Smultronjakt





Nu ska systra mi och jag iväg på lite wild strawberryhunting!


Maria 18 år i bilder



Maria skär tårta


Frugan var bjuden såklart

Inväntar maten!!!

Dubbelmarienad fläskfile med lök och tomater ( serverad kall) + hemmagjord potatisgratäng och god sallad!


Farmor, jag och Maria







Katarina och Iris var på plats

Satt och gjorde lite tester på nätet...gick ju sådär. Är ju ingen ölare som ni vet;)

Dock grym på geografi;)


Friiiiiiiday

Sitter nu med ett glas rött i handen ute på Horny Island, har avsnjutit en grym middag. Rullader i gorgonsola, hemmagjord potatissallad från ugnen och världens bästa vitkålssallad. Nu ska Gunnar och jag continue the night, är på väg in till Steppe snart. Peace out!

Gunnar

My man Gunnar är ingång till Tjärn as we speak. Great! Dags att packa väskan och bege sig ut till Horny Island;) Ha en bra fredag allesammans!












Som jag har saknat dig dig <3







sussa sött

Nä gott folk, nu ska jag bege mig i säng, det är en dag imorgon också:) Men sitter och lyssnar på Shinedowns album The sound of madness. Lite svårt att bara stänga av då. Är och har ju varit helt nedkärad i låten Call me som ni säkert redan vet. Har ju lagt upp den x antal ggr på bloggen. Men kan ju inte bli för mkt av den här låten, så här får ni den igen;) Enjoy!



Call me a sinner, call me a saint
Tell me it's over I'll still love you the same
Call me your favorite, call me the worst
Tell me it's over I don't want you to hurt
It's all that I can say. So, I'll be on my way

I finally put it all together,
But nothing really lasts forever

I had to make a choice that was not mine,
I had to say goodbye for the last time
I kept my whole life in suitcase,
Never really stayed in one place
Maybe that's the way it should be,
You know I live my life like a gypsy

I've said it so many times
I would change my ways
No, nevermind
God knows I've tried


Guldgrabbar

Hade en så grymt rolig kväll igår med grabbarna, riktigt guldgäng. Man vet att man garanterata har roligt när man umgås med dem. Igår var inget undantag, kvällen börjar hos Stefan där det ska grillas. På plats var Stefan, Viktor, Niklas, Rob, Erik, Anders, Björn, Pontus och nån till kille som jag inte kände igen. Planen var att chilla på verandan, ta några bärs och sen bege sig mot Dalgatan för bastning. Är man ute med HGS:arna så är man inne för en helkväll! Always!

 


Rob och Steffo

Lord Viktor


Odo







I bilen på väg ned till stan..."Here I am, rocking like a HURRICANE!!"


Vissa tog biken ned


Gilla att det verkligen inte syns alls att jag drar in magen på bilden...neejee då:P


Drop 'em cloths



Blev rätt steamy , kameran pallade inte med hettan


Självklart var vi ett städat sällskap ;)




Tillbaks till Viktors nya lägga som var under renoveringen. And yes mina turkosa trosor syns...nice!

"Hallåååja"





Rob skulle lära sig göra ringar, haha, "nej inte med läpparna, gör som en fisk men med hakan bara" det var tydligen mkt teknik bakom det hela.






Erik undervisar i smoke-O hårda konst



Niklas försökte sig på också








Stefan hade också ett och annat att säga till om





Odo drog söndert linnet



Ölund kom förbi:)

Chefen


Having a great time

Jaaahaaaja:O??! Vad händer här då? Naughty naghty!





Robert och jag hade några djupa samtal, minns inte riktigt topicsen...men djupa var dom;) Lr hur Rob!?





Blev så glad när jag fick träffa Patrik! Äntligen är han hemma från talibanland!



Grabbarna som verkligen kunde lira luftgura! Great job guys;D






Ölund och jag tog täten, guldbild!





HGS kan ju beställa dricka










Det är kärlek det;)


Åkte ju på en rejäl öldusch också, hehe, var ju mindre nöjd. Pist. Var nog inte ensam heller. Klänningen droppade av öl och håret var kletigt och luktade inte mumma.




Varmt vare också, så grymt varmt. Svettig och dränkt i öl. Måste ju verkligen sett bra ut...om så inte luktat gott.



Den lyckade kvällen avslutades på max, där jag inte ätit på 4 månader minst. Hade helt glömt bort hur gudomligt gott ett Friscomål är!! Kroppen var helnöjd att få i sig massa fet mat och kalorier. Efter att fått i sig den livsviktiga skräpmaten drog jag hem till Viktors nya lya. Crashade där. Vi satt uppe till dawn och snacka skit. Awesome.


Grattis på födelsedagen



Grattis på födelsedagen Olle <3

Fredrik Åström

Titta vad jag snubblade över idag, Fredrik måste lagt upp den här session för ett bra tag sen. Bra att jag hänger med. Laggt upp i mars! Ni känner nog igen bilderna då det är dom som är header och bakgrund till bloggen:) Bilderna tog vi vid våran stuga. Fredrik är klockren fotograf, grymt bra och jättetrevlig som person! Tycker det är jättekul att jag lärt känna honom:)


Ny hals sökes

Igår for jag ju till vårdcentralen och läkaren jag hade, måste jag säga att han verkar inte vara så bra att ta hand om människor. Kanske har vårdat tegelstenar tidigare. Vi tog blodprov, febern och skrapprov från halsen. Han pratar lite läkarspråk till vilket jag frågar "Så är jag frisk?"  när han kom tillbaka med reslutatet av proven "Nej det har jag aldrig sagt" svarar han kaxigt.  Men tydligen inte tillräckligt sjukt heller.  Inte värt pengarna lr mödan,  tur att man är uppe i högkostnadsskyddet iaf.  Hade några funderingar som jag inte fick svar på, några han jag inte ens ställa, han sätter sig vid datorn och börjar med nåt annat. Hör att han avlslutar mitt besök i stil med "dörren är där" , inte riktigt det han sa men ni fattar.

Tycker det är så konstigt att jag varken har hosta, feber lr snuva, bara enorma svalgsmärtor. Köpte nå mer tabletter på apoketet, som jag inte minns vad det hette nu. Bedövade tungan. Därefter mötte jag upp med Micke. Han förstod snabbt allvaret när jag knappt kunde äta upp middagen, lasange, one of my favorites. Smärtan i halsen vann mot lasangens smarrighet. Sjukt. På kvällen hade vi hade ordnat med chips och dip, men av det åt jag typ inget heller.  "Du äter ju nästan ingenting, du måste ha riktigt ont i halsen:S" sa han uppriktigt. Vi såg på Kick Ass, var inte alls som jag förväntat mig:O Tyckte iaf att Hit Girl var riktigt jävla kick ass! Därefter slog vi över till Top Gun, som jag inte sett, fick ju en liten uppläxning där av Micke. Alla har sett Top Gun. Alla utom jag tydligen:P Men jag fick avbryta och fara hem då jag hade så ont i halsen. Nu känns det faktiskt lite bättre, förmiddgarna brukar göra det. Ska försöka på mig några smärtlindrande tabletter också, har ju några stycken av dem, halstabletter och de varma dryckerna hjälper inte mkt.



I väntrummet


testas

Scary hairy



Mitt hår har verkligen fått längd på sistone (och kluvna hårtoppar och utväxt!!) Vet inte riktigt vad jag ska göra med ne heller. Jag trivs i mina ljusa slingar men älskar mitt riktigt mörka hår. Vill egentligen göra mer slingor nu när sommaren ändå fortfarande är och hösten är en månad bort. Men vad ska man hitta på med den tråkiga frisyren. Räknas nog inte ens som frisyr...utan mest ett häng. Men ändå vill jag ha långt hår...det är liksom jag.

Mörk/svart













Ljusa slingor








Vad tycker ni, ljusare lr mörkare?


Måndag morgon

Vädret ser ut att bli crap idag också dock sa vädersidorna att det skulle bli soligt och fint, iaf på eftermiddagen. Men dom verkar ångrat sig nu. Jag vill åka in på apoteket idag och köpa nå starka grejer för halsen, inväntar nu samtal från vårdscentralen. En natt till med den här smärtan och jag kommer inte ens gå och lägga mig. Så ringde dom precis nu, har fått tid halv 4 idag. Måste kolla igenom alla räkningar jag haft iom armen också, har betalat in till högkostnadskortet, men tydligen så syns inte allt på sjukhusets dator. Dom hade övergått till ett nytt system i maj i samma veva som jag bröt min arm. Så vissa av mina betalningar finns inte registrerade? Tänker försöka hitta alla räkningar som jag har fått hem och se vad slutsumman på det blir. Känner mig inte peppad för att gå ingeom alla dom där breven, gosh har en hel hög med räkningar, uninonenpapper, lönepapper, försäkringar, pension osv. Lika bra att få nån ordning där och kanske he dem i pärmen.


Tell me I can have it all

Jag vet att jag alldeles nyss la upp den här musikvideon på bloggen, men hur underbart jävla fucking bra är den inte då?? Jag ska låta den gå på repeat på winampen hela natten. Corey Taylor får sjunga mig till söms helt enkelt. Sjukt bra låt, texten underbar, musiken lovely!


Without you





Myser med Hinder innan jag ska sova <3


sleep tight

Undra om man kommer somna samma tid som igår? 5 imorse. Eller kanske man ska sitta vid datan tills man somnar vid tangentbordet? Har försökt se hur länge det går att hålla sig utan att behöva svälja , är väl uppe i 1 minut iaf. Om jag hinner somna på den minuten vore det ju toppen. Trodde inte att det kunde bli så här besvärligt av lite halsont. Glömde ta tempen ikväll också, men har varit feberfri under dagen. Jag dras verkligen för att sova, vill inte ha en repris av gårdagen:( Har druckit honugste, varm eukalyptusmjök, tagit strepsils och bafesin. Har ni nå bra tips när man har ont i halsen? 


På tåget ned till Arlanda - april


sunday

Jag som hade hoppats på att min hals skulle bli bättre idag, men icke, jag hoppas verkligen att jag kan sova. Halsen blev inte så nöjd efter att snackat i telefon med Micke i 1h 40 min. Hehe. Vi hade säkert fortsatt prata också om han inte skulle iväg på jobbet nu vid 21. Får väl se till att vara tyst resten av kvällen. Är grymt sugen på att äta nåt gott, göra lite svampstuvning på en fralla lr göra en riktigt god skagenmacka. Chips och dipp skulle inte sitta helt fel heller. Haha jag skulle väl äta vad som helst. Tänkte he upp nån sunkbild på mig från idag men kameran ligger nere nånstans. Håret spretar åt alla håll och kanter, svart under ögonen och går runt i min systers fotbollsmjukisjkläder. Och det är ju söndag, no-bra-day;D! Love it.



Vampire Diaries



Dessa hunkar är ju så sjuk snygga, jag låter som 14, jag vet, hehe. Den kvinnliga huvudrollsinnehavaren i denna serie är heöt bländande vacker, Nina Dobrev heter hon. Hade ju helt glömt bort att jag inte sett klart på säsong 1. så nu har jag det jag gör:) Bra med regninga dagar också så man med gott samvete kan kolla på tv/datorn. Nu har jag dock bara sista avsnittet kvar och jag vet hur jag komma bli när jag sett det. Kommer sluta med nån jävla cliffhanger och man bara måste se nästa avsnitt. Undra när den drar igång igen. Nån som följer med denna serie?

Vägrar ha halsfluss

Natten från hell, fy fan, "bara halsont" nej det var inte bara halsont. Det var miljoner knivar och diverse andra tortyrmedel som hade gått lös i halsen. Jag var nog vaken fram till 5 iaf, kollade på klockan sist då. Drack varm mjölk med nå eucalypctustabletter i och varmt honungsvatten, proppade även i mig nå äckliga halstabletter. Jag vägrar ha halsfluss, har inga vita prickar runt halsmandlarna iaf, feber...nej...35,9. Jag ligger vanligtvis runt 36. Kallblodig som man är;P Jag är dock svullen i halsen, högra sidan. Mamma sa inatt att vi skulle nog bli tvungen att åka in idag. Men som det känns nu så behövs det inte. Men inatt...då vare ingen annan utväg. Hade så enorm smärta. Har ingen snuva lr ont i kroppen i övrigt. Hostar knappt nåt heller. Det är "bara" den där jäkla halsen.
Nu har jag hittat strepsils jordgubb som jag smaskar på. Ser inte fram emot att sova ikväll iaf:(

paaaaaaaaaain

Klockan är 4 och jag kan inte sova, inte svälja, knappt andas, sån fruktansvärd smärta jag har i halsen. Outhärdligt:´(:´:(Gråtit ett bra tag nu. Kan jag inte bara få somna, Snälla. Har väckt mamma också gråtit ännu mer. Hon har gjort nån varm dryck och kolla på halsen. Blir nog så att vi åker in på sjukhuset imorn. Ser inge bra ut:(

tack för ikväll

min hals har just gett upp, lämnat min kropp och gått vidare. Jag kommer nog inte säga många ord framöver.
 Ha-ha vem försöker jag lura. Prata går väl an, men svälja. Suck. Sitter nu men en grymt god grogg i högerhanden, kanske inte bästa medicinen. Men väldans god iaf:) Känner inte dirket för att värma på te och honung såhär dags. Har ett helt diskberg som väntar i bilen från kvällens grillning och festligheter. För att inte tala om hur det ser ut uppe i stugan. Min arm vill nog inte vara med imorgon när vi ska städa upp that mess. Jag lämnade hur mkt som helst på plats också...såg ju knappt nåt nu när det är så mörkt ute. Daddyo skulle fara upp och kolla att allt var "grönt" , dumt att lita på dottera sin. Klart jag släckt alla ljus, gasol och hett elgrejern under tak. Eller? Jo nog har jag det. Pratade nyss med Karin och dom var på väg vidare på lite festligheter inne i stan, men just nu är jag så nöjd att sitta här så:) Känner att sängen och Benny är väldigt lockande:) Är helt slut på efter denna långa dagen. Jag hoppas verkligen folket har haft en bra kväll, det är det viktigaste för mig:D Gonatt allesammans. Bilder och sånt kommer såklart....senare;)


Damn dator

Nu är goda råd dyra alltså, kan man bli mer arg för ingenting, £$@%¤&/¤# högtalarjävlar! Seriöst ni åker ut genom fönstret på en gång, varför skulle jag ens vara där och peta?! Nu har jag ingen ljud på stationära, vart har det tagit vägen? den gröna knappen lyser inte ens på högtalaren....vad äre för fel? Och jag har inga kablar övers heller...allt sitter i. Har testat varenda utgång på hela burken och ingen fungerar. Brinn teknik brinn! Vägrar kolla i nån jävla manual också...vars är pappa. Mannen med ännu sämre tålamod och temprament än vad jag har. Han kommer slänga ut fanskapet genom fönstret....garanterat.


stugan

Det är så himla skönt att sova i stugan sommartid, så många minnen, man känner sig som ett barn igen. Man vaknar ofta i god tid också, halv 10 klev jag upp idag, solen sken på en klarblå himmel ute och jag kände mig utvilad. Ont i halsen fortfarande men:/ Nu ska jag fixa och ordna lite bland lekarna och sånt som ska förberedas för ikväll:) Min syster ska få hjälpa till också. Det blir nog bra de.


less

Usch vad less jag är, crapdag, crapnews,  vill bara slänga mig i sängen och sova en evighet. Imorn ska Karin och jag ha lite folk över till stugan vår och det är massa som är ogjort än. Struligt också när vi inte har nån ström där uppe, bensinverket lever ju om värre än en åkergräsklippare. Så den vill jag mindre gärna ha där. Musik måste vi ju ha, som det är fixat nu har vi en fm-sändare som kan kopplas till dator och telefon och sen spela på radion i bilen. Köttet är iaf marinerat så nåt är ju gjort. Tipsslingan vill jag få gjord ikväll också samt föra över musiken till bärbara datorn. Men min är ju redan full med crap så vettitusan hur det ska gå. Maria har ju dock en sprillans computer. Får se hur keen hon är på att låna ut den till sin älskade storasyster. Nu ligger jag halvdöd i soffan och äter kladdkakekanter, tittar på V för Vendetta på femman. Min hosta är evil, den vill äta upp min hals innifrån, känns som knivskär varje gång jag sväljer. Fattar inte varför jag sa envisas med att äta godis och kladdkakan när jag har så ont när jag sväljer. Men men är huvudet dumt får kroppen lida. Inte mer med det. Nu ska jag fortsätta jäsa i soffan. Hopefully you have a better friday than me.



old pic


Mitt lilla paradis















Underbara älskade

the world around me -
spartanic, minimalistic
a helpless excuse, a falling reality
the large scale plan that once where
you've now drained from life
a helpless excuse, a falling reality

who knows the proper reasons
why it all begins and ends?
ignorant and pitiless they stride

"you are but a form",
the clean, harsh silence passes
"genuine" visions by the noble
ones for the noble ones


Vickan och Danne

Men om jag sovit dåligt inatt, nå så jävulskt. Sen var det ju inte direkt varmt inne i stugan....NÅN hade sänkt elementet ( Maria) Jag sov i långärmat och sockar, så jag klarade mig rätt bra ändå + duntäcket såklart. Den där halsen också...vad vill den mig? Har inte ont när jag prata lr så...men så fort jag ska svälja då är det som att ha tusen nålar som sticker en, lr rättare sagt hugger en. Måste se till att inkörskaffa halstabletter. Imorse har jag även vaknat till ett 20-tal gånger. Varenda gång vaknat och då tänkt på Kronprinsessan Vicktoria och prins Daniel? Har inget minne alls att jag drömt om dem, måste varit en riktigt hemsk dröm eftersom jag inte ens kan minnas vad det var;) Jag kanske hade inlett en helmlig relation med Daniel och hade Vicktoria som skulle avlägsna mig från denna jord? Hehe jag tycker inte direkt

Vad hände med värmen då om man får fråga? vart hyffsat lurad när man klev upp och kollade ut genom stugfönstret. Kalla vindar och strålande sol. Hoppas det blir varmare på eftermiddagen, såg på yr.no att det ska vara 15-20 grader de kommande dagarna.



Varenda eviga morgon är jag först på posten, nästan passar postbilen när han passerar på gården för att veta om jag fått nåt brev. Har nämligen väntat på ett brev länge, länge nu. Så idag ser jag Maria gå igenom posten.

"Ett brev till Anna, ett brev till Anna, ännu ett brev till Anna och ett till mig" säger hon med den fjantigaste ironiska rösten.

"Ha-ha, visst att jag har 3 brev till mig helt plötsligt" svarar jag och skakar på huvudet.

Maria skrattar och går. Jag sitter tyst i 5 sekunder, tittat på posthögen som står på bänken. "Måste kolla, måste kolla, men jag orkar inte med sucken och besvikelsen när jag inser att det är nåt brev till mig" tänker jag.

"MARIA, det är ju 3 till MIG:O:O:O" ropar jag i den gladaste tonen.

"Jag sa ju det!!!!"

Så nu ska jag sätta mig i godan ro och läsa mina brev:D Äntligen!


I don't really mind if I just fade away



What am I supposed to hide now? What am I supposed to do?
You still don't think I'm going to see this through?
Tell me I'm a part of history - Tell me I can have it all
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go


I'm in tears and the cryin' that I do is for you

Önskar jag kunde göra mer för dig, önskar jag kommer säga att allt kommer bli bra. Dock inga löften jag kan ge, inget jag kan lova. Less på att höra dessa rykten, besviken på vad som hänt, ledsen och orolig för det som komma skall.


Sad Man's Tongue

I love music. Rockballader i synnerhet. Texter och låtar som ger en rysningar, tårar helst.








Maria 18 år

Karin och Björn åkte just härifrån, första fikasession är avklarad:) Maria sitter just och "bygger" ihop laptopen hon fått:) Ni skulle sett hennes ansiktsuttryck imorse när hon öppnade paketet:P Priceless:) Hon trodde nämligen det var en bestickslåda. Way better! Hoppas jag slipper göra nån trådlösinternetinstallering på den, kan inte och har inte tålamod att läsa nån manual för det heller. Det är verkligen något jag hatar, manualler. Blir på dåligt humör direkt när jag öppnar boken. Maria verkar dock hålla humöret i besittning, hon sitter nämligen och läser den nu.


maj 2010

Åke, Gunilla, Stina, Britta, farmor, pappa, mamma och jag sitter nu och tittar på kort från släktträffen, pappa har hett igång ett bildspel på tvn nu:) Behändigt sätt att kolla på korten om man är ett gäng. Tack och lov att han hett av den där skrämmande "harmoniska" musiken som bruka spelas till bildspelet.
.
Godisskålen har nu flyttat från "vårt" fikabort till "gammbordet" ( 50+) sitter där:P Tack och lov att jag slapp den. Annars hade man sett botten på den vid det här laget. Tror faktiskt jag bara ätit 8-10 st;) Bra för att vara jag. Men å andra sidan är det en Twisterpåse och det är ju inte så mkt karra den.

Min hals har sagt upp sig tror jag, känner mig inte hes lr så, men det gör grymt ont när jag ska svälja:( Har min nya sommarfina vita klänning på mig och tog just på mig sockar, känns mindre bra att gå utan nu när jag börja bli förkyld. Önska jag hade mer utav min "BeijingUrban" medicin. Emelies och min mirakelkur som vi gick på i China, då släppte halsont och förkyldning på en gång. Tur jag sparat kartongen, får ta och inhandla lite sådant inför kommande resa dit. För tillbaka ska jag, nån dag. Emelie och jag.

Nä nu ska jag vara social igen med folket här, kanske eventuellt hjälpa till med den där nya bärbara datan. Hehe snacka om att den kickar laptopass med min:P Kan inte fatta att den lever än. Fick ju den efter jag tog studenten, på KY-utbildningen.


Grattis Maria 18 år

Idag så är det ingen vanlig dag inte, min kära syster blir nämligen vuxen, myndig och allt det där:) 18 år har redan gått, man fattar det inte. Jag minns den dagen hon föddes, jag sov över hos min kompis och tremänning Karin i deras stuga, Torpet ( har skrivit om det i tidigare inlägg) Telefonen ringer och jag hör Margareta säga att det är till mig. "Hej Anna, det är mamma, nu har fått ett litet syskon" "Vad blev det för nåt, säg att det blev en flicka" Och ja det blev det ju, en liten Maria. Men som nu inte är så liten längre, hade egentligen tänkt göra ett litet nostalgiinlägg här med massa bilder från när hon var liten. Men det blir ett sånt jobb att söka reda på kort ( som ligger nedpackade i lådor) sen skanna in dem och ladda upp dem. Jag ids ju knappt ladda upp korten som är på kameran redan. Så det blir lite kort från i sommar istället på henne och mig:)

Ett stort grattis till dig Maria! Önskar dig en toppendag. Älskar dig<33









Haha vilken min du har


Haha här är det ju jag som ser ut vara lillsyrran, man kan ju tro jag är 15 lr nåt




Här ser jag också superung ut, syrran kanske inte fyller 18 egentligen. 20+ iaf:P





Grattis syster!


Ett gott skratt förlänger livet

Tror inte jag skrattat så mkt som på den senaste fotografering med Carro. Fredrik han knäppa många kort då man stod med gapet öppet. Vi började fotograferingen hemma hos Fredrik och senare drog vi ut till Lomjön för att fota vid solnedgången, hehe men vädergudarna hade andra planer. Solen bäddade in sig ett hav av moln. Vi får ta det en annan dag:) Här kommer lite fun-pics:)


















Som dom säger, ett gott skratt förlänger livet:) Fröken Klaar har gjort mig odödlig!

Mr Huuhka

Mr. Huuhka, you probably don´t remember me, Anna-Banana, the lunatic. We had dinner together last Wednesday. It was wonderful. That day, I will carry with me the rest of my life. Oh Huuhka there are literally thousands of other men that I should be with instead, but I am 72 percent sure that I love you. I was woundering if you feel the same way and that you could show me Pleasure Town someday soon. I´ve heard that you are very skilled and experienced in what you do. I´m really looking forward to our "trip" There is another, Karin, she would like to join aswell. I do not know how well you can handle two girls at the same time. But I´ve heard stories, legends, told from across the Atlantic, from your adventures over there. Where you managed big groups of people. Women, men, squirrels, bears. I know for sure that Karin and I will rock your boat! It´s too late to get us of the hook. We have already swallowed the bait! Please please take us with you next time.

Yours truly AnnaBanana


18 and Life


Hinder



Jag får väl ta och dela med mig av mina låtar innan jag går till sängs:) Hinder har många bra låtar som jag gillar, speciellt från albumen Extreme Behavior och Take it to the limit. Har ni lyssna på dem?


oldies

Blir knappt nåt inlägg idag, känner att klockan är för mkt och min inspiration till att skriva är = 0 Ikväll har jag hängt med frugan och käka pizza, snacka lite och tagit det lugnt. Kollat på massa kort från 06! Karin kom fram till hon var fräshare då...vilket hon sen konstaterade hade att göra med att hon nu var gammal. Det vill säga 25. Jomen så atte, pensionsålder då dig kanske:P You are just as hot now sweety!



Nu ska jag bege mig i sängs, ska bara lyssna klart på mina favoritlåtar med Hinder<33

* Lips of an angel
* Better than me
* Last kiss goodbye

Godnatt och sov gott:)


sov gott

Magkänslan hade rätt, dagen slutade inge bra:( Ids inte bjuda på nå bilder heller, får bli imorn. Nu blire sängen. Sleep tight


1016 bilder

1016 bilder har jag just nu laddat ned från Fredrik. Hehe undra hur länge jag kommer sitta uppe inatt mån tro? Det är blandade bilder på mig, Carro och på oss tillsammans:)



Hade så grymt bra lördagkväll igår! Nu när jag börja titta på bilderna så känns det som man skrattar på varje bild som jag och Carro är tillsammans på:D


Haha sen så var jag ju lite längre än min lilla solstråle också:P Så hon ville trycke ned mig en aningens:P


Middag på Olles i onsdags

(Sent publicerat)

Att det ska vara så svårt att samlas ett gäng och umgås? Men i onsdags fick vi ihop en liten skara som var på för middag och lite lek i parken. Det är ofta mkt som krockar som när man ska ses, jobb, sjukdom, ännu mer jobb, semester på annan ort lr dylikt. Hur som helst så var vi ett gäng som träffades och spelade lite kubb i vid Villaparken vid volleybollplanerna. Otroligt nog hamnade jag på det vinnande laget i varje omgång:O Jag som har sämst träffsäkerhet ever.


Mamma Kat



Grabbarna mötte mig och SödLinda


DaddyJon

Moster Karin och Iris

Träffade grabbarna mina på volleybollplanen...här är första ölplats...många som är bänkade;)


Vinnarcigarren tänds;P

Mina fina flickor <33


Karin hade inte fått pli på klänning! Tror jag hade längst för en gångs skull, ända till knäna:O:P

2 of my favorite people in the whole world:)



Hahaha klockren bild på frugan! Hennes riktigt jag;) Nämen du får säga till om bilden ska bort...en nu kommer den vara publicerad tills du ser det:P

Jag åt såklart en Trippel B Burger! Älskar den och hot bean...yummy! Denna gången så gick det faktiskt bättre att skära i hamburgaren. Förra gången jag åt den fick Katarina skära upp hamburgaren i bitar så jag kunde äta. Jäkla arm. Efter middagen så spelade Nordman. Vi satt i bordet närmast, skönt att man kunde sitta kvar. Var dock en jäkla folkhop ändå fram till scenen så man såg knappt nåt. Men jag vågade inte ut där med armen, då man säkert skulle bli knuffad, hunsad och armbågad. Nordman spela massa låtar i vanlig folkmusikfiolanda, kunde knappt nån. Men till slut kom den...Vandraren! Sista numret, alla sjöng med! Hehe.


Sunny sunday

Dagen som började så dåligt blev faktiskt bättre, trodde jag inte. Maria och jag åkte till stan och kollade in rean som är. Sjukt mkt som är på 50-70% och flera plagg för 30-100:- Blir ju svårt att inte handla nåt då. Koftan på bilden inhandlades idag och en likadan fast i blått, 2 linnen blå och aprikos, en handväska, en vit sommarklänning och sist men inte minst ett sexigt nattline, negligee rättare sagt:) Kunde inte låta bli den. Dessutom sa expiditen att den var på rea, vilket den inte alls var. Men då fick hon lite halvdåligt samvete eftersom hon redan gett mig ett pris...så jag fick den för en billig peng:D!



Linnet är också relativt nytt:) Farmor min trodde det var Carola...men jag tro inte det va farmor:P!







Vi gick upp till Max och hälsade på honom på Torpet:) Gungorna fanns kvar, lekte alltid här uppe med mina tremänningar när dom bodde här:) Helt underbar tid. Max berättade nu att han bott här i 14 år! Helt sjukt vad tiden går fort. Tyck det var igår som Karin och jag planerade hur vi skulle skaffa hästar och stall.


Torpet idag



Maria höll på att goofa sig på bryggan



Vilket jag tyckte var kul







Pappa snickrar på, han kan han:)




Solen gick i moln för ett ögonblick


Utsikt från pumphuset vid Backsjösjön

















Vi körde "tupp, höna lr kyckling" på vägen hem:) Detta blev en höna!




Smultron + glass! Me so happy:D!

Nu sitter och inväntar mail från Fredrik! Can´t wait!! Vill se korten ASAP! Men fram tills dess så ska jag gå ned och spela lite kort med mina syskon:) Vad har ni gjort denna söndag?:)











Jag hänger med Uggla ikväll

Allting som jag vill kan jag göra a, a, a, a, allt,
Allting som jag vill kan jag göra, a, a, a, a, allt,
När flytet är I luften,
Då är lyckan varje dag,
Om man är positiv som fan så går allting bra



Ont

Ingen bra dag idag. Ont i kroppen, armen, hjärta, sinne och gud vet vad. Förbereder mig på en crapdag. Tänker på dig och din familj. Hoppas på få höra ett positivt besked snart.


Todays Lyrics


Does every instinct say you're right?
I think sometimes there is doubt.

You're waiting for a re-run,
But yesterday won't come.
Want to relive the moment,
But yesterday is done



Efterlysning

Nu har min aftersun fått ben och vandrat iväg. Så också min vanliga hudlotion! Vart kan den tagit vägen? Min favorit Protectyl är här brevid mig, men det är bara bottenskrape kvar:( Ska ta och höra med Inga-Lill vart hon beställde dem från då jag inte sett dem i nå butiker. Nej nu har jag inte tid att sitta här vid datan, ska iväg och fira Stefan ikväll:) Han har nyss fyllt 30! Stort grattis till honom! Nu dags att klä sig och sen åka in till Morgan, sen vidare mot Domsjö:) Ja jag vet...fel sida älven;) Ha en trevlig kväll


As we enter



Hehe på tal om hip/hop, rap så har jag fastnat för en/två artister - Nas & Damian Marley, lr rättare sagt jag har fastnat för denna låt. Lyssnar på albumet Distant Relatives nu.  Damian är faktiskt Bob Marleys yngsta son. Tänkte faktiskt på Bob när jag såg musikvideon första gången, då visste jag att han var släkt med den legendarska Bob. Denna låt är inte så nära släkt med reaggen men man hans röst och accent för en till Jamica:) Har ni hört den förut? Vad tycker ni?


Äntligen en dag med love









I love you:) <3

Hej där

Jag är absolut inget fan av svensk hiphop, rap lr dylikt. Men så idag har jag nynnat på denna låt. Kan inte texten överhuvudtaget....förutom "hej där, men ska du gå, säg mig vadå, ska vi ta sällskap?" Jag skyller låten på Hella :P Han nynnade på den förra veckan. Hoppas den har lämnat min hjärna tills imorgon iaf;)


Hamnfesten fredag

Kan ju börja med att skriva att många av de bilder som syns här nere är för stora för själva "skrivytan" så en del bilder har jag förminskat men ska se lite oprotionerliga ut. Har kopiera den från facebook rakt över till bloggen så bilderna är som sagt lite för stora. Men jag ids inte ladda upp dem här på blogg.se.










Har klätt mig i en sommrig blommig klänning som jag verkligen tycker om:) Snyggt urringat och sitter åt på de rätta ställena:) Bra det med tanke på att det vankades stor grillning denna kvällen:) Man vill ju få plats med så mkt som möjligt i kistan;)




Kvällen spenderades i Fredriks och Sophies vackra hem i Nordanås. Så fin utsikt

Karin var sommarfin också, dags att stöka på bordet

Sophie




Sara, Niklas och Fredrik sitter och inväntar att grillen ska startas



Nu ska brudarna plcoka lite blommar och he i vasen på bordet

Fina Sophie


<33 My wife and me:)



En kamera i handen? Ovanligt:P

Sommarblomster, sån härlig bild!




Denna bild gillar jag verkligen, så mkt sommar över den:D








Min fina klänning

Grillmästarn Fredrik, grymt duktig på att få köttet saftigt och gott:)





Massa gott, jag skulle inte kunna bli vegetarian iaf, det är en sak som är säkert:)


Våra sommarblommor

Mmmmm

En väldigt väldigt nöjd Karin, men vem skulle inte vara det med allt detta på bordet?!



Den blomstertid nu kommer:) tråkigt nu att de flesta blommor blommat ut:/ Juni och mitten av juli brukar vara den bästa tiden för sommarblomster.

Hungriga brudar, goköttet och gooosåsa! Hehe Fredrik var ju lite fundersam till våran lilla vitlök och rödlöksås. Får höra nåt i stil med "Jadu Anna vi som kilar stadigt kan ju våga sig på den här, men du som är singel...du ska ha en lugn kväll ikväll med andra ord?" Haha den gillsåsen är en killer! Men såååå god! Ingen grillning utan den, lr hur Karin?




Hungriga grabbar


YUMMY!!

Sommardrinkar




Förste diskarn....I know you like it!:P






Sophie tog det största glas hon kunde hitta för att göra en Razzdrink

Vi fick besök av en till söttösa!





Värdparet




En melondrink på gång, Karin mosar färska meloner, blandar i Baccardi Mellon och sen sprite på det!


Se vad tjusig den blev:D



Glada miner! En grymt rolig kväll











Pikkan skulle pussas med Karin men var lite väl ivrig varje gång så hon ville inte fastna på bild

Nikke skulle också pussas:P





We no speak americano?:P

Dags att åka in mot stan och hamnfesten:D

Karin har en tendens att slicklicka på folk...jag tror hon fått dom fasonerna från Naiha:P


En sista piff innan vi åker in, hår skulle tuperas och smink bättras på. Mitt hår ville dock inte alls bli kammat och tuperat...var redan trasslig som ett gökbo.


på väg in



Vi fick åka med Linda in



Happy faces i baksätet



Patrik

Vi väntar in Linda och Hella! Lite kramar hinner vi med innan:)

En fin bild på oss tre:)

Karin var grymt laddad denna kvällen:D Så kul vi hade!



Lets go lets go lets go lets go lets gå ned på stan:D









I öltältet träffar vi Niklas mfl!




Mkt mkt trevligt:D

Högberg himself:)




Beffe var glad att se en;)


Viktor my man<3!

De legendariska brillorna var såklart med




En sån jävla kul kväll alltså! Grymt bra:D:D



Estefano:P

Hahaha så otroligt härlig bild, ser ni glimten och åtrån i mina ögon;) Öööööl! Jag som verkligen är en sån ölerska:P


Hehe bild 2



Crazy Marc och jag!



Söta Maria

Stefan och snyggJohanna!

Efter ett tag kom även min efterlängtade Maria:D Hon var jävuslka taggad hon med;)

Karin och Morgan snackar lite

och posar lite tillsammans med en Norrlands:)

Man börja se lite suddigare ju senare in på kvällen man kom

Roberto;)

Som sagt....Karin goes Licky;)


Marie Thors övertalade oss att åka karusell med en av hennes kompisar:P För ingen i deras sällkap vågade åka:P


Karin var superjättemeganervös....lr inte:P Jag däremot...hehe...jag stog kvar på marken:P Inga karuseller för mig inte...speciellt inte när den heter Extreme. Att tillägga är att jag bli åksjuk av kaffekoppen också. Ni minns den där lilla karusellen man åkte när man var liten som såg ut som en kaffeservis.

Here we go:D

Sån skön bild på Viktor, paaarty!


Comments öste loss på scenen. Minns många fler bilder som Karin tagit här framme. Men dom sparar jag på;)



Grymt bra kväll:D Jag vet inte hur många gånger jag sagt det ny. Men GRYMT BRA:D



Hamnade sen på Olles....01.45 tillsammans med Andre. Hehe jooomensååatte:P 2 tequilas saknas på bilden också. Fattar inte hur 15 minuter på krogen kunde kännas som 2 timmar. Träffa lite folk, dansa, dansa lite till,  dansa sista danserna med Andre. Well enoght said:P



Därefter var det mat som gällde...nån man som betalade? Vet inte vem, men jaja om du insisterar så:P Annars är man ju så storbjudd...men nån cashade framme vid disken. Tack så mkt för kycklingtallriken vem du nu är:) Slog mig ned tillsammans med Andres syster Linnea och Vicktoria:) Snygg bild jag tog på er föresten.


Hehe och ja min mobil var död, slut på batteri, Karins var slut på pengar. Karin var helt slut på att tillägga. Vi hade "separerat" efter hamnfesten då  jag hängde på Andre. Hon hade vandrat off till Harrys. Tack och lov att jag kom ihåg Karins portkod. Sista smset jag läste innan mobilen dog var dom sifforna. Väl hemma hos Karin ligger hon avsmullen i soffan. Jag somnar på golvet tillsammans med Melker. Björn kommer hem vid 5 tiden och undrar vad fan jag gör på golvet? Och  varför Karin ligger i soffan? En helt orörd dubbelsäng. Jadu...hehe så kan det gå;)


Sunshine




Idag fick jag träffa min solstråle Carro<3 Vi har ett litet projekt på gång på lördag;) Ni får veta mer sen:) Kanske;)



:)



Idag blire slappardag, sol, strand, korsord, skriva brev, bad, fika m.m:)

You´ve got mail!

Äntligen kom mitt brev på posten! YES:D!!


:)



hello love


My love



Jag och syrran gick till våra grannar för att titta på valpar



Dock var varken våra grannar lr mamma vovve hemma så vi gick tillbaka hem. Får besöka dem en annan dag:)


8 små puppys:)

Väl hemma så är det "slå slyn på lägdan tider" så pappa har varit på åkrarna större delen av dagen, bror lika så. Kring lunchtid så kommer pappa in i huset med en väldans fart.

- "Anna vad gör du nu?!" frågar han
Ja vad ska man svara nu, tankarna far kring traktorn på lägdan och allt slit där nere,  vill han att man ska kratta ihop slyn nu lr vad äre på gång. Kratta är ändå ingen jag kan göra, men nåt arbete vill han att man ska göra. Det hördes klart och tydligt på tonläget. Han fortsätter.

-"Jag är på lägda ner mot Åkes , du kan ju följa med ned dit...."

Jag visste det tänkte jag i huvudet, blä, hässja hö lr?

- "Jag har klippt ned mot diket där men hoppa över en bit, gå ned dit med Maria, det är jättemkt smultron där. Ta en mugg med er och plocka upp det"

:D:D:D Det behövde han inte säga mer än en gång...Maria och jag var nere på åkern snabbare än blixten. Och sen kan jag ju tala om för det att smultron...det plockar man inte tillsammans...det plockar man för sig själv och åt sig själv. Först till kvarn helt enkelt. Så vi plockade inte bär i lugn och ro...nej det var armbågarna fram ( min höger dvs) och knuffar och skynda för att plocka fortast och mest!







Vi fick ihop nästan fulla muggar på en gång, så vi fortsätter åkern upp mot Stinas och Torpet



I denna ljuva sommartid




Älskade smultron <33




Massa smultron




Insekter som kommer och flyger runt huvudet och biter en. Trevligt.


Men det vare värt:) yummy!







Sommarsommarsommar



Vi satte oss hos Stina för en liten vila

En riktigt nöjd Maria


Vill smaka nu! Bara ta en klunk!


Älskar doften av smultron, finns inge mer sommar än det. Jordgubbarna kan slänga sig i väggen, smultron är min kärlek!



Min syster och jag har testat nån nyt och gjort smultronpannacotta tills ikväll. Hoppas det kommer smaka:) Nu ska jag iväg på middag på MatCompaniet så ni får ha en trevlig kväll:) För det kommer jag ha!


på ica

I bilen på väg till affären
"Vi åker till Kantum" säger Maria
"Men orka fara dit, det är ju så långt, vi åker på Åkes Icahall istället" muttrar jag och tar av mot Själevad"
"Näää Anna, dom kommer inte ha marängbottnar där" surar Maria till svar
"Vadå inte ha, såklart dom har de" svrar jag säkert
Inne på icas bakavdelning
"Vad vare jag sa" ropar Maria irriterat!
"INGA MARÄNGBOTTNAR"

Istället köper vi så vi kan göra pannacotta. Blir bra det, yummy. Vaniljstång, grädde, vit choklad....det var väl allt?

Hemma i köket. Jag tar fram receptet och det första som jag ser är gelatinblad!! SATAN hur kunde jag vara så dum!!! Det är ju det viktigaste i receptet! MUttrar och kollar bland kryddorna...ett pyttelitet blad är kvar...söndert dessutom. Behöver 3 st. Surar och yttrar en del fula ord om mig själv. Sen kommer pappa in i köket och hör hur less jag är.

"men vad äre för blad då, ska du ha dem till middagen? äre till köttet, såsen?

Njea inte riktigt surar jag:( Jag ids verkligen inte fara på ica igen. Men sen händer det...plötsligt händer det som på Triss. Jag tittar in i det proppfulla kryddskåpet och vad skådar mitt öga. Visst är det en blåvit förpackning där på sniskan med en fjäril på? Säg att det är det!!! "JAAAAA" ropar jag så högt att pappa måste komma in i köket igen och kolla vad som är på gång. Maria står vid spisen och säger halvögt "Gu vad töntig du är" Ett oöppnat paket gelatinblad! Nu kan baket fortsätta:D

 


Jag och Maria sommaren 09


morrn

gooomorron:) Önska jag kunde vara duktig och gå på en uppfriskande promenad innan frukost men...ehhh nee. Bli nå av ne:P väntar på att syrran ska vakna:) sen frukost.

dumme du

Vad less jag blir, vad vill kameran mig?! Alla bilder från idag syns på kameran. Men när jag kopplar upp den mot datorn och kopierar över dem...då är hälften borta? syns inte ens. Alla bilder från Drömme och badplatsen är gone. Iställlet är det dubbletter på alla bilder från strutsfarmen? filnamnen påminner om varandra dessutom på kameran, som att den börja räkna om från ett igen när den kommit till farmen och iom det har den glömt att det redan finns en sådan fil som heter likt fast från badet. Blir så ledsen och irriterad. Ni lär ju inte ens fatta vad jag menar heller, går inte att förklara. Men badbilderna syns iaf inte:( Nu måste jag träna min arm och sen sova:( Har faktiskt stött i den flera gånger idag, känns faktiskt inte så bra nu:( sov gott










bad update

Ingen uppdatering ikväll heller, trodde det skulle bli ett inlägg men jag ids inte. Har varit borta hela långa dagen:) Utflyckt till Drömme, badat i sjön, besökt Strutsfarmen ätit gott där, tittat på fåglar, glass i hamnen och sen bad i Tjrärn:) Och nu sitter Maria, Micke och jag och ser på Fredag den 13. Jag som verkligen inte är nåt för sådanna här B-skräckisar. Gillar ju inte skräckisar över huvudtaget. Kommer garanterat låsa stugan ikväll. Maria och jag delar säng...eller vi har en dubbelsäng, så om jag inte kan sova så kommer jag väcka henne:P Hehe. Nej nu ska jag se på filmen igen. Har inga kort heller...dom är kvar på kameran:/ får väl bjuda på dem senare. Som vanligt;)


...

Inte mkt till inlägg igår och jag tänkte skriva efter VM-finalen men då hade ett åskväder dragit in över "byn" . Så då drogs all elektronik ur, men vi lät tvn vara igång till strax efter VMfinalens slut. Har ju varit en händelserik vecka det här och jag tror jag var rätt duktig på att uppdatera ändå. Helgens bröllop, grillning och bad har dock inte kommit upp än. Så får se om det blir ikväll. Har inte lust att sitta inne vid datan en sommardag som denna:)
Jag ska dra in till stan snart, min bror får väl köra in mig, ska väcka upp Micke och sen blir det att slappa på nån strand nånstans:) Drömme hade vi prata om men vi får väl se:) Ska se om det nå fler som är taggade att hänga med också:)


VM-final

Forza Spaninen!


what 2 wear?

Klädångetst! Gosh vad ska jag ha på mig idag på bröllopet?! Klädsel = sommrig


<3

Worried sick <3  You are always on my mind.


Wishing for a happy end. Hopefully you will get on the right track again. Please make it allright.


Girls just wanna have fun

Sitter nu och rensar igenom bilderna som Fredrik tog i onsdags, jag har ju en tendens att skratta på hälften och göra grimarser på resterande 45% av bilderna...sen äre väl 5% som jag blir bra på;) Tänkte bjuda på dom där bilderna som sorteras bort på en gång. Haha. Vi ska se vad som finns här i mappen...hmm haha jag tror jag spara på dom fula och tar dom när jag skrattar:P














Haha det blev bara skrattkort! Får bjuda på några av de andra när jag känner mig manad:P


Skeppsmalen











Tack Fredrik för ännu en rolig fotografering, du är grym!!


Natti


Gosh vad jag är trött nu, tänker bege mig till stugan. Men känner att duschen ropar lite i smyg på mig. Känner mig så ofräsh, as you may see. Jag antar att det är många som drar till gatufesten denna helg, hoppas ni får så kul där nere! Jag tycker personligen att det inte var så bra band iår. Hade gärna haft Magnus Uggla där....eller Ulf Lundell så jag får höra Oh la la;) Nej ni nu blire sova! Eller...Fredrik säger att korten är uppe på 1 timme! Orkar jag vänta?! Oo jag är ju supernyfiken på bilderna, men jag tror dom får vänta tills imorn. Känner mig så trött nu! Hihi måste slänga iväg en hälsning till min Detroitkille också, Jeremy, så gullig:) Vi missar varandra hela tiden på msn, så typiskt! Nej nu ska jag sova:) Gonatt allesammans:) Kramar!


Stinky Pete

Jag må ju säga det att, jag tror jag aldrig luktat så här illa EVER!! Vi har nyss kommit hem från stugan och denna stank kväver mig snart. Grillrök, Myggadeo som man her på kropp och kläder, sen Halloumostsaft som sölades ut när man skar upp osten. Fisklukt till på det. FY FAN!! Och massa massa mer grillrök! Nej det blir en dusch det första som händer imorn! Eller en bad vid stugan...skinny dipp och massa tvål på det! Får nog bli det sistnämnda:) Hehe. Måste väl byta sängkläder imorn också om jag går och lägger mig såhär illastinkandes! För jag stinker verkligen!! Stinky Pete!



Good Shit!




Grillad borre



Grannarna kom för ett kvällsdopp:)





Man kan ju undra om man gör nå annat än att äta, tyck vi grillar jämnt:P Gott är det iaf!



Dags att fiska mer abborrar! Maria och jag stannade i land för att fortsätta grilla;)


Nu gör vi en Abborrmacka med citronpeppar på:)





Halloumi <33 Gnek gnek gnek!




Blev bra glöd på slutet där:)



Tog mig en liten funderar på brädan ikväll, så stillsam sjön var. Så vacker



Love<3





Syster fick köra hem:) Nu ska v flytta mina grejer ut till lillstugan sen blire soooova och imorn DUSCHA! Ids verkligen inte göra det nu, men tro mig, det skulle verkligen behövas. Stinky stinky!


Great summerday

Hemkommen efter ännu en lyckad sommardag:D Så nöjd! Dagen startade redan vid 9 då jag klev upp och packade beachbaggen:) Sen fick jag ride in till Kvantum där jag skulle möta Petra och vi skulle inhandla lite ätbart till stranden. Vi anlände till Nyänget kring 11, solen sken, men det syntes lite moln på himlen ändå. Blåste gjorde de också, men så länge solen var framme vare skönt. Dock när den for i moln så låg Petra och jag med handduk och hoodie över våra kroppar för att värma oss:) Bad blev det väl också...lr hur Petra;)? Vattnet gick väl till anklarna:P Får bli bad nästa gång:)


Mot stranden!!






Petra var inte så jätteförtjust i kameran:P


Lunchdags! Yummy:)


Kalla vindar emellanåt och solen i moln:(


Hmm kan jag tänkas glömt nåt här? En bikiniöverdel?? Petra kan ju intyga att den var på hela tiden iaf;P





Klockan närmade sig 4 så vi kände oss rätt nöjda och begav oss mot city






Sillmiddag + hamburgergrillning! Vi hade besök av våra släktingar från Sthlm igen:) Vi har nog umgåtts med dem varje dag nu i en vecka! Väldigt trevligt!



Petra och jag styrde upp volleybollspel på kvällen, dock var jag ju inte med då. Min minime Maria spelade istället för mig:) Här så är det uppvärmning i väntan på de andra:) Toffe och Petra mot Maria och Sötlinda



Jag var åskådare och hejjarklack:)




Martin kom också, men var tvungen att slänga i sig en snabbmiddag



Sophie och Fredrik har nu kommit, så nu drar matchen igång!! " Vilket högt nät, kan vi inte ta bort det?" vem det nu var som kläckte ur sig den:)


 



Ligger lägger serven





Grabbarna mötte brudarna i två spel. Minns inte riktigt vilka som vann, gör ni det tjejer ;)?
Grannspelarna fick iaf många av våra bollar:P



Jag frös lite om fötterna:(







Jag och Pikkan satt på filten och myste:)

Efter volleybollen drog vi igång med kubb, nåt jag kunde vara med på:) Bleb 1-1 i matcher där


Team Toffe med Sophie, Linda och ehh okänd tjej + Toffe



Vårt lag med Martin, Maria, Petra och jag:)


Fredrik kände sig rätt besegrad;)



Petra och jag var väl mest entusiastiska när vårt lag fick ned en kubb! Haha tjoade och hoppade:D

Nöjda och glada skiljdes vi åt och åkte hem. Mer sådanna här sommarkvällar:) Kvällen avslutades för mig och Maria uppe i vår stuga i vanlig ordning. Är där jämnt om sommarkvällarna.


snabb update

Det kommer nog en dagen i bilder senare ikväll  igen, känner att det är ett roligt sätt att blogga;) Haha så slipper jag skriva så mkt text och göra det jag gillar mest, ladda upp bilder. Seriöst det kan ju inte bara vara jag som avskyr blogg.se för uppladdningsprocess. Huvva! Idag har jag hängt med Petra och vi åkte till Nyänget för lite strandmys och nu ska jag in till stan för lite volleyboll och basket. Ska kolla om vi har nå kubb också så blir det nåt jag kan vara med på:) Annars ska armen och jag sitta vid sidan av och heja på det andra. Så om nån är taggat för att vara med äre bara att dyka upp nere vid Villakisoken:) Där lär vi ju vara hela kvällen och borta vid basketplan vid sjögatan:) Tjaao så länge:)





Dagen i bilder


Smutronplock på förmiddagen:)


En sista koll i spegeln i "omklädningsrummet" innan fotograferingen börja



Fyren ute vid Skeppsmalen


Så grymt vackert här ute:) Ska bli kul att se resultatet av bilderna


Carro, Jennlie och Fredrik tar en liten paus, innan vi ens börjat fota;)



Jag gick bort och satte mig tillrätta på "en sten" för att tittat ut över havet. Så underbart




Fotografering ute vid vattnet

Så avslappnande. Vill tillbaka hit. En heldag på skeppsmalen med fika, sol och gott sällskap. Nån som är på:)?



Dags för ombyte:) Till bikini:)



På väg till strandparken, hur tusan ska jag hitta Linda och co här?!?!



Linda bjöd på jättegod pastasallad!



Massor med folk hade samlats för att lyssna på Salem och picnica:) Kul med sådan folkfest:)



Brudarna


Gubbarna tänkte jag skriva...hehe grabbarna:)


Fram med ost och vin! Yummy! Jordgubbar, melon och vinddruvor också! Lyx!







Söta Linda


Toffe:)



Hella och Pikkan:)



Petra :)


Me



Fröken Falk



Allas vår Mackhan




Mattias(=



En Salem Al Fakir nånstans där borta:P


Gänget


Mina fina  ladies:) Grymt mysig kväll! Detta ska göras om!




Eftersom alla var par på picnicen så teamade jag och Mattias ihop oss;) Eller hur honey;)?



Två brunbrända brudar i parken, på väg mot mjukglassen och ny´picnic:)



Egentligen var vi alla mätta och nöjda, men en mjukglass med Noisette går ju alltid ned;) Mumsigt!


88an sluka Hella i ett nafs;)


Jag börja småfrysa då solen var på väg ned, tur att Hella och Linda bor alldeles vid parken så jag sprang hem till dem och låsa Hellas Addiasfleese!


Fredrik och Sophie gjorde oss också sällskap:)

Måste säga att jag haft en grymt grymt bra sommardag idag:D! Frugan fattades bara, jäkla skit:(! Hon var ute i föräldrarnas stuga och sen gick hon på för att jobba natt. Nu ska jag sova, sitter i bikinin än? Haha så kan det gå...blev lite funderingar när jag gick ned nyss och vi hade våra släknigar på besök. Dom blev kvar ett tag till efter att fotbollsmatchen slutat. "Varför har du bikini på dig" frågar Mårten lite skeptiskt. Inte ovanligt att vi har bikinis på oss den här tiden uppe i Norrland;) Haha, dom är från Sthlm nämligen:) Nu ska jag ta alvedon, armen har varit lite osams med mig nu ikväll. Är väl lite av en chock fortfarande att vara utan gipset och för att inte glömma när man slår i nåt. Aj. Nej nej nu ska jag sova, innan 00!!



Smultron


Happy me <33




mot stugan



Nu går jag och min förstora bikiniöverdel till stugan. Hade lite önsketänkande där när jag valde storleken större hehe. Nu måste jag sy in den, annars kan jag lika gärna vara utan den...för den åker seriöst ned till magen på mig. Alternativt gå upp 4 kg till och jag får en redig hylla hmmm. Det får blir nål och tråd haha:)


no mail

Buhu inget brev:( Vad äre som tar sån tid:( Nu måste jag ju sjå mig tills imorn, det är ju utlänge kvar dit. Soligt värre äre det ute också, jag drar till stranden för ett dopp!! Och jag ska vandra dit i bikinin, hehe, helst topless men då hade nog mina grannar höjt på ögonbrynen. Men å andra sidan lär dom nog redan sett min hylla. Med tanke på att när jag solar på gården så brukar inte bikiniöverdelen vara med;) Haha


 


Posten!

Kom igen postbilen! KOM NU!! Är det inte ett brev till mig idag får jag nå fel. Please, please please!! Orkar inte vänta ännu en dag!

Mot Hornön



Nu i eftermiddag, kring 14, ska vi iväg till Hornön och hälsa på mina kusiner tillsammans med våra tremänningar. Kommer bli riktigt roligt känner jag på mig:D Brukar bli en hel del vattenaktiviteter när man är hos dem då dom har stugan vid vattnet. Men jag kommer inte ge mig på nå vattenskidor lr åka på nån madrass efter nån båt. Min arm är inte läkt än och nu efter jag just tagit bort gipset måste jag vara extra försiktig. Sen med tanke på min smidighet ( läs klumpighet) så är väl olyckan bara runt hörnet. Nu ska jag lämna datorn och gå ut och sätta mig vid utemöblerna. Ska skriva ett brev:) Hoppas ni får en fin tisdag


Kusinerna 08


Natti



Hahaha jag vet inte om jag ska skratta eller gråta!!! Fan jävla blogg.se. Hade påbörja ett inlägg här för några timmar sen och tänkte fortsätta nu. Skrev ett rätt långt inlägg och trycker på spara och publicera. Och vad händer jo jag kommer till blogg.se första sida och inlägget är borta!!! Vilket jag visste skulle hända...och just därför tänkte jag kopiera inlägget innan jag tryckte på publicera. Men minnet är ju varken bra och kort! Så nu i ren protest ids jag inte skriva om det!!! Kortfattat, slut på batteri i kameran, inga bilder från idag kommer upp. Träffat Monika idag och tagit en glass. Grillat pinnbröd och halloumi med släkten uppe i stugan. Fin solnedgång och alldeles klart och myggfritt. Ska göra ett facebookalbum med bilderna från hamnfesten och kopiera över dem till bloggen. går fortare än detta uppladdningsprogarm som denna sida har. Och jo just det...ska flytta till lillstugan snart också...men ids inte bära ut täcket och kuddarna dit ikväll. Ont i magen också och armjäveln. Detta inlägg blev betydligt mkt surare än förra jag skrev, men äh! Godnatt på er!

Släktträff

I lördags  hade vi släktträff på min farmos sida, Södelinds släkta, för mig är denna sida av släkten "urfamiljen". Har störst koll på min farmors släkt och de är dem man umgåtts med som mest under alla dessa år. För 15 år sedan hade vi en stor släktträff i Ärsse där vi nu var denna gång också. Norrälvsjö alltså. Vi har släktträff ungefär vartannat år numera, förr var det en gång om året, alltid kring 1 juli. Här ska vi se om jag har ett litet bildbad att bjuda på:) I vanlig ordning. Jag är för lat att kommentera bilderna känner jag, har tagit dryga timmen att få upp dem bara. Det är iaf massa lekar, fikar, middag, tipsslinga m.m. Great! Jag drog dock in till stan vid 19-tiden tillsammans med mina tremänningar Eva och Hanna. Kusinerna och de äldre var kvar och höll igång till sena natten.




Hanna, Eva och Anders


















Vårat lag i tipsslingan! Vi kom två, hade ett fel:(














Hanna och Hanna

Nostalgi

















Vi barnbarn fick i uppgift att göra ett släktträd!

Redovisning av trädet

Farmors gren! Dock har vi en hel del frånvaro här.

Farmor Elna gift med farfar Hasse ( avled när min pappa var 18, minns inte vilket år)
Söner Ivar ( min pappa) och Hans-Erik ( He var på fotboll)
Deras respektive mamma min Kristina ( som jobbade) och Bibbi ( som var på fotboll också)
Ivars barn: Anna ( me) Lars och Maria ( Alla med på bilden)
Heriks barn :  Elin och Henrik ( alla på fotboll)



Vinnande laget i tipsslingan. Farmor vann godis:)











Fina farmor <3





En toppenkväll!


Grr

Meeen så pist jag blir!! Varenda bild som togs i stugan igår när vi grillade är väck! Filerna går inte att öppna på datorn. Detta är sista gången jag klipper ut bilderna från minneskortet, nästa gång KOPIERAR jag över dem så jag har en backup på minneskortet. Bad bad mood skallas!! En enda bild klarade sig!!



En morgon/dag med Karin





Frukosten igår med frugan min, må ju säga att det är alltför sällan vi äter frukost tillsammans. Trots att vi är gifta;)


:)

Yummy


Hehe man ser ju lite nyvaken ut. Gipset är försöker jag nu låta bli så mkt som det går.


Vi drog till Halla för ett dopp:) Dock ville inte solen visa sig alls:( Men det var grymt varmt i luften.


Strandmys

Därefter drog vi hem till mig för att föra över massa kort från diverseminnes kort till datorn och minnespinnar:) Sen var jag dum nog att slå på tvn och det var heroesmaraton på canal +...därefter var jag ju fast. Länge sen jag följde me den serien nu. Första och andra säsongen såg jag, sen tappa jag som tråden. Får väl se om jag fortsätter kolla på den. Nu ska jag äta lite lunch och gå på en promenad. Känner att man blivit så förslappad under dessa veckor:S Tycker man äter grillat varannandag med såser, pärern, hela jag kommer bli en fläskfile när sommaren är slut:P
Ska upp och bada idag också, känns himla skönt för armen när man simmar ( försöker simma) tyngdlösheten är underbar:)


Hos Söderlinds

Kom just hem från födelsedagsfika hos Mårten och hans familj, riktigt god tårta var det. Nu har grabbarna dragit ned till stugan, Maria och jag drog hem ett tag. Vi var sugen på att bada sen, jag är det iaf, hade varit mys med grillning också. Pinnbröd och korven. Men ska det fortsätta regna så känns det inge kul. Mårten är för övrigt grym på gitarr och sjunga så jag vill ha lite trubadur vid elden ikväll jue. Men snälla sluta regna!!! Vi sprang hem från Stinas i skuren.



Älskar min tigertröja som jag köpte i Riga! Lovely <33!




På väg till Stinas



Dags att skära tårtan





Han var dock inte så farlig Ezzo, han sprang iväg så fort man kom nära:P


Fika ute på balkongen:)

Mårten underhöll med musik och sång! Jätteduktig!

Springer hem i regnet! Men snart ska vi upp till stugan igen, det vankas bad!


Måste ha


Hello love, I miss you, I need you<3!!


På väg till grannen

Ligger efter i uppdatering och bloggande I know, vissa dagar blir det 4-5 inlägg och vissa inga alls. Nu har jag knappt suttit vid en dator de senaste dagarna då vädret har varit så fint och det varit hamnfesten:) Har just laddat över kort från pappas kamera, min kamera och karins kamera till datan nu så nu har jag det mesta samlat. Även kort från Egypten som varit på syrrans kameran. Hehe så nu när jag får tid och ork har jag en maaaaaaaaaaaaassa kort att ladda upp. Kommer ta forever. Men nu har jag annat för mig, ska om en timme iväg till min granne Stina. Hennes son och barnbarn är på besök nu denna helg, ska bli kul att träffa tremänningarna igen. Mårten fyller för övrigt år idag, 16,  så vi ska fira han:) Ni får hålla utkik efter om det kommer nåt fler inlägg senare:) Kram på er


Nyförlovning

Gudars skymmning vad min arm gjorde ont i morse, tror inte jag haft så här ont sen själva operationen. Armen tyckte inte alls om skilsmässan till gipset. När jag vaknade kändes det som all rörlighet var borta, till och med det lilla den tränat  upp. Svullnad och en enorm pulsering.  Så det var bara att he på gipsarmen igen, tänker ha den bitvis under dagen iaf, armen fick nog en chock igår då den var utan hela dagen och natten. Tabletter är självklart också tagna. Nu ska jag och mina syskon vandra upp till stugan våran, bara brorsan kan slita sig från tvhelvetet. Jag svär att jag snart drar upp nån säkring lr liknande, eller den klassiska när man var mindre. Gömde tvdosa hehe. Nä nu är klockan redan på tok för mkt. Jag som skulle kliva upp tidigt idag, halv 10 blev det. Aja hoppas ni redan är vakna och uppstigna en sån här dag får man inte ligga länge på!

Yes yes!



Haha var bara tvungen att slänga upp den här innan jag går och lägger mig. Samantha är kung!

Frugan <3



Har just pratat med frugan min, i 2 h, hehe! Och som vanligt har vi pratat om ingenting...det är tiden som går för fort helt enkelt. Känns så bra att vi kan prata om allt <3! Och ingenting dåda;) Min högerarm fick dock träningsvärk så jag var tvungen att lägga telefonen på kinden och göra sträckövningar med högern. Vänstern är ju bara att glömma som mobilhand...iaf till en början. Tog en Twix idag, höll den i vänster och styrde den mot munnen. Hehe stannade halvvägs. Nu ska vi försöka sova iaf, jag, armen och Benny:) Lär väl bli en liknande natt som förra...omedvetet undermedvetet medveten om att gipset är borta och armen är oskyddad så man är rädd att röra på sig för mkt. Imorn ska det bli kanonväder! Mig finner ni på en strand iaf;) Ska höra med bror om han kan köra över mig till "sannstranna på andra sidan" mittemot vår stuga:) Gooonatt!

Bitter

"I curse the day you were born!" som Charlotte skulle sagt


Skillsmässa

Armen och jag sov första natten nu utan gipset. Var väl inte direkt den mest sömnfulla natten och haft då jag vaknade rätt ofta så fort jag skulle vrida och vända på mig. Undermedvetet är man nog orolig att nåt ska hända då man vet att armen är oskyddad. Idag har jag varit utan gipset hela dagen också...men såklart har jag högerhanden som hela tiden håller i armbågen. Har stött i den nån gång också....helvete vad ont det gjorde!! Så självklart kommer jag inte överge mitt gips helt och hållet, den var med på Olearys igår och kommer även följa med på hamnfesten. Mitt benbrott är ju inte läkt och risken att jag klantar till det och gör illa mig igen är ju rätt stor. Speciellt med tanke på min smidighet hehe.




Nä nu har jag lite kökstjänst! Eller jag ska nog invänta the chef...min syster;) Har lite kött att marinera och en jordgubbstårta att baka:) Vad gör ni ikväll:)?


Stay with me



Ramlade över denna låt idag, Turkiet 2009! Får lite utomlandskänsla, nice! Hittade även andra låtar med samma band som jag kände igen. Akcent.


Olles igår

Middag igår på Olles, var rätt mkt matgäster där. Jag älskar känslan när man just har beställt och sitter och väntar på maten. Hehe jag är som ett barn på julafton, true story! Man är fylld av förväntan och glädje. Sen kommer maten och man blir ännu gladare, äter snabbare än man borde. Vilar ett tag och äter sen upp resten. Sen helt plötsligt är tallriken tom:( Så var det roliga över. Haha visst låter jag positiv? Olearys hade börja med deras grillbufe igår också, kanske får prova den nästa gång. Nån som har ätit den?


Hehe vad neger jag blev på denna bild, nice! Men å andra sidan äre ingen blixt heller så


Frugan fixar håret sitt

Hade på mig korsett, spetskavaj gråa jeanstights och mina nya skor igår! Jag som "aldrig" går ut i byxer men igår så:)


Snygga Leo som var på besök hos moster Karin. Melker var självklart där också.

Dags att gå



Sötlinda och Hella var med också. Hella är ju som sagt inte den som bangar på en middag på Olearys. Tror nog han har ett eget bord och serveringspersonal också;)

Snart mat!



Yummy!!



Maaat <3

Jag var lugn och städad och drack inget igår. Hade ingen större lust till det heller. Vi gick tillbaka till Björn och Karin sen. Där ölades det och vi lyssna på musik. Så plötsligt åker Aliasspelet fram, fun, Karin och jag är ju som gjorda för varandra i detta spel. Vi kompletterar varandra grymt bra! Vi kan ju nästan läsa varandras tankar så det kanske är lite fusk;) Spelandet urartade då vissa bara slängde korten och lekte. Så vi la det åt sidan. Grabbarna drog sen på krogen och vi tjejer stannade kvar och hade lite girltalk:) Sofia var också nykter så Karin var den enda av oss som pimpla cider och öl. Efter halv 1 drog även vi ned på Olles, utom Sofia då. Men det var ingen riktigt höjdarkväll, jag var rätt less innan vi kom ned. Sen att det var världens sämsta musik som spelades. Uik! Gick inte att dansa alls. Massa hiphop och remixer och skit. Nej det var riktigt dåligt. Hade iaf hoppats på lite sommarmusik, får väl spela Magnus Uggla och Ulf Lundell här hemma istället. Karin drog hem lite tidigare då hon hade huvudvärk men jag höll ut tills 2. Nu i efterhand känner jag att jag borde åkt tidigare. Blev så grymt less och grinig där på slutet. Men ingen rök utan eld. Och jag brann av.







Natti


Less, less, less!! Fulla människor säger jag bara.


RSS 2.0