Karin and Anna goes vindsurfing;)



Jag ger mig ut på sjön! Det är inte så lätt som det ser ut vill jag lova! Vinden var himla lurig! Sen blåste det mot vassen! Jag åkte åt helt fel håll bort från stugan och in i hög vassen! När jag såg pappas bil backa ned mot stugan ropar jag förtvivlat "Pappa hjälp mig pappa, jag kommer inte tillbaks!!!PAPPA! HUR GÖR MAN?!" ¨


Karin och jag klurar hur man egentligen åker som. Teorier, plast, ännu mera teorier, fall, snack, plast...ja det gick väl sådär. Vi hann inte "tänka" klart innan vinden huggit tag i seglet och fällt oss i vattnet:P Haha. Sen stod pappa och instruerade oss på land. Gick väl sådär lol!


Yeaj, you go girl!! Tack för ikväll! Nu är jag trött och slut och måste sova. Du vet..16 min past latest bedtime;)

Man ska ha husvagn!!


Så är semestern redan klar! Nu har jag flyttat in i husvagnen uppe i stugan. Lr ja vi får väl se hur länge jag klarar av att bo där när jag jobbar. Jag frös inatt:O 2 täcken hade jag dessutom. Husvagnen hinns inte heller värmas upp på morgonen.  Iaf inte innan jag kliver upp. Att lägga till var att jag sov i tröja, kjol och morgonrock också haha! Men mysigt äre. Igårkväll hade jag tänkt ta ett kvällsdopp innan jag gick och la mig, Men det vart så sent med tanke på hur länge jag satt vid datorn, 4h tog det innan jag fått upp bilderna och texten jag skrivit på de tidigare inläggen. Nån måste ju förbättra uppladdningstekniken här.

When it was good

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else

When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
We were happy in the pouring rain
I wish it would, would be that good
When we were sitting on top of the world






Todays Lyrics

You used to call me
Just to say I love you baby
You would always treat me like a lady

Everyone was jealous of the way
We kept keeping on, feelings were so strong

Always knew that I would occupy your mind
You would always find a little more time
To show me I was number one

Put me there on my throne
Lately where's the feeling gone




Middag hos Ana :D


Matförberedelser! Jennie skär upp pärern!












Picnic med babsen


Ana hugger in på salladen


Vi åkte till Domsjö för att hälsa på hos Sanna och se hennes nya hus! Enormt tjusigt!!

Insmorning på Sofias brända rygg:) Såg ut som sensuell masage....jag tror många gångare som gick förbi blev lite sugna:P

Mona och jag:)


Dags för efterrätt!



Tack för en supernice kväll tjejer! Det får bli en favorit i repris snart:) Bad och grillning hos mig kanske:)? Who´s with me?
En babe var missing denna kväll....Karin...inte jobba kväll sådär:P!!!

Sunny Sunday!

Soliga söndag! Ännu en stekande natt i husvagnen. My o my! Varmt!! Det betyder ju att det blir en till glassar soldag på stranden! Yeeeaj! Micke var också badsugen så han hängde med över till sandstranna:)





Det ser ut som Micke köpt Aftonbladet på nåt tidningsstånd på stranden haha:P Men det är nog en bra bit till en sådan:P






Micke testar på vindsurfing! Inte så lätt som det ser ut! Eller hur:D?! Jag fick ju knappt upp seglet...man måste ha lite muskler tydligen;P Ääh jag ska träna på brädan framöver:) Skulle vara riktigt kul att kunna åka!:D



Efter vårt bad så körde Micke mig till stan så jag kunde möta upp tjejerna på Ica. Ana hade planerat att vi skulle ha tjejmiddag! Mkt bra initiativ babe!


Poolparty och grillning hos Thors

Efter Sofias och min stekardag så drog vi på kvällen till Thors för poolparty och grillning:D Great!







Aoooch Martin? Legat med rännstenen?




Värste stekarn och stekargrillen:O



Bellmanbruden:)




Karin har ätit rent på tallriken:P


Så gott!!! Det gjorde vi bra Karin (A)


Sen dök denna brud upp

Sötaste Carro!!




Bubbel bubbel


Carro detta är inte mun-mot-mun metoden?!





Efter massa om och men och lite mera om så kom jag i badet tillslut. Men det tog tid:O!


Drunken Karin på väg ned på stan:P


Love you!

Sen när vi väl kom ned till hamnfesten så bangade hela gänget på att gå in, för att det var så lååång kö! Isället begav dom sig till de andra krogarna i stan ( undra om det var kortare kö där-eeeh nee) Jag var inne på 10 minuter i öltältet iaf. Där mötte jag upp Viktor, Patrik, Nilklas mfl. SötLinda och Hella såg jag inte skymten av alls:( Det blev säkert Harrys för dem. Hade iaf en toppenkväll:D! Tackotack!

Stek på Backsjöplayan

Idag ( det vill säga lördag) så var Soffan och jag över till sandstranna mittemot vår stuga i Backsjö-sjön:) Jag vaknade i en gassande husvagn och kände whiskeysmaken i halsen på mig från gårdagen ( nästan:P) Sliter upp dörren och slänger mig ut på gräsmattan...i skuggan. Där ligger jag ett tag i ett försök att svalka ned mig.


Benny och jag vakna i en bastu!



Öppnar dörren och möts av detta:)



Så mysigt med frukost i husvagnen:) Jag satt inne ett tag bara för att äta i husvagnen:P Men vädret ute var så skönt så jag fick avsluta frukosten på byrggan:)



Såklart så är man för lat för att ta sig hem så jag ringer min bror. Han får bara lov att komma och hämta mig för...jag har ont i foten? Lr behövde jag gå på toa? Nån poor excuse:P Men dom var halvsanna iaf:P Hemma skulle jag packa fika, byta om och invänta Sofia:)








Stranden var rätt öde, det gillade vi! Bikinitops av;)!!






Skönt:)






Jag hatar mitt ben på denna bild. Men det var i princip bara den på mig och Sofia.


Vilken het dag:D! Mysigt med sol, bad, båt och fika! Lr hur Sofia:D!?



Tur att man är stark och kan trycka ut båten till sjös igen:P


Glassarn!


Kapten Anna!! Let me hear a "Aj aj Captain"


Bra Sofia!!


En kallen öl:D



När vi var tillbaks till stugan var vi hyffsat hungriga så jag satte igång en eld så vi kunde grilla körv och haloumi!
Nakenlunch:P Som sagt, tur man bor på vishan!


"Det känns som vi är på husvagnssemster" kläcker Sofia ur sig! Haha:D









Jag drog ut med surfingbrädan för att slappa på vattnet! Underbara känsla <3:D





Tack för en mysig dag på stranden Sofia:D




Hamnfesten lördag


;)

Hamnfesten fredag
















Eyo!

Nu har man hittat sig en dator igen efter några dagars uppehåll. Finvädre, hamnfesten, helg, fest och annat har varit på tapeten istället:) Nu sitter jag på  kontoret och är sugen på att dra upp och bada vid stugan. Jag har massa bilder jag vill lägga upp också...men det är så himla omotiverande att ladda upp på bloggen. Tar sån himla tid!!!  Idag har för ovrigt varit en mkt bra dag:):) Hihi. Jobb, lunch, efterrätt, jobb, glass, glass igen och jobb:) Full rulle:) Känns alltid lika motigt söndagkväll när man fått känna på ledigheten och sen inse att man ska tillbaka till jobbe måndagmorgon. Men på nåt sätt drar man sig upp på morgonen och hela dagen bara rusar förbi. Och jag är så glad att jag trivs så bra på jobbet och med mina kollegeor! Tur att dom stöttar och hjälper mig:) Nä nu ringer jag frugan tror jag:) Jag vill ha sällskap!'


Dålig uppdatering

Dålig uppdatering, I know. Men det har ju varit så bra väder att man inte vill sitta innomhus vid nån dator:P! Nu back 2 work:)

Grattis Pappa på födelsedagen!







♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

off

Ojoj vad jag varit seg idag och är fortfarande. Inte mkt energi över alls. Blö. Nej nu har jag precis ätit middag, ja karin det blev middag, ingen macka:P Så nu äre raka spåret i säng. För här orkar jag inte sitta längre.

Fotografering

På Midsommarafton träffade jag Fredrik för en snabb lite fotosession. Det var därför jag missade när vi skulle göra midsommarstången.Här är några bilder:)!













Come what may

Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time



Klant

Jag säger då bara det, jag är så klantig och glömsk! Tror säkert att många av er redan vet det:P Hur som helst, idag på jobbet så blev det lite förseningar på en bil som det skulle bytas bromsrör på. Det tar alltid längre tid än man tror. Hur som helst så kom kunden, en äldre man som cyklat till oss, för att hämta bilen vid lunch. Men den var inte klar. Så jag erbjöd mig att hämta honom med hans bil när den var klar. Vi var dessutom kort med folk på reservdelar ett tag idag då Peder var ledig, Daniel på semester och Tommy på akut tandläkarbesök så jag var tvungen att skynda mig. Jag tog med väskan och skyndade mot bilen. Körde lugnt och försiktigt ( eftersom jag verkligen gillar att köra andras bilar - not) Jag lägger då väskan i passagerarsätet eftersom jag kommer sätta mig där sen när jag hämtat mannen. Men så blev det inte, den äldre mannen sätter sig i passagerarsätet och jag lägger väskan i baksätet. Tror ni jag kommer ihåg det sen när jag är tillbaks på jobbet?? Ehh nää. Gubben hade dessutom lite bråttom eftersom han skulle ut till sin sommarstuga senare. Närmare kl 16 så ringer en man och söker mig, såklart har jag glömt min väska i hans bil och han är nu ute i gud vet vars och skulle stanna där ett bra tag. Jippie! Han frågar om vi har nåt inkast på jobbet där väskan kan lämnas efter stängninstid. Jag blev förvånad att det lät som han hade möjlighet att lämna den redan idag...men då förklarade han att han hade besök i stugan som skulle till Umeå senare idag. Så om vi bara bestämde en plats där vi skulle mötas så kunde dom lämna väskan till mig:D Sen efter jobbet vandrar jag ned på Coop och då plötsligt ringer ett okänt nr. Hon berättar att hon har min väska och undrar om jag kunde ta mig till Coop Forum vid e4..."jo tack det gå väldigt bra, jag är redan där" Vilket flyt man har då:) Tur i oturen! Min väska är nu tillbaka till sin rätta ägare! Tack så mkt!


Vilken helg!

Vilken helg gott folk! Jag vet inte vart jag ska börja. Har dock huvudvärk och är uttrött nu...solen skiner ute och själv sitter man inne. Tragiskt. Idag har vi varit i Boda Borg och härjat ett gäng...men som vanligt är jag för trött att skriva nåt utförligare om det nu:P Så jag skjuter på det :P Nu ska jag lägga mig på altanen i solen:) peace!

You shook me all night long;)



Yeah baby, yeah;D!

Glad Midsommar Allesammans:D

Sill, pärern, snapps, midsommarblomster, midsommarstången, kransar, barnskratt, lekar osv:) Midsomamr är här! Regnet och blåsten likaså, Pappa och jag kom just hem från en skogspromenad då vi satte upp tipsslingan som jag gjort. Tänkte leta reda på lite mer pyssel och klurigheter nu på datorn så att pappa kan ha dem ikväll på deras midsommarfest:) Jag missade tyvärr the making of midsommarstången, kändes lite surt eftersom jag varit med var enda år hittils. Men men. Jag var iväg på ett annat litet äventyr imorse. Berättar och visar bilder från det senare;P





Nu har jag lite brådis, ska iväg på midsommarfirande på annat håll:) Ni får lite mer bilder senare!

Jag önskar alla en riktigt Glad Midsommar:D!!

City med Kat

Kom just hem från ett panikbesök på HM. Hade en del saker att handla inför helgen. Katarina hakade på också:) Vi drog även ned till hamnen och chilla och snacka lite i solen. Önska det kunde vara varmare. Men detta är väl typiskt juniväder.
Nu är jag hemma och tittar på Penguins of Madagaskar samtidigt som jag gör en tipsslinga till midsommar, pappa som ska  ha den. Jag är int direkt på humör att göra den så jag har valt ut jätteenkla frågor;P

Vilken lag kan beskivas såhär: N = N0 * e^-Lt ?

Nån som kan svara;)?


:)


17 juni

Trött, trött. trött men det får man vara om man jobbar:) Ingo ringde mig till och med idag (på sin lediga dag) för att kolla att allt gått bra och om jag hade nå funderingar:) Snäll han är då!! Snart ska jag in till Sofia och planera lite möhippa. Jag har aldrig varit med på en...inte heller ett bröllop. Så jag är en newbi:P Men Katarina är väl full av ideer och förslag:P Idag så hann jag med att fara ned till Ljud och Bild och sitta där ett tag för att kopiera över det som ska vara kvar på burken. 169 GIG hade jag väl under mina dokument...då äre mkt bilder. Måste kolla nästa gång hur många kort jag har och vad de tar upp för plats.  Men jag måste som sagt tillbaka dit igen...eftersom dom har öppet 12-16 så äre lite svårt att hinna med eftersom jag jobbar 8-17. Blir då på lunchen min som idag. Sen äre ju bra om man har bil också så att man hinner ned på stan och tillbaka. En dag kvar sen äre helg:D Vad har ni för midsommarplaner?


Ge mig löning

Jag hoppas jag får pengar från försäkringskassan snart, har 7,52:- kvar på Visakorte nu. Jag vill heller inte flytta över från sparkontot. Fick igår nåt avslag från Försäkringskassan dessutom...undra om det vart nåt fel i formuläret. Men som jag förstod det handlade det om att jag ansökt om pengar för mer än en månad, vilket inte fungerar. Det måste varit en dag fel....men jag undrar om jag måste söka om allt? Alltså jag måste få tillbaka den andra datorn nu...jag klara mig inte utan mina bilder:P haha. Sen nu ikväll när jag skulle sätta mig ned och fixa med mitt fotoalbum...då inser jag att jag har slut på fotohörn, typiskt. Vilket gjorde mig bara mer motiverad att fortästta med det. Så är det alltid....när man inte kan göra en sak, då vill man göra det ännu mer bara för att man inte kan. Just nu sitter jag och ser på säsongsavsltningen på DHW!!
Nån fler som gör det kanske:D?




Utsnygga Eva Longoria som Gabi Solis!






Marias Student i bilder






















Så fruktansvärt goda tårtor:O!! Eva skicka recepten!;P













Dagens i-landsproblem

Varför lämnar man tomma mjölkpaket i kylskåpet för när de är tomma? Samma sak med juicepaket!! Lägg av med det! Man får ju förhoppningar om att det finns nåt i paketen jue:/  Jag sitter nu och jobbar med ett studentinlägg från Marias dag i fredag, men det går så segt att ladda upp bilderna. Jag undrar hur fröken Westin har det på andra sidan atlanten nu. Den bitchen har ju dragit till staterna för att hälsa på Johanna:O! Jag hoppas du får en bra resa. Du får ta många kort och berätta om din resa sen.



Andra dagen på jobbet avklarad och det har gått bra:) Men imorn är Ingo ledig:S Hur ska det då gå:P? Lite svårt nu att ta sig ned till datakillen också med tanke på att jag jobbar under deras öppettider. Jag måste ju sätta mig där nere och börja sålla bort grejer som inte ska sparas på datorn. D:enheten är för full och mina Mina dokument rymms inte där som det ser ut nu. Undra föresten hur min bärbara datorn mår? Får väl ta och ringa dem imorn. Jag kan ju deras nr utantill nu:P

Nä gå ut kanske? Det är ju ändå soligt!

First day at work

Tror vi att jag var nå nervös för att börja jobba idag då? Jag sovde så fruktansvärt dåligt, nog att jag kom hem rätt sent...säg sisådär 02. Väldigt smart eftersom jag skulle upp vid 7. Trodde jag iaf...jag vaknade vid 5 sen gick det inte att somna om. Vred på mig, frös, svettades, va nervös. För vad? Att man ska vara så fjantig. Det kändes väldigt bra att vara tillbaks på jobbet igen och absolut bästa, träffa kollegorna! Nu får ni dras med mig till sista aug;)! Ingen semester här inte. Men man kanske kan tigga till sig nån dag iaf...jag är iaf sugen på en favorit i repris från Trysunda och Klösan förra året!!




Ikväll kommer bli en tidig kväll har jag tänkt mig....22 ska jag ligga i sängen!! Måste verkligen vända på dynget efter att jag  blivit nattuggla. Wish me luck:)! Men vilka söta barn alltså:D

Friday night ;)

Efter Marias studentfirande i Ström så bar det av till Viktor i stan för att fylla på kistan med diverse dryck! Som vanligt låter jag bilderna prata för kvällen istället för en lång text;)



"Allt jag tänker på när jag sluter mina ögon...det är hårdporr"


Niklas ser lite skeptiskt ut:P


Next stop Niklas lägga!






Here we go again here we go!!

Söt som socker:D



Stefan visar vart lillfingret ska stå



Tjejsnack:)




Jag försöker Dj:a lite musik



Nån som verkligen gillar att vara med på kort:P






Jag, Niklas och Jack;P!



På väg in i dimman...hell yeah!




"Oooh Behave;)"


Vilken jävla kväll alltså:O Can I get a "Vad hände?!" Tur att man vet när man ska sluta dricka, lr? Efter 00 så drog grabbsen och jag vidare ned på stan och Olearys. Det var grejern det! Hade riktigt roligt ute och visst slira man väl lite mkt på gasen kanske;)


Here we go again;)

Jag säger bara en sak...Here we go again here we go again...again..again;P!

Händer nu: Är precis klar att åka iväg på parken, sitter och väntar på mamma, pappa, Gunilla och Åke, dom ska med också. Jag hoppas att vi hinner se Maria i hennes klänning:) Du kommer vara så tjusig tjejen:D

Sedan blire att fara hem till Karin och göra sig redo för fest. Just nu är man bara nyduschad men det är ju en start:) Jag måste iväg och köpa sockerdricka också, det är grejerna att grogga med till Razzen. Sen möter vi upp Viktor och grabbarna och ser vad kvällen slutar. Känns som det blir Olearys ikväll iaf:D

Till Ems


En blomma till Emelie, saknar dig vännen <3

:)

Dags att bli männish igen kanske...en dusch och en promenad borde göra susen:) Gårdagen vare studentfirande hela långa dagen och jag hoppas Maria hade en toppendag och kväll;) Jag hängde med Viktor, Stefan, Niklas, Linda mfl på kvällen som avslutades på Olearys. En aningens för överföfriskad och glad, det var en bra kväll:D!

At Sofias

Nu sitter Sofia och jag och häckar i hennes lägenhet...laddat för att gå ned på stan...i regnet:P Men jag har ju tagit med paraply:) Ska lämna in datorn igen också...nu när jag ringer till dem säger jag bara "Ja tjena, det är Anna här...." så vet dom vem det är. Tragiskt;P. Nä nu ska jag mysa med Martin innan vi vandrar ned;) Tjaao!

Supertired

Nä ska man sova kanske? Nu har jag pratat i telefon med Karin i vanlig ordning så nu brinner mina öron. Inga 4 sekunder här inte;) Sen mina ögon svider och ser halvt dubbelt efter allt dataskärmstittande idag. Har jag varit och tränat nå då? Nej nej nej. Suck. Nä gott folk, godnatt hoppas ni haft en bra dag:)


En dag med kusinerna 7 juni


Kunde man mått bättre kanske? Spytt och mått fan under natten...nu på väg till kyrkan och Elins konfirmation:P!




Elin berättar för församlingen om skapelsen

















På väg till Strömsön för fika och god mat!



Här har man sprungit många ggr nedför slänten och i vattnet:D










Flaggan var i topp för Elin





Dom har sådan fin stuga ute på Strömsön, vacker läge vid vattnet och fin tomt:D Lovely!!






Me and sis. Inte är vi så lika längre:P









Pappa och Hans-Erik gick före oss genom skogen

Vi tog med oss fotbollen så vi kunde passa lite under våran promenad


Pappa spanar ut över landskapet

Vacker vy


Henrik föreslog glatt att vi skulle plocka en bukett blommor!


Det var grönska överallt och vi gick på ängen och plockade midsommar blomster och smörblommor:) "Akta Anna gå inte på smultronblommorna:O Annars kan vi inte plocka smultron i sommar:O"


Jag och gullgrabben plockade blommor, vad glad jag blev <3


Min sötnöt:D!


Jag och Henrik temade upp för kameran:) Han ville så gärna att vi skulle följa med och kolla på hans match. Men det får bli en annan gång:)


Vi besökte även farmors familjegrav i Arnäs

Sen tog jag mig en minst 12 h sömn för att komma i balans igen:) Ladda om batterierna!


Party again


Killsnack i köket:P





Tom skulle ta kort på min klyfta...ser vi nån? Nää just det!!

Sjuksköterskan Katarina dök förbi




Hanna var glad:)



och sjuksystern Karin dök upp också...rätt sent. Så vi vandrade ned till henne senare för ombyte och lite spritpåfyllning:)


och jag måste ju lämnat kontrollen och förståndet hemma hos Karin också...hehe...lr vad säger du bruden?







Kön till Harrys...och en Luppen mitt i bild:D


Ett besök på Kebabcty hinner man såklart med också:)

En dator back

Stefan och Johan var här tidigare och kikade på min bärbara samt stordatorn. Efter massa om och men så lyckas vi hitta det trådlösa nätverket på båda datorer. Men det gick inte att ansluta. DHCP, ipadresser, DNS, nätverksportar och gateways jag blir helt yr. Jag ska iaf köpa en extern hårddisk och lägga mitt liv på den:P. Pappas dator har nu kommit tillbaka efter sin vända på verkstan och den funkar fint än så länge. Förutom det vanligt internetproblemen. Loggas ut , loggas in, loggas ut osv. Inga bilder på den här datorn heller...känns som det är det enda jag snackar om numera...dataproblemen och mina bilder:P Suck:P


Alanya pics



Ana och Anna i Alanya 2009 - Vad hände?
!

Beachen

Vi på strandpromenad

Ana sätter posen;)

Ett dopp i barnpoolen:)


Utgång på Bellman med...ja Ana vad hette han:P?


Jag, Viktor och Joppi på Bellman..shakin that ass on the floor:D


"Alltså Anna, vaaad hände igår?!"


"Ja Ana vad hände? Tjes hände;)"


Hell yeah!!


Bellman by night

Everybody dance now:D

¨
Ana touching Ronalds tjes:P


Tattootime!






Dennis svalkar en del av sig:P






Mer bilder på ingång:) Ha tålamod! Jag får ser hur mkt datorn pallar med:P

Todays Lyrics


Tomorrow
You're gonna have to live with the things you say
Tomorrow
You'll have to cross bridges that you burned today
Tomorrow...
And everything you do, it's coming back for you
You'll never outrun what waits for you
Tomorrow.



Todays Lyrics

And I don't want you, and I don't need you
Don't bother to resist, or I'll beat you
It's not your fault that you're always wrong
The weak ones are there to justify the strong



Online igen

Jag är online för tredje gången idag:O Helt sanslöst:O Datorn har inte sagt ifrån än, bara för att jag säger så kommer det bara dröja minuter innan den går i ide igen. Jag har ju varit sanslöst dålig på att uppdatera vad som hänt i dagarna. Veckorna. Känns så tråkigt när jag har alla nyaste bilder på bärbara datorn också.

Idag så hade jag en lång lång sovmorgon, var väl tvungen att sova igen mig efter helgens händelser:P Sen är man väl inte helt återställd sen Sthlm och Rom heller:P Det börjar med att jag försover att göra lunch, väldigt lyckat, far min vart inte så glad. Men jag låg och ojjade mig över huvudvärk och illamående så jag fick ett frikort:P Dagen har sedan spenderats med en bok, en madrass och lite sol:) Det har blåst så mkt det senaste dagarna trots att vädret varit helt ok i övrigt. Det var grillningsdags runt 17snåret med Tom, Robert, Hanna, Karin mfl. Men så klart har jag inga kort att visa. Karin har kameran:P Åsberget var destinationen:P Med en liten sen ankomst dök Karin och jag upp (sist):P Grillat är alltid gott så det var grejern! Sen bare av hem till mig och lite allmänt chill i soffan. Ingen våldgästning lr film blev det till Karin besvikelse:P Om man inte räknar Tjärn, DHW och I now pronounce  you Chuck and Larry:) Tjärntaxi drog sen till Factorystreet och dumpade av frugan där:P



Siesta i en av Roms parker:)



Me and my wife:P "A ring is like a circle, it goes on forever"

Gårdagen: Igår så träffade jag Micke och vi hann med en hel del, glass, promenad, pizza, nå turer runt stan och lite bilmek:P Haha. Ofrivilligt bilmek kanske man skulle kunna kalla det;P? Haha. Inga kort denna dag heller. Sen haha...så är ju Anna världens smidigaste också så när vi skulle hämta min bil i stan...så hade jag glömt lyset på. Suck. Så ännu mer bilproblem. Det blev bara att ringa Svedberg igen och be han komma med startkablar. Hans lilla Clio fick sedan igång vår storford. Tack.

Lika bra att publicera detta medans jag kan:) Vet ju aldrig hur länge jag får vara online:P

Pics








9 juni

Bror fick igång datorn, stordatan, jag fattar inte vad som är för fel på bärbara. Den har inget problem att hitta andras nätverk, men inte vårat?! Konstigt är också att datorn jag sitter på nu, den hittar våra trådlösa nätverk:S Nu ska jag iaf snabbt kolla om jag fått tillbaks nå pengar på skatten:D Hoppas!!

Sen ska det iväg och grillas med Tom, Rob, Karin mfl! Känner mig en aninges stressad eftersom jag inte borde sitta här och skriva utan fara till stan!!

Aja ni märker väl hur många inlägg som dyker upp här framöver. Tekniken är inte på min sida som sagt. Take care!

En sak till....börjar jobba på måndag;D! GREAT!


Datalös

Jaha då ska man lämna in alla tre datorer då. Hur fan ska detta sluta? Jag funderar på att behålla stordatorn ett tag till...tills man får tillbaka de andra 2. Men chansen att den startar 1 på 10. Helgen känns som den varat i enevighet....det var varit onykter och utgång ons, fre och lördag. Lördagkväll var värst för mig...jag säger bara "Alltså vad häääände!?" Ana du var inte ens där :/. Får väl lägga ut en publik ursäkt till alla jag har fylledryg mot.  Natten mot söndagen mådde jag verkligen crap...spydde och hela rummet snurrade:( Jag som aldrig lr ja sällan blir bakis....på söndagmorgon skulle familjen till kyrkan och gå på min kusins konfirmation. Lyckat va. När jag klev upp så var det fortfarande hela havet stormar och sugen på mat och dryck var man ju inte direkt. Jag ska försök ladda upp lite bilder och sådant från helgen i ett inlägg. Blir lite mera liv då:) Men det lär ju dröja. Jag har bilderna på bärbara datorn som ska lämnas in idag. Ni märker väl hur ofta jag kan vara här och uppdatera.





I Colosseum: En rast i skuggen på fallen pelare

Gaaah %&/@£#¤%

Hade det inte varit för att man har hela sitt "liv" på datorn så hade jag slängt ut den genom fönstret vid det här laget!! Gaaah! Jag blir galen...varför kan du inte bara fungera?!!


5 juni i bilder

Nu vet jag inte hur länge min dator pallar med, men jag bjuder på lite bilder från igår. Får väl lägga upp fler sen när datan inte crashar stup i kvarten....:/

Katarina och Karin Östmans examen! Grattis tjejer<3



En del av tvillingarnas nurseclass






Bra pose Jon:P












Björn och Micke kom förbi också:)







När klockan närmade sig 6 så drog Sofia, Rickard, jag och Karin in till systeme för lite shopping ( en annan hade glömt körkortet och kunde inte handla, ja gissa vem) Sen blev det Karins lägga och förfest!
______________________

Dumma msn, jag kommer inte in:/ Även fast jag har internet ( på stora datorn) Varför ska alla husets datorer vara emot mig?!



Computercrash

Vi har fått tillbaka den stora datorn, men som nu helt plötsligt har lagt av igen. Känns rätt surt. Samma sympton, samma skit som tidigare. Men nu har jag faktiskt lyckats logga in på den, men det är bara en tidsfråga innan den dör igen. Brukar handla om minuter ibland. Min bärbara har tappat sin trådlösa uppkoppling istället. Jag har försökt reparera gateway och IP m.m. Men den hittar ingen wireless connection alls. Så ni kommer nog bli utan mig på internet ett tag fram över. Om inte nån har nåt förslag på vad jag ska göra? Suck!


gedrunken

Nu är vi ett gäng hos karin och getting gedrunken...alltså känns redan nu....det kommer bli utförs ikväll. Satan 456!!! just nu är det "jag har aldrig" som gäller....great säger jag bara...great.....;D

4 juni

Borde egentligen lägga i Krattas examenspresent, borde egentligen packa kläder och sprit inför imorn, borde egentligen äta nånting, borde egentligen bädda rent i sängen...men nää...vi har just fått hem stordatorn så helt plötsligt är jag som fastklistrad i stolen här och kan inte flytta på mig. Men det verkar inte som datorn mår riktigt bra än:S Jag måste ringa Stefan imorn. Den visade samma sympton som när jag lämnade in den. Kan inte vara bra:S Typiskt:(

___________________

För övrigt så dog stordatan igen:/ Så nu sitter jag på bärbara...skönt iaf att kunna ha den i sängs:) Men man har så mkt mer bilder, programm och allt på den andra datorn:( Fan!!


En stor puss till Ana!

Party

Jag vaknade runt 11 imorse, ingen riktigt koll på vart jag var. En blå hörnsoffa ligger jag i iaf. Ja just..det var ju utgång igår ja. Ana, Sofia och jag satt och öla och sprita hemma hos Ana innan vi drog ned till stan och Karin.













Katarina och hon hade nämligen varit ute och käka med klassen. Men istället för att stanna kvar på Olearys så förfesta vi lite på Fabriksgatan innan vi gick tillbaka. Det var en hel del trekants och sexsnack;P Där fick vi oss några ordentliga garv och skratt. Har några videos som jag funderar på att lägga upp. Men jag kanske ska fråga brudarna först;P Här är lite bilder iaf:)










Sex and the city snack fast med en annan cast:P

Här pumpas det:P



I kön till Olearys





Kolla mitt bäcksvarta hår mot Katarinas vita:P






Kvällens bild:D Vi öser loss med Svarten!





En black and blond please:P


Karin slänger iväg en "om blickar kunde döda" Vem tittar du på:O?


Jaha Karin, vad vill du?


Affe var på plats också:)
















David och Ana hugger in på Tequilan!
__________________________________________

Sedan blev det en after hotdog på Statoil ( då kebaben var stängd skallas, jag som verkligen sett fram emot en kebab:(
Tack för skjutsen Affe:) Sen blev det lite softaftersittning hos Ana.


Party ikväll:D

Nu ska jag skynda mig och fixa iordning mig...sitter i morgonrocken och nytvättat hår. Ska vara hos Ana om 40 minuter...vilket det inte kommer bli:P Ska hugga in på garderboben, slita ut den på golvet och hitta nåt att ha. Sminka mig, hitta skor, packa spriten och se bege mig till stan. Olearys gäller ikväll be there;D!



En full Ana och Anna i Turkiet;D

3 juni



Jag blev kär i ett armband när jag var i Sthlm, det händer sällan, väldigt sällan:) Hur som helst var den så söt att jag inte kunde låta bli att köpa den.


 Ett par matchande örhängen fick följa med också....plus 2 till liknande:P


Nu sitter jag i köket och ska få fart på spisen och se till att det blir någon mat:) Ska vara klart inom 15 minunter. Jag har redan en plan om vad det ska bli. Satan nu kom jag på en massa andra grejer som borde vara gjort innan daddy kommer hem. Jag ska med han efter hans lunch till stan nämligen....hämta upp datorn, lämna in nå böcker på bibblan, g på ams, ska ringa MW också och kolla hur det blev med vår dejt:) Nä nu ska jag tömma diskmaskinen!

Pappa tyckte igår att jag såg ut som en italienska i mitt svarta hår:D! Grazie!

2 juni

Jag måste ju bara slänga in ett grattis till Micke min granne som fyller år idag:) Äntligen får du gå på systemet själv;P
Självklart bjöds det på smörgåstårta i vanlig ordning och massa andra godsaker.



Här satt grabbarna och snacka


Söta men tjuriga Teri:P


Och lisa som fått så långt hår. Det är ju ett tag mellan gångerna man ses nu även fast man är grannar.

Pressentöppning

Nu har jag nyss kommit hem...inte för att det är långt att åka:P Vi tog bilen...vilket egentligen inte behövdes. Gångavstånd sår det bara skriker om det. Aja:) Nä nu ska jag försöka få nån ordning på Rombilderna så jag kan visa er dem. Men det dumma är att det inte är så mkt minne på den här bärbara datorn. Imorn ska jag till Bergsgatan och datakillen och hämta den andra datorn:) Yeeaj!



Bjuder på en kvällens outfit också med min nya italienska skjorta....samt mitt nyfärgade hår, mörkbrunt skulle det bli...men ser mer svart ut:P


Festen fortsätter

Sen så drog Karin, jag, Soffan och nå boys vidare in till stan mot Karins lägga för att fixa iordning oss innan Harrys!














Sofia och jag dansar loss lr kramas åtminstonne:)




Supersöta Carro träffade vi där:D!


Put your hands up in the air!


 Björn var på plats




Patrik älskar att vara med på kort;) Lr hur? Jag tror detta är din standardpose:P






Du ser inte riktigt ut att veta vart du ska börja Patrik:P



Maxmat är grejern det. Men jag passade på hamburgare. Åt på BK dagen innan...sen var jag mer sugen på en kebab:P!
Tack för en kungkväll Bylin och gänget samt Carro och co:D!

Bastufesten 09

Bastufesten inledes iår med att våran ford totalstrejkar att backa. Oljelampa, check engine och diverse lampor börja lysa i bilen då vi ska backa uppför stugbacken och vända på bilen. Sen bara dör den. Yes! Efter lite om och med med vändade och backande av de andra härskapets bilar så får vi till slut runt på våran bil. Min första tanke (som alltid i panik-kris-situationer) "Jag måste ringa Pappa...NU" Haha, han kan han:D! Resonerade nästan på samma sätt på flygplatsen i Rom...inte för att pappa skulle kunna göra nåt åt saken om vi skulle missa planet men:P

Bylins stuga är lika tjusig som förra året! Värste villan, värste läget och värste utsikten:D! Folket var på gott humör om inte en aninges hummerröda. Jag hade blivit ombedd att ta med solkräm:P Det hade stekts en hel del under dagen. Varm en dag....runt 25-30 grader. Vi hade ju vandrat gula leden tidigare ( kommer nog ett inlägg om det också:P) så man hade ju suttit på stenhällar och hettat. Karin och jag var uthungriga när vi kom ut till ( ja vart nu stugan ligger...mot Idbyn, Killingsnäs) men vi satte oss för att glassa på altanen istället och hälsa på allt nytt folk:D Det kommer bli en toppenkväll!

 


J.B i sina coola brills och Popeye tisha


Tomas var där






 
Karin njuter av vyn...hon tittar på mig med andra ord;P








Massa musik, tur det fanns en del In Flames fans på plats;)


Man måste ju skriva i gästboken:P


Verkligen jättebra att du drog upp shortsen Karin, hemskt det hade varit annars? Eller hur;P?




Vy från altanen....så fint!!









Nu äre dags attt grilla, fram med köttet:P!






Jamen gå mitt i vägen, gör det:P Ass up!






En puss till Felix:)




Vissa fick suga på nappflaskan:) Är du pottfärdig då Torbjörn?:P


Dags för käk, att grillat är så gott!! Majskolvar är ett måste:D Iaf för Karin och mig...ingen grillning utan dem!


Skååål!


Vy från vildmarksbadsdelen:D!




Sen skulle det visas styrka


En hand och vänster gällde...men vettitusan om det var nån som klarade det:P Höger en arm gick iaf:P


Dags att röra om i grytan, ska vi hoppa i:D




Sound of Madness på gång 456?!







Här tas det tempen, inte i vattnet dock:P


Me and my wife;P


















Vad gör du Karin? Fyller baljan med cider?








Puss på baby!


I´ve missed you!


Grabbarna tog sig ett dopp i det väldigt svalkande havet:P






Sen dök denna brud upp:D


Kvällens bild går till Tomas;P




Bastusvettning...vilken panik jag fick när dom öste på med vatten.Svettades som en gris. Satt intränd längst upp i ett hörn. Alla tjejer ( utom Karin, som inte var där då) börja skrika och halvgrina....tror aldrig jag varit med om sån hetta. Sen öppnar Karin dörren på väg in..."STÄNG INTE DÖRREN" ropar jag vilt!







Inte lika mkt top-less badande iår som förra;) Lr vad säger du Karin. Lite hann vi ju med iaf;D










Pärern och korsord

Nu har jag varit i pärlande och satt potatis. Hacka, spade och skrynkliga potatisar. Längtar redan till fäskpärern, smöre och lite dill:D Nu har jag jordat ned mig tillräckligt och har satt mig hos farmor isället.Vi löser korsord tillsammans. "Svåra krysset" och "Genikrysste" har vi börja med...tror hon har lite väl höga förväntningar på mig. Men nu har jag tagit fram datorn och wikipedia så jag kan glänsa lite;) Farmor är inte riktigt medveten om vad internet kan göra;) Haha.  Nu ska vi fika:) Vad har ni för er idag då?

Och ja...det ska komma bilder från Alanya, Sthlm, Rom, Bastufesten m.m:P Har bara inte fått ordning på alla kort än. Dessutom är inte den stora datorn lagad än:S Jag ska ta och ringa dit nu,

I just saw Haley's comet, she waved



Ny musikvideo med Shinedown, great! Ny och ny....kanske den inte är...jag såg den första gången i helgen iaf;P

I just saw Haley's comet, she waved
Said "why you always running in place?"
Even the man in the moon disappeared,
Somewhere in this stratosphere.

And I don't want you and I don't need you


Inte utan min dotter

Ikväll så har vi varit hos Sofia och sett på film. Karin och jag åkte från Tjärn efter 21 och filmen börja vi väl se runt 23.Rickard var helsäker på att jag skulle somna i soffan...men icke! Var inte långt ifrån dock:) Filmen var väldigt bra, jag och Karin har sett den förut, Not without my daugher. Fler som sett den? Hur som helst...inga bilder har jag heller...dom finns på Karins kamera.Och jo btw Karin färgade håret på mig ikväll:) Såg nu i spegeln att jag hade massa färgfläckar på halsen. Vilket jag inte ids ta bort ikväll. Nu äre sängen som gäller:)

Round round in my head

 



Jag får dem inte ur mitt huvud!!

When you walked through the door
It was clear to me (clear to me)
You're the one they adore, who they came to see (who they came to see)
You're a ... rockstar (baby)
Everybody wants you (everybody wants you)
Player... Who can really blame you (who can really blame you)
We're the ones who made you

Nattligt besök

Inatt sov jag fasktiskt inte ensam;) Nattligt besök...jajamen:) Låter kanske väldigt spännade,...men det var det verkligen inte. Jag vaknade 8 imorse av den levde om utan bara den. Att dom inte bara kan vara tysta? Sen hade jag fått märken över hela kroppen också. Dumt att hålla den där truten åt ett annat håll. Nu hitta jag en gäst till:O va fan!! Denna var dock lite stiligare klädd. Myggan och getingen...ingen har bjudit in er hit! Fråga nästa gång! Hmpf!

RSS 2.0