Eden



Beger mig om nån timme mot Eden och bröder Nybergs lya! Midsommarfirande here we come!

Grattis kära pappa


Grattis på födelsedagen älskade pappa! Du är bäst <3

Oach



Man kanske ska sluta fundera så mkt. Ska man hoppa av den här tåget lr? Fuck.

Blöh



Idag har varit en såndär "jag säger upp mig dag" Bläh. Kan det inte bara då bli helg. Semester helst. Är så less. Less på telefonjäveln främst. Högen med papper bara växer. Man får inte nåt klart. Blir så irriterad på det. Och på massa andra saker också som jag inte ids lr vill ta upp här. Bristningsgränsen var verkligen nådd...inte så att jag började grina idag. Var mer en känsla av "vad spelar det för roll...man dug ju inte till ändå" orkade inte ens bli ledsen över att det var så trögstyrt idag. Det går inte att dela på sig...hur mkt man än vill. En sak i taget. Folk får gott vänta. Förutom den där jävla telefonen. Den går emellan jämnt. Sen det trevliga humöret också....hur gör folk när dom jämnt ska hålla den på topp? Speciellt inom serviceyrkena. Thelin kom förbi på jobbet precis innan jag sluta.....det blev rakt räddningen. Jag sken rakt upp...ni hör ju hur desperat jag låter;P Haha. För er som vet vilken jargong han och jag har. Hur som helst bjöd han på mat hos Ludde. Thaibox och sen blev det bara massa skitsnack med mina sambos. Det var snällt:) Skönt att få ventilera. Vilken naggingbitch jag jet ha varit. Hehe.

Ludde drog på sin innebandyträning kring 19 så Thelin och jag drog en sväng till Drömme då han skulle hämta nå grejer och lämna ägg. Ojoj vilket snack det blev på byn. Hans föräldrar vet jag inte alls vad dom trodde. Vi dementerade rätt snabbt när vi kom innanför dörrarna att vi inte är nå par. Lika så till hans syster och hennes man "Nej jag är inte tillsamans med Anna hon är en kollega!!"  Thelin han få ett sms av en gemensam bekant, Jörgen,  som gick i stil med "Har jag missat nåt nu lr är Anna och du tillsammans?!" Han hade mött oss i bilen på vägen i Drömme. Och Elisabeth ( en vi lämnade äggen hos, samt en kollega till min mor, och Thelins faster samt Jörgens mamma) "Jaha ska ni stanna i Drömme inatt lr ska ni tillbaka till stan??" Hahaha jösses, folk överallt tror att vi är ett par. Lika bra att säga det här då...Nej vi är inte ett par:P Vi är kollegor och jobbar ihop och råkar tycka om att laga mat tillsammans. Haha:) Verkar inte gå att umgås kille - tjej. Det är verkligen utmånga nu som kommenterat det. Well folk får tro vad dom vill:P

Nu ska jag sova. Ser inte framemot morgondagen. Men men.

I just want you

Ozzy Osbourne "I Just Want You"


There are no unlockable doors
There are no unwinnable wars
There are now unrightable wrongs or unsingable songs
There are no unbeatable odds
There are no believable Gods
There re no unnameable names,
Shall I say it again?
Yeah

There are no impossible dreams
There are no invisible seams
Each night when the day is through,
I don't ask much
I just want you
I just want you

There are no uncriminal crimes
There are no unrhymable rhymes
There are no identical twins or forgivable sins
There are no incurable ills
There are no unkillable thrills
One thing and you know it's true,
I don't ask much
I just want you
I just want you
I just want you
I just want you

I'm sick and tired of bein' sick and tired
I used to go to bed so high and wired
Yeah - yeah - yeah
I think I'll buy myself some plastic water
I guess I should have married Lennon's daughter
Yeah - yeah - yeah - yeah
There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls
No legitimate kings or queens,
Do you know what I mean?
Yeah
There are no indisputable truths
And there ain't no fountain of youth
Each night when the day is through
I don't ask much
I just want you
I just want you
I just want you
I just want you
I just want you
I just want you
Yeah, yeah, yeah

Piss å gå lägg sä

Jesus, dödligt trött jag är då. Jag har powernappat i 2 timmar, klev nyss upp och fikade och nu vill jag sova igen. Kommer ju ta en vecka att återhämta sig efter SRF och för att inte tala om nyktra till. Mitt huvud känns tungt av många anledningar, känslor äter upp mig, jobbet suger musten ur en. När jag fick sista samtalet nån minut i fem idag var jag på väg att dunka telefonen i väggen. Jag sa det till Johan " När jag hör den där jävla ringsignalen känner jag mig rakt självmordsbenägen" Telefonen är lätt det största störandeobjektet på jobbet. Hatar att få saker oklara och bli störd mitt upp i det man gör. Idag har telefonen knappt ringt tack och lov. Hade dock mkt som hände kvar från gårdagen. Snart helg...snart helg...snart så...bara större delen av vekcan kvar. Blöh!!


Game over. Nu går jag och lägger mig.

Home sweet home

Home sweet home! Fy fan vad underbart jag haft det, awesome. SRF levererade, jag tappade ju min oskuld, dvs det var mitt första besök där på festivalen i Sölvesborg och definitivt inte mitt sista. Vet inte hur mkt jag ska idas skriva ikväll, är så grymt trött. Har haft feber idag, snuvig och ont i magen, gick på jobbet som ett lik imorse. Fick fina slitna kommentarer. Efter en efterlängtad dusch igårkväll och en någorlunda sminkning imorse insåg jag att det bli fan inte bätter än så här. Jag såg förjävlig ut. Fick det bekräftat också. Tack för den:P Jag måste sova nu snart. Ett under att jag hållit ögonen öppen så länge som jag har ikväll. Jobbet har varit en jävla crapdag dessutom. Krister och Jonas borta + måndag på det. Telefonen kommer jag spola ned i toaletten såsmåningom alltså. Finns inget jag avskyr mer på jobbet än den. Får tacka Thelin också som gjorde middag åt en sliten och trött Anna. Fick hemkörning till Tjärn sen också. Snällt:) Nu blir det iaf raka spåret till sängen. Hoppas jag kan sova bättre inatt. Sov gott people.




On the way

Idag drar jag söder över, Sölvesborg för att vara exakt! Sweden Rock Festival! Jag är så förbannat laddad, stressad och nervös. Allt på en gång. Har jag packat allt? Vad har jag glömt? Biljett, tält, sprit, sovsäck and so on. Lär väl överleva på det:P Plus Visakortet ofcourse;) Vi ska bila ned, kommer ta forever and ever. Anländer väl dit på onsdagmorgon, något peppad man lär vara på att blåsa upp madrasser och regga tält då. Enda stora frågetecknet nu är om jag ska ta med min älskade Iphone. Svåra beslut.


The Road



Drar till Micke för att se film. The Road. Jag hoppas den är bra, vanligtvis brukar vi inte se bra filmer. Av nån konstig anledning:P Med undantag för förra, Tangled. Den var awesome. The road är inte nån film jag hört nåt om alls, är en filmtisering av boken med samma namn. Hoppas det är nå dramaaktigt, jag är rakt sugen på att gråta till nån film nu:) Nån av er som sett den?

Danza Kudoro



Satan i mig vad mina latino dansgener älskar den här låten. Höfterna, rumpan, bysten, hela kroppen. Allt skakar, allt rör sig. Mon kontan! Voy a bailar :D

Burned

Finvädre hare varit idag. Gött! Jag har inte jobbat på brännan nåt iår, tog på mig bikinin första gången idag. Förutom bastande och badadet nån söndagkväll sen. Har nu lyckats under en ja 40minutare då jag pratade med Karin i telefon, lyckats bränna halva ansiktet. Jättetjusigt. Halva näsan och ena kinden är bränd. Rutinerat att sitta med sidan mot solen då? Rookiemistake. Får se till att bränna anner halvan imorn;)






Makeup on



Håller på att fixa mig till Katarinas och Jons bröllop:) Sminket vill inte vara på min sida idag men what the hell:) Det är Katarina som alla ska titta på och beundra. Hon kommer vara en sån vacker brud. I know it.  Kommer bara bli några korta uppdateringar här idag, iaf nu innan jag åker. Sen blir det att kolla på facebook:) Kommer slänga upp några bilder där på brudparet. Vad jag längtar! Nu ska jag slänga mig på locktången och se vad jag kan åstakomma där.

Summercloths





Köpte en somrig kjol och ett linne igår på stan:) Cubus hade riktigt bra priser och många färgglada plagg. Blev en likadan kjol fast i svart också. Den blir bra att ha på SRF:) Det känns så jävla bra med sommar nu, bara ett par brunbrända ben så kan man gå i shorts och kortkort i några månader nu:D



Shooooes <3

Jag skulle väl gissa på att jag har ett 40-tal skor. No kidding. Skulle väl behöva gå igenom dem och slänga dom jag inte använder och dom som är riktigt slitna. Vissa behöver klackas om också. Idag är det skonöd. Vet inte vad jag ska ha på bröllopet. Dom jag tänkte jag skulle ha känner jag inte alls för länge. Lite sent att fara ut på ny skojakt idag. Skulle lätt kunna spendera tusenlappar på höglklackar, kilklackar, converse, sneakers, sandaler, flipflops....I want new shoes!!


BBQ



Ikväll blire äta middag med grabbarna. Det blir trevligt det. Fläskfile och egen fransk potatissallad står jag för iaf. Tänkte göra sås också men hade inge gräddfil hemma så det vorte inget. Men folkk brukar ju ha en tendens att ta med sig små beaflaskor så det är väl nån sate som tänkt på såsen;) Nä nu är jag uthungrig!


Jag kom hit bara för att jag vill ha dej

Jag blir så glad och taggad när jag hör den här låten! Sommar och fest:D



Oh la la Jag vill ha dej!!!

Jag vill ha dej trots allt.
Jag vill ha dej ändå.
Jag vill ha dej utan sans.
Jag vill ha dej just nu,
utan väntetid,
utan förklaringar och helst utan dans.


Jag vill ut härifrån från drinkar och minkar och
den här rakbladsmusiken.
Jag vill ha dej för mej själv i en taxi på väg hem
genom nattrafiken.
Handen på höften.
Min hand istället och tungan i ditt öra.
Och finns det ingen taxi så snor jag en bil och
sen så får du köra.


Fransk potatissallad



Fan vad less jag blir. Förra året när Karin och jag hade våran grillfest här i Tjärn hittade vi ett utbra recept på en fransk potatissallad. Den var HEAVEN. Jag har gjort den cirka 2-3 ggr. Nu är jag utan recept. Minns inte vilken sida vi hittade den på heller. Och jag vill göra den och jag vill göra den NU. Fan att man inte skrev ut receptet. Ingen potatissallad jag kommer göra från now on kommer vara lika bra som den. Fuck fuckelifuckfuck!!!

Skinnpajs



Vad jag gillar min nya bruna skinnpaj:) Älskar dom korta midjemodellerna:) Blir najs att ha i sommar:)

Black Betty Bambalam!










New pictures just in



Yeeeaj! Fick bilderna av Fredrik alldeles nyss. Hälften av dem iaf. Ska kolla igenom dem när jag kommer itll Tjärn. Har inte mkt space kvar på bärbara här i stan.


Lillördag

Har gjort det jag inte skulle göra. Sova bort hela dagen. Damn. Vaknade för en timme sen. Fortfarande lika trött och slut som när jag la mig. Igår blev jag bjuden på mat och dricka av Mickes familj. Och blev väl en aninges för överförfriskad. Vinglaset fylldes hela tiden för att inte tala om drinkarna. Stoppade Micke flera ggr då han skulle fylla på groggen jag kände att mitt huvud böjrade spinna lite väl fort. Vi satt där större delen av kvällen och umgicks med hans föräldrar, därefter drog vi till stan för att möta upp Svensson och Svedberg. Dom var redan ute. Tack Ludde också som körde in oss till stan. Snäll särbo:) Hihi.



Mkt mkt gott! :D


Onsdag

Som jag räknat ned. Äntligen helg!! Skönt att släppa allt som har med jobb att göra. Så slipper jag sova om mig varje dag också. Antar att det har att göra med att jag är så spänd på jobbet, är oftast så trött efteråt när jag kommer hem. Men då slappnar man väl av och då kommer tröttheten. Men igår överraskade jag mina särbos genom att vara vaken hela filmen vi såg. Samt under middagen och promenaden;P Amasing:) Samt att dom poängterar det också. Men jag måste erkänna, dålig stil av mig att mer lr mindre varje gång somna i soffan:S Kul sällskap.

Ikväll blr det Tjärn iaf, har nån obetald räkning. Bankdosan där och räkningen här.  Bra Anna.

Nu måste jag fara! Tjo!

RSS 2.0