. Vill inte vill inte inte inte:(
Snart helg, snaaart!


J

Luke honey, I online right now! Where are you? This is so typical us! My sister and me are having a Star Wars marathon:P She bought the big blue-ray box! Why don´t you join us;D The force is strong in you:P


When I look back



Dagen fortsätter med Pet Shop Boys. Hehe.

Happy new year!



Jag vill utomlands, nu nu nu! Vill planera, ha nått att se framemot, längta! Aaah! Funderar på hur mkt semester jag ska ta i sommar. 2 veckor är jag inne på nu iaf. Varav Gotland är planerad i en vecka ungefär och den andra veckan....hade ju suttit fint att åka nån stans...NY, Paris igen kanske, Barcelona? En sista minuten kanske:)

Har fått ett rolig och spännande erbjudande som jag gärna hoppar på i vinter. Kollar lite flyg och sådant nu, vilket jag för övrigt hatar. Surfa runt på massa flygsidor och jämför priser och flygtider tills man blir spyfärdig. Angenämnt problem kanske:P Men i bästa fall så firar jag nyår i varmare breddgrader:D

Alice




Påsksöndagen

Min nyktra helg gick ju sådär. Har verkligen karaktär och allt vad det heter. Precis som när det kommer till godis och chips också. Kör på detox en annnan månad:P Lr så kanske jag kör 9/4-9/5. Har varit på tok mkt alkohol på sistone känner jag. 2 dagars flera helger nu. Tar tag i det där....sen.

Hur som helst, igår var jag till Emelie och Viktor igen, surrade, drack och sen drog vi ned på Olles där det var ett band som spelade. Och det må jag ju säga, helvete vad duktiga dom var:O 2 black 2 white tror jag dom hette. Killarna från USA var helt otorliga. Lite blues/gospel style, en såg ut som en ung Lionel Richie och den andre som Sean Kingston. Han var grymmast. Dom spelade all möjlig musik, topplista, michael jackson, j.cash m.m. Riktigt bra! Dom stängde dock rätt tidigt igår, 01, så syster var snäll och hämta upp oss.



Så skönt att vakna upp i Tjärn ( här finns det ju massa ätbart i kylskåpet;) Haha nämen här finns det ju hur mkt påskmatrester som möjligt ju:O Så jag måste ju hjälpa dem äta upp gravad laxen, kalvsyltan, sill, ägg, påskskinka osv:)


Frukost:)

Lär säkert bli en tallrik till av det innan jag far till stan igen:) Igår hade vi påskmiddag med familjen, farmor och Stina. Jag kom bara till förrätten, sen vare stopp. Bra gjort Anna, well done skallas! Sen när fläskfilen och gosåsen och pären kom fram...då var jag proppmätt. Så kan det gå:) Vad är eran favorit på matbortdet kring påsk?


Go West

Ja vad hände här? Jag promenera hem till Tjärn från stan alldeles nyss. Och playsliten som gick var Pet Shop Boys och Villiage people. Go West kanske jag lyssna på 15-20 ggr? Hela låten! Jag är ju expert på att lyssna på en låt en minut och sen byta:P Haha. Tycker den är så harmonisk och lugnande. Jag känner mig så glad och nöjd när jag hör den. Vad säger ni:)? Var på väg att lägga upp musikvideon med Pet Shop Boys, men den förstörde låten totalt. Så det fick detta uppträdande istället. Lite flummigt den också. Men lyssna på låten:) Happyfeeling:)




Go West - Life is peaceful there
Go West- There in the open air
Go West- Where the skies are blue
Go West- This is what we're gonna do
Life is peaceful there
Go West -In the open air
Go West - Baby, you and me
Go West -This is our destiny


Last night

Betydligt mindre dramatisk helg denna helg. Skönt. Igår gick jag ut med Viktor, Emelie, Anders och Erik. Blev besök på Public och Olles. Jag var så danssugen, men total besvikelse över musiken på Olles. Dansa till en låt...lr dansa och dansa...jag stega från ena sidan till den andra. Jättedålig musik:( Var mkt folk ute igår iaf så det var kul. Tiden bara flög iväg sen vare hemgång. Johan brukar sällskapa mig hem efter krogen och efter våldtäkterna som varit så känns det inte alls kul att gå själv. Så han gick med mig hem igår:)



Fick bli min guldiga tubklänning igår, det var de närmaste gult jag hade;) Bilden är från innan julfesten med jobbet.

Påskafton



"Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna
nu brinner din tavla, nu ligger dina kläder ute på gatan
och jag går i dagar i tröjan du hatar"

Sitter och nynnan på en låt som jag absolut inte jag trodde jag skulle ens lyssna på. Svensk rap lr hiphop UIK! Men jag gillar det glada melodin och den egentligen hatiska texten som ändå sjungs så glatt. Linda det här är ditt fel:P Texten är ju iaf lite rolig:)

Nyss hemkommen efter en uppfriskande promenad som egentligen skulle vara en joggintur. Har ju inte tagit mig i kragen än och kommt igång med träningen än:( Man är ju sämst. Men mötte Lisa på promenixen, hon ska nu peppa mig att fara på gymmet och på pass. Behöver lite uppmuntran känner jag. Sommaren är ju snart här. Man vill ju ändå känna sig i form då shortsen ska fram:) Nu blire att slänga sig i duschen och fixa sig för påskaftonskvällen:)

Påskfester

Skärtorsdagen 2006 med Monika, fest på Plattan.




Långfredagen 2006 med Jon, Katarina mfl på fest i Sörliden, därefter Plattan. Good Times!!



Påskafton på Statt 2006, tillsammans med Elin och Monika:)




Påsken 2007 hade Sofia och jag maratonfestande, börja på skärtorsdagen och höll på hela påsken. Haha fun times! Minns så väl när vi var på Harrys och hade hela dansgolvet för oss själva större delen av kvällen. Blev många skratt den kvällen:)








2008 hittar jag inga bilder tyvärr. Massa partybilder från mars och april men vet inte

2009 Långfredagen fest och utgång med Ems



Påskafton firades i Umeå! Vi bodde på hotell och utgång sedan i stan.





Påsksöndagen 2009, utgång med HGS-grabbarna!





2010 firades påskhelgen i Byvattnet med världens bästa kollegor! Skotertur och middag och övernattning. Karlssons kan dom!




Dansade halva natten till massa gammgoa låtar:D

Skärtorsdagen 2012 hos Sophie och Jonas:) Nyktert dock och tidig hemgång!









Långfredagen kommer spenderas nykter och framför en godisskål med syster:) Vi har Sagan om ringen boxen, extended version samt helt boxen av Star Wars:) Glad Påsk:)

Tjarn

Länge sen jag skrev här känns det som. Är verkligen sämst på att starta datorn när jag är i stan. Blev bjuden på påskmiddag hemma i Tjärn idag, lamm! Onsdagslyx må jag säga. Lamm är inte det lättaste att tillaga heller, den har som en speciell smak. Fast på ett negativt sätt. Jag har endast lyckas tillaga det bra en gång. Syster hade gjort det bra idag iaf.

Nu ska jag kolla i brownieslådan om det finns nåt kvar där;) Hörs hej!

S



Kan inte fatta hur fort veckorna går! Jag var ju nyss i paradiset, låg på en strand, badade, sola, hade inte ett problem i världen. Hade gärna legat där nu.

Someone like you



Men lille gullungen då! Vänta tills hon sjunger refrängen:) Gullaheller:)

RSS 2.0