idiots

Nöter System och är lite småbitter. Idioter det finns. Tjejer och killar.  Känns bra att vara singel.

Longdress?

Långklänningen. Vad ska jag säga. Äger en, som jag köpte när Karin och jag var i Thailand. just då kändes den någorlunda rätt, mest för att vi var utomlands och den liksom passade in i omgivningen på nåt sätt. Carefree på något vis. Nu när jag testar den här hemma. Min kropp försvinner i den och jag får inga former och ser ut som jag dragit på mig ett lakan. Plus att mina ben gillar inte alls det här. Dom är ju vana att få synas;) Kortkort ska det vara, får se till att ha en back-up klänning i väskan;P Haha. Inga boobs och inga ben, the fuck!! Varför ska jag ha en klänning på mig som  jag inte riktigt trivs i undrar ni? Jo på fredag ska jag ut med babsen och vi har lite tema på kvällen. Så långklänning ska det vara. Och eftersom jag endast äger denna så har jag inte så mkt att välja på. Men en kväll ska väl gå. Gett se till att ha en tunn underkjol också, den är rätt genomskinlig:S Well efter en god bit mat och vin så har jag nog förträngt klänningen. En bra sak är ju att jag kan äta massa från bufen utan att man ska se uppsvälld ut:P
 
 
Den här bilden var den bästa som blev.

Armen

Oj vad tiden flyger iväg, fick brev från försäkringsbolaget förra veckan ang min arm. Jag är härmed 4% invalid. Kanske ska sätta det på cv:et? Kommer även få en slant pengar för detta. Hade ju hellre haft en arm som varit bra och inte prydits av ett fult ärr. Pengarna kommer iaf hamna i en resekassa inför detta och kommande år. Känns som jag vill använda dem på något roligt. Och jag älskar ju att resa.
 
Den 9 maj 2010 var det bestämt och ett litet besök på Harrys som lämnade mig ärrad. Idag har jag ett fult ärr som pryder den vänstra armen. Men men vad ska man göra åt det, får skylla mig själv att jag är världens klant. Min arm är fortfarande "undernärd" och smalare än den andra efter att jag gick runt med gips flera veckor. Har tappat en hel del muskulatur där också. Har väl aldrig haft de grövsta armarna om man säger så, så det har väl inte försvunnit så mkt muskler egentligen. Men måste se till att träna dem mer, just nu orkar jag inte direkt lyfta lr bära mycket.
 
Morgonen efter, vaknar upp i ett sjukhussal och tårar rinner nedför kinden.
 
Ärret strax efter jag bröt armen, ska in på sjukhuset och ta bort stygnen.
 
 
 
 

Paaaaaaris!

Sitter och tittar på resor till Paris/Disneyland. Ja jag vet, jag är en geek. Det gör inte så mkt;) Jag är så nära att boka en resa till dit! Dom fyller ju 20 år iår:P Sen han jag inte med allt jag ville heller sist. Vart ju tokstressad! Så denna gången vill jag bo på ett Disney Land hotell så man hinner med båda parkerna och gärna lite mer också:P Paris hade jag gärna sett mer av också, helt underbar stad! Frågan är hur länge man ska vara borta och om man får nå resesällskap såklart. Jag ska gnida på Aladdins lampa ikväll och önska mig en returresa till La Ville-Lumière!
 
 
 
 
 
 
 

Fancy!

Kollar på bilder från när Sophie och jag gick modeller för MUS! Ser ut som jag ska på bal:) Tänk om man kunde få bli stylad lite oftare:)

Vill bada!

 
Jag har inte badat än! Eller jo på Gotland, men inte i stugan! Vad sitt e i? Detta är ju att skämmas. Pappa fråga mig ikväll om jag skulle med och ta ett kvällsdopp. Första tanken är " Ååh nej jobbigt att byta om till baddräkt/bikini, sen blire kallt också" Jobbigt. Jag vill fan vara 10 år yngre och man dyrka att bada. Alla sommrar man tog cykeln, drog till Halla, Hallonbadet, stugan. Oavsett om klockan var 10 på morron eller kvällen. Nu har man blitt gammal och tråkig. Har knappt fare upp till stugan och grillat! Pinnbröd, majs, haloumi brukar ju vara standard på sommarkvällarna. Denna sommar har jag ätit middag 2-3 ggr där uppe. Får se till att ta vara på det som är kvar av sommaren. Känns som den är snart slut:/ Eller så är det för att semestern är över. Men 2 ynka veckor, det räknas inte som semester, egentligen.
 
 

yo

Men har dom ändrat looken här på blogg,se. Inget ser ut som det gjorde tidigare. men det är väl till det bättre, får väl ta och vänja sig vart dom flyttat allt. Bloggandet har varit dåligt på sistone, I know. Får skylla på sommar och att datorn inte står så högt på priolistan;) Appen som jag tagit hem till mobien verkar inte fungera så bra heller. Kan inte ens logga in:P Nu ska jag försöka få lite grönt här på bloggen. Rosa skulle ju bara vara en övergångsperiod till sommaren;)
 

RSS 2.0