Tankspridd

Gu vad det snurrar runt i huvudet, släpper sällan jobbet även om man kommit hem. "Är den kunden ringd, sa jag det, kollade jag upp det där, lämnade jag nyckeln?" Igår jobbade jag och några till över också med fakturering. For från jobbet strax efter 20. Jag hade 217 timmar ofakturerat när jag börja och när jag sluta 232!!! WTF!!!! Hur fan kan man gå plus som?! Det var såklart "dagen bilar" som ställde till det. Min lista var utskriven 20/9 och det var den jag utgick från vid faktureringen. Sen tillkom dom timmar som inte fakturerats under gårdagen. Jag har jag 3 riktiga surdegar som ligger på min signatur. Två ordrar som är jobbat över 50 h var på. Och dom är invecklade och komplicerade och sen har man knappt varit inkopplade på  nån av dom. Så man kan heller inte avsluta dem.

Humöret är rätt dåligt i övrigt, vet inte riktigt vart skon klämmer. Jobbet står väl för en del iaf, säg som Krister "Det ska jävlas va ett!!!" Sen är det kanske en vanlig höstdeprission som är på ingång? Känner mig tråkig, less, trött, disträ. Well well vad är väl en bal på slottet?

International Love



You put it down like New York City
I never sleep!
Wild like Los Angeles
My fantasy!
Hotter than Miami
I feel the heat!


Måndag

Vissa dagar är det så skönt att inte ha något planerat. Ingen att umgås med. Bara göra ingenting. Sitter i min ensamhet och lyssnar på Pitbull och känner det härliga beatet stråla genom kroppen. Vi fick inte dansa av oss i lördags. Eller jo hos Westerlund hade vi ju lite floorfiller. I helgen är det Rock on the Hill på parken. Är supertaggad till det. Verkar vara många som vill dit också:)

Förutom ett grymt danssug så har sockersuget gått in nu såhär efter middagen. Choklad. Kladdkaka. Brownies. Mjölk. Mmmm. Hur ska jag behärska det här. Suck. Hoppas det inte finns bakgrejer hemma. Behöver vit choklad, mörk, valnötter, vaniljvisp....sen resterande är ju standard bakingredienser;) Som man alltid har hemma. Kanske ska ta en titt i skafferiet.


Kaj och Börje

Träffade en barndomsvän till mig igår, Monika. Hon hade kommit hem över helgen så vi beslöt oss för att träffas hos mig, dricka vin, äta ost - kex och snacka:) Det var väldigt trevligt. VI har gått igenom mkt ilag och mer lr mindre vuxit upp med varandra på senare ungdomstiden. Det blev mkt dirtytaltk och skratt. Nästa helg kommer hon hem igen, så vi hade väl tänkt gå ut. Några fler som känner sig sugna så hojta till:)



Foto: Fredrik Åström 2008-01-14

Löööördag!

Linda baby äntligen lördag!! Slå klackarna (händerna) i taket SÅKLART!!!!!


Rain

Nedrans jädra regnoväder, hade så lust att gå runt Höglandssjön med Thelin. Har inte varit väder på hur länge som helst. Träningspasset jag ville gå på började 17 idag...och jag kom hem vid halv 5. Fanns ingen tid att hinna göra mat och bli klar innan 17. Så jag gav upp på det. Blev en lite tupplur iställe, har suttit på en ettrig huvudvärk från tidigare idag. Känns bättre nu efter lite sömn. Borde dricka mer vatten på jobbet tror jag.

Nä ni, nu ska jag bege mig till Thelin och hänga där. Snacka och halvt somna i hans soffa:P Te gett han bjuda på också:)


Mickey

Äckligt mycket jag gillar denna hoodie alltså. Som ni ser så är den köpt i Paris på Disneyland:) Såg ett par gå runt i likadana tröjor när vi vandrade mot Louvren. Fick ett sådant vill-ha behov när jag såg den. Så planen var att köpa en sådan när vi nästkommande dag for på Disneyland. Men tror ni vi var något intresserade av att shoppa när vi var där? Icket. Gjorde inte ens ett försök till att hitta den. Vi ville hinna med så mkt annat under dagen och tänkte vi gör shoppingen strax innan stängning, dvs innan 23.

Men när sista paraden och fyrverkerishowen var avklarad var klockan närmare 23.30. En grymt besviken Anna går mot utgången och grämes över att jag inte ens försökt leta reda på hoodien. Men ljuset blev när vi gick förbi en affär och såg folket som rörde sig där inne och lyset var tänt. In och leta, måste hitta tröjan!! MÅSTE HA!
Tvärnit. Dom hade ingen. Nästa affär öppen, den måste ju bara finnas här!! Dök på personalen på en gång och fråga, tyvärr inte.

Och ni vet ju hur det är när man vill ha nåt och inte kan få det. Ja då jävlar vill man ju ha det ännu mer!! Besviken och nedstämd lämnar vi den afffären också och beger oss mot utgången. Men som ni kanske förstår hittade jag den till slut. En affär till och ett desperat försök till att förklara hur hoodien såg ut för en kassörska. Jo hon hade en som passade in på min beskrivning. Men den stod det "Mickey" på framsidan. Hon visade den och jag inser att det är ju inte den....från att varit over and beyond happy...tillbaks till verkligheten. Tackar för hjälpen och expediten går. Jag tar upp hoodien och vänder på den....det var ju visst den:O:O YES! Kosta vad den kosta vill...jag ska ha den:D Grymt nöjd och glad jag blev.






Favorithoodien<3

Gullungen!


Är hon int söt så säg:P!!


Var barnvakt åt världens gulligaste unge i helgen, Agnes! Sötbarnet! Ställer lätt upp och är barnvakt flera gånger. Synd bara att det är lite väl öångt till Sthlm. Hon var lite förvånad att se mig stå i sovrummet när hon vaknade från lunchvilan. Mamma och pappa borta på bröllop nämligen. Kruxet var väl att vi aldrig umgåtts tidigare. Men vi blev kompisar rätt fort:) Sen var det kramas och busas som gällde dagen lång.





En promenad till lekparken för att gunga:)





Klockan halv 8 vare dags för lilla Agnes att sova:( Det gick knappt en timme så ville man väcka na och gosa och leka igen. Men hon sov som en stock. Själv somna man på ryamattan framför tvn. Duktig barnvakt Anna. Jätteduktig:)

Säng säng sova


Näni, göra matdosa och bege sig i säng kanske. Klockan är ju bara 21.20, skulle kännas bra att bara få ligga och mysa i sängen innan man somnar. Ibland brukar jag faktiskt lägga mig betydligt tidigare än vanligt bara för att få vara vaken och ligga i den varma sängen och känna hur underbart skönt det är. Det känner man ju aldrig när man sover. Dock jävligt mkt när man vaknar och måste kliva upp trots att man inte vill. Spelar ingen roll hur tidigt man lägg sig...sängen kommer alltid vara som skönast på morgonen! Men jag vill få ut lite av det redan ikväll:P Gonatt på er <3

Underbara älskade IF


Sitter bara och njuter av Anders ljuva stämma, grym musik och lyrics. Kan sitta här halva natten och bara lyssna. Underbara älskade IF. Snart...väldigt snart...18 november come 2 me!

Kan det int bli löööördag!

Annars då....jag är så fruktansvärt danskåt så det finns inte! SötLinda ringde mig ikväll och var minst lika sugen! För att inte glömma en redig och rolig FYLLA! Känns som det var ett tag sen nu:S Än är det bara måndag, jobbigt länge till helgen. Jag vill köpa nya klänningar också...kortkortkort! Linda som köpt en ny svart snygg klänning var lite orolig att den var för kort. "Linda, om du går ut med mig blir inget för kort;)" Har ju nån förkärlek till korta klänningar, gärna tubtoppar, svarta riktigt höga klackar. Mmmmh. Var ju grymt länge sen jag utöka partygarderoben nu ( senast Paris) så det känns som det är dags nu. Tänkte som mest innan snön kommer och det blir kallt...jo ja...det är lika bra att passa på nu. Som att snö och kyla nånsin stoppat mig från att gå ut i mer än ett lite bit av tygstycke och höga klackar. Icket:P Nån fler som ska ut i helgen??


First day of something new

Finally, plötsligt händer det. Tränat på Friskis idag, kändes så bra! Är taggad peppad och allt inför hösten nu. Tänker boka in ett spinningspass i veckan, gå på minst 1 vanligt gympapass och gärna ett gymma också:) Ooh för att inte glömma dans! Nä nu nu jäklar, underbara känsla som infinner sig så här efter ett svettigt pass. Måste försöka teama upp med Nikko när det gäller spinning. Han brukar gå på dem. Brukar vara lättare att ha nån som puschar med en. Men som det känns just nu vill jag gå dit varje dag hela veckan:D Men vem försöker man lura....den känslan kommer ju inte bestå;)


Blondare Anna i våras inför ett gympapass

feel.good.inc


Babysittter


Sötjänta

Idag gifter sig min tremänning Maria i Arnäs kyrka:) Jag ska då vara barnvakt åt min andra tremännings dotter Agnes. Det kommer bli hela lördagen:) Spännande säger jag bara. Min tremänning och hennes man bor i Sthlm och jag har bara träffat dem ett fåtal gånger. Vi umgicks aldrig när vi var yngre heller då det skillde så mkt på åldern och hon bodde ju som inte här. Så undra vad Agnes tycker om att vi ska umgås hela kvällen lång:P Var ju inte direkt igår man bytte blöja. Det lär väl sitta i benmärgen antar jag...i de kvinnliga generna iaf:P

Miss you


Det går inte en dag utan att jag tänker på dig Nonni. Saknar dig så. Kollar alltid på soffan på altanen om du ska ligga där, eller i fåtöljen inne. Så fort jag passera min föräldrars sovrum tittar jag automatiskt in för att se om du sover där. Kan inte förstå att det gått en hel sommar nu utan att du finns här. Saknar dig <33

Gnatt



Nä ni nu beger jag mig till stugan för att sova, har längtat tillbaks dit ända sen jag klev upp imorse :) Skönt att krama Benny och kudde! Gonatt

Man ska köpa "ringar" för pengarna

Har just suttit inne hos farmor i nästan 2 h, efter att jag sovit närmare 2 h i soffan. Farmor är så go:) Har kollat igenom x antal Svensk Damtidning och lös lite korsord i Året Runt. Hon tycker det är så kul att surra kungligheter och vad dom har för sig. Och Viktoria är ju så fin så fin. Hon kan prata i en evighet när det kommer till kungar och drottningar och deras barn. Sen är väl inte vi den generation som är så insatt eller intresserad av just monarkin. Desto roligare för farmor att lära ut.

Hon börjar dock bli lite yr, hon berättade om Orup och nån show hon sett på i fredags, den där låten "man ska köpa ringar för pengarna" Men farmor säger jag, äre inte vingar för pengarna? Hehe:)


Farmor och Asta på namsdagasfika hos Siri i sommar:)

RSS 2.0