sov gott

Vart vaken ett tag till iaf, syrran vill att vi ska titta på Paranormal Activity...jag gav den ungefär en minut och gav upp sen. Jag hade tänkt ändra look på bloggen igen, vi går ju ändå mot mörkare tider och hösten är mer lr mindre över. Så den här gula färgen och löven känns lita inaktuellt. Nån som har nåt förslag på vilken färg jag ska?

Hoppas ni alla haft en trevlig helg:) Nu vaknas 5 dagars jobb igen. Överlevde mer lr mindre första veckan där framme. Krister är grym! "Fantastiskt" som han brukar säga. Men imorn äre måndag....vilket innebär carkaos! Slår aldrig fel. Måndagar och fredagar är värst!

Nu ska jag sova gott iaf! Och drömmer jag som jag gjort de senaste nätterna så kan jag inte sova mer än gott;) Haha! Sleep tight!





sleep tight

Grymt skönt med ett träningspass ikväll må jag säga:) Ikväll vart det mkt fokus på styrka...hehe inte riktigt min starka sida;) Min arm gör inte saken bättre heller, armhävningar är rena självmordet. Nog att jag knappt orkade göra några innan men nu är det verkligen rena nöa. Maria och jag var iaf helt slut på efteråt och det kändes bra:) Imorn är det måndag, då ska jag och Kristina på pass vid 17.30. Jag hoppas Karin följer med också. Sen lär nog Petra och gänget dyka upp vid halv 8:)

Jag hade tänkt bege mig i sängs nu snart. Hade varit nice att få den där sovtimmen extra denna natt istället för natten till söndagen. Men det är ju int svårare än att gå och lägga sig en timme tidiagre;) Föresten har jag fått lite bilder av Fredrik ikväll. Hittade några roliga behind the scenes kort när vi kletar choklad på varandra. Fun:) Spontan ide med chokladsåsen, tror vi får utveckla och planera mer inför nästa session:) Så man kan välja kläder och rekvisika också.  Svårt dock att undvika att kleta ned allt:P





Carros ska avchokladiseras


Nu kör vi!





Kladdar ned oss och badrummet! Mkt skratt!




Linnet som inte vill sitta på plats...Kennart assisterar.



Haha:D


Haha! Äcklä, kletig och håret som fastnade på ryggen, armarna...blev skönt att slänga sig i duschen sen vill jag lova!


what's the point?



What's the point
What's the point
What's the point of doing anything

träning

Nu ska jag iväg på ett gympapass och sen gymma lite:) Känns bra att avsluta veckan på gymmet. In Flames peppar mig ur hörlurarna också! Underbara älskade<3


Ladies Night

Måste iaf säga gårdagen var freakin AWESOME!!! Hade det toppen på Ladies Night och på förfesten på Nordemans innan. Tackar VW för biljetterna;) Showen var grym! Stenmark är ju dropdeadgourgous, det vet han om. Andreas Johansson och Brolle är väl inga som jag personligen tycker bra om artistmässigt lr hunkmässigt. Men efter gårdagens show så säger jag bara WOW! Möller överraskade också, han var mkt bättre än vad jag trodde. Lite goofy men det är ju lite hans roll också. Nästa gång jag går så blire att ha platser framme vid scenen så man kan njuta av ögongodiset på nära håll;) Hur som helst! Grymt roligt! Kändes att man behövde lite variation och få hitta på nåt nytt!



Därefter blev det Harrys, var ju inte direkt ensam om att gå dit. Lär varit fullsatt på varenda krog igår. Kön sträckte sig ändå till Bella och vidare. Hade en bad dressingdag igår och vart inte alls nöjd med outfiten lr skorna. Ni tjejer vet ju hur det kan vara;) Känner man sig inte nöjd med kläder och smink så kan det dra ned på humöret rätt ordentligt. Fan vad ytligt det där lät. Haha:P  Drygt nu med vintertid också, älskar högklackat skor och barbenta ben men det är så kallt drygt att gå med dem hem efter krogen. Sen blir man blöt också. Så det blev stövlar och tjockisstrumpbyxor.  Dssutom försvann mitt ena örhänge på föreställning:( Men tänkte inte låta det förstöra den redan så perfekta kvällen:P. Hade det riktigt kul på krogen också, mötte upp Linda, Mia mfl där. Patrik, Viktor och större delen av HGS vad där också samt några andra roliga människor <3! Fun fun!!


my heart is in a coma

Surrender to nothing
Or run, as far as you can
I'm trying to hold on to what I belive in
But my heart is in a coma
!



Skrev just ett rätt långt känslomässigt relationsinlägg. Men valde att inte publicera det. För publikt här på bloggen, har tagit det med mina nära vänner istället. Känner mig väldigt kluven och splittrad nu. Sen har jag tappat något, faith in love. Mitt hjärta och min hjärna vill inte riktigt gå i samma takt. Vilken ska jag lyssna på? Damn.


Fredagsnördar

Nu har jag varit och gjort coop! Var ute efter nå disneyfilmer att titta på då videon hemma vägrar spela upp dem vi har. Och jag äger inte så många disneydvdfilmer. Om jag ens gör det. Men nu gör jag det;) Vart jätteglad då jag hittade en dvd med räddningspatrullen!! Det bästa av allt var att jag tidigare idag sökte en gammal vhs-inspelad film med ett RR. En spökavsnitt som utspelar sig i London, den var min absoluta favorit när jag var mindre. Och det visar sig att den av alla avsnitt är med på denna dvd!! Awesome!!!! Måste se till att hitta fler dvder med Räddningspatrullen, vill även ha Luftens hjältar, Bumbibjörna och Ducktales. Me such a geek:D!




Köpte också en film med Knattarna och Joakim von Anka. Hehe.

Tackar Coopdamen som såg till att jag fick bra pris på godiset också;) Tack tack!
Nu ska jag fortsätta min disneykväll i soffan med mitt godis <3


ducktales

Disneyfreak som man är så har jag gjort lite digging på Ducktales. Brukar titta på det emellanåt, var helt frälst på den serien när jag var mindre, har spelat in flera videos. Dock ingen som vill riktigt fungera nu, bilden är crap. Serien som går på disney chanel är riktigt gamal och jag känner inte riktigt igen serien, karaktärerna och rösterna. Det finns lite blandade versioner verkar det som... Ankliv, Knatte, Fnatte och Tjatte på äventyr...den jag minns och gillar bäst är Joakim von Anka och tre knattar:) Jaa jag vet jag är supergeeken:) Tecknat är kung! Nu har jag hittat en lista på alla säsongen och avsnitt och insett att mina favoriter är från säsong 2-4 (1988-1990) Den dom visar på tv är första från 87. Totalt är det 4 säsonger och jag blir alldeles nostalgisk och glad när jag ser vilka avsnitt det är i lisstan! Jag ska kolla om man kan beställa dvder!! Har hittat massa klipp på nätet men dom är på engelska och det funkar inte. Jag vill ha svenska.Det är ju det man är van vid från när man var liten.


Måste ju bara finnas att köpa:D Är så jävla avis på Svedberg och Micke som varit på Disneyland i Florida nu i veckan! Micke skrev att jag lätt skulle kunnat stanna där i veckor:P Förmodligen!! Måste planera in en framtida resa dit!!




Guld-Ivar Flinthjärta är en av favoritkaraktärerna:D Bad guys! 


Såg ni på ducktales när ni var mindre:)?


mot gymmet

Helt slut på, somnade...somnade under bordet i finrummet? Jag är knäpp. Maria och jag såg på avatar så lägger jag mig på golvet framför tvn. Men det var så kallt och hårt där så jag lägger mig på mattan under bordet istället. Det finns en soffa ja jag vet. Men man är ju inte funtat normalt. Sett klart på näst sista Avatar dvden nu. Fan bara en kvar. Vill inte! Nu ska jag och syrran iväg till gymmet! Tack Petra!!!



mot city



Drar till stan nu. Puss


nuttin

Jag har så mkt att göra nu när jag är hemma i Tjärn, massa att packa och stå i. Men orkar inte. Efter jobbet äre samma visa jämnt. Slår rot i soffan och ser på Avatar lr Disney chanel. Är det inte det så sitter jag framför den här dumburken och gör inget av värde. Facebook, lyssnar på spotify, webfönstershoppar, bloggar lite. Och gör jag inte det så har jag väl tagit en powernap tills sena kvällen. Tänkte fara iväg och träna sen/snart/kanske....har bil och ska till stan sen så det hade passat bra. Men har ju tappat den där motviationen. Och det krävs mkt energi för att packa den där nedrans träningsbagen också. Ni anar inte. Men men jag har ett pass imorn och på fredag så då borde jag ju kunna fuska idag...jag menar vila. Hehe:) Nu ska jag återgå till att göra ingenting. Kura ned mig i syrrans säng under täcke och den mysiga pläden:)



Foto: Fredrik Åström


Foto Fredrik Åström


Funny feeling


Miss my boo


Damn varför lämna jag dig i stan för Benny:( Nu kommer jag ju inte kunna somna;( Och den braiga kudden är där dessutom. Inte heller sover katten här hos mig. Och hela sminkväskan är kvar i city. Nu kommer man se ut som en zombie imorn;P Typiskt! Gonatt gott folk, äntligen ska det bli sova. Har räknat ned ända sen jag klev upp imorse. Sov gott:)

Burn baby burn

Guldsms från Huuhka i lördags ( kommer dock inte ihåg vad jag skrev till han)

Huuhka:
"Sluta hata så mkt. Jag blir ju sårad! Jag älskar ju dig!!"

Naaw gulliga du, lr hur! Trodde jag ja...sen 2 minuter senare kom han tillbaks "Full-otrevlig-Martin" med ett till sms...( jag har precis börjat svara på hans ack så fina första sms...)

Huuhka:
"HAHA! Just kidding! Hate you bitch!!Burn!!!







Sidensjö wild side


Väntar på Hella och Linda


En Bacardidrink och Minttu. Får tacka Mia för en väldigt god middag också:D






Spelade fyllekortspel...av erfarenhet så bör jag hålla mig borta från det. SLutar alltid i kalasfylla och gustavsbergsbussen sen. Fy fan.




Botten upp!!





Mia och Linda slår sina kloka skallar ihop

Mys i soffan:P



Älskar glädjen i våra ansikten!


Hehe snygga expressions:)


Smickrande bilder på oss Linda:P Något fler shottar Jäger och Minttu i kroppen.




Fun:D


Dancing

Översmilet

Kvällen var toppen, tack Mia för att jag fick komma och tack Linda för att du är så underbar! Det måste göras om...dock kan avslutet av kvällen kanske skippas. Blev rätt överförfriskad i Sidesjö och åksjuk på vägen till stan. No need to say more. Skämmes gör jag iaf. Nog om det.





buuh

Jag är hemma hemma ikväll, så skönt!!! Har haft en crapdag på jobbet idag, jobbade över 1h dessutom. Kände på slutet att humöret vaggade på en knivspets blad. Var en sådan lättand när pappa ringde och frågade om han skulle hämta mig. JAA! Nu äre bara 12 arbetsdagar kvar till Jonas kommer tillbaka igen. Är inte det lättaste att ta hans plats.  Är kämpigt där framme vid disken. Jag har Krister som är en klippa, Himpern och Hasse likaså.  Men dom har grymt mkt att göra nu också, vill inte fråga han om allt och inget hela tiden heller. Hatar att känna mig i vägen.  Sen den där nedrans telefonen som gått het hela dagen lång. Känslan att svara och veta att man förmodligen inte kan hjälpa lr svara på deras frågor, den är grymt jobbigt och tär verkligen på psyket. Känner mig så värdelös. Igår ringde en kund och frågade vad det kostade att byta kulbussningar på hans bil. En känsla av belåtenhet slog över mig då jag i huvudet redan kunde det utantill....aa på saab då. Klumpen i magen kom tillbaka genast.   Jag hade stora problem att hitta kundens bil i datorn...efter ett tag inser jag att kunden ringt fel...han har en saab och skulle på törnerfälts. Om jag fått det samtalet där "uppe" då hade det gått på momangen och jag fått fram pris, tid och inbokning. Visst att jag många gånger kände mig "otillräcklig" där uppe också, men det är ingen jämnfört med hur jag mår nu. Men men, det är bara att bita ihop.



...

Drar snart till stan och läggan:) Men ska mysa lite i soffan och se Avatar innan jag åker:) Jag vet jag är barnslig:)

söndag

Vilken dag, vilken gårdag, vilken natt!! Vet inte hur mkt jag ids skriva. Men nån utgång blev det inte för Linda och Anna iaf. För mkt dricka och sen en lååååång biltur från Sidensjö till stan gjorde oss en aninges "åksjuka" Jag har en kappa som ska lämnas i på kemtvätten imorn. Den fick sig en dusch av det mindre trevliga slaget. För att inte tala om Tunan. Skämmes som fan gör jag. Fy fan. Hella, Linda jag säger bara det. Anything, anytime...I O U!

Sidensjöpartyt var iaf great! Hade verkligen jättekul med dig där Linda. Bilder kommer sen:) Har inte laddat över dem från kameran.

Syrran och jag har nyss kommit hem från Umeå, inge roligt att köra när det är så här kolsvart ute. Sen mådde jag inte direkt som en gud idag heller, kroppen var helt tom på...jaa allt. Och balanssinnet väldigt ur fas. Trots detta åkte vi upp till Umeå för att gå på bio. Avatar the last airbender såg vi. Hmm och ja vart ska vi börja. Ingen hit alls. Grymt besviken:( Som jag skrev i ett tidigare inlägg då jag citerat allehanda lät det ändå som att Avatarfansen skulle bli nöjda. Men icke!! Dom kunde inte ens utttala namnen rätt! Det är ju det minsta man kan begära. Få händelserna korrekta...blanda ihop scener och hitta på eget. Get your story straight! Kanske regissören skulle sett serien innan han gjorde filmen?!?!!? Nej ni! Tacka vet jag den animerade serien. Skulle kunna skriva mängder av grejer jag störde mig på i filmen. Men ingen skulle direkt bry sig.




Betyg 2 av 10!


Fest


En anings blondare Anna och Linda drar nu iväg på fest! Ses i dimman! Och ja...söndagsångesten är nu över...välkomnar den glatt imorgon igen:P



Haha:)


Disneyfreak



Jag älskar disneyfilmer, musiken, budskapet, figurerna! Awwh! Har nu hittade två album på spotify med klassiska Disneylåtar, både på svenska och engelska. Har nött massa Lejonkungen, Alladin, Djungelboken och Ariel ett tag nu. Vilken nostalgi! Igår såg vi ju Robin Hood och nu är jag grymt sugen att se Lejonkungen. En av mina absoluta favoriter. Synd bara att vi inte har den filmen:O Hur fan nu det gått till som?! Jag ska iaf skaffa mig en riktigt disneydvdcollection till lägenheten:D Så jag har nåt att se på;)

promenad

Nu har jag tagit på mig nyvinternaskorna och ska bege mig på en proemenad runt sjön. Blev nekad att fara och träna. Tänkte göra det i samband med att mamma skulle fara och handla, så kunde hon ju droppa av mig där nere och hämta mig där sen. Men det var tydligen ingen bra ide tyckte hon. Nu ska jag ut och ta mig frisk luft och njuta av det vita landskapet.

Måste för övrigt tipsa om ett riktigt bra album;)

Various Artists – Disney's Greatest Hits


Fire

Lugn och skön kväll:) Är hemma i Tjärn och har slagit rot i soffan. Maria och jag tittar på Avatar, är på tredje boken nu, fire.



Vi ska åka upp till umeå i helgen och se själva filmen på bio i 3D. Men jag har inga höga förväntningar alls. Jag tror det kommer vara riktigt dålig om jag ska vara ärlig. Speciellt med tanke på hur mkt jag gillar serien så kommer jag säkerligen bli riktigt besviken. Dock läste jag detta i Allehanda.

"Gillade du den tecknade tv-serien "Avatar" som "The Last Airbender" bygger på? Då kommer du förmodligen att älska denna fantasymatiné. Om inte så bör du avstå, för det här är en film för redan frälsta, serieentusiaster, tonåringar eller vuxna med mängder av barnasinne kvar."

Lät ju lite lovande iaf, men I wouldn´t get my hopes up.

Nu ska jag se klart denna dvdn och sen sova:)



Shake it:)



Balloo och Lille John har rätt snarlika danser eller hur:) Finns även lite inslag från Snövit i Robin Hoodklippet.




Träning och Robin Hood

Aaaaw vad skönt! Det blev ett träningspass idag med, packade väskan imorse utifall att. Jag hade lånat en Yeti från Svenna och pappa hade jobbarforden. Sen skulle han lämna sin bil på mitt  jobbet och ta Yetin upp till Nordemans norra och hämta våran bil som var där. Komplicerat jag vet. Hur som helst bad jag pappa ta träningsbagen och  he den i hans bil. Jag hade förhoppningar om att han glömt det. Så skulle jag slippa fara på Friskis:P Men icke, han kom ihåg. Så jag var med på mitt första danspass för säsongen och gymmade både före och efter dansen:) Kul att Petra dök upp också! Måste se till att få lite rutin att träna med dem, när jag är i stan kommer jag inte idas gå ned till friskis iaf, det är en sak som är säker. Då kanske man kan samåka med dem ned:) Du får höra av dig nästa gång ni ska dit:)

Nu ska jag se på Robin Hood:D Det var länge sen, hehe, älskar disney filmer:D Vi började att se den på engelska men det funkade inte riktigt. Är för van de svenska rösterna. Så vi bytte tillbaka. Det är Robin Hood jag vill ha:D



Lista

Nu har jag tråkigt och inget att skriva om. Lånar en lista från Anelias blogg:)

64 frågor & svar

1. Röker du?: Nej inte det! Har aldrig prövat och känner inget behov att görat heller
2. Snusar du?: Inte det heller, aldrig prövat. No need 2.
3. Dricker du?: Indeed I do!
4. Vad dricker du?: Helst dricks det groggar! Bacardi i alla former, aboslut, jäger, mjölkdrinkar! Cider, öl och vin...njea! Går ju ned. Men ingen förstahandsval.
5. Dricker du för nöjets skull?: Det skulle jag väl säga ja, lr hur Katarina;) Gillar ruset!
6. Har det hänt att du druckit för att du varit olycklig?: Ibland har det väl hänt att man supit till för att slippa känna efter. Men inte så att det varit mitt i vardagen och ensam. Fest och helg!
7. Anser du att du dricker för mycket?: Njea jag tyckte det ett tag, har därför försökt ha mina vita veckor emellanåt:)  
8. Har du tvångspytt någongång?: jao fingrarna har nog åkt ned i halsen några gånger ja...
9. Lider du eller har lidit av anorexia?: hmm...skulle inte säga anorexia. Älskar att äta och älskar mat för mkt för att blir anorektiker. Viktnoja emellanåt ja.



10. Har du varit utomlands?: jaa och jag älskare!!! Vill resa mer! Bo utomlands helst! Plugga och jobba!
11. Är du snål?: Ingen överspenderare direkt men inte snål heller.  
12. Är du en egoist?: nee det är jag inte:) Eller ibland är man kanske det...men man måste ju tänka på sig själv emellanåt också:)
13. Är du snäll?: för snäll och svårt att säga nej.
14. Är du falsk?: nej
15. Är du blyg?: Förvånar mig ibland hur blyg jag kan bli...annars framställs jag nog som väldigt social och har lätt att prata
16. Vilket stjärntecken är du?: Skytte
17. Stämmer ditt stjärntecken in på dig?: "Skytten har stort behov av social stimulans. Skytten är öppen och pratglad, generös och frimodig. Skytten trivs i naturen och på resande fot. Det brukar bli många spännande resor för den som är präglad av detta eldtecken" Stämmer väldigt bra in på mig:D



18. Dagdrömmer du mycket?: Njao skulle nog inte påstå att jag gör det
19. Är du lycklig?: Hmm har varit lyckligare. Nu är jag varken lycklig lr olycklig. Mest bara är.
20. Om inte, när var du senast lycklig?: Dånt ja vet. Var riktigt glad idag, temporärt när jag fick vara uppe med pojkarna.
21. Vad är du rädd för?:  Sjukdomar? Att det ska hända familjen något.
22. Vad hoppas du inte ska hända?: ...
23. Skolkar du?: Nej var ingen skolkare. Hade grymt bra närvaro i skolan. Minns att Thomas tog fram min frånvaroprocent under nåt år på gymnasiet...0,02% Det innefattade tandläkar och läkarbesök:P
24. Äter du frukost?: Alltid
25. Hur lång är du?: 1,73 
26. Hur mycket väger du?: Sist jag vägde mig...55,7.
27. Vad har du vägt som minst?: Minst under min "vuxna" tid. 52. Mådde inte bra då.
28. Vad har du vägt som mest?: 64. Gick upp nästan 10 kilo under tiden vi jobbade i Kina. Tror ni jag älskade att äta American Breakfast varje dag?! Everything fried!! Plus kakor och bakelser, mackor, omelleter, pannkakor, flingor och gud vet vad! Det lustiga var...jag märkte ingenting att jag gått upp!! Inte förns farmor kläcker ur sig en kommentar när jag kommer hem! Jag är inte i rummet och farmor hör väldigt dåligt numera. Så hon pratar några decibel högre än alla andra. "Men oj vad stor Anna blivit" Jag är i rummet brevid och hör varenda ord. Tack farmor:P


Men nanting vad jag saknar dessa flingor (dock inte honung, utan vanilj) !!! Har försökt att hitta dem hemma, men icke! Blir att hålla utkik efter dem på nästa utlandsresa. Mmmmmm<3

29. Är du nöjd med dig själv?:
njao
30. Har du färgat hår?: ja nu är jag ljusbrun, tror inte jag varit så här "blond" nån gång. Men sen till jul ska jag bli mörk igen<3 Trivs i ljus men älskar mitt mörka hår.



31. Piercad?: Örhängen bara
32. Tatuerad?: ne
33. Är du oskuld?: nej
34. Har du pussat någon av samma kön?: ja
35. Kramar eller pussar?: båda
36. Skulle du kunna dejta en 24 åring?: aa, varit ihop med en:P
37. Är muskler på killar viktigt?: Ingenting negativt direkt;)
38. Hur ser din drömkille ut?: Patetiskt fråga. Svag dock för bruna ögon och mörkt hår:) 
 39. Har du varit på en strippklubb?: Hehe Monika och jag gjorde ju ett litet besök på en show i Bulgarien;) Remember;D Haha. Här kommer inga bilder upp:P
40. Vem pussade du senast?: Diesel
41. Vem kramade du senast?: Daniel
42. Vem gillar du?:
43. Favorit musik?: Hårdrock. Men är allätare, beror på humöret också. I love 2 dance
44. Vilken är din favoritfärg?: Svart, rött, guld, grönt, lila
45. Vad äger du för mobil?: En som int är värd att nämnas här
46. Vad pluggar/jobbar du med?: Verkstad
47. När grät du senast?: Idag
48. Vad ber du din mamma köpa i en mataffär?: De mesta
49. Vilken frukt tycker du om?: Äpplen
50. Vad är det bästa med sommar?: Sola, bada, naturen, korta kjolar och barbent!
51. Har du något oförglömligt minne till någon av årstiderna: Har jag säkert, inget jag kommer på nu bara



52. Vem kan du prata om allt med?:
Frugan såklart
53. Hur ofta tränar du?: I min värld, minst 2 ggr i veckan, helst 3. Men det brukar ju gå sådär.
54. Gillar du att träna?: Ja när jag väl där på plats. Men att ta sig tid och ta sig dit...det är de jobbiga.
55. Går du på gympa lektionerna?: Ja det gjorde jag
56. Vad är din högsta önskan just nu?: Vinnan några miljoner. Hjälpa en särskild someone som hamnat snett. Att dra till Australien lr Usa och börja plugga. Resa världen runt. Finns många önskningar.
57. Vad vill du bli när du blir stor?: Jobba i resebranchen, med folk, språk, kommunikation, psykologi, make people happy, har inte riktigt bestämt mig vad jag ska bli än. Om jag nånsin kommer göra de. 
58. Vad kan du inte leva utan?: 3 F! Family, Friends and FOOOD;)!
59. Tv eller data?: Datorn ofcourse
60. Använder du string?: ja men inget större fan, hotpants hellre:)
61. Föredrar du hotpants?: Ehh jaa!
62. Äger du en laptopp?: ja
63. Vad var dagens lycka?: Mina 2h på Törnerfälts! Aaaawh <3
64. Vad var dagens räddning: Jonas lär väl "räddat" mig x antal ggr hela veckan. Hur ska jag klara mig utan dig nu i 2 veckor!! Buuhu!


useless

Sååå då var man tränad och duschad:D Härligt härligt! Kommer behövas fler träningspass i veckan om jag kommer få rutin på att äta dom där jävla goda mackorna fiket på jobbet gör!! Jävla salami/brie macka! Och currykycklingen och räkmackan..och...och!! Så förbannat goda! Måste se till att inte ta med nå kontanter på jobbet. Idag har jag jobbad på Nordemans Norra ett tag vid lunch. Happy happy feeling:D Även om den bara varande i 2h. Stor saknad säger jag bara. Saknar mina grabbar och Diesel så fruktansvärt mktl!! Pelle du gjorde min dag när du ringde efter jobbet ska du veta:D Tack för dom orden:D Saknar Menu Pricing, du var så mkt lättare att jobba i. Bokade in några saabservicar och det gick ju som på räls, som vanligt. Varför kan inte dom nya programen vara lika lätta! Förr gjorde man servicepapper och en service på några minuter, inte ens 2! Nu tare fan 20 minuter (om man inte blir avbruten...för då tare väl 40 min!!)! Känns dock bra att de int bara är jag som klagar på serviceprogramen. Det verkar vara riket runt! Iaf som man hörde på kursen i Södertälje. Nästa vecka börjar vi med ElsaPro också, får se hur stor skillnad det blir från Elsan som vi jobbar i idag. Snart äre helg, awesome!! Längtar som fan! Men på ett sätt inte...för när helgen är över kommer 2 mardrömsveckor...Jonas ( han som jag sitter mest med på jobbet) han kommer vara borta 2 hela veckor! Ett under om jag överlever dessa två veckor. Hatar att gå med denna klump i magen till jobbet. Känna att man måste fråga om allt, värdelös och otillräcklig:( Psykiskt mår jag inte så bra nu:(




att försova sig

Ni anar inte vilken tid jag gick och la mig igår!! Tänkte ta mig en liten powernap efter middagen. Nånstans efter 18 la mig till frid i syrrans säng. Tänkte bara slå lock en timme lr så. Det hela slutar med att syrran kommer och pokar mig i sidan "kliv upp, Anna kliva upp!!! Skulle inte du sova i stan!? Flytta på dig jag ska sova!!" Klockan är nu nästan 23.30. Hmm bra gjort Anna! Rullade av sängen, går som en zombie bort till syrrans gamla rum och lägger mig i hennes gamla säng. 0600 ringer väckaren igen. Dags att kliva upp.


________________


Nä ni dags för ett pass på friskis och sen gymma! 2h ska det bli!
 Tänker vara all covered i svett!!


Okt. 20, 2010

4 månader idag, på dagen, sen vi sågs sist. Kan inte förstå att tiden gått så fort och så sakta på samma gång. Tänker på dig och hoppas verkligen att detta kommer lösa sig på bästa möjliga sätt för dig.

jag ska bara...

vila ett litet tag innan jag far på gymmet. En liten liten powernap kan ju inte skada...

Find the door to the promised land

Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star



Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and your will find
The passage out of the dark


ZzzZzz

Klev nyss upp, trött, ont i kroppen, vill bara sova igen.

"Anna, är du hemma, vars är du nash?"
hör jag en röst långt bort. Pappa kommer in i mitt gamla rum och petar på mig som ligger i min morgonrock bregravd under filt, kläder och täcke i Marias säng.
"Anna, vad gör du?" frågar han
"JAAA vad sere ut soooom!?" fröken trevlig själv som svarar
"Varför sover du den här tin, har du ont i huvudet"
"Neej men jag är sååå trött jag orkar ingenting" muttrar jag till svar
"Är det jobbet? Hinn du int med?"
"Ja det är jobbet." svara jag kort
"Så har jag ju varje dag" säger pappa och skrattar



...

Borta. Nöjdheten är borta, funderar om jag ska bege mig till Friskis idag igen, hade känts bra att få träna de 2 första dagarna på veckan. Så kan man mot slutet känna att "jomen jag har ju faktiskt varit aktiv 2 dagar den här veckan" 

__________

Jahapp så sitter jag nu i morgonrock helt plöstligt. Ids inte träna ikväll. Tänkte ta mig en powernap nu. Totalt slut på.


happy hippo



Underbara känsla, den precis som precis dyker upp efter man tränat. Känner mig så stolt och nöjd. Synd bara att den försvinner tills imorn.

pass

Vilken dag, min hjärna håller på att explodera! SÅ mkt nytt att ta in på jobbet och man vill verkligen lära sig alla rutiner och program...på en gång! Jag mår psykiskt dåligt av att känna mig som ett jädra överflöd. Måsta fråga massa saker och känna mig allmänt i vägen:( Idag blev det lite väl mkt att hålla reda på när telefonen ringer stup i minuten och kunderna trillar in. Visst att jag hade det så på Törnerfälts men då kunde jag hantera situationen bättre. Det är så frusterande att vilja hjälpa till och det styper i massa lösenord, program, jobbiga program, nya modeller nya bilar nya spelregler. Damn! Jag har så grymt ont i nacke och axlar, spänner mig så mkt. Nu är jag så förbannat trött, vill bara sova, all energi gick åt på jobbet.

Men nej, nu ska jag iväg och träna istället. Yeaj, i samma veva som jag kom hem tog jag på min träningsdressen. Trodde att det skulle öka motivationen. Och ja det gjorde det faktiskt:) Äntligen kommer jag iväg på måndagspasset med Kristina. Var ju ett tag sen sist:/


sova

Tänkte sova i stan igen inatt, meen eeeh! Ska ha bilen imorn och mamma ska åka med på jobbet i samma veva. Nu har vi stängt av värmen i stugan och flyttat in igen. Men jag har ju ingen säng här hemma då den är i lägenheten. Så nu sover  jag i min gamla säng i mitt gamgamla rum:) Har glömt hur grymt jävla skön den sängen är. Imorse när jag vakna sträckte jag mig efter att krama om Benny, helt sjukt hur töntig man får vara, men det var rakt jobbigt att sova utan han. Jag vet hur det låter,  barnsligt. Höll om några kuddar istället, men det var inte samma sak:( Han flyttar med mig in till stan sen så det blir bra:) Inatt hade jag även besök av världens bästa hund, Diesel:D Peder har sagt att jag kan få låna han att ha som sovkamrat om jag vill det:) Det skulle ju vara toppen! Saknar den skrutten sååå mkt<3!

Nej nu ska ja sova, klockan är redan mkt, second bedtime är redan förbi. Har jobbångest för imorn, suck, känner mig så värdelös. Måndag imorn, snart fredag och snart helg igen. Nääni sooov gott!


off 2 Karin



Drar till frugan nu snart <3


Party























söndagsångest

Jag har ju varit skötsam och inte druckit på ett tag nu, 5 veckor tror jag det kan ha varit. Kände att jag behövde rena kroppen lite. Men imorse insåg jag att det nog inte riktigt var den anledningen som var starkast. Efter några vinglas och groggar igår var man på gasen. Dricker jag så dricker jag inte lite, allt eller inget, lr hur Katarina;)! Min kropp kräver inte direkt många glas innan den är innne i dimman. Imorse när jag väl skulle ut ur diset så börjar man sakta men säkert få ihop pusselbitarna från gårdagen. Japp. Söndagsångesten kom som ett brev på posten. Kan ju säga att det var grymt skönt att slippa den här klumpen i magen under mina nyktra veckor.

Aja jag hade kul iaf:D! Jag blir alltid så himla jävla kramsjuk och pratig i fyllan, bland annat.  Igår var inget undantag. Ska sätta duct tape på mig nästan gång jag går ut, men det blir svårt att få i sig drickbart då. Sen älskar man dansgolvet, Skulle inte vilja se nån video på mig då man shakar loss allt. I'm such a lady but I'm dancing like a ho. Så kan det gå. Ringde Katarina och snacka lite imorse och jag berättade om gårdagen. "Fylle-Anna var ute och slira igår" säger jag och suckar. "Jaha, men hon är ju rolig hon" svarar Katarina i en sån munter halvironisk röst. Hahaha, tyckte det var ett bra svar. Ibland kan jag känna att man kan visa lite mer av sig själv på fyllan, beroende på humör, behov...man får mer utlopp för sina känslor. Man släpper mer på muren och bryr sig inte lika mkt. Det är en lättnad många gånger också. Dock har jag väl en "personlighet" som jag tycker mindre om, och hon kom fram igår. Tror dock ingen riktigt tänkte på det, hoppas inte det iaf. Nej nu ska kolla på festbilderna och försöka komma i form igen.   


Trött och sliten låg  jag i soffan och väntade på att pappa skulle komma och hjälpa mig fixa i lägenheten.


going out





Ska in till stan och möta upp Nybba, Beffe, Linda och Emma:) Är inne på tredje vinglaset and it feeels gooood!


Moto Moto



Madagaskar, en riktig guldrulle! Jag brukar ju faktiskt se Skipper och gängets serie också ( pingvinerna) haha riktigt kul. Det var ett klipp med Mr Moto Moto som jag verkligen föll för i filmen. Haha vilken röst...det är Will.I.Am som gör den. I like em biiiig, I like em chunky!! Hehe.


Lancome

Har köpt ett nytt sminkset från lancome, med mascara, kajal och sminkborttagning. Dessutom köpte jag en dagkräm av det märket! Må ju säga att Lancome är ett av mina favoritmärken vad gäller smink, krämer och parfym. Så när jag var på flygplatsen kunde jag inte hålla mig. Man måste shoppa på taxfreen ju. Jag behövde en mascara så det var ju inge slöseri med pengar;) Kholpennan som dom har är grym! Vilket märke föredrar ni:)?


träning

Jag ska iväg på gymmet och svettas lite nu tänkte jag. Jag kvävs psykiskt av att inte vara på gymmet, har massa dumma dumma tankar som vägrar lämna mitt huvud. Så för att slippa dem åker jag dit, svettas lite på gymmet och tar ett pass sen:) Hmm men det är så fint höstväder ute också..man hade ju inte bangat på en skogspromenad, svampplock? Tror inte vi kan förvara mer svamp nu inför vintern. Men får väl ge bort istället:) Inga-Lill och Marie har fått varsin skörd.

Näni dags att röra på fläsket. Gymmet here I come!


Booooooooooooring






Gaaah nu är jag less. Syrran och jag har sett transformers 2...lr hon tittar fortfarande. Tredje gången jag ser den nu. Har missat första timmen varenda gång, så nu har jag sett ikapp det. Jag har ett sånt enormt chipssug men tackolov fanns ingen gräddfil hemma. Så jag kan inte göra dipp...då äre liks inte värt att äta chipsen heller. 2 chipspåsar och 3 dippåsar finns till förfogande...men inge gräddfil och ingen creme fraiche. Hur är det möjligt?

Farsgubben och hans kompisar har dragit till stugan för bastu, undra om dom badar också? Minusgrader ute, brr! Jag hade lust att ha spelkväll med familjen, trissorams, musik och bara ta det lugnt. Men hur lätt är det då WOW just släppt nån ny patch. Lr heter det så? Vad vet jag. Tog mäkta lång tid att tanka hem den iaf och nätet var nere för oss andra. Brorsan är ju helt såld på det där. Beroende. Har aldrig förståt mig på det heller. Istället ligger jag i soffan och ser på Disney Chanel. Så mkt bättre;)

Kanske blir några fler inlägg ikväll då jag ändå har så tråkigt:) Får se om jag ansluter till Micke och company sen, dom skulle på bandy nu. Men jag lär väl somnat innan dom spelat klart.


...

Befinner mig just nu i typiskt fredagsläge, dvs uttrött och helt slut på. Jag minns inte då jag senast gjorde nåt "roligt" en fredagkväll. Nån aktivitet. Festa måste ju varit en evighet sen. Jag orkar oftast inte göra många knop på fredagar. Jobbet tär på krafterna. Speciellt när man nu befinner sig på ett nytt ställe. Jag är så spänd på jobbet, man är inte lika avslappnad alls. Det känns när man på fredag åker hem, då släpper man allt, slappnar av och hamnar automatiskt i koma. Klockan är inte ens 19 och jag har redan entrad sleeping mode. Dessutom tycker jag att blitt mer "osocial" på sistone, orkar inte hitta på saker, trött och bara allmänt tråkig. Kanske är lite tiden på året som gör sitt också...mörkret. Vad vet jag. Hjärnspöken. Men vem har inte det.


färgbyte





btw...jag har blitt ljusare:O:) Dock inte blond mer ljusbrunt:)


Hurts



Inga bra nyheter, inga nyheter alls. Får vänta igen nu i flera veckor. Att det ska ta sån tid:( Vill få ett slut på detta snart. Det vill vi alla. Sov gott. Vi tänker på dig. Familjen hälsar<3


Sexy Sexofon

Jag har fått nån dille för danslåtar med saxofon i?! Why?! En av låtarna.. en riktigt jävla dynglåt, vet inte ens om den är värd att lägga upp här. Viktor och gänget som har förpestat mig med den...hur tusan kunde den komma sig in på deras playlist undrar bara jag:S Säger bara Moldavien på den låten, sen låter jag resten vara osagt.

Destination Calabria är en låt som också fått i saxofonen bra, känner hur höfterna vill svänga med:) Tror säkert videon är uppskaddat av en hel del också...boys dåda:)

Annars tycker jag verkligen om Stromaes låtar, speciellt Alors on dance och Te quiero, dom har ett så grymt härligt sound med saxofonen. Förföriskt och sexigt. I like!! Mer låtar med sexigt saxofonsound!  


flyg

Vilken jäkla tjockisdag det varit idag, har jag gjort annat än äta onyttigt? Gaah! Steg upp 5 imorse för att jag och två kollegor från Nordemans skulle med flyget till Sthlm och sen skulle vi vidare mot Södertälje. Kurs. När det vankas kurs vankas det självklart mat i alla dess former, fika, biskvier ( gigantiska) dryck, mackor , lunchbuffe, middag m.m. Och man måste, MÅSTE, smaka av allt. Sån är jag. Kursen i sig var väl okej, nu ska jag i min tur utbilda killarna på Törnerfälts ( Nordemans Norra) Hasse tar grabbarna på verkstan och Micke tar plåten. Men aa, jag fattar inte varför dom inte bara flög upp kursledaren hit och sen fick han gå igenom allt? Och dessutom...utdyrt att flyga ju:O Min och Mickes biljett tur och retur gick på 6000:- :O:O  sen mat, taxi, hyrbil, arlanda express och sånt på det. Och sist jag flög enkelväg standby betala jag 395:-



Flygresorna gick bra, men för Micke var det rena självmordsuppdraget att kliva på planet. Han gillade det inte alls. Men vi tog oss ned och tillbaka oskadda iaf:) Hyrbil ned till Övik och precis när vi kör in på Nordemans är nålen i botten och den indikerar på 1 mil kvar. SATAN! Inte fan vågar jag köra hem och till jobbet igen med den...kommer garanterat bli ståenders längs vägen och måste ringa på jobbet och skämmas. Fram med kortet och tankar. Får världens ångest när jag åker därifrån, "tanka jag diesel? Jo jag tanka diesel, såklart jag tanka disel....vänta...äre här en dieselbil?!?!?" Haha hatar att jag har en tendes att jaga upp mig så jävla lätt..Micke hade dessutom sagt att det var en disel. Kan ju säga att det är ju inte direkt bra att tanka fel....hade det där varit en diesel och jag hett i bensin. Då äre att byta mer lr mindre allt som bränslet kommit i kontakt med. Så ni kan ju förstå hur många mardrömstankar som gick igenom mitt huvud:P Men det var ju en dieselbil...lr hur;)?


burnbabyburn

AAH! Är så grymt less och på dåligt humör. Otrevlig och allmänt bitter bara. Ni ska träffa mig när jag är så här, hehe, nej det vill ni inte. Ibland känns det som man använder upp allt ens sociala förmåga och trevliga sätt på jobbet. Mot kunder och sånt. Idag har varit en kämpig dag och det känns verkligen på kropp och hjärna. Man anstränger sig så mkt och vill verkligen lära sig och förstå. Men allt är inte alltid så lätt. Nya rutiner, nya system, nya bilar, nytt folk...allt nytt. Sen mitt uppeiallt ringer såklart telefonen tokmkt och kunder strömmar in och ut efter varandra. Man påbörjar något med en kund, telefonsamtal, kollega aa vad vet jag, sen kan man inte avsluta det själv och måste fråga tusen frågor. Sen hinner man inte avsluta ena arbetsordern innan det kommer en ny kund och ett nytt samtal. Till råga på att känner man sig totalt värdelös. Ingen kul känsla. Så idag har inte alls varit rolig på jobbet.

Därefter går det dåliga humöret ut över mamma, syrran, Micka och Ica Kvantum. Precis innan jag ska hem ( ska hämta fordjäveln på carsteds och sen Maria på körskolan) jadå ringer mamma och vill att jag ska handla. Jag handla i måndags, tisdags och dessutom var mamma och handla idag men glömde såklart bort en del. Väl inne på kvantum har dom totalt byggt om...så jag hinner med 3 rundor butiken runt ( och en massa svordommar) innan jag kommer fram till tacosen. Samtidigt lyssnar på jag musik från telefonen, in flames - system. Vilket helt totalt triggar mitt humör ännu mer. Kan inte bli på bra humör när jag lyssnar på den. Går och ska betala. Långa köer. Man ska fan låta bli att fara på affärn mellan 16-18!! Jag väljer ena kön, självklart fel! Står i en evighet, kunderna framför har stora kundvagnar med varor. Men nå äre väl....!! Betalar, surar, ringer Micke...är alltmänt sur och otrevlig. Förlåt.

Näni, jag skulle lätt kunna bege mig i säng och vila nu. Min kropp och själ har redan checkat ut för dagen.


Let me upgrade you



Häromdagen så fick jag denna låt på hjärnan, en äldre låt med Beyonce och Jay-Z. Gillar beatet i låten och videon är het. Har alltid varit ett fan av Beyonce och jag tycker hon är dropdead gorgous! Älskar hennes kurvor. Hon är så naturigt snygg i klippet när hon är i vattnet och när hon ligger på golvet i bland guldsmyckena. Grymt snygga människa.

Funfun!


Haha denna bild är grym! Ikväll drar jag till grabbarna och ser på hockey och ska ha a great time! Have fun everyone!

mmm

Vi har varit ifrån varandra alltför länge nu. Veckor, mer än en månad, men ikväll möttes vi igen. I love chips and dip!! Mys i soffan, hemma, en riktigt slapparkväll. Hela helgen ska verkligen bara bli lugn. Nu ska jag sova. Känns så skönt att ligga i stugan och kura ned sig under täcket. Maria ger ifrån sig underliga sovaljud och katten spinner  överslafen. Nu ska jag lägga armen runt Benny och sova. Gonatt allesammans.

Björnmurran

En grej som gjorde mig väldigt väldigt glad på jobbt igår var iaf att jag kom över denna grymt mysiga björnmurra! Har velat ha den över 1 år!! Bilavdelning, har ibland olika grejer till försäljning i bilarnas märke. Tex t-shirts, pennor, väskor, miniatyrbilar osv. Denna fina "björnmurra" har jag velat köpa i en evighet, har inte varit ensam. Dock har det bara funnits ett exemplar kvar ( har heller inte gått att beställa). Som jag varit på Martin för den där mössan. Inte bara jag heller. Sen igår när la jag fram en kommentar om mössan (som jag gjort så många gånger förr) Skillnaden var att igår gick Martin och hämta nyckeln låste upp glasskåpet och gav en överlycklig Anna mössan. Ibland kan det verkligen krävas så lite för att göra mig glad. En tanke, en gest, en mössa. Blev så glad att jag slängde mig i Martins famn och gav han en stor kram. Att man man bli så glad, nästan lycklig av så lite. Känner mig så tacksam att han gav den till mig, betydelsefullt på något vis då han verkligen vet att jag velat ha den.  Tack Martin, tackotackotack:D:D:D











New in



Har glömt att visa ett nytt snyggt spetslinne som jag köpte på Vero Moda förrförra veckan:) Dropdeadgorgous!


bite me

Fyllde just på telefonfan, 291:- fanns på kontot. Nu är bara 91:- kvar. Blö! Vars är mina pengar från försäkringskassan? Undra när dom har utbetalning? 12:e? Löning är ju inte förns om 20 dar till. Vill inte gräva bland sparpengarna heller. Men det kommer bli så. Har haft mkt ugifter nu i september. Nånting som måste inköpas är en ny musjävel till den här datorn iaf. Skulle lätt ge en tusenlapp bara för att få in en ny nu pronto. Jag drar säkert ur och her in usb-kabeln från musen till datorn ca 10 ggr på mindre än 5 minuter ( musen tappar kontakten med dator) Jag slänger sattyget ut genom fönstret snart, så grymt irriterande. Och den trådlösa musen är ju fukkad den med. Så grymt slö!! Får väl övergå till bärbara datan innan hela den här burken åker ut med huvve före. 


Kanske får inskaffa en sån här:P


cry me a river

Idag var en mindre kul dag, lämnade mina kollegor på Törnerfälts kring 10 för att åka ned till min nya arbetsplats. Kunde inte säga hejdå till nån nästan. Kunde inte få fram ett ord. Klumpen i halsen var för stor och de tårsprängda ögon var på brisningsgränsen. Kramade om Diesel det sista jag gjorde innan jag åkte. Tårar nedför kinden, han tittade på mig gav mig massa pussar. Fick sminka om mig helt när jag kommit ned till Nordemans, hur mkt tårar rymms i dom där kanalerna? Annars lär dom ju undrat vad det var för svart clown som kom in. Många nya ansikten och namn man inte kan. Började gråta 2 ggr där nere, framför vdns fru och min förra chefs bror. Bra Anna. Men å andra sidan, varför skämmas över sina känslor. Jag tycker detta är jättejobbigt. Speciellt att skiljas från mina gamla kollegor. Dom dagar jag har bil ska jag försöka ta matlådan och åka upp och äta med dem istället. Vanligtvis gör jag inget vettigt på mina luncher, halvsover på bordet och lägger patianse.  Min kropp och hjärna är helt slut på, för att inte glömma mitt hjärta och ögon. Har lust att lägga mig och sova. Borde egentligen flytta över massa grejer till lägenheten och få ordning på soffan ( dom hade borrat hålen fel så ena foten passade inte) men jag ids verkligen inte. Vill bara lägga mig i sängen, lyssna på crymusic, krama Benny och känna mig trygg.





___________________________________
Africa - Toto

It's gonna take a lot to take me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do




bye bye

Imorn smäller det. Jag lämnar Törnerfälts:'( Framledes hittar ni mig nere på Nordemans. Tårarna flödar nedför kinden nu, vet inte hur mkt jag vill skriva. Har en stor klump i halsen nu, grät hela vägen hem från jobbet idag. Har sådan ångest och separatonsångest att lämna mina älskade kollegor och lillskrutt Diesel:( Jäkla skit:'(:'(  Lika bra att packa mascaran för det lär inte bli mindre tårar imorn. Just nu känns allt riktigt jobbigt, ska bege mig till stugan nu. Behöver sova.


airhead

Man är bra dum, imorse hade jag satt på väckaren 6 och när börja jag? Jo 8. Vet inte hur många gånger jag tryckt på snooze. Men det var en rätt skön känsla ändå, att trycka på snooze knappten typ 7 ggr. Hehe. Ikväll ska bli en riktigt riktigt tidig kväll. Jag är ett vrak på mornarna numera. Damn. Längtar tills helgen och att få sova ut. Men det blir inga långa sovmornar då jag kommer jobba:/



Off 2 work, kommer inte vilja ta av mig min nya fina sköna halsduk. Lovely.


tisdag

Jobb, sjukgymnasten, Länsförsäkringar, shopping, middag, hockey, baka kladdkaka, Ems och Avatar. Jag har hunnit med en hel del idag:) Dagen började såklart med jobb, jag har gått upp på 100% nu och ska testa det veckan ut. Min sjugymnast var lite förvånad att jag så fort gått tillbaka på heltid eftersom min skada är ett så pass allvarlig brott. Vi mätte iaf och pratade en hel del om mina övningar och värk samt mitt nästa läkarbesök och evt operation. Men operationen kommer inte bli förns nästa år, det måste läka klart först. Hon var glatt överaskad att jag har ökat i rörlighet ännu mer. Känns toppen:) För som det varit på sistone har armen ändå varit psykiskt påfrestande. Även om jag sällan talar lr skriver om det.



Efter sjukhusbesket drog jag på Länsförsäkringar för att fixa hemförsäkring, Micke möter upp mig där. Sen drog vi på stan för att kolla in lite halloweengrejer. Börjar närma sig ju:) Vad ska man klä ut sig till?!?! Jag vet att man borde sikta in sig på nå läskigt, men allt jag hittar och vill ha är ju massa sexyoutfits:P kan ju klä ut mig till en zombiepirat lr död sjuksköterska lr ihjälskjuten FBI-agent. I kortkort dåda;)


Jag har varit sugen på att köpa ny halsduk också, en sån man int knyter utan man bara snurra runt huvudet. Så vi gick runt och kika efter nåt som skulle passa. Dock hitta vi bara underliga färger och en i fult mönster. Vill helst ha svart lr vit. Nån neutral färg. Micke prova lite jeans men hans storlek var helt slut ett par som var riktigt snygga. JC skulle få hem fler av dem sen.


Väl inne på Stadium hittar Micke två snygga halsdukar, precis sån som jag ville ha. Så det blev köp! Fick den till ett kanonpris också då den vita halsduken hade en liten smutsfläck på sig och var den sista som var kvar. Får väl tvätta upp den. Hur som helst, grymt mysig och snygg:D Vill nog ha den i svart också sen, bara för att. Jag älskar halsdukar. Får jaga mössa och vantar som matchar också:) Lär säkert bli fler inköp, HM har mkt fint.



Sen drog vi hem till mig, hockeyn ikväll, 6-0 Modo! Det tackar vi för, det var riktigt segertjut i soffan:) Vi var ju ett gäng på 7 st som såg. Jag och Maria bakade en grymt god kladdkaka, en av den kladdigare sorten. Blev awesome:D Vaniljsås och kall mjölk till det. Det är grejern det:D I love it! Blev som ni förstår inget övers:P

Därefter nötte vi lite Avatar:D Jag har lurat med Micke att se den hehe:) Så nu har jag börja se om den ännu en gång. Nä ni gott folk, nu ska jag sova. Är så förbannat trött. Imorn efter jobbet har jag möte med jobbet. Då dras riktlinjerna upp för framtiden. Hoppas jag kan sova inatt, har varit lite sömn på sistone. Sleep tight.

Trötter

Morgonpigg? Jag? Nej. Imorse vare pest och pina att kliva upp. Syrran låg kvar, fan vad fusk. Jag tänker och lovar alltid mig själv att "när jag kommer hem, då ska jag lägga mig och vila ett tag. Eller så går jag och lägger mig riktigt tidigt ikväll så jag får sova längre" Brukar ju gå sådär. Säker fler än jag som tänker såhär.


mobil

Gaah! Jag måste verkligen skaffa en ny mobil, håller på att få nå fel på den jag har. Högtalare ur funktion, ingen hit. Missar massa samtal. Tur jag kan lyssna på musik via hörlurarna iaf när jag är ute och joggar. Jag kollade på massa mobil modeller när jag var på Media Markt i Umeå i fredags, men hittade ingen som kändes bra. Touchscreen hit och dit, men jag är inte sugen på nån sån. Kommer nog bli en Eriksson, känner mest för en sån. En med inte alltför mkt finesser:P Är inte direkt nån mobilnörd, enda kravet (mer lr mindre) jag har är att det ska vara smskonversationer på den:P  Jag glömmer alltid vad folk skrivit till mig och så missar jag att svara på frågor. Korta sms med en fråga lr två, dom är jag nog snabbast och bäst på att svara:P I överlag är jag ingen smsare heller. Just nu måste jag fylla på med pengar också, fatta inte vad det sitt i. Bankdosan är aldrig tillräckligt nära. Jaja jag vet, oldschool med refill. Men det dug. Är ju för övrigt sämst på att ha mobilen på mig också, så det är inte så lätt att få tag i mig. Många gånger svarar familjen i den då jag låter den ligga på nån byrå. Några tips på nån mobiltelefon då? Jag tänkte på det när försäljaren i umeå frågade vad jag var ute efter. "Hehe bra fråga, mina krav är internet, sms, mms, bra utrymme för music, en kamera kan ju vara bra också" Så det vart mer lr mindre varenda mobil han hade till försäljning.  




träning


Näni, måndag ny dag, ny vecka, dvs träning! Anna dit lata arsle, nu ska du iväg på passet halv 6! Ät middag nu och sen iväg!! Mitt samvete har talat:( Men kommer väl må så mkt bättre efteråt. Värt.

<3



I love you bisamråttan no matter what:) <3

aaaoch

Hellweek har precis börjat. Jag har legat större delen i sängen imorse och omat mig och inte kunnat sova, jävla magont. Hade glömt hur elak du egentligen är. Jag som sett framemot en mysig sovmorgon, lega och dra sig och bara ta det lugnt. Men istället måste jag ligga och stryka mig på magen för att jsg onbillar mig att det lindrar värken. Blir tvungen att kliva upp och söka reda på pronaxen. Självklart går inte ett enda piller att hitta i huset. Va fan! Men just...jag har ju delat upp förra pronaxenförpackningen jag hade och hett dem i olika väskor och jackor. Så jag alltid skulle ha ett piller till hands oavsett vilken väska lr jacka jag hade! Smart move Banana. Slänger i mig tabletten, nu är det bara att vänta.

Jag önskar jag hade en sån där "värmedyna" att he på magen. Gjorde alltid det när jag var hos Inga-Lill och dom förut. Det gjorde världens skillnad. Får ta och investera i en sån. Nu har jag lagt mig till ro igen i soffa, kunde knappt få i mig frukost. Ägg och skagenmacka. För er som känner mig, lämnar jag mer än halva av en sådan , då äre inte bra. Kom igen nu pronaxen, jobba!!

bedtime

Ligger nu i soffan och vilar mig. Har just hämtat mamma och pappa som varit hos Matssons. Dom var riktigt dragna alla 4. Haha, rätt kul:) Annars har det varit en rätt lugn kväll, har varit chaffis mestadels. Vi var ett gäng som såg hockeyn hos Thors sen blev det bowling. Dock inte för mig, lr drog några klot men det var inte många. Var inte sugen alls på bowling men däremot på godis. Så jag drog ned till det hak i stan som har det absolut godaste lösviktsgodiset. Hemmakväll:) Mitt godisförbud är nu hävt, en månad gången. Gick ju nästan bra, syndade på Dumle och Kinder Bueno. Lovely lovely candy. Efter bowlingen körde jag Micke och co på fest och krogen. Träffade även Peder när jag dumpa av grabbarna. Han var härligt på gasen också. Jag blev så grymt sugen på att dra ut och dansa. Så jävulskt roligt det är att ösa med Peder och Stefen på dansgolvet. Sist fick man träningsvärk dagen efter i vader och ben. Nej ni, nu ska jag borsta tänderna och ta katta och gå ut i stugan:) Gooonatt!


Please take my hand and I'll promise

Jag kan inte sluta lyssna på denna låt, jag har lyssnat mkt på den förut också. Men ni vet ibland får man verkligen upp ögonen lr rättare sagt öronen för vissa låtar på ett annat sätt. Även om man lyssnat mkt på den förut. Detta är en sådan.





I've heard your story
Please take my hand and I'll promise
We'll find a way and we'll be fighting



lying cheating bastard

Min våg, vad vill den, fick en grymt trevlig överraskning imorse när jag ställde mig på den. 53,8 :O! Va fan, inte en chans in hell att den står på det. Fine, inga kläder och tidigt på morgonen, men ändå. Den måste missat väga ett ben lr nåt. Kliver av den och kliver på igen, 54,5. Tänker att nej gå inte på den en gång till för den kommer bara öka och öka ju fler försök jag gör. Tredje försöket blev på 57. Jag vet för sure att den här veckan ska vågen stå ännu högre, jag känner min kropp rätt bra. Helvetesveckan är på väg, enda som är positivt med det är att hyllan ökar i storlek. Nu tänker jag inte kliva upp på den nå mer om den ska fortstta såhär. Humpf!

Lyssnade på radion imorse när jag satt och åt frukost, då kommer en låt jag gillar "our last sommer" med artisterna från Mamma Mia. Mäkta förvånad jag blev, på radio?!

Nu sitter jag på rummet och tänker packa ned massa kläder i kartonger, ute skiner solen och vädret är på topp. Tror vi jag kommer sitta inne? Nej det blir på med adidasdräkten och en joggingtur, sen vill jag ut i skogen. Ska bara invänta syster som åkt iväg på nå ärenden. Vad ska ni göra denna fina höstdag?



Love the dark

Nu har pappa, jag och Maria precis kommit hem från Umeå. Vi har hämtat min tv, som väntat där uppe på mig ett tag. Jag måste ju bara berätta att jag älskar att åka bil. Sitta med rumpvärmen på, kura ned mig i passagerarsätet och bara njuta, titta lite på omivningen, blunda och lyssna på bra musik. Ännu bättre är det när det är kölsvart ute! Helt underbart!! Så avslappnande och mysigt att bara åka i en varm och skön bil. Hoppas det blir mer långkörning i mörkret snart <3

RSS 2.0