Akuten

Jag mår inte bra. Igår blev det akuten, har varit hemma hela veckan från jobbet. Har åkt på en infektion och började med medicin i lördags. Men mådde så mkt sämre med medicinen än vad jag gjorde innan. Kräkningar, illamående, värk och ont i magen. Igår steg även febern upp till närmaren 39, jag ligger som vanligtvis kring 36. Jag började få biverkningarna som var mer sällsynt, vilket innbar att doktor skulle uppsökan omdelesbums och medicinering måste upphöra. Så går tog dom kissprov, blodprov och kollade tempen och klämde och kände en massa på kroppen. Infektionen var fortfarande kvar och den är rätt bakteriefloran verkar vara rätt kraftig. Nu har jag bytt medicin till något annat, men febern är fortfarande kvar, likaså smärtorna i magen:( Jag hoppas det går över snart. Har ingen ork att gå eller äta heller. Igår blev det lite fil, en pannkaka och 3 köttbullar. frukost, lunch och middag. Ska försöka äta bättre så kroppen orkar läka bättre.


Läkarbesöket förra året vid operation av armen


lördag

Tänkte bara meddela att ja jag lever:P Har varit dålig aktvitet då bloggen sen jag drog på SRF. Sen har jag inte varit i Tjärn på evigheter. Är ju oftast här jag uppdaterar. Då jag är så lat på att starta min bärbara i stan, det händer men inte så ofta. Speciellt inte nu heller då sommaren är på väg in, då är man knappt vid nån av dumburkarna.

Ikväll blir det fest hos Nikkolishous och Sandra, egentligen skulle Katarina hålla i det, men dom fick tyvärr vattenskada i sitt hus:( Så Niklas tog över facklan. Jag har en känsla att jag kommer bli utbultfull. Har av nån anledning bara ätit 2 spisbrödmackor idag:S Inte bra. Nu ska jag dock äta middag så man får nått i magen.


Söndag

La ned packningen för ett tag nu, blir bara stressad. Kommer på massa måste och har en del att leta reda på. Solen har hittat hit så man kanske ska pallra sig ut på promenad, har dock redan duschat och tvättat håret så det får inte bli en alltför mödosam tripp:P Annars får vi se vad som händer ikväll. Jag gillar ju att inte ha något planerat! Helgen har jag spenderat mest i sängen, ingen utgång alls, la mig tidigt både fredag och lördag, lång sovmorgon hela helgen:) Skönt!



....

Fan sovsäck och kudde också!! Aaaaah! Sist bilade vi ju ned, var ju bara att fylla Volvojäveln med allt från stolar, till kartor öl och pk. Nu blire tåg och buss. Så man vill ju inte ta med för mkt heller:/

Packproblem



Alltså, jag lovar att jag packat 5 dubbelt så mkt som grabbarna har gjort, eller dom har väl inte börjat packa än ;P Byxor i alla de slag, jeans, lack, tights, svarta höga byxor - bäste sorten, baggyrocker jenas, underställ ( vem fan packar ett underställ?!?!?) jeansshorts, svart kjol....klänning ( bara 1 dock) Rockiga linnen, Ed Hardy hoody, kanske nån mindre kofta? Regnjacka kanske? Har 3 skinnjackor jag vill ha med!! MEn det får fan bli två, en varmare och en lite enklare svart. Paraply, fan det är drygt om det börjar regna. Ser ut att bli nån sån dag också. Bikinis, handduk och allt som ska med i nessesären. Tält, madrass, pump, sprit m.m. Jag som är en sån "tänk-om:are" så det blir ju packat allt och lite till. Extra par skor också kanske hmm. Suck!

SRF!


 
Nedräkning pågår!! 2 arbetsdar kvar sen dra vi. Sweeeeeet 456!

RSS 2.0