Ons

Kan inte förstå hur jag alltid har så mkt jag planerar att göra ( planerar ofta på jobbet) när jag kommit hem. Men väl hemma så försvinner all motivation och ork. Och soffläge tar över. Spela spel på telefonen, se på tv, somna. Sen blir jag stressas över allt jag borde göra men inte orkar. Dagens plan var laga storkok lasange, bädda rent och träna. Inget av detta är gjort. Ligger i soffan med syster nu och kollar på tv när dom gör en smarrig Kladdkaka. Jag kommer somna snart. Igen. Längtar inte tills imorn. Utmkt på jobbet. Blö.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/708793/images/2012/pic_50916267ddf2b31a7b00049e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/708793/images/2012/pic_50916267ddf2b31a7b00049e.jpg" class="image">


Missy E

 
Men vad tiden flyger iväg. Jag tänkte va i sängs vid 21, kommer aldrig hinna det. Gör album, sorterat bland kort, kollar på resor, dvder m.m och lyssnar på Missy Elliott, det var länge sen. Inget större fan av henne, men nu har jag nött igenom flera bra låtar. 4 my people, One minuteman, work it, get your freak on, gossip folks, lose control. Jag har så danssugen! Kan det inte bara då bli helg snart så man får slå klackarna i taket igen! Kan för örvrigt meddela att min vänstra höft tog illa efter en helg i 10 cm klackar och allt dansande. Känner mig som en 80 plusare som haltar sig fram. Men det går väl över innan lördag;) Då blire Harrys, Malin Edin är DJ där:D

ons

Har just betalat lite räkningar, men pengarna tog slut nu:P Så hyran får vänta tills imorgon och lönen. Nu sitter jag och funderar på allt jag borde göra och gör precis tvärtom. Spelar quizkampen och song pop. Ni får gärna utmana mig där. Nikeii på quizen och på poppen vettitusan om jag ens valt nåt namn:S hur ser man det? anna.nasholm.98 tydligen. Måste blivt per automatik. Men nu fungerar inte apppen på telefonen så man får spela på datorn istället. Uppdaterade den nyss och då blev det 10 ggr värre.
 
Idag har varit en stressig dag på jobbet, många bilar, många kunder och många idiotiska fel. Vattendränkta styrdon, idiotiska växellådor och uppdateringar. Morgondagen består av kamremsbyten och servicar. Vilket innebär 2 bilar (ca 8h vardera) och 2 mek. Sen restarande bilar som står vettifan hur jag ska få in. Styrväxelbyte, evt toppbyte, en tyskbil som ska ha kamrem bytt, service, mv +k och diverse smårep, 2 servicar till, 1 hjulinställning. Blir en spännande dag imorn. Dessutom ringa och bråka med regionschefen lite, lr bråka och bråka, be om lite assistans:)
 
Ser framemot middag på Public imorn iaf:D Sen äre snart heeeelg:D
 
 

idiotkabeldatorjävel skallas

Tänkte ta tid att städa datorn...blir så helvetes irriterad när man kopplar upp iphonen och öppnar telefonen på den här datorn. Då äre det inga bilder alls där. None! Och så äre 99% av gångerna jag gör det. Så nu får jag använda guiden skanner och kamera. Som för övrigt jag har använt 2 ggr nu under 1,5 h för att kopiera över korten.3700 bilder för att vara exakt. Den var just på 98% ( förra gången 58%)  klar då kabeljäveln tappar kopplingen med telefonen. Inte en bildjävel kom över. Jag tror jag får psykbryt skallas!!! Tur man inte är bänd och envis....för att inte tala om sur. Jag tänker inte gå och lägga mig förän alla kort är överförda. Och ja det måste göras ikväll. Bara för att.

biltankar

Sitter och inväntar ork att gå och duscha. Verkligen en favoritaktivitet som sagt. Tror jag drar på det tills jag ska sova så man bara kan kasta sig under täcket. Har massa att göra i läggan, byta gardiner, städa, damma, stryka, he upp ikeamöblerna ( bygga ihop dem till att börja med) Laga mat, göra matlådor....men för att göra det måste jag handla. Ska låna bil på jobbet så jag kan fara hem med maten, är lite smådrygt att bära kassarna från kvantum och hem. Bortskämd, jag vet. Jag kan ju skylla lite på min arm:P
 
För övrigt så hade jag planer på att köpa en bil, en Audi, eller kosumentleasa en ny A1:a. Är less på att gå och inte  kunna ta mig fram och jag vill ha en relativt ny bil. Inte nödvändigtvis en sprillans. Men det skulle ju vara kul och skönt. Bekvämt bilägande. Serviceavtal, nybilsgaranti osv. Men baksidan blir att jag blir ju den som betalar värdeminskningen på bilen. Sen efter 3 år lämnar jag tillbaka bilen, då jag bara lagt ut pengar på den och har inget kvar. Det känns mindre bra. Men skaffa en äldre bil och allt som kan jävlas på dom. Och utgifterna. Men det behöver ju inte gå sönder saker. Men man sitter på helt fel ställe för att säga så. Jag handskas ju med problem varje dag. Men jag har ju då snälla mekaniker som kan hjälpa en om det blir fel på bilen...eller;) Det är en vågskål allt. Billigast att använda apostlahästarna. Dock inte lika kul och inte lika bekvämt. Aja, hur som helst, efter ett långt samtal med en ekonomisk rådgivare så blev det ingen bil. Lika bra just för tillfället. Ska hålla utkik efter en som är några år gammal istället, en A3:a helst, quattro, bensinare. Behöver inget större i storlek. Är ju väldigt väldigt förtjust i nya A6:an men finns inte på världskartan att jag behöver en sådan stor bil, för att inte tala om dyr. Men den är grym att köra:D
 

Once upon a time

En av mina favoritserier! Once upon a time! Undra varför? Älskar ju alla sagor som den baseras på. Nån fler som tittar på den? Självklart så är två av mina favoriter...ja de dumma. Regina och Mr Gold....eller deras äkta jag, den elaka drottningen och Rumplestiltskin. Sista avsnittet på torsdag för denna säsong. Tänkte hålla mig till dess men det gick inte. Så den på nätet istället, dålig kvalla. Nu vill jag ju ha ännu mer:D! Man är aldrig nöjd;P
 
 

update

Nått skumt äre med tangenterna. Den missar bokstäver när jag skriver. Så ni får ursäkta om orden inte är kompletta. Det var ett tag sen jag skrev, har inte blivit så mkt data på sistone. Men så fick jag ett mess av Mogge att jag borde uppdatera;P Tack:)
 
Just bara därför vet jag inte vad jag ska skriva:P Typiskt.
 
Hur som helst, min halsont vill inte ge sig och det blir betydligt mkt sämre på jobbet. Med tanke på hur mkt jag pratar om dagarna:S Sista timmen nu var inte bra, funderar om jag kanske ska kolla upp det ändå. Kan inte svälja utan att det gör ont:S Förkyldningen är borta, likaså hostan och febern. Tror jag ska kontakta human resurs och höra vad dom tror. Känns som det är sjuktider nu, många på jobbet har varit hemma och man hör på kunder också att många är sega. Men det är väl typiskt hösten och början på vintern, man klär sig fortfarande som det vore tidig höst. Det är minus nu. Suck. När jag åkte till startade bilen häromdan och insåg att det var frost på rutan. I-landsproblem jag vet. Ut och skrapa rutan, in i bilen full värme, imma på rutorna. Inse att backspeglarna också är frusna och passagerardörren. Snart kommer snön också....då blire inte bara att skrapa rutorna utan sopa bort den iskalla snön med.
 
Snart är du här...Herr Vinter!

ajaj

Jag och min hals är inte överns än. Snälla låt det gå över nån gång! Det är inte så lätt att undvika att inte svälja. Har sovit ett tag sittandes i soffan men tyvärr var de bara en 20 minuter. Tjocka i mig några chokadbollar, hockey, duscha sen sova.

Höst

Här kommer ett utplock av mina favorithöstbilder som jag tagit:) Enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halssatan

Min kropp och i synnerhet min hals har lämnat in sin avskedsansökan. Satan vad ont jag har. På lunchen idag fick jag nån hostattack och kunde sen inte äta upp maten. Varje tugga kliade som tusentals eldmyror och tårarna bara rann. Var bara att glömma att jag kunde äta upp matlådan så jag gick på Kvantum och köpte soppa. Nu sitter jag i halsduk och hoddie och fryser. Tittar jag i spegeln så är jag uppsvullen på höger sida bak i munnen. Vet inte om jag ids kolla upp det, lär ju gå till sig. Feber har jag ju inte så att. Det är nog inget. Snuva har jag klarat mig utan men den kommer säkert den också snart. Ska ta nått varmt och dricka och sen sova. Tog så lång tid att sova igår, speciellt när varje gång man sväljer svider. Så man rakt försöker hållla sig ifrån det, sker ju som utan att man tänker på det i vanliga fall. Ungefär som att man ska försöka att inte blinka. Det går inte att hålla sig så länge.
 
ser ju gladare ut på bilden än vad jag känner mig iaf:P

Music

När jag liks är inne på musik, jag har ju gått och blivit housebög, jag skyller allt på Swedish House Maffia - Greyhound. Jag har aldrig varit riktigt fan av techno och house. Men på sistone har kroppen och höfterna velat höra mer sån musik. Hårdrock i all ära, In Flames, Mötley, Ozzy, Maiden och alla andra i all ära. Men på dansgolvet funkar ni inte;D Men i bilen min och i mina hörlurar och på konsert <3
 
Här kommer några nya låtar som jag fastnat för ( igår hittade jag dom;P ) Förutom Nause låt, den har varit med ett tag. Men addade den till partyalbumet igår:)  Det är ju lite samma stil som SHM.
 
 
 
 
 
 
Och min nya favorit don´t stop the party!! Pitbull <3!! My booty loves him!

Ganmnam style!

 Sofia, vi drar ihop 3 brudar till så klär vi oss i korta shorts och high heels and goes Korean gangnam style som brudarna här! Det ser ju inte så svårt ut;)

Alltså vart kom den hen karln ifrån? PSY! Sydkorea? Jag kan inte få bort låten från huvudet!
396 952 590 miljoner views?!?! Vad hände där? Och när släpptes låten, i sommar?  Hela världen verkar blitt tokig i Gangnam style!  Britney Spears vill lära sig dansen, jag såg ett klipp när han var på Ellens show. Haha jag må ju säga att han ett speciellt groove, älskar hans benrörelser! Säga vad man vill men man kan ju inte annat än gilla han, iaf lite, erkänn;) 
 
 

utgång

Självklart blev det utgång igår, dock nyktert! Var länge sen sist nu känner jag. Mina skor och min hals/kropp tackar mig för det. Det blev preimär för 14 cm pumpsen, tänkte det var lika bra att testa dom utan alkohol. Risken att jag bryter 1 eller 2 ben är ju rätt överhängande. Men det gick bra. Dock satt vi rätt mkt vid ett bord också så jag sprang iof inte runt så mkt. Dansa blev det inte så mkt av heller. Så ska dom testas ordentligt ska det ju vara på dansgolvet;)
 
Det är så skönt att gå från krogen direkt till bilen! Ingen dryg promenad hem i dumma skor och kort klänning. På med full assheat och värme, sen är man i form. Som tur var tog jag på mig byxern och conversen på vägen till Olearys och bytte om där inne sen på vägen ut bytte jag om igen. Så jag slapp frysa också:)Walkinghomeshoes har jag mer lr mindre alltid med mig på krogen. Helst platta tygskor, dom tar liten plats och är sköna att gå i. För att inte glömma lätta att trö ned i väskan eller i jackarmen:P Dock känns det drygt nu med vinter på intåg, då brukar det ju bli mjukisbyxor, kängor, handskar, tjock halsduk och hela det kittet. Tar plats och är drygt och tungt att bära på. Nu går det ändå att gå i klackar med öppen tå och high heels på gatorna, men sen när snön kommer. Suck. Brukar bli fler nytkra utgångar för mig vintertid mest bara för att jag inte ids hålla på att ävlas med kyla, kläder, snö och den biten. Förutsatt att jag har bil:P Annars är det ju bara en waste of time:P
 
 
 

make up

Något jag är tacksam över och även kanske haft lite flyt med är min hud. Under åren som tonårng hade jag sällan/aldrig problem med acne eller andra ojämnheter. Har aldrig använt medel mot finnar eller köpt olika ansiktskrämer. Nu på seanre tid har jag dock fakiskt skaffat en moisturizer från Lumene, använder främst den efter jag duschat och huden blivit torr. Men inte så att det är någon daglig produkt och jag lider inte om jag är utan den i några veckor heller.
 
Eftersom jag inte haft nå större problem har jag inte heller behövt använda så mkt smink såsom foundation, puder och coverups. Ganska skönt faktiskt. Sparat både tid och pengar:) Idag har jag foundation och puder från Mary Kay och är väldigt nöjd med de produkterna, dock används dom rätt sällan. Mer eller mindre bara när jag ska ut på krogen. På sommaren är det så bra när är solbränd också då behöver man mer lr mindre bara he på sig mascaran och brownpennan. Men efterom jag är ganska mörk i hyn, bryn och fransar så tycker jag att jag klarar mig bra utan smink också:)
 
Tycker det är tråkigt när tjejer känner att dom måste vara sminkade för jämnan, dock om det bara är för ett snabbt besök på Ica. Eller dom som är överöversminkade. Jag tycker det är kul att sminka upp mig, visst, men jag ser gärna att kontrasten till att vara osminkad mot sminkad inte är så långt ifrån varandra. När jag gick på tjejkvällen på stan förra veckan,  mötte jag småtjejer som var mer sminkade än en annan då man ska ut på krogen. Orkar man sätta på sig lösögonfransar när man ska på stan? Jag ids knappt när jag ska ut på fest. Tror sist jag hade det måste varit på Make Up Stores modevisning för nåt år sen. Och då vare det ju en MUS-artist som sminkade en:)
 
Ogillar inte att folk sminkar sig mkt eller lite. För min egen del och på mig själv föredrar jag lite:)
 
 
Totalt sminklös inför operation av armen
 
Vardagsmake, mascara och ögonbryn
Sminkning för utgång:)

tidsfördriv

Må ju säga att man har mkt tid över när är sjukling. Tur jag har syster till sällskap. Hon föreslog just en promenad. Inte så bra med tanke på febern tyckte jag. Istället spelar vi spel:) Kul och underhållande. Men jag hade föredragit lite vanliga sällskapsspel men det blir mest olika frågesporter vi kör nu. Allmänbildande också:) Men nu vill hon ta hem nån musikappquiz.
 
Tänkte sätta mig ned och välja ut Seychellernabilderna för framkallning, känns som ett evighetsprojekt. Suck. Har jag ens visat bilderna från sista resan dit? Jag kommer inte ihåg. Har så mkt bilder jag vill visa från alla möjliga resor och dylikt. Men jag tar mig inte tid att lägga upp dem. Karin hade du sett nått erbjudande om framkallning av kort på sistone lr? Canvastavlor skulle man gjort också. Men man ska få plats med dem nånstans också.
 
 
 
 

Höst

Hade tänkt lägga upp Sthlmsbilderna också, dom kom ju inte med på inlägget ( tack John Doe för påpekande) Min mobilapp på telefonen verkar inte hänga med alla gånger då man lägger upp bilder där. Tycker det är ofta som den inte godtar om man lägger upp fler än 2 bilder. Vet inte om det blir för mkt datatrafik lr något sådant. Nu sitter jag vid huvuddatorn men där finns såklart inga bilder. Ska se om jag kan hitta nån kabel och föra över de som finns på mobilen och på systemkameran. Hade ju hoppats på att få ta massa fina höstkort nu när träden är så fina. Men jag måste bli frisk först.
 
Här är några höstbilder som Fredrik tog för något år sedan
 
 
 
 

Home

Feber har gått ned lite idag, nog för att jag ätit alvedon sen igår. Dock inte för mkt:) Det är väl max 4gr per dygn va? Åt bara ett igårkväll och en imorse. Dagen har spenderats mest i sängen och framför tvn, har sett på Dallas och Scandal (spelade in från igår) Scandal var bättre än jag trodde så det blir nog att se Olivia Pope igen nästa vecka. Intriger i vita huset och dess stad. Nån fler som ser det? Dallas är ju Dallas, så typiskt att jag missar fikat med Dallasföljarna idag på jobbet. Vi brukar recapa såhär på torsdagen om gårdagens avsnitt. Speciellt med Göran, Mr G...han dyrkar serien. "Visst äre läckert, visst äre läckert" brukar vara standradrepliken såhär på torsdagmorgon. Rätt kul faktiskt, vi har gjort det lite till en grej på jobbet också.
 
Kroppen känns fortfarande tung, svettas och fryser om vartannat. Klär på mig och klär av mig. På och av på och av. Dock känns det bra att vara hemma idag och kurera sig. Känns som en förkyldning vill bryta ut. Men det är väl den tiden just nu. Kanske man ska göra sig lite te med honung i.
 
 
 
 

Dålig vecka

Orkar inte ens skriva. Dåliga nyheter igår ang en vän och nu feber och sjuk. Igår grät jag x antal ggr på jobbet. Framför en kund också , mitt när jag skulle gå igenom en faktura. Kroppen håller på att spricka känns de som. Huvudet, magen och halsen. Och självklart envisas man om att jobba. Men det var iof först idag som febern kicka in. Ligger på 38,3 nu och i vanliga fall 36. Inte konstigt att kroppen inte hängde med. Ringde min kära pappa så han fick hämta mig på jobbet. Orkade inte gå hem. Vilket vore dumt också. Ligger nu i soffan i Tjärn. Bättre sjukassistans här :P Maria har bakat bullar också. Kall mjölk och färska bullar. Nu vila.


RSS 2.0