Grattis Elin 15 år!

Ikväll så har jag och familjet varit och firat Elin som fyllde 15 år, grattis till dig storjänta! Jag minns ju när du var liten:D Då var vi ju värste radarparet! Jag var lite ditt fan!! Det var tider det...sen växte du upp och insåg vilken idiot man var;P Men  nu ska jag iaf berätta en grej som hände ikväll.

Jag och mina kusiner sitter i deras vardagsrum och spelar spel. Vi har avverkat Idolspelet...som för övrigt sög!! Karaoke och Singstarvariant fast betydligt sämre! Sjunga i en fejkmick i egen stämma... texten rulladepå tv. Knappt musik lr hjälpsång till heller. Jag svarade på frågor emellanåt, jag var passivhjälpspelare till min syster. Som åkte på att sjunga och sådanna hemskheter;) Haha! Sen när vi ätit tårta och fika satte vi oss ned igen för att spela Melodifestivalen istället:)
"Jag är med Anna" hör jag min lillkusin Henrik säga.
Sure....vi lär ju bli ett vinnande team;) Jag är ju väldigt insatt på Schlager. Man borde haft "ring en vän" så kunde man plingat Katarina vid nödsituationer:P

Elin utropar!
"Aaaa den här frågan kan jag....den har jag fått förut:D:D"
"Men det är ju fusk Elin, du har ju spelat det här förut" skriker Henrik upprört
"Men det har ju du också ditt pucko" svarar Elin barskt
"Men jag är ju fan liten!!!" ryter Henrik tillbaka!

Jag trodde jag skulle bryta ihop av skratt i sackosäcken som jag och Henrik låg i. Så roligt det var:D!
"Jag är ju fan liten"

Det brukar ju inte vara ett argument som barn använder. Dom vill alltid vara så mkt äldre än vad dom är:P

  

Gomorron alla:)

Nu har jag dragit mig i sängen i 40 minuter och lyssnat på In Flames! Vad har ni för planer idag?

30/3

När man inte kommer på att skriva nån rubrik så blire oftast att man sätter dagens datum där...så blev det nu:p I brist på annat. Och ja jag vet att jag för länge sedan borde lagt upp bilder och skrivit om lördagen. Men det har jag inte gjort. Jag ska görat imorn. Efter att jag varit i Umeå:) Jag och en kollega ska köra upp en bil på ett litet projekt. Peder får köra och jag åka:)! Jag var idag på jobbet ( kan inte hålla mig därifrån) Jag tog en massa kort! Alla var jätteglada att se mig med kameran....inte!! Hahaha!


Jag fick en chokladkanin av Svenna:D! Tack tack! Han skämmer alltid bort en!



Peder tyckte väldigt mkt om kameran "TA BORT DEN DÄR:@%¤#&"


Världens bästa Karlsson


Stefan var väldigt munter han också;)...jag tror han hellre ville ha skjorta, slips och kavaj på sig om kameran är framme;)


Kalla aka Chaarlees!



Halv 3 fikat:)



Ingo och jag satt tillsammans framme vid kundmottagningen:). "Ingemaaaaaaar" var välkända toner från mig när jag behövde hjälp. Sen kan ni tänka er mitt uttal med lite blommor runt hans namn också. Då förstod han att jag var i knipa;P Haha!


Daniel:D! Erkänn att du kommer sakna mig din lilla mupp!! Det kommer bli så tråkigt om dagarna nu, vem ska du nu hacka på och reta:D?



Sitter på Daniels kontor och snackar lite, som man gjorde alla andra dagar på jobbet.

Jag tog så jävla många kort alltså...hinner inte lägga upp nå fler ikväll. Det tar sån tid....filerna är rätt stora dessutom. Får fortsätta imorn:)

Tack Jone för lånet av kameran föresten:D Tack tack!


Left? Right?

Höger, vänster? Höger? Vänster?!



Jag har alltid varit dålig på höger och vänster:P

SMS part 2

More mess:)

Karin Östman 24 Jan 2009 05.06

Haha så kan det gå:P Sova här? Annras kan du ju pröva ringklockan;)!

Karin Östman 24 Jan 2009 05.09
Inbrottstjuven Anna;) Tack för att jag fick föja med:D Natti Kisses!

Gunnar Westin 30Jan 2009 13.34
:D Jobba jobbigt jobb!! När nu något nytt nalkas. Ring riktigt regelmässigt ravegunnar! Puss på pannan pinglan!

Martin Eriksson 31 Jan 2009 02.03
Tjo! De va ett tag sen. va händer ikväll da? Du vet du vilka som va å åt hos oss ikväll? In Flames! Hela bandet. Ja va bara tvungen å säga de. Men du få ha ne king så syns vi nån dag:)

Karin Östman 04 Feb 2009 16.14
Nu har jag kört för mycket saab den senaste tiden. Jag la i backen när jag skulle ta ur nyckeln från tänningen på forden.

Karin Östman 10 Feb 200917.45
Tjo! Slutar du snart? Nu ska jag äta tillsammans med Maria och Ivar:P

Karin Östman 13 Feb 2009 17.45
 Nu 1h a5 min, tidigare 40+20 min, totalt 2h och 5 min:P Natti natti babe

Karin Östman 07 Mars 2009 13.03
Hej svikare! Eftersom du inte följer med ut i spåret idag måste du köpa en black tower och 4 hof åt mig! Hörde att du inte mådde så bra efter jag gått:P

I hate this part right here

The world slows down
But my heart beats fast right now
I know this is the part
Where the end starts


I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers
I don't wanna try now
All that's left's goodbye to
Find a way that I can tell you
I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here

Everyday, 7 takes of the same old scene
Seems we're bound by the laws of the same routine
Gotta talk to you now 'fore we go to sleep
But will we sleep once I tell you what's hurting me

I know you'll ask me to hold on
And carry on like nothing's wrong
But there is no more time for lies
'Cause I see sunset in your eyes

I just can't take these tears
I hate this part right here





You suck!

Arbetslöshetens vind slog mig som ett kraftigt handslag på kinden när jag vaknade imorse. Fan! Det känns inte bra alllstå, inte bra alls. När jag gick förbi spegeln kunde jag urskilja ( i min fantasi) att det med stora bokstäver stod "You SUCK" i min panna. Hur ska detta gå? Men jag ska iaf jobba extra redan på torsdag! På bilavdelningen:D! Det kommer bli kul, hoppas jag inte utlöser nåt larm lr liknande:S! Jag måste prata med Mats...vi måste komma på nån plan. Speciellt om jag jobbar lördag! ENSAM! Har aldrig hänt förut. Jag hoppas att Svenna lämnar våran baby i stan, den får  inte följa med till fjälls!! Jag vill ju ha den!





Nu hittar jag ingen bild på baby heller:/ Jag måste ju ha nån, jag knäpper ju kort på allt och ingenting:O Bjuder på denna bil istället:)

The leage

Vad duktig jag var på att blogga om gårdagen då och lägga upp bilder? Nää det blev inget av det :P Istället  åkte jag på jobbet och lämna av min lilla Corsa. Gunnar hämta upp mig sen bare av mot city of Tits. Det vill säga Brösta:P Där skulle vi hämta upp en lite doggy....Naiha! Hon fattade inte riktigt vad jag och Gunnar gjorde där, mamma var ju liksom inte med. Så hon gick och la sig igen. Karins mamma Kerstin fick bära ut henne:P


En happy bild på Gunnar från bowlingen ( för några veckor sen) Jag hade inga batterier som var laddade. Så det togs inga bilder i city,

Efter vi hämtat henne drog vi till Karin, där fann vi Ana och Katarina..alla 3 tryckte i 2:mannasoffan. Dom hade nog rökt på lr nått....ätit nåt fnitterpulver. Det visade sig efter ett tag att det hade vi nog alla. Skämten var på sån låg nivå men roligt hade vi ändå:D Och såklart minns jag inga citat att säga nu när jag väl ska skriva ned dem!! Annars kan ju Katta, Karin, Ana lr Gunnar skriva nån comment:P Vi såg iaf the Leage...lr vi försökte se den...kändes inte som att nån riktigt hängde med i storyn. Men roligt hade vi ändå åt allt annat som hände runt omkring:D



En annan old pic...från förra veckan. Kat och Ana



Och vi var ju såklart där:P Inga alkoholintag ikväll dock:P Men nog kan man tro att vi var alkoholpåverkade med tanke på hur slamsiga och flummiga vi var:D Love friends, love love!! Ni är bra bäst ska ni veta!

Hunden, katten, glassen?

När vi satt och hade familjemiddag idag så frågade jag min syster ( som är 16) apro på ingenting.
"Brukar ni dricka på  helgerna när du och dina kompisar ses?"
Alldeles knäpptyst och alla tittar på Maria.
"Va?" Svarar hon lite genant.
Vi tar det som ett ja va:P Haha, sen börjar mamma snacka med massa om langning. Yadda yadda yadda. Och hon fråga om jag nån gång fixat något till min syster. Svaret är nej. Brorsan däremot, som är storkonsument av öl och dylikt han har man ju kirra åt mången gång. HA-HA! För er som känner min bror vet att det inte är så troligt:P! World of Warcraft, Simpsons och stekt korv och pärern...det är grejern det:P!
Plötsligt säger Maria...
"men Lars du får ju handla på systemet om en månad"
"Ja vad bra, det ser jag framemot" svarar han ironiskt.

Plötslig tystnad. Till slut säger jag högt och tydligt med skånsk dialekt!

"Vem får inte komma in på systeeemet?
Hunden, Katten, Lasse! Hunden, Katten, Lasse!! Hunden, Katten, Lasse"


Hahahhaa! Nu måste jag ju bara lägga in denna också bugarn öslol!

Losing you

 

Godmorgon folket:) Hoppas att lördagen inte tog ut sig alltför hårt på er. Löning och allt vad det innebär! Mkt folk var det på Olearys iaf. Jag tänkte skriva ett lite mer utförligt inlägg när jag lagt upp bilderna. Äre bara jag som tycker att bildfunktionen på blogg.se suger? Det tar en sådan förbaskad lång tid och man måste ladda upp en bild i taget! Varför inte göra så man välja att ladda upp flera samtidigt? Nu sitter jag och lyssnar på en av mina nya favoritlåtar med Dead by april - Losing you!! Listen and enjoy!


Sen denna låt som min brorsa snackat om ja jag vet inte hur länge....först nu har jag upptäckt den:O!! Va fan Anna!! Me liiiike!!

Wulli Bulli

Bio, fest , krogen, sussa! Sleep tight people! Kom ihåg att ställa fram klockan en timme:)



I <3 you!

SMS

Nu kommer snart alla mina sms i inkorgen på telefonen att försvinna:/ Så jag tänkte passa på att kolla igenom dom och bjuda på några godingar:) Vill folk att jag ska ta bort nån får ni säga till:) Men de jag her upp är bara roliga, ironiska och "snälla" sms:)

Huuhka, mannen myten legenden...vad fan skulle du flytta ifrån oss för? Nu får jag roa mig med dina ironiskt elaka sms bugarn!

Huuhka 05 Jan 2008 22.32
Jag hatar allt nu...Nu måste jag supa ned mig

Huuhka 20Jan 2008 11,40
Va gör du? Gick ni å dog? Jag är hyffsat besviken!

Karin Östman 27 Jan 2008 16.12
Hej Anna! Såg du hade ringt, jag har på ljudlöst. Ja, han stannade och ja han är fortfarande kvar ifall du undrar. I am a slut!!!!

Emelie Wadle 29 Jan 2008 18.47
Hej! Det var roligt att prata med dig sist! Du har en stor plats i mitt hjärta Anna. Så gulligt du skrev på facebook. Hoppas vi kan höras snart igen! Kram Ems!

Huuhka 3 Feb 2008 00.05
Äru nå jävla kuk full da?!

Karin Östman 02 Mars 2008 02.08
Hello Banana. Hoppas det är relativt bra med dig. Synd att du mådde illa, men shit happens you know., Love you darling!


Karin Östman 07 Mars 2008 01.05
Han är inte en one nightare längre;)

Gunnar Westin 07 Mars 2008 23.08
Anna <3

H
uuhka 07 Mars 2008 23.29
Rest up, tomorow we will drink all the booze in the world!--- 456!

Karin Östman 07 Mars 2008 23.55
Ja faktiskt jättelänge sen någon hade sex öslol

Huuhka 16 Mars 2008 05.26
You bastards!! Lol lämna mig till att vara naken med ph så kliv ni på me en all girl naked sex orgie skallas I hate you all but you will all love me when im asleep!

Gunnar Westin 27 Mars 2008 20.56
Hahahaha! tP-KABEL ;) 802.11B;) GRAFIKPROCESSOR;) SATA;)dual core;) Växlingsfil;)

Gunnar Westin 05 Juli 2008 20.26
Super som fan! Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss Puss  Puss Puss



Nu ska jag bege mig till stan och hämta upp min flickvän Karin;P! Vi ska lämna Naiha i Brösta och sen fara tillbaka till Fabriksgatan, Viktors place. Sen så ska vi på bio! Men jag vet inte riktigt vilka vi bli:P Kenny Fucking Starfighter!!









Snön faller utanför fönstret



Svenna ringde precis..."Stängde du av tvn på jobbet?" Saaatan...jag vet inte, kanske...kanske inte? Nu blir jag osäker. Jag tror att jag eventuellt kanske gjorde det. Hur många osäkra ord uppfattade ni i den meningen? Haha...tror...kanske...eventuellt?! Aja Svenna åkte tillbaka för att kolla. "Rätt som det är blire kortslutning och hela skiten brinner ned" sa han och skratta. Ja va fan...man vet ju aldrig:P.


Dålig bild och dålig kvalla...men nytt snyggt linne från vero moda:) Tack Kratta:)



Snön den bara öser ned! Man kanske kan ta sig några skoterturer i veckan...det har ju varit kallt på sistone också så isarna torde ha frusit på sig. Jag är så sugen på att göra en favorit i repris! Gräva ned sig i snön, sola och äta kexchoklad:)





Nu tänkte jag leta reda på lite gamla sms och publicera dem:) Lite fun stuff! Få se om jag hittar några;) Stay!! Haha!

At work

Nu sitter jag på jobbet, jag kan inte slita mig härifrån helt enkelt;) Det har varit rätt bra med folk här också, tänk om man skulle få sälja sig en bil;O! Jag får skriva mer sen. Vad gör ni idag? Toooodels!

MC

Nu är jag nydushad och ska fara till jobbet en sväng och hälsa på Svenna:) Tänkte bju på lite Budapesttårta:D Bästa sorten som en viss man skulle säga;) Svenna har så roliga kommentarer för sig och jag har snappat upp de flesta. Igår rann tårarna nedför kinden för att jag skratta så mkt en sak han sa. "Aa-Aah!" Haha svårt att förmedla i text...men det var kul iaf. Jag hittar inte min kamera så jag har ingen bild att bju på. Så i brist på annat får ni den här.




Ett litet publikt ursäktande till Karin också. Förlåt att jag somna igår:(, Jag hämta upp Karin igår efter jobbet och vi hängde hos mig....sen så somna jag vid 21...vaknade upp innan tolvslaget. Trevligt sällskap man är då:S Men min syster höll Karin sällskap, likaså tvn:P


Missing Ems



Snart kommer du upp <3

En önskan och ett stjärnfall

När jag klev ur bilen mötte mig en alldeles stjärnklar vacker himmel. Jag stod ett tag och beundrade oändligheten i stjärnorna. Ljusår bort. Ibland känner jag mig verkligen så långt borta, i dagarna har inte varit något undantag. Jag ville bara lägga mig i snön och titta på stjärnorna tills jag somnade. Drömma mig bort. Jag vill inte vakna.



Vart tog vi vägen? Vart tog jag vägen själv?

Little things you should have said and done you never took the time

På vägen hem från stan hörde jag denna låt i bilen:/ Tårarna bara rann nedför kinden. Pet Shop Boys är vanligtvis dom man hör den med, men nu var det Elvis version. Jag känner iaf att du i denna stund ska känna såhär.

Maybe I didn't treat you
Quite as good as I should
Maybe I didn't love you
Quite as often as I could
Little things I should have said and done
I never took the time

You were always on my mind
You were always on my mind

Maybe I didn't hold you
All those lonely, lonely times
And I guess I never told you
I'm so happy that you're mine
If I make you feel second best
I'm so sorry I was blind

You were always on my mind
You were always on my mind

Tell me, tell me that your sweet love hasn't died
Give me, one more chance to keep you satisfied,

Little things I should have said and done
I just never took the time
You were always on my mind
You were always on my mind

Tell me, tell me that your sweet love hasn't died
Give me, one more chance to keep you satisfied

You were always on my mind


Badboy badboy



Såg just några avsnitt av GG. My o My!


Party at Viktors

Saturdag evening! Party på Fabriksgatan, men inte hos Karin som det brukar vara utan hos Viktor! Enjoy these pics:D!



Karin my Co-pilot fanns såklart på plats:D!



Crazy us




Viktor var naturligtvis på plats


och hans co-pilot Stefan:D!!


Niklas dök upp också:D


Becca och Emelie med.


Markus var chaffis ikväll. Undra hur mkt fyllesnack det blev med han då? Haha. Jag har ju en tendes att bli väldigt väldigt pratglad i fyllan:P

Jag hittade även en kille som tydligen jobbat på samma jobb som jag, samma position också:P Det var lite roligt! Då blev det massa bilsnack!

Niklas vare va? Lr minns jag fel?:P

And mannen myten...Bellman:P Haha ser så ut där iaf! Patrik som skulle ta det lugnt i helgen...haha kunde inte stå emot grupptrycket:D! Bra de tyck jag!:P






:D



Jag och Stefan in the grooove:P


Niklas och jag :D

Viktor lägger in en move! Haha tur att man inte ser ut som ett mongo då? En anledning till att inte ta kort på fester. Detta är bild 1 i en hel sekvens bilder:P



Bild 2....Viktor fattar ett stadigt grepp!!


Bild 3, Stefan lyfter Viktor som i sin tur lyfter mig! Haha:D



Gifte vi oss? Lr bar Stefan mig bara över tröskeln? Haha jag minns inte.


"Vi är på gång, vi är laddade vi är tända"



Jag och Patrik i baksätet på Markus bil! Vi skulle hämta upp en kompis till dom. Emil? Sedan drog Niklas, Patrik, Markus, Emil? och jag på Harrys. Klockan var över 1 så vi slapp ju kön in iaf. Det var länge sen man slapp stå i kö till Harrys, men iof är det ju helgen innan löning också. Folket kanske går ut nästa vecka. Efter att ha dansat loss och träffa massa folk så drog vi. Patrik blev kvar men i andra hoppa in i bilen. Dom droppa sedan av mig vid caven. Nellan skulle ha sitt födelsedagsparty där om jag förstod det rätt. Jag ringde Tobbe och han sa till Olle att öppna dörrn. Klockan var efter 2 och jag kände mig rätt nöjd som jag var, inte direkt sugen på att supa nåt mer. Nellan såg jag inte skymten av....kanske åkte hon på superfylla ( som jag för någon fredag sen) Annars kunde jag ju tagit hand om dig denna gång:P
Jag hade en rätt roligt konversation med en grabb där också, nån av hans kompisar hade kika på bil när jag jobba på bilavdelningen. " Känner du ....han har ju vare på ditt jobb och kolla på bilar"
Det är många som gör det och nej jag känner inte igen namnet:P Det är en klassiker när folk ringer på jobbet;

-"Välkommen till Motorcentrum, verkstan det är Anna"
-" Ja hej det är jag igen, jag lämna in en Saab förra veckan på service, en 9-5,  Har grejerna kommit hem?"

För det första servar vi många bilar, mest Saab och vad exakt är det för grejer?! Haha inte för att jag svarar så men:P
Man får vara med om rätt mkt roligt när man svara i telfonen. Min första fråga är oftast "Vad är det för bil och vad är reg.nr"
Ibland kan folk inte ens svara på det:P Haha då brukar det vara svårt att hjälpa dem:P

Iaf åter till caven. Jag tog ju inga kort där inne:/ Jag drog därifrån strax därefter and I was not that happy. Kände hur trött jag var och ringde en kompis och fick crasha där. Thank you!!


Still

Fortfarande är jag dålig på att uppdatera, skärpning!! Jag ska sätta mig ned nu och skriva en resume av helgen:) Håll ut!

Samma båt

Row row row your boat gently down the stream....when you hit the waterfall then you start to scream!!




Sleep tight!

Det blev lite shopping ikväll iaf:) Satan i gatan vad mkt kläder och accesoarer den bruden har:O Jag får lägga upp bilder imorn och skriva mer detaljerat. Kanske till och med visa vad jag köpt;) Och du Camilla....supersnygg lägenhet bugarn!
( För er som inte vet vad "bugarn" är....2 bad;) Det får jag kanske lov att visa nån dag också:P


BusAna! Ser framemot ett krogbesök med dig fröken;)

____________________________________


Camillas "loppis"

Nu ska jag fara till Camilla och kolla på kläder, väskor, skor m.m:) Ana är redan där och Katarina mfl ska dit också. Vad roligt:D Jag tar med kameran och tar lite kort och visar er sen:) Tooodels!

a

Dålig uppdatering

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera här. Jag har inte suttit vid en dator på hela helgen, har knappt vare hemma ens. Bortsett från en middag på lördagkväll, Karin var min bordsdam:P Mamma och pappa hade bjudit in några grannar på middag så Karin och jag tog oss till Tjärn och åt vi med:)

Nu sitter jag på lunch på jobbet och surfar runt lite. Jag får göra ett utförligare inlägg sedan. Ha en fortsatt trevlig dag.

Lunch

Sitter nu och ska äta lite köttfärslimpa med soltorkadetomater, fetaost, potatis och svampsås. JÄTTEGOTT! Jag måste ju ladda till träningen ikväll. En liten hälsning till Petra, jag och min kollega ska gå på ett pass vid halv 6. Men jag går gärna med dig på nå pass framöver:)

Vi överraskade Mats på jobbet idag som fyller på år lördag. Gav gan blommor och ett pressentkort. Han blev jätteglad, Han bjöd mig för övrigt på lunch i fredags! Vi var och åt på Safari, roligt att äta med han för en gångs skull. Har bara gjort det en gång förut och man har jobbat här över ett år:) Vi pratade om massa saker och tiden bara flög iväg. Lustigt det där hur man själv förändras beroende på vilka man är runt. Ibland kan jag känna mig så mycket mer "vuxen" beroende på vilka som är runt om mig. Vuxen och ansvarsfull:P Vet inte riktigt om jag är det? Haha.

Jag blev förfrågad om bowling imorn av en på jobbet, hade varit jättekul, men imorn äre P´JAAMAS party:P

För övrigt så har jag glömt min telefon hemma!


Morron!

Helt otroligt att jag sitter vid datan på morgonen, jag har egentligen inte tid:S Ska åka på jobbet om 7 minuter och jag är inte klädd än. Datorn lämnades på i viloläge igår...så det gick fort att liva upp den nu.Men hoppas alla får en bra dag!
Efter jobbet ska jag iväg och träna, Friskis och Svettis! Deni:D!


Sunny Sunday!

Söndag och skoterfärd med Karin, Björn och Jörgen. Vi brudar stod för att fixa fikat, det är vi bra på:) Dagen började med att jag kollade att allt var okej med skotran...Lynxen våran! Fixade bensin, tankade full. Sweet nu äre bara att baka ut och köra ned på gården. Skotern går igång utan problem.Men va fan!? Vad äre där som lyser? Oljelampan!?( Med tanke på att man jobbar på en bilfirma bli man rätt van vid alla dessa indikatorer. Att oljelampan lyser brukar aldrig båda gott dock:S Då tänker jag bara blårök, läckage, turbohaveri. Haha jag är omgiven att bilar på jobbet:P Iaf jag tar saken i egna händer...det vill säga springer in och ropar på Pappa!! "Han är ute och åker skidor" får jag till svar. Va fan!?
 Åka skider...nu?! Han har inte åkt på hela vinter och precis nu ska han vara ute i skogen nånstans?!  Brorsan då...han borde ju kunna....han är ju kille iaf :P Nähä då är han med farmor på affären. Maria då? Hon har ju nyss tagit skoterkortet. Dumt att man ska vara så himla nojig. Kanske ska lägga till att jag kollade oljenivån och den var bra, bromsen var heller inte i. Sådär nu kan jag inte bli helt dumförklarad.


Iaf, jag ringer pappa. Inget svar. Brorsan sa att jag skulle kolla oljan vilket jag redan gjort. Va fan...varför ska den där förbannade lampan lysa nu när den aldrig lyst tidigare? Och vi som ska åka iväg med boysen. Vill ju inte bli ståendes nånstans mitt i ingenstans:S Karin kommer och jag nojjar en massa över lampan. Till slut ser jag en man i Kinaoverall ute på gården på ett par skider...kan ju bara vara en person. PAPPA:D! Medans Karin och jag kirrar fika så kollar han på skotern.



Jag hade lite dåligt aim när jag skulle kasta en gurkbit i diskhon...sisdår nån meter för högt upp:P


Karin var jätteglad:D!





Vackert väder, bra sällskap, strålande sol och gnistrande vit snö! Helt underbart!




Klart man måste skriva gästbok!




Vi solade i väntan på att pojkarna skulle dyka upp. Toppen av Milleniumstugan. Vi snackade en massa och skojade på som vi brukar.


Njuter av solen och lugnet!! Jag älskar verkligen av att vara i naturen!

Sunny sunny sunny


Till slut dök dom upp:O Jag kände ju verkligen att våran skoter hamna i samma klass som deras:S Ehh not!


Björn latchar lite i skogen


Where 2 go?





Pojkarna har ett talk om leden...som var så jävla dålig....ja ja WE GET IT! Stop complaining!!













Ja Karin...du får skylla dig själv:D!



Efter fikat så drog grabbarna vidare, Karin och jag drog hem och lämna packningen och hämta liggunderlag. Vi tänkte nämligen bygga några solstolar och lägga oss och softa i solen.


Skotta skotta skotta!



MYSIGT:D!


Sola gjorde vi också...kläder av! Skoteråkarna som for förbi fattade nog inte riktigt vad som hände;)



Tack tack för denna dag!! <33


Kommer sakna er...

Oj vad jag kommer sakna er på jobbet :(:( Det är nu bara 7 arbetsdagar kvar:( Jag har kommit kollegorna så nära och jag jag trivs så enormt mkt med dem. Jag kommer definitivt komma hit och hänga på mina arbetslösa dagar. Man kan skämta om vad som helst och man känner sig verkligen som en i gänget. Det är skönt att vara "ensam" tjej också och bara jobba med killar. Det är jag på verkstan, 2 kvinnor på administrationen....notera kvinnor! Igår fick jag en väldigt rolig och aningens flirtig kommentar. Jag och en kollgea pratade om magmuskler.

-"Haru nå magmuskler då Anna?"
-"Klart jag har!!" svarar jag morskt

- " Få känna då"
- "Nee men dom är gömd under" viskar jag

- " Hela Anna är ju ett sex-pack" säger en tredje

Ha-ha-ha! Som sagt det bli många sexskämt när man jobbar såhär:P Inga censuerer här inte. Idag satt vi ett gäng grabbar och kolla i min klädeskatalog...underklädessidorna;)

"Anna, jag låna tididningen...ska bara på toa en sväng"


Oo jag trivs verkligen som bara den här. Känns så konstigt att sluta...jag tror inte jag insett det än. Man har en speciell relation till alla på jobbet och jag gillar verkligen dem och dom mig ( som det låter iaf;))


Det är så viktigt att känna att man verkligen spelar roll och kan göra nån skillnad.  Att just jag behövs. Jag är behövd...dom vill ha just mig. Visst har jag inte den tekniska kompetensen som många andra har på företaget ang bilar och reservdelar. Men jag gör så gott jag kan och jag skämms inte att säga ifrån när det är något jag inte klarar av. Man måste ju veta sina begränsningar. Jag pratade med verkmästarn igår och fick väldigt bra omdömme av honom. Jag visste knappt vad jag skulle svara, stod helt stum. Det betydde väldigt mkt att få höra dom orden av honom.  Han insisterade på att jag skulle lämna han som referns på mitt CV. Det känns ju bra:D!


...

Disappointment is a sort of bankruptcy -- the bankruptcy of a soul that expends too much in hope and expectation."


Like how much you want it

Vad är det som händer? Varför ska jag vara så här:( Jag känner inte igen mig och jag gillar inte hur jag resnonerar:/!

Anyone but me...

__________________________________________

The Mentalist på 3:an nu, uppmärksam kille det där!

Hard-boiled egg

Remember, people will judge you by your actions, not your intentions. 
You may have a heart of gold - but so does a hard-boiled egg.


Paaarty at Kats and Concis and Olearys!

Ikväll blev en nykter kväll för mig, kände att jag fått min beskärda del med Stefan och grabbarna igår;)! Hihi! När jag vilat upp mig från slalomen och hittat nåt att ha på sig. Något som inte skrek fest men inte något tråkigt vardags heller. Till slut blev det svarta tights, shorts och ett linne med lila, silver mönster på. Jag åkte till stan runt 20 och mötte upp girlsen hos Kat. Där var Karin, Katarina och Sofia intryckta på toaletten för att sminka sig:P


Katarina - the hot blond- visste inte hur hon skulle ha håret




Det blev platt istället:P




Karin har lånat Soffans glases



Och hon har lånat mina stövlar:P




Min SötLinda kom förbi!!

Heta Katarina <3


 

Efter att sett Malena vinna finalen så drog vi vidare till Conci och festen i deras studentkorridor. Vad tyckte ni om finalen föresten? Vann rätt låt? Bara inte Snälla snälla vann så var jag nöjd iaf. Linda var nykter för kvällen också så vi tog deras Saab. Det var många klassisar till Karin och Katarina som var på plats. Här är lite bilder, men jag kan inte namnge nån annan än Consi:P


Conci


I dont know these people:P


Linda och jag barakerade oss i fåtöljerna och kollade mest in dom fulla människoarna:P

Tjejsnack:P


YEEEAJ!



 Partyt fortsatte hos Conci medans Katarina, jag och Linda drog nedmot city. Linda lämna mig vid min bil och for sedan upp till Hella. Katarina och jag drog på Olearys och dansa loss på dansagolvet. Heta vi?! Haha:D Iaf så blev Katta less och drog på Harrys. Jag däremot mötte Stefan och Mogge på Olearys och hängde med den. Dom hade match på söndagmorgon....4 st!!! Och tänkte väl "värma upp" dagen innan med några öl:P


Find the demon in this picture!!

Happy people!


LillUffe var på G!


Jag och Stefan slöade i soffan. Vi fick vår beskärda del av krogen på fredagen:P


Mogge såg rätt nöjd ut han också! El capitan måste ju föregå med gott exempel:P!


"Ha-ha"SIIIIGHT!!


Lets get down 2 business;)


Me and my "girlfriend":P


Brunetterna:)



 

Denna video får avsluta kvällen:D! Jag följde med Karin hem sen för att kolla på lite bilder, haha vilken kväll! Karin var så på G, hon dansade till och med:O en MASSA! Haha! Klockan blev över 3 innan jag tog mig hem, Katarina åkte också:) Söndag är det dags för skoter!

Jag avslutar med ett citat av Conci:)
"JAG BARA SKÄÄÄÄÄÄRE LITE"

Skuletripp lördag

Äntligen ännu en till tur till slalombacken!! Detta har jag sett fram emot, denna gång är det min nyvunna kompis Carro som styrt upp trippen till Skule. Vi som åker är jag, Carro, Martin och Patrik, fler var frågade också men de hade andra planer. Jag som var ute och slira på fredagkvällen kände mig en aninges obalans när jag klev upp på morgonen. Hällde i mig litervis med vatten. För det ska väl bli bättre då lr:P?  Patrik och gänget skulle komma förbi och hämta upp mig runt 10. Så morgonen bestod av att packa skider, pjäxern, kläder och fika!

4 st kexchoklad
Choklad
2 st mackor
Apelsin


Carro i Thors BMW och ja vi fick plats med all utrustning i bilen:P




Grabbsen plockar ut alla väskor


Carro ser lite nervös ut i sittliften:P


Smile:)


Tjusiga vi är då i våra röda skiddressar:D




Patrik


Martin


Toppstugan:)


Dags att fika:D! Tror den vanligaste kommentaren var "När ska vi fika?" varje gång vi passera stugan. Den frågan kom för övrigt ockå upp efter vi fikat:P

Carro hade med sig mat för en hel arme;)


Martin ser lite skeptisk ut till sin macka



Jag hugger in på min macka ost och gurka:)

Dags att åka igen!!




Otrligt fina vyer!



Det sken upp väldigt på eftermiddagen och sol sken. Helt perfekt!

Jag och Patrik "tog på varandra" i liften;P








"Ta på oss Martin, ta på oss";D


Chica 1


Chica 2


<333


Fika 2:P Tack för "the niggerball" Martin:)


Funny! Helt perfekt mysig dag i Skule med underbara människor!








"Jag vill tacka min sponsor Völki som tagit mig dit jag är idag":P 



Vi var helt slut när vi satte oss i BMW:n för att ta oss tillbaka i Övik. Detta måste vi göra om! Kanske till och med planera en fjällsresa, lr vad säger du Carro:P? På vägen hem till Övik stannade vi upp och hämtade lilla Theo också:) Carro och Martins lilla vovve:D! Så söt! I baksätet på vägen hem underhöll Carro och jag pojkarna med lite sång och dans, haha:)
Väl hemma i Tjärn var man riktigt trött och hungrig! Ladda om batterierna för fest och utgång på kvällen!


Fredag at Stefans

I fredags drog jag på Party hos Stefan, bara boys - snoppparty med andra ord:P Haha. Jag hade med mig 3 cider och en öl. För er som inte vet så dricker jag gärna inte cider och öl går väl inte så lätt ned det heller:P Groggar ska det vara. Poängen med att ha med detta i drickväg var att det skulle räcka hela kvällen och jag inte skulle bli så berusad. Det blev inte riktigt så nej. Vidare mot krogen och Olearys! Dansa dansa shotta dansa dansa shotta osv:D! Riktigt roligt vare!!

Tyvärr hade jag inte med mig kameran...vilken jag ångrar...jag lämna den hemma, glömde den inte ens! Bror var snäll och hämta mig mitt inatten, jag pratar non stop och lyckas även he sönder en glasflaksa Loka i pappas nya arbetsbil och över min bror. Hehe...ops!


bild från i somras:)


Nån som vill ha kvarsittning?:D Haha!

Drunk drunk

drunk drunk...again...soooooooooooova!! Det gick inte ens en vecka!! Har ätit lasange och massa vatten. Det borde räcka. Nedsupen av boysen ikväll;) Haha great! Så mkt för mina 3 cder och en öl.

Gäsp gäsp

Ojoj vad trött jag är, det blir tidig säng ikväll. Halvsåg på Simpsons alldeles nyss och halvsv. Efter jobbet idag var jag ned till Friskis och Svettis med Kickan och kollade in lokalerna. Hon gick på ett pass, jag hade inga kläder med mig så det blev inget idag. Men jag ska hur som helst lösa ett allkort där. Ska bli kul att börja träna igen:D Då har man lite att göra när man blir arbetslös också. Hoppas ni haft en bra dag:) Nu ska jag titta på lite kort och sen bege mig i sängs:)

Remember...

Har nyss duschat och tvättat mig helt ren, så himla skönt att bara krypa sig tills sängs efter det. Men att komma ihåg innan man tar sig en dusch är väl att kolla att det finns handukar!?!? Det glömde jag kolla och när man väl stängt av det varma vattnet stod man där och huttra. Jag hatar verkligen att komma ur från duschen och in i kylan. Jag fick springa butnaked till rummet och slänga på mig morgonrocken och sen leta reda på en handduk för håret. Katten såg lite fundersam ut när jag sprang förbi...jag kunde inte låta bli att blöta ned henne lite också:)



Systeryster har bakat Cooookis ikväll!! Satan! Jag älskar dem! Hon hade dock gjort en liten "miss" medveten dock´...hon hade använt marabou choklad....det ska vara dark blockchoklad. Smakade faktiskt inte lika gott:O Och Marabouhcoklad som är ett s´dant säkert kort!!! Aja mindre kakor för min del:D! And thats a good thing!!;)

Karin och jag har bränt många minutrar i telefonen ikväll igen:) Haha! Vi kan prata vi! Vi har en plan på G btw:D!!



Sov gott!!

Don´t cry

Don't you cry tonight
I still love you baby
Don't you cry tonight
Don't you cry tonight
There's a heaven above you baby
And don't you cry tonight

Give me a whisper
And give me a sign
Give me a kiss before you
tell me goodbye
Don't you take it so hard now
And please don't take it so bad
I'll still be thinkin' of you
And the times we had...baby



______________________________________

Imorse höll jag på att bli påkörd av en traktor som skottade trottoaren, jag var vekligen i en annan värld...tänkte på helt andra saker. Traktorn fick stanna alldeles vid mina fötter innan jag såg den gula faran framför mig. Jag steg genant åt sidan och kände mig dum som missat den. Det har varit en lite halvjobbigt natt och det rann nog en och en annan tår nedför kinden. Tankeverksamheten gick på högvarv och jag kände mig inte så bekväm i mina känslor. Det känns skönt att ventilera sig ibland men å andra sidan vill jag inte skriva för mkt på en så offentlig plats som det här:S. I korthet -framtiden och beslut. Ska man handla på instinkt?

Tack för dina råd och att du lyssna idag <3 


Arrived

Nu har min tisha kommit från Tradera:) Yeeeaj! Men jag hittar inte min kamera så jag visar tradera bilden istället.
Den är sitter tajtare på dockan än vad den gör på mig:) Iof blev det en storlek M. Me like:D

Utmaning

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Anna
2. Ett ord på 4 bokstäver? Atom
3. Flicknamn? Anneli
4. Pojknamn? Anders
5. Yrke? Arkitekt
6. Färg? Askgrå
7. Klädesplagg? Armbandsur :P
8. Mat? Anka
9. Sak i badrummet? Aceton
10. Plats/stad? Antalya
11. Orsak att vara sen? Alkoholpåverkning?
12. Något man skriker? Aaaaah!!
13. Film? Anchorman
14. Något man dricker? Alkohol
15. Band? Aerosmith
16. Djur? Antilop
17. Gatunamn? Arnäsvägen
18. Bil? Aston Martin
19. Sång? Always - Bon Jovi
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Aerobics



Utmaning går till Katarina, Karin och Sofia och andra som vill göra den:) Jag fick den av Skarran:)

Lunch

Nu sitter jag och lunch lax:) Mums! Jag har fått ont i mina fötter efter allt springande på jobbet ( inte mer än vanligt) men jag har verkligen inga bra arbetsskor. Inte dom jag har idag iaf, inga ordentliga sulor på dem.  Efter jag slutat jobba idag tänkte jag promenara till Friskis och Svettis och kolla in anläggningen där. Ska evt ( mest troligt) börja träna där:)



Detta linne vill jag ha:O! Hittade den på Asos för ett tag sedan, men nu kan jag inte hitta den alls:(!

Om jag kunde drömma..

"Om jag kunde drömma så skulle jag drömma om dig.
Och det skämms jag inte för!"

Godnatt igen...

Nu ska jag lägg mig...igen...jag vet inte hur många timmar jag spenderat i sängen idag...allför många:P


Känner mig inte i så toppform. Lite mer sömn och arbetsdag imorn. Yeeaj!

Sov gott!

Fan somnade!

Jag har suttit på tradera och bjudit på lite aktioner idag....MEN så kommer jag på den briljanta ideen att lägga mig i sängen och läsa bok. Det dröjer inte länge förän jag sluter mina ögon och hamnar långt borta. Jag vaknar nu och minns att aktionen skulle avslutas vid 17 nånting. BRA ANNA! Jag är bombsäker på att jag tappat den. Till min förvåning ser jag att jag vann:O Det var ju kul. Jag ska visa er sedan vad det var, när den kommit hem till mig det vill säga:) Kan säga som så att det inte är nån klänning iaf. Jag brukar ju ha en tendes att shoppa loss sådanna på tradera:P

Nu sitter jag och mumsar på en knäck och lyssnar på Unforgiven II, Farmor hade slut på karra så jag fick lite julgodis istället:P Jag funderar om man ska se nån film och lägga sig under täcket igen. Mysa.

Vart tog du vägen? Vart tog jag vägen själv?


Todays Music

 
KORN - TWISTED TRANSISTOR

SIXX: A.M. - ACCIDENTS CAN HAPPEN
 
MARION RAVEN - BREAK YOU ( Hittar tyvärr inte musikvideon)

 
KELLY CLARKSON - MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU

IN FLAMES - DIAL 595 ESCAPE

Hittade föresten av en slump nu denna bild:) EFTER att jag gjorde musikinlägget:)


För er som inte vet vem han är borde skämmas!! Tjejen är iaf Marion Raven.

Bloggsöndag

Som sagt , fre - lör -sön, helgen är snart förbi och en ny arbetsvecka närmar sig. Jag sov till 12 idag sen ringer mobilen. Karin, som vanligt;D! Hon tänker säkert samma sak när jag ringer henne:P! Vi uppdaterade varandra på vad som hänt de timmar vi var ifrån varandra...vilket måsta varit från ca 22 igår tills hon ringde nu idag:P Haha!



Gårdagen gick mest ut på att nyktra till för min del som legat i nån form av fyllekoma i grottan från fredagnatt/norgon till lördagdag. Jag nämnde inte det i förra inlägget...MEN...när jag väl hittat ut från caven ut i solljuset så väntade jag på ride från Karin och Kat. Vi skulle nämligen ut i skidspåret idag, tur att man var i form:D!! Jag ringer hem och sätter alla i jobb, Karin och Kat var nämligen tvugen att vara tillbaks i stan vid 15. Då deras föräldrar skulle ha bilen. Så ju fortare jag va klar för spåret desto bättre. Ingen aning om vart jag hade all utrustning - men när jag kommer hem har dom hemma redan plockat fram pjäxern och skidern...maten var bara att värma upp. Jag hade inger större koll på vad jag skulle ha för kläder på mig heller...fick kommenterar som "det där kan du inte ha på dig...det kommer bli för varmt....och inte den mössan...inte dom vantarna...ska du verkligen ha dom byxorna?" Sen tyckte farsan att jag kunde ta bilen till Backsjö och ställa mig på skidparkeringen som är där borta. Den ideen avverkade Karin väldigt snabbt "Hon sätter sig inte i nån bil och kör idag!!" Nä jag var inte kapabel till att köra alls...frågan var om jag ens var kunde stå på skiderna?!










När jag väl fått mig mig mat och på med kläderna så var det bara att ställa sig på skidern och dra ut i skogen. Huggsjöstugan var målet

.
Let´s go!


Observera gubben i bilden...


Hur som helst så ligger han i backen där nere nu för dom som inte ser det:P
Farligt att åka skider!


BakisAnna åker i fel fil!!


Katarina on the right track!


Fin vy:)




Karin som var i täten ( hela tiden) fick vänta in hon som var sist (jag) och Katarina som sympatiåkte med mig där bak;D!
Vi tyckte iaf att det var viktigt att "hålla avståndet"
Kroken i sikte!! Vi närmar oss.



In i skogen igen






ÄNTLIGEN FRAMME:D!


We made it!


Där fikar vi:) Jag dricker tonvis med vatten!!




På väg hem


:)


Vad tittar vi på tro?


Skrattar:D


MÅÅÅÅL!

Tvillingarna begav sig till stan för att plocka upp sin mamma. Jag gick in drack ännu mer vatten och åt 2 rostade bröd med ost och räkröra. Kände mig fortfarande instabil och det fanns bara en sak att göra. SOVA:) På kvällen var det party hos Viktor...jag kunde inte få i mig nåt som hade med öl, vin lr alkohol att göra utan att må dåligt. Så det blev en nykter kväll. Jag drog in till city efter 20 och träffa upp Karin hemma hos henne. Sen tog vi bilen och for till Viktor:) Kameran användes inte så flitigt denna kväll - så ni får nöja er med dessa pics!




Erik B var där:)


Viktor och Stefan:)


Fyllot Anna  - nykter




Martin och Erik:)



The boxes som Karin vart nyfiken på


Erik bjöd Karin på öl


Denna bild får avsluta kvällen hos Viktor!!

Later on drog vi alla på krogen, Harrys, utom Karin då:P Vi var ute i tid och när jag kom var det ingen kö alls:O:O! De senaste ggr jag varit där har snittväntetiden varit 1 h!! En annan positiv överraskning var att dom skaffat kortautomat i garderoben så man slipper ha lösa pengar med sig. Väl på krogen mötte vi upp Patrik Ödling mfl! Dansade, snacka och dansa lite till:D Träffade annat roligt folk ute också! Kvällen hade varit rätt lugn i sig och jag ångrade inte mitt nyktra tillstånd. Sen när det var närmare 45 minuter kvar innan stängning så drog jag och Patrik för att köpa pizza.


Next stop- Patriks lägga! Vi snacka ett bra tag och tittade på en Western:D! Haha! Innan jag åkte hem stannade jag till i Caven för att kolla vad det var för folk där. Det var rätt mkt folk där och jag kände inte igen många förutom André, Oskar, Nikko, Nellan, Linnea, Danny, Affe och nån till. Så jag beslöt mig för att fara hem. Tack och lov att jag inte hade min dunderfylla denna kvällen.  

Idag söndag har jag inte gjort annat än sova, äta och blogga. Tänkte gå ut och röra på mig men vädret ute är inte så lockande. Jag tror jag lägger mig i sängen och fortsätter läsa "Om jag kunde drömma"

Vad har ni gjort i helgen då?


Mår som hon förtjänar...



Party i caven igår, förfest till festen idag kanske man kan säga:P Andre har 20 års fest där idag nämligen.
Ja vad kan jag säga om gårdagen? Jag stupade och mådde fan, spydde. Vaknade upp nedbäddad i en soffa runt halv 12 idag. Får väl ta och göra ett publikt ursäktande och tack till Nellan:)! Som var gullig att ta hand om fyllot Anna.

Nu ska jag göra mig klar och åka till stan. Party hos Viktor ikväll!

Caven ikväll

Ikväll ser det ut att bli caven, Huuhka är in town och vi ska dit. Karin är i valet och kvalet och sitter just nu i Brösta och funderar ut vad bästa vallan är till hennes skidor:D Jippe;D! Hoppas ni väljer rätt! MEN hon ska med sen iaf...vare sig hon vill eller inte:D!


Shoes to wear? Skulle vi ut sen lr? Olearys?


Torsdag

Nu sitter jag på min lunch och äter....ja gissa vad...lasange igen:D! Mkt ost, kryddor, köttfärssås, vitlök...ja ni kan ju bara tänka er! MMM! Min sallad är slut också:) Dagen har gått väldigt långsamt och lugnt....men vad händer när Ingo går på lunch?! Då rasar det in folk!! Varför?! Kan inte inte tima in det när han är tillbaka? Men som tur var så hände det i slutet på hans lunch så han hann komma tillbaka och hjälpa till:)

Ikväll så ska jag på Subway och käka med Karin och Gunnar. Sen blire bio:D UTAN Karin att tillägga!! Jag undrar hur jag ska ta mig härifrån? Är utan bil! Hur man nu kan vara det om man jobbar på en bilfirma:P PIK PIK GUNNAR! Mannen du kommer väl och hämtar mig;)!!

Jag måste få slänga in en grattishälsning här också till André Hägglund som fyller 20 år idag! Grattis Grattis!

Yell at me, I want to Be your light that shines




I once read a poem
Held my breath
But that moment's gone
First time I felt, life somewhat hurts
I need an option, a reason, and some hope

Lasange!

Sån otroligt god lunch jag har ätit nu, lasange och vitkålssallad!! Jag måste bara ha den till matlåda imorn också:D! Vad gör folket idag då? Jag jobbar till 17 sen får jag se vad som händer:) Imorn så ska jag på bio med Gunnar:D Det ska bli fun! Vi ska se Män som hatar kvinnor...och KARIN får inte följa med!!!!! Nä du är inte ens bjuden fröken...jag tänker inte ens fråga (igen) Haha eftersom vi fråga om hon ville gå på bio med oss i måndags...sen så bangar Gunnar och jag på måndagen eftersom vi skulle upp tidigt och jobba:P Karin däremot är helpå och gå på bio ändå....MED MICKE!!Hahaha:D DET SKA JAG KOMMA IHÅG;)! Nämen skämt och sido:) Jag är så himla glömsk vad gäller när jag går på lunch så numera sätter jag igång timern när jag går från verkstan. På så sätt vet jag ju när mina minuter är slut:) Bra va!? 27 minuter har jag haft nu:O! Inte mer! Sweet! När jag kommer hem tänkte jag lägga upp lite Cavenbilder från förra veckans party!

Lunch

Innan jag skulle på lunchen idag så ringer Karin, uppriven och panikslagen i rösten men ändå på ett glatt sätt. Hon var på väg hem för att hämta nå papper och äta. Vilket hon inte hade tid med egentligen alls. Hon skulle hinna upp på Operationen igen på sjukhuset innan 14 sen före det skulle hon ha utvärdering av praktiken. Schemat var tajt så jag skyndar mig till Foooorden och drar ned till Fabriksgatan. Där finner jag Karin trycka i sig spenat! Hahaha det låter värre än var det var...hon åt lunch lite stressat bara:) Snart så bär vi oss av upp till sjukhuset...men hon får köra. Som folk vet så älskar jag stressiga situationer, speciellt när något jag gör påverkar någon annan...så hon fick köra. På så sätt slapp mina handlingar påverka om vi blev sen:P Karin berättade om hur glad och lycklig hon var att få praktisera på narkosen!! Nästa vecka skulle det bli operation. Jag blir så glad att se henne så glad:D <3! Jag vet ju själv hur svårt det är att komma på vad man vill jobba med! Och att hon nu verkar hitta sin nicsh ...makes me smile! Men nu ska jag skynda tillbaka verkstan! Jag minns inte när jag tog lunch:S

Party igår!

Jag vill ha bilderna! Karin:D! Haha typisk! Men nu har jag fått några iaf på msn:) Jag bjuder på dem så länge, annars så har Karin lagt upp några på hennes Facebook:)


Baileysintag!

Me and Söt Linda

Me and love

Jag ser ut som en bjässe i knät på Westerlund haha:D

 456

Huuhka - mannen myten legenden in town!!!

Sofia ser allmänt clever ut :P


Vad är detta för wierd bild?! Haha. Nu så äre Huuhka och jag på väg till Harrys iaf. Mentalt förbereder man sig på kön!

I kön möter jag upp Hunk 1 - Stefan:D

och Hunk 2 - Peder:D med deras ekipage

my workingmates för dem som inte vet:)

Kötid in tlil Harrys var väl cirka 1h lite mer. Men vi höll igång med allsång och Huuhka drog vitsar så vill höll oss varma! Sen vare bara att shaka lös på dansgolvet! GREAT!

The bird is the WORD!!


RSS 2.0