På väg mot nattens nirvana

Gör mig klar för kvällens middag på Olles med kompisarna:) Är så jävulskt hungrig nu redan. Tror nästan jag måste ta ett litet powermål. För jag kommer inte klara mig fram till halv 8:O Sen kommer det ta ett tag innan maten serveras också. Hoppas på att nån offrar sig att skära upp min mat hehe:P Gick ju inte så bra sist! Lääängtar! Och Huuhka din lilla slut, hoppas du kommer;D 456!






Hade så bra ikväll:) Här är den nya vita spetskavajen btw:)


Hey you Dr!

Jag sitter knappt vid datan nu på dagarna, därför jag uppdaterar så sällan. Sry, jag vet att folk vill se bilder från midsommar, båtturen och Egypten? Hehe känner nu efter jag är:P

Hur som helst så har jag varit hos läkaren idag! ÄNTLIGEN!! Åkte dit vid 9 tiden för att röntgas och sen skulle jag till överläkaren. Vi snackade ett bra tag och han tror att jag måste opereras igen. Eller det där lät kanske lite fel...inte så jag ska opereras om. Men framöver måste vi nog ta bort lite skrot som jag har i armen. Fy fan, blev i vanlig ordning tårögd. Vill bli cuttad nå mer. Sen kommer min rörlighet i armen gå ned på 0 igen efter den operationen. Tillbaks till ruta 1, känns mindre kul. Men det är ju inne i framtiden. Jag fick med mig massa röntgenbilder hem på hur det såg ut när jag brutit den och efter operationen. "Att he i familjealbumet" sa läkaren:) Får ha kvar gipset, men kommer använda det mest om man är ute bland folk lr om det är risk att jag ramlar:P Får fortfarande inte belasta armen, inte heller under träning. Ska tillbaka till sjukgymnasten 2aug och då kanske vi lägger till lite vikter. Armen är för övrigt inte fager, är skev, benig och undernärd och hårig?! Ja Karin, Katarina och Ana fick sig ett rejält skratt när dom såg det:/ Jäkla skit. Men men nån dag kanske den är fit for fight igen.


Vi gick igenom allt jag har i armen, ser inte framemot att ta bort det:S Fast allt skulle inte opereas ut..bara en del. Men ändå:(


Remiss till sjukgymnasten. Visst förstår man mkt av vad läkarn skrivit:P Både det dataskriva och handskriva hehe:)

...



Vi tänker på dig :( <3!


...

Mot oändligheten och vidare:)

Hallå träningsvärk

Sämst på uppdatering idag också, har så mkt att skriva ikapp men ingen tid. Eller jag sitter inte så ofta vid datorn numera. Hela denna dag har jag umgåtts med Karin och vi har vandrat genom Skule Nationalpark:D Lovely. Men jag har redan åkt på träningsvärk:P Karin är sugen på att klättra i Skuleberget också, men det finns inte en chans att jag ger mig på ett sådant äventyr. Min arm var nog slut på efter skogspromenaden idag. Och en klättring kan jag inte göra alls då min arm inte ens går att böja ut. Men jag kan heja på dig Karin från parkeringen;) Vi tog hur mkt bilder som helst i skogen, kamerafreaks som vi är. Tyvärr han jag inte ladda över Karins kort på datorn min. Får bli en annan dag. För nu över korten från min kamera ( pappas) till den stationära datorn och det står att det är en 30 minuter kvar. Urk. Bjuder på denna som jag redan laddat upp på FB så länge:)


Gonatt

Aoch vad det kliar på mina ben, på midsommar drog jag på mig en hel del bett. Räknade idag till 26 st, och då är det från knäna ned till fötterna. Ser ut som en prickig korv:( Kan inte sluta klia heller. "Bara en sista gång" yeah right. Nu ska jag sova, är helt slut på. Frugan åkte just hem, vi såg på SATC filmen ikväll, haha många skratt:) Samantha är helt klart bäst. Hoppas Karin ringer och väcker mig imorn, vi ska försöka ta oss ut på en liten skogstur, jag behöver luftas;) Ska ta bort gipset på onsdag, fick en kallelse i veckan nu. Blandade känslor att ta bort den, är en väldigt trygghet att ha den på. Då det gör förbannat ont så fort jag stöter i något när jag är utan den. Har på känn att jag bli mer handikappad när den åker bort. Armen ser rätt fuckad ut nu, benig, tanig och jag känner metallen i mig. Ska dock bli skönt att bli röntgad...hoppas allt är bra där inne.



Nu blire sova! Har en hel del att skriva om familjens lilla tripp, midsommar m.m:) Och mina nya inköp. Har köpt ett par skor som  jag älskar, med comfort denna gång;) Nu ska bara Shinedown spela klart. Call me, 45 och simple man <33 Godnatt allesammans.

Oh, don't you worry
You'll find yourself
Follow your heart
And nothing else
And you can do this, oh baby, if you try
All that I want from you my son, is to be satisfied





Marhaba Beach

Sommaren 2006 åkte Monika och jag iväg i nästan en månad på semester. Första anhalten var Polen, minns inte riktigt hur länge vi var där. Efter Polen hamnar vi i Afrika, närmare bestämt Tunisien. Inge kamelturer och vilse i öknen. Utan bara 2 långa sköna veckors semester. Vädret på topp, varmt, kristall blått vatten och en lång beach. Så här har vi lite tropiska bilder att njuta av. Tog forever att ladda upp dem, så jag ids inte skriva så mkt till text. 


på väg till poolerna



stranden låg alldeles vid hotellet, lovely

Monika tog med sig lite läsvänliga böcker. Semester *host host* ;)

Vita stränder, turkost vatten och en klarblå himmel <3

Var ju inte direkt det lättaste att få en plats på stranden dock. Jag var nere vid 06 en av dagarna....fullt hela vägen upp till hotellet. Sjukt! Vad vi senare fick veta ( lr var det en av våra teorier:P) var att ryssarna peja strandpojkarna att lägga ut handdukar och paxa solstolarna.

Blek och redo för att bli brun

Boullespelarna

Minns inte riktigt hur det gick för oss? Visst var vi duktiga?

Jag solar enbart mina ben? För att? Haha crazy chick.

Fått lite röd färg på kinderna



Haha denna beachkille var med på ett hörn på många kort:)

Vi träffade en jättegullig tjej som heter Nadine när vi var där nere:)




Skål!! Kan det vara en GT:P? Du hade iaf ett tycke för det förut:P




Hon umgicks med oss en del del:)

Haha jag yck det ser ut som jag pumpat in nåt undet linnet på denna bild. Yes! African silikon kanske:P Men inte det. "It´s the pattern of the pants" som en viss Ron Burgundy skulle sagt;)


Tuff tuff tåg genom Sousse


Vääääldigt populärt...smockfullt :P







Matbuffen var helt underbar! Undra om jag bodde vid omeletterna...kom du ihåg Monika? Jag åt ju omelett fler ggr om dan. Haha. "Anna tror du det är bra att äta så mkt ägg varje dag hmm?"



I Medinan

Underhållning på scenen, Monika and the sworddude!



Beachparty



En ny dag på stranden

Vi var inte så mkt vid poolområdet va?









Brunbrända brudar

Haha



Grabbarna höll igång



Fräsh tjej hehe



 
Pingpong






Monika strax innan Miss Marhaba Beach contest!






Min lilla franska kompis:) Vi kunde inte direkt prata med varandra så att nån av oss förstod, men vi blev "kompisaqr" ändå:)

Mina tjusiga tjejer! Och nej jag var inte med:P Inget för mig.

De tävlande

Pausunderhållning

Monika visar upp eveningdressen

Swinwuit

Nån nationaldräkt





Underhållning

Många lättklädda tjejer som skakade på allt de hade;)



Diplom



Och ja jag var där också...i publiken;)


Tror det var en tjej från Italien som vann

Middag

Fanns mkt efterrätter att välja bland









UNDERBART! ÄLSKAR UTLANDET!







Taxitur till medinan



Dags för shopping




Fest!



Mr Dj och jag


Unibrown och Monika











Vår vän Tequila




Taxi in mot krogarna






Fun fun!


Nadine satt på solbrännan

Brännan har börja lägga sig på mig med

Dock inte lika mkt som på vår beachbuddy:P



På kvällsunderhållning











Volleybollkillen



Snodde Monikas brills

Haha Monika minns du han i randigt, vilken jävla player han var!!! Det var ett stort hotell och jag tror han nog gjorde sig bekanta med mången flicker under en sommar haha.



Svalkande dopp





Nästan längst upp på stranden, i vanlig ordning. Vi kom ju inte längre ned.  Haha för övrigt så vare ju nå så jävuskt dryga killar nere på beachen som hängde efter oss. Monika och jag sa av nån anledning våra andra namn när dom fråga vilka vi var. Monika blev Anna och jag blev Maria. Gick ju väldigt bra när man skulle kalla Monika för Anna. Och Monika som inte skulle kalla mig Anna. Haha! Fattar inte varför vi sa vad vi hette, spela roll då. Och den där dryga killen som kalla mig för "Mariah Carey" När man hörde det namnet ropas när man var nere i havet då vare bara raka vägen upp på stranden igen. Bra vare iaf att hotellet hade "vakter" på stranden som såg till att det bara var hotellets gäster som var där, inga försäljare lr efterhängsna killar.

Benen fick sig en snygg brun färg.














Haha han var överallt:P





Nadine vart nedbrottad i sanden av honom:P Han hade en liten crush på henne;)















Hela gänget, två svenskar, en tysk och en fransyska:)






Hahahaha jag avlider av skratt. Monika vad hände här?!?!?!

Nadine och jag med volleybollkillen:)





BOOOMBA!!



Dags för utgång







Ojoj!






Some of the partycrew




Yeeeah!








Last beachpic

På väg hem, minns hur vi fjällade som fan på flygplanet. Kroppen gillade inte alls luften där inne. Själv drog man på sig en riktigt förkyldning på vägen hem.


Always on my mind



 I hope that you are allright and that things will work out for the better<3!

Uppdaterar imorn istället

Ids inte skriva nåt längre inlägg nu heller, blir sängen och en lr två tabletter istället. Hoppas på sol imorn också, har sån lust att ligga i en solstol hela dan och steka, lyssna på sommarmusik och njuta av en kall glass! Hoppas!


Trött

Kort inlägg. Jag lever och är tillbaka vid en dator, i Övik. Jag orkar knappt skriva nåt alls. Är så förbannat trött, gårdagagens firande höll i ända fram till småtimmarna. Så nu äre dags för ännu en taktikvila:)


Seize the day



Håller på att lägga över musik till mobilen nu. Insåg att denna låt med Avenged Sevenfold inte var med:O Skämmes! Underbara låt och ännu mer underbara text<3! Min far fyller jämnt iår,60 :O, så familjen har bestämt sig för att inte vara hemma då. Så imorn bär det av söder ut. Kommer därför inte uppdatera så mkt alls i dagarna här. Om ens göra det, vet inte om jag har tillgång till nån data. Kommer nämligen vara till sjöss på väg öster ut:) Fun. Kommer bli en lugn resa för min del, får se hur mkt min arm orkar med. Ska bli skönt att komma bort från allt och ha lite kvalitetstid med familjen. Äta gott och bara ta det lugnt. Läste nåt om nå spa också...skulle inte sitta helt fel. Bara min arm lämnas utanför, vill inte ha nån massage där:P  Take care hemma så hörs vi efter midsommar troligtvis! Kiss and hugs!







I brist på fantasi blev det en vit också:) Ides inte prova nå fler av det som köptes...min arm tyckte inte alls om det. På tal om den...väntar fortfarande på min kallelse till läkaren. Något säger mig att dom glömt mig. Känner fortfarande en väldig oro för att den inte klarar av sina övningar:/ Tänk om det är nåt som inte står rätt till.




Cry me a river


Carro:)

Idag har jag träffat min solstråle Caroline Klaar, vi möttes upp på stan och tog en fika och gick och kollade på kläder:) Det märktes att vi inte setts på ett tag då vi hade hur mkt som helst att catcha upp. Grymt kul att träffa dig igen:D Kvinnan har dessutom varit i NY och rest runt i Kroatien. Avis man blir!! Känns bra att hon är i stan igen iaf:D Bada, grilla och festa i sommar;) Bra att du är i stan nu iaf och inte Umeå! Vi får se till att ta nån glass med Karin nån dag också...när hon är ledig:P




Förra året när vi var på väg ned till Sthlm för att åka på kryssning

Nyduschad



Snyggo

Elevator

I en av barerna på båten

Haha snacka om att vi höll ut länge på dansgolvet!!

Det blev faktiskt några klädköp idag:) En grymt snygg spetskavaj, vit, med världens urringning. Vet dock inte om jag ska behålla den...måste ju ha nån användning av den också. Får gå igenom garderoben och se vad jag kan matcha ihop den med:) Sen blev det 2 basiclinnen/toppar på rean på gina, samt 2 tighta tunikor från bikbok:) Får se om jag ids visa dem sen, känns så bökigt att ta kort på dem och lägga upp dem:P Älskar en av dem, leopardmönstrad. Har för övrigt en annan nyförskaffad läckerhet i leopardmönster. Visar den sen:)

Everything will be okay



I wake up every morning
Jonesing for her love
The girl with golden eyes
I won't have to wait long
'Til she buries me with roses
'Cause she's always by my side

Everything will be okay
Everything will be alright
If I can get away from her
And save my worthless life.


What a shame



Från att ha varit arg och på grymt dåligt humör har det nu tvärskiftat åt andra hållet. Önska jag vore glad. Vill så gärna skriva om allt jag känner och vad som hänt. Men det stannar i den lilla handskriva dagboken istället. Ont i ögonen, orolig och ont i hjärtat.


Explode

Dagen är redan förstörd, är på så fruktansvärt grinigt och elakt humör. På allt och alla dessutom, vissa i synnerhet.  Är så less på denna cirkus nu ( fler än en också att tillägga), grymt less. Att den hela tiden följer efter en, trodde jag skulle fått avstånd till det hela vid det här laget. Vilket jag har, till viss del. Men när det ska förfölja en, explodera i ens ansiktet var och varannan vecka. Jag brukar varnligtvis heller inte vara den som tappar kontrollen och får ett ubrott, men igår var det så jävla nära och idag kokar jag bara. Bägaren har varit nära att rinna över flera gånger och av olika personer. Ska sluta engagera mig så jävla mkt. Anders Friden skriker ur högtalarna...

You take a knife and carve it in
Want to see your faults
As a part of your pretty skin
Everyone has a tragedy
I want you to wear yours in pain

 



Hade ingen passande bild på Friden så det fick bli legenden himself James Hetfield



Burn in eternal hellfire

Spotifydioterna!! Dom saknar Reroute to remain och Clayman albumen av In Flames. Jag som hade gjort en så grym playlist, men nu är jag så irriterad på att inte bli complete. Det är ju inte svårare än jag her på Winampen och spelar albumen där då jag redan har alla på datan. Men ändå! Är inte Clayman med är det bara att skrota den här listan. Avlid.

Brinn

Slow, I go
When the wait seems to be over
All that I know
Is that my life has become such a wait for you

Follow your instinct
It usually takes you home...

Slow, I go 
And the wait seems to be over
All that I know
Is that my life has become such a wait for you
Slow I go and the wait seems to be over
All that I know is that my life has become such a wait for
You...





En av mina absolut favoritlåtar med In Flames, så grymt känsloladdad låt för mig detta är. Jag kokar när jag lyssnar på den, arg och förbannad blir jag. Och det känns bra, jävulskt bra. För just nu vill jag inte känna nåt annat.


Hos farmor

Är hos farmor och ser på bröllopsfesten på ettan:) Farmor är grym på namn och kungligheter, självklart vill hon att bånbåna ska kunna lika mkt:P Jag har några monariker att gå igenom med andra ord. Back to the royalities!





haha 4 tv apparater är igång i huset, varav alla visar sändningen från bröllopet. Det roliga är att vid hälften av dem är det inga som tittar på tvn.


Todays Lyrics

Spit me out
I'm glad I don't belong
Save me the speech ,I know
You'll be forgotten and gone

It burns, it rips, it hurts
They make you belive your turn
The chance of a lifetime,
How does it feel to be alive?


Sleep tight partypeople


Fotograf Marcus G

Nu har jag suttit länge nog vid den här dumburken länge, less, ledsen, trött, ont,  borde väl egentligen bytt playlist. Shinedown. Går på badsadmusic. Kanske ska byta till nåt lite gladare innan man går i sängs. Men av nån anledning vill jag inte det. Men jag tror jag måste lyssna på Ulf Lundell också, Oh la la! Den får en alltid på bra humör. Ikväll har jag bara legat i soffan och tittat på fotboll, ätit chips och dipp (YUMMY) druckit nån kall öl och cider. Fotbollen vill jag inte ens tala om, grymt dålig match, fattar inte hur så många toppspelare som England har kan spela som ett gäng yra handikappade höns. Vi talar inte mer om det. Har lekt lite med nå kort på datan, måste skaffa Photoshop igen. Har bara nå amatörprogram nu, min nya favortieffekt är iaf att lägga in grumlighet på bilderna och en viss glow:)



Sad mood:/


England - Algeriet

Fotboll!!! Ska inta soffan och ta en kall en! Är så törstig! Ha en bra kväll!


All we need



Mäkta irriterad jag är på denna oroskänsla, klump jag har haft i magen ett tag nu. Känns som jag har ett ton som tynger mina axlar. Kan inte sätta fingret på vad det är riktigt. Beslut och åter beslut. Varför ska man tänka efter så mkt för, kan man inte bara handla och därefter tare som det blir. Önska ibland man vore mer impulsiv och agerade mer. Jag vägrar att vakna upp om 10 år och ångra massa saker. Vägrar. Saker man ville göra men var för feg för att prova på. Önska man vore mer samlad, mer fokuserad, vad vill jag? Wake up and do something!










...

Hittade ett inlägg som jag skrev för ett år sen, Sthlm - Roma 2009? Av nån anledning blev den publicerad nu? Konstigt. Eller föresten, höll på att städa bland kategorierna häromdan. Gjorde en ny en som heter "Mina resor" så jag flyttade över allt från Romamappen. Så förmodligen kom det opublicerade inlägget fram då och publicerades nu när jag sparade om den. Den får vara kvar. Men som sagt gammalt inlägg


Raindrops keep falling on my head

Vad äre frågan om? Inte vill man sånt här regn och ruskväder! Fy vad tråkigt. Känns inte direkt som sommaren är här än. Det har varit några varma dagar i maj men thats it. Tur att man fick sig en solsemseter där i april:) Grymt skönt, what reminds me...jag har inte lagt upp nå bilder alls från den. Det är så tråkigt att blogg.se är en värdelös sida när det kommer till att ladda upp bilder. Man måste ladda upp en bild i taget och känns som en evighet innan man valt ut bilderna och sen laddat upp dem. Undra hur länge jag suttit med Tunisieninlägget?  1-2h iaf och då äre bara bilder som lagts dit. Ännu icke publicerat än dock. Sitter just och tittat ut genom fönstret...vad ska man hitta på? Boooring. Spelkväll kanske. Slipper ju iaf kupera korten;) Haha. Vad ska ni göra?


Iiiih!

Alldeles nyss fick jag ett spännande samtal av en viss person. Inga namn nämnda:) Hur som helst fick jag goda nyheter och har nu ett litet projekt på gång...lr rättare sagt två projekt ( den andra måste dock utredas lite mer;))!! Får se vad som bli av det hela. Båda kommer isf ske i höst. Känner nu en klump i magen, nervös, glad, upprymd! Iiiiih!


Hennes fotsteg försvann i en vind



Här kommer kung av sand
här kommer kungen av ingenting alls


Sthlm-Roma Maj 2009


Laddad för att åka ned till Sthlm och träffa Emelie!!



Jag fick ride till Sthlm av pappas arbetskamrat Sören och hans fru:) Dom körde mig ända fram till tunnelabanan. Vägrade låta mig betala nåt för resan och höll i princip också på att betala för min tunnelbanaresa. Biljetten jag hade med ner hade tydligen gått ut. Men jag skickade ett sms och det löste sig:) Dessutom fick jag en trisslott av Sören som jag vann på 25:-. Så min resa från Övik till Sthlm.Farsta gick på 5:- Inte så farligt tycker jag;)












Vi sitter i Kungsträdgården och slappar :)






Jag mår illa

Illa, jag mår illa, då två finska systrar inte kan stån stilla.
När jag ser Orup upp i Mercan fria, till Sofia, mår jag riktigt illa,
jag mår illa, när Lotta Engberg stå i raffset vid sin villa,
och om jag ser Körberg överlägset jäsa, med pudrad näsa,
mår jag riktigt illa, jag mår illa, när Arja Sarja visar upp sin franska frilla,
och när sen Henning Penning gör schlagerdebut,
då går min gräns för vad jag pallar me då lägger jag en pizza och går ut.




Detta är nog den låt som var min första riktiga favorit, som jag kan minnas iaf! Undra hur gammal jag kan varit...5-6 år kanske? Minns när vi satt och lunch och denna låt gick igång på radion! Självklart skulle volymen höjas och det skulle dansas! Nostalgi, har lyssnat en massa på Uggla idag. Härliga låtar och texter!


Tunisia



Efter att lagt upp bilder från Monikas och min resa till Bulgarien blev jag sugen på att gå igenom Polen och Tunisienbilderna och göra ett inlägg också. Minns du när vi åkte ifrån Sousse, besvikna på våra brännor. Flagnade på planet hem. Haha men lite färg hade vi ju fått iaf;)


Daniels Studentfirande


























Rättelse

Jag bangade på fisketuren, låg och läste Harry istället på bryggan. Solen kunde dock inte bestämma sig om den skulle vara i moln eller inte. Till slut satte jag mig i stugan och fortsatte läsa. Fällde nån tår för Snape också, har ju gillat han igenom alla böckerna. Jag fattar alltid tycke för the bad guys. Samma med Sylar i Heroes. Nu är jag inne på de sista kapiteln dock, surt! Filmen, del 1 har premiär i november om jag inte minns fel och del 2 sommaren 2011.


mot stugan

Hör och häpna, brosan vill ha med MIG på en fisketur! Minns han inte hur det var sist lr:O? Bikinin är på också:) Kanske blir ett dopp;) Minus min arm då;)


Sommar






Onsdag

Ska försöka slänga mig i duschen tänkte jag och övertala nån att tvätta mitt hår:) Det är alltid lika populärt. Vill ta mig till jobbet och hälsa på grabbarna också, saknar dom!! Men nu är jag carless så det blir lite svårt idag. Jag har faktiskt inte kört manuellt växlad bil sen olyckan, men det gör jag väl snart igen. Solen skiner ute nu, vilket den inte gjort på flera dar känns det som. Därför är det nästan straffbart att sitta inne vid daton. Jag och Harry ska ut på altanen:) Jag har ju snart läst ut den:(


Godnatt

Ikväll har jag hängt med frugan. Umgåtts, snacka, färgat håret, ätit onyttigt och sett på film. Jag har ju kommit in i min Harry Potter period igen. Brukar bli en gång om året tror jag. Ikväll var jag bara tvungen att fara iväg och köpa halvblodprinsen. Abstinens:P. Nu är Karin hemkörd och sängen väntar samt min lilla bok, 7:e sista. Och jo jag har läst den förut, men som tur är glömt bort mkt;) Så känns nästan som att läsa den för första gången igen:)
Sov gott



Sov gott love! Vi hörs imorn, i vanlig ordning;)

AWESOME

Bilder från i lördags, hade grymt roligt även om jag och armen tog det lilla lugna emellanvarven. Träffade mkt roligt folk, bra musik och en klockren kväll! Sweet!


Syster har varit snäll och tvättat mitt hår, hjälp mig få på mig kläderna. Mot Patrik



Grabbarna hade redan tagit plats. Ogge och Högberg


Daniel var där

Stefan, lika speedad som vanligt! Haha!


Dags för lite frisk luft i form av cigaretter och cigarr? Inget för mig.








Frugan kom såklart! Vi kan ju inte vara ifrån varandra;)


Skolflickan...:)


och här Butterkakan;) I väntan på Robert, vi ska vidare mot Varvet på party!


Jag loosade min vita skjorta då Patriks lägenhet höll på att kväva oss i värmebölja!





Meeh why the long face?:P







´Bilen var redan full så resten av gänget fick vänta.


Stefan lekte med Troja. Man undra vem som var gladast för det...han eller vovven:P







Karin var också väldigt förtjust i Troja och stojjade med henne ett bra tag:)



Min co-crippling Maria;)



Stekarn Niklas;D

Did I tell you that I love you:D?

Happy partypeople











"Handen på höften som i alla tider och
som alltid vill jag ha dej."




We no speak Americano

Vi hade riktigt kul:D

Dancefloor yeah!



Butterkakan släpper lös;) Haha!

Oh la la






Great evening <33 Mer sådanna här sommarkvällar!



Who?

Hos Sara i lördags

" He på den där låten...handen på höften...vad heter den. Karin?!" frågar jag glatt
"Jaa spela den...med Tomas Ledin?" svarar hon frågande
"Jaa precis....Patrik he på Tomas Ledin och handen på höften låten!!!" ropar jag högt
"TOMAS LEDIN?!?! Det är ju för fan Ulf Lundell :D och Oh la la jag vill ha dig"!!! svarar han lite förlolämat:P

Såklart vi visste det, eller hur Karin;)



Handen på höften som i alla tider och
som alltid vill jag ha dej.

Handen på höften och håret som en
flagga på ditt kvinnoskepp.
Jag vill ha dej!
Får jag komma ombord, jag måste närmare,
det här rummet är som oceanen.
Det där tunna tyget över höfterna.
Jag måste ut och hämta luft på altanen,
och jag sa:

Oh la la Jag vill ha dej!!!

Blir så glad när jag hör denna låt, sommar!!


error

vad äre för fel på bloggen? Kan inte ladda upp bilder och jag kommer inte in på min adress heller. Står bara 504 gateway time-out! Brinn!

Tisdag

Idag fick jag brev från försäkringskassan, mer papper som ska fyllas i. Tur att jag är så väldans förtjust i att fylla i enketer. Speciellt när man ska fylla i saker som man inte har koll på, tex "uppgifter om lön och arbetande timmar vid varierande arbetstid" hmm jag ska nog ta ett snack med Anna om detta. Hon måste liks skriva under pappren också. Nä nu ska Harry och jag gå ut på balkongen:) Har inte läst klart den än. Egentligen vill jag inte det heller, för när den är slut så är den verkligen helt slut. Då får jag väl se framemot filmen, som har premiär i november? Som man säkert blir besviken på också. Well well. Går inte att ladda upp bilder på bloggen nu. Så det blir bara ett textinlägg.


Bokberoende

Förstod att jag skulle bli uppe halva natten på grund av den där boken och nu på morgonen också. Den följde till och med ned till köksbordet och lunchen. Sitter nu och kikar på boken, bara ett kapitel till...hehe. Jag kommer läst ut boken idag om jag fortsätter såhär. Nä ni jag har lite annat att göra än att sitta vid datan, hehe;)


Sunday

Idag har jag sovit, läst Harry Potter, sovit lite mer, haft syster som högläst ur boken, sovit och läst lite till:P Alldeles nyss har jag tryckt i mig sur annanas och sett på Harry Potter and the goblet of fire. Tänkte se Fenixordern också men känner att jag är så förbannat trött för det. Jag är jag så less på att mina sandaler gett mig stora skavsår. Bleeding:(aoch! Måste se till att köpa Compeed, vanliga plåster är inte att lita på. Annars då, har fått dagens i-lands-problem, drog på mig syrran nyinköpta jeansshorts. I huvudet messar och försöker övertala mig själv "jag kan få på mig dem, jag kan få på mig dem" och "jag gillar mina lår, jag gillar mina lår"  Vart dock en struggle på slutet. Men dom kom på. Brukar kunna ha 36 ( inbillar jag mig iaf) men nu har jag gaina lite vikt, mkt för att man inte är lika aktiv ( träningskortet fryst och inte direk så jag tränar hemma) och för att jag älskar mat, sötsaker, snacks m.m:) Jag låssar att jag inte bryr mig men har insett att det inte är så lätt.

 
Den bästa bilden av 10? Haha


me no like ( undra om nån tjej är nöjd över sina lår? Haha! Tror inte det:P)


Farmor skär upp annanas! Yummy! Fick dock inte i mig så många:S Sura jävlar!






Ser på Potter och gör mina övningar



Nä nu ska jag sova och kanske läsa lite till. När jag väl börja kan jag inte sluta...farligt då man kan sitta uppe halva natta och kunna lägga ifrån sig boken. Man tänker "BARA ett kapitel till...BARA ett" Haha. Får se hur många det blir. Gunnar btw vi ska inte ta och se på film nån dag, då kan vi se Fenixordern och ja vad äre sexan heter nu igen? Vore kul innan du åker norr över igen.


fresh

Snacka om att jag är trött nu, kom inte i sängs förns in på småtimmarna efter 6 imorse. Crashade hos Patrik. Maria, Stefan jag och Patrik snackade och stojade på. Hade många vilda diskussioner och nästan debatter. Preventivmedel, sex, tjejer och killar osv. Mest speedad var väl i vanlig ordning Stefan:P Och nej det var inte du som bröt armen på mig, klarade jag själv:P Vi fick även besök av en mindre nöjd granne, hehe, förstod inte vad hon klaga i. Fick ride hem av en mindre nöjd bror imorse. Hehe:)



Jag och frugan!













Mer bilder kommer sen:) Karin och jag har iaf börja knäppa mer kort nu igen, vi har varit grymt dåliga på det på sistone:P
Riktigt jävla bra kväll igår alltså!!


Yeasterday



Karin , våran nya sommardänga;)



Dumma youtube som förstör kvallan:(:(

...


Boooored! Vilken otroligt tråkig dag so far. Funderar på att lägga mig i sängen igen. Inte heller är det nån som är sugen på att duscha mig här hemma:P Haha, dumt det där lät. Får väl invänta min trogna mor. Undra hur vädret blir ikväll för studenterna. Balen ska hållas nere vid Fjällräven center om jag förstått det rätt. Hoppas det blir uppehåll. Jag är nyfiken på riderna, troligen drar vi oss ned dit senare. Ska till Patrik ikväll också, måste kolla om dom ska ned också. Tänkte köra på skjorta ikväll, men insåg att jag kunde knäppa den nedersta knappen bara. Så urringat vill jag inte ha det:P Haha får väl se vad man får på sig:)

Drunken Bulgaria

Har just plöjt igenom ett album med semesterbilder från Monikas och min tripp till Bulgarien för några år sedan. Hahaha! Vi drack konstant i 14 dagar, bada, sola och allt annat man gör på semestern;) Här är lite av bilderna som tåls att visas, resten sparar jag! Enjoy! Ska väl försöka lägga in  nån kommentar lite då och då under picsen också.


Första dagen first drink



Jag och mina "diskvattensdrinkar";) Blåa och gröna;) Lr hur var det Monja?:P


playboy club talar väl för sig själv







Nej jag har inte kort hår. Haha jag visar stolt upp kvittot på mina bikinitrosor...som jag lämnat hemma i Svergie! Bra Anna!


Stektarn vid polen


Skööönt:)

Vi gjorde även stranden några dagarn, dock var vi mest vid poolen. Orka med så mkt folk på playan.



"Kolla då Monika...här...här har jag bränt mig":P



Hahahaha gud vad vi skratta åt denna bild! Gymnasten!



Happy happy:D





Buffen var great!! Vi hade dock bara frukost och middag om jag inte minns fel.



Den vanliga tatikvilan som vi alltid tog innan middagen. Kom väl in från poolen vid 16 och gick och la oss...sov till 18 typ. Ladda om inför kvällen:)











Suputarna vid poolen, mitt på dagen;)




Haha minns att vid poolen vare 2 "barer, restaurangen" som bråkade om att ha oss som deras kunder:P Lite roligt:P Det var lite beroende på vart man tog plats också...dom hade nog halva poolområdet var. Så varje morgon när man skulle ta plats ville killarna ha oss på deras sida poolen.


Flashigt! Monika med sin White russian och jag med min färgglada;)




Yummy!!


Jag vet...snygg bränna! Jag är så anti vita märken...topless is da shit;)






Haha kvällen att minnas;)!

Kom knappt ihåg vad dom hette...Kocken kallades han i rosa hawaiiskjorta iaf.


Sweet! ... och blondie! Monika du kanske kommer ihåg vad han heter...mörka killen! Nåt nickname lär vi ju haft på han iaf:P


Paaarty!


Visar inte nå mer från denna vrickade kväll...haha! Minns iaf av en liten underhållning jag och blondie bjöd på. Herregud. Sen när det "holländska bordet" en bit bort kommer fram och säger "Good show, very good"
Gosh, tur att det inte är nå folk man träffar igen. Charterfestresor säger jag bara.



Haha en drink i handen, ovanligt







Haha mitt och Monikas span...tysk tror jag han var också. Höll i aktiviterna för barnen...och vi höll koll på hans ass;)


Here we go again


Vi drog på stripshow! Killar som strippade såklart;)



Very entertaining!



Titta vilken fin pizza dom gjorde till mig:D Till och med en amors pil igenom:D




Vi träffade Niklas och Patrik? Niklas vet jag iaf att han i svart heter...men han i vitt. Notera alla diskvattendrinkar på bordet;)


Ölade även:)

Nikko var en expert att blinka så fort kameran var framme. Här fick han verklinen anstränga sig för att ha dem öppna:P




TEquila vart det en hel del av också...inte min favrit nowdays. Har väl satt sina spår.

Laddat gäng!!







Må ju säga att vi var duktiga på att kliva upp på mornarna. Sov inte bort dagarna.


one of the poolguys



Vårat fina sprit/solkräm/smink/parfymbord:P


The beginning of the the worst fylla in my LIFE!!



Grabbarna kom över till oss


HERE WE GO




Vi lekte en fyllekortspel...jag kan ju säga att jag ledde väl med 2 glas innan de andra komit igång.

Flirtvodka...Monika minns du. Gosh!


Fördelen med leken är iof garanterad fylla!





Leken går ut på att man i tur och ordning drar ett kort från leken. En person har fått välja valör. I detta fall klöver, sen den som drar klöver först får dricka så många klunkar som står på kortet. Monika fick dra i sig 13 klunkar här, sen måste hon välja ny färg innan hon ställer ned glaset igen. Annars får hon dricka 13 klunkar till i straff. Sen går det runt tills man känner sig måttligt...lr jävligt berusad;)



Vi slutar spela fyllekortspel och bestämmer oss för att ta en taxi....till en annan stad. Golden Sands.


Haha vilken kväll!




Mer TEQUILA!



Man måste tomma ibland också

Fun fun fun!



Tills fyllan börja komma ikapp en annan...fy fan!!

Ansträngt leende. Mådde inte alls bra här...hade det inte varit för Monika och grabbarna hade jag varit våldtagen. styckad, död i en gränd i Bulgarien. Värsta kvällen och fyllan jag nånsin haft.


Taxin på vägen hem. Däckat. Totaldäckat! Ser ut som jag gör nåt annat...men jag sover:P


I Niklas knä




Mådde som man förtjänade dagen efter!! FY FAN!!! Monika fick äta frukost själv den dagen. Våran "servitör frågade "Where is Ana? Too much Vodka??!" Hahaha såååå sant! Monika var snäll och tog med sig lite mat till mig. Hahahaha och herregud...minns du den morgonen! När vi både mådde som vi mådde och vi både behövde springa på badrummet at the same time. Hahaha, får bilder i huvudet nu, hahaha internskämt här.










Om jag inte minns fel hade vi inte våra besök i poolen mitt i natten också? På väg hem från krogen?


Shopping









Vi tillsammans med en av poolbarernas personal. Jag minns när vi skulle hem...besvikna på brännan var vi också. Haha. Roligt hade vi iaf:D

Det var en kväll i juni (2006)

Sov som en kratta inatt, vaknade flera gånger. Hade inte tagit nå tabletter heller. Inbillar mig att jag sover bättre när jag tagit dem iaf. Hoppas Danne hade en bra kväll igår, han var så tjusig i sin kavaj! Ska leta reda på kameran ( och ladda batteriet) så får jag göra ett litet studentinlägg senare. Vädret är inte på topp idag, så känns som att dagen kommer spenderas i soffan med Harry, framför tvn och fotbollsvm och framför datan. 20.30 spelar England mot USA. Jag håller som sagt på britterna i denna världsmästerskapen:) Gjorde jag även last time hihi:) Här har vi lite fotbollsfestbilder 4 years back.


Nationalsången, Karin stand up:P


Hatten på hjärtat

Blev det 2-2 i denna match tro. Tyck mig minnas det.


Ny fest ny match!













Hahaha vilken kväll! Vi fick i oss det mesta!


Sambuca. No need to say more. Eller hur Karin;)


Intar framstupa sidoläge i soffan, Fotbolls VM!!

Så efter 4 år drar det igång igen, fotbolls VM!! Minns många kvällar på valla hos Jon och Katarina där vi satt och drack och följde fotbollsfesten. Inget Svergie som tog sig vidare iår, men va fan gör de;) Jag håller ju ändå på britterna:) Hade dock varit kul om Svergie kunde kvalat sig vidare, fotbollsfesten hade ju varit total i stan då.


Old pic från 2006 i Englands tischa och kepa:)

...

Blir inget långt inlägg, är såååå trött, min arm likaså. Idag tog Danne studenten. Det har varit full fart hela dagen fram tills nu. Jag har redan legat i sängen och haft en powernap och kommer nog krypa till kojs till natten rätt snart. Firade ni nån som tog studenten idag:)?


Off to Patrik

Nu ska jag iväg till Patrik sntrax, hoppas han släpper in mig trots att jag är längre än 1,70, brunett och har rätt rakt hår;) . C-kupa och villig kanske? Jaao! Haha inte många som förstod det där kan jag tänka mig, hur som helst Patrik hade ett klockrent status på facebook för nån vecka sen då han sökte en tösa:) Rätt tjockt hår jag jag iaf;)





Tjiiiao!


Sjukan

Igår på eftermiddagen var jag på sjukhuset hos sjukgymnasten, gick väl sådär. Som jag anade så var en av mina rörelser inte så bra. Vi mätte och kollade hur många grader jag kan böja armen nu. 15 grader ned och endast 5grader upp. Kändes lite surt. Vi tittade även på mina röntgenbilder på hur armen såg ut innan och efter operationen. Ingen vacker syn. Jag ska tillbaka igen om 2-3 veckor och då ska jag äntligen få träffa läkaren.
När jag till slut var färdig på sjukhuset gick jag ut och möttes av en regnskur, trevligt. Ingen bil hade jag heller.



Nu har jag inte tid att sitta här längre, solen skiner och jag har övningar att göra:) Tjao!

Scar

Idag ska jag till sjukgymnasten igen för att visa mina framsteg. Undra vad hon tycker:S Själv tycker jag att jag borde kunnde böja min arm mer. Är lite småskraj över en viss övning jag har, när jag ska böja armen in mot kroppen, tycker inte det blivit bättre alls:S Tänk om nåt är på tok där inne:S Jag vill till läkarn och att han ska ta sig en titt, röntga och se att allt är bra. Har hämtat ut mer tabletter nu, mina dexofen var helt slut. Man har verklien börjat vänja sig i gipset också....ser på sätt och vis inte framemot tills den ska bort. Det är tryggt att ha den på också. Jag har insett att jag knappt har når känsel i armvecket också:S Undra om det ska vara så? Öm och svullen är man också och på toppen av det ett prydligt ärr. Nice;(!


Duktig unge


Gone Fishing

Idag så drog jag och brorsan ut på sjön för att fiske, han visste nog inte vad han gav sig in på när han tog med sig en crippling. Jag var ordentligt klädd, jeans, tisha, kofta ovan det, gips ovan det och sen den enda big size hoodien som går att dra igen dragkedjan på nu när jag är gipsad. Vägrar frysa till sjös, brorsan hade tisha och shorts. Sucker...snacka om att han kommer ångra sig. Jag sa åt han att byta om...men lyssna på syrran? Nej.

På väg upp till stugan.
Anna - Visst finns flytvästar uppe vid stugan?
Lars - Ääh vem behöver det? Jag kör alltid utan? säger han trotsigt
Anna - Jamen lätt för mig att simma om jag ramlar i?!?!
Lars - Amen noga då!


3 spön, varav jag skulle ha det i mitten. Det lättaste av dem. Kastspöt var inte på tal om ens. Kasta ut och sen inte kunna veva in. Bra! Det andra metspöt vägde för mkt för att jag skulle orka med det med en hand. Sen att den är nån meter långt gjorde inte saken bättre.

Som sagt...brorsan visste inte vad han tagit sig an när han tog med mig på sjön. Mohaha!

"Lars du vet väl att jag inte kan ro?" säger jag och låssas vara besviken
"Jag vet, jag får väl ro då" säger han bittert
"Men vi kan ju ta med den batteridriva båtmotorn också?" föreslår jag
"Jo det kan vi men batteriet är nog inte så laddat"
"Jaha, men jag orkar inte bära varken motorn eller batteriet, för tungt;("
"Jaja jag hämtar väl den...du kan ju sätta dig i båten, om du kan det själv" suckar brorsan och går upp till stugan igen.

"Lars Lars kan du he på mask på kroken?" ropar jag glatt
"Jaja jag får väl göra det" Muttrar han tillbaks

"Lars nu syns kroken....Lars kan du fixa?"
"Jaja skicka hit den då" megasucken

"Laaaars nu måste vi ändra nivån på flötet, lägre ned"
Suckar från andra sidan båten

"Laaars slut på mask igen"

"Oooo nu nappar det, kolla Lars kolla!!!"

Jag behöver nog inte fortsätta med kommentarerna:)



"WOOOHOO en gädda:D:D TA UPP DEN Då:D:D AAAH:D"
"Ja Anna du behöver inte skrika"


Förmodligen brorsan bästa tid, när jag la mig till rätta i fören och vilade. Tills jag flög upp av:

"Anna VAKNA! Det nappar, ANNA!!"

Men inte vare nån fisk som ville hugga fast på kroken. Jävla idiotfiskar!

Efter 3 h på sjön vart jag lite småless, speciellt när det bara var min bror som fick fisk. Det var han som hade de bästa spöna;) En gädda och en fin abborre fick följa med hem:) Batteriet tog slut i kameran så det är lite bilder.
Undra om man får följa med han nästa gång:P?









urval

Jag har inte skickat filerna till Fredrik som jag vill ha retucherade än, ska välja ut en 10 st...utav 900! Yeaj, kanske ska be han välja ut några också. Sist vi sågs tror jag vi hade 9 olika shootings. Så jag ska mer lr mindre välja en bild från varje.  Vi skulle som jag tror jag sagt tidigare fara till en övergiven fabrik vid Brux...den var lite väl övergiven och riven:P Så vi fick improvisera med annat. Nä nu ska vi se om jag hitar nå pics:) Farmor min vill se några också...hehe då måste jag rensa mer:) Vill ju inte att hon ska tro att sondottera är nån utvikningsbrud;) Hahaha!


Sommartårta

Jag fick en förfrågan av Emma om att lägga upp receptet på sommartårtan jag bjöd på hos "Sex hos mig":) Kul att du frågade! Här nere har du receptet! Yummy:D!





Ingredienser:
5 äggvitor
3 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver

1. Sätt ugnen på 250 grader 
2.Vispa äggvitan kraftigt.
3. Rör sedan i övriga ingredienser försiktigt.
4. Smörj formen och strö över kokos. Häll sedan i smeten.
5. Ställ formen i ugnen och stäng av värmen.
6. Låt  stå flera timmar (5-6), eventuellt över natten. Innan ni öppnar formen ( om ni använder en liknande som jag, se till att få tårtan att släppa från kanten. Använd en smörkniv och dra den längs formen)
7. Garnera med vispad grädde och bär eller det du känner för :).

En nackdel med tårtan är såklart att man inte kan göra denna samma dag som man är sugen på den:P Blir då att börja tidigt på dagen för att sen få äta den på kvällen;) Dock de gånger vi gjort den har vi börjat kvällen innan:)
Lycka till! Jag är väldigt sugen på att göra en ikväll och ha den tills imorn:D


Bad mood



And I don't want you, and I don't need you
Don't bother to resist, or I'll beat you
It's not your fault that you're always wrong
The weak ones are there to justify the strong


GES

Hahaha ja nu äre så att det spelas GES ur mina högtalarna i jakt på mina sommarlåtar, denna har etsat sig fast i mitt huvud. Kolla videon! Hahaha stilen? kläderna? uppträdandet? Glennmark, Eriksson och Strömstedt verkar tro sig vara värsta hunkarna:) Jag har ju föresten sett dem live? Hahaha! Var på Skansen för flera flera år sen:P



hon é stark, hon är varm,
hon har pengar och charm
och jag vet, hon är min.
där hon é, där e jag.
hon é allt jag vill ha
så du rör ingenting, hon är min


Prepp

Fick en kommentar ang "sex hos mig" Jag väntar fortfarande på bilder från Karin, sen kommer ett inlägg om bilderna och evt recept. Om min syster ids skriva dem, för det känns lite väl mkt för mig att ge mig på:P Kanske kan hitta den på nätet, då kan jag iof kopiera. Kanske blir så istället:) Well well, sen vad gäller omdömmena så har vi inte öppnat dem än. Katarina som fick barn dagen samma dag som min middag var, hon har 3 av kuverten, oöppnade. Mitt kuvert innehåller 2 omdömmen bara då Katarina inte direkt kunde närvara på middagen. Jag får nog ta en trip till Karin och tanka över alla bilder som hon tagit på sistone från våra middagar och diverse andra saker. Och Karin jag måste få ditt jobbschema så jag vet hur du jobbar;) Den eviga frågan "Undra hur Karin jobbar idag hmm"



Prepp för marinaden




Efterrätt



Som sagt får göra ett bättre inlägg sen:) Skulle ju vilja ha biderna från Karins och Katarinas sexkväll också. Men nu ska jag se till att få i mig nåt att äta. Lars har förhoppningsvis fixat nåt;) Haha vem försöker jag lura, det blir att värma upp nåt:P Får se om min sommarplaylist kan bli klar också:) Måste leta reda på mp3 också...hmm har inte sett den på ett år? Haha. Roligt projekt. Undra hur länge detta inlägg tog att skriva? Jag längtar tills min vänster arm och hand är back on track igen. Tycker inte det är nå större framsteg på min träning, iaf inte på en viss övning när jag ligger ned. Kan inte böja armen mot kroppen, ifrån går bättre. Imorn ska jag träffa sjukgymnasten igen, får se vad hon säger.


Flowerpower


Snart har våra liljekonvaljer börja blomma:) doftar så gott! One of my favorites



Även sirenerna! Älskar denna doft!

Så mycket blommor så slår ut nu, så vackert på ängarna med alla färger. Ser ut som en färgpaljett karta. Jag tycker det brukar gå rätt fort tills blommorna blommat klart, försommaren är bäst på så sätt:) Idag var jag och syrran på smultronkontroll:) Haha vilket innebär att vi kolla hur mkt smultronblommor som kommit och vart. Jag hoppas på ett bra bärår. Som ni kanske vet är jag en riktigt bärälskare, favoriterna ute är smultron, blåbär, hallon, björnbär och jordgubbar. Hjortron och svartvinbär är inget jag gillar att äta bara sådär. Hjortronsylt och svartvinbärssaft/te hellre:) Som sagt hoppas hoppas på ett bra bärår!


pain

Jag går och lägger mig igen, har så förbannat ont i magen:'( jäkla skit.


Yoho

Snacka om att jag sovit länge! Gick och la mig straax efter 20 igår, min huvudvärk höll på att ta livet av mig. Alltid lika spännande när man vaknad morgonen efter och ska känna efter om den är kvar. Vilket den inte är, yes!! Men istället har jag ont i magen och armen, men jag har ju en hel del pills i förvar:) Tidgare har jag hållit på med ett bildinlägg från när Monika och jag var i Bulgarien för flera år sen. Fun pics:P Får se när den blir klar. Undra vad annars som händer idag då? Vi märker väl:)


Nationaldagen

Det blivit dåligt med uppdatering och blir nog inte blire mkt till inlägg nu heller. Sry. Ont i huvudet och väldigt trött. Idag är ju nationaldagen, inget större firande av det för oss. Känns inte som vi svenskar hyllar denna dag alls. Flaggan är hissad thats it.






Vill ha




sov gott

Blir inget långt inlägg alls idag. ids int skriva. Har inte varit så långa inlägg alls på sistone men det är rätt drygt att skriva en hand. Pekfingerdansen:P Min syster brukar ju rycka in ibland och skriva det jag säger, det går fortare så. Vad har ni för planer i helgen då? Jag tycker dagarna går så sakta numera, men det är väl kanske inte så konstigt när man inte har nåt att göra. Tur att jag har Harry och Canal +;) Haha!


Morrn morrn

Godmorgon! Har just tagit mina morgonpills och ska ta och göra iordning frukost:) Har ni smakat filen med smultron och björnbärssmak? Eller är det blåbär? Nu blir jag osäker. Aja den är iaf supergod:) Armen har för övrigt varit lite extra bråkig inatt. Vi har inte sovit så bra ihop, men vad gör man?

Igår var Karin och jag och grillade i vår stuga. Brända majskolvar och halloumi blev det:) Gneeekooost...yummy! Såklart hade jag inte kameran med mig. Karin hade sin. Så inge pics som vanligt. Vi var väldigt duktiga ( Karin va) och skulle hugga mer ved och vi båda går åt sidan och Karin börja hugga. Efter ett tag kollar vi tillbaka på grillen där elden brinner för fullt...likaså våra majskolvar:O Hahaha men vissa delar av dem gick att äta iaf;)
På tal om mat....nu frukost!



förra året




Grattis Micke

Underbara sommarväder det varit idag!! Så skönt att sommaren äntligen är på väg, tänkte lägga upp "the summer list" här sen. Men nu är det ju en del saker som jag inte kommer kunna vara med på :/ Jävla arm. Blir ju tufft att klättra Skuleberget:P Listan är nere på ett anteckningsblock än så länge. Ska även lägga upp bilder och be min syster skriva upp recepten på det som serverades på sex hos mig:) Men jag aka kocken var ju lite dålig på att använda kameran på rätterna så jag inväntar att Karin ska skicka lite pics:) Nu ska jag klä på mig lite finare kläder samt ta på mig bh ( ska ju träffa folk;)) och gå över till min granne Micke som fyller år idag:) Stort GRATTIS! Visst äre 21 du fyller? Haha bra att man har koll...född 89...jo 21 år:)


Träning

Dags för träning av armen och en liten promenad ute:) Måste ju få tillbaka de få muskler jag hade i armen + lite motion kan ju inte skada. Sakta men säkert framåt:)


rätt

Ibland är det så skönt att bli påmind om varför man fattat ett svårt beslut.
 Bort med alla tveksamheter. Jag gjorde rätt:)


RSS 2.0