Dags att sova



Nu ska Nonni och jag sussa:) Hoppas morgondagensarbetsdag blir bättre än idag!

Skagenröra

För er som inte känner mig så här jag väldigt glad i att mat och att äta:) En av mina absoluta absoluta kärlekar är skagenröra! Så enormt gott! Bästa är att göra en rostad macka, ost, skinka, tomater, gurka, purjolök, advokado och en stor klicka skagenröra ( ja jag vet att det är svårt att få plats med allt, men det går;) Skagenröra är himla gott att ha tillsammans med ägg också lr att äta i en advokado! Finns många varianter! Minns en speciellt skagenmacka jag brukade köpa när jag jobbade på golfen på Veckefjärden! Mmmmm! Can almost taste it:D!



Längtar redan till min frukost imorn, kommer garanterat innehålla skagenmacka;)


Gonatt:)



Nu ska jag bege mig i säng:) Hoppas bara man kan somna rätt snabbt trots man hade en 2h powernap alldeles nyss. Ska bara lyssna på Shinedowns Call me innan jag stänger ned här. Den låten är helt lovely!

I've said it so many times
I would change my ways
No, nevermind
God knows I've tried

Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't wan't you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way


Ädelostsoppa

Idag på jobbet var ingen bra dag, telefonen gick på högvarv och man fick inte riktigt avsluta de grejer man hade. Slutade med att klockan fem hade man en saftig huvudävrk, lagom till att man ska hem. Efter middagen pratade jag en sväng med Karin, vi hade tänkt se film ikväll. Efter vi lagt på så somnar jag såklart i sängen, med Shinedown på hög volym på datorn. Förstår inte hur jag kunde somna, men det gjorde jag. Vaknar efter 20 då Karin ringer och kollar status på kvällen. "Negative" svarar jag:P

Såklart vaknar jag med världens hungerkänslor, så grymt sugen på något matigt. Då blev det en nytt recept på en ädelostsoppa:D Älskar ju ost och älskar soppa så det blev en hit;) Nu har jag tryckt i mig 3 tallrikar redan:) Men nu ska jag fortsätt att se på DHW;)

Random pics from today





Lite av en översvämning vid pumphuset


Stackars liten:/












Todays Lyrics

Love knows no limits and true friendship last a lifetime


Snart så


Nedräkning till brunbrända ben, soliga sommardagar, smultron i skogsglänterna, ljummar sommarkvällar och grillning! Snart så!


Sweet dreams

Har bakat citronsnittar ikväll till min bror som fyller år imorn, otroligt nog så åt jag bara EN!! Iof hade jag tryckt i mig massa goda bullar och druckit kall mjölk under tiden vi bakade:) Sweet! Nu är jag i färd med att gå och lägga mig, ska bara kolla in rean på Nelly som startar idag;) Hoppas man hittar nåt:D


Denna klänning, som inte alls syns på bilden, I know, kommer iaf från Nelly:) Jag har ju lite bilder att lägga upp från lördagsfesten hos Toffe och Petra:) Håll ut dom kommer...snart.


Tisdag

Nu blire sova, inte mkt till inlägg idag heller. Har inte haft så mkt tid framför datan ikväll. Förutom när jag skulle beställa lite saker på nätet och Visakortet vägrade att fungera. "Visakort inte akturiserad" lr vad det nu stod....trodde jag seriöst skulle få nå psykbryt. Och efter massa om och men så la sidan av att fungera efter x antal betlaningsförsök. Tydligen har swedbank lagt in nån säkerhetskod, lr nån aktiviering som måste göras med kortet så man ska kunna beställa över nätet??? Måttligt nöjd var jag då...drog på gymmet istället. Blev det extrainsatta danspasset + lite gym. Drog med Karin också...även fast hon inte var så peppad:P

Tisdag som det är betyder ju DHW, får inte missas;) Tror faktiskt det är enda serien som jag riktigt följer slaviskt på tvn och inte missar:P Är säkert många andra som gör det också...min bror till exempel? Busted! Fast han satt inte vid samma tv som oss...varje gång man smög in i rummet för att kolla vad han skratta så mkt så bytte han fort kanal. Skäms över att följa de desperata husfruarna? Kan inte vara möjligt:P


Så grymt vacker Eva Longroia är! Gillar skarpt hennes karaktär Gabi Solis i DHW:)


sleep tight

Ska ta och lägga upp lite helgens festbilder också...såsmåningom;) Idag har jag bara inte hunnit, har varit och tränat 18-20 och sen bara slöat i soffan. Extrainsatt danspass imorn 19, så jag ska nog ta mig dit då och kanske gymma lite också. Nu ska jag ringa Karin och säga godnatt " i vanlig ordning" ;P Sov gott!


Stop callin´

Lady Gaga...hennes låtar har en tendes att etsa sig fast på tungan! Hela dagen, hela veckan har jag nynnat på låten Telephone...

Stop callin, stop callin,
I don't wanna think anymore!
I left my head and my heart on the dance floor.

Kan ju inte direkt påstå att låten är något musikaliskt under, men likt förbannat går jag och sjunger på den. Har ni sett videon föresten? Ingen kan väl ha missat den. Sjukt vilken stil den tjejen har, säger som Katarina, hon ser ut som en blond turkisk kvinna/man:P Men hon vill ju skapa rubriker, och hon lyckas ju också. Man kan ju undra hur mkt cencur musikvideon har i USA. Dessutom blir man ju lite fundersam hur Beyonce och hon hittat varandra...Mmmh honey-B!




Sometimes I feel like I live in grand central station
Tonight I’m not takin’ no calls
‘Cuz I’ll be dancin’


Makeover

Nu håller jag på att vårpynta om här, suck, man blir helt yr på alla koder hit och dit! Nu får det vara rosa och blommigt här ett tag:) Känns som att det blå och snövita bilderna är lite förbi nu. Men jag känner mig inte riktigt bekväm med den flickigt rosa färgen ändå hmm...har ni några våriga färgförslag?

stan

Nä ska man klä sig och åka in till city kanske, leta en pressent till bror som fyller år snart:) Undra vart man ska börja? Play kanske? Spelnarkoman som han är, men kanske just därför man ska undvika tvspel och dataspelsbutiken. Vill ju inte direkt fortsätta främja hans spelberoende:P Får se vad man hittar:) Ciiiao


Fick världens fjällssug!

Man kan ju tycka man borde vara trött och less på vintern nu och bara längtar efter bar asfalt, sol och grönt gräs. Jag också. Men imorse när jag vaknade hade jag hade en riktigt bra fjällsdröm, för att inte glömma mysig;) Hade tydligen med mig min pojkvän? Som jag för övrigt inte vet vem det är ens, kunde inte placera honom när jag vaknade. Så förmodligen ingen jag träffat än:P haha. Hur som helst fick jag ett såg sug att fara till fjälls, åka skidor, sitta i solen och njuta av den vackra utsikten, festa loss afterskiin i skiddress och pjäxern! Älskar när man sätter sig i liften och lättar och åker iväg uppför backen, solen står högt på den klarblåa himlen och träden är fulla med gnistrande vita kristaller! Så vackert! När jag var mindre åkte vi alltid till Åre men det var några år sen nu. Hemavan har också varit ett återkommande fjällsresemål på senare dar. Bilderna nedan är därifrån. Sen har jag även äldre bilder men då tagna med en vanlig kamera. Ids docm inte ladda upp dem:P


Lånad bild över kungbacken











Inte längre kvar nu

Inte länge kvar nu till grillsäsongen drar igång! Can´t wait:D










Träning

Känns bra att kommit igång med träning nu efter ett litet påskuppehåll! Jag bruka träna 3 ggr i veckan vilket känns bra för mig:) Att tillägga är då att jag inte direkt powerstenhård tränar, utan mest bara pinna på i mitt egen takt:) Har ju för övrigt slutat äta godis...hur det går? Joo såatte...åt faktiskt under påsken...men det får man ju. Det är ju liksom givet:P Men nu ska jag iaf sjå mig i en månad. Vill inte direkt sluta helt, finns som ingen anledning. Men just nu känner jag att jag måste börja skära ned på det med tanke på hur mkt götta jag stoppar i mig. 

Som sagt träning idag, gick dock mindre bra på passet jag var på idag, slutade jobba 17 och 17,30 börja passet. Så jag hinner inte direkt med nån middag, det brukar kännas rätt fort kan jag meddela. Men ändå tyck jag det gå relativt bra, men inte idag, redan när jag började med uppvärmningen så kände hur min mage var alldeles tom och mer lr mindre vände sig in och ut. Under en timme så var det enda jag kunde tänka på massa olika maträtter, inte så lätt att fokusera på träning då kan jag säga:P




Och Karin, inte somna i soffan när vi ska träna:P


Blondiner har roligare?


eller:P?


Parfym

Nu är det dags igen att fylla på parfymförrådet! Tänker investera i en gamal goding och en ny doft. The old one är Lancome Hypnoze som jag fullkomligt älskar! Har haft en 50ml nu ett tag som börjar vara nere på botten...1 centimeter parfym kvar i den. Det är en varm och sensuell doft av vanilj, passionsblomma och vetiver. Kollade priset på Kicks i stan igår...minns inte riktigt vad det var...700:- för en 50 ml hmm kan det stämma? Är inte säker, men tror inte det blir köp i butik när det kommer till parfymerna iaf. Kostar så jävla mkt om man jämnför med nätet och taxfree. Nån som handlat på parfym.se föresten?



Den nya doften som blev störtkär i är Dolce & Gabbanas 3 L'Impératrice! Snart så finns du i min parfymhylla:D
En 100 ml gick på 699:- om jag inte minns helt fel. Absolut inte så dyrt om man nu ska se till hur mkt parfym som man får. Doftnoter av kiwi, rabarber, vattenmelon, mysk och jasmin! En riktigt fräsh och frisk doft, känns bra såhär inför sommaren! Oo vad jag vill ha den! Soon:D!


Vilken är eran farvoritparfym:)?


Fest med grabbarna

Igår blev det fest och  utgång, Patrik Ödling hörde av sig och hade lite en av bartömning hemma hos sig. Så man är ju inte den som är den;) 2 vinglas och en öl senare så drog jag till stan och mötte och grabbarna hos Patriks.
Tänkte ladda upp några bilder men hittar inte kameran nu. Innan jag åkte iväg så hade jag plockat med lite blandade bilder och filmer från diverse fester. Synd bara att USB-minnet endast rymde 2 gig. Jag fick bara med mig 5-6 mappar. Men det var grymt kul att se bildspelet och alla fyllefilmer :D!

Kanske man ska lägga upp en lite mix och visa, vissa känner ni nog igen sen förut;)

20/2 2010 Avskedsfest hos Patrik


Patrik innan han åkte till Afganistan


Bröderna Ödling


Öhlund

Mackan körde svara pisten den kvällen;)




Haha shake it!



Haha så grymt ful bild på mig men de bjud jag på;) Haha gillar Högbergs ansiktsuttryck! Livat värre den kvällen!



Haha ännu en fager bild :P Lirar luftgura



Hahaha team OS-fylla! Guldmedaljer till hela bunten!



Haha men ska man hårddra ne så vann en viss Marcus guldmedaljen med hästlängder;)

Mixat



Haha jag tror jag skulle kunna lägga upp en x antal dussin bilder där tungan är framme och det ska lickas på folk:P









Haha grr!



"Ööölar ni?"























2009.07. 03 Margaritaafton hos Viktor







Skolflickan som ska på Margaritalektion;P


Har Patrik fått i sig för mkt salt från glaset till höger kanske:P

Vem behöver ett glas när man kan dricka direkt från tillbringarn?:P


Jag skulle såklart inte vara sämre...botten upp!!


Haha kolla Viktors min:D


Jag sköljer ned Margaritan med lite whiskey.


Smakar det bra?




Haha





Dags för en omgång till!


Som resluterade i detta?



Does your mother know that your out Patrik;)?


Skål!


Gottans!




Fun fun fun:D






På väg till Olles







Moviestar oh moviestar....you think you are a moviestar;)



Så grymt rolig kväll alltså, helt klockren:D! Har alltid roligt med er!

Nä nu har jag suttit och laddat upp bilder och skrivit i en timme, nu får det vara nog;) Ska dra på stan med frugan och kolla på sommarkläder;) Tjao!


Påskaftonfest














Traktortur och grillning

Idag så for familjen ut på en liten grillutflyckt i solen. En annan som sov till 12 fick ju panik när hon såg vad klockan var...jag hatar att sova bort helgerna. Även om man ligger som en däckad säl och är uttrött så måste jag kliva upp. Vaknar helst kring 10 på helgerna, det känns som en lämplig tid:) Åt en försenad påskfrukost alldeles själv...gravad lax och godsåsen till på en rostad macka. Hur gott som helst! Kommer bli en sån innan man går och lägger sig också;) Hur som helst gjorde vi iordning kylbagen och packade den med diverse grillmat och fika. Jag går ut till skotern för att göra iordning den, men inser snabbt att det töat rätt mkt de senaste dagarna. Så vi beslöt oss för att lämna den hemma och istället ta traktorn och fara och grilla? Ja så kan man ju också göra...iaf om man bor på landet;)




Stekarn:P


På väg upp



Då åker vi förbi mamma, hon ville inte åka med oss där framme:P



Haha jag var helnöjd:D Blev som en lättroad 5-åring igen! Åkte alltid i traktorskopan när man var liten så det var ett himla lyckorus att åka! Även om skopan nu var "säkrare" än pallgaffeln. Farmor var dock mindre nöjd när hon såg vart Maria och jag satt. Men vi vägrade hoppa ned:P


Glada tjejer



På väg mot stugan


Daddy kör






Guldsoffa i solen! Helt underbart, solen sken, alldeles tyst och vindstilla! Lovely:D <3











Jump jump



Maria var dock betydligt mkt bättre än mig:P Jag lättade ju knappt från maken


Mys i solen!



Stunder att minnas

Helt underbar dag vill jag säga, det är sådanna här dagar som man minns när man blir äldre. Perfekt påsksöndag med familjen! Och våra grannar som ramlade in på slutet;) Därefter spelade vi Alias, haha fick oss rätt många skratt där också vill jag säga:D


Youth gone wild!

They call us problem child,
We spend our nights on trial,
We walk an endless mile - we are the Youth Gone Wild
We stand and we won't fall - we're one and one for all
The writing's on the wall - we are the Youth Gone Wild



Ha en bra kväll allesammans;) Nu bär det va mot city!


Dagens vill ha

Säkert inte bara jag som redan nu börjat titta på nya bikinis inför sommaren! Har plöjt igenom flera sidor på nätet och kollat. Hm:s badkläder är de som jag fallit mest för, känns bra:P Så kanske man har möjlighet att testa några på stan. Hade annars tänkt beställa hem några från nätet. Men är ju så jävla jobbigt med storlekar när man beställer på nätet, speciellt bad och underkläder. De vill man helst testa, sen är ju alla modeller så himla fitta och har utsnygga kroppar, inte konstigt att bikinisen sitter som djutet på dem.

Dagens vill ha





Förutom hennes dropdead gourgous body... så ja bikini och underdel - La Redoute


HM


Denna i lila


Även denna HM



129:-HM


99:-HM


HM Visst var den söt:)


Synd bara att jag inte kan bära upp sådanna trosor, annars var denna utläcker! Finns även i halterneck, vilket jag gillar bättre:) Men det är ju kul att ha lite variation på ens bikinis också.


Supersnygg!


Väldigt fin i blått!



Visst var dom fina! Vilken var eran favorit? Jag kan inte riktigt bestämma mig, vill iaf ha 2 st nya för badsäsongen iår:) Eller vad säger du Karin;) Du måste ju köpa 4 nu va...du missade väl dina 2 nya förra året:P Väldigt sugen är jag på La Redoute iaf:)




Loooongfriday!

Då har jag packat bilen! Sitter nu och funderar på vad jag glömt nåt lär det ju vara iaf. Men nu har jag inte tid att sitta här:) Ska göra mig klar och invänta att Kalle ringer:) Hoppas ni får en fin långfredag! Kram kram!


Finvädre...


Glad Påsk

Iår blev det tyvärr inget påskade för mig och Karin:( Förra året drog vi ju faktiskt iväg på en tur till Blåkulla (city) och hälsade på lite vänner och bekanta och bjöd på påskgodis. Men Karin har jobbat kväll så det blev inget detta år. Så jag får göra er besvikna ni som väntade på att på enormt tjusiga mogna påsktanter skulle komma och knacka på dörren;) Hoppas ni får en fin påsk iaf:D

Här har vi lite bilder från förra årets påskande:)












Niklas blev nöjd att han fick kärringbesök och bjuden på godis:P





Glad påsk på er allesammans:D!


Byvattne

Imorn bär det av mot Byvattne på skoteräventyr och övernattning. Vår Lynx står redan på plats där uppe tack vare supersnälla Karlsson som tog med sig den på släp från jobbet idag. Jag är inte så pepp på att köra med släp nämligen:S Stefan och Peder drog upp redan efter jobbet idag på Stefans skoter. Undra hur lång tid det tog att köra dit. Har ju inte varit det bästa vädret idag heller, regnat och gör det fortfarande. Undra just vad vädret blir imorn, hade ju hoppats på lite sol iaf. Lär ju vara mer snö där upp mot Skorped än vad det är här, hoppas det inte är alltför blött på sjöarna bara. Har packat det mesta tror jag, täcket och kudden åker i bilen imorn. Batteriet till kameran är på laddning nu så det är fullt imorn. Att jag alltid ska bli så nojig och tro att jag glömt att packa nåt...förmodligen är det väl så också. Folk som känner mig vet att jag är rätt tanksprid. Har en tendens att glömma mobilen, förlägga kortdosan, väskan osv. Senast idag så glömde jag mina lovikavantar på Coop när jag skulle köpa påskgodis. "Har du med dig allt nu" brukar det låta i samma veva man går ut genom husdörren. Sen inser man redan där att man har bilnyckeln kvar inne;P Men det otroliga är att med tanke på x antalet onyktra krogbesök man haft så har man alltid lyckats få med sig mobil, pengar, kort, kamera och väska hem:) Så nån koll har man väl. Aja inte hela världen om jag glömt nåt hemma heller. Skotern är ju på plats och Tommy har nyckeln. Blir tidig morgon imorn, Kalle och Carola skulle sikta in på att åka från Husum vid 8-tiden. Så vi skulle mötas upp i Själevad sen. Hoppas det löser sig på hemfärden med släpet också...ser inte framemot att köra den ned på lördagen:S Men det löser sig väl alltid. Kommer bli great iaf, längtar tills imorn:D Sweet!


Jag och Mariana från förra festen i Byvattnet


Some partypics




Haha fett smile man har då! Happy happy



Tyck jag ser lite småelak ut på denna bild:S




In i dimman







Vamp


Påskgodis och Vampire diaries:) Jag har det gör ikväll. Ha en trevlig kväll


RSS 2.0