Sova sova:)

Nu blir det hopp i säng:) Har jobbat över idag tillsammans med mångar andra kollegor, inventering av reservdelslagret! Det ni! Det tog sin lilla tid och vi är inte klar än, kom hem runt halv 22. Man kände sig alldeles yr av alla artikelnummer, hyllnr och dylikt. Kommer säkert drömma mardrömmar inatt:P

Todays Lyrics

You take a knife and carve it in
Want to see your faults
As a part of your pretty skin
Everyone has a tragedy
I want you to wear yours in pain

Again and again
Your face reminds me of a bleak future



 "No More Pretty Faces"by Silviothemilvio


Söndag

Nu ska jag klä mig för ett pass på gymmet! Nu jäklar:D Motviationen fanns där alldeles nyss tills jag satte mig ned och betalade av lite räkningar och pengar till familjen. Sen att internet hänger sig stup i kvarten gör inte saken bättre. Nä nu ska jag packa ned schampo och balsam m.m i träningsväskan. Men måste på sjukhuset först och hämta hörlurarna som är i Transiten. Dumt att lämna dom i den bilen. Måste ju ha musik när man springer på löpbandet:D!



Gårdagen bestod av tacos, hockey och utgång! Får skriva lite mer om det sen:) Blev så överraskad när Martin Eriksson ringde på kvällen och sa att han var i stan:D Blev yberglad! Så jag träffade han och Nikko på Harrys senare. Kan inte fatta att det är så sällan man ses, men det klart det är ju en bit till Sthlm också. Inte så att det bli många helgutflykter dit. Men iaf, blev jätteglad att träffa dig igår Martin:D!!




Burn in eternal HELLFIRE!

Förbannad, pist, utelak...kalla det var ni vill. Godnatt!!


DOA

Nä nu ska jag faktiskt gå och vara lite geeky (som att Avatar inte räcker;P) Är sugen på att spela lite fightingspel, Ayane och jag har varit ifrån varandra alltför länge nu:P Nån fler som har spelat/spelar DOA? Hoppas bara inte skivan buggar, den har en tendens att göra det. Mitt ständande slutade iaf med att jag provade massa klänningar och skor! Samt underklädesrensning! Haha:) Sen massa partymusik i bakrgrunden, så det jag egentligen är mest sugen på är att gå ut och dansa och shaka loss. Men icke! På med morgonrocken och bege sig ned kanske:) The little black dress får stanna i garderoben, iaf en dag till;) Vad gör ni ikväll?

Nu när jag kom in på DOA tänkte jag på nåt Karin sa häromdagen, att hon som spelar Tina i filmen DOA, Jaime Pressly, har grymt trimmad och het kropp! Tänk om man såg ut sådär efter en vecka på friskis;P



Men som sagt, det är säkert bara massa väl placerade skuggor och make up för att likna muskler...lr hur Karin;)!!



Som sagt bara massa skuggor och retuchering! Inte alls tränad och har ursnygg kropp, ICKE:D!
Okej 2 veckor på gymmet så kanske;P En personlig tränare och personlig kock så kanske man har liten chans:P


Todays Lyrics

Don't stop me now, don't need to catch my breath
I can go on and on and on
When the lights go down and there's no one left
I can go on and on and on



Rysk städhjälp?

Nu på fredagskvällen så har jag dragit igång ett städprojekt hemma, kanske inte låter som nån rolig fredagssyssla, men måste passa på nu när jag har motivationen och viljan;) Många som säkert sitter och tittar på Idol, men jag är ingen större följeslagare av det. Börjar det 20 lr 21? Vet knappt:) Ikväll så mer lr mindre tvingade pappa mig att åka iväg med han till stan. Jag fatta inte riktigt vad det rörde sig om, men tydligen var jag tvugen att följa med. Trodde först vi skulle på systemet, men klockan var precis runt 18 så han stänga. Mamma följde också med, hon var lika tvingad. Det visade sig att vi skulle på stan och kolla på kavajer, skjorta, byxa och slips. "Bra att ta det såhär sent då pappa, det är bara galleriorna som har öppet" säger jag och suckar. "Vadå, Bergmans och Ekholms har väl öppet?!" frågar han häpet. Det märks ju att han inte är riktigt stadsvan karln;) Och han sa inte Bergmans och Ekholms...utan affären som ligger mittemot där Karin bodde..och affären... Det slutade med att vi hamnade på Dressman på gallerian. Nu vare bara att hugga in på kavajer, skortor m.m! Efter ca 50 minuter hade vi hittat ett set som var riktigt snyggt på pappa:) En kavaj, byxor, skjorta, slips, skärp, 12 par sockar?, slips igen och nå knappar:) Fick kanonpris också:)



   

Jag kilade in på HM en snabbis också, skulle inte gjort det för nu rök 500:- på underkläder;) Men vad gör det! Älskar att shoppa underkläder, lovely! Nu när jag är hemma städar i min nya ursnygga bh och troser...haha och till på köpet har jag tagit på mig stövlar som går till låren? Ja just det...så här skulle väl en städhjälp till rysshora sett ut?! Ur högtalarna kommer Hotel Room också;) Forget about your girlfriend and meet me at the hotelroom säger bara jag;)Haha. Ingen bild på detta kommer läggas upp;P


Att tillägga vid underklädesshopping, är att, man kan inte köpa en halvt set! Köper man trosan måste man köpa matchande bh också och vice verca!



Tränat

Äntligen!! Äntligen pallrade jag iväg mig till gymmet, jag och Karin. Kändes så oerhört skönt att springa på löpbandet igen, gymma och gå på crossen ( visst crossen är inte min favorit, klarar knappt en kvart på den i rätt raskt tempo) Och nu efter en lååång varm dusch känner jag min som en ny männish! Karin nu ska vi få detta på rutin. Vad vare Tom hade sagt...14 gånger...sen blire en vana! Nä nu ska jag boka in lite pass också så att man har en tid att passa och att man är inbokad på något. Inte lika lätt att komma med ursäkter då;) Spinningpass ska jag gå på också, men det är vanligtvis inga bra tider, jobbar då passen är:(



Jag fick mig en väldigt rödaktig nyans i ansiktet iaf:) Nästan lika bra som sommarbrännan....Ha-ha! Om man fick den tillbaka yes please:) Nä nu ska jag sova. Min första bedtime har ju redan passerat;P Det vill säga 22...deadline 23! Skratta ni med det är väldigt skönt att komma i säng i tid och få sova iaf 8-9h per natt! Men det spelar ju egentligen ingen roll hur tidigt man lägger sig på kvällen...för sängen är ändå som skönast vid 7 på morgonen när man ska upp;P!


Måtte det bli träning ikväll



Känns som att det var en månad sen jag tränade, är säkert det också:( Nu är det bara ett ångestframkallande ämne:( Idag måste jag verkligen ta tag i detta, men "måsten" gör att det känns ännu drygare att fara. Får väl ta och skylla lite på det deprimerande novembervädret också...inte direkt motiverande. Men snart är det kanske evt dags för bikinisäsong igen;) Där har vi en motot att locka med! Måtte det bli träning ikväll!!


Twilight

Alltså nu är det andra gången jag ser denna film ( första såg jag den med ett halv öga) och jag fattar inte varför folk tycker den är bra?! Jag gillar den inte, tycker inte Edvard och Bella har nån kemi alls, ingen passion, visar knappt nå känslor alls med tanke på hur käääära dom ska vara. Jag har läst boken också att tilllägga. Bella tycker jag har en tråkig och kall personlighet, ofta lite småbitter. Handlingen är inte gripande alls, inte så heller deras relation. Kände inte alls kärleken. Karin var till och med tveksam om vi ska se uppföljaren New Moon på bio och ska jag vara ärlig så känner jag lite samma sak. Nu äre väl bara att invänta massa "hatkommentarer" av alla twilightfans:P Well bring them on!


Ta mig till sommar, strand och hav!


Bekännelse

Men seriöst...igår innan jag skulle sova, vad gör jag? Jag går in på Nickelodeons hemsida och ser 2 avsnitt av Avatar som jag inte sett. Sen när det var klart så gick jag in på amerikanska Nickelodeon sida, för där fanns fler avsnitt. Besatt eller vad:S Men dom gick inte att se...kunde bara visas innanför de Amerikanska gränserna! Typiskt!!! Jag kanske ska önska en dvdbox tills jag fyller år? Och hur mkt jag fyller vill jag inte avslöja;) Men man kan aldrig bli för gamal för tecknat;)!! Haha:)


Avatar



Större delen av helgen har gått åt av att jag legat i soffan och tittat på tv. Hemskt jag vet, man får fyrkantiga ögon:P  Men jag har tittat på en riktigt bra serie som heter Avatar, tecknad;) Har mobbat mina syskon för att ha kollat på den tidigare. Men så var det Avatarmaraton denna helg och jag fastnade i lördags, sen har jag sträckkollat på den serien:) Och visst fick den bra betyg? Jag gillar asitiskaanime filmer och serier så det var inte svårt att fastna för denna:) Någon som känner till berättelsen om Aang, avataren?

 En annan är lite för lat för att skriva en bakgrund så jag har lånat lite text från wikipedia.



Världen i serien består i grunden av fyra olika nationer vilka kan bända och nyttja det element/folkslag de tillhör hur som helst. De fyra folkslagen består av
eldnationen, vattenfolket, jordriket och luftnomaderna. Avataren är den enda av alla människor som kan bemästra och böja de fyra elementen då denne är världens beskyddare. När en avatar dör reinkarneras hon eller han, till ett av de andra elementen, vilket utgör att det är en konstant cykel kallad Avatarcykeln(Vatten>Jord>Eld>Luft, representerat från de fyra årstiderna), för att skydda människorna. Alltså är avataren inte bara en slags gud utan även en enkel människa.




Här hittade jag ett litet smakprov på youtube:) Där jag även fann av trailer för en ickeanimerad version av Avatar The last airbender som har biopremiär sommaren 2010:O! Great!







Lördag

Firmafesten igår var great!! Känner mig måttligt sliten idag. Men jag ids inte blogga nå mer, ska sätta mig framför hockeyn igen:) Tänkte bara göra ett inlägg så ni vet att jag lever;)

Impressive

Ron Burgundy: 1001, 1002, 1003.
Veronica Corningstone: Uh, Mr. Burgundy? Helen said that you needed to see me.
Ron Burgundy: Oh, Miss Corningstone. I wasn't expecting company. Just doing my workout. Tuesday's arms and back.
Veronica Corningstone: Well, you asked me to come by, sir.
Ron Burgundy: Oh, did I?
Veronica Corningstone: Yes.
Ron Burgundy: Ohh, it's the deep burn. Oh, it's so deep. Oh, I can barely lift my right arm 'cause I did so many. I don't know if you heard me counting. I did over a thousand.



Onsdag

Halva veckan gången, snart äre helg, veckorna bara flyger förbi. Jag är så less på vädret, kan det inte bara bli minusgrader så vi får snööö! Snälla! Jag hoppas det är snö på min födelsedag iaf, det brukar ju som vara det.
Planen för ikväll var att fara och träna....tror ni att det blivit av? Icke! Träningstorka nu i 3veckor tror jag. Skärpning!!! Måste se till att boka in nå pass, då äre inte lika lätt att komma med ursäkter om att man inte ids lr inte har tid. Som sagt skärpning! Ikväll äre Greys, undra om man ska se det:) Få se hur jag känner. Vad gör ni ikväll?

Dags att färga håret

Idag så köpte jag hårfärg från Schwarzkopf (hur fan kan man komma på en produkt som är så svårstavad?!?!) så jag kan få lite lyster och mer jämn färg i håret. Färgen heter Mocka/Chocklate och är nästan samma som den jag brukar ta(580). Jag blev så sugen när Sophie färgat sitt mörk, hon passar jättebra i det! Så jag kände att det var dags för mig också:) Tycker oftast att jag hamnar närmare svart när jag färgar mitt hår. Hoppas det blir bra trots att man blivit blek, tappat den fina sommarbrännan. Tycker annars det är svårt att bära upp mörkt/svart hår om man inte har lite brun nyans i ansiktet.



Ska kolla på lite bilder från när jag nyligen färgat håret:)





Mörkbrun/svarhårig


Mitt annars ljusbrunare hår:)

Efterlyses

Min svarta älskade skrynkliga svarta korta jacka/kofta är borta:( Nån som känner sig vid att dom sett den hemma hos sig? Säg till isf, den är väldigt väldigt saknad!


Grattis Mum

Idag fyller min kära mor år! Det ska firas med tårta och paket! Jag har köpt "Vår kokbok" till henne, som hon själv, on demand ville ha:) Så hon blev nöjd. Har just skrivit med guldpenna en liten text på första sidan:) Så ska hon få dem nu. Tjao!


Dusch och sova

Nu har jag suttit vid datorn sen typ 18, usch! En liten paus nu på slutet, åt en frukt och dumma mig med katten. Jag har kommit fram till att hon inte gillar mandariner:P måste vara den skarpa doften. Självklart sitter jag och retar henne tills hon blir tokig, jag är så dum! Stackarn, kände mig rätt elak så jag slutade rätt tvärt. Sen fick hon mat så då vart hon nöjd igen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta det äckliga håret och sen hoppa i säng, äntligen sova! Annars så har kvällen bestått av denna låt! Rah rah, ah ah ahh!! Nån fler som gillar den;)?



Babytellingparty!

Fest at Kats i lördags, tjejparty med snacks och lekar! Inbjudna brudar var Mona, Jennie, Emma, Evelina, jag, Karin, Sophie, Sofia, Kaya, vi var på plats iaf, sen var det en del som inte kunde komma. Här är lite bilder från kvällen:)


Sminkade och gjorde mig klar hos Sophie! Nice lashes lr hur;)?! Tycker dock inte jag passar så bra i blå ögonskugga, men nån gång får väl gå bra.


Det bjöds på massa gott!! Älskade tunnbrödrulladerna, fiskromsrätten och avocadospetten <3




Katarina skålade ( med alkofritt) under Jons randiga tröja gömmer sig mammatröjan!!


Babytelling!!!






Ovanligt att se mig i blått, känns mig inte riktigt bekväm i den färgen om jag ska vara ärlig:S Men denna snygga blåsa kunde jag inte säga nej till, nämligen från Roma, Italia:D


Evelina:)


Dags för lekar, "Google" var först ut. Har ni sett Filip och Fredrik? Samma lek är med där iaf:) Karin sa ett ord t ex "katt" så skulle vi lägga till minst 3 bokstäver till så det blev ett nytt ord. Därefter googlar man det och ser vilken lag som har mest träffar på just sitt ord:) Katt blev kattras för oss...tyvärr hade våra motståndare tagit samma:P Denna tävling slutade oavgjort:P


Geografitävlingen, 5 svenska städer nämns, rita ut dem på kartan!


Korvkuttartävling;) Ja det var lika knäppt som det låter;) Ännu en Filip och Fredrikinspirerad tävling:P


Gissa vem kändisen är! Massa kända och mindre kända ansikten dök upp på tvn. Först´n att svara rätt!


Same same but different?


Girls girls girls



Laila von Mama and me;)

Sen kom det boys:P


Jag och Forsen:)




Dags för utgång!! På väg till stan!


Baby baby:D


Vi hamnade på Harrys, dansade tills klackarna gick i taket! Synd bara att man måste trängas som laxar i en laxask på dansgolvet. Suck, bygg ut!!!


Tar lite luft och svalkar oss ett tag, varmt på dansgolvet.

Efter Harrys drog vi på Max för en bit mat. Tack Eeeerik;) Måste påminna Karin att hon är skyldig dig en kaffe;P Där mötte vi upp Patrik och Martin, som hade varit på Framnäs. Finns ju inte så många ställen att välja på i stan. Men nu är jag sugen på att gå på parken nån helg! Who´s with me;)?

Efterfest och sent i säng, somnade väl säkert kring halv 6?  Vaknade runt 1 på söndagen, vaken nån timme och sovde sedan igen:P En bit middag och sen sova i soffan:P Vaken nån timme och sen somna i sängen:P Great!




Grattis Jon och Katarina

Jon och Katarina goes parents, grattis!!! I maj kommer den lille ut och hälsar på eller kanske till och med i början av juni? Ja vad vet man, beräknad i slutet på maj iaf! Katarina hade girlsparty i lördags då hon droppade de underbara nyhterna, jag satt som en fågelholk jag vet inte hur länge. Det har inte riktigt landat än:P

När Katarina och Karin i lördags skulle börja berätta lite om kvällens planer, lekar och dylikt, satt vi brudar i soffan ovetandes om allt. Syskonen Östman hade inte heller bytt om till "party-outfiten" utan stod i jeans och zip-tröja, inget som vi riktigt reflekterade mkt över. Katarina sa bara att hon inte valt ut vad hon skulle ha än och Karin hade inte hunnit byta om. Sen säger Karin helt plöstsligt, "Nej vad varmt det är här" och sliter av sig tröjan, samma sak gör Katarina. Och på Karins tröja står "MOSTER" och på Kats står "MAMMA". Jag hinner inte riktigt registrera vad som händer, utan stirrar på Karins tröja, "ska hon bli moster:O" slänger en titt på Kats...varför står det mamma på Kats?....Karin ska bli moster...moster...hmmm...sen föll pallietten ned på riktigt..."KATARINA ÄR GRAVID"!!!!  Jag och Sofia måste ju sett ut som fån...vi stod och gapade hur länge som helst. Men det känns så "joooligt" (som Karin skulle sagt:P) Vi visste ju alla att Kat skulle vara först av the girls in the gang att bli gravid:P Så nu äre bara att vänta, lär ju bli fight om barnvaktsskiften;)



Grattis, grattis grattis! Ni kommer garanternat bli toppenföräldrar<3<3! Ingen tvivel om den saken!


Paaarty

Fest ikväll hos Kat! Yeeaj! Games, dricka, musik, massa girls! Kommer bli jättekul. Hinner inte skriva så mkt mer nu, ska åka till Sophie och fixa mig;) Vad ska ni göra ikväll??



Shoppat

Idag shoppade jag loss lite på Vila, dom hade grymma rabbatter! 50:- på en hel del plagg, 50 % på resten!! Detta var vad jag fyndade!





En snygg klänning från Vila, fick den för 175:- Inte illa! Loving it!



Inte alla dessa plagg då! Den svartvita skjortklänningen är från Sthlm, gråa stickade tröjan från MQ ( köptes för nån vecka sen) Sen har vi den fina svarta spetsklänningen, en aprikos bolero och min pälsväst! Sweet! Är helnöjd!





En annan svart läckerbit fick följa med också! Säger bara BOOBIES ( för dom som hänger med på det skämtet)! Tror inte den är "faders-godkänd" att användas publikt;P



Sleepingtime

Nu är den här, nästan bästa tiden på veckan;P Gå och lägga sig på fredagkväll i vetskap om att imorgon nalkas en sovmorgon och helg! Finally! Känner mig glad och nöjd, mest för att jag vann två partier Trissorams ikväll också!
"Ingen ide att fortsätta spela, Anna vinner ju bara";) Tack för den pappa:) Nu väntar Benny! Dags att sova! Äntligen!


Cartoon

Sitter nu och tittar på Idol som säkert många andra, Scarlet var kung ikväll, Tove alltså:) Ska bli spännande att se hennes duett mer Erik nu efter reklamen. Just nu har jag lite pausunderhållning och tittar på bilden från Mina Mottagna filer på bärbara datorn. Detta är några jag hittat, kan inte ta nå ansvar;) Jag menar jag har ju FÅTT dem:P


Haha this brings me back! Vad vi skrattade åt denna bild!!


Denna fick jag av Viktor om jag inte minns fel. Undra vad buskapet var?


Snyggast.se, den siten satt man ju och kollade när man gick på gymnasiet:P




Fredag!

Typiskt att fredagar alltid bruka bli så misslyckade på jobbet! Humöret brukar nästan alltid vara i botten när man är på väg hem...det ska inte få hända på en fredag! Måndag, tisdag, onsdag, torsdag fine...men inte idag av alla dagar! Undra många man missat ringa upp? Jag hoppas alla grejer finns till bilarna på måndag för jag hann inte kolla igenom alla Arbetsordrar till 100. Men hoppas det går bra ändå. Men nu äre äntligen helg! Längtar tills imorn då vi ska till Katarina på paaarty! Ska kanske ha på mig min klänning från Italien:D Eller klänning vet jag inte om det är...är nog för lite tyg för det:P Men ett längre linne iaf!

Har för övrigt gått och köpt mig en lite pälsis nu, så nu är jag in the game;P Haha:) Batteriet tog slut i kameran så jag får visa bild sen:)



J'veux ton amour, et je veux ta revanche
J'veux ton amour, I don't wanna be friends


Ra-ra Gaga



Herregud, vilka kläder, vilken video, vilka moves:O -  Inte i bra bemärkelse då! Den kvinnarn lär ju få inspiration från en annan dimension:P Vad tror ni? Haha och slutet? Crazy!

Lille Nonni

Katt-ase alltså! Vad hon hårar! Till och med tangentbordet är fullt med katthår, vem är hon och chattar med egentligen?? Ska ta fram dammsugaren och städa upp här lite, katta har för övrigt "flyttat" tillbaka till mig nu. Hon brukar inte sova hos mig. Det lustiga är...istället för att sova i min säng...så sover hon i fönstret, på min förra kontorsstolssits? Ja hon är bra knepig. Och ännu knäppare är ju, varför ha en sådan sits i fönstret? Jo för att katta tycker om den:) Den katten sover endast, endast, på min fars säng, lr min gamla säng, på kontorsstolsisten i fönstret eller på nå kataloger pappa har på hans kontor. Undra hur hon resnonerar då:P? Och inte är hon en mysig och pratsam katt, nejdå, enda gångerna man kan kramas och stryka sig mot nån annan familjemedlem är:

* När hon vill ha mat
* När hon vill ha vatten
* När hon vill gå ut





Men jag tycker om henne en massa ändå<3

Shoppingsugen



Pälsjacka 599:-



Klänning 299:-


Topp 179 :-



Tunika 299:-

"Päls"

Jag är sugen på en fejk pälsväst eller jacka! Trodde faktiskt jag skulle klara mig ifrån den trenden:P Men jag är sugen på att köpa en. Men helst vill jag hitta en på nätet, känns lite tråkigt att köpa de som stan har, många som redan köpt sådanna. Känns dock lite motigt att avända dom i slask/snöregn vädre som bruka vara nu i november. Lär ju bli som en dygnblöt hund:P





Czarinna pics










Suddigt:/ Men jag gillar klänningen min på denna bild:)

Posarna


Love 2 hate the curves


Black russian lady:P


Min Black russian Sophie:D


Linnea och jag speglar oss, snart äre dags för catwalken!


Makeupade babes


Some of the Czarinnas












Drar till Sophie

Nu sitter jag och tittar på PS I love you och äter mina missbildade Banana Skid Muffins med vaniljvisp och bananer. Gottans! Ska snart fara till Sophie och hänga och se på Desperate Housewifes;) Får ju inte missas!


Hemma

Nu är man hemma från jobbet:) Idag har man varit sysselsatt hela dagen, vilket har varit skönt. Vips vare lunch och nästa gången man kolla på klockan var hon 16! Så dagen har gått fort. Nu sitter jag och är sugen på att baka, igen! Men känns som jag måste iväg och handla lite ingredienser och det ids jag inte. Annars så är planen ikväll att se PS. I love you. Någon som sett den? Min syster har hyrt den så man kan ju lika gärna ta och se den. Hon hyrde även Änglar och Demoner, men den är jag rätt besviken på så jag vill inte se den igen. Boken var betydligt betydligt bättre. Men det var kul att se alla omgivningar och sevärdheter i Rom igen, saknar verkligen det stället. Måste åka tillbaka!Men nästa gång med en pojkvän:D Lite romantik på det hela!






You roll the dice you pay the price

Man satsar, allt eller inget. Vinna eller förlora. Ibland är saker och ting verkligen i svart eller vitt. Gråskalor existererar inte alltid. Nu har vi slagit våra kast och det blev ingen yatzy. 3 slag then no more. Det finns inget mer att hämta från detta, det vet jag nu. Inget att ångra, det kan ändå inte ändra på verkligheten som är nu. Det som är gjort är gjort. Det viktiga är att jag vet vad jag vill ha och vad jag inte vill ha.  Det sistnämnda kan stryckas under. Ibland är det lättare att se det från den vinkeln. Om man inte vet vad man vill så brukar man istället veta vad man inte vill. Så då kan man ju iaf börja sålla. 



Don't you know I'm still standing better than I ever did
Looking like a true survivor, feeling like a little kid
I'm still standing after all this time
Picking up the pieces of my life without you on my mind


Pitbull

Ikväll har det varit pitbull för hela slanten:) Har lyssnat på dessa låtar ett tag nu! Men jag blir så fruktansvärt danssugen och ja..haha sugen på annat också;) Feel the rythm! Shake it!









Forget about your girlfriend and meet me at the Hotel Room;)!


Czarinnavisning Statt


Brudarna var på plats!


Scenen




Vackra Sophie


Linnea on the catwalk























Mer bilder på ingång;) Så fort jag fått Sophies;)





Banana Skid Muffins:)

Igår hittade jag en superblogg, för mat;), folk som känner mig vet att jag älskar att äta:D Hittade massa roliga recept på efterrätter, kött, fisk, pasta, soppor m.m! Tänkte försöka ta och laga nån rätt i veckan iaf. Ofta det kommer hålla:P Ikväll blev det iaf en efterätt, tittade först på Citronmarängpajen, men det fick bli Banana Skid Muffns istället:) Har nu ätit upp godispåsen jag var och handlade på ica ( behövde skumbananer till muffinsen) men självklart kom en massa annat ned i påsen också. Nu är muffinsen i ugnen! Vad spännande det ska bli! Hoppas nån annan kan ta tag i att vispa grädde och skära upp bananer;) Haha:)


Bild lånad från kalasgott!

Czarinna

Jag som hade tänkt vänta tills jag fått alla korten från gårdagen, men Sophie skulle bort nu över dagen så jag passar på att lägga upp nå bilder från min kamera då:) Bildbomb och lite text då:)


Make-up på Sophie


Två sminkade brudar som tagit sig in i köket på statt för att värma lite mat;)


Förberedelser


2 Czarinnor speglar sig


Jag gillade den bruna klänningen! Men eftersom man var på makeup först och det tog sin lilla tid, så fanns det inte så många klänningar kvar när man kom till the dressingroom.






I väntan på att håret ska fixas






Min bulle till hår!


Sophie är snart klar!




Linnea blir sminkad


Vackra Sophie





Dessa dressen var otroligt vacker!


Supertrevliga Johanna




Jag och Linnea i våra dräkter:)

Personligen tyckte jag inte om att min klänning var så himla tajt över höfterna och asset! Hade gärna haft en klänning som markerade midjan, sen mycket tyg och pösigt nedtill. Men men...kurvigt blev det i min svarta dress:P! Och tyg hade jag som släpade efter...fastande ett X antal gånger i underkjolen som var i nät.


Nina P


Så mkt färg på läpparna är jag inte van vid...inte heller de påskkärringröda kinderna:P Men ska man på catwalken så behövs mkt och starkt med färg!

Så nervös man var inför att gå på scen, själv så kommer jag inte ihåg så mkt alls. Lika bra det:P Vi skulle hålla masken och inte le, vara pryda och näsvisa. Hur bra tror ni det gick? När jag fick syn på André i publiken så log jag och vinkade lite lätt fingrarna? Bra gjort Czarinnan! In med magen, ut med bröstet, ihop med skulderbladen, LE INTE...tror jag failade på alla dem:P Haha:) Men men ingen som kommer ihåg det;P


Efteråt åkte vi upp till Sofia! Spelade Singstar och de dracks öl.



Jag störde mig så på att jag hade så anorektiskt ansikte att jag var tvungen att blåsa upp kinderna lite:P Den höga frillan och starka rogen hjälpe inte:P




Singstars



Jag sjunger utan mick:P "Bom bom bom" grodlåten Karin;)



Här tar vi ton!


Fredrik tyckte vi var lite vääääääl spacklade! Och jag kan nästan hålla med:P Iaf när man är i fel ljus då blir det väldigt mkt smink. Går bra så länge man är på krogen och ljuset är dovt;P


Brudar på Olearys (Svetlana, våran torsk Karin, Olga)



Karin behövde lite Kaffe från Max när kvällen var över:P


Byter om till körvänliga skor;)


Dags att ta bort makeupen och hoppa i säng!


Tog en väldigt hemsk bild på mig själv i spegel:S Visste ser jag sjuk ut? Känner inte igen min spegelbild iaf:S



Hittade en bulle under allt hår:O;)



Uppsatt i all ära..men jag trivs mycket mycket bättre i utsläppt:D


Klockan närmarde sig väl 04 här, sen gav jag upp! Bort med sminket och sen blev det en lååång dusch imorse:)!

Mer bilder kommer väl sen då jag får Katarinas och Sophies;)! PUSS!




Konversation

Under bilfärd med min bror

Min bror: "Är du och ... tillsammans?!"
Jag: " Nej det är vi inte"
Min bror: "Nähä, är du tillsammans med nån annan då?"
Jag: "Nä ingen annan heller:P"

Tystanad ett tag

Min bror: "Jaha du är en frilansare med andra ord"

Haha kanske det:P Haha i mitt huvud klingar inte "frilansare" så bra i detta sammanhang;P

Eyes eyes baby;)

Ice Ice Baby;)



Får väl visa mina ögon precis när hon sminkat mig klart:) Tänk om man skulle idas he på sig lösögonfransar lite oftare:)
Tjusigt med stora ögon:D!


Tack för inatt






Ett stort tack till Lancome som rädda mig inatt! Fan vilken bra produkt! Lösögonfransarna gick bort utan besvär ( Det gjorde inte ens ont Katarina:O) Mascara, kajal, ögonskuggor flöt bara bort. Inga bekymmer alls:) För er som inte vet så var Sophie och jag med på Make Up Stores Czarinna visning. Bilder kommer såååklart senare:P ( Har massa bilder att visa från förra veckans Halloweenfest också:O)





Höstens look Czarinna har inspirerats av Tsartidens prakt och exklusiva design. Färgerna är hämtade från Kremls lekfulla kupoler samt det otroliga färgspektra de lyxiga Fabergé äggens ädelstenar har. Lookens produkter är som Fabergé äggens detaljer där man ständigt finner nya oändligt vackra och unika kombinationer.(Lånat från Makeupstores hemsida)





Vi tjejer som skulle (modella?) iaf gå visningen samlades på Statt kring 1 igår, sen väntade en låååång dag av sminkningar, håruppsättningar och klädprovning. En bunt nervösa tjejer stod vid entren i Statt när jag kom, jag lika nervös, Marianne (ansvarig på Make Up Store Övik) tar emot oss och leder oss till Blå rummet. När alla är samlade går Anna ( ansvarig för hela projektet) igenom upplägget. Jag och Sophie hamnade först i ledet till sminket. Kändes bra att vara först ut då! Anna nämnde något med att en del inte skulle ha mascara ens, "Måtte det inte vara jag tänkte jag:S" Hade ju varit kul med stark sminkning, sotning och lösögonfransar! Mest bara för att jag bara fått på mig lösögonfransar EN gång tidigare:P Och då tog det över en timme;P. Hur som helst fick jag en väldigt fin sminkning runt ögonen, gick i grönt tema, lösögonfransar och gröna kristaller sattes dit:)


Bilden är dock tagen 24h efter sminkning, sisådär halv 4 imorse:P Ska se om jag hittar nån annan bild från tidigare på dagen:)

Jag tänkte nästan ta mig ut till Nordanås och hämta bilderna som Sophie har tagit! Så ska hon få mina:) Jag har ju det jag gör idag om jag ska ladda upp dem:P
Tjao på ett tag nu!


Lördag

Vaknade 10 som vanligt denna lördag, min kropp är som en tickande klocka vad gäller att vakna denna tid:P Sjukt. Jag har legat och dragit mig i sängen ett tag och spelat Free cell på mobilen, kan inte sluta med detta kortspel alltså:O Spelet är mer känt som Kungen om man spelar det på datorn;P Då kanske fler vet vad jag menar:) Nu sitter jag mest och är nervös inför ikväll, vet inte om jag ska säga nåt här förs när det är över;P Nu är jag elak jag vet:P Ska iaf väg på en liten show:) Dags för frukost, sen träffa Sophie och resten:)!


Todays Lyrics

So close no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
And nothing else matters



Why should I even bother?

why should I even bother?


Game over.


pics ja

Det där med att ladda upp bilder...jao just. Tar sån tid:(


Desperate

1,2,3 jag har en låt på hjärnan, jag får inte bort den!! Gaaaah...jag vill inte ens nämna vilken det är här:P Men en liten ledtråd fick ni där i början:P Nån som kan gissa? Ikväll äre Desperate, wooho, måste ju vara den enda serien som jag verkligen hänger med och inte missar sändningarna på tvn:P Annars så är jag lite väl fikasugen, kanske ska baka nåt? Var ett tag sen jag gjorde en blåbärspaj nu, med smuldeg:O Gott! Måste kolla om det finns nå vaniljvisp hemma, annars äre ju ingen vits att göra en;P



Vilka serier följer ni med? Finns ju många i olika genrer såklart, komedier, scifi, drama, reality osv. Dessa är några serier jag gillar;

Komedier:
How I Met Your Mother
Two And A Half Men
That 70´s show
8 Simpel rules
King of Queens

Tecknat:
Family Guy

Drama (Chickseries;):
Desperate Housewives
Gossip Girl
Greys Anatomy

Science fiction:
Heroes ( har dock inte sett de på riktigt länge nu)

Andra serier som jag kan strötitta på ibland, inte så fast inbiten, True Blood ( som alla påstår är så himla bra, har inte riktigt hamnat i det träsket än) Ugly Betty ( ses ibland om man zappar in på kanalen) The Mentalist (Krockar med Desperates sändningstid) Och ja som svar på den dumma frågan "Ser du serierna på tvn?!!?!"
Simpsons, Vänner, Scrubs, Sex and the city,  mfl har ju sänts i en evighet så dem har man ju plöjt igenom några varv redan:P Lost, House m.m
Andra serier som jag säkert skulle fasta för men inte ids börja följa är: Privileged, Dexter, The Big Bang Theory, Fringe, FlashForward!






Mörkt

Mörk när man stiger upp på morgen, mörk och dystert under dagen och ännu mörkare när man kommer hem från jobbet. Man får hoppas på att snön kommer snart och kan lysa upp tillvaron lite. Jag trivs med alla årstiderna men nu är jag väldigt less på denna senhöst. Så snön är väldigt välkommen. Let it snow! Annars så kanske man ska börja tänkte på lite julklappar...jo jag vet vad jag skrev i tidigare inlägg:P Men de andra nära och kära som man ska ge klappar till:) Dom kanske man ska börja planera lite inför. Jag vet ju hur stressen brukar slå i där i december.


Jag älskar kristallerna som fäster sig på träden, en alldeles klarblå himmel och vintersolen som värmer! GIVE ME!

Bye bye julklappar!

Idag pratade pappa och jag om att skippa julklapparna och åka utomlands alla i familjen. Det vore ju toppen:D Och han lät också positiv! Tänk om!! Vi pratade om Thailand, Vietnam eller Hainan ( en ö utanför Kina) Nu måste jag bara lägga fram ett bra förslag och övertala de andra i familjen:P Nu när jag tänker efter så känns det faktiskt mest lockande att åka till Hainan!! Inte så att vi ska skippa julen...inte så:P Maten måste ju finnas på plats och granen;) Och om vi åker lär det ju bli nästa år ändå..aja, jag ska undersöka saken lite djupare. Håll tummarna;D!



Hainan

Disneydags

GAAAH! Så hade jag skrivit ett bra långt inlägg här...och vad jag gör jag? Jag jag kryssar ned hela fönsret utan att spara?! Jag tror jag avlider. SUCK!! Aja jag vet att jag knappt skrivit här på ett tag, så kan det gå:P Har inte suttit vid datan så mkt i helgen heller. Har en hel del bilder att ladda upp från helgens festligheter...men det är ju ett helt kvällsgöra att bara få in bilderna. Vet inte jag ids göra det ikväll:P Tråkigt jag vet:P Istället är jag sugen att slänga på en VHS...haha ni hörde rätt...Djungelboken vore kul att se;) Min syster var helt besatt av den när vi var mindre. Hon kanske vill se den:) Vad tro ni om den måndagskvällen?! Lejonkungen och Aladin är jag sugen att se också...men veckan har ju bara börjat;)!!  Vad gör ni ikväll?







Jag hittar inget inlägg med svensk lyrics:(

Jag har det jag gör ikväll om jag säger så...



Tur att man är lättroad:) Nu ska vi se om jag hittar Kung Louie!!:D

RSS 2.0