5,5

Har umgåtts med underbara Linda ikväll, vi har surrat konstant från 16.30 - 22.00.  5.5h är det!! Hon hämtade upp mig på jobbet, tanken var att vi skulle ta med take-out food hem till henne och sen bara sitta där och snacka. Hon hade ingen hundvakt. Men hennes syster tog Pixie ut till stugan. Så då kunde vi helt plötsligt gå ut och äta.

Det roliga var att jag föreslagit att vi skulle göra sallad lr nåt nyttigt. Men under dagen fick jag sånt sug efter hambugare....Trippel B Burger för att vara specifik. Olearys. Så jävla gott.

Linda hämtar mig och frågar lite försynt vad jag är sugen på. Hamburgare, svara jag som i trans. Linda sken upp som en sol, nää jag också!!! Men vart ska vi äta då? vart nästa fråga. Vill vi ha en billig burger lr slå på lite större?
Trippel B blev mitt svar. Hungrigt och längtande. Linda blev ännu nöjdare. Precis hennes tanke. Hon var lite orolig då jag var så inne på sallad tidigare att hon inte ville locka in mig i nå onyttigt träsk. Lugnt babe...jag var redan där;)



Alltså, lyckad kväll nanting!! Jag kände att jag verkligen behövde det här också. Skratt, skratt och mer skratt. Go grönt säger jag bara;D Värdesätter sådanna här kvällar så mkt! Tack Linda för att du finns i mitt liv och för allt du tillför<3

Slut på sommarn?

Känns som sommaren verkligen är över eller är den det? Kan jag inte få några varma sommarkvällar till? Soliga dagar då man kan ligga i solstolen och läsa en bra bok. Åka på stranden. Näckenbada sent på kvällen. Grilla pinnbröd.



Saknad!

Ut och kut!



Tror inte motivationen varit så hög som den är nu, för att träna dvs. Sommaren har varit allt annat än god med all mat och dryck! Senaste kursveckan är inget undantag. Grymt god och mkt mat. Igår tog Thelin och rasta mig runt höglandssjön, hela, trots att jag bara ville ta ena. Tack för de Thelin:P Vi for även ned och förnyade mitt träningskort på friskis efter flera månaders vilo. Senaste passet var i maj. Illa. Men det blire ändring på nu när hösten är på väg.

Dock har jag en smygande huvudvärk på ingång, jag hoppas den ger sig:S

home sweet home!

Jag är så trött! Kommer somna sittandes vid burken när som helst. Har inte kunnat blogga nåt under veckan som gått, ingen tillgång till dator. Sen har jag väl inte direkt jagat någon heller. Uppgraderar jag mitt kontot på blogg.se kan jag blogga från mobilen också. Men det känns drygt, tänker inte betala för en sån tjänst.

Nu är jag iaf hemma efter en klockren, inspirerande och grym vecka i Grippsholmsviken och Sthlm. Träffat mkt nytt och roligt folk! Brinner av ideer och jag vill jobba! Ser framemot morgondagen;D

Tackar Ems för en guldhelg! Gör ett längre inlägg senare:P

Nu blire duscha, ringa Linda och sen sova! Gonatt.



M.I.A

Kommer nu vara borta från bloggen i en vecka, kanske inte blir så stor omställning med tanke på att jag kanske inte varit bäst på att uppdatera under sommaren. SKriver väl om jag har en dator i närheten, kan ju inte blogga på telefonen heller så. Off we go!


Paris through my Iphone



Tisdagmorgon kl 05.57 kollar jag vädret i Paris , inte så pjåkigt;)


Eftersom mitt parfymförråd med Hypnose börja ta slut var en utlandsresa nödvändig! Taxfree:D


Jag däckade som en klubbad säl efter vi ätit middag på tisdagen syrran fick inte mkt liv i mig inte.

Dag 2 i Paris, blev ett besök på det mest kända museum i världen, Louvren.

Vi var inte ensamma där om man säger så:P


Påläsning

Efter många många timmar tog vi oss en break i parken utanför museumet och njöt av värmen och den franska atmosfären. Beskådat Mona Lisa och förundrats och facinerats av stor konst.


A walk along Seine


Liten vilopaus vid Luxenburgträdgården med vy över slottet

Besök och shopping på Shakespare and co

Midnattspromenad till Eifeltornet. Låg i gräset och beundrade detta mäktiga monument.


Äntligen, målet med resan Disney Land!!!!


En av dom absolut bästa dagarna ever! Helt underbart, en barndomsdröm som gick i uppfyllelse <33



Happy happy!:D


Kramades med fler disneyfigurer! Tårar av glädje flera gånger:D

Köar till åkattraktionerna




Spända och glada. Tills jag inser att jag kanske inte borde åka hellrides med 360 vänningar och höga hastigheter. Klarar ju som sagt inte ens av att åka tekoppen:S



Middag inne på en finare restaurang nere i Vilda Western området:)


Creme Brulen var utsökt!!

I tunnelbanan

Dag 3, ger mig på att äta sniglar!!!

Dock fick kyparnen komma och visa hur man skulle använda bestiken var inte så lätt som det såg ut.

Snigel på väg i munnen.

Jani, det var faktiskt godare än vad jag ger intryck av. Jag åt upp alla:P



Har ni provat sniglar?

Yummy;)

<3


Sista kvällen åkte vi upp i Eifeltornet, kvällstid, fick beskåda ett upplyst otroligt vackert Paris!

Kommer visa fler bilder från Paris som togs med systemkameran sen eller om jag lägger upp en mapp på Facebook, får se:) Betydligt fler och bättre kvalitet på dom korten. Har ni varit i Paris?

La Ville Lumiere vi ses nog snart igen <3


The Bare Necessities



Look for the bare necessities
The simple bare necessities
Forget about your worries and your strife
I mean the bare necessities
That's why a bear can rest at ease
With just the bare necessities of life



Harry Potter

Igår gick jag på bio ,ensam, är det patetiskt? Kassörskan vart till och med lite frågande "en biljett bara?" Sprang på Big P, Ogge och Odo på biografen också men vi skulle inte på samma film tyvärr. Dom skulle se den där apfilmen. Den verkar faktiskt rätt bra. Jag skulle se Harry Potter såklart, har inte sett den än, förstår inte varför. Jag är ett devoted fan och har läst och sett filmerna x antal ggr. Böckerna är så jävulskt bra! Sista filmen nu imponerade och var grym! Känns tråkigt att nu är det slut och inga fler filmer att vänta på. Tog väl 10 år att göra klart alla. Har för mig att första kom 2001. Dom lär gjort sig en rejäl hacka huvudskådespelarna. Kommer nog ta och läsa sista boken en gång till nu, bara för att man nyss sett filmen. Grymt bra!



Är trött och sliten, powernap innan bion

Efter mitt lilla biobesök gick jag ned till hamnen för att möta upp mina babes Linda och Mia. Dom var på förfest med grabbarna från Umeå på deras båt. Riktigt nice att sitta under en stjärnklar himmel och lyssna på musik och surra med nytt folk. Jag höll mig från alkoholen igår, bortsett från rosevinet som sölades ut på min nya hoodie. Min vita från Disneyland, mindre nöjd Anna. Men det ska väl gå bort hoppas jag. Linda som skulle vara nykter, hittade jag såklart på lyset när jag kom;) Så jag var chaufför igår. Blev ingen utgång alls utan det blir ikväll! Ser verkligen framemot det:D





J'adore Paris





För er som kanske missat det, så åkte jag till Paris förra veckan. Helt underbar resa. Var på tokdåligt humör i måndags, less och depp och allt vad man kan känna ibland. Kollade runt på lite residor och innan jag visste ordet av hade jag bokat hotell och flyg till Paris....tisdagmorgon!! Flyget från Övik gick vid 6 tiden, sen vare bara raka spåret till Paris! Känslan att bara på några sekunder bestämma sig för att "äh imorn åker jag iväg till Frankrike en sväng, har ändå inget bättre för mig" sen några klick på datorn och vips var det bokat. Det var en grym frihetskänsla vill jag säga. Härligt! Jag har så många kort att visa er, har nu suttit i fyra timmar och sorterat! Och är bara på dag 2 än!!! Har då också hunnit med 3 Ducktalesavsnitt ;) Finns så mkt jag vill skriva, berätta om, bilder att visa, känslor att fördela. Bäst av allt på hela resan kan ju sammanfattas i ett ord. Disney Land <33! Fullkomlig och total lycka genomsyrade min kropp. Grät tårar av glädje, flertalet gånger.



Får gåshud på kroppen nu bara av att titta på bilderna, sluta ögonen och tänka tillbaks på den dagen. Jag tokälskar Disney! Nästa besök får definitivt på Disney World i USA!


Boooored!

Opublicerat från imorse

Gu vad jag är uttråkad, stressad över att semester är snart slut och här sitter man. Saknar inte jobbet direkt, känns bra med ledighet, jävligt bra. Det  man känner är dock att man saknar stämningen och "rasterna" med grabbarna. Saknar pratstuderna med Mattias, Kritsters skämt och hans swoshljud, allt man utsätts för och häcklande....kunderna, bilarna och alla problem kan vi väl lämna utanför:P

Annars då, känner mig kvävd, måste få lite space, syre åt ens tankar. Vill se nåt annat för en stund. Göra nåt annat. Tänka på nåt annat. Vill ha miljöombyte.

sunday

Vilken bedrövlig dag. Har inte gjort nåt alls, kvävs att vara inne. Har suttit med träningskläderna hele dan utan att jag tagit mig på varken promenad lr löparrunda. Bara suttit vid den här jävla datorn. Skiftat mellan sängen och datorn. Har jobbångest också. 1 vecka kvar av semestern, sen ska man tillbaka:( Vad ska man se framemot nu då. Vad tusan ska man göra med sitt liv. Deppdag det här. Inget är bra. Vissa saker som man bara vill sluta tänka på...dem sitter etsade i närminnet...kommer upp var och varannan minut känns det som. Varför ska man emotinellt engagera sig i saker som inte är bra för en. Fuck. Ge mig en frossarpåse chips, godis, glass...ja va fan som helst som går att äta. Nåt att dränka dessa tankar i.


Surströmmingsfest at Nordins




























Kybbyran

Igår var jag på min första upplaga av kubbyran, det var regning och kallt. Väldigt synd eftersom humöret trappas som av. Jag som är väldigt frusen av mig också. Som tur var hade järngänget satt upp ett stort partytält och fixat med stolar, mat och musik. Dom kan dom! VÅrat lag bestod av Mia, hennes lillasyster Johanna, hennes kompis Helena sen var det Linda och jag. Jag minns inte heller vart våg lahette:S Angry little wolfs? Nått med vargar var det iaf:P Vi hade inte riktigt något flyt alls under gårdagens spel. Förlorade alla...kan det varit 4 eller5 matcher? Jag slutade räkna. Vi lämna en WO också och satte oss i tältet och drack och åt;)

Tyvärr hade jag inte kameran under dagen på yran så det blev inga bilder alls. Tog några med mobiltelefonen men eftersom dumjävlaburken vägrar känna att jag kopplat upp mobilen mot datorn så får jag inte över nå bilder. Bästa bilden är iaf då Johanna sitter sönder en stol i tältet;)

Jag var ordentligt klädd igår också...regnställ, tjocksocka och gummistövla! Tack och lov!

Efter kubbyran drog vi vidare till Mia, brudarna då, där vi gjorde oss klara för kvällens festligheter. Därefer vidare till Gustav och Josefin. Där var det fullt hus,30 pers plus, slutade räkna efter ett tag,  och alla var laddade. Tror Mia fick nå fina filmer därifrån också;) 


Vi bojkottade klackeskor och satte på oss stöveln igen.

2 snygga brudar i gummi;)



Jag och Mattebo



Johan:)


Nu tar vi plats i tälten, 3 bord var reserverade åt oss, det blev ett helt eget tält


<33




Grabbarna till höger om mig har varit och köpt in drickbart,


Skål!! Fick iaf ett kort på dig Johan, du som är så kameraskygg:P

Grymt härliga att gå i...undra om man kommit in på Olles såhär:P

Törstig






Ojoj vad har vi här då:O








Jag och världens bästa Linda:D






Vi gick in i duschen för att putsa upp våra stövlar:P Linda spolade även ned mig en aning:P


Roliga studer



Här är det snygga miner;)

Live laught love!!

Jag och blondie


Den lilla tältsektionen vi fick, stortältet satt gammfolke:P Nu serveras mat, fläskfile, pärgratäng, sallad m.m



Liveband på scenen fick alla i sjunga med och dansa.  Mia klättrar självfallet på stolarna...Marcus likaså:P







Och nej han är inte homosexuell :P

Kubbyran


I vanlig oedning blir det en brakfest då man umgås med indianstammen från Sidensjö! Fullt ös medvetsös! Jättekul kväll:D

Mot Svartby



Sitter lägger upp ett festalbum för 2011 på facebook. Går sakta dock, taggat några stycken, ej skrivit nåt om bilderna än, bara jag kan se albumet än och de folk som blitt taggade i sina bilder. Men det kommer väl upp soon.
Ska strax bege mig till Svartby och Jon-Kats hus. Sophie hade tänkt bjuda på mat idag men det blev lite ändrade planer:) Thaibox står numera på schemat, dock har jag redan ätit med la familia. Detta bjöd jag på:)



Färskpasta i trattkantarellsås och ungstekt fläskfile:)

Come back:)

Luke where are you? For once I am online on msn:P It´s been too long since we spoke. I miss my  jedi;D



Epic




Epic winning guldkväll! Frugan gjorde stan, en av de bästa och mest underhållande kvällarna iår. Sitter bara och ler och skrattar när jag tittar på bilderna:D

used and abused


Augusti

Så var augusti kommen, inte en favoritmånad av mina. Är väl mest för att sommaren är på väg mot sitt slut. Hade gärna fått vara juli ett bra tag till;) Känner mig rakt för stressad för att sitta här och blogga och då är klockan bara 10.15. Har haft en del småprojekt som jag inte riktigt tatt mig an alls nu under semestern, har varit för bra väder för det;) Och är det soligt ute finns ingen anledning att sitta inne och häcka:)

Måste ladda över korten från systemkameran senare så att man har nå bilder att bju på. Har ingen kabel till Iphonen inne heller så jag jan inte visa nå nya mobilbilder heller.



Nä nu ska jag göra en liten checklist på grejer jag ska göra.

RSS 2.0