lunchdate

Nä ni jag måste göra om layouten här. Det skriker ju bara VINTER! Men det hinner jag inte med nu. Ska på lunchdate med Maria Westin. Bruden ska till Australien!! Avis nanting! Jag måste börja planera nästa resa känner jag. Detta funkar inte.

Bon Bon

Aaaawh äntligen! Som Sophie och jag shakade our tailfeathers till den här låten i Seychellerna!!Så förra veckan sprang jag på den på Spotify. Känner hur den mina latinogener gillar detta. Det rycker i mina höfter, vill bara dansa!! Försökte på mig att sjunga med i rappen, men gick sådär. Måste öva upp min spanska igen känner;)



En kille som gillar tjejer med ruuuumpa! Kurovr i all ära. Sen är jag ju lite smyg lesbot så jag gillar dem ju också hehe ;P  Den guldiga baddräkten där vill jag ha!Nice!


Bon Bon Bon Bon yo quiero estar conitigo
Bon Bon Bon Bon tu quiere estar conmigo

Lov



Äntligen påskledighet! Höll på att skriva lov först, men det har man ju inte, länge sen man hade nån form av lov. Myche ledighet man hade i skolan alltså. Då klagade man om man gick full dag 8-15.30. Suck. Vad lite man visste då :P Nu är det iaf 4 lediga dagar:O:D Underbart!

Fick ett påskägg av verkstadschefen idag också, synd bara att man slutat äta godis(a). Hehe lr inte. Hade med mig ett stort ägg på jobbet idag fyllt med godis. Slut på nu:P Jag måste skärpa mig vad gäller mitt godisintag alltså, det känns inte bra. För mkt förtäring på detta socker. Men efter påsken då...då jävlar...då slutar jag igen. Eller jag inför ett uppehåll.


Dyngslut


Alltså, herrejävla vilket pass. Jag är HELT DYNGSLUT PÅ!!! Jag måste träna upp min kondition. Detta var ju pinsamt. Jag har shakat på kroppens alla delar idag. Afro Power Dance säger jag bara. Allt skakade. Allt som man inte ville skulle skaka skaka. Fi fan. Men det var förjävla roligt må jag säga. Samtidigt som jag ville att passet skulle ta slut mer än nåt så ville jag fortsätta dansa kvällen ut. Så kul. Men jag skulle dock inte vilja se på nåt tape hur fint vi dansade. Man var inte direkt van de afrikanska movsen och rytmerna. Synd att detta pass bara var ett gästspel på Friskis, sista gången idag.

Vågjäveln och jag har blitt osams igen. Kan inte förstå hur man kan diffa 2-3 kilo på en vecka? Hädanefter väger jag mig söndagmorgon efter krogen. Då man har tappat massa vätska och är allmänt sliten. Då brukar siffrorna visa bra;) Men nu har jag ju levt på godis i jag vet inte hur många dagar. Har väl köpt 4 kilo totalt på bara en vecka. Fy fan för mig. Men jag får skylla på att jag bjudit bort massor! MASSOR!!

Kan bara tänka mig träningsvärken jag kommer lida av nu de kommande dagarna. Känns inte bra, hela påsken hörrni.


Nu sova. Imorn sista dagen sen LEDIGT! YEEEES!!

Nike

Mitt niketräningslinne är borta. Mitt farvorit träningslinne! Jag var helt hundra på att det var i Tjärn. Men jag hittar det inte. Har vänt upp och ned på alla mina klädkartonger som är kvar här. Hittar den inte nånstans. Och det är så förbannat grymt irriterande. Jag kan inte släppa tanken på att jag MÅSTE ha den NU! Blir en besatthet, detta är så typiskt mig. Jag har ett annat linne på mig nu när jag ska iväg på friskis. Men likt förbannat kan jag inte släppa tanken om det andra. Jag måste till läggan sen och leta. Jag kommer inte finna nån ro tills den är funnen!


Adidaschick idag!

Hairy

Föresten. Jag har ju blitt klippt:P




Måndag

Måndag, inte en av favoritdagarna direkt. Brukar vara den värsta dagen på jobbet, träningsångesten är som total, ny vecka nya tag! Jovisst. Energin är låg då man vet att det är mer lr mindre hela arbetsveckan kvar. Ikväll har jag powernappat i 3 h. Blev inget tränigspass. Skulle på friskis hade jag tänkt men försov mig. Vilket iof inte känns som nån större förlust. Jag ska komma igång med träningen igen. Snart. Väldigt snart.






EFter min lilla taktikvila till 20 fick jag en energikick och börja laga mat. Blev en paj med kantarellstuvning, trattisar såklart. Vitlöksost i botten, sen strimlad rökt skinka, sen den mumsiga stuvningen och på toppen massa massa riven ost! Till den åt jag såklart en färsk sallad. Sååååå gott!! Nu ska har jag lite matlådor och ska även frysa in nån bit:) Tror nog det kommer lagas nån paj till i veckan. Tacopaj med jalapenjo hade inte suttit helt fel:)




Därefter har jag geekat framför tvn, disney chanel såklart. Hehe. 3 avsnitt av Ducktales och ett Piff och Puff. Nu ska jag bege mig i sängen och ladda för en ny dag på jobbet. Godnatt på er:)


Ladda grabbar!!!



Nu ska jag snart off till Ludde med grabbarna och grilla sen blire Rosenström ikväll. Awesome! Ses i dimman!


Gonatt



Nu ska vi sova. Mitt huvud känns tungt och helt slut på. Fredag imorn. Happy feeling! Sov gott!

En öl tack?

Har jag sagt att jag inte dricker öl? Tycker inte det smakar gott, tar lång tid att få i sig en burk/flaska och ja..nej det smakar inte gott alls! Ska de drickas så ska det drickas sprit! Cider går bort också. Med vissa undantag, Bacardiciders. Men hur som helst, eftersom jag "int drick" öl så blev jag väldigt fundersam då jag hittar massvis med festkort då jag ölar?! Haha.














































YUMMY!



Fick bakslag från min kära far då det inte fanns nån vaniljsås. Snäll dotter som man är så gjorde man som pappa sa. Tyckte det var väl det minsta jag kunde göra eftersom han hade fått ha surAnna på besök. Men nu är hon borta, hon gick sin väg efter fikat;P Nu är jag nyduschad och ligger i min systers säng tillsammans med Nonni och Benny. Länge sen man träffa dem nu. Ett under att katta ligg kvar än, jag rör mig så mkt på natten att hon brukar lägga sig på kontorsstolen istället. Jag hoppas morgondagen blir en bra dag på jobbet. Hasse är tillbaka då också. Yeaj:D Sen är det bara en dag kvar ååå FREDAG! Nedräkning! Gonatt :)



Bakning

Min syster är som sagt i Bali. Inte alls avis, nej då! Så nu har jag inte bara tappat min syster utan min mat-&-bak kompis. Och eftersom mitt humör varit på topp idag så tog jag ju det väldigt bra då jag insåg att hon inte var hemma och jag ville baka. Som standin blev istället min bror. Tror han inte vågade säga annat än jaa:P Han och jag är så olik varandra. Han brås ju definitivt på mamma. Snäll och ställer alltid upp. Inga problem. Och jag? Jo jag måste ju fått pappas blood. Envis, kort stubin och lättirriterad. Men så länge jag inte är på det humöret tycker jag väl att jag är rätt trevlig iaf:P 
 
Vi bakade iaf en päronkaka med havregrynstopping. Mumma  mumma! Jag är ett väldigt stort fan av havregryn. Älskar smulpajer och mjuka kakor med havregryn i. Denna smakade jag första gången på Reuninonen som Johanna hade för några veckor sen. Catarina hade bakat den och det blev en superhit. Till den ska man göra en hemmagjord vaniljsås. Detta ides jag inte göra ikväll. Brukar ta sån tid och energi att göra den.

Catarinas päronaka

2 ägg
1,5 dl socker
45 g smör
1 dl vatten
3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
3-4 päron



Vispa ihop smeten som vanlig sockerkaka, skala och klyfta päronen och lägg de uppepå. grädda i en springform lr ugnsform i 175 i ca 20 minuter. Under tiden rör ihop

2 dl havregryn
0,5 dl råsocker
90 g smör
i en kastrull på spisen.
Strö över havregrynröran på kakan och grädda i ca 20-30 till.

Vi gjorde en och ett haltv recept på sockerkakan då vi skulle he den i långpannan och dubblade satsen på havregynstoppingen:)

Vaniljkräm:
1 1/2 1 1/2 dl mellangrädde
1 1/2 1 1/2 msk vetemjöl
1/2 1/2 msk socker
1 1 ägg
1 1 msk vaniljsocker

Vaniljkräm: Vispa ihop grädde, mjöl och socker i en kastrull och koka blandningen i 3 minuter under vispning. Ta av kastrullen och rör ner ägget, hetta sedan upp krämen försiktigt tills den tjocknar. Dra den från värmen, rör ner vaniljsockret och vispa krämen sval.

Nu står den och kallnar ute på bron och jag invätar ett gott fika innan läggdags. Kall mjölk och päronkaka:)


Crapmode


Fryyyyyser! Sitter i med mina kläder, syrrans morgonrock och halsduk.

Vilken jävla skitdag, ursäkta mig. Sånt craphumör jag är på. Slog verkligen slint där efter 15. Vände på en 5-öring. När klockan närma sig 16 och man skulle hem...ja då ringer telefonen som bara den och det trillar in folk hela tin. När klockan var 17 så kunde jag gå ut genom dörrarna. Kände mig så förbannad och sur. Inte av nån speciellt anledning och inte på nån speciell person heller. Just one of those days I guess. Jag tänkte gå hem till lägenheten men humöret var så dåligt så jag ringde pappa. Sjävklart lät jag inte mitt humör gå ut på honom. Varför skulle jag göra det? Inte så att man är 15 längre. Hmm.

"Kan du hämta mig. Nu. Jag vill till Tjärn." säger jag kort och bestämt.
"Jaha jo men det kan jag väl, vad äre då?" svarar pappa i vanlig samtalson.
"Jag vill hem nu. Jag vill äta mammas mat och jag vill sova i den där jävla soffan. Jag är så jävla less....@¤#¤!%&%@¤...." gormar jag och är allmänt otrevlig...

Tror pappa ångrade han han frågade vad som hänt.  Nu har jag iaf sovit bort det värsta av det dåliga humöret och resten kommer väl försvinna nu är jag bakning snart är klar. Kommer väl sluta med att jag bränner päronkakan i ugenen lr nåt:S Då äre bara piss och gå lägg sig.


Bio

Ikväll blir det bio! Micke ringde och fråga om jag skulle med på Lingon i skogen filmen:P Vet inte riktigt vad den heter. Men det blir skoj "vi måste köpa godis innan då ju!!Det får man om man ska på bio!!!" ropar jag överlyckligt. "Ja vi måste väl det får jag till svar" "Men då måste vi på Hemmakväll, för dom har bäst godis" Jag kan mitt godis;) Vi blev ett gäng iaf. Micke, Johan, Eje, Kicki, Patrik, Marlene och jag:)


I just wish there was someway we could connect!



Wounderbart! Haha:D

Helgen

Alltså jag kan inte sluta titta på Darth Vader/Passat reklamen jag la upp för nå dagar sedan. Ögonen vattnas av tårar fortfarande för att jag skrattar så mkt. Så bra. Det är Star Wars nörden i mig som njuter. Gunnar du måste ju också tycka den är bra eller hur:)?

Helgen då hörrni, den har varit riktigt bra. Fredagen i synnerhet:D Vilken stämning det var på Fjällräven, hela arenan stod upp och klappade in Modo de 3 sista minutrarna. Magiskt. Kändes som vi vunnit nåt stort. Inte att vi kvalat till Elitserien. Men men, det har varit en riktigt rysare överhuvudtaget när det kommit till Modo den här säsongen. Hoppas dom styr upp detta till hösten. Vi ska ju ligga bland 4 itopp i tabellen. Inte hamna sist och rakt hamna i Allsvenskan. Pinsamt. Humöret var iaf på topp efter matchen. Så också bland alla andra Öviksbor den kvällen. Men det var ni skyldig oss Modo. Publiken och öviksborna hade inte accepterat annat än vinst.


Is it all just wasted time

Is it all just wasted time
Can you live with yourself
When you think of what
You left behind

The sun will rise again
The earth will turn to sand
Creation´s colors seem to fade to grey
And you´ll see the sickly hands of time
Will write your final rhyme
And end a memory

I never thought you´d let it get
this far, boy


 

Frugan

Vilken lättnat att vi pratat ut. Känns som ett ton tankar och känslor släppt från mina axlar.


Sex hos Katarina 2010

Ute i regnet efter en krogkväll sommaren 2009


På Harrys


Älskar dig<3!


Lördag

På rätt sida 60 igen!! Nu har besattheten släppt lite. Jävla våg. Det lustiga är att jag inte gjort nåt, har inte vägt mig på ett tag, inte tränat inte brytt mig i vad jag ätit. Och wops så är 2 kilo borta ändå. Awesome. Känns fint!
Nu ska jag säga hejdå till syster som drar till Indonesien!!! Inte alls avis! Hon blir borta i 2 veckor tror jag. Vem ska jag då baka och laga mat med:/? Nä jag ska skynda mig nu, drar till stan och ska byta om. Sen kommer Micke och hämtar mig så åker vi till Salmo. Får vi se vart kvällen slutar, jag är vinsugen iaf;D

Snell Hest

Jag kollar på kort från en fotografering i somras med Kennart och Carro tillsammans med några hästar. Kom tyvärr inte ihåg nå namn på dem. Jag inåg då hur rädd jag är för dessa djur. När jag var mindre var jag hästgalen, som alla småtjejer. Skulle bygga stall ( började tom, gick till stallet, var hos mina grannar för jämnan som har häst) men det var en kortare period sen la det intresset sig.



First encounter


Tyckte det var rätt jobbigt att sitta på ängen med dessa giganter som gick runt en med deras stora hovar. Det var flera hästar dessutom. Tur Kennart var där, hon kunde med dem och fick lugna mig.


Nu kommer hon igen, hjälp, ta bort hon...ta bort hon....;'/



Carro ser lite smårädd ut hon också


Jag höll mig på ett säkert avstånd:P






Hamnade till slut barbacka på hästen. Det var inte länge men ändå. Den lilla vita bollen ni ser i gräset är Carros hund Theo:)

Snart fredag!!

Haha nu gick det här för långt, sitter och lyssnar på imperial march på spotify, dvs Darth Vaders themesong. Blir så glad av den där reklamen alltså. Dessutom ett av våra märken som står bakom den också. Kul. En dag kvar sen helg, sen efterlängtade helg!!! Som Mia sa redan i måndags (som hon säger jämnt) "full fart mot helgen" Planen för helgen är följande, hockey imorn och sen på lördag är det tänkt att det ska bli en tripp till Byvattnet, skotertur och den årliga festen hos Karlsson. Om det nu finns nån snö kvar, det regnar nu hela tin. Denna helg har kännts extra långt borta. Varför vet jag inte. Dagarna har bara gått så sakta på jobbet. Har jobbat över varje dag med Krister och sen har jag varit helt knäckt. Sovit flera timmar då jag kommit hem, klivit upp från soffan och lagt mig i sängen och sova igen. Ser framemot att gå och lägga mig nu snart igen. Bedtime 22 är införd igen. Är trött nanting på mornarna när jag kliver upp. Imorn lär det gå bra dock...fredagar känns alltid allt mkt lättare. Förutom att den här veckordagen brukar vara den absolut sämsta på jobbet, men vad gör det...FREDAG!!

 

The Force



Jag älskar denna reklam. Men nanting vilken gullig unge!! Jag skrattar varje gång jag ser den. Hur underbar som helst. När han går i korriodoren och kappan fladdrar, hans effort och envishet när han försöker få tvättmaskinen, hunden och dockan att flytta på sig, besvikelsen när mamma skickar över mackan till honom och bäst när pappa ska krama honom när han kommer hem från jobbet och Darth bara springer förbi och skakar på huvudet, bilen som helst plöstligt blinkar till och ger ifrån sig ett ljud. Hans chock och förvåning sen. Priceless. Helt enkelt klockren:D! Vad tycker ni?

eeeh...vad hetere

Helvetes skitveckan är på igång. Har så ont i magen att jag höll på brista i tårar idag. Fick springa in till den kvinnliga säljaren för att fråga henne om tampongs. Då man själv självklar inte hade några i varken jackan lr väskan?! Hur gick det till? Man har alltid i alla väskor och i jackor för oväntade situationer som denna. Iof visste jag redan imorse att jag skulle få det idag, men likt förbannat glömde jag. Går som sagt till Vera. I dörren står ekonomichefen. Jag stiger in och blir alldeles tyst. Han tittar på mig och väntar att jag ska säga nåt...likaväl Vera. "Ehhh eeeh...vad hetere...jaa...eeeh" total tystnad. "Vera har du nå...vad hetere. Tomas nu är det lite girlbusniess här så..." Haha sen gick han. Det var lite kul. Nu har jag tagit några piller igen så hoppas smärtorna lägger sig. Hatar verkligen det här. Så onödigt ont man kan ha.

Efter jobbet drog syster och jag hem till mig och gjorde en laxmiddag! Gott gott. Simpelt. Lax i ugn med en creme fresh, basilka, tomat och kryddsås. Pärern till. Såklart. Mkt roligare att laga mat om man är två. Jag tycker det är grymt kul i köket och att prova på nya rätter är en favorit. Det tycker syster också:)

Kvällen fortsatte därefter tillbaka till jobbet där det var invigning av nya A6:an. Det var en hel del folk där och det bjöds på lite tilltugg:)


Peter och Mats drar av skynket


Vill även tacka Peter för hjälpen med biljetterna till imorn. Hade inte gått utan dig. Stort tack!!

Too young?


...

Too much on my mind right now. Too much. What to do?

RSS 2.0