Vill iväg



Har haft ett sånt sug efter Paris ikväll, har suttit och kollat på påskresor till Europa. Hade varit så jävla nice att ta ledigt nästa torsdag och sen åka till nån storstad. Men man är ju inte ensam med den tanken. Priserna är typ tredubbelt så dyra, utresa torsdag och hemresa måndag. Fuck. Kollar man hemresa nån dag senare skiljer det jättemkt. Så känns lite surt. Sen lär man ju inte hinna få med sig nån heller på så kort varsel.

Paris vill jag tillbaka till iaf, iår. Vår-sommar helst. Lovely <3 Nån som vill hänga på? Men bara så ni vet blir det Disney Land i 2 dagar:P Walt Disney Studios en dag och Disneyland ;) Vart på tok för stressigt förra svängen.


Olearys igen



Blev bjuden på mat på Olles ikväll:) Roligt när personalen känner igen så väl också;) Tog biff!! Nanting vad gott, tillsammans med hot bea såklart. Hade lite ångest att jag inte tog Trippel B, men den åt jag ju i måndags;) Nu är jag i Tjärn, var så länge sen sist:P Mysa med Alice och sen sova <3

sussa sött

Jag är typ redo för säng. Ätit kvällsfikat, borstat tänderna, tagit bort sminket, sitter i mjukisbyxorna och känner mig riktigt trött. Känns bra att Krister är tillbaka imorn, Ronny och Hasse likaså:) Mattias måste bara vara frisk nu också. Jag hoppas veckan går fort, är i sånt behov av löning nu så det finns inte. Hade 800:- kvar innan helgen. Så blev det tvådagars hehe. Men jag är ju inte den som dricker ute direkt, fullt ös medvetslös tills man kommer på krogen. Då blire vatten vatten vatten. Sällan jag blir bakis också:) Så det funkar ju. Nä ni sov gott för nu drar jag mig mot sängen och tvn.


Lördag


Lockning klar...sen tuppering.

Jag vart så jävla nöjd över mitt hår igår alltså. Lockade sattyget i 1,5 timmar. Duscha, föna, kamma, locka...för blött...föna mera. Locka locka locka! Alltså Karin jag lider med dig i plattningsprocess. Fan att göra såhär var och varannan dag! Nej det är nog man ids ta på sig mascaran;) Kvällen igår blev inte direkt som planerat, orkar inte gå in på nå detaljer. När man väl var festklädd och stylad då hade man ingenstans att ta vägen:P  Ringde ett säkert kort ( den fulla finnen) Huuhka och grina  "jag är för snygg för att vara hemma ikväll!! Och du sitter och säger att du ska vara nykter?! Man kan inte lita på nån!!" Men Herngren tog iaf emot mig med öppna armar. Dock hade hon inget att dricka. Tur att Banana varit på systemet och köpt x antal öl, cider som kommer räcka ett bra tag framöver. Sprit finns det gott i läggan redan. Så det var bara att korka upp:) Och rolig kväll hade vi, mascaran rann nedför kinderna. Helvete vad vi skratta när vi satt vid datorn, sjöng och dansa. Fun fun:) Finns även en liten video som jag skulle vilja he upp här. Tur för Sofia att mina ena Iphonekabel glappar så jag får inte över bilderna lr filmerna.



Jag kopierar dessa från FB så länge:)



Motorbåten och häxan:) Sofia ser ju utelak ut!!

:)



Hoppas alla haft en bra helg! Det har iaf jag haft:)




Hockey

Ibland är livet allt för lätt;) Haha nämen jag var sugen att gå på hockeyn idag men har inte riktigt engagerat mig om det ens finns biljetter kvar. Sen strax innan jag ska fara från jobbet frågar en kollega om jag vill gå på hockeyn och att jag kunde ta med nån:) Tackarrrr! Så jag bjöd med Inspektör P, Big P...he goes by many names...Patrik Ödling är det vanligaste:P Haha:) Så det bli kul. Nu pizza och sen göra sig klar. Forza Modo!


Luke

Jeremy honey, I know you´ll be reading this later! I can´t stop smilying! Damn you, how the hell am I gonna sleep tonight;D?!?!

...

Btw överlevde jobbet idag. Blev inte så hemskt som jag trodde. Hade väl tur att det inte var övermkt med kunder och att telefon ringde någorlunda mkt. Och att den bilen som jag trodde skulle vara mest problem med, lr det var ju det, men det löste P.O gallant.  Men då har vi ju fredag imorn istället. En klassisk helvetesdag oavsett vad. Så det kommer väl komma med dubbla motgångar imorn bara för att. Men men nedräkning till fredag och helg!! Sen full styrka igen med folk på jobbet igen på måndag. Hoppas Mattias är frisk då också:)


Charter?

Sitter och gör ett fotoalbum på Facebook, än så länge kan bara jag se det dock och Huuhka? Han är taggad i en bild:P Hur som haver, hittade bilder från Bulgarien 2005 med Monika. Vart som rakt sugen på att åka iväg på en veckas charter ala supa, bada och sola. Jag som är rätt anti charterresor , Turkiet, Grekland, Cypernstyle. Jag vill åka på riktiga resor, upptäcka, resa runt, inga turisuppbyggda områden som kryllar av svenskar. Ursh. Men nu en veckas sol och bad. All Inclusive hade suttit fint, kan man ju faktiskt hitta rätt billigt. Hade varit så jävla kul att åka iväg med brudarna. Förslagsvis åka i höst, spara en veckas semester och åka iväg till vad vet jag, Egypten, Tunisien, Grekland. Vill vill vill! Ska jag våga gå in på nån resesida nu, då blir jag garanterat fast. Kolla skadar ju inte;)


Sova



Blir sen kväll för mig ikväll;) Har ju som somna kring 21 senaste kvällarna. Vaknar pigg och utvilad på morgonon. Så himla värt. Kan till och med kolla på klockan en 7-8 ggr innan väckarn går i. Ikväll sover jag i Tjärn, har Aliceastinens och saknar familjen en aning. Men sen visar det sig att härta är sjuk. Så det blev inte så mycket umgås. Syster och jag bakade iof en kaka:) Choklad och nötter:) Gött. Men nu ska jag sova. Har två äckliga dagar framför mig nu. Krister är i Sthlm!! Dvs min flytväst,fallskärm skottsäkra väst...ja ni fattar, är borta. Dessutom är Hasse, Ronny och Jonas borta också! Verkarna och en annan kundmottagare.  Men men, 2 dagar. Det är bara att hålla andan, bita ihop, snart är det helg. Snaaart! Om jag har dåligt självförtroende, sjävkänsla, trygghet när det kommer till jobbet?! Undrar ni? Jo en aningens, jo jävligt check på det.  vad ska man göra ? Hatar den här känslan:(

Saknad

Idag var jag upp på Norra och träffa mina gamla grabbar:) Underbart! Massa kramar, pussar och saknad. Fick en och annan tår i ögat där. Fan vad jag saknar er och jag vet ni saknar mig med <3 Har nästan glömt bort hur det känns att vara "uppskattad" . Kändes så värt att få känna lite kärlek. Har vrarit bra mycket uppförsbacke nu ett tag.


Sunday

Igår gick vi på Olles, fan vad folk, får ju inte plats på dansgolvet:( Blev knappt dansa alls, lr jo till Sexy and I know it. Men då blev man armbågad och stämplad. Blev så less. Mer att man träffade folk och surrade med dem:) Mkt kul folk ute igår.  Kvällen gick riktigt undan. Men lite drama här och där. Var rätt skönt när man la sig under täcket iaf. Klev upp strax efter 16 idag:O Vad hände där. Surrade med Karin runt lunch och sen skulle jag slötitta på skidskytten. Uppfattade iaf att vi fick en silvermedalj:)

         

Nu är jag på middag i Tjärn och ska snart in till stan igen. Se på nå disneyfilmer och sen sova;) Har föresten köpt 4 nya.

*Snövit
*Hitta Nemo
*Skattkammarplaneten
*Trassel

Dom som jag egentligen var ute efter har inte kommit på dvd än, men dom kommer väl snart Askungen, Djungelboken och Peter Pan hade suttit fint:) Disneygeek man är:)


RSS 2.0