Gråtfärdig

Nää nu äre första och sista gången jag låser upp på jobbet. Jag hade lånat Görans kort och hans kod...han hade till och med skrivit en manual till hur jag skulle göra. Och jo det gick ju bra att låsa upp och jobba. Göran var upptagen idag och kunde inte jobba, utan det blev jag och en kille från Umeå. Men saken var ju den att att Hasse hade inga nyklar lr kort så han kunde inte låsa upp lr igen. Allt gick bra fram till att vi hoppar in i bilarna och är på väg hem igen. Då kommer jag på att jag glömt mobilen inne. Satan!!!! Hasse åker och jag tänker "men hur svårt ska det vara då, jag låste ju upp imorse och larma av. Jo det ska jag berätta för er....det gick jättebra!! Larmet gick och jag börja gråta. Super! Svenne är i Thailand - han gick inte att nå. Göran upptagen på en övning inför en konsert ( han hörde inte att jag ringde) "Jag måste få tag i Mats" men inte kunde jag hans telefonnummer utantill. Dessutom var min mobil inlåst på bilavdelningen! Efter massa tårar och telefonsamtal hit och dit så löste sig allt. Men jag tänker inte larma på lr larma av, låsa lr stänga på jobbet...inte ENSAM iaf!! Jag har inte psyke för sånt här...jag skakar än. När jag väl kommit hem så fick jag tag i Mats och med tårar i ögonen och panikartad röst förklarade jag allt. Securitas hade redan fått tag på Mats, tur det. Nu kan jag väl sova gott inatt.

Nu måste jag göra mig klar! Vi ska på matcompaniet och en 40 minuter...jag sitter i arbetskläderna, har inte duscha lr nåt. Bravo! Aja! Hoppas ni får en bra kväll iaf. Vi är ett gäng som ska på Harrys sen! Weeho!

Let's have some fun

Let's have some fun, this beat is sick
I wanna take a ride on your disco stick
______________________________________________

Nu sitter jag på jobbet...igen...som vanligt! Det ringde just...någon som ville prata med verkstan...fan det är ju jag:S Vardagarna är det ju jag:P Men inte idag. Skönt det var att säga "nej tyvärr verkstan är stängd idag" Vi pratade ett tag om hans problem, jag tror jag var till någorlunds hjälp iaf. Så fruktansvärt svårt det är att sätta sig in i allt vad som har med bilar, funktion och tekniska delar. Jag bad han ringa igen på måndag iaf. Men jag lär väl få det samtalet då, eftersom jag sitter på verkstan. Men jag har ju Ingemar:D:D!

Nu är fikat slut! back to work!

I promise, so easy to say, and easy you failed


I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again

Mr. Perfect don´t exist my little friend
And I tell you it again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, Well I´m
definitely not alone, well I´m not alone

___________________________________________________________________________________

Ikväll har Karin, Gunnar och jag varit och bowlat. Vi fick banan vid halv 22 fram till 23. Jag säger då det...det finns ingen talang när jag bowlar allt är bara ödet och tur! Rännan, rännan , ränna, strike, strike, rännan, spare, rännan, spare. Jaa en riktigt medelmåtta...fast inte så bra poäng ändå:P Jag minns inte riktigt vem som vann;) Inte vare jag iaf:P
Sen drog vi på Max och satt och snacka i ett hörn, Karin åt et glass, Gunnar en miniburgare av nåt slag och jag en vatten. Wooho!  Nu ska jag hoppa i säng för jag har mer lr mindre tagit på mig att jobba imorn:/ Det kommer en säljare från Umeå imorn och han har ingen nyckel lr kort så han kommer inte in i byggnaden. Tanken var att jag skulle åka dit och låsa upp för honom ( vilket jag aldrig gjort:S) Men om man liks klivit upp på morgonen för att åka på jobbet och låsa upp så kan jag liks jobba. Min baby är fortfarande kvar nere på Arlandaparkeringen:/ Hade varit kul att haft Insignian i helgen, vet inte riktigt varför jag inte tog hem den istället för Görans 9-3:a. Men jag gillar Saaben väldans mkt<3!

Humöret är långt ifrån på topp, vet inte riktigt om jag kan få ned allt jag känner och tycker just nu. Vet heller inte om det är så bra att skriva allt här heller. Jag får ta ut det med Volbeat inne på mitt rum istället.  Jag är less på den här karusellen!

Sov gott allesammans, hoppas ni haft en bra fredagkväll!

En extra hälsning till Karin och Gunnar:D<3

Torsdag - Hockeykväll:)

Jobbet har gått bra idag (numera igår). Men oj vad jag längtar till helgen! Känns inte som man sovit ut på riktigt länge nu! Stefan bjöd mig på lunch idag :D:D! Det var snällt. Jag bjöd han och Fredrik på Max i lördags så han ville väl ge igen:P Safarikäk blev det, fisk! Mmmm! Man äter på tok för lite fisk har jag upptäckt. Planen för eftermiddagen var redan lagd, äta och sova. Meeeen så blev det inte. Det var fanns en biljett över till hockeyn så Stefan fråga om jag ville följa med han. Joooomeen:D! Såklart!  Modo mötte Timrå. Och det märktes att det var derby Två norrländska lag som väldigt gärna villa ta hem 3 poängarn.  Timrå hade fått med sig en stor klack också...vissa delar av matchen hörde man bara dem.
Matchen var spännande och rätt underhållande att se. Men satan vad hungriga vi var! Det blev korv med bröd jakt i periodpauserna...båda pauserna att tillägga. Första pausen köpte jag min en gottpåse till mig och korvbröd, kaffe till Stefan.  Men inför tredje perioden så kunde vi inte hitta nåt käk!! I ena kiosken var det slut på korv...i nästa slut på bröd...i tredje båda...inte ens kaffe fanns! Till slut sprang jag på en tjejkompis (Anna) som jobba i en annan av kioskerna. Hon hade en kaffekopp kvar, som jag fick:) Tack! 

At work

Sitter på jobbet och har en lite fikarast:) Dricker mitt tee! Mina kollegor kallde mig för teedrottningen idag, haha, jag är nog den enda som dricker det bortsett från några kunder då och då:P Idag har vi mkt bokningar på verkstan och en del obokade bilar dessutom. Alla vill ha sina bilar så klara så fort som möjligt, vilket man förstår. Men det är svårt när det inte alltid finns tid till alla. Lätt att folk blir less på att vänta. Just nu sitter jag och försöker ringa till min gamla skola, KY-Turismakademin. Upptaget. Jag får försöka igen sen:)

Sov gott!

Dags att hoppa in i duschen, ta en kopp tee och sen sova! Natti Natti på er:)



Lindas examensfirande!

2009.01.19 Firande av att Linda tar examen:)

Lite bilder från kvällen:)


The lovely couple of the evening, Hella and Linda:)<3




"Yeah, I´m talking to you"










At Harrys:





Tugummi i mun, snyggt Anna:P







Thankyou for a great evening;)


Promenix:)

Ikväll gick jag på en mkt efterlängtad promenad! Så skööönt att komma sig ut. Pappa och jag började att gå runt sjön sen så gick han upp till Bosse. Jag fortsatte mina steg runt Lillbakssjön, med mig, på telefonen hade jag Karin:) Hon fick följa med hela vägen tills jag var hemma. Visst var det jobbigt i skogsuppförsbacken;)? Påpälsad var jag också!


En bild som jag tagit vid en glänta vid Lillbackssjön -06

Igår så somnade jag ...jaa vad var klockan....mellan 6 och halv 7? Jag var totalt slut på. Hade inte mkt till ork. Inte konstigt med tanke på hur helgen och föregående vecka sett ut. Sen med tanke på hur situatioen är på jobbet så är man inte så glad:/ Vi har fått ett lite sorligt besked, jag kommer skriva mer om det sen nästa vecka. Då kommer vi att få mer information.

Jag är lässugen känner jag! Det skulle vara mysigt att lägga sig i sängen och sträckläsa en riktigt bra bok! Var jag nu kan hitta en sådan i min bokhylla? Haha:) Vad har ni gjort idag då:)?

Vem är du:)?

Jag satt och fundera lite ikväll angående vilka som tittar förbi här på bloggen. Man blir ju lite nyfiken på vilka som är här och läser:) Så lämna gärna en liten hälsning i detta inlägg vettja:) Kram på er!



Helgen part 2

Inga bilder från denna dag:/ Jag och kameran lever ju ett riktigt samboförhållande. Hur kunde vi missa detta? Ni får nöja er med lite old pics!

Lördag: Opel Insignia invigning, vilket folk! Mkt stor intresse av årets bil och positiv kritik. Jag hade fullt upp hela dagen och det var jättekul att vara tillbaka på bilsidan:D Det tyckte kunderna också. Tiden bara flög iväg...första gången jag kolla på klockan var hon närmare 2! Då vare bara en timme kvar till stängning:O En mekaniker fråga om jag vill följa med han på hockeyn också. Yeeaj,
 
Modo vs Linköping. Kvällsmatchen. Det var mkt folk och barerna var fulla med fulla människor. Kul med hockeyn ändå, känns bra att man fått se så många matcher som man har:) Sittplats alla ggr och inte betalat för nån;D Haha.

Kvällen fortsatte med och jag hälsa på Karin uppe på hennes jobb:) Surprise! Jag tror inte ritkigt hon fattade vad som hände där. "Är inte besöktstiden över" tänkte hon. Sen såg hon att det inte var en vanlig besökare utan jag:M! Hennes kollega drog en konstig kommentar "......lika som bär"  Vi fattade inte riktigt vad hon prata om. Men innan vi går lägger hon till " visst är det du som är tvillingsystern" Haha! "Nää inte direkt"



At Karins place byter jag om till min nya partyoutfit:D Jättesnyggt svart långt linne från Gina ( har inga bilder än) med stor urringen bak i ryggen. Så det var att skippa bhn. Framifrån var den som ett tält! Karin satte fast säkerhetsnålar vid armarna...så att man inte skulle dansa fram boobsen:P

Egentligen skulle jag träffa upp Patrik Ödling och co efter hockeyn, men dom skulle dírekt på Framnäs och sen Harrys. Och jag var inte ombytt och klar så vi bestämde oss för att ses på Harrys istället!

Patrik och jag ( från juli 08)

Jag hängde med Stefan på fest hos Peder istället. Jag trodde det skulle vara lugnt där och att dom bara skulle öla innan krogen...icke då. Där vare massa folk! Många undra varför jag hade tagit på mig linnet bak-och-fram! Ha-ha:D!  Sing-a-long tema verkar vara genomgående på deras fester, vi sjöng och dansa en massa! Tomas underhöll med en jäkla cowboydans, jag bröt ut i gråt. Ullis och Tomas teamade ihop och spela Lars Winnerbäck...vilket inte var så populärt bland de andra.


Ullis och jag ( från i somras)

När klockan närma sig halv så begav vi oss in till Harrys. Löningshelg och kvällsmatch Modo, man kunde ju planerat en tidigare ankomst kanske? 1 och en halv timme i kö!!1 OCH EN HALV! Jag har inte varit med om dylikt! En 10 minuter efter vi kommit blev det en ut och en in. Kaos i kön vare dessutom, folket hade dragit ned repet som omgav kön. Nu fanns ingen avskiljning mot dörren heller. Alla stod som i en klump utanför dörren. Vakterna kunde inte släppa ut folk lr släppa in. Jävla hjärndöda människor det finns...ingen ville ju flytta på sig. Vakterna sa bara att " backar inte ni så kommer ni får stå här hela kvällen, ingen kommer ut och ingen in" Vi splittrades rätt fort i kön...Tomas, Ullis och Peder kom in snabbare. Jag, Stefan och Fredik fick stå kvar ute i kylan. 1.00 kom  vi in på Harrys. Stelfrusen! Fort in på dansgolvet och få upp värmen! Shake that ass!

Afterparty at Max - no comment! Haha!

Homearrival-  03,50

Work sunday

Helgen!

I fredags åkte vi upp ett gäng till Kubarinken Husum! Det vankades hockeymatch! Det är tur man är i form och riktigt talang(lös)full när det gäller att åka skriller. Karin och jag ladda upp med skridskor, täckbyxern, jacka, vantar...ja rubbet! Trodde vi iaf. När vi väl var på plats insåg vi att vi var de enda som inte hade hjälm:S! Ska vi spela så hårt?!

Men innan varje viktig hockeymatch är det ju viktigt att man ätit en god och energifylld måltid. Så vi drog alla på Pizzeria Rio i Husum:P Vi som åt var Stefan, Peder, Kalle, Ingemar, Frank, jag ( vi från jobbet) bihanget Karin, Carola, Amanda, Anders, Stina, Ullis, Mogge ( med dotter Angelina) Thomas! Björn kom lite senare för han var tvungen att åka in på jobbet då han hade jour. Men han kom i tid till maten iaf:) Jag käkade en pizza! När vi laddat upp med mat och jäst ett tag var det dags att fara till "Arenan" och byta om!



Björn var jätteglad att får vara med på bild;D


Jag fick hjälp med skridskorna;P Tack mamma Karin;)


Karin:)


Stefan hade ju drömt att jag var hockyproffs....ja här har ni na:)


Några kändisar var på plats! Ulf och Axel!


Käärin åkarn!


Proffsen!


Björn och Stefan:D Alla killar som var med hade ju spela hockey i sina yngre dar. Hyffsat utklasad man var! Jag vet faktsikt inte vilket lag som vann. Jag tror vi förlora? Om vi vann borde jag ju veta? Lr?




Jag fick för mig att jag skulle mula Björn, vilken pangide. Jag ångrade mig bittert kan jag säga. Något envis han är då...jag skulle få igen i tusenfald innan han gett sig! Sen låste han in mig i blien!! Jag kom inte ut! När jag väl kommit på ett sätt att komma ut så gick larmet på bilen. Lika bra att sitta kvar:P

Vi drog vidare upp till Kalle och Carola, där höll vi igång halva natten! Det var jättekul! Vi spelade Rock Band:D! Stefan var kung på trummer! Det var enda grejen jag inte prova...för mkt att hålla reda på:P Tomas var riktigt duktig på guitarren, jag körde bas, sång och guitarr...inte alla på en gång dåra:P Karin som blåvägra som satan att spela...jag kommer aldrig i hela mitt liv få se henne lira Rock Band lr Guitar Hero har jag insett nu. Lr hon sjöng ju faktiskt. Klockan slog 03.00 och nu börja tankar att vi kanske ska dra in till stan. Både Karin och jag skulle ju upp och jobba lördag. Men det var verkligen en kul kväll:D<3:D Roligt att Stefan och co tycker det så roligt att styra upp aktiviter och att man får vara med! Karin har ju blivit part of the gang också!  Dom är riktiga entertainers, speciellt Kalle och Stefan;D!

På vägen hem spela vi musik som fan...haha! Tomas och jag sjöng Eloise och Afterlife ja jag vet inte hur många ggr, ingen skönsång direkt. Mest bara vrål:D Volbeat och In flames också!! När man väl kommit i säng var klockan över 04 på lördagmorgon! Yeeeaj! Upp igen om några timmar, what a joy!

Opel Insignia - Årets bil





Öppethelg visning Opel Isignia på Motorcentrum! Öppet till 15! Kom gärna in och titta:) En någorlunda sliten trött Anna finns på plats;) Hon mår som hon förtjänar haha. Jag har inte än lagt upp bilderna sen hockeyn, det får jag göra sen. Har en massa bilder och oskriva helgbloggsinlägg nu att gör nu. Nä nu ska jag börja arbet. Föresten...träningsverken som aldrig kom igår efter hockeymatchen i fredags...den känns nu:P

Paaartä!

Hemma från krogen och diverse "efterfest". Bra gjort. Ikväll har jag umgåtts med lite jobbarpolare, förfest hos Peder och sen utgång på Harrys. Stefan, jag och Fredrik fick stå forever and ever ( de andra hade trängt sig före) i den värsta kö jag nånsin stått i ( till krogen) Det tog 1 och en halv timme att komma in. Varför vi stod kvar var ju en annan femma. Lr jo just..Stefan hade blivit av med sin jacka på förfesten...en annan kille hade tagit den av misstag. Och innan vi fick tag i den karln och han kunde komma ut med jackan från Harrys så hade vi mer lr mindre kommit oss hela vägen längst fram.

 Klockan är nu 03,52 och även imorn  (läs idag söndag) så ska jag jobba. Ansvarsfullt Anna. Roligast ikväll var väl våran vadslagning om att åka genom Maxdriven utan kläder lr åtminstone med underkläder. Haha. Tur att mina strumpisar och klänning satt som berget;) Sen bjö jag grabbarna på käk också, snäll jag är:) Har iaf haft en toppenkväll!  Lika bra att hoppa i säng på en gång nu och inte sitta framför datorn och uggla.

Inga kort togs ikväll tyvärr:/

Sleep tjght!

Helkväll i Husum:D

Ansvarsfulla Anna kom just hem...klockan är 04,13 och jag ska upp om några timmar. Ska jobba idag. Bra va? Därför borde jag väl inte sitta här och skriva? Haha. Iaf så har jag haft en kungkväll i Husum med grabbarna från jobbet och ett bihang till dem:P Karin var mitt bihang:D! Pizza på Rio, hockeymatch på Kubarinken, partyhelkväll hos Kalle och Carola!


Sleep tight!! Jag berätta mer imorn:D!


Packat skrillern!

Imorn blir hockey för hela slanten!!Kubarinken Husum!!! Ska jag göra mål lr vad?! Hahaha, minns inte när jag åkte skridskor sist:S När jag spelade hockey? Har jag ens gjort det? Bra att Stefan drömt att jag är värste hockeyproffset , då vet jag ju vart ribban ligger. Men det kommer nog bli riktigt kul:D Jag vet knappt vilka vi blir imorgon men men. De flesta mekanikerna ska med....2? Haha...aja vi blir ett gäng från jobbet iaf:) And Karin! Hon bangar inte på sådanna aktiviteter inte! Vi hade tänkt smygträna ikväll...men risken att vi är alldeles ömma och blåa imorn är stor då:p

För övrigt har jag nu märkt att tangentbordet börja bete sig konstig igen....jag tror jag blir galen!!

Jag lämnar dumburken, orkar inute sitta här och redigera varje bokjstav jag skjriuver., suck!

Sitter offline på msn...då man knappt kan skriva här så äre svårt att ha kojnversationer med folk;/

Sleep tight people




Badboy syndromet

Såg ett nytt avsnitt av GG idag, vad äre egentligen med tjejer och badguys?! Lovely evil Chuck...dominant, alltid ett ess i rockärmen, hes stämma, en överlägsen kaxig stil och utstrålar bara enorm självsäkerhet. Är otrogen, respeklös, kör över de flesta i sin närhet, nonchalant . Vad är de för attraktivt med det egentligen? Spännande? Kan det vara när de väl visar den där lilla förnimmelsen av medkänsla och omtanke? It sure turns me on! Haha! Varför? Nånting är det iaf.  


No pics

Har inte orkat ladda upp nå bilder än på datan, det får bli imorn. Har en hel del helguppdatering som är ogjorda också. Får väl göra en snabbresume på det sen. Imorn är sista dagen med baby, min baby som drar till Arlanda imorn...där ska den stå på en parkering i 2 veckor innan den kommer hem igen:/ Gonna miss you!

Natti gott folk!

Vårat och deras

Sitter på lunchen och äter pasta med köttfärsås:) Mumma! Men jag ids inte springa till mekanikernas kylskåp och hämta ketchup. Har fått min arbetszipperjacka nu...känns väl bra. Men lite boring att gå runt helsvart varje dag, svarta byxor, svart jacka, svart kupé:/ Mkt roligare när man fick klä sig fint och ha kavaj på bilavledningen. På tal om avdelningar...är så less på allt avedlnigstänkande på företag. Helt plötsligt är det dumt att jag närvarar på en datautbildning som sker på plats om vår nya Opel Insignia! Det ska jag ju inte lägga mig i nej då....det är ju BARA bilavdelningen. Det lär ju inte vara så att vi på verkstaden kommer komma i kontakt med den bilen? Lr?  Sen att jag jobbar på bilavdelningen nu på invigningshelgen ...då lär jag ju heller inte behöva vara insatt i vad produkten är. Lr?  Våra och deras! Jajamän. Jag trodde vi var ett lag?

Passion for kladdkaka!

Kaaarin hängde med mig hem after work idag:) Vi åt, snacka, var ute och körde skoter. BUMPY RIDE!
Oooo vi bakade också, vad vår kladdkaka blev god! Perfekt kladdig, perfekt gräddad och perfekt vaniljsås till! Jag är så mätt att jag spricker! Jag fattar inte att man kan sluta äta när man är sisådär mätt...rätt nöjd liksom Nääähää man ska trycka i sig så mkt det bara går....5 bitar!! Jajamän! Nä ni nu ska den här kladdkakan hoppa i säng:) Mer om idag och vad som hände i helgen imorgon! Jag som tänkte ringa fröken M.Westin idag också:O Känns som det blev lite sent för det:/

Natti natti!


Försov mig idag:/

Jag tror aldrig jag riktigt försovit mig på länge länge länge nu. Men så kom måndag den 19/1...jag hade inte ens ställt väckarklockan så jag får väl skylla mig skälv. Men egentligen...räknas det som en försovning när jag inte ens vaknat en första gång? Lr är det bara en sovning sen jag gick och la mig söndag natt? Hur som helst så hade jag turen att syrran var hemma och skulle åka med mig in till stan. Så när klockan var halv 8 så kom hon och fråga om vi skulle fara snart. Jaha ja tänker jag...väckarklockan har inte ens ringt så whats the hurry? Vi skulle dessutom hämta upp min granne kvart i 8. Jag ringde på jobbet på en gång och informerade om min troligtvis sena ankomst. När jag väl ätit, klätt mig, sminkat mig och packat mina grejer så åker vi och hämtar upp Lisa, klockan är nu 08.50. Anländer till Nolaskolan en cirka 10 minuter senare och sedan befinner jag mig på jobbet  08.05. 5 minuter sen är jag av en försovning som var 40 minuter! Vanliga fall kommer jag till jobbet 07.59:P Vad tusan gör jag med all tid på morgonen när jag kliver upp 06.50?!?!

Middag på Olearys ikväll:)

Ikväll ska vi fira att Linda Grundström tagit examen:D Grattis gumman! Tänk vad fort tiden går, det var ju alldeles igår vi tog studenten tycker man. Kl 19 ska vi mötas på Olearys, jag drar till Olle innan så går vi ned ilag:) Personligen så är jag inte ett så stort fan av Olearys mat:S Har inte fastnat för nån rätt...sen är det väl inte direkt stan billigaste restaurang heller. Jag börjar redan nu känna mig väldigt hungrig. Brorsan och jag har varit på stan idag, faktiskt väldigt kul:) Ja har köpt en ny klänning och kofta. Får se om jag ids ta nå kort och lägga upp här sen.  Nu ska jag hjälpa syster med middagen. Pusshej!




 

Rena Rama Rolf

Sitter i soffan framför brasan och ser på Rena Rama Rolf med mamma och pappa:) Supermysigt! Vi har skrattat en massa, serien är från -94!! Jag var bara 9 då den sändes...herregud! Nu ska jag hämta lite pepparkakor. Sen blir det sova tidigt ikväll, är så trött efter denna eländes arbetsdag på jobbet. Ska bli så skönt att sova ut imorn. Nu tillbaks till göteborsgänget!

When the mood strikes, dont fight it

Som min käre vän Huuhka once said....When the mood strikes, dont fight it! Tyckte det lät så bra 456!


Miss u man!


:)


Underbara Gabi

Hahaha jag har haft så  kul åt Gabi ikväll, inte är hennes skratt lika fagert som hennes looks:P
Susan har just berättat för henne att hon legat med en annan man! Iaf tror hon det, hon vart fruktansvärt på lyset kvällen innan och hon vaknar upp med denna man i hennes säng på morgonen. Men hon vill inte berätta för Gabi vem han är. Sedan kommer deras ena böggranne förbi och är orolig för hans pojkvän inte sov hemma. Vilket gör att Gabi lägger ihop ett och annat om vem Susan varit med, lr rättare sagt tror hon varit med:P


Me - during my eat less exercise more period!

I början på 2007, det vill säga mars, fick jag den briljanta ideen att jag skulle börja träna.
Träna träna träna. Arbetslös, ledsen och allmänt nedstämds spenderade jag mkt av min tid på Step In/One Life.
Vad det gällde föda och äta iom träningar var jag inte så noga  med. Spelade det någon roll? Kroppskomplex kan verkligen stiga en åt huvudet, strävan efter att duga, nå upp till de målen man tror
omvärlden och medmänniskorna vill ha. Nu när jag tänker tillbaka på den perioden så inser jag att jag hade problem. Inget som jag då vill erkänna, om jag ska vara helt ärlig tror jag heller inte att jag visste om det.
 Varför tränade jag som jag gjorde? Åt lite? Jag minns inte exakt vad vågen visade som minst...men den stod på 52, nånting mer. 52?! Jag är 173 cm lång dessutom.
Om jag räknar ut mitt dåvarande BMI med en längd på 173 och vikt 53 så hamnar jag på 17,7. !!

Ungefärliga gränser för vuxna:
UnderviktigIdealviktÖverviktFetma
< 1919-2526-30> 30

När jag idag tittar på bilder, ser jag hur insjuket smalt anstikte jag har, knappt bröst, lr rumpa. smala lår!













Random Partypics - 07.07.28

Jag sitter och tittar igenom gamla partymappar:) Här kommer lite bilder på förfesten hos Monja innan förfesten hos Toffe och Petra innan utgången på Olearys;)


Jag har en tendens att sitta i underkläderna på förfesterna, haha, det är så jäkla varmt i folks lägenheter;)


The rockers!





Hos Monja

Petra, Nikko och Sandra!




På Olearys toalett:P


Me and Gunnar<3



Croatia-albumet klart:)


Nu har jag äntligen fått ett fotoalbum klart:) Min och Emelies resa till Kroatien! Visste ni föresten att vi blev bjudna på den:) (Vi stod för flygstolen till Split)  Kryssning i de adriatiska havet i en vecka! Varmt och mysigt! Med en av de bästa resekompanjonerna man kan ha -
Emelie Wadle:D<3

Vilken fylla hade du i helgen?



Askungen
- Du kommer hem och har tappat en sko o kläderna är trasiga...
Jag har mer tappat en arm än en sko på denna bild:P


Den fula ankungen - Du vaknar med en äkta hälft som inte är din, denna är snyggare...



Rödluvan
- Du vaknar med din mormor i samma säng...



Snövit
- Du vaknar med 7 främmande män i sängen...



Lilla sjöjungfrun
- Dina fötter klibbar ihop o de luktar fisk...

Haha denna bild och text hade jag roligt åt:P



Joakim von Anka - Du vaknar och har en stor hög med pengar men inga byxor...




Kalle Anka - Du vaknar hes och börjar skälla på alla i din närhet...


Bambi
- Din ben vägrar lyda dig och ditt huvud känns tungt som en badboll...



Tarzan
- Du vaknar halvnaken i skogen o undrar varför du är så hes...



Törnrosa-fyllan:
 Du slocknar i hundra år.



Kejsarens nya kläder-fyllan: Du vaknar upp helt naken i rännstenen och upptäcker att en folksamling står och pekar mot dig.


Stålmannen: Din kropp är både röd och blå, och folks viskningar låter som höga skrik.



Pippi Långstrump: Du vaknar upp mellan en häst och en apa och en kappsäck full med guldmynt.


Stora stygga vargen: Du har så taskig andedräkt att du kan blåsa omkull ett hus.


Attila: Du lämnar kaos och förödelse där du drar fram.



Christoffer Columbus: Du vet inte vart du är på väg, inte var är eller när du kommer fram.



Microsoft: De flesta av dina kroppsfunktioner krånglar och du vet att du inte hinner fixa till dig innan svärmor kommer, men du vägrar erkänna att det är ett problem.

och två till, tyvärr hitta jag ingen passande bil;/

Hans och Greta: Du kan lätt hitta till toaletten genom att följa spåret av nattens uppkastningar.
Nalle Puh - Din mage har svullnat upp o din mun är kladdig...


Kladdiskaka

Ikväll så gjorde jag och systeryster kladdkaka, jag fick ett sådant supersug! Vaniljvisp till:D! MMM! Vi satt och såg på Top Model också...kanske inte så bra combo att sitta och smälltrycka i sig kladdkaka och titta på massa skiny chícks. Jag tyck dom bara blir mindre och mindre för varje säsong. Roligt att en av modellerna är en f.d kille:P Hur som helst...jag skulle inte ge upp all fet och god mat samt söta och smarriga efterrätter för att se ut som dem! Orka gå på diets och träna som fan...nä min kladdkaka är too precious and yummy!:D

Inte har jag orkat ladda in gårdagens bildern från skoterturen, middagen, festen hos Westerlund heller.

Jag blev för övrigt kallad "toffel" igår också:P Ovanligt att brudarna åker på den kommentaren:P Bara för att vi gick och la oss halv 00? Var klockan så lite? Haha! Somnade på stört!


Nu väntar sängen:) Sooooova<3

...

You better be there

At work

Sitter på jobbet och har min fikarast, men tyvärr har vi slut på te:/ Jag som var så tesugen! Jag måste ju vara den enda på företaget som dricker det, alla andra dricker kaffe:P Det gör jag bara när Paavo är här:) Jag funderar på att dra ned på Coop sen och köpa på oss ett litet teeförråd:) Läs stort, hahaha jag vill ha massa smaker att välja bland jue!

Döhungrig är jag också....blir jämnt hungrig kring 10tiden, förstår inte hur jag gör....äter ändå en stadig grötfrukost! Men den håller väl sig inte längre. Det roliga är att jag är den som för det mesta äter sist på jobbet...min hunger lägger sig vid sisådär 11 sen tar jag min lunch vid 13.

Nu äre back to work:) Vad gör ni idag?

Fotografering hos Fredrik 6/1

Det blev ingen tur ut i snön! Det blåste och var kallt. Man kanske kan lägga till lite snö på bilderna:)? Inte för att det skulle synas direkt mot den vita bakgrunden:P Jag gillar min mössa, min halsduk och vantar. Köpta på Indiska för denna höst-vintersäsong. Jag har kommit fram till att jag egentligen inte passar i mössa. Men denna duger gott och väl:) Annars har jag ju min snygga Motorcentrummössa;) Jag har fått en hel del bilder av Fredrik idag och har suttit och städat och sorterat! Vissa bilder är så roliga att man nästan fäller en tår och vissa så hemska att man nästan då också fäller en tår:P Men en stor eloge till Fredrik iaf för han är så grymt lättsam, snäll och duktig fotograf:) 
 



Fotografering hos Fredrik 6/1

Ett axplock bilder :)







Grammis 2009

Underbara Älskade In Flames! Håva in priser nu!


Dumma tangentbord

Idag så var jag hos Fredrik Åström, fotografen, för er som inte vet det:) Väntar ivrigt på bilder!

Mitt tangetbord lever sitt egna liv. Är så ARG! Se för er själva. Så här kan det se ut när jag skriver.

Vet själv inute om jag ska slänga ut 0hela skiuten 0så 0arg öär jag
! Om jag0tarta 0om 0den 0så 0jänder 0iungt heller., de44Det 0kjoimmer 0massa 0siffroir 0när 0jag0 tryckjer 0boikjstäver. nNån 0som 0vet 0vad 0det 0kjan 0vara
?
Det är 0otroilkiug stölradnde., Sen 0ölpponar 0den 0uppo 0massa 0fölnster ockjså....4som 0att 0den 0troir 0jag gr den 0koirtkjoimmandon 0för 0det

Nä jag gr 0upp. Det 0år 0knappot 0att 0skjriuva 0po 0åmsn 0helklker., 0fuckj
!
!

Nya pics

Idag fick jag bilder från en av fotgraferna som var med vid plåtningen i Degersjö i somras:)






26 dec Party at Niklas place!



Jag missade att det var temafest;P


The Cowboy;)










Typ enda bilden på mig under kvällen:P


Jadu vad händer här då? Hmpf hmpf?!



OLEARYS NEXT!

Juldagenfest part 4

MOT HARRYS!! REDIGT BERUSAD - REDIGT PÅ G!!









Grymt bra kväll:D:D:D


Juldagenfest part 3








Juldagenfest part 2

Mot Patrik Ödlings lya! Alltid paaaartä där
!
Viktor var allänt glad att se mig;D!


Niklas likså:P






Partymästarn himself


Mitt i grädden va Karin?;)










Nu börjar det gå utför...haha!

*Toalettbild - censur* Lr hur Karin;)






Karin vad har du i handen:P?






Bilden talar för sig själv, Hahaha! No more drinks!!

*Bild på Karin - censur*


2 riktigt bra människor =)


Tippenhatten såklart!!

Sen out of the blue så försvann Karin, minns inte när minns inte hur. Jag tog mig till Westerlund igen. Checkade läget och drog på en annan fest på nygatan - Toffe och Petra!



Juldagenfest part 1

Festen börjar i Nikko och Sandras lägga på nygatan!




















Helg igen

Nu äre helg igen, fan vad man är ledig jämnt:D Inte mig emot;) Haha! Men det var faktiskt skönt att komma på jobbet idag, träffa alla kollegor och faktiskt göra nån nytta. Kortdag hade vi också, vi sluta 15:) Nu sitter jag och planerar för morgondagen, ska nämligen till fotografen:) Det var ett tag sedan nu. Ska se om vi kommer på nåt roligt. Fotorrafen var inne på underkläder, men får se vad de blir med den saken:P Jag ligger väldigt efter i uppdatering på bloggen I know. Massor av festbilder måste jag lägga in också, likaså julbilder. När ska man ha tid med allt!?


Och jaa.....ja ska byta header snart! Inge julbilder nu heller:)!

Eco eco eco in my head!

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up


RSS 2.0