Thailand

Som de flesta redan vet så har jag åkt till Thailand över jul och nyår. 3 veckor ungefär. Så jävla skönt! Inget är egentligen planerat förutom Bangkok de sista dagarna.

Just nu bor på en lite mer avlägsen ö Koh Ngai. Ett riktigt paradis. Har inte haft skor på mig på flera dagar. Inte heller sett trafik eller vägar. Ska vi nånstans går vi på stranden eller tar båten.

Klockan är nu 16.40 här och man börjar känna att de är dags för en nap:) temperaturen är kring 30 och det är ljumma varma vindar och varmt i vattnet.

Uppdateringar kommer vara få. Har inte med mig telefonen så mkt när vi är på äventyr:) hoppas ni har det bra där hemma i vintervärlden!


vax

Nedrans mensvärk dessutom. Jag måste köpa ett lager med pronaxen, säljs det bara på apoteket? No luck på Kvantum iaf. Ska värma på rispåsen så man får lägga den på magen, brukar lindra lite iaf. Var till barnmorskan för några veckor och hon tyckte det var konstigt att inte p-pillren hjälpte något mot det. Min kollega sa iaf att hon hade en jäkla smärta fram tills hon födde sitt första barn. Så kanske får stå ut tills dess? Inte för att jag är gravid. Besök hos barnmorska och tal om barn, men nej! Haha:)
 
Emelie och jag har för övrigt att annat smärtsamt besök att se framemot på tisdag, vi har bokat tid för vaxning!! Gosh! Vaxning på lite olika ställen. Så atte....Dessutom måste man ju spara också...väldigt trevligt. Tur att det är vinterhalvår nu och man går ju inte runt i shorts och linnen så mkt, för att inte tala om bikinin:P
 
Som ni hör har jag lite planer på G;) Tiden har gått så himla fort. Kan inte förstå att det redan är december! Har väntat ett halvår på det här. Well jag ska återgå till min lilla stress och planering nu! Sen fixa mig för kvällens festligheter:D Whoop whoop!
 

andas

Men herrgud, kan jag lugna ned mig, stressar sönder. Har så mkt att fixa i veckan. Saker jag trott jag fixat och bokat....tydligen inte. Och saker jag bokat har jag inte ritkigt bokat rätt!! Jag tror jag får nått fel. Lyssnar på julmusik och det stressar upp mig mer. Nu blir det skrikhårdrock ett tag. Andas....andas!!

nelly

Skönt med lördag, tänkte bege mig ut i snön och skogen och leta en julgran! Men smart som man är så duschade jag nyss. Känns så drygt att gå ut i kylan och klä på sig vinterjacka + täckbyxor och skoterstövla och vandra i skogen. Då gett jag ju duscha igen. Tror jag ordnar med kläder och tvätt istället.
 
Btw kan Nelly ta sig så långt i brasan det bara går, på måndag är det 3 veckor sen jag beställde mina kläder. Tror ni dom har kommit?! NEJ!! 1-3 arbetsdagar i leverans. Jo tjena. Har skrivit några mindre trevliga mail och det verkar som min beställning fortfarande är under behandling. Som jag sa till dem också, det finns andra sidor på nätet man kan handla kläder på. Fick iaf 100:- tillgodo som plåster på såren. Vilket innebär att jag måste handla hos dem igen. Just nu är jag bara bitter och besviken över dem. Kommer förmodligen inte hinna få dem innan helgen ändå, så då kvittar det. Om ni inte kan hålla det ni lovar så lova inget då!! Fick inget mail ingenting av dom heller...utan jag fick själv kontakta dem och fråga var min beställning tagit vägen. 2 ggr! Och fortfarnde inget paket.

Stress

Stress stress. Telefonen gör mig stressad, datorn, TVn! Jobbet gör mig stressad. Snart snart avkoppling! Can't wait!


Tack

Tur att IMDB förstår sig på det här.


RSS 2.0