tis

 Vad jag vill färga mitt hår svart igen. Gillar när det rakt går mot den blåa/lila nyansen. Man skulle bara fått lite färg i ansiktet också....känner mig så blek nu. Mitt puder passar inte ens längre, iof köpte jag det i somras och då var man ju några nyanser brunare.
 
Har precis tagit på mig träningskläderna för en löparrunda...men vädret är tydligen inte med mig. Det regnar ute.
Well well....inte så att jag gråter för det. Emelie...jag har ju kvar min roadtripgift från dig....så jag tar och äter den nu. Jag menar ... jag kan ju inte slänga den.
 
Träningen har verkligen blivit lidande på sistone...senaste halvåret/året,,,,vad hände med motivationen jag hade förut? 3-4 pass i veckan?? Då var man duktig. Trivs inte med mig själv nu. Orkar mindre, trött och känner mig pluffsy. Tror jobbet tar ut mer än jag tror också på psyket. Jag är så lat när jag kommit hem. Vill inte göra nått..vill inte behöva göra nått. Laga mat är en pers många ggr. Sen är det någon magnet i sängen/soffan som ofta drar en dit. Vad motiverar er? Hur undviker man soffan? Hjälp!
 
 

vatten och brö

Så har man tappat/glömt ännu en iphoneladdare på en resa. Min sista är nu boende på hotell Kung Karl i sthlm och den andra är i Thailand. Fancy. Så nu lever jag på 23% av batteriet och 11.98:- på kontot. Yes! Och eftersom jag inte har nå pengar är jag i Tjärn på middag. Jag kan ju ta och använda mitt kredikkort om jag vill...men det har varit nog överbelastat den här månanden. Gillar inte att handla på kredit. Men snart är det löning, då blir det att köpa en ny laddare och mat :) Gett fara till stan och ladda upp telefonen i dockan. Hade ju tänkt att ta en löptur runt sjön också...men vart himla otagg nu då mobilen snart är tom på ström, vill ju ha musik. Sen det faktum att jag sitter och äter godis nu innan middag. Sockrar bara på kroppen ( som den inte fått nog med söstsaker och gott i helgen) Nä nu ska jag hjälpa till med maten. Tjo.

Telephone

Galet vad dåligt jag är att tala i telefon/ringa/smsa. Har insett mer och mer varför. Blir stressad av telefonen. Ibland har jag hett på flygplansläge bara för att tappa signalen med omvärlden. Rätt skönt. Får nog av telefonen på jobbet. När jag är på besök i Tjärn svarar jag nästan aldrig i telefonen. Blir bara less när jag hör signalen. Ett av de bästa sakerna med att vara utomlands är faktiskt avskildheten med vardagen, telefonen, internet. Jag tycker det är skönt att inte ens läsa/se/höra nyheterna.

Nu ligger jag hemma i sängen och bara njuter av tystnaden. Middag ska göras snart. Diska. Städa. Duscha. Men eftersom jag är lite skadad kan jag inte slappna av helt när jag har massa att göra. Får vila efter istället.


RSS 2.0