Off



Off we go


Blue

Har all tid i världen att blogga då jag är i lägenheten men ändå blire aldrig av. Startar som aldrig upp datorn när jag har Iphonen. Blir mest bloggande när man är i Tjärn, där jag är nu.

Har nu myst med Alice och sett Shrek på canal +. Började se den på svenska men insåg snart att den gick på engelska på en annan canal +. Topppen. Klarar inte av att se dubbade filmer.

Humöret idag är crap, crap crap! Used and abused. Samtidigt som de känns som jag ska börja gråta känner jag mig förbannad. Då tröstar jag mig med lite System. Thelin är på väg hit att hämta mig, har dock varnat han för att jag inte är på så bra humör. Så det blir stopp på Ica för att köpa godis sen hockey och evt lite tvspel. Jag är rätt trött så får se hur det blir.

All that I know is that my life has become such a waste for you...

Så jävla bra låt.

Tråkigt inlägg det här blev. Jag vet.


...



Ända sen jag kom hem har jag räknat ned för att gå och sova. Så himla typiskt, känns som jag skulle kunna göra en lång lista på grejer jag skulle behöva göra då jag liks är i TJärn. Men orken leder mig bara tiil sängen eller till att leka med Alice. Sen håller jag på att sura ihop för att jag tappat bort ca 1000 kr i Euro, wtf!! Sen är jag ju en sådan att jag inte riktigt kan släppa nåt förns det är fixat eller hittat. Vars ska jag börja leta?

Man Down



Sitter och nynnan på refrängen....rumpumpa pum rumpumpa pum bum!

Måndag



Vi går mot mörkare och kallare tider. Man rakt känner höstdepressionen komma som ett brev på posten. Jag vill ha sol och värme! Känner mig blekfet och ful. En impulsresa hade suttit finfint! En resa till värmen kommer det bli inom kort, lr ja några månader iaf. Men nu funderar jag rakt på en weekend nånstans, London, New York? Nån som är på;)? Känns som man behöver något roligt att se framemot. Nu är det nedräkning till In Flames iaf:D 18 november <3

Britney and cars!

Samma visa igen, dåligt med inlägg. Har dock varit borta rätt länge nu från datorn och Övik. Har varit i Södertälje och Stockholm förra veckan. Har hunnit med en hel del! Britney Spears aka "the frog" på Globen ( hehe ja det skär lite i rockerhjärtat....impulsiv är vad vi är:P) kursat mån-fre, gått på 5-D bio, ätit på svartklubben, shoppat och umgåtts med världens bästa Ems! Så synd att vi inte ses oftare.

Ingen kamera hade jag med mig heller, vart lite fotat med I-phonen. Mest på bilar dock;) Fick köra några rktiga pärlor!



RS5 Coupe 4,2 V8 Quattro! Morrade jävligt friskt när man körde den ja!

På tal om bilar, passa på att komma in på Nordemans om ni vill köra lite fräckare och dyrare bilar!
Bland annat en 2,2 miljoners A8:a,  W12:a på 6,3 liter - lite mer än 500 hästar! Den gick utav bara den. Och även där massage i stolarna, precis som den jag körde nere i Södertälje;)

<3


...

Blev ju en hel del inlägg ikväll. Snackade just med Thelin, följer med han och kollar när grabbarna ska spela hockey. Han lär väl vara här när som helst nu. Ha en trevlig söndagkväll ni andra:)

Angry lyrics

Vissa låtar kan man koppla ihop till ett visst humör. Jag har 2 låtar av In Flames, lyssnar jag på dem, då äre bara att inse att jag är på riktigt dåligt humör. Dom är iof 2 av mina absolut favoriter med dem, men 9 av 10 ggr lyssnar jag på dem när humöret är dåligt och jag kokar av ilska. Att lyssna på dom låtarna vet jag hjälper. Som att prata ut hos en psykolog eller ta nån medicin.

In Flames -System

Finns ingen återvändo när det kommer till den låten, bäste låten,  den elaka känslan, välmåendet på samma gång, utloppet för mina känslor. Får håsgud och rysningar när jag hör den. Min kropp känner sig renad och jag mår bra att må så dåligt och vara så arg. Does it make sence? Kan inte förklara på annat sätt. När jag känner mig ledsen och nere, då lyssnar jag på system, då går känslorna över till att jag blir förbannad istället. Mycket lättare att hantera. Mycket skönare känsla. Terapi på hög nivå.





I can't ignore the way you make me bleed
I hate when you throw my thoughts against the wall
Got to wake up and make a stand
Desperation forces another mistake
I count again...
I know who's to blame
My life in vain
Who said I was sane?
I count again...
I know who's to blame
My life in vain
Who said I was sane?

Slow, I go
When the wait seems to be over
All that I know
Is that my life has become such a wait for you
Slow I go when the wait seems to be over
All that I know is that my life has become such a wait for
You...

In Flames- Borders and Shading



Den andra låten är en inte alltför känd låt med dem, Borders and shading från albumet Soundtrack to your escape. Den är också rå, elak och jag blir så belåten och nöjd innombords när jag hör den. Sen talar den till på mig ett sätt också. Det är väl det som gör en låt bra antar jag. Texter och musik som talar rakt in i en. Man lyssnar tar till sig och känner hur den förstår hur man mår och känner. Som att det var en själv som skrivit texten och kompnerat ihop musiken.


Again and again
Your face reminds me of a bleak future
Despite the absence of hope
I'll give you this sacrifice

You're so far
Behind being my hero
Drift away
Save yourself
Don't end up zero
Cause I’ll look the other way

Alice














Älskar verkligen att ha henne sovandes i min famn <3 Gosjänta!

Har utökat familjen med en liten katt:) Alice har jag döpt henne efter farmor. Det är hennes andra namn och jag har själv övervägt det till att döpa en av mina barn till, om man får ett dotter i en framtid. Men så kände jag att denna lilla krabaten skulle få heta den istället:)

Alice mamma är norsk skogkatt och pappa är okänd. Hon är grå/svart spräcklig, pälsen silkeslen och hon har världens gulligaste uppsåt. Efter att Nonni gick bort har familjen varit väldigt anti mot att skaffa en ny katt. Speciellt min mamma. Syrran och jag har kollat ett tag efter en kattunge, men inte hittat nån som passat. Jag personligen vill inte ha en katt som påminner mig om Missan i färg och päls. Det finns bara en sådan katt och skulle vara för jobbigt att bli påmind om henne hela tin.

Alice kommer att få bo hemma i Tjärn, vill att hon ska ha möjlighet att få vara en utekatt och att ha människor runt om sig större delen av dagen. Hade så gärna haft henne i lägenheten hos mig, men eftersom man jobbar för jämnan och sällan är hemma på kvällarna så känns det inte rättvist mot henne. Syrran är arbetslös för tillfället så då har hon henne i närheten hela dagen. Likså min bror och farmor. Så det tror jag hon trivs med:)




This is for the mentally damaged

Gårdagen spenderades hos Karin och Björn. Hockey, grogg och utgång stod på schemat. Mitt vanliga lördagsprogram. Brukar inte skilja mkt på mina helger. Tog på mig min nyårsklänning som jag inte haft på länge, helvete vad kort den var!! Lr är det jag som växt? Sällan jag drar på mig ett par strumpisar men igår hade jag inget val:P

Modo höll en på halster i vanlig ordning, vann dock på straffar i slutet. Bottenmöte mot Färjestad och vi gick hem med 2 poäng iaf. Kommer bli en jobbig säsong framöver. Man kommer ju få gå runt med den här knipande magsmärtan i varje match fram till slutspelet. Om vi ens kommer dit. Som Huuhka sa " det är jobbigt att vara modoit nu för tin"

Efter matchen vart det massa massa dans:D Haha gamm-go musiken dånade ur högtalarna. Katarina nöjd och gladast! Vi andra med. Finns nog en massa bilder från det också:) Ingen film hoppas jag.

Här bjuder på lite hoppbilder från gårdagen



Huuhka är lätt bäst på den här bilden bugarn!


Weeeh!

Babesen:)


We dont celebrate sundays anymore

BLoggtorka och less. Ingen bra kombo blir som inte så mkt skrivet då. Har just fixat söndagsmiddagen och ätit, potaisgratängg, fläskfile och svampsås. Tror jag hade lite väl mkt grädde i maten, mår inget vidare nu. Hittade dessutom en räkning som var obetald från Länsförsäkringar. Typiskt mig att inte ha nån ordning på dom där jävla breven. Gick igenom hela luntan jag hade och tyckte jag betalade alla. Tydligen inte.

Har så mkt att stå i som söndagstimmar borde gå till. Men blire av? Icke. Nu blire dumburken och Hardcore Superstar. Utjävlaless för att jag missar dom den 18 nov. Händer sällan att Övik drar in ett vettigt band till stan som man vill se. Sen när det händer 1 gång om året så befinner jag mig i Sthlm. Dock för att se In Flames. Så jag är heller nere i 08-town. Men ändå. Merry Can ändra datum för Hardcore!!


Sexy and I know it




Haha vilken vacker video LMFAO gjort, sen dyker Ron Jeremy upp i allt? Inte en gnutta sexig alls, som att han nånsin varit det. Låten har jag lyssnat på ett bra tag då jag älskar sådanna här dansbeat. It makes me wanna dance;) Tycker grabbarna gjort ett riktigt humoristisk och glad video. I like:)

RSS 2.0