Shoppingsugen

Jag sitter och kollar på kläder på nätet. Jag är så sugen på att shoppa....har hittar dussintals med plagg. Nu lägger jag random upp dessa!


Baksida







2 die for! Vill ha!! Finns även i blått! Men svart är ju alltid svart;)










Kenza har en sådan här fast vit, hur snygg som helst, på henna då:) Hade suttit fint med båda fäger;P







 
Framsida



Baksida














Fram


Bak







Framifrån

Bakifrån....gourgous! Drop dead GOURGOUS!

Som ni ser blev det en hel del spetsklänningar, finns väldigt brett sortiment och olika varianter att hitta:) Svårt att bestämma sig, är så sugen på att beställa nu. Kanske ska läsa på lite om tullregler och sådant först. För kläderna kommer skeppas från England. Men vad säger du Carro...ska vi slå till bruden;)


Snöskottarn



Tur man gymmar...eller hur...syns det? Inte nånstans:P!


Snowday

Vaknar klarvaken och vänder mig om för att titta på mobilen, 10.00 ja det ante mig, som vanligt på lördagar. Verkar inte kunna göra bättre sovmornar än såhär Micke. Sry. Haha:) Till min förskräckelse ser jag vilket datum det är...27 :O Satan! Jag har obetalda räkningar! GAH! Jag måste börja lägga upp så det dras automatiskt det här. Aja nu äre klart och betalt iaf.

Utanför mitt fönster virvlar snön ned och sätter sig på träden. Ser ut att vara ed än 2 dec snö på grenarna. Undra hur insnöade vi blivit inatt då? Tur att man inte har nå ärenden idag:) Blir att ta fram Mr Blue. Känner nu hur jag saknar aktuella bilder till de inlägg jag skriver. Men det är ju de där med att ladda upp dem på datorn. Vi har ju en kortläsare på datorn så man bara ska stoppa i minneskortet så är allt klart. Men av nån anledning så har datorn "glömt" att han har den funktionen. Det slutade fungerar när vi lämnade in den på nå garantijobb förrförra sommarn. Sen dess har det fallit i glömska. Nu måste man koppla upp kameran via en usb-kabel alternativ använda en portabel kortläsare. Som oftast är på vift.



Sitter nu på Kenzas blogg och läser, hon har hittat en så jävulskt snygg klänning att jag tror jag svimmar. Vill ha!!! Måste ha. Tänk er den till en solbrändkropp och höga klackskor! LOVELY!


Natti

Nä nu ska jag sova, har längtar så efter sovmorgon! Lär ju bara sova till 10 ändå som jag vanligtvis gör på lördagar. Aja, alltid något:) Vad har ni planerat i helgen? Godnatkram!


Dagens i-landsproblem

Dagens och dagens är väl att ta i....vinterns i-landsproblem! Snö + bil+ kyla = superbadmood! Jag blir så jävla less varenda morron när man ska iväg på jobbet. Man kliver upp och vet att snart ska man ut i den där biljäkeln. And here comes the funny part. Bilen står i varmgarage, vilket betyder...inge snö på bilen och den är varm när man sätter sig i den. Den jobbiga delen? Jo att backa ut fanskapet! Sen när man väl gjort det...ja då måste man gå ut ur bilen...he ut backspeglarna ( eftersom gargaeporten är så tight att bilen inte går in annars) gå fram till porten, stänga och regla den, gå tillbaka till bilen och sen fara på jobbet. Längtar så tills det blir vår och bilen får stå ute och man slipper det här. Eller så kanske man ska införskaffa en bil som har elektriska ytterspeglar samt en elektrisk garageport? Så den åker upp när man backar ut samt när man ska köra in bilen? Hmm tåls att funderas på;)

Kvällens i-landsproblem vad bestod det av då? Man är ju aldrig nöjd ska ni veta. Lånade min fars bil när jag åkte för att hälsa på Sophie och Fredrik ikväll. Såklart när man ska åka hem så är ekipaget översnöat....och vindrutan har frusit. Startar bilen...går ut och börjar skrapa rutan. Inte direkt nåt nöje. Bilen är kall och man fryser. Tur man är rutinerad och inte lämnat huset utan skoterhandska. Tur de, för de gånger man står utan handskar...då är humöret inte direkt i topp.

Väl hemma kommer de tredje problemet. ( Förutom att ta sig upp på den översnöade gården samt uppfarten) Slirar in på gården...parkerar, ute, skönt att slippa garageporten, nu återstår att he in motorvärmarn. Och det ska vara ett jävkla fippel att får kabeln att passa i motorvärmaruttaget. Man snurrar kontaktstycket 10 varv och den passar fortfarande inte!! GAAAH! Kallt äre också. Till slut i protest så tar man av sig handskarna, för med stora skotertumhanskar äre int så lätt;P Fryser ännu mer och svär över att man inte "får in den" Efter massa om och men är den på plats. Nä hörrni, hör ni vilka problem man måste tampas med dagligen! Det är inte lätt int! Förstår egentligen inte varför man ska klaga?! Skärpning!


Dumle <3

Jag som hade så mkt att skriva om tidigare, men nu är allt blankt! Jag är på väg i säng nu snart, har inte mått så bra ikväll. Jobbade över tillsammans med Ingo och Micke till ca 19,30. Massa fakturering och garantiarbete som bör vara klart innan månadsskiftet och ingen är direkt pepp att sitta kvar imorn fredag:S Jag fick ringa Kristina och ställa in mitt pass på gympan ikväll. Men det gjorde inget, vi ska ses på måndag igen. Men envis som man är så åkte man såklart ned på gymmet efter jobbet. Men jag mådde inte bra alls. Tror ni jag var förståndig och åkte hem? Nej! När jag liks var ombytt och stod inne på gymmet tänkte jag fan träna. Gick ju sådär om man säger så. Fick bryta och åka hem, sitter nu och äter godis - Dumle och mår fan så mkt bättre;);) Känns ju väldigt givande att ha tränat och nu sitta och götta sig med godis:P


Sååååå himla gott! Lätt en av mina favoritgodisar!


Frukostinlägg

För ovanlighetens skull tänkte jag skriva ett inlägg nu på morgonen:) Hände ju väldigt sällan, känner att jag inte riktigt har tid med de. Har inte det nu heller. Sitter och äter en tekaka och tittar på hockeyn, vi ligger under, 2-0:(
Gårdagen var så dryg på jobbet igår, massa strul och telefonen ring nonstop. Dessutom var vi 3 man mindre på servicesidan. Så man missade ju en hel del samtal. Tyvärr. Idag är dessutom Stefan, Kalle och Wester i fjälls,  Daniel på Kanarieöarna, undra hur mkt som kommer strula idag då?

tv

Ikväll  har jag sett på alla möjliga krimnalserier...CSI Miami, NCIS Los Angeles osv. Vet knappt själv...tycker alla påminner om varandra. Vet inte vilka som är vad...en bokstavskombination och sen en stad i Usa:P Iaf nu ser jag på NCIS LA men är inte så bekant alls med karktärerna. Hittade iaf en riktig hunk där...kanske är värt att börja följa serien ändå;)?



Jag tyckte jag kände igen han, inser snabbt att det är ju Batmans sidekick...Robin:P Haha. Alltså nu pratar vi om killen till vänster i bild:P Den till höger är väl "Gibbs" från NCIS tror jag. Nä nu undrar man ju om man ska sova eller titta på ännu mer tv? Går en film på tv som heter "Det perfekta mordet" Nån som sett den? Bra?


Kladdkaka med hallongrädde

Sitter just nu i köket med kokboken i högsta hugg...det vill säga den bärbara datorn. Kladdkakan har precis åkt in i ugnen. 35 minuters väntan sen förenas vi igen;) Receptet kommer såklart från Kalasgotts blogg, brukar hänga där rätt ofta och dreggla över hennes matlagnng och bak. Nu ska vi bara ta och göra hallongrädden! Kommer säkert bli riktigt mumsigt:) Det värsta med att laga mat och baka är ju all disk som bli efteråt och att plocka undan allt annat man dragit fram. Det skulle kommit en liten hustomte och städat efter en;)



Eftersom jag var så duktig å att träna igår så får jag faktiskt unna mig denna:D Hoppas bara det smakar bra, men vem misslyckas med att göra kladdkaka? Egentligen:P


Sov gott

Nu äre dags att sova, har inte varit lika duktig på att lägga mig i tid på sistone. Annars brukar jag ju ligga när klockan slagit 22. Matlådan är gjord, tänderna borstade, sminket borttaget och nu...nu äre dags att dyka ned i sängen. Ska bara lyssna klart på Hinder - Without you! Den texten är kiing:) Jobb imorn, har massa saker som blev ogjort idag. Bland annat en Stratus med glappa spindelleder. Can´t wait! Haha:P Godnatt allesammans:) Hoppas ni haft en bra början på denna vecka.


 
Bild från i höstas då jag var ute i skogen och plocka svamp. Tog en lite
"powernap" på ett närliggande berg här:) Skönt!


Fest

Gu vad jag är sämst på att lägga upp partybilder! Men här är lite pics från förra helgen. Vet inte om Karin uppskattar att jag lägger upp allt;) Hon vill nog inte bli påmind om den kvällen...överhuvudtaget...nånsin...ever igen;) Lr vad säger du frugan;) Haha!


 På banan än så länge;)




Jag och Patrik parade upp i soffan:P







Detta är nog enda bilden från krogen jag vågar visa. Annars tror jag Karin kommer hacka in på min blogg och deleate den;) Vi hade väldigt roligt framför spegeln kan jag meddela;) Hon körde inte Gustavsbergsbussen iaf:P


Denna också!

Aja rikigt kul kväll lr hur love:P Detta måste vi göra om:D Hihi. Ett stort tack till min kära bror också som kom och hämtade en berusad Anna och en alltför berusad vännina till mig;P Guess who:P Tack och lov att man kan lita på bror min i vått och torrt. Jämnt!! Borde vara en mer tacksam storasyster tror jag. Eller jag vet det! Tack<3!



Work out

Ikväll har jag varit så duktig! Åkte på gymmet lite innan 18. Panikåt middag så jag skulle orka med träningen....hatar när man slutar 17...jobbar över...kommer hem 17.20 skyndar sig att äta och byta om för att sedan åka in till stan igen 17.40 så man kommer till passet 18. Idag äre måndag som kanske ni också vet, vilket innebär för min del dubbla pass! När klockan närmar sig 20 så är man rätt slut på kan jag meddela. Men det är så himla skönt efteråt.

Nu tänkte jag ringa Mr Ödling och kolla hur formen är dagen innan take off! Hitta inte på nå dumheter där nere i talabanland! Men med den mustachen klarar du dig fint;) Blir som en i gänget;P Gonna miss you!!!


Haha!





Sitter nu i soffan och småskrattar, har nämligen gjort ett litet hyss haha:D Kom nyss hem fråm gymmet ( sån underbar känsla efter man vart och tränat - love it) och tänkte gör mig nån macka att äta. Självklart är det slut på rostat bröd! Typiskt. Har redan tagi fram skagenröra, ost, skinka, purjolök, tomat och advokado. Hittar nå mackor i frysen och tar fram dem, inser efter jag stoppat dem i brörosten att det är hamburgerbröd. Aja, jag ska fan ha en macka efter allt slit på gymmet. När jag hackar upp advokadon ser jag en semla på bordet. Jag inser snabbt att det är min brors. Jag tittar på den upphackade advokadon och sen på semlan igen, får världens elakaste flin i ansiktet, tar bort locket på semlan och proppar i några bitar avvo i grädden. Hahaha:D En grön semla;) Undra om han kommer gilla den;P?


Gooooda mackor:D



Skotertur med Ems

Äntligen har jag fått upp lite kort från Ems besök här i början av februari. Strålande sol och en inte alltför bitande kyla ute så drog vi ut med skotern. Emelie som bor i Sthlm har inte åkt så mkt skoter förut. Finns väl inte så många bra leder där;) Vi packade med oss choklad, kex och lite annat gott och begav oss upp mot Millenium. Snön hade lagt sig så vacker på trädtopparna och visade upp ett underbart landskap! Älskar att vara ute sådanna här vinterdagar! Emelie var helt frälst av den vackra naturen och de norrlädska lugnet. Här kommer lite bilder:)














Småknattarna skulle såklart åka stjärtlapp nedför backen:P










Saknar dig!













Dive in






Gjorde mig bekväm i snön och njöt av utsikten


Fritt fall:D




















Another train off the tracks



Another lesson learned in life
And I can ask and listen why

How did we end up like that?
Another train off the tracks
It always hurts looking back now


Here's one last kiss goodbye



Grattis Danne!

Undra när jag stupade i sängen igår då? Måste ju somnat i samma sekund som huvudet träffa kudden:P Ledsen Micke att jag inte svara på din smsbomb och dina samtal:P Var helt och hållet hos John Blund. Dagen har hittills gått åt att städa, dammsuga, torka, skura! Jag vet inte om jag vågar ge mig på project wardrobe. Då har jag det jag gör resten av veckan. Man skulle hatt en walk in closet alltså. Hur underbart vore inte det? Fatta vilken orning och struktur man skulle ha! Och hyllor för alla skor! Lovely!

Nä nu ska jag över till grannen, han fyller år. Grattis Danne på födelsedagen:D!!  Satt för sekundrar sedan i badtrosor och Vietnamfotbollströja, självklart ingen bh på det:P Äre söndag så äre!! Tur man är snabb på att göra sig klar! Nä nu ska jag ut i snöovädret....lr ska man vara lat och ta bilen? Det lutar mot det lilla röda fordonet på gården;P


Vad ska ni göra idag?


Sugen på en kopp?


Hihi! Karin är bäst:D!


lördag

Fest igår hos taliban Ödling! Sitter nu med kameran i handen...dags för snabbreprisen. Massa kort och några filmer. Gaaah. Alltid lika roligt att se. Tur att det är min kamera iaf så att jag kan deleta hemska och ångestframkallande bilder:P Är inge bakis idag iaf, känner mig en aninigs yr dock, måste se till att dricka massa vatten idag. Tur att man fick i sig junkfood igår också...älskade Max;) Tack så mkt:P Nä nu ska jag dra på Öviks Marina, måste bara hitta nån kördulig männish som kan sätta sig bakom ratten. Inte är det jag iaf!


beware



So just pull the trigger. Natti natti:)


Anja:/

Stackars Anja, åkte ut, flög 50 meter och gjorde sälen ned. Hoppas hon inte gjorde illa sig. Åkarna efter verkar vara en anings skärrade. Går rätt "sakta". Vonn lär ju ta hem guldet, men hon är ju duktig. Anja var ju nära en silvermedalj! Hoppas bara nu att hon kan fortsätta åka resten av OS.



Ikväll var jag och syrran på träningspass, ingen riktigt favorit, tror inte jag väljer kvällspasset på onsdagar igen. Musik och koreragrafin föll mig inte riktigt i smaken. Sen kan man ju fråga sig när jag ska lära mig göra armhävningar? Haha, inget som behöver finnas på CV:et så whatever:P Får se om jag kör 17.30 direkt efter jobbet imorn:) Jag brukar ju bli så svag och grinig om jag inte ätit middag. Eftersom jag slutar 17 så hinner jag inte med maten.


Sov gott


Dags för en av mina favoritsysselsättningar:) Sova! 1:a Äta;) 2:a sova:P Haha! Tråkigt liv man verkar ha. Måste slänga mig i duschen också...ta bort skoterdoften;) Godnatt allesammans:)


Fettisdag!

Varför ska det vara så drygt att ladda in bilderna från kameran till datorn? Och ännu drygare att ladda upp dem på bloggen? Kameran är för övrigt nere, förmodligen i skoterdressen. Orka hämta den. Ikväll har Karin, Sophie, Fredrik och jag varit till Milleniumstugan ( såsom många andra) det var nämligen semelkväll där:) Vilket hade intresserat många skoteråkare, fullsmockat iår igen där uppe:) Men jag passade på semlan, är inte alls förtjust i denna bakelse alls. Katarina kunde fått min, vet att hon dyrkar dem;)  Har ni ätit nån semla idag?


Milleniumstugan i dagssken:)


Längtar att sova



Nog ser jag ut att ha mysigt i snön:)? Blir duscha, göra matlåda och sen sova!! Jag är så trött!


off

Nu ligger jag i sängen och fryser, nedbäddad under täcket med datorn vid sidan av. Funderar på att fara och träna, men känns inte riktigt bra då jag är så frusen och hängig av mig. Ids heller inte köra till gymmet. Har vi några fler ursäkter när jag liks är igång? Nä jag tror det räcker med dem:P Ikväll blir det garanterat tidig säng, jag tror jag skämmer bort mig själv med så mkt sömn. Kan ju inte vara bra att sova 8-9h om natten, då förväntar sig ju kroppen att få det för jämnan:P

bad update

Dålig uppdatering, jag vet. Inga bilder, jag vet! Skärpning, jag vet! Ligger helt avslagen i soffan nu, har jobbat idag. Tråkigt när inte Diesel var där:( Hade ingen att kramas med:( Var väldigt lugnt på verkstadssidan idag, fick assistera mer åt reservdelar. Tommy och jag hade lite deeptalk om life and love. Har faktiskt anförtrott mig rätt mkt till han under de här 2 åren. Han sitter på infon han:P Jag har faktiskt varit en aninges hungover idag, känns som man har vätskebrist. Mådde ju inte som en gud inatt jag kan meddela. Var nog för att jag missade skräpmaten:P Hela rummet gungade, älskar den känslan....haha lr kanske inte. Pallrade upp massa kuddar så jag skulle ha huvudet lite högre, la mig på rygg och försökte sova. Men icke. Drack massa glas vatten. Kändes fortfarande som jag var på de sju haven på en gummiflotte. Fanns bara en utväg. Ett avslut för att komma i land. Två fingrar i halsen senare så var jag redo för sängen. Somnade på stört. Skönt!


Eller vad säger du Karin;)


Afternoon Delight

AFTERNOON DELIGHT



Ron Burgundy
: I can't believe you did this to me. You read my news.
Veronica Corningstone: I told you that I wanted to be an anchor. I told you that.
Ron Burgundy: I thought you were kidding. I thought it was a joke, I even wrote it down in my diary. Veronica had a very funny joke today. I laughed at it later that night.
Veronica Corningstone: I can't believe that I cared for you.
Ron Burgundy: Get out. Just go. We are through. Through. Because of your actions, you scorpion woman.
Veronica Corningstone: You have broken my heart, Mr. Burgundy. You have broken my heart.


Brian Fantana: I give this little cookie an hour before we're doing to no-pants-dance. Time to musk up.
Ron Burgundy: Wow... Never ceases to amaze me. What cologne are you gonna go with? London Gentlemen or... Wait... No no no, hold on - Black Beard's Delight.
Brian Fantana: No. She gets a special cologne. It's called Sex Panther, by Odeon. It's illegal in 9 countries. Yep, it's made with bits of real panther, so you know it's good.
Ron Burgundy: It's quite pungent.
Brian Fantana: Oh yeah.
Ron Burgundy: It's a formidable scent... Stings the nostrils... In a good way.
Brian Fantana: Yep.
Ron Burgundy: Brian, I'm gonna be honest with you. That smells like pure gasoline.
Brian Fantana: They've done studies. 60% of the time, it works every time.
Ron Burgundy: That doesn't make sense.



One of the greatest movies ever;)




The vampire diaries

Har just sett första avsnttet av The vampires diaries ( Ja Patrik, på tv:P skämmes) Kändes som en bra serie, är sugen på nästa avsnitt:) Såklart är det många snygga människor med, som i alla andra serier. Tjejen Elena som det handlar om är sååå otroligt söt och grabbarna är rätt heta dom med:P Jag var inget stort fan av Twilightfilmerna, så jag trodde inte riktigt jag skulle gilla denna vampyrserie. Sen har man ju inte riktigt fått grepp om vilka alla karaktärer är än heller. Känns som alla rider på vampyrvågen nu. Har kommit många serier, filmer och böcker med just fokus på denna blodtörstiga varelse. Nån fler som sett denna serie?


Time to visit the Dentist!

Trodde att jag skrev ett inlägg igår, men tydligen inte:P Iaf, igår så var det dags för det årliga tandläkarbesöket ( 2 år sen jag var där dock) Och jag har ju inte bara lite tandläkarfobi heller. Men den har blivit bättre med åren. Det börjar med att jag är där 20 minuter innan och bara sitter och skakar i väntrummet. Sen droppar det in lite mer människor. 14.27... minuter kvar...14.28, 14.29....1 minut till deadline! Snart kommer det in tandköterskor och ropar upp diverse namn. Varje gång jag tror det är min tur...nä då äre nån annan som får gå in. 15 minuter till går och nu är väntatn total. Jag kanske bara ska betala se glad ut och gå? Jag skulle kunna görat, bara för att slippa att få vara kvar. Men till slut så ropades mitt namn. Suck. Darrar som ett asplöv...och upprepar i huvudet "Det är inge farligt, skärp dig Anna, väx upp, du har ju gjort det är hur många gånger som helst...överlevt alla dessutom"

Går in i det lilla vita, kalla rummet, alladeles tyst, kalt på väggarna. I rummet brevid hör jag ett barn skrika och gråta. Bra start. Börjar med att ta röntgenbilder, tandhygenisten ser inte så nöjd ut. Lutar mig tillbaka i stolen och faller bakåt...långt bakåt. Äre säkert att jag ska åka så här långt ned? Buhu. Kontrollen börjas...

"Du har en enorm tandköttsinflamation, ser verkligen inte bra, inte alls"

Hela övre och nedre tandraden, insida och utsida. Alldeles rött, uppsvällt, inflamerat! Blöder som en stucken gris...kunde nästan tro det var Sthlms blodbad! Hon drar med den vassa piggen vid roten på tänderna....hemska känsla, pain, alot of pain! Ännu mer blod! Buhu jag vill inte vara med längre!

"Du har även massa tandsten Anna, detta är inte alls bra, jag vet inte ens om vi hinner ta bort det här idag, både upp och nere. Och din inflamation, det måste vi göra nåt åt innan jag går på tandstenen. Jag ska visa dig hur man bortstar tänderna"

Men jippe, kul att man kan tro man är en 5-åring. Men tydligen verkar jag ju inte kunna borsta mina tänder eftersom det är så inflamerat överallt:S. Hennestandborstning var rena tortyren, men hädanefter måste jag borsta mot tandköttet...riktigt noga! Det kommer blöda en hel del framöver, men det går inte att undvika. Enda sättet att få bort den nedrans inflammationen. Tandtråd är ett måste också. Skulle även ned på apoteket och köpa ut nå grejer. Tandborstningen pågick i forever kändes det som...jag fick titta mig i spegeln samtidigt som jag låg i stolen...blodet droppade, till slut rann det som syndafloden - ner i strupen. Såg rakt misshandlad ut i spegelbilden, kunde trott att jag varit i slaggsmål. Ta mig härifrån!

"Dina tänder är friska och ser bra ut, inga hål och ingen början till hål heller. Men vi måste boka in en ny tid"

Great! Så nu ska man tillbaka till det där hell-hålet för ännu mer lidande! Nu börjar iaf 2 veckors ordentligen borstande, tandtråd samt sköljning med Corsodyl. Längtar redan till ikväll och tandborstning! Yeaj!

Vad säger ni? Rädda för tandläkarn?


And the hearts all over the world tonight

Varför ska Chris Brown komma och förstöra min kväll? Så sitt han på smörtexten då. Undra hur många tjejer som blev såld på han efter denna då. Och jag som är inne i min love=humbug period. Inte så att jag faller pladask för texten. Blir mest bara irriterad.

"What I feel when I'm
With you, with you, with you, with you, with you"

Well....yadda yadda yadda!
 

And I'm so glad to be yours
You're a class all your own
And oh little cutie
When you talk to me
I swear the whole world stops
You're my sweetheart
And I'm so glad that your mine
You are one of a kind

And you mean to me
What I mean to you
And together baby
There is nothin we won't do
Cuz if I got you
I don't need money
I don't need cars
Girl you're my all



Miss you!

Just det hörrni, årskrönikan ja...den är ju nu mer än 1 månad sen:P Blir säkert klar om ytterligare en månad. Jag sitter nu och mina goda Italienska godisar som jag fick av Ems. Jättegoda! Hoppas du köpte några till dig själv också:P Och känner jag mig själv kommer denna påse vara slut innan kvällen. Hoppas inte det blir så:P

Det var så kul att äntligen träffa Emelie igen, vi ses så sällan. Är väl som sagt 2 ggr om året och när man väl träffas är det som igår. Saknar dig så mkt, våra resor, tiden i skolan, alla upptåg! Vi har så mkt gemensamt och är så lika. Har alltid roligt med dig! Loove you a lot!!


Och du...paketet har inte kommit än:( Man undrar ju om dom strulat bort det på posten lr nåt!


Hej mitt vinterland



♥♥ Underbara vinterland ♥♥


...

Dumjävlar det finns! Vissa personer kan man verkligen inte göra nöjda. Vissa vill inte bli hjälpa, vill inte förstå problemet och hur man bör lösa det. Viftar med händerna och skriker och är upprörda. Man talar på lugnt och förklarande sätt tillbaka. Men en del är väl bara inte mottaliga, vill inte förstå, har svårt för språket, vänder på saker man sagt. Även om man har det svart på vitt. Skrivet. Nä ska försöka släppa det här nu. Tack och lov att det är tisdag idag. Annars brukar ju dessa stolpskott ramla in på fredagar och förstöra min helg:P Nya tag imorngon!


Frusen

Sitter nu och fryser i min hoodie, långbyxor och tjocksockar och en riktigt tjock och mysig pläd runt om mig. Känner mig inte riktigt 100 ikväll alls. Fick bryta andra träningspasset ikväll pga av att jag inte riktigt kunde stå upp, frös och kände mig riktigt ur balans. Sen när jag satt i hallen och väntade på min syster, så frös jag också...i min Goosedunjacka. Tar tempen nu. Orkar verkligen inte bli sjuk. Men vem gör det.

Ser nu på Modomatchen som säkert många andra, känns ju riktigt tufft nu. Vi leder med 3-1. Men lär ju vara tufft att hamna på slutspelsplats. Känns som Modo haft sån uppförsbacka länge nu...har det ens hänt att vi inte kommit till slutspel?:P

Idag så åkte Ems hem till Sthlm igen:( Buhu! Hon han ju knappt komma hit så skulle hon åka. Man ses ju alltför sällan dessutom, blir väl 2 ggr per år. Känns så himla tråkigt, men blir tufft när båda jobbar jämnt och ständigt. Sen att det blir 2 dagarsrestid tur och retur gör ju inte saken bättre, iaf om man åker buss. Jag har massa kort att visa från helgen också:D:D! Men som vanligt har jag nån dålig ursäkt varför jag inte lägger upp dem. Idag lyder den såhär: Blderna är på stationära datorn på övervåningen, jag sitter nere och ser på hockeyn och har endast bäbara datorn här:P Sen ska jag göra en svampstuvningen och äta på en rostad macka tänkte jag:D Then bed!




Yooho

Hade en riktigt kanonkväll igår med laserdome, relax, middag och dans på Olearys:D!! Ska väl försöka lägga in nå bilder, men kameran är på villovägar. Säkert i väskan. När jag vaknar ser jag att jag är ordentligt omplåstrad på ena fingret. Jaha? Ja just ja, dansgolvet...massa glas på golvet som fastnar under skorna. Självklart skulle jag ta bort det...med händerna. Smart. Jag skar mig rätt ordentligt och börja storblöda. Så typiskt när man skär nånstans på händerna, tycker det kan blöda i en evighet. Fick iaf sjukvård av en kille på Olles;) Haha. Nu ska jag städa och fixa lite här, Emelie är på väg:D Vi ska på melodifestivalen ikväll och sen på Olles! Det kommer bli nice!


...

strangers in the night


Trött

Måste göra matlåda, packa för personalfesten imorn, jag vill bara sova. Bikini, handduk, klänning, ombyte för Area 1 laserdom. Lite alkohol kanske man ska ha med sig också...lär ju inte direkt vilja fara ned på systemet imorn. Jag har legat i soffan hela kvällen sen jag kom hem från träningen, inte gjort na. Mitt paket har för övrigt heller inte kommit, jag som ville ha nån av Nellyklänningarna imorn:( Kanske ska åka hem på lunchen och kolla om dom kommit med posten? Aja får se hur jag gör. Modo hur gick det för dem ikväll då? 3-1, suck! Vi behövde verkligen den där 3poängarn. Jag såg första peridoden och zappade sen över nå andra kanaler...sen helt plötsligt la tvdosan av. FUCK! Jag låg som en klubbad strandad knubbsäl i soffan, helt orörlig...så nu har jag sett på Disney Chanel i 1,5 h:P Inte fy skam det heller;) Nä dags att packa och fixa!! För imorn på morgonen lär jag ju inte vara pepp!


Tjoho

Sitter och inväntar träning med Lisa och Marlene, kan klockan inte bli halv så man får åka iväg:) Ska väl byta om och evt smälta maten också:P Hatar att komma på gymmet lr träningspasset strax efter en måltid lr åt andra hållet...komma dit på en hungrig mage. Funderar på att springa bort till brevlådan och kolla om posten kommit, väntar nämligen på ett paket från nelly.se!! Vill ha det nu! Grejerna kommer säkert inte passa, bara för att jag är så uppe i varv nu och vill prova kläderna. Aja inte mer än att skicka tillbaks dem. Men det är nåt speciellt med känslan just när man väntar på ett paket lr nåt man beställt. Hoppas dom kommit och att dom passar:D En annan sak jag väntar på, Emelies pressent, jag hoppas att den hinner komma! Helst på fredagen! Hon kommer ju hit på lördag.


Skoterturer januari

Pics! Enjoy!
















































Slutkörd:P


Call me



Men vad händer, det bara rinner tårar nedför kinden. Dumma låt, men den är så förbannat bra!
Spelar ju ändå most deppplaylisten jag har på winampen, så jag får väl skylla mig själv. Känns bra att ha rensat tårkanalerna lite ändå:)


RSS 2.0