Glöggkväll!

I onsdags hade vi glöggmyskväll hos Karin! Jag hade tänkt länka hennes blogg här så ni kunde kolla in hennes inlägg om kvällen och bilderna. MEN. Tydligen har hon inte gjort något än:S KARIN! Hahaha:D! Iaf, Karin, Katarina, Sofia, Jennie, Emma och jag var på plats. Vi hade väldigt trevligt. Såg på Edward Sissorhands...lr hur det stavas. Jag har faktiskt aldrig sett den förut:O! Den var bra, men ledsam. Bilder kommer inom kort...lr hur Karin!? PIIK PIK! Checka in www.karinostman.blogg.se ;)!

Torsdagschaffis

Jag kom nyss hem, klockan är halv 2. Ska upp om några timmar ikväll. Suck. Duscha måste man också, aaawh vad drygt. Ikväll har jag varit kvar på jobbet tillsammans med Svenne, Göran och Gunnarrrrr! Vi skulle egentligen fara på Swedbank och äta gomiddag och se hockey. Men alla bord var uppbokade:/ Så istället satt vi på Paavos gamla kontor och käka pizza från Il Padrino och drack öööl! Alla utom jag då:P Jag tog på mig att köra;) Älskar att köra Svennes och min bil så det är lika bra att passa på när man kan. David Z och dom andra höjdarna var i konferansrummer och hade nåt stort budgetmöte. Dom såg rätt less ut...medans vi satt och käka, skratta och snacka skit;D!

Hockeyn behöver jag väl inte sammanfatta för nån? Ingen som ids höra på heller. Vi tillbringade större tiden i baren...jag undrar hur mkt vin som Gunnarrrr bjöd på...det räckte och blev över iaf:P Jag var storbjöd och drack bara vatten...ville inte ens ha Cola när han bjöd på det. Kan ju säga som så att det är väldans roligt att vara ensam tjej när man går ut sådär med grabbarna:P Tur att jag tåls att skojas med;D Träffa även Stefan och Peder från jobbet där:P Vi fick med Mats på supandet också:D Det var riktigt roligt, jag gillar Mats. På jobbet är han så ordningsam, arbetssam och håller sig verkligen inom ramarna. Att se han lite på lyset var kul! Men det där lyset var verkligen väldigt starkt mot slutet vad gällde alla grabbsen. När vi väl skulle dra till Olearys var det  vuxna män i bilen + ga jag som körde:P Haha jag fick så många direktiv i bilen att jag knappt visste på vilken sida vägen man skulle köra. Efter massa om och men kom vi till slut fram på Olearys. Där lämna jag alla fyllebultar...dom ville ha med mig in men jag var inte så sugen eftersom jag var nykter. Hade dessustom arbetskläderna på mig. Jag drog till Karin istället:D

Till slut ringer Göran och Mats och vill ha ride hem, klockan var vid 23 då. Karin hänger med och ska köra Mats bil som stod kvar vid Arenan. Spårigt, halt och slirigt var det på vägen, men vi tog oss till Domsjö och lämnade av dem. Mats var så rolig i bilen hem, Göran också. Att se dem på fyllan var lätt värt att vara nykter och köra:P

Tillbaks till Karin, fika lussebulle och mjölk! Mmmm! Svenne och David var ute än, dom drog på Public sen. När jag väl mötte upp dem var klockan kvart över 1. Och må jag säga de...har aldrig sett Svenna så full!! Hahaha! Han tyckte vi alla skulle upp till Karin. Vilket inte jag tyckte :P Körde hem Svenna och jag skulle inte vara förvånad om han inte kommer på jobbet imorn. Han var dessutom ut igår också, på Olearys till sisdär 2! Det är krut i karln:D:D! Davd bodde på Scandic så dit for vi sen. David är helt underbar må jag säga!! Vilken otrolig lättsam människa och hur bra som helst att ha och göra med! Vi fick oss en hel del goda skratt på väg till hotellet. Sen fick han en kram godnatt! Det känns roligt att vara så inkluderad i gänget och att VD:n som sitter i Sundsvall också vill att jag ska vara med! Makes me happy!


Africa

It's gonna take a lot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I bless the rains down in Africa
Gonna take some time to do the things we never have, oooh


Jag måste bara få avsluta kvällens inlägg med en del av texten från Africa med Toto. Blir alldeles varm och kär när jag hör den! <333


everything is gonna be alright

Jag pratade just med Karin på mobilen ( som vanligt:P) Sen när vi väl ska lägga på så trycker ingen av oss på "end call" (jag har min mobilen på engelska) Så samtalet fortsätter även fast vi inte prata med varandra. Jag fick mig en gott skratt och gick till msn och tokvibba Karin en massa. Vi båda trodde att den andre skulle lägga på och i slutändan var det ingen som gjorde det. Så vi fortsätter snacka ett tag till;) Funny!


<33

Dancing orgie

Såklart att jag glömt publicera detta inlägg...men ni får det idag istället:)

Lördagkväll, fest och utgång vankas i stan.  Nej jag är inte på så bra humör:/ Jobbade till 16 idag och sen var det hockey som stod på schemat. Modo spelade mot Södertälje och vann med 3-0:) Jag fick ta min och Svennas bil efter matchen, min favvo:D Saab 9-3 Vector SC 1,9 CdtiTT! Aut;)! Lovely. Jag har saknat dig CEC! Väl hemma så hade syster middagsbjudning med sina kompisar, vilket jag halkade in på också:P Hon bjöd på grekiskt mat med massa Tzatsiki:P!! Det var grymt gott, enda nackdelen var att man verkligen stank vitlök efteråt:P Jag borstade tänderna cirka 3 grr innnan jag åkte in till stan:P Tanken var att åka till Jennie på inflyttningsfest, jag var nog sen iochmed att middagen vart sen och hockeyn. Klockan blev närmare halv 8 när vi hade ätit klart och jag var långt ifrån klar. Ingen outfit hade jag heller. Så satt man hemma och klockan närmare sig 21.30. Garderoben låg som en ocean på golv och säng. Kan det vara så svårt att hitta en outfit för kvällen!!?! Och skor, inga skor passa till klänningen och den kyla som är ute:(
Ingen bra sminkdag heller...riktigt less. Bad day:( Crap! Efter massa om och men så bär det av till stan iaf mot Jennies nya place. När jag väl kom dit var klockan kvart i 22....brudarna tänkte gå på Harrys innan 23. Inte mkt kvar. Jag hade lovat att köra Patrik ikväll, han var på fest hos Markus.


Här är lite pics från Jennies lägga:)





'



Jag tog på mig en kofta:)


Babes


Dags att fixa håret





Hotta Katarina i sin snygga blåa klänning ( vi kan vara tvillingar jag har en blå likadan;)


Vinarn:)




Karin och jag tar Saaben och åker upp och hälsar på hos Martin och Carro en sväng och lilla Theo såklart:) Karin ville såklart inte gå ut innan 00, inte jag heller för den delen. Nykter och allmänt less. Inte en så bra kombination men men. I väntan på att Patrik skulle höra av sig så slappade vi i deras soffa och såg på film och snacka lite. Jannelie...lr Jenneli...kommer aldrig ihåg vad hon heter...iallafall...hon, Patrik och Micke var där också. Men Micke drog hem rätt tidigt.

När klockan näramre sig 00 så ringer Viktor, som är på samma fest som Patrik. Vi drar dit:) Där vare riktigt party party...jag vart nästan folkrädd som jag brukar bli ibland:P Maria W var riktigt på G iaf;);) Roligt att träffa henne, länge sen sist:( Massa "kändisar" fanns på plats; Viktor, Patrik, Niklas, Markus, Becca, Emelie, Maria +  massa andra:P Det dyker upp lite fler chaufförer och snart bär det av till stan. Mot Harrys. Jävla kö, kallt och faan. Karin och jag står och huttrar och fryser.  Varför ska man klä sig som det är sommar för? Har man inget vett? Iaf, Karin blir ångers ( som hon ALLTID blir när vi står i kön till krogen;)) "Finns det inget annat vi kan göra?!" Frågar hon. Jo det gör det säkert:P Hon hade min fullla tillåtelse att lämna platsen om nu ville det. Men det gjorde hon inte ( :D)

Klockan var väl nu halv 1 och det var inte mkt kvar av kvällen men vi drog ut på dansgolvet ( Jag vet ju hur mkt Karin älskar att dansa;)) Vilka uppoffringar hon måste göra för mig;) Kan ju säga som så...om alla undrar vad rubriken på inlägget syftar på....haha. Katarina, jag, Karin och Jennie dansade loss på dansgolvet. Nu var jag på lite bättre humör:) Nog för att man varit ute många ggr men den här kvällen tog fan priset. Vi hamnade mitt uppe i en jävla DANCING ORGIE. Det låter kanske inte så vackert haha, jag vet heller inte om jag vill kommentera det så mkt....men jaa..nää...som jag sa till Karin och Katarina..."antingen var vi jävlig heta ikväll lr så var dom fruktansvärt kåta" Hahaha. Efter ett tag kändes det som jag skulle kvävas och puttade bort folket för att komma bort från dansgolvet. Måste hitta Viktor!! Han satt vi ett bord, en vettig människa:P! Jag träffade också Stefan från jobbet, väldigt trevlig och rolig kille! Vi fjantade på och dansa lite bugg!  Kvällen närmade sig 2 och vi kände för att gå Karin, Katarina och jag. Jag skulle liks upp och jobba på söndagen. På parkeringen stod lovely love och väntade....dieselvärmaren hade startat 10 minuter innan vi gick ut. Så vi fick sätta oss i en varm goo Saab:) Mot Sibylla och mat and then bed! Tack för ikväll:)

Tyvärr togs inga bilder efter Jennies party:/

Jag, en förvånad Patrik och Viktor på Harrys:D

Jag, Patrik och Viktor från förra lördagen på Harrys!



The tripplings;)! Love love love!


Sov gott allesammans!


Natti natti! Me and raring darling Kat<333

Mixa inte Pepsodent och passionsfrukt

Passionsfrukt må vara en riktigt ful frukt och den ser heller inte så smakfull ut. Men så är inte fallet. Jag skar upp en passionsfrukt alldeles nyss för att få smaka på frukten. Men innan jag börjar äta så går jag och borstar tänderna:S Varför kan man fråga sig!? Det undrar jag också. Vad skulle man nu göra...slänga passionsfrukten som jag redan skurit upp lr skeda i sig innehållet? Haha, inte är jag den som slänger ätbara grejer bara sådär;) Men jag kan ju säga att med Pepsodent smaken som grund så var inte passionsfrukten lika god:S So until next time folks...do not mix these 2 together. Haha:) Bilder och inlägg från lördagen kommer imorn:) Sov gott!

Motorcentrum rädda julen

Igår hade vi öppet helg på Motorcentrum - visning av Opel Agila, Opel Astra Ecoflex samt Saab 9-5 Griffin:) Massa erbjudanden, glögg - pepparkakor, tävlingar, tvspelshöra och korv med bröd för 5 kr. Vi har även öppet idag 11-16. Kom gärna förbi en sväng:) Det jobbar en del tomtar idag, även om det känns lite tidigt med julen redan nu. Våra sammarbetspartners till denna helg är Coop, Leklust och Elgiganten, vi har nämligen pressentkortscheckar på beg och nya bilar - upp till 15 000:- ( 5000:- på vardera ställe) Nu slår klockan över 11 och jag ska bege mig ut i hallen och kolla läget. Tomtemössa på....HO-HO-HO! See yaa;D

Lycka till imorn på tentan Karin

Nää nu borde jag sova, jag ska upp och jobba imorn:)
Vill önska LYCKA TILL PÅ TENTAN KARIN:D!!Du kommer klara den! I know for sure! LOVE!




SILENCE!!

Kvällens låt!!

Toto - Africa
Check it out or check this!

I hear the drums echoing tonight
But she hears only whispers of some quiet conversation
She's coming in, 12:30 flight
The moonlit wings reflect the stars,
That guide me towards salvation

I stopped an old man along the way
Hoping to find some long forgotten words or ancient melodies
He turned to me as if to say,
Hurry boy, it's waiting there for you

It's gonna take a lot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I bless the rains down in Africa
Gonna take some time to do the things we never have, oooh

The wild dogs cry out in the night
As they grow restless longing for some solitary company
I know that I must do what's right
As sure as Kilimanjaro rises as like Olympus above the Serengeti
I seek to cure what's deep inside,
Frightened of this thing that I've become

It's gonna take a lot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I bless the rains down in Africa
Gonna take some time to do the things we never have, oooh

Hurry boy, she's waiting there for you.

It's gonna take a lot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I bless the rains down in Africa,
I bless the rains down in Africa
I bless the rains down in Africa,
I bless the rains down in Africa
I bless the rains down in Africa
Gonna take some time to do the things we never had, oooh


LIST

1. Vad heter du? Anna
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Tuff fråga...don´t know
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Anna lr Maria
4. Vilket stjärntecken är du? Skytte
5. Vilken årgång är du? Årsmodell1985 ;)
6. Vart bor du? Övik
7. Bott utomlands? Yeeao i Beijing:D
8. Flyttat antal gånger? Det skulle jag inte påså:P
9. Vart skulle du vilja bo? Australien!
10. Vem tycker du är snyggast? Heidi Klum tycker jag är drop dead gourgous!
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Om jag det nu visste. Jag vill arbeta med människor ( inte inom vård) gillar ekonomi, resa, språk, turism. Nåt yrke inom


UTSEENDE
1. Hur lång är du?
173 cm
2. Hur mycket väger du? Jadu vad ligger jag på nu...på väg upp.. 56kg?
3. Hårfärg och frisyr? Brunt, men jag vill ha mörkare!! Lugg, långt hår..uppklippt.
4. Ögonfärg? Green
5. Mest nöjd med? Vilken ytlig fråga, jag är nöjd med mig själv and thats enought.
6. Minst nöjd me-d? Inget jag vill gå närmare in på här.
7. Skostorlek? 38-39
8. Glasögon? Noo..
9. Har du några piercingar/tatueringar? Nää det skulle jag inte påstå...bara hål i öronen.




FAVORITER
1. Filmer? Lejonkungen;D
2. Låtar?  In Flames- System,  In Flames-Evil in a closet , Hinder- Lips of an angel , Avenged Sevenfold-Afterlife, Volbeat-Still Counting, Finger Eleven- Paralyzer, Metallica- Nothing else matters
3. Årstider? Sommar/Vinter
4. Mat/dryck? Matoman - äter allt;) Coca Cola:)
5. Djur? Kattdjur, isbjörnar!
6. Färg? Rött!
7. Parfym? Escada Magnetism och Lancome Hypnos! Killparfym - Armani - Aqua di Gio!!!!
8. Tv-program? Desperate Housewifes, Gossip Girl, Heroes, Dirty Sexy Money, Family Guy, That 70´s show,
9. Favorit person? :)
10. Sysselsättning? Fotografera, umgås med vänner, musik-dansa
11. Idol? Idol...vad dumt det lät! Band jag gillar In Flames, Mötley, Volbeat, Hinder, Daughtry, Metallica


KLÄDER

1. Vad använder du just nu för jacka? Goosis lr gråa längre kappan
2. Vad använder du just nu för skor? Vinterskorna fula svata korta
3. Favoritfärg på kläder? Rött, grått, vitt!
4. Favoritmaterial på kläder? bomull
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Jag har på mig det jag vill ha just nu...mysbyxor och tisha:)
6. Favoritaffärer? Gina Tricot, HM, Internetaffärer:)!
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Inte mkt...knappa 1000ingen:P
8. Favoritmärke? Inget speciellt


BLANDAT
1. Vad heter din Mormor?
Lilly, never met her:/
2. Var har du din? 
a) Jackficka just nu? jadu...örhängen, armband, kvitton, tamponger, småpengar,
b) Jobbväska just nu? Smink, parfym och jobbnyckel
c) Handväska eller liknande just nu? Samma som jobbväskan:P
3. Vad är du beroende av? Kramar:D Vänner!
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Ingen nu
6. Vad tror du på?
7. Röker du? NO
8. Vad köpte du senast? Smör på Coop:( Booring
9. Har du nåt husdjur? Ja en katt:)
10. Var bor du?  Övik
11. Vem fick du sms av senast? Jaa Ana Lopez vad hette killen?!!? Fredrik?
12. Har du varit kär? Jaa!


<333

...

Jag som hade nåt på tungan...vad vare ja skulle skriva om? Nu känner jag mig alldeles tom. Jobbet? Förmodligen. Humöret är inte på topp - saknar bilförsäljningen jättemkt:( Idag så fick jag hoppa in på bilavdelninen för vi har öppet hus i helgen på Motorcentrum ( Kom och kolla  vettja;D) Vi jobbade över- och jag var faktiskt GLAD?! Hur kan det komma sig? Vara glad över att jobba över 2 h på en fredagkväll? Jag kom hem efter 19. Då kan ni tänka er hur mkt jag saknar mitt gamla jobb. Mitt nya är betydligt svårare än jag trott, varje dag är mottigt:/ Jag antar jag ska vara glad att jag har ett jobb i dessa tider. Men men...idag var verkligen inte min dag heller:( Hade gråten i halsen och hängde inte alls med i arbetsuppgifterna. Jag känner mig som en åsna bland hästar:( Hur det ska detta gå? Fuck!!!


Dagens bild

Jag har alltid gillat kort och bilder framför text och massa bokstäver, haha. En bild tilltalar mig mer och ger snabbare ett intryck än en massa text( jag har dock inte emot att läsa en bra bok;) Därför har jag börjat med "dagens bild inlägg" En liten kul grej bara:)

Jag, en förvånad Patrik och Viktor på Harrys:D
Haha en glad bild på mig, Patrik och Viktor från helgens krogbesök!

EFTERLYSNING;)!

Har ni sett en söt liten lationtjej vid namn Ana Lopez then please report to the principals office! You been missing for 2 long now!!




Where did the tan go?!

Vinter, kallt, snö, skidor, skridskor..JUL! Det händer mkt roligt på vintern och det är en årstid jag verkligen gillar...MEN....MEN... jag saknar sommarbrännan! Solbrända ben och kinder! Man känner sig fräshare med lite färg på kroppen! Nu är man blek och vit precis som gräsmattan ute:/

Sommarbrända bilder:)








Solbrända babes från ett girlsparty at Kats!

Sov gott allesammans!

Hitta en nygammal bild på mig och Karin jag inte sett förut:) Med den avslutar jag för ikväll:)
Sov gott!!

I´m a slave for you

Haha jag såg nyligen nyaste avsnittet av Gossip Girl...och jag började nästan gråta av skratt i en viss scen. Blair ochhennes "hushjälp-maid" Dorota går ned längs gatan. Dom har bojkottat hennes mammas Thanksgivingfest. Plötsligt ringer Dorotas mobil ( Blaris mamma på andra änden) och vilken låt spelas "I´m a slaaaaaaaaaaaaave for you...I won´t deny it, I´m not try´na hide it."
Först undra jag varför dom spelade en sån gammlåt! Tills jag kopplade ihop allt;) Haha very funny!



Tisdagsbak med Karin

Idag ( det vill säga igår egentligen) så följde Karin med mig hem på middag och vi hade lite datawork att göra. Haha, kolla på massa kort och föra över dem till bärbar hårddisk så Karin kunde ta hem dem:P Sen skulle jag få lite kort som jag saknade också:D Helt sjukt vad mkt kort vi knäpper och vi lessnar visst aldrig att kolla på dem heller:D!? Här är lite pics från kvällen! Vi bestämde oss för att baka nåt gott...det blev en brownie fudge kladdkaka.



Karin smetar ut

Jag softa mest;)

Jag skulle ta en fin bild på oss tillsammans, sen mitt i posen snärta Karin in en chokladklick i ansiktet på mig:O AAAA!




Yummy!


Dela upp kakan:)



Karin och Naiha vilar lite i soffan!


På kanal 1 kl 21 såg vi ett reportage om IN FLAMES:D<3

Sen såg vi ett avsnitt DSW på datorn också;) Lovely! Min bedtime var redan passerad;D Dags för Karin att fara hem, in i farsans arbetsbil och vi kör till stan:P Thanks for 2-night! HUGS!

Mera Sthlm!


Shopping på Nacka Forum



Gina tricot:)


Jag blev kär i denna blåa klänning från HM:D! Även om jag inte ser ut så på bilden:P Det blev ett köp! Stod mellan den blåa och den lila! Lovely!


Jag och Ems <3


Helt slut på, efter en hel dags shoppingrunda!


Sthlm 29 okt- 2 nov i bilder


Vi lade våra resväskor i förvarningsskåp på T-centralen.

Sofia mymsar på en apelsin när vi anlänt till Micaelas fd lägenhet

Vi lagade en riktigt kebabmiddag;)

Den oändliga kön till Globen

Den eviga väntan

Babes<3

Underbara Älskade In Flames

Underbara Älskade In Flames

Underbara Älskade In Flames

Underbara Älskade In Flames

Underbara Älskade In Flames

På T-banan


Motorcentrum Umeå

I tisdas åkte jag upp till Umeå med Gunnar ( eftermarknadschefen), vi snackade en hel del om hur det skulle se ut för mig framöver och vad jag ska få göra. Till slut somnade jag...så spännande var det;) Gunnar körde mig tlil Haga där jag skulle bo för natten - hos Hella och Linda. Så roligt att träffa er igen:D Allt för länge mellan gångerna. Vi åt en grymt god middag som Linda måste ge mig receptet på. Sen blev det mys framför soffan medans Hella jobbade på en inlämningsuppgift inom en juridikkurs. Linda och jag fick ett supersug efter godis så vi promenerade till stan för att köpa lite gotta. Tillbaks i soffan och så såg vi på Van Helsing:) Jag sov på deras soffa under natten. Gunnar på jobbet skulle hämta mig kl 08,00 - jag började en timme senare men visste annars inte hur jag skulle ta mig till jobbet. Men fick ju sedan höra av Hella på morgonen att han skulle på ishallen vid 9 och att motorcentrum och hallen låg brevid varandra:P Haha hur skulle jag veta det:P Mkt trevligt besök iaf hos Hella och Linda som för övrigt hade en jättefin lägenhet! Vi får väl se hur det blir med Rom-planerna lr vad säger du Linda;)! Haha!



Deras kök

Jag var utnervös för introduktionen på jobbet. Har inte ens arbetat med prorammen dom har på datorn, vet inte heller rutinerna. Jag fick jobba med tre verkstadskundmottager - Anna, Lars och Jonas. Dom tog emot mig och lärde mig allt dom kunde;) "Det gick ju ganska fort" som de andra kollegorna sa:P Första som händer är att jag blir ensam i mottagningen då alla ska på möte, David Z är i Umeå och ska informera alla om hur det går för företaget. Jag stod som ett ? och försökte så gott jag kunde hjälpa kunder som ringde och folk som kom. Jag överlevde dagen, men det är grymt mkt att lära sig alltså. Jag checkade in på Scandichotellet ( som turligt nog låg mittemot MC) Kvällen bestod av god mat, sola i ett ståsolarium -  det var en annorlunda upplevelse:P Sen så låg jag mest och mös i sängen och ttitade på tv=) Skulle upp rätt vid 06 på onsdag.


Mitt rum:) Plats för 2;)

Jag somnade rätt tidigt i sängen:)


Work next day!

Lista

En lång lista!

Humör just nu: Ledsen och trött:/
Är det nåt du absolut inte äter: Jag är matoman, äter det mesta:P
Kläder just nu: röda tighta byxor och pösig brun tröja med rött skärp
Musik just nu: Avenged Sevenfold
Vad sa du senast: 
Hur många kuddar sover du med:
  2-3
Favoritväder: Klara soliga dagar - årstider kvittar!
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Nära vän, musik, kameran ( allt måste ju dokumenteras;)
Spelar du nåt instrument: Inte nu längre- har spelat klarinett och piano
Morgon- eller nattmänniska:  Nattmänniska
Sparare eller slösare: Sparare
Vem är viktigast för dig: Många människor är viktiga för mig, min familj och mina vänner slår allt.
Bästa film: Alltid så svårt att komma på det när frågan ställs, måste ju betyda att jag inte har nån favoritfilm. Jag svarar Lejonkungen, det är en klassiker;)
Tror på liv på andra planeter: Jao, vore ju väldigt konstigt om jorden var enda planeten i hela universum som utvecklat liv.
Kommer du ihåg din första kärlek: Hmm...vem kan det varit? Minns jag inte...kändis var det iaf Adrian Grenier:P
Har du några homosexuella vänner: Noo
Bio eller promenad: Promenad
Snarkar du? Ne hoppas inte det.
Rädd för insekter? Nää inte i det långa loppet.
Äckligaste insekten:
Bästa bok?
Gillar Dan Browns böcker
Vad vill du jobba som? Pass.
Pizza eller hamburgare? Pizza
Gungar du på stolen? Nää
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Jaa! Äventyr!
Vad är du mest rädd för? Att nära vänner/ familj ska bli sjuka/dö
Är du rädd för blod? Nej
Gillar du att sjunga? Jao, men kan inte riktigt påstå att jag kan
Brukar du sola? Jaa mest på sommaren, en riktigt snygg brun bränna är så härligt!
Vad gör du om du får hicka? Hickar på?:P
Röker du? Nej
Snusar du? Nej nej


Umeå

Jag ha kommit hem från Umeå idag, har varit och jobbat på Motorcentrum där. Spännande och svårt. Jag ska nämligen börja jobba på verkstadsidan från och med måndag. Det är kris hemma hos oss och vi behöver verkligen en till som sitter i kundmottagningen. Så jag fick förfrågan lr ett bönande från säljchef, vd och serviechef. Känns jättetråkigt att lämna bilsidan och säljarna:( Är inte på så bra humör ikväll:/ Orkar inte att skriva så mkt mer nu, känner mig överväldigad med känslor också.


Utmaning

Skarran har gett mig en utmaning om att berätta sju saker om mig själv:

Regler:

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.
 

1. Jag vill ut i vida världen-resa, leva och upptäcka saker! Har länge velat besöka Lima- Machu Piccu och ska en dag ha besökt varje världsdel.
2. Att jag länge haft fobi att köra andras bilar. Vilket är borta nu iom att jag jobbar på Motorcentrum:P
3. Jag är en riktigt matoman:D Mat mat mat:D Pratar mkt i mat också:P Mkt vitlök ska det vara också;) Deal with the breath;PHaha bra att Svenne på jobbet inversterat i en Listerineflaska:P
4. Har aldrig provat på att snunsa lr röka. Känner inget behov lr lust till det heller:)
5. Jag har ett stort intresse och nyfikenhet för rymden, stjärnorna, astronomi helt enkelt:) Astronaut nästa kanske;)?
6. Har jobbat och bott ett tag i Kina:D Best time of my life:D!
7. Jag gillar band som In Flames, Mötley Crüe, Volbeat, Hinder, Avenged Sevenfold, Daughtry m.m!


Veckan(or) i bilder

Nu ligger jag efter i allt vad uppdateringar är och jag kommer knappt ihåg vad som hänt de senaste dagarna, lr veckorna. Jag har inte ens skrivit något om Halloweenfesten som var förrförra lördagen. Inte bra. Men istället får ni nöja er med lite bilder, ni vet ju vad man säger, en bild säger mer än tusen ord:) Enjoy!

Middag med brudarna p

Karin hugger in på förrätten, skagenröra i tunnbrödkorg:)

Jag älskar skagenröra så denna förrätt passa mig perfekt!


Kat nöjde sig med en mumsig räksallad och vitlöksdressing!


Jag vet att jag är barnslig, men jag såg hemsk ut på bilden. Haha. Varmrätten var väldigt god, fläskfile, bacon och 2 goda såser som jag inte kom ihåg var det var:P



Mmm dessert:D


Vi på fredagspromenad från twinsens farmor:) Där vi bland annat såg på Idol:P

HALLOWEENPARTY HOS CARRO OCH MARTIN


Prepp hemma hos mig:P Lockar färfigt- lösögonfransar, smink kvar!



At Hemköp buying some groggvirke:P

Angels on the run



The good angels of the evening


Carro the Grudge



We´ll put a spell on you!



En redig blodig drink


Jag och Micke


Bröderna Thors


The Grudge and her boyfriend the mumie


Dom hade verkligen satsat på rekvisitan! MVG!

The fallen dark angel Sofia!

I will kill you

Jag som var rädd för Rickard hela kvällen:/

Mer bilder kommer senare, sitter nämligen på fel dator nu. Men tills dess får ni nöja er med dessa:)

Skämmes

Nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera bloggen alltså. Inga bilder inga inlägg...nada! Jag har inte ens lagt in Sthlmkorten på datorn så kan inte ens dem kan jag ladda upp. Jag har varit hos Karin ikväll, blev bjuden på middag:D Tack tack! Mkt gott! Köttbullar is great! Efter att ha babblat av oss ett tag om Karins kommande reportage i ÖA och mitt psykbryt så satte vi oss ned för att sortera lite bilder. Med betoning på LITE, det vill säga väldigt många:P Alla kort som framkallats under 2008. Vi hade det vi gjorde:P Kronologisk ordning skulle de placeras i. Vi kom så långt att vi kunde indela korten i månader. Sen nästa steg blir att ta dem i datum och sen sätta dem snyggt i ett fotoalbum. A lot of work:) Under januari till slutet på oktober har det tagits 14 673 filer. AOCH!!! Det är tur att vi inte är så fästa vid kameran (A)! Haha. Nä nu borde jag hoppa i säng. Har en massa saker jag vill skrvia om men känner att jag borde hoppa i säng. Har blivit en del förändringar på jobbet kan jag iaf nämna. Från och med nu är jag på verkstadsavdelningen! Men det berättar jag mer om imorn. Nu sitter jag och pratar med Gunnar på tele:D! I miss him! Natti natti!











Kom hem<33!!

Hemma från Sthlm

Nu är jag hemma från Sthlm, back at work. Har en massa att skriva här men det får bli sen när jag har tid:)

Have a nice day!

Ciao

RSS 2.0