Back home

Idag har jag mer lr mindre jobbat. Har varit på Motocentrum sen vid 12, det hade blivit lite komplikationer med en AO och ett par nycklar och en bil som skulle hämtas senare idag. Svenne ringde runt 10 och frågade om jag visste nåt om bilen. Men jag hade inte varit inkopplad på den alls. Snäll som man är far man in på jobbet för att försöka reda ut röran:) Svenne hade ju inget med saken att göra...han var ju fullt upptagen med att sälja bilar! Hur som helst så har Micke och jag löst det nu. Kändes lite jobbigt att ringa chefen och be han komma in på en lördag. Men i grund och botten så var det han som fölagt nycklarna inne på ett biltak i verkstaden.  Pappa kom förbi efter han uträttat ett ärende på stan. Så då passade vi på att ta en tur i Isignian:D! Min ny pärla...känner på mig att det kommer bli en otrohetsaffär mot älskade TTid snart;) Haha nä så pass är det inte:P Vi drog till Ström för att hälsa på Maria! Men hon var inte hemma:/ En någon förvånad Linda kom nedför trappen med 2 katter i släptåg:) Så vi drog tillbaka på jobbet sen. Där jag stannade till närmare halv 3. Jag hade prata med Stefan tidigare och lovat att han skulle få min biljett till hockeyn:) Med mig hem fick jag denna skönhet!











....och denna.....Svenna du skämmer verkligen bort mig:D!!

Kvällen är räddad;)

Hormon Guiden

Jag fick ett roligt mail att min kompis Lina:) Så jag tänkte dela med mig!

Hormon Guiden


Kvinnor kommer att förstå det här!
Män borde lägga det på minnet!


Varje kvinna vet att det finns dagar i varje månad när allt en man behöver göra är att öppna truten för att riskera sitt liv! Detta är en liten behändig guide som borde vara lika vanlig i plånboken som körkortet; varje äkta man, pojkvän, fästman, manlig arbetskamrat eller annan anhörig borde ha en sån här i sin plånbok!

 


FARLIGT


LITE SÄKRARE


TROLIGTVIS SÄKERT


TOTALT SÄKERT


Vad blir det till middag?


Kan jag hjälpa till med middagen?


Vart skulle du vilja äta middag?


Här, ta lite vin...


Tänker du verkligen ha det där på dig?


Du ser verkligen bra ut i brunt!


WOW! Kolla på dig!


Här, ta lite vin...


Vad är du så upprörd över?


Kan det tänkas att vi kanske överreagerar?


Ta mitt bankkort.


Här, ta lite vin...


Borde du verkligen äta det där?


Du vet, det finns massor av äpplen kvar.


Vill du ha lite choklad till det där?


Här, ta lite vin...


Vad har du GJORT hela dagen?


Jag hoppas att du inte överansträngde dig idag.


Du ser alltid jättebra ut i den där morgonrocken!


Här, ta lite vin...





Skicka denna information till alla dina hormonella vänner och till alla som behöver ett gott skratt...
...och till alla män som behöver en varning.


 

 


 


Tack Bror

Tack min kära bror som hämtar din dumma syster i tid och otid <3

I promise

I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again
____________________________________________________

You'll finally start to wake up

You don't buy me flowers
You don't buy me drinks
You don't drive me anywhere
We're totally insane

We used to talk for hours until the night was through
But recently your ego is goin' through the roof


Maybe I need a wake up call
Cause your too comfortable
You think because you bagged me,
You don't have to work at all


Seems like I gotta do wrong to get your attention
But maybe when I call this man up,
You finally start to wake up
I think I'm gonna have to cheat to keep your eyes on me
But maybe if I make you jealous,
You'll finally start to wake up


This is your wake up call
This is your wake up call
So wake up, wake up
You better wake up

You underestimated the kinda chick I am
Cause I don't have a problem finding someone else
I put my little black dress on and go out to the club
And you wonder what's goin' on
'Til tomorrow when your boys tell you I was dancing with someone



You're takin' me for granted
Boy, you're really slackin'
If I see somebody I like, I might have to grab him
Time is runnin' out but you didn't do me right
So, I'm-a get mine back, you better wake up


This is your wake up call
This is your wake up call
So wake up, wake up (Seems like I got it all wrong)
You better wake up

This is your wake up call
This is your wake up call
So wake up, wake up
You better wake up


Snell häst

Nu sitter jag och mumsar på en av mina favoriträtter...vad kan det vara? Jo stekt korv, stekt ägg och stekt potatis. Enkelt men oj så gott! Sen tänker jag gå ned och köpa lite godis till mig och mina kollegor:) Jag tycker om att ge och ställa upp för folk runt om mig. Vara snäll och omtänksam helt enkelt:) Idag hämtade jag en kopp kaffe till Daniel ( ingen stor handling direkt) Han blev väldigt glad iaf:) Det är roligt att göra folk nöjda!! Snäll som jag är ska jag även jobba över på bilavdelningen ikväll. Och LÅSA!! Ni minns ju alla hur det gick sist.  För er som inte vet så utlöste jag larmet och lipade i telefonen när Securitas ringde...aja det är glömt nu!! Jag är redan nervös för ikväll. Jag hoppas Gunnar dyker upp tidigare så han kan vara med mig. Vi ska nämligen på dejt ikväll;) Haha lr hur:P!? Il Padrino nästa!!

Nu blire gotta på Coop!

Take care!

Tänk om

Jag känner mig så kvävd av mina egna tankar ibland, nu behöver jag verkligen ventilera. Vad tänker jag på då? Ja allt med framtiden. Ett litet utkast funderingar kommer här nedan, jag vill inte slänga mig helt känslomässigt öppen här och nu. Så detta är vad jag publicerar.


Tänk om, tänk om, dessa tankar - tänk om. När man ska fatta ett beslut, ett stort fast beslut så kommer alltid den där meningen upp "men tänk om". Ibland känns det bara som saker och ting borde vara så uppenbart och enkelt om det ska vara på ett sätt. Hur mkt ska man kämpa och hur mkt ska gå som på räls? Vilka krav ska man ha? Vad ska man acceptera? Jag sätter ju själv ribban på vilken nivå det ska ligga på. Sen är det den där magkänslan, hur mkt ska man förlita sig på den? Ju mer jag tänker, funderar och ifrågasätter, desto mer ifrågasätter jag mig själv. Alla frågor och alla tänkbara svar, bra och dåliga.  I och med de dåliga svaren rädds jag för de beslut jag borde ta.  Och när jag väl tänker de "dumma" tankarna blir jag arg på mig själv för att ens existerar i mitt huvud, borde dom göra det? Varför gör dom det? Framiden - hur ska jag bemöta dig?


Heroes

But there is no more time for lies
'Cause I see sunset in your eyes
________________________________________
Heroes säger jag bara, ojoj vilken bra serie!! Jag längtar tills nästa avsnitt kommer, jag är helt besatt. Inatt drömde jag att  kund move things with my mind. Jag kommer inte på vad själva ordet för det heter. Levitation? Telekinesis?  Nån form av det. Är det nå av er som följer med Heroes? Min favorit är Sylar, den elaka skoningslösa mördaren. Alltid att man ska falla för the bad boys:P!



Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med resten av kvällen. Har ju ett klädprojekt som väntat länge nu, rensa och sortera garderoben. Känns lite motigt just nu. Vi får se vad som händer:)

Semelstund på Millenium

Semeldagen och vi är på väg till Milleniumstugan ( såsom många andra ikväll) Karin, jag, Lars, Maria och Naiha drog fram skoter och vagnen och for iväg ute i natten.


Man måste klä sig ordentligt:)




Vi fixar lite fika innan vi åker iväg


Massor med folk och försäljning av semlor, korv m.m:)


Vi fika också semlor! Men jag inget större fan alls:S


Men det var dessa!!


I stugan hittade vi Diana och Bo. Naiha blev glad att träffa henne:)


och glad för att träffa Bosse:)





På väg ned:) Bumpy Bumpy ride!! Tur att vi satt på skotern och inte vagnen:D Haha!

Lunch

Hur mkt mat rymms det egetnligen i en matlåda? Jag brukar ha en tendens att äta upp allt var sig det är mkt lr lite. Huvudsaken det är tomt i lådan. Min makroni-bacon-låda har jag ätit nu i jag inte hur länge. Den vägrar att ta slut. Förmodligen har jag gjort 2 portionen i en låda. Aja. Inget att fördjupa sig i:P.

Idag har jag ont i huvudet är lite off. När jag kommer hem ska jag sätta mig och skriva/planera lite för framtiden. Kan vara bra att se ens tankar svart på vitt. Ibland är det verkligen så svårt att fatta beslut. Varför kan jag inte bara make up my mind och sen äre klart. Nä man är så feg.


Gomorron:)

Ovanligt att jag sitter vid datorn den här tiden. Inte för att jag har tid egentligen men:P Idag är de löning!!! Weeho! Därför jag loggade in på datorn i första hand, jag flyttade om lite pengar på kontona. Jag gillar inte ha flera tusen på Visakortet. Jag är så klantig så det skulle inte förvåna mig om jag skulle lyckas strula bort det, speciellt när det är några 000 för mkt på det. Nu ska jag byta om och sminka mig för jobbet:O See yaa!

Natti

Jag vet, jag har varit dålig på att uppdatera på sistone. Jag har knappt varit hemma lr vid nån dator. Förutom den på jobbet. Jag ska iaf sussa nu, är så trött. Ni kan ju kika in Karins blogg och se om hon skrivit nåt nytt:) Har ju umgåtts med henne de senaste dagarna! Sov Gott!


Breakfast

Det blev gröt igen....men inte vilken gröt som helst - utan risgrynsgröt:D! Det blev en mkt större hit än havregrynsgröt. Det tyngsat på bordet i american anda var väl majonäsen. Äggmacka med majonäs....MMMMM! Nu har jag plockat undan och ska fresha upp mig och sen hämta Katta i stan. Vi ska ut på Yamahacenter och kolla på skoterdresser! Hoppas jag hittar nån. Sen blire city!


Nyuppstigen

Det blev ingen lång sovmorgon idag som jag trodde, jag vaknade vid halv 10 och var utvilad:) En väldigt skön känsla vill jag påstå, så slipper ju hela dagen gå för jag ligger i sängen också. Nu ska jag försöka få mig lite frukost....allt utom gröt!! Fy fan för gröt mån-fre i nu nästan ett års tid!!!! Okej med några få undantag ibland. Det äter jag 99% av gångerna innan jag ska iväg på jobbet. Jag får hitta på nåt annat:) Om jag ska vara ärlig är jag sugen på en riktig american breakfast! Bacon , fattiga riddare, stekt ägg ,korv, och pan cakes med sirap lr nåt sånt sliskigt. Undra hur man skulle se ut efter ett år av sådan kost? Jag åt ju sådant i under 2 månader i Beijing....gick upp 10 kilo! Jag skulle hållit mig till den kinesiska frukosten. Så undra vad som händer efter ett år? Med andra ord....gröten stannar! Haha!
 

Frukost + bakelser! (Pommes till vänster också:O)


Heroes

Nu ska jag titta på lite Heroes och mysa med Benny:) Sen blire sängen. Jag hoppas verkligen att jag inte åker på nån pain inatt:S!! Vad har ni gjort ikväll föresten:)?


2 timmar senare

Så 2 timmar senare ser bloggen ut såhär:) Vad tycker ni?! Jag har ett problem dock....hur får jag bort den där blåa ramen runt profilbilden? Någon som vet:)?
____________________________________________
Update: Fick hjälp av Karin och nu är ramen borta:) Tack tack!

You're ripping up the dance floor honey

Got to meet the hottie with the million-dollar body
They say it's over budget, but you'd pay her just to touch it, come on!
Needs to hit the big screen and shoot a little love scene
If Hollywood had called her, she'd be gone before ya had her, come on!

Pretty little lady with the pretty pink thong
Every sugar daddy hittin' on her all night long
Doesn't care about the money, she could be with anybody
Ain't it funny how the honey wanted you all along?

(You naughty thing)
You're ripping up the dance floor honey
(You naughty women)
You shake your ass around for everyone
(You're such a mover)
I love the way you dance with anybody
(The way you swing)
And tease them all by sucking on your thumb


You're so much cooler when you never pull it out
Cuz you look so much cuter with something in your mouth

Crafty little lip tricks
Tattoos on her left hip
She bending as you're spending,
there's no ending it, so baby come on!
Dressed up like a princess,
bettin' that her skin smells better
than the scent of every flower in the desert, come on!


Pretty little lady with the pretty pink thong
Every sugar daddy hittin' on her all night long.
Doesn't care about the money, she could be with anybody
Ain't it funny how the honey wanted you all along?

(You naughty thing)
You're ripping up the dance floor honey
(You naughty women)
You shake your ass around for everyone
(You're such a mover)
I love the way you dance with anybody
(The way you swing)
And tease them all by sucking on your thumb
You're so much cooler when you never pull it out
Cuz you look so much cuter with something in your mouth


She loves the night scene, bar queen, living for the fun
Taking over every dance floor like she's the only one
In the spotlight, all night, kissing everyone
Trying to look so innocent while sucking on her thumb

You're so much cooler
When you never pull it out
So much cuter
With something in your mouth

(You naughty thing)
You're ripping up the dance floor honey
(You naughty women)
You shake your ass around for everyone
I love the way you dance with anybody
(The way you swing)
And tease them all by sucking on your thumb



Such a crybaby

Natten till idag var en riktigt mördare. Snacka om att jag hade magsmärtor. Jag vaknade runt 3 och kunde inte somna om...tog tabletter gick och la mig igen...svettades....frös....grät....hade ont så inni...drack vatten....grät ännu mer...ropade på mamma...grät...ropade på mamma osv osv. När jag blir sjuk går jag ofta i regression. Man går som tillbaka i tiden hur man var då. Man får kontakt med känslor och erfarenheter som inte direkt är så normala i vardagen. Som att grina mitt i natten och ropa på mamma? Och katten för övrigt också...som mest bara tittade på mig med ledsna ögon och förstod inte riktigt vad som var fel  med mig. Jag låg vaken till lite innan 6 och funderade hur jag skulle orka med jobbet. Om jag hade likadana smärtor i magen när jag skulle kliva upp fanns ingen chans i världen att jag skulle ta mig till jobbet. Till slut somnade jag och vaknade av väckarn. Jag kände mig inte riktigt 100 att jobba men inte tillräckligt mkt för att stanna hemma heller. Jag har för mkt samvete att stanna hemma för "bagatellsaker",  inte för att nattens upplevelese var en bagatell! Icke! Jag hoppas inte det kommer bli samma sak ikväll:S Jag bäges lite för att sova:S



Jag och Micke jobba över till näramare 6 idag. Ibland undrar jag om man är för snäll och ställer upp för ofta. En kund hade glömt hämta sin bil och när klockan blivit kvart över 5 vill dom komma och hämta. Dom bor en bit utanför stan också så det skulle ta ett tag. Jag förklarade att vi stängde för en kvart sedan på telefonen och frågade om dom kunde komma och hämta bilen måndag. Men det var visst inte så populärt. Vi hade meddelat dom tidigare på dagen via sms. Men tydligen hade hon nå vajsing på hennes telefon så meddelandet kom inte fram. Lr jo det kom fram först när jag prata med henne på hemtelefonen cirka 2 h efter att bilen blivit klar. Snäll som man är ställer man upp och är kvar för att vänta på kunden. Vad ska man säga? "Skaffa en bättre telefon , ni får skylla er själva kom tillbaka på måndag!!!" Det är inte riktigt jag, man vill ju att folk ska bli nöjda och uppskatta när man ställer upp. Jag hade hoppats på att ingen skulle bli lidandes av att jag skulle vänta in kunden. Men chefen var den enda som hade kortet och kunde låsa porten och larma på. Alla andra hade farit. Dessutom hade han en tid att passa och skulle hämta upp pizza. Fan!! Aja alla kan inte bli nöjda alla gånger....hoppas som fan att kunden blev det iaf! Dom fick ju deras bil över helgen.



Nu ska jag försöka ändra utseende på bloggen. Det tar ju sån tid innan man blir nöjd. Vad ska ni göra ikväll då:)?


The mentalist

Ojoj jag har en ny serie på min "have-to-watch" lista, haha.....THE MENTALIST! Såg första avsnittet idag, då jag missade den på tvn i tisdags. Jag sov. Den var iallafall väldigt spännande och man fastnade lätt för Patrik...jag mena man fastnade lätt för hela storyn. Jag är redan nu sugen på att se avsnitt 2, men jag tror det får vänta.



Tidigare ikväll var jag och morsan på shopping runda. Minns inte vad affären heter.  Iaf, jag provade skoteroveroller och skiddresser. Gubben som jobbade där var lite småsur tyck jag. Jag testade olika modeller skidjackor...men ingen som riktigt satt bra. Dom var himla småa i storlken.Vilket gubben där var riktigt duktig på att påpeka...fast på ett mindre smidigt sätt. Aja long story short...me 2 big cloths 2 small. Skoterdressen passade mig bra i storlek men gubben tyckte ändå jag skulle ha en större storlek. Jag som är van att bada runt i min brors skoterdress tyckte att den jag hade på mig passade bra. Men gubben frågade om han skulle hämta en större storlek. Jag tackade och sa att det inte behövdes. Jag var inte riktigt intresserad av dressen så jag ville bespara han massa onödigt arbete då jag liks inte skulle handla.  Det var inte ritkigt min färg på den + att min bror har en likadan. "Du vill inte ha en blåååå en nej, det är ju väldigt viktigt med rätt färg. Då ska jag inte hämta den större storleken" sa han med ironi i rösten. Speciellt när han nämnde färgen.
Han mena väl att färgen inte har nån större betydelse utan att det är kvaliten i dressen som är viktig. Men det fatta väl jag också att den är...men jag vill inte lägga ut 1500-2000 spänn på en skoterdress vars färg jag inte trivs i lr inte vill ha!!


Jag pratade med även med Ems ikväll:D Vi smider lite planer vi! Haha!
Saknar dig så<33




Condoms FFS!!

Vad ska man säga?


Sov gott



Härligt kalla underbara vinter!<3

Juliana Wetmore

Jag har varit i tårar ikväll. Juliana Wetmore säger jag bara:(
Var de någon mer än mig som såg dokumentären på 3: an ikväll? Flickan utan ansikte.



Promenad

Jag kom nyss hem från att ha "rastat" min bror:P Med andra ord, vi har gått på en promenad. Först vandrade vi bort-i-byn med soporna och kallt vare ute -19 grader! Min bror kan vara så pratglad ibland och FRÅGVIS, haha men på ett bra sätt. Jag blir positivt överraskad hur mycket han kan bry sig om folk och hur dom har det. Ikväll när vi vandrade längs vägen frågade han mig hur Karin har det på jobbet och vad hon får göra?! Hahaha! Jag tror han tjuvlyssnar när jag pratar med henne på telefon...känns som han är väldigt insatt i mitt och hennes liv:P Haha!


Bror och jag:)
Den där pälsmössan har jag mer lr mindre flyttat in i:) Brorsan har inte fått använda den mkt inte!:P


Pam

Sånt sug jag har efter godis alltså. Jag tror inte jag skulle överleva utan! Var nyss till farmor och tiggde lite:) Tur att dom ALLTID har nåt på lager hihi. Sen såg vi på Vem vet mest, farmor gillar verkligen den serien. Känns kul att umgås lite med henne också:) Jag tror jag går till henne sen och löser lite korsord. Jag rädds så den dagen då jag inte har henne kvar i livet. Det finns inte ens på världskartan att hon skulle försvinna. Hon har alltid funnits i mitt liv och så nära till hands.
Jag vill verkligen inte vakna upp den dagen hon är borta och känna att jag inte utnyttjade den vi haft tillsammans till fullo. Med tanke på att hon bor mer lr mindre vägg i vägg med mig finns det all tid i världen att träffa henne.
 
Pam=farmor

I love you grandma<33




Hockeytickets

Blev förfrågad idag om jag vill gå på hockeyn, sittplats....as usuall;)! Men jag känner inte direkt för att fara. Har ont i huvudet nu också:/ Hur jag ska ta mig hem, byta om och hinna äta är en annan femma också. Inte för att det är så komplicerat egentligen. Jag ska ju liks hem:P Kanske är bättre att passa och låta nån annan gå? Men det verkar inte vara nån som ska fara. Och det gör ont i hjärtat att veta att 2 sittplatsbiljetter ligger kvar på jobbet!! Aj aj! What to do!?

Jävla segertåg



Jag hör texten i huvudet hela tiden...lr text och text...jag kan inte texten. Låten är inte ens bra!! Försvinn så jag kan sova sen!

Weekenden

Jag är inte på nåt blogghumör alls idag:/ och inte har jag nå roliga bilder att visa heller. Inga som är uppladdade iaf. Därför tycker jag att Karin faktiskt kan blogga om helgen, med tanke på att vi varit med varandra lör-sön och visa lite bilder:D! Hahaha. LatAnna!!!

Burn it to the ground

Lyssnar till tonerna från Nickelbacks album Nickelback - Dark Horse :)

Skule

Idag har Karin, Micke och jag varit i Skule och åkt i backen! Helt underbart!!! Strålande sol, perfekt väder, inte för varmt inte för kallt. Ingen vind! Lovely. Jag ska uppdatera mera sedan då jag fått alla bilder:)



Vad ska folket göra ikväll?

Get well babe!


Positivt besked

Idag fick jag meddelande från Mats att jag fortfarande kan ansöka om träningskort och få stöd från arbetsplatsen. Det känns jättebra. Jag och en kvinna tlll på jobbet ( vi båda är varslade) tänker söka medlemskap på Friskis&Svettis:D! Jag funderar på att köpa ett årskort på en gång, kostar bara 3000:-. Utav det kommer företaget stå för hälfen:D! Sååååatte!Först tänke jag bara ta ett halvårskort, men när man liks är på G så varför inte köra på hela året. Jag får väl se vart jag hamnar till hösten, våren och sommarn för den delen också. Världen är ju rätt stor:P Jag är superladdad för att börja på gympapassen iaf! Dom sägs fått väldigt fina lokaler också. Ska bli roligt att få aktiviera sig med nånting också. Step In tiden gjorde mig både gott och ont. Inte för att jag var missnöjd alls med verksamheten....tvärtom. Jag tror dom har störst utbud i stan, bra lokaler och stor variation på träning. För att inte tala om badet och relaxen. Mmmm relaxen....mys:D Jag minns när Karin, Kat och jag skulle dit och simma, jag gav upp först och hoppade i bubbelpoolen....sen kom Katarina efter ett tag och sist Karin...haha:D!

Nä nu ska jag sova! Ska upp tidigt imorn och åka till Skule! Slaaaaalom:D:D! Karin ska med också. Micke med! Det är väl dom jag vet säkert:P Katarina har tyvärr blivit sjuk. Danne var lite krasslig också så han var osäker med. Men det kommer väl vara en hel del folk i backen skulle jag tro:P

Läääängtar!


Rotmos och fläskkorven

Nu har jag lunch:) Vad jag längtat. Rotmos och fläskkorv...det låter inte som nån hit! Men tänk för att det är det! Vad tycker ni om denna mat? Äntligen är det fredag, strålande sol ute och klarblå himel. En perfekt vinterdag och själv sitter man inne på kontoret. Aja det blir gott om tid för utomhusaktiviteter framöver. Vad ska folket göra ikväll då? Jag är planlös än så länge. Stackars Katarina har blivit sjuk, annars hade jag farit till henne. Krya på dig vännen!

Wake up call

Nu ska jag hoppa i säng och sova. Men först ska jag göra ett besök i duschen:) Vilka ska på hockey imorn då? Jag ska dit med en kollega:D! Det blir kul. Min dag har varit rätt dyster, har fått veta att jag får lämna mitt jobb. 27 mars är min sista arbetsdag. Blandade känslor säger jag bara.
________________________________________________________________________________________
Hayden Panettiere från Heroes har visst startat en musikkarriär, inget jag visste iaf:O Här kan ni kolla in den:)
Den tjejen är inte bara lite het heller!!








Enorm vacker tjej alltså. Man blir nästa sugen på att ha hennes hårfärg. Äh who am I kidding, jag kommer aldrig att bli minsta lilla blond:P. Nä gott folk, natti natti på er. Och du...Karin....jag håller på att föräta mig på Cookisarna som vi bakade igår:O Underbart goda:O:D!

I wanna see a mooooooooooooooooovie:D




Skoter och Snowboard

Hej hopp:) Kariiin jag hoppas du skriver ett längre och mer utförligt inlägg än vad jag gör nu:P Du är ju ändå ledig imorn! Lr!? Iaf, Karin har ringt mig cirka 10 gånger under dagen...har jag svarat....nej!Har jag hört det...nej! Har Karin ringt på mitt jobb?!?! JAA:O!! Tro mig...det är stort. Då är hon verkligen desperat:P Men hon fick inte tag på mig. När jag väl kommit hem och så ropar syrran det första hon gör ( med lite arg röst) "Har du ringt Karin?!" Då hade jag henne precis i mobilen. Men what the fuck...vet hela världen om att Karin vill nå mig men inte jag?! Vad vare då frågan om kan man ju undra...vad var så viktigt?! Jo Karin ville åka med mig hem efter jobbet. Hon hade väntat hela dagen på att jag skulle sluta så vi kunde åka hem till mig och ha lite vinteraktiviteter:P Snowboard bland annat. Jag droppade allt och satte mig lr mindre i bilen och drog in till stan innan hon ens hunnit säga hejdå:P Här jobba vi snabbt:D! "Jag kommer på en gång...men då får du fan köra hem!!" utbrister jag med värsta samborösten.  Vad äre med Karin och köra bilar? Jag tror man är lite bortskämd:) Jag gillar att åka och hon köra:)

Väl hemma hos mig trycker vi i oss fredagspulla:P Mums! På med allt vad vinterkläder heter och ut i snön:D Weeho!
Vi drar upp till verkstadsbacken. Den är rätt brant och där kan Karin öva på sina moves. Jag drar ett spår utför backen och kör som ett U för att sen komma upp till toppen igen. Hur gick det då kan man ju fråga sig. Jo jag körde fast. På en åker, på plana. Efter att ha spunnit ned skotern i nästan över metern snön stänger jag av motorn. "Kaaaaarin" ropar jag med pipig röst. "Jag sitter fast....hjäääälp" Karin som är i mitten av backen...liggandes i snön. Kämpade sig ned. Det var inte bara liiiiiite snö ska ni veta. Sjukt mkt!! När hon väl kommit fram till mig hade jag redan ringt efter förstärkning. "Miiiicke....kan du komma....jag har kört fast:("

Karin och jag slog våra muskler ihop och börja gräva, putta och styra. Efter en flod blod, svett och tårar så kommer vi loss. Men istället kör jag fast....ja kanske...en 4-5 ggr till uppför backen. Men då vare bara att backa och ta om igen. GAAAAAAAAAAAASA! Karin fick släpa sig ass uppför backen. Och ja...vi snackar kaloribränning utom dess like!!!





När jag väl kämpat upp för backen (Karin på sina apostlahästar och jag på skotern;)  så bestämmer jag mig för att inte åka samma sväng igen. Karin får åka snowboard ned och gå upp!! Haha. Karin hade lånat täckisar av mig och hade jacka övantill...det var kanske ingen hit. Snön hittade sina vägar in. Vi åker hem till mig och byter om igen. Karin lånar skoterdressen som jag lånat av min bror. Istället tar jag på mig farsan gamla turkosa skiddress:D! Hot hot hot!



Karin trivdes i skoterdressen "Men herregud vad tung den är:O" Vi åker ut igen och Karin tolkar större delen av tiden bakom skotern. Det var svårt att få upp nån hastighet på snowboarden med tanke på all snö. Det tar inte lång tid innan vi stöter på Micke och Danne på varsina skotrar. Så vi beger oss tillsammans med dem upp till Millenium:D Bumpy ride!! Men idag....var jag prepared ! Jag hade BH på mig:D!!! Karin fick hålla i sig som fan...vissa gupp så var man nästan på väg att lätta. Älskar att köra skoter! Det är en sådan frihet, snön, landskapen, leden, himlen, kylan! Mmmm!!

Nä nu måste jag hoppa i säng...har work imorn. Tack för idag Karin:D <3

Jag överlevde...

Jag kom just in...har varit utomhus nu sen innan 18. Jag var klädd som en eskimå. Påpälsad och påhjälmad. Tack och lov för det. Vilken helvetisk tur jag varit på. Offpist med grabbarna. Tur jag inte körde. Dom ville hitta en NY väg uppför berge...jag fick mig nå powerwalks i näst intill midjehög snö varje gång vi körde fast. Undra hur mkt kalorier jag brände? Vi hade en tendens att köra fast i tid och otid. En annan miss var väl att jag inte tagit på mig bh:P Så  jävla ojämn och guppig terräng. Hallo hängpattar säger jag bara:P! Haha nämen så farligt vare väl inte:P Fan vad jag älskar att vara ute i skogen på skotern! Träden var så snöklädda att man knappt kunde se granbarren under. Fint. En sådan frihetskänsla att åka fram på skotern. Grabbarna är lite mer våghalsiga än vad jag är, därför är det roligare att åka med dem:D Adrenalinet pumpar snabbt. Micke och jag vurpa på åkern precis innan vi kom hem. Han skulle burka och det var väl lite väl mkt tyngd på ena sidan så jag ramla av:/ Det känns att få en skoter över sig kan jag lova, men det gick bra - för oss båda. Det är så sjukt mkt snö ute nu så det bäddade ned en ganska bra när man föll. Jag ramlade av på sjön också:O Haha. Nu låter det som jag knappt kunde sitta på skotern. Det kan jag ju=)



Jag är så glad....sååå glad! Har haft en helt underbar kväll. Tänk vad lite snö, skoter och bra sällskap kan göra:D<3


Skoterride

Micke och Danne var nyss här med skotran. Det är helvetiskt med snö ute och Danne med skoter har blivit övertäckt av meterhöga ( en meter) driver snö när han var ute och körde.  Man kör fast jättelätt, mattan får knappt nå fäste på snön. Därför ska vi ut och grilla korv ikväll!! Bra ide va?! Haha. "Du ska väl med Anna?!" säger grabbarna. "Jomen det klart"
Nästa tanke...."fan jag vill inte köra, jag vill åka...men jag vill åka med nån som inte kör fast, voltar, lr tippar" Vem kan det vara? Grabbarna ska ju burka och hoppa och grejja med skotrarna. Kanske är bäst om jag kör:S?

The bird is the word!!!


Utmaning

Jag blev utmanad av Skarran att lägga upp en bild från ett av mina album. Mapp 6 bild 6! Vi ska se vad det kan vara för en:P För mig blev det mapp 2009 och bilden är....bilden är en mapp. Jag får väl välja bild 6 i den mappen istället.
Ja detta är ju från förra fredagen när Karin, jag och Gunnar drog och bowlade:) Funny!

Jag är supersugen att gå på bio. Ville så gärna se Twilight. Har hört så mkt bra om den filmen. Aja jag får väl se den när den kommer ut på dvd istället:) Vad har ni för er denna söndag då? Min plan var att tillbringa lite tid utomhus. Vi har fått jättemkt snö hemma och det fortsätter ösa ned nu. I like snow:) Man kanske ska ut och åka pulka i backen;)?

Bye bye Sophie

Sophie ska än en gång iväg på sina äventyr! Den bruden lever ett liv i en resväska. Så mkt av världen hon fått se:O! Denna gång bär det av till Seychellerna ( ännu en gång) Sen drar hon vidare till Dubai för jobb i 3 år! 3 HELA ÅR! Sjukt. Jag önskar henne lycka till med allt:D Igår var vi ett gäng som var hemma hos henne och firade hennes kommande födelsedag och tog avsked av henne. Hon åker först nästa söndag så man kanske hinner med lite party med henne nästa helg också:)



Jag var lugn igårkväll så det blev inge alkoholintag lr utgång. När folket åkt in till krogen så ringde jag Patrik och kollade vad han hade för sig. Han skulle ju också vara lugn. Haha, han var på nå party på Nygatan. Hörde inte mkt av vad han sa i telefonen direkt. Bara massa skrik och musik i bakgrunden. Jag drog till Niklas istället och hängde där:) Vi såg på Wallander. Till slut så ringer Patrik igen och fråga om jag kunde köra ned han och hans kompisar till krogen. Det var ju inte direkt mysigt promenadväder ute så jag ställde upp. Jag trodde bara det skulle vara Patrik och nån till. Chi fick jag för det. Jag vet inte hur många grabbar som hoppa in i Forden. Men det var nog en lr annan för mkt:P Till slut så hade jag fått ur alla och bilen och även lite öl utsölat. Bra Stefan:P. Jag åkte upp till Niklas igen och jag hann med att se slutet på Wallander. Istället hedde vi igång Family Guy, nya avsnitten:D


En bild...

1. du för omkring ett år sedan

2. dig själv nyligen

3. dig själv som lyckligast

4. du och din bästa vän

5. du som busig

6. du som fotograf


7. du som full
 

8. en dag du minns

9. en bild som väcker känslor

10. en bild där du ser ledsen ut

11. en plats du saknar

12. någon du litar på

13. någon du saknar

14. någon du älskar

15. någon som betyder mycket

16. någon som du vill träffa

17. någon du tycker om

18. någon du tycker är söt

19. någon du tycker är snäll

20. någon som får dig att gråta (av skratt:))

21. någon som är viktig för dig

22. den sista bilden på mottagna filer


Fredagkväll

Idag har jag jobbat som vanligt. Jag åkte på att jobba imorn också men jag har planer att åka slalom då:) Pratade med Micke ikväll och det låter som han ska med iaf, men han ville dra till Solberg. Ehh det får vi väl se. Då får han köra:P Jag tänker tvinga med Maria och Lisa också:P Men dom vet inte om det än:P Haha. Svenne är ju som ni vet i Thailand och Göran trodde att han skulle vara tillbaka i Svergie. Så Göran ska spela någon musikuppvisning imorgon från 9.00 till sena eftermiddagen. Jag undrar vem som kommer jobba:S Jag kunde väl egentligen ha jobbat antar jag, men jag har inte varit ledig nu på länge. Om jag skulle jobbat imorn så skulle jag av 26 dagar varit ledig 2 och jobbat 24. Jag längtar så till backen! Awwh! Helst av allt hade jag velat åka till fjälls och varit där en vecka. Synd bara att det inte är så i kompiskretsen som är intresserad av utförsåkning:/ Vi for alltid till Åre när jag var yngre, den traditionen har gått ur datum nu. Synd. Jag har många fina minnen därifrån<33


Ikväll hade jag tänkt att Gunnar och jag skulle ut och äta på Il Padrino, MEN, Gunnar hade tänkt nåt annat;(! När jag ringde var han halvägs på väg till Umeå, SKÄMMES GUNNAR!!! Haha:) Vi får ta det en annan gång:) Men jag har haft en väldigt mysig kväll ändå:D! Tack tack;D!


:)

Måste bara säga att du är bra söt:)


Karinparty part 2




Karin testar sina bartenderskills! MVG!

KäääärinPäääron MMMMMM!





Vad nöjd du ser att vara då Rickard:D!



Dansar loss

Love this pic on you

Tjejerna hade problem att nå ned till backen:P

=)

The twisters

<33

Karin ser ju ball ut iaf:P


En annan kunde inte hålla tunikan på plats...det blev en kjol emellanåt:P


Checka in hon med hyllan till höger...LÄGG AV SOFIA lol!!

Chicas


Afterparty;)


Mmmm!

Lunch! Mmmm stekt korv, stekt potatis och stekt ägg:D Just the way I like it!! Att något så enkelt kan vara så himla gott! Nä nu ska jag fortsätta njuta min lunch och sen tillbaks till arbete. Idag är Metall här och ska ha möte, Unionen var här igår. Det är ju som sagt dystra tider för bilbranchen. Bye bye jobb:(

Karinparty part 1


Gunnar dricker alltid massa underliga öler:P

Ehh...

Crazy

Gunnar chillar

The playser;)

and her dealer;)

Karin och Katarinas lek:P Går ut på att blåsa och darra med läpparna samtidigt som man tar en bild:P detta blev resultatet:P

Tjusigt Anna

Skinny:P

Flipper tänkte jag säga:P jag menar ju Twister

Gunnar och jag skulle fejka en "porrig" bild, men jag börja skratta:P

Vi spelade "Intimspelet" :P

3-mannaparty i väntan på resten av gänget:P

Matcompaniet

I lördags var vi ett gäng som drog på Matcompaniet på middag! Jag hade siktat in mig på 3 rätters. Men jag fick bara ned 2:O! Här är lite bilder. Enjoy!


Karin var med:)

David och Mona:)

Sofia och jag:)

Vad tar jag på då?;S

Gunnar och Katarina var också där:)


Och Rickard;)!



Karins lilla förrätt

Gunnar och Kat hugger in!

Karin tog sig en liten törstsläckare efteråt;)

Sen later on drog vi över till Coop och shoppade lite groggvirke i form av glass, sprite, mjölk och lite annat:)
Next stop Karins apartment!

Mysig helg!

Jag måste uppdatera och visa bilder från i helgen ju:) Matcompaniet och party hos Karin i lördags! Söndag var Katarina, Karin och jag var ute med skotern och for och grilla. Strålande solsken, blå himmel och snö på träden. Helt underbart. Men nu måste jag back till verkstan. See yaa!

Borders and Shading

Underbara älskade In Flames som förgyller min lunch.

 
En dyster dag och natt har det varit. Vaknade alldeles röd under ögonen, det som var kvar av mascaran hade runnit nedför kinderna, har ingen energi, ingen ork till det här. Orättvisa! Förändringar! Vill inte gå in på allt nå mkt närmare heller, inte nu iaf. Vet inte vad jag ska säga lr göra ändå. 

In Flames - Borders and Shading


You take a knife and carve it in
Want to see your faults
As a part of your pretty skin
Everyone has a tragedy
I want you to wear yours in pain

Oblivion can no longer shade you
Reminded by the tattered tissue

Bleak silence
Errors stigmatized in you
A weak worn out friend
There's nothing left for me
Again and again
Your face reminds me of a bleak future
Despite the absence of hope
I give you this sacrifice

You're so far behind
Be my hero
Drift away
Save yourself
Don't end up zero
Cuse I'll look the other way

I will crawl into your vault
Pass snakes and old rotten thoughts
Leaving a hotbed of virulence
Your world inside slowly redesigned

Again and again
Your face reminds me of a bleak future
Despite the absence of hope
I give you this sacrifice

You're so far behind
Be my hero
Drift away
Save yourself
Don't end up zero
Cuse I'll look the other way

Again and again
Your face reminds me of a bleak future
Despite the absence of hope
I give you this sacrifice

Denna låt har jag gillat sen jag vet inte hur länge. En av deras absolut bästa, enligt mig!

U <33

RSS 2.0