vem var påläggskalv?

"Bengt, han var, påläggskalv" det är vad jag går och nynnar och säger högt för mig själv idag. Normalt beteende jag vet. Nån som känner igen frasen:)?

torsdag

Ids jag skriva nåt här, ska det vara ett muntert inlägg? neutralt? ett vad jag verkligen känner och tycker just nu. Bygga en mur över alla känslor, låssas som det regnar, lägga upp en musikvideo. Kör väl på en mur som vanligt.

Igår var systra min och jag på tjejkvällen och shoppade lite. För min del blev det inte så mkt alls, ska ju hålla igen på onödigt handlande. Det blev iaf en MUS concealer och en ögonfransböjare. Provade massa kläder på Gina, inget som passade, inget som ens såg bra ut på mig. Damn you. Men lika bra var väl det, annars hade väl Visakortet blivit överbelastat där.



Träningen går crap, har verkligen kommit ur balans där. Idag har jag ett pass vid halv 6 som jag brukar gå på. Men dagens ursäkt faller på att jag inte har nån bil och inte kommer hinna äta middag innan då jag jobbar till 17. Plus att jag redan duschat nyss, så jag ids inte duscha en gång till idag. Jättebra ursäkt, speciellt den sista. Plus att jag måste kånka med hela träningsväskan till jobbet och sen gå ned på stan. Ska träffa fröken Westin idag också, det ska bli kul. Hon åker ju snart iväg över till andra sidan jordklotet och blir borta i en månad på äventyr. Lyckans henne.


Avatarnördar

"Water; Earth; Fire; Air. Long ago, the four nations lived together in harmony. Then everything changed, when the Fire Nation attacked. Only the Avatar, master of all four elements, could stop them. But when the world needed him most, he vanished. A hundred years passed, and my brother and I discovered the new Avatar, an airbender named Aang. And although his airbending skills are great, he has a lot to learn before he's ready to save anyone. But I believe... Aang can save the world!"




Humöret är inte på topp, grät idag igen på jobbet. Känns tungt. Så för att komma på bättre tankar ser jag på Avatar istället:) Är på andra boken, earth nu. Nej nu ska jag Avatarnörda ett tag till och sen åka till stan på tjejkväll:) Tjao


work

Nu gör jag mig klar för jobbet, börjar lite senare idag. Har sovit jättedåligt inatt. Tänker en massa på allt som händer. Tänker inte sminka mig mer än mascaran idag, igår blev jag ju ett svart monster efter alla tårar. Känns som att risken att det blir likanande idag är stor. Jobbar till 17 idag och sen ska syster och jag på tjejkvällen. Dock ska jag väl försöka låta bli att handla massa onödigt som kläder och kosmetika. Har redan bränt hela lönen och lite till på möbler, mattor, hyra, räkningar och annat. Får se hur bra det går att hålla i Visakortet. Nu ska jag lyssna på lite crymusic och skriva brev.


I really use a wish right now




Life




Do not dwell in the past, do not dream of the future, concentrate the mind on the present moment.


wind of change

Idag har verkligen inte varit någon bra dag alls. En av dom sämsta på länge. Bröt ihop och grät floder inför kollegorna. Det är förändringar på gång på jobbet:( Stora förändringar. Speciellt för mig. Peder såg på en gång att det var nåt som var fel på mig när jag gick förbi hans kontor, han klev genast upp och gick fram och gav mig en kram. Då börja jag tokgråta. Dom var lessna och upprörda över nyheterna också. Känns inte som att jag gjort annat än gråta idag:'( Tack för alla kramar och snälla ord. Ni är helt klart bäst, underbara människor. Har ont i ögonen av alla tårar.



Som det ser ut nu vill jag inte säga för mkt, vet inte riktigt hur det kommer bli. Men frågan är hur glad Anna kommer vara på jobbet framöver.

Har dom absolut bästa kollegorna <3<3


natt

Blev ingen träning. Ínte bra Anna, inte bra alls. Istället var jag på en spännande föreläsning ikväll och drog därefter upp till Kenneth och Inga-Lill för att surra lite. Klockan blev rätt mkt så jag kände jag skulle dra mig hemmåt. Saknade sängen. Blir en tidig morgon imorn med, kliver upp innan 6. Har just duschat så ska bli mysigt att kuva ned sig i sängen i stugan. Kallt och jävligt att ta sig ut dit men mysigt sen när man krypit ned. Borde egentligen fylla på pengar på mobilen, men då måste jag springa upp och hämta bankdosan. Ids inte. Så jag kommer vara sämst på att svara på sms framöver till den lilla idiotburken är uppcashad. Nu ska jag bara skriva lite på mitt brev och sen bege mig ut. Ikväll lyssnar jag på Aerosmith, Cryin´spelas ur högtalarna nu <3


foto Fredrik Åström


träning

Ska iväg och träna ikväll, men jag vill iiiiinte. Har hela dagen gått och "förhandla" med mig själv varför jag inte ska fara:P Kommer inte på nån bra anledning. Lika bra att masa sig dig. Kommer kännas så mkt bättre efteråt. Hoppas syster ska dit också så får hon tvinga med mig. Hon kan ju liks inte köra dit själv. Sen förväntar sig ju Kickan att jag ska komma också. Kan ju inte göra henne besviken. Så då vare bestämt...Anna du ska träna ikväll!



Ser överdrivet glad ut för att ha varit ute och joggat. Brukar inte ha sånt smil:P

Please refuel

Är det nåt jag inte gillar så är det att fara och tanka när tankmätaren mer lr mindre skrapar i botten. Imorse när jag tog bilen till jobbet så vare knappt att nålen ens lättade. Trodde ett tag att jag skulle stanna i rondellen vid Coop. Pinsamt. Jag ringer och pratar med pappa som säger "men det är lugnt! Klart du kommer ned till macken, inga problem" Och eftersom han skulle upp på jobbet mitt tyckte jag att han kunde ta bilen o kortet och fara ned på statiol så skulle jag slippa bli stående längs vägen:P Han körde ju ändå upp större delen av soppan igår;P Men det tyckte inte han. Inte ville han bli ståendes längs vägen med soppatorsk! Nähä!? Som att jag vill det. Åker ned på statoil med en klump i magen vid varje korsning jag stannar i, spanar längs vägkanten så jag kan ställa bilen där när den väl hostar efter soppa. Rullar nedför statoilnorrabacken. Nu kan den ju faktiskt få dö av törst om den vill. Inte så långt att gå för min del. Jag stänger av bilen och nålen sjunker inte ens ned nå mer. Det går inte. Den är redan så lågt ned det bara går. Nästa gång tankar jag när bilfan börja indikerar. Hatar verkligen att köra till macken med en klump i magen "kommer jag ens komma fram"


Well hello there love

File:Kinder Bueno ak.jpg

I love you<3 Why did you leave me:'( Come back to me please;)


sunday

Men öge trött jag är nu. Dagens svampplockning tog mkt energi, men värt vare. Längtar redan tills nästa tur:) Men då tror jag vi tar med oss fika och sittunderlag. Vi gick rätt långt uppå berget idag. Ska leta reda på lite bilder och ladda upp dem ( blir när jag sitter på bärbara) Vi plockade våra korgar överfulla. Hittade så mkt svamp att vi inte visste var vi skulle te och he oss. Det bokstavligen rann svampar av mig korg. Fullt räckte inte för mig...jag skulle ha överfullt. På vägen nedför berget så hittade vi stora områden med massa trattisar. Men vi kunde inte plocka mer! Vilken frustration!Blir en tur till i veckan, så Sofia, get ready, vi ska upp och rensa stället på trattisar:D

Mamma var väl minst glad att vi kom hem med ännu mera svamp. Jag har varit en tur till stan med pappa och jag har gett bort två korgar. Marie fick en och Inga-Lill en. Dom blev jätteglada. Ska ge dem det goda receptet vi har på trattissoppa också:) Det kommer nog uppskattas.

Jag ska bege mig ned mot soffan och Avatar nu tänkte jag:) Perfekt avslut på söndagen:) Krypa ned under filten och bara vara.


There's no meaning why you should say bye bye

Fan vad jag älskar denna låt!



Jag vet att jag ältar den om och om igen! Can´t help it <3!

Now today when you are gone
I'm still drunk but i can't find a reason
Why you have to leave so soon
Guess that's how it had to be
Raise in heaven living free
Can't you come back to us please


Rock on the Hill

Rock on the Hill pictures



"If I say Mötley you say...."


What am I doing?!

eeh..

När coverbandet Motley Cruel entrade scenen då öste vi!


GIRLS GIRLS GIRLS!


Take a ride on the wild side!


:/

Vaknade imorse med samma molokna ansiktsuttryck och känsla som när jag gick och la mig. En sorts besvikelse, på mig själv, delvis på mig själv och andra. Men besvikelsen har övergått till nån envis revolt. "Tvärsöver" verkligen ett bra ord att beskriva mig. Kan knappt formulera vad jag tänker och tycker. Vill få ut det på nåt vis.

Min granne kom just förbi så jag har avreagerat mig på henne nu:) Stackarn:) Lika bra det så jag slipper skriva en novell här. Nu ska jag ut i svampskogen igen, Maria och Sofia ska med också. Frugan skulle iväg och träna senare så hon passade på en svamptur. Min bror är förövrigt hur snäll som helst, håller på att fixa en svampkorg till mig som är sönder (på eget initiativ). Handduk, nål och tråd. Han har nån plan på gång. Haha. Hoppas humöret vänder när jag kommer ut i skogen, det brukar göra det. Nu Inga-Lill ska du få svamp av mig:D!

sober and irrelevant


sadeye

Vart ska jag börja, vad ska jag börja skriva. Känner att jag vill explodera. Bra lr dålig explosion ni undrar? Mindre bra skulle jag väl vilja påstå. Är på grinigt humör och allmänt less. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men irriterad är jag iaf och lite nere:/ Next time? there wont be no next time.


Dripp dropp

Ligger i stugan nu och myser under täcket och lyssnar på regnet som smattrar mot taket. Jag älskar verkligen ljudet och stämningen. Underbart. Nästan så att jag vill ligga vaken ett tag till och bara lyssna och njuta. Men jag kommer somna vilken sekund som helst. Ville få in katten hit också, men hon är ute i regnvädret. Hon kanske hittar hit senare inatt, hon vet att jag sover här. Denna fredag har varit lugn och trivsam. Somnat i soffan har jag gjort, precis som jag förutspådde. Inte många knop gjort ikväll, rätt skönt. Trodde det skulle bli en kortturnering men icke. Maria somnade också i soffan, pappa borta och bror spelar självklart wow. Får bli en annan dag. Men nu gott folk blir det att släcka ned här och lyssna på när regnet dansar på taket. Mys<3


Shorty!

Hittar absolut inget att ha i garderoben, irriterande. Har fått för mig att jag ska ha kjol på jobbet, men varenda förbannade kjol jag äger är på tok för kort!!? How did this happen!

eooo

Får tacka Micke för presenterna från Italien:D Synd att inte glassen kunde följa med till Svergie bara:P Mmmm italiensk glass! Blir inget lång inlägg idag, lr inte nu iaf, hockeyn drar igång om en halvtimme så då lär jag ju sätta mig där:) Egentligen borde jag ut och springa, gå på gymmet och på pass! Har missat 2 st pass den här veckan, i måndags försov jag mig och idag var jag så hungrig att jag inte ides fara och träna direkt efter jobbet. Tappar jag mina träningsrutiner med bara en vecka då äre grymt jobbigt att komma tillbaka. Motovationen är så låg, så låg! Hade man sett lite resultat av träningen så kanske det vart lättare att ta sig dit. I sinom tid kanske.

Svampen är nu rensad, yes!! Ska ut och plocka mer sen;) Men då ska jag nog ge bort mestadels av den. Inga-Lill och Marie ska få lite hade jag tänkt. Orensad då såklart;)


Shoes

Har just kommit hem från stan, köpte ett par fårskinnsstövla,utan klack, svarta,  enkla simpla (tråkiga). Men dom ska tydligen vara väldigt bra kvalitet och hålla värmen bra. Det tycker vi om:)





Fick brev på posten idag igen! Happyhappy!


Pappa<3

Tack pappa för att du är världens snällaste! Sluta skäm bort dottera såhär, inte bra! Hämtar mig i tid och otid, låter mig låna bilen för jämnan, ställer upp och hjälper till <3<3


Hittade ingen bätter bild på oss, så denna får duga:)

Inväntar pappa som ska köra mig på jobbet nu. Jobbar till 17 idag.


Todays Lyrics



Another lesson learned in life
And I can ask and listen why


trött

Funderar seriöst på att gå och lägga mig och vila, men då gör jag väl en repris på gårdagen och sover utlänge. Blev minst 11h sömn inatt iaf. Känner att jag börjar bli förkyld igen, kroppen är tung och jag är snuvig. Feber kanske också? Hoppas inte. Äh nu blire off 2 bed.

RIP

RIP KK
____________

Tänker på dig och din familj i denna svåra stund
Tråkigt att du var tvungen att lämna alla så tidigt
Cancern tog över
Du kämpade tappert
Mina tankar går speciellt till dig Erik

Vila i frid Karin





woopsy

Hon som bara skulle vila ett tag, jag alltså, gick och skulle gosa med katten som låg i Marias säng. Strax efter middagen, åt mellan 16,30 - 17, så gick jag upp och la mig upp och myste lite med katta. Låg bak och fram, upp och ned i en klädhög, utan täcke. Vaknade precis! Jag som skulle på träning ikväll med Kristina! Det gick ju bra. Väldigt bra. Har tryckt i mig några Singoalla kex och några kalla nu, dvs kall mjölk;) Ska bege mig i sängs, är fortfarande jättetrött. Måste leta reda på mobilen, vart den nu är. Ingen vapendragare till mig iaf. Har knappt suttit vid msn på en evighet också. Så ni vet, jag lever.

Har varit ut i skogen två dagar i rad nu och plockat massa svamp! Får visa kort sen:) Jag älskar verkligen att vara i svampskogen, mår så jävulskt bra i skogen alltså. Lovely. Mamma lär väl vara mindre nöjd när hon ser att vi dragit hem minst lika mkt svamp idag också som igår:S Ligger över stora bordet i finrummet och på golvet från igår redan. Orensat. Brorsan min har det han gör nu;) hehe.




Sovgott


New pics in


Jag och underbara Carro!


Nu har jag fått bilderna av Fredrik från gårdagens fotografering:D Nu blire att sortera dem i mappar och kolla på dem! Fun fun!


valvaka

Tänker inte följa nån jävla valvaka ikväll inte. Har redan blivit osams med hela familjen (utom min bror) vad gäller valet och politiken. Så ett tips är att inte prata nåt sådant med mig, om vi nu inte ska bli ovänner då. Jag blir så himla svår att föra en diskussion med, jag borde skämmas jag vet. Men jag irriterar mig som satan när folk tycker en sak och sen inte kan motivera lr argumentera för sig. Det måste ju finnas en anledning till varför man har en viss ståndpunk och åsikt.  Jag var riktigt brysk mot mamma ikväll:S Maria fick sig en omgång också, hon lämnade rummet och skrek "Du fattar ju ingenting!!" Pappa och jag är väl mest lik varandra, och den i familjen som jag minst sätter mig upp emot. Kanske just för jag vet hur han fungerar, hur jag fungerar. Han går heller inte att föra en diskussion med. Mamma och jag var som sagt redan osams  när vi åkte iväg för att rösta. Höjde rösten mot henne rätt ordentligt i församlingsalen i Själevad. "MEN RÖSTA DU ÅT MIG DÅ OM DET SKA VARA PÅ HÄR VISET, HÄR TA ALLA JÄVLA LAPPAR @%¤#@!!"  Valpersonalen kollade lite snett på mig efter det. Låt mig rösta som jag vill! Som sagt, otrvlig, tvärsöver, oresonlig. Jag hatar när jag blir sådär.



me

otrevlig, bänd, oresonlig, tvärsöver, otacksam, ifrågasättande,  lättretlig, dum, besvärlig, dryg, problematisk, jobbig, komplicerad, envis. Kortfattad beskrivning av mig. Iaf mig på en dålig dag. Idag passar dom bra.


Here we go again


off

Tjoho! Har int tid att sitta vid den här burken nu, fin vädre ut. Hade tänkt ta mig en joggingtur men jag skjuter på det. Vill hest ut i skogen och plocka svamp!! Det var fösta tanken när jag vakna. Men jag tror jag gör det på eftermiddagen, ska köra tillbaka Mercan till Sophie nu. Därefter far jag till Inga-Lill, vi ska på Tupperwareparty hos Jenny;) Några inköp till lägenheten kanske:)

Mot Sophie





Mitt hår luktar choklad, hela jag gör det, får fan inte bort doften heller:P Berättar sen vad vi gjort haha. Nu ska jag till Sophie iaf, jag är chaffis ikväll:)


Mot Fredrik

Har grävt fram större delen av garderoben för att hitta massa höstinspirerande kläder. Gick ju sädär. Har jag verkligen bara klänningar och kjolar?! Festkläder i all ära:P Men nu vill jag ha stickat och tjocktröjor. Hehe. Har inte tid att blogga nå mer, ska iväg till Fredrik. 11 ska jag vara där, har knappt packat! Han frågade mig igår precis när jag var på väg i säng om jag var på för en session idag. Så jag har inte förberett nåt! Hoppas det blir uppehåll, vi ska fotas ute.

game over

Nu ska jag sova, är förbannat trött och har ont i armen. Ondare än jag haft på ett tag. Hoppas värken går över tills imorn. Har varit och firat Henrik ikväll, sluta med att jag somna i soffan, som vanligt. Varför är det alltid så på fredagar? Jag orkar inte skriva nå mer alls, trött, överproppmätt och ännu mer trött. Over and out.

Oj nu fick förfrågan om plåtning imorn. Måste börja fundera på kläder och sånt:) Får ser vad som händer imorn. Gonatt


I see you



Jag och syrran höll på att fjanta oss innan vi skulle sova igår, ja jag vet inte hur länge vill höll på. Men det var kul iaf. Katten tyckte inte det iaf och bytte till överslafen så hon skulle få sova själv haha. Vaknade pigg och fräsh imorse strax innan 9 , så jag klev upp:)

Nu gör jag mig klar för jobb, börjar om en halvtimme. Fredag äntligen, Anna det blir klackar idag;) Men det har du ju alltid annars ändå så:P Lyssnar på Stromae och dansar lite lätt i rummet. Jag har helt fallit för den franska låten.

Te quiero,
J'voudrais être son ombre
Mais je la déteste

Te quiero,
Même au bout du monde
Et bien, qu'elle y reste

Te quiero,
Oui je l'aimais tellement
Et je l'aime encore

Te quiero,
Je n'aurai pas le choix, non
Jusqu'à la mort


Sov gott


fotograf Fredrik Åström

Nu ska jag bege mig i sängs, ska blir skönt att lägga sig i tid för en gångs skull:) Fredag imorn!! FINALLY!


I bless the rains down in Africa


<33 En av mina absoluta favoriter

träning

Sitter nu i träningsdressen och laddar inför ett pass ikväll. "Kom igen Anna, du vill gå, du ska gå, du MÅSTE" Jag kommer ju älska mig själv efter jag varit där, så är det jämnt. Mår så fruktanvärt bra efter ett pass eller träning på gymmet. Nu ska jag bara ta mig i kragen och fara dit, joggingtur i det här vädret blire iaf inte på tal om.

Fick föresten mms av Micke nu! Jag tror jag sätter mig på första bästa flyg till Rom asap! Dom är nu på den bästa glassbaren staden har att erbjuda! Giolitti! Vilken grymt god glass det stället hade!! Micke Mms iaf...ni kan ju se på bilden nedan vad det var han hade beställt. Bilden hade jag för övrigt redan sparat på datorn för ett år sedan. Och jag kände ju igen glassen på en gång när jag fick messet. DAMN YOU! Inga fler mat och glass mms framöver. Hör du det! Jag klarar inte av det;D


gah

Goldleader to teamleader: Karin. Jag håller på att koka, vi måste ha ett möte. Det här går inte, dumburken åker snart ut genom fönstret!! 2 h åt helvete och jag är inte nå klokare! MÖTE ASAP!!

:/


Lillskrutten<3

Jag behöver en muk från Diesel:( Får väl vänta tills imorn. Ingen bra kväll:/ 


I want candy!

Har nu betat av 7 timmar Avatar, ska sjå mig lite och spara resten:P Är nu på andra boken, earth. Så himla glad att jag fått alla dvder:D Annars så har jag inte gjort mkt idag, jobbat och varit på Boom. Måste bestämma mig ang soffan nu. Tvn har btw också kommit, till Umeå så den ska hämtas också.

Nu är jag så förbannat GODISSUGEN! Jag vet inte vart jag ska he mig, vet att farmor har en burk inne hos sig. Men jag har ju göttförbud i två jävla veckor till. Hur ska jag klara det som? Fundera på att gå och borsta tänderna nu, det brukar ju göra susen. Haha Inga-Lill ( om du nu läser detta) minns du mina klassiska ursäkter förut när du skulle fråga om jag ville ha kvällsfika. "Neej jag har redan borsta tänderna (a)" Haha.

Nej men nu frågar syrran om vi ska göra en blåbärs/hallonsmoothie! Det låter ju inte helt fel;) Jag tror jag ska joina henne i köket:) Yumyum!


Todays Lyrics

You said you never let me down
But the horse stampedes and rages
In the name of desperation

I never thought you´d let it get
this far, boy

I never thought you´d let it get
this far, boy

I never thought you´d let it get
this far, boy



I stugan

Ligger nu med datorn i sängen ute i stugan och lyssnar på regnet. Vad jag älskar sånna här nätter. Somna till smattrandet av regnet på taket, nostalgi, tar mig tillbaka till många fina minnen. Jag undrar hur många år jag sovit här ute på sommrarna nu. Jag fick den här stugan när jag var liten, numer är den väl alla syskons. Minns det som det var igår när jag sprang upp på lon och pappa stod på sina knän och snickrade på en grund. " Vad bygger du för nåt pappa?" "Det ska bli en stuga till dig Anna" svarade han glatt. Men jag trodde inte på honom. Några dagar senare så började stugan ta form ute på gården. Först då kunde jag ta honom på allvar.

Varje sommar har jag då sovit här ute, från maj - oktober. Var alltid en pers att flytta in igen, vägrade, bönade och bad "snälla bara en dag till, snälla pappa" Undra hur det kommer låta iår:P? Jag ska ju ta och flytta in i lägenheten for reals nån dag också. Det är bara så dött och tråkigt där. Ingen tv, ingen dator, ingen soffa, ingen musik. Nada. Snart så.

Nej ni nu ska jag stänga ned den här burken, min gamla trogna Acer. Den ska väl bytas ut snart också, gammhäcken! Men jag är stolt över att den klarar av att vara såhär långt från huset och fortfarande behålla internet. Marias nya dator klarar att vara här, då äre noll signal på trådlösa. Hihi.

Nu ska jag skriva lite brev innan jag somnar:) Sänder en speciellt godnatt till dig ikväll. You must be strong.

Gonatt på er.


blåbärspaj


Blueberry pie <3

Blå tunga

mystisdag

Är helnöjd! Ligger i soffan och nöter min älskade Avatarserie, äter massa singoalla och dricker kall mjölk. Snart är blåbärspajen klar också. Mysig tisdag <3


home

Hemma äntligen, myser i soffan framför That 70´s show, hade glömt bort vilken guldserie det är:D Har varit på Boom idag med Karin, har mer lr mindre bestämt mig för vilken soffa jag ska ha. Tror ja, jo...jo det har jag. Bara att beställa nu, en svart 3 sits med divan. Hade ju väldigt gärna köpt en betydligt större, men det får ju inte plats så.

Skulle till frissan idag också, men när jag kom dit vare stängt:S Har jag tagit fel på dagen? Får ringa henne imorn, jag måste verkligen fixa min utväxt också...fan! Har ju aldrig haft problem med sånt förut när jag var mörk. Men nu har jag bara bokat klippning, får höra med na imorn när jag hade tid. Det kanske är imorn?

När jag kom hem låg där ett brev till mig på bordet:D YES! Ska lägga mig i soffan nu och läsa och sen skriva ett svar. Hoppas det är bra nyheter.




0600

Det spelar oftast ingen roll hur tidigt man går och lägger sig, sängen är ändå som skönsat och mysigast på morgonen. Igår var tanken att jag skulle vara i säng 22, senast, men tanke hur jävla jobbig måndagen var att kliva upp på. Hamnade dock i säng halv 23, men det var rätt tidigt ändå, med tanke på att jag inte fått ordning på rutierna än. Så imorse när jag vaknade, strax innan 6, så var jag verklgen pigg. Galet!! Nu ska jag verkligen komma till skott med att lägga mig mellan 22-23 dagar före arbetsdag och hoppas på att mornarna framöver var lika lätta som denna:)


Can´t wait



Kunde inte vänta på en 40" samsung och en bluerayspelar, så jag och syrran har börjat titta på Avatar redan nu:D
Ska vara i säng senaste 22 idag, ska upp 6 imorn. Var en pers att kliva upp imorse så jag lovade mig själv att "22 går du och lägger dig ikväll Anna" Men får väl se hur länge jag är uppe ikväll, känns som det kommer bli rätt sent;) Tack ännu en gång Morgan:D

Världens bästa present

När jag kom hem från jobbet idag såg jag två paket på bordet, ett från La Redoute, till syrran. Och ett annat adresserat till mig. Hjärtat slog fortare, paket till mig:D Gu vad spännande. Jag blev som ett barn på julafton. Sliter och drar i tejpen men den vägrar släppa, hämtar en kniv och försöker. Satt som berget, brorsan fick slita upp den. "Men oj vad är det här då, oj oj" hör jag han säga. Jag står och stampar en meter ifrån han "Ge mig, GE MIG:D:D" Och vad skådar mina ögon?!?! ALLA AVATARDVDBOXAR:O:O!



 Jag som verkligen verkligen velat ha dem, så kommer allihopa på posten:D!! Har inte ens hittat dem här i Svergie, knappt på internet! Överlycklig:D Jag kommer inte behöva önska mig nå julklappar nu! Morgan, tusen tusen tusen tack för världens bästa present:D:D! Du anar inte hur tacksam och glad jag är!! Det var rätt kul när syrran kom hem och gick in i köket, så ser hon sitt paket och skiner upp "aa har kavajen kommit nu, vad bra, men vad är det här för tom kartong" Så tittar hon förvanat in i min tomma kartongen och på sidan av dem får hon syn på de tre Avatarboxarna. Då skiner hon upp ännu mer, strålar och ser ut som en fågelholk "NÄÄHÄ DET ÄR INTE SANT!!! Har du fått dom här:O:O:O" Hennes ansiktsuttryck -priceless! Jag undrar hur jag såg ut, nästa så det skulle filmats:P Nu kan jag sträckse Avatar i lägenheten:D Så fort tv är hämtad och en bluerayspelare köpt:P




Yeeaj me happy:D


Svettis

"Anna, far och träna nu! Inga ursäkter!!! March iväg, passet börjar 17.30, du har lovat Kristina. Så det är bara att fara! " Upprepar detta i huvuet på mig själv, jag försöker finna lite motivation, går ju sädär! Enda detta kan falera på nu är om jag inte tar mig till stan. Jobbig läge isf, då äre bara att stanna hem:P

Don't go wasting your emotion



Don't go wasting your emotion
Lay all your love on me
Don't go sharing your devotion
Lay all your love on me


Nu i dagarna kommer det garanterat bli massa Abba och Mamma Mia soundtrack som spelas på Spotify. Ikväll är den denna låten jag går och nynnar på:) Snart blire slänga sig i sängen, ska upp 6 imorn! Gillas inte. Bedtime 1 är redan förbi, 23 lär jag väl inte klara heller. Ska se klart filmen först. Ni har väl sett Mamma Mia?

Räkbåten med HGS

Igår åkte jag ut på räkbåten tillsammans med HGS, för er som vet vilka detta beryktade gäng är, Hornöns Groggsällskap, när man umgås med dem vet man aldrig vart kvällen slutar. En sak är iaf säker, man har alltid alltid grymt kul med dessa grabbar. Båten sjönk iaf inte;)




Ölund, Viktor, Niklas och jag inväntar resten av gänget.


Odo


Viktor


Dags för lite av havets läckerheter, Stette var inte nåt större fan:P



Vid vårat bord var det Niklas och jag som åt mest iaf! Kändes som man rensade i en evighet, men det är ju en del av själva grejen:) Sölgöra men värtne!



Goa glada grabbar!


yummy

Kapten Patrik fått sig en hel del dricka





Ölund och jag lägger in smilet:)


Här sjunger vi med trubaduren "Jag vill vara din Margareta" :D



:D

Awesome:D<3

Fuldansen drar igång

Jobb


Jobb på jobb




En glad Maria och Ogge



Man över bord? Kasta ankar? Stette ser koncentrerad ut iaf:P







Brudarna gillar att kramas

Viktor och jag körde en Titanic i fören, jag var Leo och han Kate:D Haha men inget som fastnade på bild. Iaf blev det lite skönsång av Celine ( dvs mig) och Stefan och Viktor, my heeeeart will gooo ooon and ON!
Stefan verkar ju här göra en egen tolkning på Titanic:P


Snart ihamn igen

Haha









Kameran min blev kidnappad av Marc som tog massa kort och även behöll kameran resten av kvällen:P Jag hade lite svårt att skiljas från den, jobbigt. 
 

Jag avslutar inlägget med denna klockrena bild!! Den här bilden skriker ju bara FULDANS!!! Ölund dansar fuldans:D Sweet! Steka Stampa!

Tackar HGS för en lyckad kväll! Som alltid!






Mamma Mia

Sitter nu och ser på Mamma Mia och dyrkar Abba-låtarna! AWESOME!


Riktigt skön film! Sen är jag ju lite småkär i Colin Firth också;) Hehe

Svettas

Nu drar jag, syrran och Karin på gymmet! Jag är inte motiverad för fem öre:( Damn!


The list


Hittade en lista som jag gjort tidigare iår, opublicerad från januari. Jag håller nämligen på att gå igenom arkivet i bloggen och se vad jag har sparat i utkastet. Tänkte ta och sortera och publicera lite grejer:) Men jag är osäker den här visats  förut, aja nu syns den iaf.
 
Om mig:

Namn: Anna

Kallas för: Inget speciellt alls:)

Stjärntecken: Skytte

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt.

Piercingar: 2 st i öronen, annars metallfri:P

Tatueringar: None

Längd: 173

Skostorlek: 38-39

Hårfärg: Mörkbrun, men brukar färga mot svart ibland:)

Fräknar: Tro int de va?

Motto: Du har fått ett liv, Lev det!


Kär? Icke! Does not believe in love.

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja det gör jag emellan åt. Dras mot utlandet.

Tycker du att du är attraktiv? Nee inte direkt, men vissa studer är väl bättre än andra:)

Dricker du? Ja.

Röker du? Never have never will:P

Vilket schampo använder du? Schwarskof? Hahaha hur stavas det egentligen?

Vilken parfym använder du? Har ju några stycken, men just nu mest Hypnose och Magnetism

Vad är du rädd för? Tandläkarn? Men den fobin brukar gå över efter att jag varit där. Men rädd för..ja.. kan ju bli rätt uppstressad och obekväm i vissa situationer. Men inte så jag kan komma på nåt specifikt som jag är rädd för.

Gillar du att tvätta? Nej, finns det nån som gör det?

Gillar du berg- och dalbanor? Inte alls...kan inte med karuseller alls.




Senaste: 

Boken du läste? Dan Browns - The Lost Symbol

Personen du fick e-mail av? Facebook, typ.

Personen du fick brev av? A-kassan

Personen du fick sms av? Micke

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Onsdags kanske det var

Saken du köpte? 2 klänningar på Nelly.se. Ska bli spännande att prova dem när de kommer:D



Antal:

Gånger du varit kär? Hmm vilken svår fråga. 1,5 gång:P

Gånger ditt hjärta brustit? Jadu, flertalet gånger.

Hjärtan brustet på grund av dig? Inte allför många hoppas jag:S

Tjejer du kysst? Har inte direkt räknat:P

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Några få...men inte så jag skulle säga att dom är nära.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Förutom födelsedagar? No idea:P



Favorit:

Låt: 3 Doors Down - Here without you, Hoobstank - The Reason, Goo Goo Dolls - Iris ( Har många favoritlåtar, svårt att välja ut en:P)

Sak att göra: Äta, sova, dansa, resa, köra skoter, äta ännu mer, and so on:P

Sport: Att spela volleyboll och basket:D

Dryck: Cola och vatten:P

Kläder: Klänningar!!!

Film:Anchorman;)

Serie: Family Guy, DHW, That 70´s show, How I met your mother, The big bang theory, Avatar, 8 simple rules



Har du någonsin:

Gråtit över en pojke? Oja!

Gråtit över en flicka? Ja det också

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? Såklart...jag är värste gangleadern som inte kan hålla mig från gräl. Lr inte.

Blivit arresterad? Inte det, tagen av polisen dock. Funny story. Not:(

Träffat någon från internet IRL? Yes.


Senaste:

Filmen du hyrde? Ehh...Twilight tror jag det var. It sucked!

Filmen du köpte? Så långt bak minns jag inte:P

Låten du hörde: Sound of madness

Låten du laddade ner? Laddar inte ned, har inget proramm längre

Personen du ringde? Micke

Personen som ringde dig? Micke haha:P

TV-program du såg? CCTV - Chinese news:P! Ser det nu:P Fråga inte varför.

Person du tänkte på?

Vad har du gjort idag? Jobbat

Brukar du svära mycket? Sådär.

När stiger du upp på morgonen? 7 vardagar och kring 10 på helgerna

Vad har du på dig? Grön klänning och tjocksockar, samt en filt.

Vad ska du göra ikväll? SOVA!

Vad är du allergisk mot? Inget vad jag vet:)

Var har du ont? Axlarna:/ massage?

Använder du hårspray? Ibland

Kan du stå på händer? Jag tror det:)

Håkan Hellström eller The Ark? Ingen av dem

Salt eller socker? Båda.

Gillar du ketchup? Yees!

Är du glad nu? Rätt bitter faktiskt

Var du glad igår? Haha nej då var jag ännu surare

Vad dansar du till? Allt möjligt! Helst nåt med lite bas och något som man kan shaka höfterna till;)

Stockholm är… ? Ingen stad jag vill bo i:P

Göteborg är… ? fullt med folk som pratar en härlig dialekt:P

Kan du sjunga? Skulle inte påstå det nej

Spaghetti eller makaroner? same shit

Land du vill besöka? Haha orkar ni verkligen höra det? I can go on forever....jag vill resa och se hela världen:D Lättare att säga så!



Todays lyrics

To love and be loved is to feel the sun from both sides


Diary

Jag vet att jag inte skriver så mkt känslor och sådant här, kan bli något inlägg emellanåt då känslobägaren runnit över och jag behöver ventilera. Annars är jag rätt stängd. Ni kan nog inte förvänta er nån förändring på de heller, bloggen i sig är mer som en dagbok över vad jag gör, mkt bilder och musik. Om några år kan det vara kul att se vad man skrivit och gjort. Men har ni önskemål lr tips på något ni vill jag ska skriva om äre bara att lägga en kommentar:) Just nu går man mkt i samma spår och det är inte mkt förändringar. Så förslag välkommas:)


Jag hittade faktiskt en pärm nere på pappas kontor idag, "Annas dagbok Kina" Då har pappa skrivit ut alla inlägg vi gjort på resedagboken och sparat dem. Ska ta och läsa dem nån dag tror jag. Emelie minns du om vi hade publicerat allt på resedagboken, alla inlägg vi hade på datorn, hedde vi upp dem? Jag tyck mig minnas skrivit ut en hel lunta dagbokspapper från vår tid i Beijing. Undra vart dom är nu.



På Lotus Travels kontor i Beijing! Stor saknad! Emelie du vet att vi måste åka tillbaka, det vet du:D


David och Emily


Trutts

Vädret ute är inte så inbjudande för några aktiviteter alls. Planen idag var att plocka trattisar med Karin, men regnet och rusket ute gör att vi tar det en annan dag. Vet inte hur mkt mer svamp mamma min vill ha, det har ju varit ett evigt rensade och torkande sen vi plockade sist. Me några burkar till måste vi iaf ha inför vintern. Trattissäsongen har ju bara börjat. Får se vart Karin och jag plockar, om vi ska söka oss till nå nya platser kanske.

Jag hade annars tänkt dra joggingrunda/promenad runt sjön igen, hmm nej. Istället blir det nog att jag far på Frisikis och Svettis sen och aktiverar mitt kort och går och gymmar. Imorn ska jag ju på pass, får se hur det blir med det. Beror på hur länge jag jobbar. Morgondagens problem. Nu ska jag lägga mig i soffan och skriva brev:)


Hahaha skogsmulle från förra året:D! Vad jag ser ut att frysa? Påpälsad:)



morrn

Morron! Vaknade imorse av en durrande mobil vid örat, ljudet är ju ur funktion, mamma ringer. "aa vad vill du" svarar jag i en trevlig rar morgonröst. Hehe, dvs hest och otrevligt. "Vars är du, sov du i stan" frågar hon undrande. "Jag är i stugan, jag måste lägga på, ska sova" klick. Hade tänkt att sova i stan igår med fick skjuts hem av Johans syster Kicki. Grymt mkt tack!

Snart ringer telefonen igen, Marc. Han var barnvakt åt kameran igår, så jag ska bryta förbi hos han sen och hämta den. Ska blir kul att se alla bilder från räkbåten och allt annat han knäppt på efteråt på Harrys. Får tacka HGS:arna för gårdagen också! Är alltid kul att hänga med er:D! Fan vad jag vill ha korten NU!



Nu äre frukost som gäller, älskar dessa flingor! Kellogs nånting med jorggubbsbitar och mörk choklad!



suck

Jag orkar inte med sånt här. Suck. Godnatt!


Stromae - Te Quiero



Denna låt vägrar lämna min hjärna, kan inte sjunga med, fattar inte vad han sjunger om ( lr jo titeln förstår jag) den är svår att dansa till, den är allmänt konstig. Men jag är ju allmänt konstig också så. Mina höfter gillar iaf refrängen och jag tycker hans röst är lite småhet. Hans förra låt Alors on dance är rena teaserlåten för mig, gosh vad jag älskar saxofonen i den. Hela låten är sexuellt upphetsande tycker jag. Vad min fantasi skenar iväg där. Grymt vad man kan dansa hett till den, lr hur Sophie;)  Hehe. Den måste iaf addas till den berömda playlisten, länge sen den uppdaterades haha;)

out

Adidasdräkten är i tvätten så nu är Nikedressen på! Tänkte ta mig en tur runt sjön innan vi packar lite möbler och åker till läggan. Få se om jag ids jogga nåt, är inte så pepp för det. Nu kikar solen fram genom träden igen så jag beger mig ut. Senare blire det wok uppe i stugan, kycklingnudelwok:) Yummy! Kanske blir att jag skriver ett inlägg senare också. Beror på hur mkt ärenden och hur länge vi blir i läggan. Ha en fin lördag allesammans:)



Jag i våras på Friskis, måste fan styra upp det nu! Kristina kom på  jobbet i fredags för att styra vilka pass vi ska gå på. Måndag och torsdag är nu spikade, halv 6! Och det känns jättebra!! Bra att du kom upp och tog tag i det här nu Kristina;)

zzzz


Nu ska jag sooooova! Blev vaken mkt längre än vad jag trodde jag skulle vara, med tanke på humöret. Har suttit och retucherat och lekt lite med nå kort:) Ändra ögonfärg och sånt, passade faktiskt rätt bra i blå ögon, sidan hängde sig och det gick inte att spara. Så kan inte visa. Ändrar nog profilbilden på fb till den sen. Hoppar ni haft en riktigt bra fredagkväll, säkert bättre än min iaf. Fredagar är ju bästa dagen på veckan, egentligen. Nej ni nu ska jag ut i stugan och sova! Tyvärr är säsongen för sovandet i stugan över snart, brukar ge mig när frosten kommer...kan inte minnas hur länge jag sovit som längst där. September alla gånger, men oktober? Ähh det kvitta, gonatt!

utless

Shh be quiet, you might piss somebody off
Like me motherfucker, you've been at it for too long


Meen gah jag tror jag få nå fel, ska allt gå emot en ikväll lr?! Sitter nu och kollar på tv.nu för att se om det är nå bra på tv ikväll. Då har min tablå försvunnit med de kanaler som jag mest ser på. Måste hålla på ävles för att he dit dem igen. Hittar sen en intressant dokumentär jag vil se på tv 10 "Roms okända värld" Självklart har vi inte den kanalen, i samma sekund som jag får veta det känner jag hur jag verkligen vill och måste se den där jävla dokumentären. Bara för att jag inte kan!! Micke, Patrik mfl åkte ned till Italien idag, så avis jag är, jag vill också till Rom igen! Äta massa gilottiglass och strosa runt på torg och gator. Se massa snygga italienare i uniform, dricka vin vid spanska trappan, äta pasta vid Pantheon och en god ostrik pizza vid Colosseum! FUSK! Går in i köket och ser chipspåsar och annat gott ligga framme...ja dumfan som man är har jag ju bestämt sig för att inte äta snacks den här månaden. Avlid. Tar en aprikos istället...saftig och god? Nej omogen och hård. Då sprack det, inte lönt att prata med mig mer ikväll. Lika bra att gå å lägg sig på en gång. Marilyn Manson och jag rockar ett tag till sen blire sova!!


System - behöver jag säga mer



Jag behöver inte säga så mkt mer. När den här låten kommer upp i ett inlägg är humöret långt från bra.  Grymt less och ja bitter jag är nu. Lika mycket som den eggar mina arga känslor så stillar den dem också. Början på låten mest bara eldar på och jag blir mer irriterad och arg, sen bitvis så finns det delar av låten som är lugnare, refrängen bland annat. " Slow I go and the wait seems to be over. All that I know, is that my life has become such a waste for you" Fy fan vad jag älskar denna låt! Just nu ska jag lyssna på den repeat och vara allmänt bara förbannad.

byebyethen

Ont i hjärtat. Blir inget mer brevskrivande för ikväll. Sova nu jobb imorn och sen helg!

Kaj och Börje


grymt fager bild, jag vet

Ikväll har jag varit på en fika med Monika, lr i eftermiddag rättare sagt:) Vi var på Port 9 fika/åt och gick sedan en promenad. Det var riktigt trevlig, länge sen vi sågs eller umgicks nu. Snackades en hel del. Vi hade en liten fikaträff tidigare i sommar också. Nu är Monika "stationerad" i stan så det blir lättare att ses framöver och vi är också grannar:) Och ja jag ska fixa bilderna till dig så fort som möjligt, tankar över dem på bärbara disken så får du ta över dem till dig sen:) Du kanske är sugen på lite av alla festbilder jag har också? Tack för ikväll och gonatt:)!


Mail!

Missade postbilen på gården med nån minut. Typiskt! Brorsan tog cyckeln och for bortibyn och hämta posten. I vanlig ordning står jag bara och stampar och hoppas på att mitt brev ska komma. Får alltid en energikick av hopp och glädje innan jag går igenom alla breven...sen en stor klump av besvikelse när jag inser att jag inte fått nåt och måste vänta 24h till på att posten kommer igen.

Men idag! Haha idag kom det! Iih! Jag har inte ens öppnat det än, ska lägga mig i soffan och läsa det snart:) Hoppas att det är några bra nyheter.

Jag har inte varit så effektiv på inlägg den här veckan, har inte suttit vid datorn alls nåt på, förutom mornarna. Det har varit mkt annat kompisar, bak, bad, grillning, bastu, shopping, film, läggan m.m. Är rätt skönt att slippa sitta vid burken också, speciellt när man fortfarande kan ta till vara på höstdagarna. Inte kolsvart ute än på kvällarna.


Syskonmupp 1



Syskonmupp 2


joggar

Ut och joggar! Here we go!


Armen

Ingen post idag heller, typiskt, jag ringer snart posten och efterlyser mitt brev:) Men imorn kanske det kommer då, Sjukgymnasten gick bra igår föresten, hon sa att jag gjort framsteg:) Kändes bra! Nu ska jag börja träna med vikter och gummiband. Min arm är ful och undernärd och har inga muskler. Vi testade med ett kilosvikter, Gudrun var tveksam men jag tyckte "vadå 1 kilo, det klarar jag!" Hehe men det gjorde jag inte, skulle göra några korta rörelser och tilta handen upp och ned med vikten i handen. Kom som en löpeld i armbågen. Jag kommer säkert åka på mer träningsvärk framöver också. Jag har ju ändå lite smärtor efter arbetet, lär bli mer nu.



My creepy left arm! Ser ut att båda armarna ser creepy ut! Skyller på den dåliga kameravinkeln

Nu ska jag lämna morgonrocken och klä mig, börjar jobba 13 idag, ska bli spännande om man tar sig på jobbet:S Jag tror jag chansar och tar rödlloyden! Vad kan hända i värsta fall, bilen blir stående längs vägen och jag kommer sent till jobbet. Får väl ringa bärgaren, kompisa mina:) Hade ändå varit bra att lämna den där skitbilen på jobbet, så får vi väl läsa av felkoderna och se vad den hittat på den här gången. Men vi ska köpa en ny bil, verkar iaf luta mot en -07 och nyare. Jag behöver en bil också, ännu en megautgift att lägga till på listan.

 Såhär ser must-have-listan ut nu:

*Bil
* Ny soffa
* Soffbord
* Ryamatta
* Ny mobil
* Ny digitalkamera
* Systemkamera
* Ny bärbar dator
* Högtalarsystem
* Bluerayspelare
* + massa andra lägenhetsgrejer! Den listan kan göra oändlig!!

Nej jag kanske ska börja köra till jobbet redan nu så jag kommer fram i tid:P! Haha!



Jag i måndags

Sjukgymnasten

Nu ska jag iväg till sjukgymnasten, wish me luck:)



För övrigt, stressdag på jobbet, fick dåligt samvete att behöva fara och lämna Pelle ensam där framme. Hoppas det går bra ändå.

Promenad



Nu ska denna mupp på en promenad runt sjön:) Lillbackssjön dvs, ids inte vandra runt Backsjön, för mkt sly och skog. Tror jag låter bli joggandet idag då träningsvärken i bena säger ifrån. Soligt och jättefint ute, ingen anledning att sitta vid datorn;) Så bege er ut på en höstpromenad ni också:)


BK

Aj träningsvärk! Jag som knappt minns hur det kändes, var ett tag sen vi träffades nu. Jag tror att min joggingtur/promenad på 7km idag tog ut sin rätt + allt dansande igår. Det är där jag tror det mesta kom från. Men det vare värt! Såååå kul:D! Stefan och Peder vet hur man shakar loss, man kan inte annat än ha jättekul med dem på dansgolvet! Sophie och jag bjöd också på en hel del dansande:D haha!

Nu ska jag invänta Micke, vet inte när han kommer, vi ska baka:D! Butterkaka, självklart ska min syster vara med också, då hon är teamleader i köket:P Micke och jag har lite internskämt när det kommer till bk, så nu jävlar ska det bakas en! Och du ska tycka den är god! Hör du det Micke:D Den kommer bli JÄTTEGOD:D!


Pepparkaksbak hos farmor förra julen:)

Hade tänkt göra samma sak och promenera bort mot stan så kunde han plocka upp mig längs vägen, men mina vader och lår säger att jag ska sitta vid datorn. Så då gör jag det:P


Jogging

Jag drog ut på en väldigt omotiverande joggingtur nu i eftermiddag, blö! Tänkte bege mig ut direkt när jag vakna, men min mage sa att jag skulle äta istället. Annars hade jag väl stupat i diket här nere. Åt frukost och sen nån timme senare en macka. Ursäkterna flödade i huvudet "nej men du kommer få mjälttugg, vänta en timme lr två...eller hela dagen" Efter massa om och men tvingade jag på mig adidasdräkten...tog katten med mig och..
Ja gick på nedersia gården och la mig i gräset och tittade på moln. Mycket mer rogivande än att fara ut och springa och svettas.


 


Rätt bra bild för att vara tagen med min skitmobil.

Lämnade katta på dyngbrunna och börja jogga nedför backen och bortöver mot lillbacke. Snacka om att man är otränad, ingen kondis och inget tålamod. Tack och lov att musiken fortfarande fungerar att spela igenom mobilens hörlurar. Annars hade jag totalt strejkat. Går inte att träna utan musik. Det verkar bara vara högtalarna på mobilen som gått i pension.

Springer bort mot Lillback, Måle...saktar in och funderar och jag ska ta vänster och gå över Halla lr promenera bort mot Gullänget ( ja jag har slutat springa nu för jag är så jävla värdelös på det så jag orkar inge längre, iaf tror jag att jag inte gör det) ¨

Jag kollar på klockan och ser att mamma precis slutat, skickar mess att hon ska ringa mig när hon har möjlighet och att hon ska hämta upp mig längs vägen. Så slipp jag gå hem. Jag tycker det är så mkt lättare när man ska ut och jogga lr promenera att gå en sträcka från A----B- inte gå från A---B---A igen. En sträcka och sen är man framme det är bättre. Inte behöva vända tillbaka och gå samma väg igen. Därför föredrar jag att gå runt sjön för det blir som en sträcka bara:)

Varmt och skönt vare ute idag så det var en perfekt höstdag att vara på joggingtur/promenad. Älskar sådanna dagar. Kanske till och med fick lite färg på kinderna:) Jag går längs Måle och tänker "nu kommer hon säkert snart, lika bra att hålla sig på hennes sida vägen. Promenrar förbi fartguppen, förbi fd kioskpizzerian, förbi Edmarks...."vart fan är hon??" Hon måste ju dyka upp snart. Galet.

Kommer ned till Statoil, förbi Målet ( jag tittar hungrigt på ett par som sitter ute på altanen och äter pizza och dricker läskande dricka. Fy fan för er:P!

Fortsätter förbi Gnistan, börja jogga igen,  galma Widmarks, Hägglunds!! Men herregud!! Ringer henne, inget svar. Syrran snackade nåt om att hon skulle handla efter jobbet, kyckling. Jag börja jogga ett tag igen, förbi Fyrkanten, hägglunds igen, Lidl, viker ned Kvantum. Hon måste vara där. Så ser jag en ful grå ford transit på parkeringen, of course, och mamma som kommer lunkandes mot bilen. "MAMMA, åk inte utan mig!!!!" ropar jag.

Hade hon åkt utan mig, lr tagit en annan väg hem, då hade jag satt mig utelak på väggrenen och vägrat flytta på mig. Ringt hem och tvingat nån att hämta mig. Envis och otrevlig som jag är. Och dom hade hämtat mig för dom vet att det inte är lönt att disskutera med mig när jag är på det humöret. Har nu insett att jag kan vara väldigt otrevlig, IKEAtrippen i fredags var bara ett exempel. Den har jag inte ens orkat skriva om. Var ju några personer som fick sig några samtal och sms från en ytterst irriterad Anna iaf:)



Bilder från Fredrik

Fick ett gäng bilder som Fredrik fixat! Thankyou:D




sleeeeten

Jisses vad jag känner mig sliten idag, huvva! Tänker slänga mig in i duschen asap! Tror aldrig jag kännt mig så svettig på dansgovlet som igår, var rena bastun, fy fan! Ni killar som har skjorta göre bra, jag skulle gärna hatt bikini överdelen på mig igår, som djen hade;) Men hon hade iof nån tunn tröja över. Grymt varmt vare! Tur man inte såg hur man såg ut:S Kletig och äcklig.  Nej hörni, duschen ja, men jag tror jag tar på mig joggingdressen och drar på en runda och duschar sen. Så slipp jag dubbelduscha idag:P Hur är eran söndag? Bakis?


I´m such a lady but I´m dancing like a hoe!

I´m such a lady but I´m dancing like a hoe! Behöver jag säga mer. Mina 10cm-klackar mådde gott ikväll om jag blev grymt lång! Älskar när man får superlånga ben:D  Men vilken kväll, bodde mer lr mindre på dansgolvet. Jobbigt värre dock att det blir som en bastu och man smälter bort. Mitt hår höll på ta kål på mig! HOT! Sophie och jag dansade verkligen loss där ett tag. Satan vad kul det var. Träffade även Stefan, Peder, Thomas, Fredrik mfl ute, blir alltid ösa på dansgolvet med dem. Oj oj o säger jag baraj! Stefan och Peder är så jävla underbara!!Awesome night, awesome!!!

Wasted time

:'(



The sun will rise again
The earth will turn to sand
Creation's colors seem to fade to grey
And you'll see the sickly hands of time
Will write your final rhyme
And end our memory

I never thought you'd let it get this far boy...


I walk the line

For you I know I'd even try to turn the tide





Jag önskar jag kunde påverka mer, ställa upp för dig, stötta dig. Men det är som lite svårt. But in time.  


Adidasdräkt på!

Nu jävlar ska jag ut på min första joggingrunda på flera månader! Den blåa adidasdressen är på, nu ska jag ut och springa som en tok! Yes!!




There's no meaning why you should say bye bye

So many of your friends cry
There's no meaning why you should say bye bye
Now today when you are gone
I'm still drunk but i can't find a reason
Why you have to leave so soon
<3

But I can't help it
I´ve got to ask the reason why you
Good ol´ Johnny did die no wonder
So many of your friends cried
There's no meaning why you should say bye bye



Sexigt

Nån mer än mig som inte kommer in på msn? Lr är det lokalt över Tjärn som det jävlas? Tjänsten är otillgänlig för tillfället. Aja vad gör det:) Mina räkbakelser är nu färdiga iaf:) Jag som gjorde smeten på en höft bara. Tur jag höll igen på majonäsen, tog hälften av vad som jag skulle haft, men jag tror det hade blitt att majonäsen tagit över med sin distinkta smak annars. Smakar nog maja som det är nu;P Dekorationen blir imorn:) Jag undrar hur jag ska göra med dem sen...vill som lämna av dem hos Karin innan jag drar till IKEA så jag slipper åka hem efter Birsta och sen till stan. Känner på mig att jag kommer bli sen imorn ändå. Då äre bättre om förrätten redan finns hos Karin. Sen har vi ju vår opålitliga bil också...vem vet vi kommer kanske inte ens ned till IKEA lr så blir vi väl ståendes på vägen hem. Då får tjejerna ha gruppsex utan mig, måste ju förse dem med "förspelet" så dom kan börja utan mig;) Haha:)

Sex hos Kat


3 hungriga brudar


Varmrätten bestod av pressad potatis, lax och trysundasås! Mmm!  Me like!

Sophie och en preggo Katarina:P


Jag och frugan


Självklart somnade jag i soffan efter en trerättersmiddag, sen verkar jag ha en tendens att göra det på fredageftermiddagar/kvällar. Oftast trött efter en veckas jobb. Tror jag hade en period då jag alltid somnade i Karins soffa på fredagkvällar, trevligt sällskap jag var då:) Här ligger jag och grimarserar i soffan, med en hel och obruten arm. Den bröt jag dagen efter!!

Sex hos Karin


Mätta och belåtna systrar


I väntan på efterrätten!!



Hahaha:) Gottigott!

Sex hos Sophie




Smarrig räkförrätt



Rådjurssadel med kantarellsås och nån inbakad potatisgratängaktigt:D


Australiens nationalrätt! MUMS!!


Broken girl



Fina flickor <3




Sex hos mig





En av gänget saknas, Katarina fick för sig att gå och föda denna dag så att vi blev utan henne:P


Räkbakelsen till förrätt



Dubbelmarinerad fläskfile ( serverad kall) med kapris, tomater och lök!



Varmrätten: Hemmagjort potatisgratäng med kall fläskfile och sallad!



Hallon/jordgubbsfrestelse på "marängbotten" Yum yum!




Kvällen avslutas med en promenad upp till vår stuga:)

Nu ska jag sätta mig nere och kolla igenom IKEA-katalogen igen. Se vad som ska inhandlas imorn:) Blir att gå och lägga sig senast 22 idag! Inte en minut över!!! Ska upp vid 6 imorn:) Yeah!


Räkbakelser

Nu ska jag ta och förbereda inför gruppsexet imorn! Hehe! Visst har jag roliga saker för mig med mina kompisar;) Nämen ni minns "sex hos mig"? Nu ska vi göra ett litet avslut på det och ha "gruppsex" på fredag och avslöja betygen från de tidigare middagarna. Jag har bliviti tilldelad att göra förrätten och det blir faktiskt samma förrätt som jag hade på min middagsbjudning i maj. Ingredienser inhandlade så nu äre bara att dra på sig förklädet och börja fixa:D Receptet är på 12 st, men jag halverar och gör 6 st. Så då blire 2 st övers som jag kan mummsa på sen;) Jag hoppas dock att jag hinner i tid till gruppsexet på fredag, vi ska nämligen ned till Ikea efter jobbet imorn, slutar 11 och ska äta och sen drar vi ned till Birsta. Men det vet brudarna om, så mellan 18-19 kommer vi säkert till stan. NU - KÖKET!


Gottans!

Hoppas på ljuset

Äntligen en positiv nyhet i detta jävla mörker! Ska inte ta ut nåt i förskott, men hoppas på att detta ljuset i tunneln håller i sig!! Time will tell! Hoppas hoppas ♥♥


Morgonpromenad

Dagen startade med en morgonpromenad runt sjön, innan frukost!! Det lät bra va? Morgon = efter klockan 10 = för sent för frukost kör på lunch direkt. Det lät som jag gått upp 8 och varit på en lång promenad. Men nje. Nu ska det bli rutin på promenader. Nu jävlar! Men det finns ett men...min telfefon har ju avlidit lite. Högtalarna fungerar inte och musik är ett måste om man ska ut och träna. Det gick bra att gå runt sjön idag eftersom vädret var på topp och för att jag pratade med frugan hela vägen runt:P Hehe. Så alla som såg en blå addidasjumpsuit girl vandra runt lillbakssjön med en telefon vid örat...det var jag:D

Jo föresten, läkarbesöket igår! Kanske ska uppdatera er på det också, det gick bra:) Inflammation. Så det skulle lägga sig om några dagar:D Men dom tyckte det var bra att jag kom in ändå, cancer börja ofta med en oskyldig liten knöl och folk tänker "det händer inte mig" Men så kanske det gör det. Så jag är frisk:) Nu ska jag göra mig klar för jobbet! Måste skynda mig.



Blir ingen leopardkvinna på jobbet, så jag ska byta om:P


Sova

Nu ska jag sova, är på dåligt humör och har ont i magen:( Helvetesveckan har dragit igång, så beware bitch med bad temper on the move! Hehe. Har tryckt i mig en rostad macka med gosvampstuvningen alldeles nyss. Helt lovely. Nu pronaxen och sussa kudde, men ska lyssna på Bye bye Johnny några ggr till först.


Jäkla muppbild. Hitta ingen annan sovbild. Gonatt.



Nya månad

Ny månad och nya tag! September hade jag tänkt göra till en vit månad såhär efter sommarens jäsande, ätande, drickande och förslappande. Jag lär ju inte vara den enda som tänker såhär, hehe, är väl på hösten som folk brukar ta tag i träning och dylikt igen. Sen blir det paus igen under december då man bakar och äter mkt julmat och annat gott. Sen kommer våren och folk får panik inför beach 2011 så toktränar folk som satan igenom april-maj.

Hur som helst ska jag ta min röv och bege mig till gymmet och kolla om man kan börja träna. Skulle ta upp det med sjukgymnasten också men nu var hon ju sjuk. Annars vill jag iaf börja gå på pass igen, danspasset saknat det, och sen fåre bli löpbandet. Då jag är sämst på att gå på promenader och vara ute och springa hemma. Det var utlänge sen sist. Ska bli ändring på det. Självklart har jag en ursäkt på lut varför jag inte joggat på ett tag nu  faller den på min förkylning som varit ett tag och mina halsproblem som vart. Jag intalar mig själv att det är en bra ursäkt till att inte röra på mig....alls. Hmm.

Den vita månaden ja, vad har jag nu hittat på för dumt. Tänker iaf banna mig från allt som är kul här i livet, hehe, dvs alkohol, godis, chips och skräpmat!! Jag är sån jävla gottegris så vettifan hur det ska gå, det är väl där skon kommer klämma mest. Chips och dipp kommer också bli tungt! Får väl doppa popcorn i dipp istället:P Alkoholen lär inte vara nå probs på, 4 helger att hålla sig i skinnet på! Hur törstig kan man bli? Hehe, dock har jag inga problem att gå ut och slå klackarna i taket nykter heller så ni lär se mig ute ändå:) Varför jag vill göra detta ni undrar. Jag vet att jag inte direkt är "storstor" men känner ändå att sommarkilona som lagts på gärna kan få försvinna, lår och mage speciellt! Sen fåre vara som det är. Kommer liks föräta mig på svampstuvning och annat gott under september, måste ju hitta nåt substitut till allt jag ger upp. Och Micke om du kommer hem med massa Italiengodis efter din resa...ja kan det kanske klassas som ett undantag:P Får väl ha överläggning då.


Skoda idag

Nu ska jag göra mig klar och sen dra på jobbet! Har insett att jag är väldigt snabb på att göra mig klar, men jag är väl inte direkt den som sminkar mig i en evighet heller. Nu använder jag bara mascara när jag far på jobbet så det går i ett naffs att fixa sig. Älskar sommaren då man har fått lite färg i ansiktet , då räck det bara att he på sig mascara så ser man någorlunda fräsh:)

Idag börjar vi med Skoda!!! På verkstan allså! Gosh jag är lite nervös, tack och lov att Pelle är där nu under den här månaden. Han är klockren! Grymt duktig och trevlig människa! Kan inte tänka mig att kunderna ens kan bli arg på han:P Nej nu ska jag ta Yetin och fara på jobbet! Vi är i bilbytartankar så nu testas det lite olika modeller.
Nej nu måste jag fara om jag ska hinna till 10! Puss!

When I'm gone baby, gone

Ännu en bra rockballad <3



When I'm gone baby, gone
Who's gonna hold you
From dark until dawn
And who will be there
That can love you like me
When I'm gone?


Nu har varit mkt gammal rock och ballader ett tag här på bloggen:) Har väl kommit kommit in i ett flow på dem. Skrev en liten lista häromkvällen, den playlisten har spelats några gånger nu:) Ni har väl lyssnat på låtarna som jag hett upp hoppas jag:)


RSS 2.0