Loreen

Stort gratts till Loreen och hennes insats igår! Hon hade sådan utstrålning, vacker och sjöng grymt bra. 





Ni som inte såg hennes framträdande igår! Ni gett kolla in det nu isf:)

Bikiniweather

Äntligen SOL! Jag har inte varit i bikini lr solstol sen Seychellerna. Så den här helgen har varit så skön och underbar. Gått barfott, bikini och kjol. ( Gått barfota till grannarna genom skogen?? Jag är inte frisk) Lovely. Känna gräset under fötterna, solen värma kroppen, äta jordgubbar och bara njuta.

Dock var morgonen inte så rolig, vaknar kallsvettandes, huvudet dunkar och jag känner en spykänsla i halsen. Jahapp, bakis. Jag bli ju inte bakis. The fuck. Vart en liten liten karatefylla igår. Minnesluckor och hej och hå. Men men, tror inte jag skämde ut mig nåt? Förutom att jag hade kortaste klänningen på stället, undra hur mkt skinka jag visa när jag klev upp på scenen för att önska nån låt? Så kan det gå;) Den klänningen kommer användas vid nyktra tillfällen! Och det ska inte dansas lr gås runt för mkt. Pussyshort! Det kombinerat med fyllan igår, ja!
Kom väl hem kring 04.15,   satt på en parkstol med Johan och surra om allt möjligt, sen så ser vi solen stiga upp. Då kände vi att det var dags att gå hem.




Bikiniväder!! ( Bild från Gullvik förra året, har inte direkt fått nån bränna än:P)


Bridget Jones

Bridget Jones alltså. Vilken stjärna. Hennes karaktär är ju helt underbar, så pinsam, så klantig. Säger helt fel saker vid fel tillfälle, snubblar, plattar håret med ett strykjärn. Tycker att trean visar dessa filmer för jämnan. Men vad gör det. Jag mena, vem gillar inte Bridget??


Roma

Imorn drar hon, min systerm till Italien!! Nä jag är int bitter!!! Jag älskar Rom, helt underbar stad, maten, folket, staden, glassen, atmosfären. Avundas henne så. Hon blir dessutom borta i 2 veckor, så hur jag ska klara mig utan henne känns jobbigt också. Vem ska jag laga mat med? Se på Star Wars med? Damn. Får bli nudlar och Avatar i två veckor;) Haha nej så illa är det inte. Men faktiskt så umgås jag och syster väldigt mycket mera nu på sistone. Tycker vi kommit varandra närmare sen jag flyttat. Efter Rom drar dom till Sicilien för sol och bad. Jag måste verkligen se till att boka upp resten av året nu;) Planera in resorna:D För minst två ska det bli. Hoppas på tre! Tar ju bara två veckor nu i sommar, resten ska spridas ut på annat:P


Fontana de Trevi <3

Den grymt vackra orörda bild av Colusseum tog jag på Ems och min Romresa 2009


Vilar i skuggan på en trappa i Colusseum


Ems



Har haft en toppenhelg med Ems<3! Saknar dig så! Du är underbar <3

Bloody sunday

Nya skor har jag köpt! JAg BEHÖVDE nya joggingskor, för utomhusbruk, inbillar mig att jag ska börja springa nu med nya skor. Vad tro ni? Hur som haver, ombytt och klar redo att ge mig ut...ut på bron....regn regn regn!! Suck! Tror ni jag var snabb att vända om? Jooooovars! Några marabouchokladrutor med smak av apeslsin/krokant senare och  tillbaks till brors dator, spelar uthög musik ( In Flames) i rummet brevid från min data. När jag tänker efter tror jag inte att Alice uppskattar den musiken när hon ska sova. Lika bra att stänga av den:S  Jävla internet explorer skallas! Måste sluta tänka på det. Jag skulle vilja fara iväg och shoppa lite till läggan, men vet inte riktigt vad. Vad gör ni denna söndag då?





kort stubin

Jag skulle nog beskriva mig själv som en rätt lugn och sansad person. Oftast. Många tror nog att jag har rätt lång stubin, vilket not stämmer in, självklart beroende om omständigheter. När det kommer till teknik. Då har jag ingen stubin alls. Är nu i Tjärn på besök, ska in på en datorerna, och tamimej fan att jag kommer inte på internet. ICKE!!! Spotify fungerar, msn fungerar, men jag kommer inte in på internet explorer! Vad äre för fel!?! De andra tre datorerna fungerar det finfint på, mobilerna likså. Men bara för att det inte fungerar på "huvuddatan" så är det ju självklart den jag ska sitta vid. Vägrar ge mig! Har varit in och kollat aslutningen, IPadresser och likande ser ut att finnas när jag kollar upp anslutningen. Har startat om datan flera gånger och halvt varit på väg att kasta åbäket ut genom fönstret.  Nu har jag satt mig vid brors dator, inget problem här inte. What 2 do??


...

Kan ju meddela att jag fortfarande är lika tråkig, jobbar, somnar på soffan, rör inte på mig, träffar knappt folk, gör inget vettigt på dagarna. Hemskt. Måste bli ändring på det. Säger det hele tin men inget händer. Hoppas på att lite sommarsol ska få mig på bättre tankar. Har köpt nya joggingskor idag, i tron att jag ska börja springa igen och lämna min kära godispåse gömt i hörnskåpet. Vi märker väl, ska inte ha för höga förhoppningar. Nu ska jag göra mig klar för jag tror jag ska på middag? Haha:)



Karra

Godis! Jag är en sån gottgris. Suget är som starkast just efter middag, jag MÅSTE få äta en eller två godisar. Stilla sockerbehovet. Dessa är mina nya farvortier, hallon/lakrits döskallar dom mjuka! Finns ju en annan variant också. Lösviktgodis är ju ändå bäst. Köper så sällan godis i påse. Jag minns så väl för några år sen då jag "sluta" äta godis, men....MEN´jag fick ändå äta tre sorters godis från lösviktshyllan, sura körsbär, gräddkolakulorna och Choklad crispy bite. Gjorde ju väldigt mycket att sluta äta godis då? Haha:)


Alice som kattunge




Sov gott









Saknar min lilla prupp! Kom och kramas med mig nu innan jag ska sova <3

Onsdag

Har haft nedräkning till denna dag länge, Krister är tillbaka nu på jobbet:D YES! Det är så mkt roligare när han är där. Lättar upp stämningen betydligt och han är så lätt att prata med, känns så mkt tryggare när han är där. Känns jättebra! Nu är det inte mkt kvar av denna vecka heller, längtar till fredag! Då ska jag och SötLinda dricka vin och bara umgås <3 Känns som att det blir utgång också:P DANSA!!


The lonely Island



Nu har jag haft The lonely Island marton hela veckan och förra. För er som inte vet vilka det är så är det en  amerikansk teatergrupp grundad av Akiva Schaffer, Jorma Taccone och Andy Samberg. Dom är mest kända för sina musikaliska parodier. Brukar visas på Saturday night live! Texterna är så bra, ironin är underbar!! Älskar låtarna som Justin Timberlake är med i. Och jag blir så så sugen på att festa med Katarina när jag hör dom:P Har ni hört dem? Konstigt vore det annars;) Här har ni några av mina favoritlåtar + videos:P






Going 2 bed



Då går jag och lägger mig! Orkar inte vara vaken längre. 05.50 imorn ringer väckarn igen!SUCK!

Försvinn!



Men kan jag nån gång på dan inte tänka på att äta?!?! Jag är ju som en kille som tänker på sex!! Men jag föredrar mat? Haha nej det ska jag inte säga...det är två väldigt njutbara grejer båda två;) Idag lagade jag en riktigt smarrig lasange vid 14tiden, kring 15 ville jag laga nåt annat. Så då blev det en pastarätt. När den var klar funderade jag på att göra en tacopaj. Bara för att jag inte hade nåt bättre för mig. Plus att den går ju att frysa in så jag kan ha till matlådor och middagar i veckan. Men kom inte så långt som till pajen. Blev en promenad istället. Och hinner inte långt förns jag börjar fundera på efterrätt. Mmm kanske kladdkaka med färska jordgubbar och vaniljsås, cookis var ju länge sen jag gjorde....morotskaka....aaawh morotsakaka. Men då måste jag ju handla. Nej det orkar jag inte med. Black and white brownies....men kall kall mjölk. Så fortsatte promenaden. Sen nu när jag är tillbaka försöker jag att inte lämna datorn. För då går jag till skafferet. Damn! Hur ska jag bli kvitt detta förbannade sötsug?! Och matsug?! Jag måste ju tappat min mättnadskromosom?!

Photo

Var hos Fredrik och fota i tisdags, vet inte om jag nämnt det? Aja det blev en snabbis, var länge sen sist nu. Inte så kul att fota vintertid heller, kallt ute och man är ju blek;P Jag har sån lust att börja fota med min systemkamera nu när det blivit vår, soligt och börja grönska. Talade med Karin häromdan och hon är ju rätt inne i photoshop nu och "Manuell" fotografering på sin kamera. Jag vill lära mig också! Hade varit kul att gå nån kurs:)
Ingen som vet av nåt?


Indoorsession











Outdoorsession













The avengers!

Igår var jag och Morgan och såg The Avengers. Ooh I like kan jag ju säga! Jag är ju lite smågeek när det kommer till tecknat och superpowers. Så denna film passade mig jättebra!Massa muskulösa män i trikåer och utan trikåer. För att inte glömma Scarlett Johansen i en svart läderdräkt genom hela filmen!! Hon är så het den kvinnan. Men en karaktär jag riktigt fick upp ögonen för var ju Thor. Såg filmen för nån dag sedan och tycke... jo han va väl okej. Men efter igår var han mer än ok. Hammare och blixtar och muskler. Haha:D Gillade scenen när han och Ironman slåss. Filmen är klart sevärd, hjältedåd tillsammans med humor och bra skådespelare.




Stress



Men  kan jag få nån ro? Jag förstår inte hur stressad jag kan vara ibland. Känns direkt när man kommer hem från jobbet. Börjar redan planera kvällen för att på effektivaste sättet inte tappa tid. Och hur slutar det med? Blir stressad av att planera och inser att jag inte vill ha nåt som ligger som jag vet att jag måste ta tag i sen. Passade på att duscha redan när jag kom hem från jobbet. Bara för att slippa tanken att jag måste göra det innan jag går och lägger mig. Bättre att göra bort det nu så jag inte behöver ha det "hängades". Måste ta och göra en matlåda också...det känns också jobbigt. Måste komma i nån balans med det här. Är lat, tråkig och osocial. Inte bra.  Nu har jag inte gjort mycket de senaste timmarna, spelat rumble och legat i soffan. Räknar ned till att sova. Men klockan är ju ändå snart 21, borde ju kunna krypa i sängs:)

System

Jag vet att jag tjatar, men fan så jävla bra den här låten är!!!! Älskar den känsla den får mig att känna. Nu ska jag bara njuta, lyssna, hata, älska.


 

Slow I go
And the wait seems to be over
All that I know
Is that my life has become such a waste for you


RSS 2.0