What 2 do?

Sitter med daddyo och försöker titta på tv. Det går sådär, vi vill se olika ftbollsmatcher. Pappa zappar nu mellan olika kanaler. Just nu tittar vi på finalen i handboll mellan Krotatioen och Frankrike. Frassarna leder. Typiskt. Men just precis i detta ögonblick byter han til den afrikanska finalmatchen mellan Egypten och Ghana. Där det står 0-0 än.Själv försöker jag att titta på Arsenal - Man United. Där United leder med 3-0;D Trav och hockey har även dykt på tvn med jämna mellanrum. Nu är vi tillbaka på handbollen igen.

Jag hade tänkt träna på gymmet ikväll, men det går inte så bra att komma iväg. Har slagit rot i soffan och lär ju ligga här ett tag till. Kan evtuellt bli ett bak. Receptet som är utvalt har dock en liten twist, den ska "stå" över natten!! Vilket betyder att det inte går att äta den ikväll:(:( Massa slit i köket och sen ingen belöning? Den kommer först imorn. Jag vet inte riktigt jag. What 2 do!!?


Dagens i-landsproblem

Jag älskar snö, vinter I do! Men inte ikväll! Jag vill ha high heels, partyskor, ankelboots. Jag kommer frysa ihjäl! Öppen tå dessutom. Tog först på mig mina lårhöga högklckade stövlar från Crispine, som jag gillar skarpt, men jag är inte sugen på dem ikväll. Sen min svarta klänning gillar inte heller denna kyla. Jag har sån lust att bara he på mig skoterdräkten ovanför alltihop så att man klara man kylan ute. Jag kommer bli en istapp om jag ska stå i kö till nåt uteställe ikväll. Och för den som föreslår byxor...så nej det går inte:P Jag kan inte gå ut i byxor, det fungerar inte:P Aja jag brukar ju ha med mig kläder i backup;P Får se om jag drar på mig nå byxor utanpå allt, tar vinterskorna med mig och byter om när jag kommer innanför dörrarna. Brukar ju funka det också:P
Dagens andra ilandsproblem blir den här bleka hyn, gaah! Att man inte naturligt kunde vara lite solbränd. Så mkt snyggare.



Hahaha Viktor and me getting it on! Haha:P Busigt! Väntar på att han ska ringa snart sen bär det iväg till stan. Ska bli kul att trffa han, var ett tag sen nu. Tjaao!


Äntligen fredag!

Så var det helg igen, ser framemot de två kommande sovmornarna, hehe! Sitter och betalar lite räkningar nu, innan förfallodagarna slår i. Jag är alltid ute i sista sekund:P Nä nu har jag inge vettigt att skriva, får väl se vad som händer ikväll. Lär inte bli nå skoterkörning iaf. Vad gör folket ikväll då:)?

Snowday

Hur började den här dagen då? Jo som många kanske märkte var det rena rama snökaoset idag. Vaknade av att nån på nedervåningen skriker "Anna du får ta bussen idag" Whaaat?! Bussen?! No no no, den hinner ju inte jag med. Och då måste jag ju gå från stan och upp på jobbet. När jag tagit på mig morgonrocken och gått ned, öppnar dörren och tittar ut. Möts av världens vinterland, underbart:D Men det skulle behövas skottas lliiiiite:P Tydligen var rödbilen insnöad i gargaget och vägen helt igensnöad. Transiten hade pappa kört fast bort-i-byn. Great! Lika bra att gå och lägga sig igen kanske?Mr New Holland var redan igång ute ( traktorn:P) och farsan skottade och plogade för fulla muggar. Jag ringer Ingo rätt omgående för att kolla om han ens tagit sig på jobbet, vilket han hade. Jag berättar att jag kommer bli försenad och dyker upp när bilen är framskottad och på vägen.



När klockan närmar sig 8 så ringer pappa och ber mig komma bort mot Ingemars. "Ta på dig stövla, de har drivit på vägen en massa" Iklädd Goosejacka, skoterstövla, halsduk ovan öronen och världens största och kanske fulaste mössa så lämnar jag värmen i huset och ger mig uti snön. Jag är helnöjd att det kommit mkt snö:D Får gärna komma mer också;) Väl bort-i-byn ( boshspråk jag vet, är alltså på väg till grannarna längre bort i byn)
Där möter jag Ingemar som är ute med sin traktor och snöslunga, han är på väg och rensa vår uppfart från snö. Jag grabbar tag i spaden och börjar skotta framför Forden, skotta skotta skotta...svetten bara rinner....sen efter ett tag så kommer pappa med vår traktor och skottar bort allt jag skottat ihop med skopan! Va fan...allt slit i onödan:O Forden tar sig fortfarande inte ur fläcken...trots massa skottande, puttande och slit!! Till slut tar Ingemar och drar bilen bakåt ( fanns inget att hooka där framme) Under bilen är det hur mkt packad snö som helst. Lillforden som bara besitter ca 70 hk jobbade för fullt för att komma loss. Och till slut...efter massa slit ( mest från pappa och Ingemars håll) så är vi äntligen lös. 30 minuter för sent anländer jag till jobbet, i mina urläckra skoterboots! Love it;)!

 


 
På väg bort-te-byn






Jag fick inte köra:( Undra varför:P


Efter en massa skottande och slit så sitter den fortfarande fast:(


Två traktorer till undsättning:P


Nästan lös nu!


Grannens bil, nästan så att den inte syns:P

Well well antar att morgondagen inte blir lika spännande:P Annars får jag väl ta skotern till jobbet;)


Todays Lyrics

I really don't have anything to say
Just pass me by
Don't ask me the same questions
Just deny I'm there

Like the time around me
This room is filled with nothing
Fell awkward in a place with many
Leave this space to me


Slarver

Gaah, jag har lyckats slarva bort mina svarta boots, låg klack, knähöga stövlar i mocka. Så himla typiskt mig. Jag strör saker runt om mig. Har ett par skor på jobbet, Karin har ett par svarta högklackade skor. Men det är ju inte dem jag vill ha nu. Ju mer jag tänker på dom där jävla skorna ju mer vill jag ha dom! NU! Imorn!! Måste väl rensa minnet och garderoben och se om jag hittar dem!!

Mobilbilder 2009


Peterskyrkan maj 2009





Rom




Peterskyrkan



Tibern







Colosseum


Glass glass glass! Världens godaste!







En kväll i Rom



På tunnelbanan i Sthlm lr nää..det är nog nåt tåg i Rom:P


Söt prickig kjol ala marinan


En tidig sommarpromenad på Åsberget med Karin



På bastufesten


Sommar Tjärn


Karin:D<3



Diesel anländer till jobbet



Badplats Tjärn


Skinnydipping;P


"Jamen du vet en annan" Viktor och Margaritan:P


Haha vad sliten man såg ut här då! Skåål!



Bo Kaspers Orkester spelar i parken. Nyberg, Lisa, Toffe, Petra, Hella, Linda och jag var på plats.


Pussar under paraplyt


Solbrända ben och korta kjolar:P Sommar!


Pizzatime


Jobb hela sommaren, ingen semester alls. Buhu.



Solnedgång







En kvällspromnad med Viktor till Swedbank


Sol och bad!



En båttur med Gunnar


Sthlm och Åbocruise!


Skoor<33


Mc-tur med Svenna





Firmafest hos VD:n Bussen kom och hämta oss alla på jobbet en fredagkväll


Storfiskarn:P


Frös som bara den på sjön, till slut somnade jag i fören:)


Svampplock



Hösten är här




En liten sessa:)



Två sessor


Mmm Banaskiduffinskladdkaka:D


Utgång



Träning


Shopping med pappa


Pepparkaksbak med farmor


Julgransjakt



Lille Nonni


Karin och jag tittar på Modo



3:e advent


Puss på dig


Jag kör traktor och kollar till avverkningen med pappa





Spelar Alias med familjen


Julgranen


Diesel

Här har vi min kollega Diesel, på hans arbetsplats:) Han har lite väl många powernaps tycker jag;) Han har blivit som en i arbetsgänget. Lite farligt då man bara vill kramas och leka med han:P Häromdagen var vi ute på baksidan och lekte tafatt i jag vet inte hur länge. Jag var helt slut på efter ett tag. Upp och ned i snöhögar, han finta och jag halka, ned i djupsnön upp igen. Dragkamp med hans leksak och stark är han. Mången gång han dragit ned mig på bara knäna. Leka "tagen" runt lagerhyllorna är ju en annan hit!Hur som helst en stor kram till världens bästa hund!!



En av många workbreaks:P


¨
Lilla valpen för några månader sen:)


♥♥


Gaah

Så sov jag 2 h ikväll, jag tycker jag inte gör annat än äter, sover och jobbar. På en natt sover jag väl i snitt 8-9h iaf, vilket jag tycker är rätt mkt ändå. Men på sistone måste jag ändå sova nån timme på kvällen efter jobbet. I helgen var det samma sak. Fick lov att sova efter maten. Fick just veta att Wester inte kommer att komma imorn på morron. Så att jag blir själv att låsa upp och larma av och he igång placet. Jättekul, ser verkligen inte framemot det. Jag lovar, får jag inte av larmet och Securitas ringer. Då kommer jag lipa. Garanterat. Och inte heller vet jag vilken kod jag ska uppge. Gosh! Och med tanke på hur smidig jag är kommer ju nått gå fel iaf.


1600

Idag började jag tidigt, lr tidigt och tidigt, jag var på jobbet 06,30. Fick lov att ta morgonpasset eftersom Ingo är på kurs, vilket han är imorn också. Hade dock turen att Tommy W var där samma tid som mig, så han hade redan larmat av och låst upp när jag kom. Undra dock hur det blir imorn, för Tommy fick åka med för vård av sjukt barn. Kanske måste lära mig själva larma-av processen:P Haha bättre sent än aldrig:P Minns iaf att jag fått en lapp där det står hur och i vilken ordning man gör med kortet och koden. Bara det inte blir som den gången jag utlöste larmet och var själv på hela förtaget och securitas ringde. Slutade med att jag mer lr mindre lipa i telefonen. Ingen personlig kod hade jag att ge heller:S Aja måste nog kolla med Wester om han kommer imorn. Annars måste jag psykiskt förbereda mig på att larma av imorn. Kan ju gå hur som helst det där:P

Skönt vare iaf att lämna jobbet 16.00 för en gångs skull. En timme på eftermiddagen gör stor skillnad:) Kanske ska styra upp lite fler 7-16 pass:) Jag var sugen på att stadsbesök och kanske shoppa lite. Har inte gjort stan på närmare 3 veckor tror jag. Annars är jag sugen på lite nätshopping. Kollade in nelly, asos, forever21, newlook mfl. Får se om det blir några inköp:P Har redan hittat flera klänningar:D Som jag verkligen behöver;) LOOOVAR:D!

TFNC Cowl Front Lace Dress





ASOS Twisted Slinky Bandeau Dress

Motel Chain Back Bodycon Jersey Dress

ASOS Ruffle Hem Bandeau Cocktail Dress




Svart kan man aldrig få för mkt av;)




Vad blire för mat?

Sitter och myser hos farmor och ser i vanlig ordning på "Vad blire för mat" Söndagkvällarna brukar vigas till matprogram:P Vad blire för mat och The F word:P Man blir alltid sugen på att göra en liten kvällsmiddag till efter man har sett all den goda maten som dom gör. Per är så extrem och galen i sitt matlagande också. Man kanske skulle ta och bjuda hem han till en...men då får han stå för middagen;) Förrätt och efterrätt vill vi ha också:D

Men nu är jag lite tveksam...han ska ha sniglar i sin matlagning nu. Kvällens avsnitt är tydligen Frankrikeinspirerad:S Inga sniglar på min tallrik iaf, kom ihåg det Per;)


Skojtertur!

Hemkommen från dages skotertur:D Älskar att vara ute och köra, synd bara att det inte är så mkt snö. Lederna är väl heller inte i tipptopp, men det får väl duga. Inte så att man kan ta sig till fjälls bara över dagen. Krävs lite mer planering. Självklart har jag alla bilder på kameran, som förmodligen är kvar i skoterdressen. Får väl ladda över sen. Vi ( Fredrik, Sophie, Karin, Lars, Tom, Robert och jag) drog till Millenium, vidare mot sandgroparna och slutdestination jaktstugan. Där tog jägare och förstebefälhavare Fredrik täten och styrde upp eld och grillpinnar m.m. Fram med mackor, korv av alla de slag, bacon, marsmallow, kexchoklad, kaffe, choklad och nyponsoppa. En hel del massa mat iaf;) Mysigt vare iaf att sitta framför elden i skogen.

Tidigare i veckan reagerade jag över ett missljud från skotern som jag inte hört tidigare. Påpekade det för far och bror men som rykte på axlarna lite lätt. Efter turen idag påpekade jag det igen och Fredrik hörde det också. Efter en lite nogrannare undersökning ser vi att remmen nästan är av på ett ställe, flera av "kuggarna" på remmen hade försvunnit där. Fan det kunde gått riktigt illa, hade inte direkt velat råka ut för nåt remhaveri mitt ute i skogen. Nu blire att kapa remmen och ta med den in på nån skoterservice och köpa en ny. Känns lättast att ha med sig den gamla, annars kommer jag inte veta vad jag ska ha:P Får väl bli veckans projekt. Pappa säger bara "Aaa det där får du fixa nu Anna" Joooomen sååatte låt mig byta remmen på skotern gör det. Känns ju verkligen som att jag kan klara det. Skifta däck på bilen fine, men byta drivremen på skotern, vettefan om det är nåt att lägga på mig? Haha:D Aja jag köper remmen och se får jag väl flirta till mig lite hjälp:D

bilder kommer sen;)


<3


<333:(


Damn carkeys

Ikväll blev man bjuden på hockey också, trevligt trevligt:D. Blev tyvärr förlust i förlängningen. Jag har verkligen inte psyke för att se slutet på en match...speciellt när det står lika. Hjärtklappning till tusen:P Och rejält bitter efteråt, var nog inte ensam om det:P

Nu ska jag få mig en bit mat i mig kanske, har nämligen inte ätit middag då jag for på ett träningspass direkt efter jobbet. Klantig som man är, suck, lyckade jag slarva bort bilnyckeln innnan jag ens stigit ur bilen. Men nånting så förbannad jag var i bilen. Jag kommer på friskis och svettis 17.10 ungefär, backar och parkerar upp mot väggen. Tänker i mitt huvud " Lika bra att he nyckeln i jackfickan istället för väskan" Sen böjer jag mig över för att ta handväskan och träningsbagen. Sen tömmer jag värdesakerna som är i fickan och lämnar de i bilen...hinner inte mer än öppna dörren för att kliva ur "tog jag verkligen nyckeln nu...måste kolla innan jag låser" ( trycker bara i centrallåsknappen i bilen, så man behöver INGEN nyckel för att låsa) Ingen nyckel i tändningslåset, ingen nyckel i nån ficka...ingen nyckel alls? Va fan tog den vägen...öppnar dörren och kliver ut på parkeringen kollar alla fickor igen. Ingen nyckel. Va fan? Måste ju åkt in i fodret lr nåt? Jag finkammar vartenda utrymme i hela jackan. Inte ett spår efter nyckeln. Inte heller var det nån nyckelknippa på den, utan bara en plain nyckel ( utan fjärr) går igenom träningsbagen, tar upp kläderna och viker ned dem igen, finkammar handväskan. Helt försvunnen. Klockan är nu halv 6 och passet har redan börjat. Jag står och sparkar i backen och fortsätter svära, hjälper inte ett dugg kan jag meddela. Och vad gör jag när saker och ting inte går ens väg lr att han hamnar i problem. Jo jag ringer såklart pappa. Svär och är allmänt otrevlig och blir sen less och grinig. Jag kan inte låsa bilen för då kommer jag inte in igen, för förmodligen är nyckeln i bilen. Vill heller inte lämna den olåst. Farsan som har en extranyckel erbjuder att komma till stan och lämna den iaf. Men det var jag för stolt för att ta emot, jag skulle hitta den där jävla nyckeln!!! Vet inte riktigt vad jag ville ha ut av samtalet med pappa men vi la på till slut. Ringer Micke och är allmänt otrevlig och svär, du ska då alltid råka ut för dom där samtalen. Haha:) Inget verkar hjälpa, nyckeln är helt enkelt borta. Kallt och mörkt var det också! Men efter ett tag så ser jag något glänsa till nere vid handbromsen, nyckeljäveln hade åkt ned under höljet vid handbromsen!! LYCKA! YES! Skyndar mig in på gymmet och byter om. Bara en kvart sen!!




Slutsats: Anna bör ha senilsnöre fäst vid bilnyckeln


Sssh!!

Shh be quiet, you might piss somebody off
Like me motherfucker, you've been at it for too long


Charcoal pictures

Kollade igenom datorn på lite gammbilder, hittade några med en bildeffekt jag gillar. Charcoal, ser ut att vara en tecknat och lite suddat med en blyertchpenna. Många bilder från på mig och Sofia från våra utgångshelger:P Haha Sofia minns du Harrys den där påskhelgen. Du och jag på dansgolvet, knappt att det var nå fler där:P Haha. Hur som helst, charcoal, like it!





























Jag skulle vilja skaffa Lightroom igen, var länge sen man höll på med nå bildbehandlingsprogram nu. Vill även ha PSP. Har ni nå rekomendationer på nå program? Finns ju rätt mkt ute på marknaden. Tänkte nästan kolla med fotografen Fredrik har för något. Men nu blire sova godnatt!


Onsdag

Packa träningskläder ikväll, får inte glömma det. Ska iväg på pass direkte efter jobbet imorn. Lär ju vara mkt folk imorn också. När ska folks nyårslöften dö ut? Sluta träna nu:P Tillbaks till soffan:P Har just fått veta att jag ska på Varvsberget och äta godmat på lördag! Har redan kollat in menyn, haha, den fanns på deras hemsida:P Man måste ju vara förberedd:P Annars blir jag så himla stressad och får sån beslutsångest när jag ska välja nåt från menyn. Inte långt till lördag nu:D


Fika bör man

Sitter just nu och ser på Rosa Pantern och fikar upp julfikat. Det måste ju liks ätas upp;) Några pepparkakor, skorpor, rån och lussebullar:P Haha. Såklart dricks julmust till. Längtar redan till påsk så man kan dricka påskmust:P Snart är också äppelkakan också klar. Blir en massa fikande ikväll;) Lucky me! Haha.


Sjukt vacker kvinna, Aishwarya Rai , som spelar Sonja i Rosa Pantern.


Träna på en måndag?

Men snälla nån...så innihelvete vad folk det var gymmet idag. Och danspasset jag var på var smockat på också, fick knappt nån pakering. Totalt fullsatt. Jag har hört något om att Friskis ska bygga ut, hoppas på det.



Jag vet inte riktigt vad jag tänkte med att fara och träna å en måndag? Det är ju dagen då alla planerar att "ens nya liv ska börja" Nya friska tag. Helgens frosseri ska förbrännas. Igår när Maria och jag var på gymmet, så var vi stundtals alldeles ensamma. Så otroligt skönt! Söndag är min nya gymdag!! Hoppas inte fler tar efter;)

Danspasset var riktigt riktigt roligt:D Man var ju lite ringrostig med tanke på att man inte kunde koregrafin och stegen. Men det blir väl bättre:P Som ni kanske redan vet så har jag legat på latsidan vad gäller träningen, under hela december var jag där...1 gång! Nu är planen som följande! Träning 3 ggr i veckan. 2 pass och en gymmdag. Oftast blir passen en combo med gymmet också. Funderar rakt på att göra ett rullande schema för vilka pass man ska gå på. Dansen, stationsgympa, vanlig gympa och skivstången är de jag hittills gått på. Kanske ska försöka fåmed nå spinninpass också:) Här ska det tränas:D

Hade en diskussion med Karin om träningskläder idag också. Jag vill köpa nya, Karin har snygga svarta tights och en ljus träningstopp som också är tight som passar henne bra! Men jag kan verkligen inte ha sådanna kläder, känner mig så obekväm i dem. ! Därför jag har tisha och baggyträningsbyxor:P Hett jag vet:P


Eller varför inte satsa på en outfit som brudarna i Call on me videon? Vad tror ni:P?





I don't belong here

Avenged Sevenfolk dök just upp på playslisten, länge sen jag lyssnade på den nu. Den är så grymt otroligt bra! Guldtext!!

And when I think of all the places I just don't belong
I've come to grips with life and realize this is going too far

I don't belong here, we gotta move on dear, escape from this afterlife
Cause this time I'm right to move on and on, far away from here


Gave me your hand but realize I just wanna say goodbye
Please understand I have to leave and carry on my own life


I don't belong here, I gotta move on dear, escape from this afterlife
Cause this time I'm right to move on and on, far away from here
Got nothing against you and surely I'll miss you
This place full of peace and light, and I'd hope you might
Take me back inside when the time is right



:(

Min katt fortsätter att må dåligt:( Känns så jobbigt, hon äter men det kommer upp igen. Är det inte inne så är det utomhus. Man ser ju inte allt heller. Idag var första gången som hon suttit vid min stolsfot när jag åt middag. Tiggandes för att få mat. Hr aldrig hänt nån gång att hon tiggt av våran mat. Och hon ser ut att blivit magrare också...inte så konstigt. Vad ska man göra:(?


"Varför är bara krogen öppen på kvällen?"

Min lillkusin kom och hälsa på oss idag. Han sitter faktskt i soffan precis nu. Barn kan vara så roligt att lyssna på.

-"Anna vad gjorde du igår?" undrar Henrik
-" Jag var ute på krogen:)"
-" Jag förstod det" svara han kaxigt. Vilken tid går man dit?"
-"Jadu, när kan vi gått dit...efter 00 iaf" svarar jag
"VAA!?!  Då låg jag och sov! Varför går man dit så sent? sen tittar han på mig som jag var dum
"Jadu, det är då det är öppet och folket är där" svarar jag
" Varför är bara krogen öppen på kvällen för?" frågar han

Haha vilken bra fråga,  hur förklarar man för ett barn varför? Mina argument var inte direkt nåt att hurra för...för att på dagarna...serverar dom mat och på kvällen spelar dom musik. Och det är en annan stämning på kvällarna. Haha. Hans svar blev iaf:

"Nästa lördag ska jag gå ut!!" säger han glatt
"Ja kan du övertala vakten att du är över 20 så gör du det bra!skrattar jag
" Hur länge är man på krogen då?" frågar han nyfiket
"Jadu till 2 då stänger dom, sen går man oftast och äter och då är man väl där tills 3. Sen ibland hamnar man på efterfest lr så går man väl hem. ( Eller bortamatch;) hahaha men det behöver man väl inte gå in nämare på. Det kommer väl en tid då han blir medveten om det också:P)
"Så sent?!?!Det kommer jag aldrig klara:O! Är det mkt fulla människor ute? Varför vill man var full? Har du varit det? Har polisen tagit dig nån gång?

Haha och så slutade frågestunden;)

 






Utgång

Blev en utgång igår på Olles, gick ut med Edin, Martin och Patrik. Haha fick mig en hel del skratt! Ni är roliga ni:D.  Efter att vi suttit ett tag började det klia i mina dansgener och jag bönade och bad att nån skulle följa med mig på dansgolvet. Edin var snabb att springa och köpa öl. Martin låssade som att det regnade."Paaatrik kom igen...pleeease, jag vet att du vill dansa!!" Jag stod där och drog i hans tröja som en envis 5-åringen och som vägrade ett nej. Till slut gav han sig:D haha.  Men dom måste seriöst göra nåt åt dansgolvet...det är på tok för litet. Sen där musiken som spelades på slutet... kan det kallas musik? Får ju gärna vara nåt annant än utdåliga trashiga technolåtar. Lite mer variation på musiken tack!!!




Såklart glömde jag min kamera så det blev inga kort alls under gårdagen.Tråkigt. Aja hade mitt spettslinne från Sthlm på mig:)


Lille Nonni



Min katt mår inte så bra, hon har kräkts hela helgen. Så fort hon äter något kommer det upp. Stackarn:( Man tittar till henne flera gånger per dag för att se att allt är bra.  Vi vet inte riktigt vad det är. Jag har en sån lustig känsla om det, har drömt flera nätter nu att hon gått bort:(( Vill inte ens tänka den tanken. 


Dance in the dark


Kan inte få bort denna låt ur skallen gaah!! I typiskt gagastuk också. Aja den fadar väl bort snart:P


"Who are you?"

Haha för några veckor sedan fick jag en msnförfrågan och visste inte riktigt vem det var. Jag accepterade och tänkte jag blockar honom sen om det inte är så att jag känner igen hans msn bild. Jag kände inte igenom honom. Men jag glömde ta bort honom sen.  Idag skrev han för första gången, tänkte först att det var nån från ja gud vet vart, nån som knappt kan engelska och bara drygar sig. Men det visade sig att han var väldigt duktig på engelskal. Han frågade vem jag var och hur jag hamnat på hans msn.  Jag vart lite förvånad och frågade vem han var, eftersom han skickat en förfrågan till mig. Han förklarade att det tydligen dykt upp massa nya kontakter på hans lista och att han misstänkte att hans bror hade ett finger med i spelet:P Jag frågar honom vart han kommer från, Detroit, Michingan, USA! När jag sa vart jag var från blev han lika överraskad! Vi har suttit och snackat i över en timme nu tror jag. Haha jättekul:D:D!!


Städar

Så var man i full fart att städa bort julen, dammtorka, dammsuga, vika kläder och sortera bland papper! Trevligt lördagsgöra eller hur? Ville egentligen fara iväg på en skotertur när det är ljust och man är ledig, men men det får vänta. Lika bra att försöka få the cleaning undanstökat! Tänkte ta nå bilder men lika bra att låta bli:P Har ett helt tomteland på bordet här nu:P Dom ska tillbaka ned i kartongerna:P Nä nu ska jag låta datorn vara...den lockar en bara till att göra allt annat förutom att städa! Wish me luck!



Hittade en städarbild från förra året, haha den får duga! Städar i nattlinnet till och med! När man jobbar hårt blire varmt:P


...

Hoho jag sitter och håller på med årskrönika här på bloggen. Men jag sitter vid fel dator så jag har knappt nå bilder. Så irriterande. Och som ni kanske vet är jag mer lr gift med kameran, så det finns x antal 1000 bilder från det föregående året. Ikväll blir en lugn kväll, har mest bara suttit och tryckt i mig pepparkakor:) Hade även en mindre diskussion med min kära far då han oroligt demonstrerade då han såg att pepparkaksförrådet håller på att gravt sina. Största pepparkakskonsumnterna i den här familjen är daddy och jag. " Hur många pepparkakor har du ätit nu Anna, lägg tillbaka de där. Det är ju snart slut!!!" Till mitt försvar äre det farmor, Maria och jag som gjort dem. Så jag har all rätt att äta( hur många jag vill)

Jag hade rätt roligt på jobbet idag då telefonen ringde "Välkommen till verkstan, det är Anna" sen hör jag hur en mansröst på andra sidan glatt börja sjunga en låt som handlar om en Anna. Och nej det var inte Boten Anna...kan det vara "snälla rara söta Anna?" Jag minns faktiskt inte...var alldeles chokad och visste knappt vad jag skulle säga. Vem börjar ett samtal med att sjunga?? Haha you made my day C!



Tisdag

Sitter och funderar på att fara och träna...men det känns så omotiverande! Jag blir så förbannad på mig själv. På torsdag ska jag iaf med Kickan och träna. Blir bra det:) Så istället ska jag fika lite brownies:) Får se om jag ids skriva nå mer här senare.

Monday

Så var mina Avatarminuter slut för andra gången idag. Undra om man hinner se nå mer innan man går och lägger sig. Tror inte det. Hatar när sidan visar "you have watched your 72 minutes of video today" Och nej jag har inget program att tanka hem serien på. Nu sitter jag och dricker en smoothier på banan, blåbär, jordgubbar och yougurt! Mums! Nu ser vi på Batman the dark knight! Må ju säga att Joker är klockren i denna film. Heath Ledger gör en grym insats.

Inge träning blev det idag heller, Patrik brukar vara duktig på att påminna mig om min frånvaro där på gymmet. Jag kanske är där när du inte ser? Nä det måste bli bättring på det. December var ju frossarmånaden och januari skulle man börja det nyttiga nya livet. Nån fler som känner igen sig? Dagens ursäkt är iaf att jag har sådan grym värk i nedre delen av ryggen från helgens bravader.

Nä gott folk det blir en tidig kväll inatt också.  Känner att jag måste ta igen mig efter helgen. Tror jag somnade kring halv 6 i på söndagsmorgonen. Sov i några timmar tills Karin ringde och det var dags för skotertur. När jag väl gått till henne så fick vi sitta och vänta i över en timme på nån som kunde köra oss till Tjärn. När vi var klädda och redo att fara så kände jag mig inte riktigt hundra att köra så jag fick åka. Undra om man kanske ska lägga upp lite bilder från skoterturerna i helgen och nå partybilder. Var så himla bra väder. Synd att lederna var sisådär.
Men då är självklart alla bilder på en annan dator. Hitta en som är upplagd på facebook. Den får duga så länge. 


Boooring

Att en fredag kan vara så tråkig? Borde förbjudas. Sen en jävla dag på jobbet...iaf de sista 30 minutrarna. Alltid nån som ska komma in och vara grinig! Trodde jag hett upp "Inga stolpskott efter 16" skylten. Men tydligen inte. Aja. Problemet återkommer 07.00 måndagmorgon, sen är det ju den där gyllene regeln...kunden har alltid rätt. Vem vare som kom på det? Det värsta har lagt sig nu...är fortfarande lite röd i ansiktet än:P Men nu äre helg...ska fokusera på annat! Vad gör ni ikväll?


Ska klippa mig och färga håret snart.

Forza Modo

Sitter nu framför datan och tv, tittar på modomatchen och slösurfar lite. Gunnar sitter här brevid med sin laptop och gör en tenta:P Hoppas det går att koncentrera sig:P Jag ska nog ta och baka lite också...ska försöka träffa in periodpauserna. Brownies står på menyn:) Syrran har redan börjat. Ser ni på hockeyn ikväll?


Skotertur 6 jan

Igår snackade jag med Micke om att vi skulle iväg och köra skoter idag. Imorse låg jag drog mig, skönt med sovmorgon...till slut hör jag ljudet av skotrar på gården. Fan jag är ju inte ens klädd, ätit frukost, nada! På gården står Micke och Morgan. Jag slänger i mig frukost och kikar snabbt på tempmätaren - 20. Bara att klä sig ordentligt. Here we go!




Vy från Milleniumstugan












Morgan och Micke grllar pinnbröd





Här sitter jag inne i kåtan....ser en aningens skrämd ut:P






Micke la ut sin skoter på annons i gästboken:P


Juldagen

På Juldagen drog vi till Linda och Hella för förfest. Lite text och mkt bilder!


Redo för fest hos Linda och Hella!


Petra, Toffe och Huuhka var på plats!




Part of the crew!



Nån som är ett fan av chips??



<3

Pixie fick vara med också









Fina systrar!


Ice ice baby!



Tror inte jag nämnde det men för nån dag sen när jag tänkte fara ut en sväng med skotern så slutade det med att
man låg på garagegolvet och hackade is. Min bror hade inte ställt in skotern i varmgaraget efter en sväng han gjorde på sjön tidigare i veckan. Det var vatten på sjön och när han parkera skoter senare tänkte han inte mer på det. När jag tankat upp skotern och skulle backa ut...så hände inte så mkt mer än att bolma massa rök. Mer och mer rök. "Fan har jag inte fått i växeln lr vad äre frågan om"





Haha inte konstigt att det inte gick att backa ut skoterfan när det såg ut såhär under. Allt inlindad i en isbädd! Hacka, spett och hammare fram!!


Efter en timmes slit så fick vi till slut ut skotern och ställde den i varmgaraget istället. Där den fick smälta till sig. Så mkt för den skoterturen.



Paaarty!

2 Januari och fest hos Toffe och Petra, har varit mkt partande nu på slutet...mkt folk som är hemma över helgerna också. Alltid lika roligt att ses igen. Kvällen började hemma hos mig då Björn och Karin kom förbi och vi tittade på hockey. 6-3 till Modo mot Södertälje, men tycker inte direkt att Modo spelade så bra på slutet där. Vinst jovisst...men inte stående ovationer direkt. Senare fick jag ride till Toffe och Petras place i stan. Dom har sån himla fin lägenhet. Här kommer iaf lite bilder från kvällen:D


Folksamling i vardagsrummet


Sötlinda

Glada grabbar i soffan


Hmmm




:D




Hahaha rolig bild på grabbarna


Lite mer skärpta


Här försöker jag med vadå? Ingen vinnarpose direkt:P

Karin kom förbi efter ett tag, munter och glad;) För vi ska ju ut på krogen! Yeaj oh happy day;P!


HELL Yeeeeah!

 
Utgång!!





Det gäller att klä sig ordentligt, kallt ute! Vad man längtar till sommaren och korta kjolar, barbent och high heels! Lr så kanske man bara klär sig efter vädret? Ehh!

Fina flickor!


Vi säger vadå?





Linda och "Mattias" som folk nu säger:P Hellstorm!!



Botten upp!!



Hade en riktigt rolig kväll på Olearys igår och jag vet att du också hade det Karin;) Även om du inte vill erkänna det:P Tyckte mindre om bråket som blev i kön på vägen ut. Men det är väl som det är...ingen som vill ge sig. Sen efteråt vart det ju en lite miss när det inte blev nå skräpmat. Hade verkligen sett fram emot den där kycklingtallriken...duktigt sugen jag är på den nu!




Todays Lyrics

A spineless attempt
Have we lost it completely?
It always ends up in a mess

A liar's ambition, praised like a king
Every day in every way we are getting weaker
You won't go far with the life that you're living

Every day in every way we are getting weaker



Gomorgon!

För första gången på jag vet inte hur länge så vaknade jag INTE klockan 10 på en lördag:O 20 minuter för sent. Haha. Nu ska jag klä mig och göra mig klar för stan, ska nämligen träffa Carro:D Känns jättekul. Vi har inte setts på en evighet.  Så kanske man kan hitta lite på rean också! Jag har knappt varit på stan på sistone, man jobbar ju hela tiden. Så de flesta gobitar lär ju redan vara slut. Nä nu ljög jag, var ju där på annandagen en sväng. Måste ju visa vad jag köpte då:D


Come to mama!

Så var det dags igen, att man aldrig kan få nog av skor!! Och helst ska det ju inte vara "praktiska, användbara" skor. Nej helst partyskor med skyhöga klackar! Dessa skulle passa perfekt i min lilla collection;)
Stövlett
Endast 9 cm klack på dessa:P


Platåsko


12,5 cm klack!!


Dessa i svart! Mums! 11 cm klack!




Är faktiskt rätt skönt att gå med sådanna här klackar ibland, lite mer bekvämlighetsfaktor på dem:P





Nu börjar det bli lite Carrievarning på mig tror jag:P Måste nästan skaffa mig en walk-in-shoe closet:D
 Synd bara att det känns så jobbigt att beställa skor online, ännu jobbigare än vad det är att beställa kläder. Men man kanske ska chansa och beställa ett par! Hittar ni nån favorit?

December i bilder














































































































1 jan

Hallå där:) Hur har folket haft det på nyår då? Min kväll började hos mina grannar där det bjöds på enormt god, väldigt mkt, jättegod mat:D Oxile, smörstekta kantareller, lök, rotpotatisgratäng och rödvinsås! Förrätt till det också...en toast med rom, rödlök, gräddfil m.m! Jag åt som om jag inte skulle se mat på resten av året...haha;)
Därefter somnar jag i Nordins soffa. Tacksamt och trevlig värre:) Vaknar när det är dags för efterrätt och Grevinnan och Betjänten:P Nån fler som såg på det?

Självklart glömde jag min kamera så det är inga bilder. Tråkigt jag vet. Kvällen fortsatte sen hemma, less och på dåligt humör var jag också. Innan jag hittat vad jag ville ha på mig och klätt mig var klockan efter 22, haha 2 timmar kvar att 09. Drog till stan och Linda, Hella! Där var det gott mkt folk och kärt återseende med många människor man inte sett på ett tag:) Roligt. Hoppas vi ses igen på lördag;)

Partyt drog vidare mot Nordanås, där jag mötte upp Sophie, Fredrik, Kat, Jon, Karin mfl! 12-slaget firades där också! 1 januari 2010 då....vad ska man planera för detta år då? Another shitty year? Positiv inställning...jag vet.

RSS 2.0